A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Icamica!

Nagyon sajnállak, remlélem hamarosan jobban leszel!!
Gondolom a mézes-hársfa-citromos teán már túl vagy....nekem az szokott segíteni..

Tünemény!
De jó, hogy benéztél, remélem tudsz majd jönni később is!!
Apától egy meglepi számítógép tényleg jó lenne...
Hogy fogsz akkor barátnőzni velünk??? :roll: :wink:
Egyszer legalábbis azt írtad, hogy bennünket annak tekintesz..... :oops: :oops:

Tegnap voltam CTG-n semmi extra nem volt benne..mármint a fájások szempontjából.
Kicsit a múltkorinál magasabbak voltak, de csak ilyen kis 20 értékek...szóval ez még semmi.

De a méhszájjam rövidebb és talán egy szűk egyujjnyira vagyok nyitva.
a doki azt mondta, hogy ez lenne a jó, ha minden héten nyílna egyet.
Mindenesetre úgy megujjazott, hogy utána azt hittem kukoricacsőn ültem .
:oops: :lol:

Mondtam is apának, hogy legközelebb ő vizsgál meg, mert az valahogy mindig kellemesebb :oops: :lol:

Bár mostanában nem mertünk összebújni, mert féltem, hogy beindul a szülés.
De szerintem ma, papíron pedig már szombaton is betöltöm a 37. hetet, így utána mondtam beleadunk mindent, mert egy darabig majd megint nem lehet, meg nem is fog menni... :lol: :shock:

Addig gyorsan ki-nagytakarítok...

Hú már megint nem tooom mit akartam még :roll:

Kép

Kép
tasin

Jó reggelt!

Zsu: Tegnap elfelejtettem válaszolni a kérdésedre: köszi, már egész jól belaktuk a lakást, a nappaliban még van egy kis kupac doboz, mert a szekrény csak nemrég jött meg, de szép lassan elrendeződik minden.

Nálunk a helyzet változatlan, talán annyi, hogy tegnap óta Janka lényegesen kevesebbet izeg-mozog. Nagyon szeretném, ha még szombat előtt beindulna magától, mert nem vágyom a kétnaponkénti NST-re, a magzatvíz mintavételre és az esetleges mesterséges szülésbeindításra.

Ettike, Tecaa: szültök már???

10-re mennem kell a védőnőhöz :( Pedig azt hittem a múlt héten, hogy most már nem kell majd.

Kép

Kép
sildi83

Végigolvastam az interneten, mit lehet ilyenkor beszedni, persze amit az egyik helyen ajánlottak, azt a másik megtiltotta. Kínomban áttúrtam a gyógyszeres fiókot, és meglepő módon volt elbújva Algopyrin, így inkább abból bevetem egyet és gyorsan lefeküdtem. Aludtam is egy órát, állítólag ne is nagyon szortyogtam, és isteni érzés, hogy nincs a hasogató érzés a fejemben :)
Teákat már lassan unom is, bár a kamilla még lecsúszik, viszont annak hülye íze van a citromtól. A méz az még mindig jöhet minden mennyiségben :D

icamica

ildi:

sajna nem szülünk.
Alex is kevesebbet mozog,éppen annyit hogy ne aggódjak.
én is megyek ma védőnőhöz,2 hete kellett volna de akkor ugye a kórház miatt nem mentem.remélem nem akar lebaszni :? :? :?
a magzatvízlesés amúgy nem fáj,attól nem kell tartani,csak feszült lennél és akkor kellemetlen.el kell lazulni és nem azzal foglalkozni.talánn még hasznos is,nem egy anyukától halottam hogy utánna ment vissza szülni :wink: :wink: :lol: :lol:
de mi addig nem várunk :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

egész jól aludtam.csak 4 szer voltam pisilni és 1 szer rennie-t bevenni.tényleg elfogyott a rennie-m :shock: :shock: :shock: vehetek azt is.remélem azért az a doboz már nem fogy el :roll: :roll: :roll: :P :P

tessék többet írni,(babázó anyukák kivételek)

Kép
Kép
ettike

Gabka: BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Hogy vagy? Remélem lassan visszatérsz...

Ettike: Szombatra rendelt vissza az orvos, ha addig nem indulna meg, gondolom akkor megbeszéljük a továbbiakat. Megpróbálom elfoglalni magam valamivel. Pl. lepucolom az ablakokat :)

Kép

Kép
sildi83

ablakpucolás mi..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: inkább megpróbálsz minnél többet talpalni...hátha.......
vald csak be......

hihi.én is egyfolytában csinálok valamit.tegnap a nagyobbacska babaruhákat vasaltam ki.kb 2,5 óra volt.

na lassan elindulok,lepasszolom a gyereket és megyek védődéninhez.......semmi kedvem.......kit érdekel mennyi a súlyom.......csak kiakaszt majd vele :? :? :? :? :?

