A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Maci:
A Nanda/Szilva ajánlott egy helyet, valahol a Diósárok úton (XII. kerület, közel a János kórházhoz), ahol van kerthelység. Persze ehhez nem árt, ha az idő is olyan... Én sosem voltam ott, így nem tudok róla semmit! Azt sem, hogy van-e nemdohányzó,... Így kértem Nandát, hogy informáljon, mert nekem mindegy hol van, ha ti úgy döntötök! Meg remélem nem kell előre előlegezni sem!
Vagy a másik a Marcello, azt ismerjük.
Vagy várom az ötleteket!

Egcsi: hogy is van ez? Kép Amúgy értem persze! Kép
Nem is csak a hangzavar! De rázod is szegényt! Kép
Üdv Timinek!
Mi a helyzet az uraddal?
1/2 milla a ház vakolására? Az szép! Kevés ember tartja ezt kéznél erre a célra! Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Kérek szépen drukkot,mert mindjárt írom a zh-mat!!!

Nemtom,hogy is van ez,de a Kisbence szinte egész nap mozog.Nincs olyan óra,hogy ne érezném,ahogy püföl,és azért ez néha fárasztó.Vagyis inkább fájdalmas egy kicsit.Persze,nem egyszerre fáj,csak ha nagyon sokat boxol egy helyre.Ez szerintetek nem gáz?Még akkor is látszik,hogy mozog a hasam,amikor mászkálok.Tisztára,mint egy horrorfilm.

Zsuzsa,akkor finom illatúak lesznek a ruháitok!Már én is neki szeretnék állni a babaruha mosásnak,csak meg kell várnom,amíg a szekrénykék megérkeznek.
Kisbence:lásd fentKépAmúgy ma egész nap egy kemény golyó a hasam,és ennek nem örülök.
Kispapa:a két kis smiley-ból látszik,milyen komolyan gondolom...Kép

Egcsi,kösziKépAzt hiszi a babócád,hogy dörög az ég!
Fél milla?DurvaKép
Timinek Kép

Puszi,Kinga
nyinike

Kinga: drukk ezerrel! Mi a téma???
Amit KisBence csinál normális. Pár hét, és kevésbé lesz aktív! Nyugi!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Épp összerogyás előtt ülök. Kép
Danival 3 órán át csavarogtunk...

Orsi: nem tudtam elérni a védőnődet. Kép
Azt mondták délben hívjam, de végül nem ment be. Majd holnap még megpróbálom, de ha ő ilyen elérhetetlen akkor bajosan fogom tudni megrendelni az aventet. Kép
Amúgy elég ha rád hívatkozok, hogy a netről ismerlek?

Egcsi: és aki nem fizet, annak a részét nem vakolják le?

Kinga: az én babám is elég változatosan mozog, vagy szundít. Kép

Zsuzsa: puszi. Kép

Itt dörög az ég...

Bellana
bellana

Kép
panó

Egcsi!
Milyen vaslészítményt szedsz? én szenvedek a szilvalekvárral.

Maci
maci2

Kinga!
Drukk a Zh-hoz!

Zsuzsa!
Nekem a héten kijut orvosból, ma megyek a nőgyógyászhoz, holnap védőnő meg háziorvos!

Bellana!
Ne ijesztgess azzal az égdörgéssel, mert nálunk is kint szárad a ruha!

Bori!
Ne hagyd, hogy így felbosszantsanak! Persze tudom, könnyű mondani! Vond le a kaúcióból ami jár nektek és mondd, hogy nyugodtan mehetnek az APEH-hez! Tuti, hogy nem fognak!

Egcsi!
Hány lakás van abban a házban? A többiek csak úgy lepengetnek fél millát?

Panó
panó

Sziasztok!

Muszáj még aludnom zh előtt,naná,hogy most vagyok a legálmosabb.

Zsuzsa,akkor jó.És számvitelKép

Bellana,PanóKép
nyinike

Kinga: hajrá a zh-hoz!

Panó: nálunk nagy nyári zápor volt, még mindig eseget. A ruháid megúszták?
Jó a tábla. Kép Mindig olyan izgi látni, hogy hol tartunk. Kép

Azt hitettem Dani majd kaja után elalél a 3 órás kiruccanás miatt, de semmi eredmény. Atomanti, mondom én. Kép

Bellana
bellana

Maci, a pelenkázót a Domusban vettük 20000-ért. Nekünk is nagyon tetszik és jó áron volt szerintem.

