Jó reggelt!

az tuti, hogy én nem megyek zenés-tornás mulatságra. Egyszer tettem, műtét lett a vége

na nem komoly, csak megsérült a hátamon egy anyajegy, és úgy döntöttünk a bőrgyógyászommal, hogy nagy sérülés, nem kockáztatjuk, hogy elrákosodjon. Azt hiszem, nekem elég sport a 3 gyerek, bicaj, görkori, kert, stb... bár egy kis kocogást el tudnék képzelni, de csak társaságban. A hullahopp témában mindig is ügyetlen voltam, az ugrálókötelezés már 2 gyerek után is olyan volt, mintha a hólyagom hasfalon keresztül kívánna távozni
Szauna: én szaunáztam szoptatás alatt, igaz, csak alkalomszerűen, de úgy látom, a cikk sem tiltja. Ennek örülök. Én a hagyományost is szeretem, és utána a jéghideg vizet (amit viszont a cikk nem ajánl

)
Tegnap elvitte az állatorvos megműtetni Miót... tiszta ideg voltam. Este 1/2 10-re hazahozta, aludt. Reggel már nem találtuk, pedig a garázsba tettük... mondjuk Apus marhára figyelhetett, amikor nyitotta a garázst

aggódom miatta

nem tudom, hol lehet.
Saci tegnap annyira édes volt

beálltunk a tükör elé, és hosszasan, hangosan kacarászva gügyörészett magának, meg hajolt is előre, hogy megérintse a "másik babát"

azt hiszem, társasági lény lesz

bár nem akarok messzemenő következtetéseket levonni ebből

Érdekes, hogy a forgolódás téma egyáltalán nem érdekli, viszont ülne fel

persze fekvésből nem sikerül neki, de ha az ölemben van félig fekvő pozícióban, akkor simán felül

persze igyekszem úgy helyezkedni, hogy ne legyen rá ingerenciája... gyenge még ehhez a gerince, félek, nehogy sérüljön.