Kép
Kép
ettike

tényleg gabkával mi van????

és boldog szülinapot neki :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Ettike: Hááát, van igazság abban, amit írtál :) De tényleg nagyon koszos az ablak :roll: :roll: Én sem akarok védőnőhöz menni :x Bár nézzük a dolgok pozitív oldalát: lépcsőzök egyet :lol:

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!
Látom nem voltak kellemesek az éjszakák!
Sajnos az enyém se :(
Bár nálam hatalmas buli volt odabenn, de amúgy minden bajom volt és óránként keltem! :(

Ettike sildi, nálatok remélem mostmár indul a dolog, nagyon rossz lehet már ez a várakozás! Remélem mi nem húzzuk eddig! Mostmár szóljatok odabenn hogy kicsi lett a ház tessék szétnézni idekinn! :)

Zsu majd ha erre jársz Liliana babája 3750gramm, csak rosszul írta meg az sms-t, majd javítsd a táblába! És azért ne vidd túlzásba azt a nagytakarítást!

Gabka én is Boldog szülinapot kívánok! :)

Icamica jobbulást! Remélem gyorsan áthalad rajtad...
Már csak ez kellett...

Na nemsokára megyek tornázni... majd utána jövök! Addig kívánom hoyg induljanak az események! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!!

Ildi nálam semmi... :( :( :(
Túl jól érzi magát odabenn! Vagy csak pontos akar lenni...
Én már megjöttem a védőnőtöl... azt mondta a 41. hét után kell befeküdni a kórházba... azért remélem arra meglesz már :shock: :shock:
Dani is keveset mozog épp csak jelzi hogy él és jól van...
Icamica!Jobbulást!!!

Én nem értem engem a doki soha nem vizsgál nst után... csak megnézi a papírt mondja hogy minden rendbe és mehetek...

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Hivatalosan is április van!!!!!!!!!!
Ami azt jelenti, hogy ebben a hónapban megszülünk!!!!!!!!!
Előbb-utóbb :lol: :lol: :lol:

Bár, mivel én a végén vagyok, remélem hogy nem húzom át májusra, mondjuk az egy szép hónap...... :lol:

Ha jól emlékszem április 4-re vannak a következő babák kiírva...az meg mindjárt itt van!!!
Kitartást!!! :wink:

Kép

Kép
tasin

Jó reggelt!

Tegnap délután nekem nem jött be a Babanet, így nem tudtam írni.

Voltunk megint szülésfelkészítőn, "megtanultunk" szoptatni. Elmondták azt, hogyan fog zajlani az a 3-4 nap majd a kórházban, hogyan kell bánni a babával. Nekünk megint hasznos volt, érdemes volt elmenni.

Este még felhívtam azt a szülésznőt, akit valószínűleg "fogadunk". Holnap a CTG után találkozunk is vele, remélem, hogy szimpatikus lesz.

Teca!
Az első CTG-m után engem sem vizsgált meg a doki, mert épp UH-rendelőben volt, de holnapra már megbeszéltük a randevút. Állítólag úgy szokták összehozni a CTG-t, hogy a doki is rendeljen akkor, hiszen vele beszéled meg az eredményt, sőt akkor vizsgál meg ő is.

Az én éjszakám sem volt túl jó. Melegem volt, kétszer pisi, meg hát a szokásos oldalfájás. :(
Viszont mintha megint éreztem volna egy pár alkalommal mensis görcshöz hasonlót. A férjem szerint, csak a tegnap vacsihoz evett vöröshagyma adta ki a hatását. :)

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Én tegnap is és ma is vírusirtottam a gépemen. Tagnap 3 ma 4 trójait talált. :evil:
Nem is működött tőle a netem rendesen.
Remélem most már minden rendben lesz!

Ettike, Sildi!

Irány végre szülni!

Nekem tegnap este olyan furcsa érzésem volt. Mintha Marci lejjebb vándorolt volna. Csak a hasam aljn érztem. De egyébként semmi keményedés és fájás.
Mindenesetre megkértem Anyukámat, hogy ma jöjjön el, ha tud. Így kivesz pár nap szabadságot. Vasárnapig tuti megszületik Marci. Akkor pedig nyugodtabb vagyok, ha itt van Benivel, és nem órák múlva ér ide Egerből.

Tasin!

Még nem is gratuláltam a diplomádhoz. :oops: Bocsi! Én nem vállatam be a terhesség idejére az államvizsgát.
Igaz, Beni kisebb, mint a lányaid, és nem biztos, hogy tolerálta volna, hogy hetente egyszer-kétszer ovoshoz járok, máskor pedig tanulok.
Ráadásul a tanulással járó stressz a diabéteszemnek sem tett volna jót. Az pedig a babának árt.

Így fogalmam sincs mikor fogok államvizsgázni...
Vendég

Sziasztok!