Kinga, drukk a zh-hoz !!

Chello
chello

Sziasztok!
Először is üzenem minden értem aggódónak,hogy már sokkal jobban vagyok!Kép

Hajni!
Hát mégis Benőke lesz?Kép
Sajnálom,hogy beteg vagy,jobbulást!

Lino:Látom,hogy rátok jár a rúd,remélem lassan mindannyian meggyógyultok.
Lilinek,anyunak boldog szülinapot!Azért pihenj is néha!
Bocsi,hogy Téged zargattalak nyuszi ügyben.

Chello:Nagyon szép a gyerekszoba!Ezek a maci-hegyek nekem nagyon bejönnek!Kép

Bori:Nagyon köszönöm a szép virágot!Kép
AlbérletKép

Bellana:Elkaptad a depimet?Pedig nem akartam!!!Kép
Gergő is ilyen rossz alvó volt,mint Dani.
Ari vagy,hogy ennyit aggódtál értem!Kép

Zsuzsa:Megnyugodni én már csak akkor fogok szerintem,ha a kezemben lesz egészségesen.
A tali már nekem is eszembe jutott,és részemről csak az a lényeg,hogy könnyen megközelíthető legyen.Nekem a Marcello is,és a Te szervezésed is tökéletesen jó volt,a lényeg,hogy együtt legyünk.Kép

Anna:Üdv közöttünk!Kép

Mucska:banyaKép
Utólag is boldog névnapot kívánok!Kép
Jó,hogy Laci ilyen aranyos és segítőkész!
Apudnak szép szülinapi ajándék lesz Anna.Az én fiam apukám 50.szülinapjára érkezett!Azt mondja,hogy ez volt a legszebb szülinapja.Kép
Őrület,hogy emberek mások kárán akarnak nyerészkedni.

Kinga:ZH-hoz gratula!
A vérnyomásod nem semmi.És a bevásárlásotok sem.Kép
Engem is érdekel,hogy mi van Veled,úgyhogy ha nem titkos,akkor nem kell privátba írnod másoknak,én szívesen olvasom.

Panó:Éjszaka már nem aludtam,folyton csak a nyuszin gondolkoztam.Kép
Most úgy döntöttem,hogy adok még magamnak egy kis gondolkodási időt.Kép
Szép hosszú már a táblázat.Kép

Egcsi:Jobbulást a náthádra!
Cukor:Most jól elkeserítettél,én a jövő héten megyek és nagyon parázok tőle.

Ildikó:Nagyon szép a szoba!

Orsi:Sok-sok puszi!

Na,jó sok lettem!

Üdv :Anikó
vakili

Panó: még mindig nem semmi a táblázat! Jó sokan vagyunk! Mi volt a dokinál? Megáztál?
Mi lett a rucikkal? Én még időben lekapkodtam őket! Kép

Kinga: az jó! Azaz rossz! Kép Drukk!

Chello: jól vagytok?

Zsuzsa
zerko

Anikó! Kép

Köszi Zsuzsa, megvagyok csak sokat pihenek. Ma is eléggé nyilalt a pocim alja így inkább fekszem. Mostanában elég sokszor érzem ezt. És Ti?

Mucska, puszi! Kép

Chello
chello

Sziasztok!

Kiestem a levelezésből, pedig még bele sem jöttem előtte. Mindig van valami ami hátráltat. Vagy a suli vagy hogy utazunk, vagy a net nem működik.
De most iparkodok visszatalálni hozzátok, és ahogy olvasom megint atlálka lesz szervezve.
Mikorra gondoltátok?

Mi szépen növekszünk, én meg lesem a kilókat, amik rám akarnak rakódni.
A dokibá biztos megint leszíd.

Lassan neki kellene állnom teljes erővel, legalább az elméleti info begyűjtéséhez a kicsi születésével, szoptatásával kapcsolatban. Eddig a netes cikkeket bújtam, meg pár könyvet átnéztem.
Tudnátok ajánlani valami szoptatós könyvet, és valami szülési folyamtról szólót, vagy ezt inkább ne tudjam meg előre.

Ma volt nálam a védőnő családlátogatáson, és a fő témája a bölcsőhalál és a szülés utáni tisztulás módszere volt.
nem tudom hogy viccelt-e, de azt mondta, hogy még bugyit se vegyek fel, hadd tisztuljon természetesen, de szerintem ez nem normális, mármint anő.