Szerencsére nagyon jó éjszakám volt, alig ébredtem fel, aludtam, mint a bunda. Ja és csak egyszer kellett mennem pisilni. :)

Ica! Mielőbbi jobbulást Neked!

Ettike! El sem hiszem, hogy milyen sokáig húzódik Nálad ez a szülés. Én már lehet, hogy bediliztem volna. :shock:

Én még két hete azt álmodtam, hogy március 31-én fogok szülni, de ez nem jött be. Így a következő tippem április 8., apáé pedig április 18. :D Hát, azért nem mindegy, hogy melyik, mert nem szeretnék ráhúzni a kiírt időpontra, ami ápr. 16.

Én is gondoltam rá, hogy már április van és ebben a hónapban elvileg mindenki babázni fog már. :lol:

Kép

Kép
kisszilva

Sziasztok, köszönöm a gratulációkat és a drukkokat, nagyon édesek vagytok!!!!!! Ha jól láttam Lilliananak meglett a babája óriási gratula neki, még nem tudtam mást elolvasni, úgyhogy ha másnak is meglett a babája neki is gratula!!!!!!!!!!

Itt egy gyors kép, ha kicsit magamhoz tértem itthon, jövök, mindenkinek puszi addig is!!!!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1238576118.635.jpg[/img] Lea baba [/img]

Kép

Kép
leo50

Sziasztok!

Április van!!!!DE jó!!Egyébként is imádom ezt a hónapot,de most még izgalmasabb! :D

Gabka!BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!Remélem,minden rendben és hamarosan otthon lehetsz!

Leo!Jó hogy írtál!Tündéri a picilány!!Azok a nagy szemei!!!!!! :D

Sildi!Azért óvatosan azzal az ablakpucolással!!

Ettike!Majd írj,hogy mi volt a védőnőnél!Egyébként meg ne mérgelődj,bármit is mond!Főleg,ha a súlyoddal kapcsolatos!Szerintem ez a mániájuk!

Icamica!Gyógyulj meg hamar!!
:) Addigis mennek a gyógyító plussz energiák neked! :D

Az éjszakám egyébként nekem is szokás szerint pocsék volt!Alig aludtam vmit...Bár ez már szerintem a szokató időszak,hisz a baba mellett sem fogok túl sokat aludni.
Szokás szerint megint fájt a pocim.Ráadásul már annyira lent lehet,hogy akár hányszor leülök vagy legugolok,fáj mindenem odalent.Fordulásnál pedig ahogy emelem a fenekem,belenyilal a hüvelyembe néha :oops: Lassan már utálom az estéket,mert tudom,hogy úgysem igazán alszom és így nagyon lassan fog eltelni...
Na megyek,én is aktívkodom egy picit.Megcsinálom a kaját,felporszívózok,feltörlök....Közben pedig beszélgetek a picilányommal,hátha ő is úgy gondolja,hogy ez a hét ideális lenne arra,hogy megnézze milyen a nagyvilág idekint :D

Szép napot mindenkinek!!

Kép
demetnik

Leo!
Nagyon aranyos a babukád a képen! :) Vigyázz rá!

Cat!
Hogy tudod ilyen biztosan kijelenteni, hogy Marci vasárnapig tuti meglesz?! Érzel valamit a levegőben? :)

Szivi!
Ha bejön a következő tipped ápr. 8-ra, akkor az én szülinapomon fogsz először babázni. :)

Ma korán ebédelek (gombapörkölt nokedlivel), mert délre már jön egy ezer éve nem látott barátnőm, akivel megyünk utána sétálni.

Délután még jelentkezem.

Kép
gesztenye74

Leo!

Nagyon aranyos Lea baba. :D

Gesztenye!

Tegnap este nagyon úgy érztem, hogy pár napon belül megszületik Marci. Ez volt az első ilyen "érzés". A többi inkább csak kívánság volt.
És hát pénteken már a 39. hete is betöltöm.
Ráadásul az orvosom is úgy fogalmazott tegnap, hogy most már bármikor jöhet. És 2 nappal későbbre rendelt vissza, nem egy hét múlva.

Ráadásul már április van. :D Jön az igazi tavasz. :D
És Apa a terhesség elejétől kezdve azt hangoztatja, hogy ő csak áprilisi fiúkat képes "csinálni". Így biztosan igaza lesz. :wink:
Vendég

Leo! Nagyon aranyos Lea baba!!

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Sziasztok!

Április van!váááááá

Ica én karácsonyra kaptam egy nagy maci mézet, és már csak az alján van benne.
Próbáld meg kifeküdni, az inhalálás után. Meg csinálj hársfa, kamilla, csipkebogyós mézes teát. Nekem nagyon bevált! Mondjuk én jobban hiszek ezekben,mint a gyógyszerekben.
A fejfájásra meg nézhetnél egy vérnyomást is…De lehet tényleg csak a nátha.
Na már látom megy a kúra.