Hallottatok valamit az állatbőr dologról? valami olyat, hogy a kicsik ágyába szoktak betenni egy kis birkabőrt, aminek az anyaga megnyugtatja és vonzza őket. Ez igaz lehet?

Babakocsi ügyben. Fontos-e hogy állítható, vagyis váltható legyen a tolókar?
És hogy hány funkciós legyen a háttámla dönthetősége?

Nem irok többet, mert nem győzitek elolvasni.

Pussz Mindenkinek, remélem visszafogadtok ha már így elkoricáltam.
nixi
Irország

chello:
én esténként érzem, hogy baj van... Néha már a pólót sem viselem el a hasamon. De ezt kell szeretni! Ha lefekszem, nekem sokkal jobb, csak hát gyerek mellett...

Anikó: minden rendben lesz, nyugi! Kép

Nixi:
A Tali időpontja május lesz, de mást még nem tudok! És gondolom most is szombat!
Én vettem bugyit! Kép Takarítani is jön a védőnő?
ÉS a bölcsőhalál... Nem normális!
Báránybőrt Süncsi vett már Kép
Babakocsi: jobb, ha 2 irányból tolható, de nem csak ez számít! És a döntésnél az nagyon fontos, hogy vízszintesig lehessen! És jó, ha van pár fokozat is! És a súlya sem mellékes!

Zsuzsa
zerko

Bellana!
A ruhák hála neked, megúszták!Kép Pedig ide is elért a zápor, de addigra már leszedtem őket! Köszi!

Zsuzsa!
A dokinál nem volt semmi izgi, a cukrom jó lett, viszont elküldött még egyszer részletesebb Uh-ra az alacsony Afp-m miatt. Most nem tudom, hogy elkezdjek-e megint aggódni. Jövő szerdán lesz az Uh!

Kinga!
Na hogy sikerült a Zh-d?

Nixi!
A barátnőm is mesélte, hogy mikor 11 éve szült, nekik sem volt szabad bugyit venni utána pár napig a kórházban. Csak valami betétet szorongattak a lábuk között. Szerintem a Várandós mamák könyve (vagy valami ilyesmi a címe, amit elvileg kaptál a védőnőtől a terhesgondozási könyveddel együtt) az elég jó, nagyjából benne van minden. Szüléskor meg kapsz majd a kórházban egy hasonló könyvet, ami meg a babagondozásról, szoptatásról szól, szerintem az is jó. (Nekem mindegyikből 3 példány lesz már)

Jó éjszakát mindenkinek!

Panó
panó

Sziasztok,

csak ímmelámmal sikerült felfognom, amit visszaolvastam, ezért elnézést, ha nem reagálok minden hozzámcímzett üzenetre.
Azt kisilabizáltam, hogy együttéreztek velem, köszönet érte mindenkinek.
Délután összeírtam kb.8 oldalon keresztül a bérlőknek részletesen, mit mikor fizettek, villanyátalány és végelszámolás, stb. Mint a hülyéknek, már bocsánat.
Már a telefonban is "bűbájosak" voltak, esküszöm, és a személyes találkozó alkalmával is. Állítólag mindent értenek, a felmondási időt is, satöbbi.
Elvileg az ügy mindkét részről lezárva.

Ma megvolt a fogászat is, 5 kisebb-nagyobb lyuk keletkezett, köszönhetően a sok hányásnak. Azt mondta az orvos, az égvilágon semmi köze nincsen a baba kálciumszükségletének az én fogaimhoz, egyértelmű a savas hányás miatt van a hirtelen romlás.
Megcsinált ma kettőt (az egyiket csak előkészítette az inlay-hez), most még kb. 3 alkalommal megyek, és rendben lesz minden. Az egész beavatkozásból semmit, de semmit nem éreztem, azt, hogy be is injekciózta már, el sem akartam hinni. Imádom ezt a nőcit.

Holnap kimegyünk Ráckevére, remélem, teljesen regenerálódom idegileg, mire visszatérek ide hozzátok.

Mindenkit egyenként és külön is csókolok
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Panó: ne aggódj szerintem. Videózni fogsz! Kép

Bérlők Kép Kép
Lyukak! Kép Kép Kép Akkor a babakelengye ára ottmarad Kép De a lényeg, hogy nem szenvedtél, és hogy rendben legyen!
Jó utat Ráckevére! És szép időt!

Jó éjt!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Ma sem leszek tul hosszu,mert a kis geprol irok es itt utalok ulniKép Neha mar nagyon nehezen talalok rendes poziciot, foleg ha rakezdi a hatamKép

De nehogy azt gondoljatok, hogy gond van, mert szuperul vagyunkKépKicsi mokusom nagyon aranyos odabent, tegnap a vedoneninel hallgattuk a szivhangjat, pontosabbban hallgattuk volna, de elbujt a dragamKép Aztan mikor elkezdtem hozza beszelni, hogy ugyan bujjon mar elo, mert Apucija is ugy szeretne hallani ot, akkor egyszer csak elojottKép Pedig elotte legalabb 5 percig keresgelte a vedoneni es nema csond, aztan mikor megkertem "megmutatta" magatKép Olyan kis edes volt, agyon dicsergettem utannaKép

Bellana
A vedonenim csutortok delelott altalaban mindig bent van, ne izgulj beszeltem tegnap vele es meg fogja probalni megszerezni neked a mellszivotKépMond, hogy Viragh Orsolya, a fuvolas kismama "kuldott" es akkor tudni fogja, meg hogy a kismamaklub utan beszeltem vele, azt is mond meg. SzurkolokKép

Bori
Orulok, hogy megoldodtak a gondok, legalabbis ugy nez kiKép Ne idegeskedj, az a lenyeg!!! Puszi neked!Kép

Aniko
Neked is nagy pusziKép Vigyazz magatokraKép Es Te se idegeskedj!

Nem tudom mar, hogy kinek kene meg irnom valaszt, mert hulla vagyok raadasul iszonyuan teleettem magam, mert mindenfelet ossze-vissza megkivantam, ugyhogy mindenkitol bocsika, akit kihagytam!Kép

Puszi mindenkinek es egyre csak JO POCAKOSODASTKép

Orsi
23+5

avocado

Szioka

Azt hiszem le kell tennem a visszaolvasarol, de nagyon igyekszem kepben maradni. Tudjatok erre most tavaszodik es egyszeruen muszaj kimenni olyan gyonyuru ido volt ma is es Laura nem hajlando a hazban maradni.

Bellan, Zsuzsa, Egcsi, Aniko, Pano koszi a dicsiretet. Agi nagyon szereti. Csak mar a lakas tobbi resze is kesz lenne!!

Zsuzsa
Tul vagyunk az elso ejszakan apa, baba egyagyban aludt. Laura reggel odatalalt hozzam bar mar vilagos volt. En borzalmasan aludtam. Az altatassal kapcsolatban ez munka megosztaKép. Pl. ma a parom este 20.30-kor ert haza, vagyis reggel 8- 20.30-ig en vagyok Lauraval egy csepp szabadidom sincs, mert mar nem alszik ebed utan, nincs nagyi, teso, baratno aki vigyazna ra, vagy akit kellemetlen szajiz nelkul megtudnek kerni, ha pihizni szeretnek stb... erted ugye? Szoval ilyenkor probalok kicsit magamra koncentralni.
Picit hosszu lett bocsi.

Kinga
Nalunk odabent nagy a mozgas es neha nekem is kellemetlen. Remelem Zh-d jol sikerult.

Bori
Nagyon sajnalom ami veled tortenik, pont erre nem lenni szukseged. Nem tudna valaki mas ezzel foglalkozni? Csak annyit szeretnek hozzafuzni, hogy nem kellene ennyit foglalkozni a dologgal es mindent kigyujteni. Nem kellene lelkiismeretesebbnek lenni mint az alberlok maguk. Sajnos ugysem fogjak megerteni az ervelesedet. Tudom, hogy nehez, de egyszeruen tojd le,ha a kaucio fedezi a tartozast akkor hurra!!!! A tobbivel ne torodj, az eljaras lehet, hogy embertelennek tunik, de tenyleg nem kellene magadra venned masok ostobasagat. Egyszeruen nincs ertelme.
Azert remelem minden megoldodik, csak ne ess depibe jo?
Mucska
Boldog nevnapot.

Tegnap irtam, hogy udv az ujaknak, dehat nincsenek is ujak, csak a nevekkel van kicsi zur. Jot rohogtem magamon.

Millio csok
Ildiko
salla

Sziasztok!