Én jól aludtam éjféltől 10ig, persze 2pisi meg a forgolódás meg volt. Sőt asszem elfeküdtem a nyakam is. Meg már körmöztem is ma.

Leo mekkora szemeitek vannak!!!Hogy fürkészi a világot!
Nekem ez még mindig hihetetlen, pár napja is mondtam anyunak,hogy belenéztem a tükörbe és észrevettem, hogy tök nagy hasam van,lehet,hogy terhes vagyok, nem? :oops: :lol: :lol: :lol:
Mire felfogom mehetek szülni,és egy ilyen szép babám lesz nekem is örökre,atyaságos ééééééééééééééééééééééég

kocska

Gabka!
Boldog szülinapot!!!

Cat! Köszi szépen!
Az én lányaim is nagyon megviselte a sulim :oops:
De pont azért akartam még szülés előtt megcsinálni, hogy a Picit már ne készítsem ki, remélem a hasamban kevésbé szenvedett, mint ha utána kellett volna nélkülöznie engem.
Meg az a két év amíg itthon leszek azt szeretném ha már csak a családomról szólna..van mit bepótolnom..... :oops: :oops: :oops:
De így jár aki 20 évesen férjhez megy és nem megy továbbtanulni ( pedig felvettek... :roll: )....
de hát a szerelem..... :roll: :? ( ami egy idő múlva elmúlik.. :shock: )

Nálunk is elkészült a babasarok, ígaz nem olyan szép mint a Ti szépséges kis szobáitok, de remélem majd jól fogja érezni magát Mira baba itt is :lol:

Én nálunk is Micimackó került a falra...a férjem választotta. :lol:
Én mondtam neki, hogy én már egy kicsit unom...nemrég nőtt ki Kori belőle...de azt mondta, hogy Petinkének ( mert így hívja) még új lesz és neki úgyis ez fog tetszeni....ebben meg igaza van...de azért vettem egy kis Csőrikét is meg az meg nekem tetszik :oops:
Kép Kép Kép

Kép

Kép
tasin

Méghogy nem olyan szép ...ez meseszép!
Csőrikét imádom,meg a kék-lila dolgokat,mint csacsi :lol: :lol: :lol:
És a gyönyörű rózsaszínhez marhajól passzol.És a bútorszine is az ami nekem tetszik,na meg ami van is.De sajnos nekünk gyerekszobánk csak majd egyszer, valamikor lesz,ahova majd bekerül ez a színű bútor.Most csak kis szedett-vedett van. Az a lámpa is nagyon tetszik a falon.

kocska

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat, hatottak már kicsit jobban vagyok. Próbálok nagyon pozitívan hozzáállni, így napról napra jobban leszek, csak a fejfájás az, ami ki tud készíteni, de nagyon. A vérnyomim alacsony, a 34. héten is 110/75 volt, ha jól emlékszem. Viszont reggeli KV sem használt, sztem nem attól volt.
Fura, hogy ebben a hónapban tuti babázunk. Nekem 8.-át mondják sokan, és rájöttem, hogy basszuuuus, az a jövő héten van :shock:
Persze amilyen mázlim van, a húsvétot kórházban töltöm, hogy kimaradjak a főzőcskéből :?
Ma krumplis pogácsát csináltam, melegen eltűnt egy csomó :D na én is fosztogattam rendesen :D

icamica

Hello csajszik!

Igen, ez most már tényleg a mi hónapunk!!!!!!!!! :D :D :D
Szóval hajrá babák, tessék kibújni- persze azért a lista végiek még maradjanak egy picikét!!!

Tasin, szép a szoba! Látszik, h rutinos "lányosanya -kéz" van a dologban!!!!
Csőriékéért Emma odavan, egy óriási plüss Csőrivel is alszik!!!!

A nagytakarítás már majdnem kész- a lakás hamarosan csillogni-villogni fog! Annyira jó érzés.
Bogi, nem én csinálom, nekem csak a hűtő kitakarítása jutott. 8) :oops:
Ennek ellenére az utóbbi napokban elég sokat keményedek, nem bánnám, ha valamit szépen lassan elindítana odabent! Csak hogy elhiggyem, h Barnus nem várja meg a májust!

Sajnálom, h mindenkinek ilyen nehezek az éjszakái. Ahelyett, h hagyná a természet a kismamákat ilyenkor nyugodtan pihenni, h későbbre legyen elég eneriájuk! :roll:
Én alszom, mint a bunda 8) , csak akkor megyek pisilni, ha Emma felébreszt!

Gabka, boldog szülinapot!!!