ígértem, hogy beszámolok, mit ajánlott a dokim, milyen homeós bogyókat érdemes szedni szülés előtt vagy után (remélem jól írom, lehetnek hibák!):
36.héttől ajánlotta- coulophyllu C30 (ezt péntek-szombat-vasárnap 1x 5 golyó)
gátsebre: arnica C30 és Hypericum C30, calendula oldat

Különben mondta, hogy vannak szerek direkt vizesedésre, méhszalagfájdalomra stb... Jobb szakembertől megkérdezni, mikor mit és hogyan szedjünk.

Ma voltunk uh-on, a kisEmma 1 kilós lett, és egyáltalán nem hasonlít a nagyobbik lányomraKép Nagyon vicces lesz!
Diétára fogtak, mert már 8 kiló plusznál tartok, azaz inkább azért, mert az utóbbi 5 hét alatt majdnem 4 kilót szedtem fel...Kép
Tényleg jó tanács (elfelejtettem ki írta, bocsi), hogy hamarabb feküdjek le, talán így este nem eszem és nincs hízás! Megpróbálom.

Mindenkinek kellemes, gondnélküli napot!

Üdv: Zsuzsi(27)
zsu26

Jó reggelt mindenkinek!

Zsuzsa!
Akkor majd megpróbálok nem aggódni, de azért egy kicsit aggódok!

Bori!
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok az albérlővel!
Remélem jó időtők lesz ma Ráckevén! Akkor lesz fénykép a virágládáról?

Ildikó!
Nekem is le kellett mennem először az írásod aljára, hogy megnézzem ki az a Salla! Kép

Zsuzsi!
Gratula az 1 kg-os nagylányhoz!

Mucska!
Névnapod volt? Én már megint lemaradtam! De akkor boldog névnapot utolag! Tetőzött már a Tisza?

Ma viszont Noémi nap van, úgyhogy Chello Noémijének boldog névnapot!

Most elindulok oviba, aztán védőnő, aztán háziorvos. Szerintem délután lesz, mire hazaérek. Szerencsére anyu jön és vigyáz Ritára.

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Jó reggelt lányok!

Úgy látom ma én leszek az első. Remélem szép időnk lesz, mert még bent is kellemesebb tölteni az időt, ha látja az ember fia, hogy kint süt a nap.

Mi ma parkettázni fogunk, azaz a férjem fog, és akkor teljesen készen is lesz a lakás átalakításunk.
Szerencsére mint már fönt írtam az ablak cserénk nagyon jól sikerült, alig csináltak koszt és a falakhoz is annyira szépen illesztettek mindent, hogy sem a tapéta, sem a festés nem sérült meg.
A szobák bútorainak a megcserélése is simán lezajlott, majdnem olyan volt mint egy költözködés. Pesrsze a családom itt serénykedett és mindent le ill. ki takarítottak, az mondták én csak üljek vagy feküdjek és "szakmai irányítást nyújtsak".

Alig várom, hogy a parkettázás is kész legyen, mert utána a már be tudjuk szerezni a kiságyakat és igazi gyerekszobánk lesz. Azt sajnálom, hog yén nem tudok majd menni, de biztosan szépet választ majd a férjem.

Chello!
Nagyon tetszik a pelenkázó komódotok! Szépet vettetek. Sajnálom, hogy neked is hasogat alul. Légysz pihenjél, mert nekem is így kezdődött, és utána látod az utcától is eltíltottak, csak a szoba ablakon keresztül szívhatom a jó pesti levegőt!

Bori!
Remélem már megoldódott ez a bérlő mizéria. Szerintem sem legyél szívbajos, főleg ha még igazatok is van. A számok számok, nyugodtan vond le a kaucióból.
Remélem egyébként jól vagytok és nem hagyod magadat felbosszantani.

Anikó!
Örülök, hogy nem vagy már depis. Ne is legyél az, a babának is jobb, ha vidám kismama vagy. Hogy sikerült a Praxis, vagy még csak ezután fogtok menni?

Orsi!
Sajnálom, hogy te is beléptél a hátfájásosok klubjába. Kitartás!!!!! Nekem a székben ülő pozíció segít a legjobban, de biztosan te is ki fogod kisérletezni a számodra legmegfelelőbb testhelyzetet. Hogy áll a házatok?

Zsuzsa!
Szerintem a te szervezésed nagyon jó volt, de mint már írtad én nem valószínű, hogy el tudok menni, hacsak valamilyen csoda nem történik, (hát ha).

Panó!
Én ahogy eddig a topikban olvastam, még senkinek sem volt orvosi könyvekben megadott tökéletes AFP-je. Az orvosok is azt mondják egyáltalán nem megbízható és külföldön már nem is csinálják.
NE AGGÓDJ!!!!! A gyerekek jól vannak?

Linó!
Sajnálom ami a kislányoddal történt, remélem most már jobb napok következnek.

Kinga!
A ZH HURRÁ? Mert nem derült ki számomra, hogy meg van-e az eredmény, de ha igen nagy GRATULA!!!!

Egycsi!
Jobbulást!

Mucska!
Hogy áll a Tisza? Jól vagytok, a cukroddal minden rendben?

Még majd tovább is vissza olvasom, akiket kihagytam bocsika, de puszilom őket is!

Vali
28+4
cvali

Panó még is csak megellőzött mire ezt a sok mindent leírtam.
cvali

Panó, köszönöm Noémi nevében a névnapi jókívánságokat. Kép

Vali, pihenek sokat de azért ügyeket is intéznem kell. Rossz lehet nagyon, hogy még egy könnyű sétára sem mehetsz le. Kép Az ikrek miatt be fognak majd fektetni korábban vagy nem szokás?

Mucska, mail ment. Kép

Zsuzsa, az a gyönyörű lányod biztos megérti hogy pihenned is kell! Kép

Kellemes napot mindenkinek!

Chello
chello

Szép reggelt Mindenkinek!

Ildi, Panó köszönöm a jó kívánságokat.

Vali!

A cukrom helyrejött, vagyis legalább papir van róla, hogy a terhességi cukor nem áll fent. Most is cukormentes diétán vagyok , de egyre kevésbé sikerül betartani.

Kedves mindenki:

A Tisza tegnap tetőzött, bár 20 cm-vel mondtak többet a hírekben, mint a tényleges. Így az emelet nem úszott el. Jövő hét végén már valószínűleg lehet fertőtleniteni mindent és újrafesteni. Aztán irány a jó levegő. Bár nem valószínű, hogy május 1-n már tudnánk kint főzni, mert ilyenkor tényleg sterilizálni kell mindent, ha nem akarunk összeszedni valami bacit.
Most megyek takarítani, aztán jövök olvasgatni vissza titeket.
JA tegnap a dokinál minden rendben volt, bár uh nem vol. De a méhszáj zárt, egy hónap múlva kell mennem újra a 36. héten.
Furcsak, hogy már a 33. hétben vagyok.
Na puszi, mert gyorsan akarok végezni a takarítással.
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Chello!
A jövő heti kontrollon derül ki, hogy befektetnek-e. Ha nem rosszabbodik az állapotom nem, de ha tovább rövidül a méhnyak v. esetleg ki is nyílik akkor igen. Ezért tényleg komolyan vesszük az itthoni pihenést!

Mucska!
Jó takarítást, de azért legyél óvatos! Jó, hogy a cukrod is rendbe jött és a Tisza sem bánt el veletek! Mire megszülsz biztosan sikerül rendbe hozni a nyaralót is és akkor a babával a friss levegőn lehettek egész nap.

Vali
cvali

Sziasztok!

Orsi: ez tetszett: mindent megettem, amit kívántam! Kép Így nem aggódom, te is vérbeli kismami vagy!

Ildikó: megértelek! Hogyhogy nem alszik du. a kiscsaj? Kép Az én lányom mindig alszik. Már délben tiszta hulla, pedig 8 után ébred reggel! Úgy tűnik, ez fajta kérdés is lehet!
És sajnállak, hogy ennyire nincs segítséged!
A férjed egész éjjel a kislánnyal maradt? Ez miért kell? Ha elaludt, akkor nem maradhat egyedül? Vagy a távolság, és babafigyelő hiánya miatt van így?

Mucska: ugyan megkésve, de istenke éltessen!

Kép

Akkor mindenki jól szurkolt nektek Tisza ügyben!Kép De ugye nem te csinálod majd a fertőtlenítést? Csak irányíts!
Az jó, hogy a cukor, és a méhszáj is oké Kép, de az nem derült ki, hogy Anna hogy fekszik! Vagy a doki mondta?
Nekem is csak matatás lesz most, és nekem is majd a 36. hét körül jön az UH, és akkor indul a CTG, NST dolog is.

Zsuzsi: köszi az infókat! Kép
Diéta... Kép De azért ne éheztesd a lánykát! Az üres éléskamra is jó a zaba ellen!