Azért néha a babások is bejelentkezhetnének egy percre!!! Ejnye- ejnye! :wink:

Zsu
svs

bejelentkezek egy percre :) nem egyszerű az életünk, természetesen a nagy tavaszi időben nem lettek felöltöztetve kellően a nagyok, így mindkettő beteg a változatosság kedvéért, plusz dolgozik bennük, hogy nem voltam itthon, így nagyon sok a hiszti. a legkevesebb baj misivel van :) nándi többször felkel éjszaka, ellenőrizni, megvagyok-e, szó nélkül visszafekszik, réka meg napközben nyűgös, ő csak első éjjel kelt többször. annyira oda volt, hogy éjjel felkelt, hogy akkor ő most már babázik, éjjel kellett szégyenszemre fegyelmezni, hogy akkor milyen bünti lesz, ha nem fekszik le... most várjuk a dokinénit, hogy megnézze a mi legkisebbünket.
misi egyébként tényleg tüneményes, éjszaka sajnos van egy másfél-kétésfél órája, mikor nyűglődik, fáj a pocakja, a második éjjeltől van, remélem elmúlik majd, de még bírom, csak felkelni nehéz nagyon, igen lassan gyógyulok most, jó, jó, harmadik császár, le vagyok strapálva, de már nagyon csinálnám a dolgokat...
szóval misi alszik-eszik, kb kétszer egy órát van fenn, miko rbarátkozunk, nézeget, tesózik, harmadszor is igazán hihetetlen, ahogy napról napra nyílik ki. csudalegény, na!
na, megjött a dokinéni, lépek

kikocska

Kikocska, adok egy naaaaagy pirospontot!!! :wink:
Örülök, h azért jól vagy és bírod a strapát a friss sebbel is! Kölköknek meg jobbulást!

Zsu
svs

Sziasztok lányok!!
Annaszuszi, Leo!! Gratulálok nektek!!! Jó, hogy egy szobában lehettetek!!
Kikocs!!! Le a kalappal, hogy császárral 3 gyerekkel így elvagy!!!
Én Marcit régen császárral szültem, de hetekig alig éltem!!! 3 hétig volt itt az anyósom segíteni!!!

A védőnőnek akkor én sem adtam pénzt, most 2. volt itt, de nagyon kedves, aranyos, segítőkész, lehet, hogy legközelebb kap majd kávét, vagy deszertet.

Szülésznő nekem fogadott volt, és mi már előtte is 3szor találkoztunk, sőt, többszőr meg is vizsgált, és a kórházba is Ő fektetett be, szóval nagyon sokat segített, a szülés az pedig nélküle nem is ment volna!!!! Mi 40-et adtunk neki. Másnap fel is hívott, érdeklődött, hogy hogy érzem magam, és amikor ismét dolgozott, meg is látogatott babázás közben, hogy milyen élményeim vannak a szüléssel kapcsolatban.
Nekem a dokim is nagyon rendes, bár nála meg volt a fix ár, amit kért, de utána Ő is a kórházban (pedig nem ott dolgozik, mármint nap mint nap!) minden nap eljött, meglátogatott, megnézte a sebet, stb.

Tasin!! Gratulálok!!

Ettike, Ildi! Nem sok van már hátra, ki kell bírni!!!
(amúgy a sex-re tényleg mondják, hogy beindíthatja!!! :? :lol: :lol: )

Nektek tegnap nem nyügösködött a babusotok? Mármint akinek már kint van :lol: ?
Mert nekem Pepe eddig nagyon jó fiú volt, de tegnap délután 5-től este 11-ig nem tudta, hogy mi baja. Nem sírt, de nem volt el a kiságyban, a babakocsiban sem, csak evett volna állandóan, ilyenkor majd meg esz engem!!! Aztán 11-től aludt fél 5-ig, akkor is én pelenkáztam át, és csukott szemmel cicizett kicsikét.
Most délelőtt ismét elkezdte, de most szépen alszik.
Lehet, ez a melegfront...

Kép

Kép
eda7

sziasztok.

védőnő is letudva,megbeszéltük hogy legközelebb márcsak babástól megyünk.szerencsére a súlyom miatt nem baszogatot,végül 17 plusszal zárom a terhességet,a 30 nál lényegesen jobb :lol: :lol:
aszonta lépcsőzzek fel egymásutánn 2szer a 4.-re attól biztos szülök,erre hirtelen felindulásból fellépcsőztem a 8.-ra(gondolván 2*4=8)kb 1 óra múlva elkezdett fájogatni a pocim,mértem.így alakult:
15,25,35,40,45,55,05 és itt vége lett :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
fájogatok de nem rendszeres egyátalán és nem is erősek.
lehet holnap is megmászom a 8 emeletet :roll: :roll: :roll: :roll: :? :? :? :?

kikocs:

jobbulást a gyerkőcöknek.azért ne most akarj nagytakarítani :wink: :wink: az jó ha Misi jó baba,csak maradjon is így.