Panó: sikerrel jártál?

Chello: istenke éltesse Noémit!

Kép

Megérti Zsófi, hogy lefekszem, és jön, hogy hancúrozzak vele, meg rámmászik, megüt, megrúg. Nem direkt, de sikerül. Így ált. 10 percen belül menekülök a kicsi érdekében! Kép

Vali: akkor nagyon ügyesek vagytok, és jól haladtok. Májusra minden a helyén lesz! Kép
Mi a te férjed, hogy parkettázni is tud?
És vegyél mindent komolyan!

Aki kint tereget: ma is lehet ám zutyi!

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
(31+3)
zerko

Zsuzsa!

Köszike!
Nem mondta, de szerintem maradt csücsülve. A leletemem ez áll: Akoponya a bemenet felett mozgatható. NA ezt most csak orvos tudja, hogy mit jelent.
A fertőtrlenitést a párom végzi. Este veszünk gyorsan egy nagynyomású mosót, azzal gyorsabban meg lesz, mintha kézzel csutakolna. Igy a ház kivül belül fertőtlenitve lesz. Csak íígy vagyok nyugodt. Én már ilyen vegyszeres dolgokat nem vállalok. Irányitani meg nagyon tudom őket! Kép
Remélem a hét közepén már neki tudunk kezdeni. Az előrejelzések jók, elvileg gyorsan megy vissza a mederbe, csak én már nem hiszek a Vízügynek.

Vali!

Én nem hogy akkor akarok kint lenni, amikor a baba megszületik, hanem másfél hét múlva legkésőbb kint szeretném süttetni a pocakomat a jó levegőn.
Ha lemegy a víz, akkor gyors fertőtlenités és költözünk ki, ugyanis ez az az időszak, amikor ismét nőnek a betörések számai. Ilyenkor még sokan nem tudnak kimenni és van idejük a jóembereknek pakolni. Miután szerencsére a felsőszint teljesen rendben maradt, így lehordjuk a dolgokat az emletről és ott lehet alukálni nyugodtan. Én meg nem esek attól kétségbe, hogy esetleg a teraszon kell, hogy főzzek, nem a konyhába. TAvaly amikor felújitottuk a konyhát akkor is úgy volt.
Szóval remélem, hogy gyorsan rendben lesz minden kint.
Bocsika mindenkitől, de most sem tudtam visszaolvasni még, csak épp az utosó hozzászólásokra reagálok a nagytakarítás közben.
Puszka Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Elég mosott rongy vagyok. Dani éjfélkor még tombolt. 9-kor bement a szobájába, rádobta magát a hálózsákra, hagyta magát beletenni. Az apjával felváltva üldögéltünk nála. Aztán kiküldött minket, aztán kijött berángatott és az ment...
A végén megágyaztunk, mondtam Ádinak, hogy engem már nem érdekel mit csinál Dani, mert összeesek és elegem van, hogy 3 órán keresztül szivatott...
Kezdek kétségbeesni,de szép szó, se jó szó se semmi nem használ. Kép

Anikó: örülök, hogy jobban vagy. Kép

Panó: őrület amit az AFP-vel előadnak nálatok is!
Szerintem nincs baj, csak már nem tudják mivel gyötörjék a kismamikat.

Vali: továbbra is akkor pihizz!

Bori: akkor csak elrendeződik a dolog a bérlőkkel Kép

Mucska: hála az égnek, hogy ennyivel megússzátok. Kép
Utólag is boldog névnapot! Kép

Chello:puszi Noéminek. Kép A névnapjára. Kép

Orsi: most hívom a védőnénid.

Zsuzsa, Ildikó, Zsuzsi: szép napot nektek. Kép
Bellana
bellana

Mucska: ezt a szakszöveget én sem értem. Miért nem kérdezted meg?
Amúgy a nagynyomású masina másra is jó lesz még! Az egy hasznos szerkezet. És valóban alaposabban megy vele a dolog, és szerintem sokkal gyorsabban is.
Ja, és ne takaríts olyan sokat ám!

Bellana: Nekünk sem volt jó az éjszaka! Zsófi jött hajnali 3-kor, és 6-kor! És persze most meg hulla!
De ez téged nem nyugtat meg asszem.
Amúgy ha mi lefekszünk, az általában a gyereknek is használ. Már nincs semmi érdekes, amiért jönne!