tasin:

nagyon szép lett a babasarkotok.olyan igazi lányos.
na majd 10 év múlva nekünk is lessz :lol: :lol:

leo:

nagyon édes Lea,és úgy tetszik a neve,nagyon szép.

zsu:

ha már a te tipped sem jön be akkor már csak anyósé van,az meg húsvét és azt nem szeretném.szóval remélem ha ma,meg nem is születik,de azért elidnul Alex :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ettike

Sajnálom, hogy csak ritkán jutok el ide hozzátok, de nem egyszerű!!!
A nagyobbik fiam tegnap is megérezte azért, hogy kevesebbet tudunk vele foglalkozni. Remélem néhány hét, és rendszeresség lesz az életünkben!! Most még napközben nem mindig lehet tartani a 3 óránkénti evést. Van, hogy hamarabb kér, ha nem aludt vissza, de most is már több mint 3 órája alszik, és így megcsúszunk... :oops:

Ja, és képzeljétek, 2860-al jöttünk haza, és rá 8 napra tegnap 3250gr-ot mértünk csupaszon. Bár majd jövő héten derül ki igazán, mert a régit még a kórházi mérlegen mérték.
De mindegy, szépen hízik.
A legdurvább az, hogy az 56-os tipegőkben már alig fér el, olyan hosszú. Vékonyka, de hosszú.
:shock:

Kép

Kép
eda7

Megjöttem a sétából.
Jól elfáradtam a végére, hiába, mégis csak a terhesség vége felé járunk.
Ráadásul, kabátban mentem, ami baromi meleg volt ebben a szép napsütésben.

Tasin!
Szép a babasarkotok, ügyesen megcsináltátok! :)

Ettike!
Úgy látom, hogy mindent megteszel a szülés beindítása érdekében. Azért óvatosan lépcsőzzél, mert egy ismerősöm pont így esett egy nagyot. A szülés ugyan beindult neki, de sajnos ő is megsérült.

Kép
gesztenye74

Kikocs most egy picit nem irigyellek, na de majd pár hét múlva megint. De legalább tudod, hogy fontos vagy és mindenki téged akar.

Ettike nekem itthon van lépcsőm dögivel, de 8emelttől meghalnék. A barátnőm sznapi bulija 4.en volt, utána 2napig fájt alul mindenem, persze izomláz nyilván.

Na hoxán szülőszobára vitték a mai kismamink,ha meglesz a baba ott már csak 2.leszek. Bár ha jobban belegondolok,itt aki elém van írva, mindenki 4.ei,akkor itt is 2.nak számíthatok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

kocska

Tasin!

Szerintem nagyon "nőcis" lett a sarok. :) Tetszik.

Apa szerint, ha 5-6 év múlva végre elfogadják, hogy a harmadik gyerek nemét meg lehessen választani, akkor nekünk is lesz egy lányunk.
Ugye volt arról szó pár éve, hogy ha az első kettő egynemű, akkor a harmadiknál lehessen másikat választani...

Ettike!

Alex szeret a pocakodban lenni. Így jártál. :wink:
Vendég

Na, mi meg kipakoltuk a könyveket a polcokra, elkezdett fájni a hasam, aztán a derekam, de csak tompán és nem is tudnám mit mérjek benne, mert nem hullámokban jön. Minden esetre elég furán érzem magam.

Ettike: Hm, megyek, fel és le lépcsőzök kétszer.

Eda: Én már azért nem merem az összebújást kipróbálni, mert nem egyértelmű számomra, hogy nyitott méhszájjal lehet-e :roll:

Tasin: Gyönyörű a szoba!

Kép

Kép
sildi83

Kocska: Még simán meg is előzhetsz itt minket, Te is nagyon a végén vagy már.

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!

Tasin!
Nagyon szép lett a babasarok,valóban igazi kis csajos.Nekem nagyon tetszenek a szinek és a figurák a falon!Szóval az egész nagyon szép!

Lépcsőzés:Lehet hogy nekem is fel kéne másznom 1x2-szer a 9.-re?? :? Hát szerintem 2 emelet után már úgy lihegnék,meg fújtatnék,hogy csak na!! :D
Próbálkozás képpen nekünk marad a szex :D Az legalább kellemes!

A derekam nekem is fáj,ráadásul olyan furi lent minden.Úgy feszülget a hasam,meg elég sűrűn keményedett ma.Ráadásul mikor el kezd keményedni,akkor olyan érzés mintha ráülnének a mellkasomra.Úgy elszorul....Érdekes! :roll:

Itt nálunk olyan szép idő van ma!!Végre igazi tavasz!!Ma jó fél órát kint ültem az erkélyünkön egy szál polóban,de így is melegem volt.És napoztattam magunkat :D Olyan jó volt!!

Lányok!
Én iszom a málnalevél teát hűségesen.Viszont se a homeós bogyókat,sem a gátmasszázst nem kezdtem el és szerintem már nem is fogom,mert így a vége fele már nem sok értelmét látom.Valaki szedi a bogyókat?És a gátmasszázst csinálja?

Kép
demetnik

Demetnik: Én is iszom a teát, eszema bogyókat, gátmasszást nem csinálok, itt nincs lehetőség a gátvédelemre :( Még nem vitt a lélek a lépcsőzésre...

Kép

Kép
sildi83

azért én mindennap lépcsőzöm ám,így én könnyen felbattyogok a 8.-ra.
meg sem kottyan,mármint nem kapkodok levegő utánn,nem fáj a lábam meg ilyenek.

mi is kihasználtuk a jóidőt és egy nagyot játszótereztünk,úgy élvezte Patrik,nagyon hiányzott már neki ez a fajta mozgás,rosszalkodás.

na megyek felmosok,meg porszívózok,meg fürőt sikállok,meg....meg még valamit kitalállok.

Kép
Kép
ettike

Köszi csajok!!!! :lol:

Hú, ma kinyiffantottam magam én is ezzel a takarítással!! :shock:

Már az előbb megittam egy pohár bort lazítsképpen
:oops: :oops: ( meg a vasam miatt :wink: :wink: :wink: )

De már csak a konyha és a spájz van hátra!!! el se hiszem...
Mondtam anyunak , minden évben szülök egyet, hogy segítsen takarítani..
( mondjuk amúgy is mindenben segít, meg apu is, a világ legjobb szülei!!!!!!!!!!!!! Sajna annyira jók, hogy én soha nem tudok majd ennyire jó lenni..de tényleg..anyu egy SUPER GIRL :lol: :lol: annyi energiája van, mint 5 embernek... :shock: )

Szóval jól elfáradtam.Kimostam szerintem, 10 adagot...
Imádom ezt az időt, mert majdnem az összes meg is száradt... :lol:

De olyan jó, mert csilli-villi és imádom ezt a "takarított illatot".

Pénteken el akarok menni kozmetikushoz, holnap délután meg a lányokkal és anyuval elmegyünk vásárolni nekik tavaszi ruhákat és cipőket, hogy legalább ezek is meglegyenek....

remélem a Törpilla még hagyja.....aztán hét elején " kiveszek " 3 nap szabit és lustálkodom, barátnőzök..... :wink: :lol:
mert csütörtöktől tavaszi szünet, és akkor ugysem lesz olyan pihi...

Szóval ezek a tervek....aztán kiderül.. :roll: :roll:

Kép

Kép
tasin

Én már a bogyókat sem szedem, teát nem is ittam. Gátmasszázs? Ugyan... Szerintem nem azon múlik, és számomra nem is fontos.

Szóval ellustultam, de csak azért, mert Beninél sem használtam semmit, mégis megszületett.
Vendég

Jaj azt akartam még elmondani, hogy milyen kis tündér a Kori ( ő a kicsi)
önállóan átment a könyvtárba , ami a sulijuk mellett van és rendelt a Huginak egy kis könyvet, ( ami a képen rajta is van) és a saját pénzén kifizette és elment érte.
Úgy meghatódtam.....

( sőt anyu elmondta, hogy akkora is vett valamit amikor megszületik majd, csak azt eldugta... :lol: )

Persze én is viszek majd be a kórházba valamit nekik a Hugitól....persze tudom, hogy nagyok, de a gyerek az gyerek.

Anyuék is soikszor úgy kezelnek engem, mint egy 10 évest.. :lol: :lol: :shock:

( miért nincs rajtad papucs, zokni, pulóver stb....zárd be a kaput...múltkor WC-n voltam és nem vettem fel a telcsit rögtön és anyám képes volt 10 percen belül iderohanni, hogy biztos baj van.. :roll: :roll: :lol: :lol:

Na jól van dugulok,megyek fürödni.....mert én végig fürödtem a 8 hónapot.... :lol:

Sőt volt hogy órákig a kádban tanultam...... :lol:

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!

Nagy gratuláció Annaszuszinak és Dani babának. Jó egészséget és sok tejcit kívánok, Lacinak meg köszi a beszámolót!!

Tasin: gratula a diplomához, jól megérdemelt jutalom!

Nem a legkellemesebben de megvagyunk. Fél óra után fáj a hátam és estére mindig fáj a gyomrom. Még mindig nagyon fent van :cry: már a cicim a hasam tartja.
Hétfőn voltam CTG-n hát nagyon szar volt. Ezt nem mondta senki, hogy ilyen kellemetlen. Felfeküdtem az ágyra rám rakták a tappancsokat, majd elment a nővér. 5 perc múlva elkezdtem szédülni, zúgott a fejem, így elkezdtem nővérért kiabálni, hát majd nem elájultam. Úgy elnyomott valamit a kisfiam, hogy na. Utána megengedték, hogy oldalra forduljak, így már jobb volt. 30 perc után a papír alapján azt mondta a doki, hogy ez nem igazán értékelhető így sétáljak egy órát majd mennyek vissza és még egyszer megcsinálják. Szóval nagyon kész voltam, erre a második mérésnél bejött két faszi az elektromos kütyüket ellenőrizni, ott nyúlkáltak felettem a konnektorokba, kütyükbe. Tiszta ideg lettem, hogy itt még nyugodtan feküdni sem lehet. Na hát így jártam!! :evil:

Kép
evike79

estét.

tasin:

édes lehet a lánykád :) :)
akkor várják a picit?
nálunk anyós ilyen,tiitára úgy bánik velünk mintha gyerekek lennénk.ha beteg valamelyikünk akkor sorolja hogy mit együnk,igyunk.....

most nálunk is tisztaság illat van,énis szeretem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Alexra nem hatot.....
szerintem befalazta magát és ráfestette kívülről az 1 újnyit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
na és persze bizti jól is érzi magát,ma is fini epret evett........holnapra pedig sütisütés van betervezve.......

ildi:

na,lépcsőztél? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Tovább szép estét, megyek mert leszakad az egész hátam.

Üdv: mindenkinek Évi

Kép
evike79

bogyó beóval mi lehet?
tegnap dél óta nem írt.
csak nem megszületett Balázs is?

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Csak egy percre jöttem.Már aludnom kéne, mert mindjárt kellek.
Ma kivették a varratokat és sokkal jobban vagyok. Végre megemlehettem Kolit + meg le tudtam ülni hozzá a földre játszani. Igazából jól bírja tesót nagyon nagy konfliktus még nem volt.....
Baba egy tünemény! Eszik alszik. Bár kiságyban nem hajlandó csak a amozesban, de ha neki így jó ám legyen.. Ügyesen szopizik. kb 3-4 óránként.
Dokival ma átbeszéltük mi is történt és mért lett császár így a lelkem is megnyugodot egy kicsit bár még mindig nehezen tudom feldolgozni.... :-(

Mindenki tartson ki most már kevés van hátra! De pinhenjetek amennyit tudtok.... Nekem most talán az egyetlen bajom a fáradtság.... :-) De megéri.

NA puzsi majd jövök ha lesz lehetőségem

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!

Csak egy percre jöttem.Már aludnom kéne, mert mindjárt kellek.
Ma kivették a varratokat és sokkal jobban vagyok. Végre megemlehettem Kolit + meg le tudtam ülni hozzá a földre játszani. Igazából jól bírja tesót nagyon nagy konfliktus még nem volt.....
Baba egy tünemény! Eszik alszik. Bár kiságyban nem hajlandó csak a amozesban, de ha neki így jó ám legyen.. Ügyesen szopizik. kb 3-4 óránként.
Dokival ma átbeszéltük mi is történt és mért lett császár így a lelkem is megnyugodot egy kicsit bár még mindig nehezen tudom feldolgozni.... :-(

Mindenki tartson ki most már kevés van hátra! De pinhenjetek amennyit tudtok.... Nekem most talán az egyetlen bajom a fáradtság.... :-) De megéri.

NA puzsi majd jövök ha lesz lehetőségem

Kép

Kép
sziszike22

Én ma úgy lépcsőztem, hogy lesöpörtem :P csak egy galéria, de a derekam elkezdett egyből fájni. Hirtelen felindulásból aludtam délután vagy 3-4 órát. Felkeltem, visszafeküdtem estig. Biztos gyógyulok, jobban is vagyok. Egyébként is igyekszem javamra fordítani az éjszakai nemalvást, hozzászoktatom magam, hogy ha van idő és lehetőség, gyorsan aludjak egyet. Hasznos lesz.
Nah jóéjt!

icamica

Nem szoktam nézni a Hal a tortánt, de most bekapcsoltam, hogy ne mulasszam el a House-t.
Megérte. Kentaur nagyon kitett magáért.
Vendég

Evike!

Neked nagyon elszúrták ezt a CTG-t.
Milyen szülésznő az, aki nem tudja, hogy nem jó háton feküdni ilyenkor?
Amikor nekem Benive fekve csinálták, akkor is félig oldalt feküdtem, a hátam pedig kitámasztva.
Most pedig már ülve, kényelmes fotelben történik az egész. Nekem jó élmény.
Vendég

Ettike: Lépcsőztem, de semmi, sőt, már nem fáj egyáltalán. Nem értem én ezt, pedig vasárnap még egy gólya is elrepült felettünk. Vajon mennyi lehet egy gólya hatásideje?? :roll: :roll: :lol: :lol:

Megyek, lefekszek, ha már ma sem szülök :)

Kép

Kép
sildi83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?