Mindenkinek finom ebédet, és szép délutánt!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Itt gyönyörü idö van, és tegnap is az volt, remélem nalatok is!!!

Bori!
Sajnalom, hogy kiborult a mézesbödöny, de latom, mar rendezödnek a dolgok. Jokedvü Borit varjuk vissza RackevérölKép
Ilyet még nem is hallottam, hogy a hanyas miatt romlik a fog. De a fö, hogy rendben lesznek!

Bellana!
Nagyon sajnalom, hogy Dani igy lefaraszt, pedig mar egyre több pihire van szükségünk. Mi lehet vele? Erzi a tavaszt? Minden jot Neked!

Aniko!
Szurkolok a nyuszinakKép Örülök, hogy jobban vagy!

Maci!
En sem mertem bevenni semmit, maradt fajo torokra a sos öblögetés és hasznalt! Engem az orcsepptöl is eltiltottak, csak egy specialis, Holt tenger kivonatabol készült orrsprét hasznalhattam. Jobbulast!

Egcsi!
Az jo, hogy a férjednek van mar munkaja!
Timivel mi volt?

Kinga!
A babamozgas nalam is ugy megy, mint Zsuzsanal. Nekem az faj, mikor a gyomromat rugdossa, és ez elég gyakran megtörténik, pl. most is.
Ejszaka meg ha nem tetszik neki, hogy a jobb oldalamon akarok feküdni, akkor addig tornaszik odabent, mig tényleg visszafordulok a balra. Kis akaratosKép
Remélem sikerült a ZH-d! Hany vizsgad lesz? Es mikor kezdödnek?

Pano!
En is csak azt tudom irni, hogy ne aggodj és csak magamat tudom ismételni, hogy tudod, itt nincs is AFP vizsgalat. Örülök, hogy a cukrod jo lett!

Nixi!
Ahogy Zsuzsa irta, én mar vettem baranybört, szerintem klassz, itt Svajcban minden babanak van, alapfelszereltségKép Van hozza spec. sampon, azzal lehet mosogépben is mosi. Lepedö nélkül ra lehet fektetni a babat, az arcat érdemes esetleg védeni, föleg amig pici.

Chello!
2 napja nekem is fajdolgalt ott a hasam alja, masképp, mint mikor a keményedik (akkor nem is faj). Most megint elmult.

Zsuzsi!
Gratulalok az 1kg-os babahoz!

Vali!
Remélem minden renben lesz Veled, pihizz sokat tovabbra is! Azota is kézimunkazol?

Mucska!
Csakhogy mar itt tartotok!
33. hét nem semmi igaz? Még egy hét, és utana mar elmondhatjuk, hogy egy honap mulva mar nyugodtan szülhetünk!!!
Boldog névnapot!

Zsuzsa!
Még én sem mostam babaruhakat, mert nincsen még szekrényünk. Lehet, hogy mar nem is varom meg..
A sogornöm meg azért nem adott cumit a kisfianak, mert ö 8 éves koraig cumizott (még iskolas koraban is, titokban. Az elsö két foga elég furcsan all). Ugy latom, sokan a személyes tapasztalatok alapjan döntenek a cumi mellett vagy ellen. En tanacstalan vagyok. Mar van egy cumim, ajandékba kaptuk a klinikan mas reklamcuccokkal együtt.

Ildiko!
Latom azért szépen haladtok és nagyon szépek lesztek!
Nekem is van ilyen félelmem, hogy majd egész nap egyedül leszek a gyerekkel és nem lesz kire bizni, tudod az én férjem is sokaig dolgozik altalaban. Egyetlenegy baratnöm van itt, akit meg mernék kérni, de csak ritkan, hiszen neki még nincs is gyereke, tanul stb.
Gondolkodtal mar vmi segitségen, pénzért? Gondolom, sok most a kiadasotok, de a pici mellett talan jol jönne majd egy bébisintér. En ismerek egy magyar nöt itt (olasz)Svajcban, 3 gyerekkel és örökké dolgozo férjjel. Sokaig lakott naluk egy erdélyi magyar lany, olaszul tanult, fizették neki a nyelvsulit, teljes ellatast kapott és vmennyi zsebpénzt. Ezzel az a bajom, hogy vki folyton ott lakna velünk, az lehet, hogy zavarna. Az anyuka igy még dolgozni is tudott vmennyit.
Ezek csak ötletek, megmondom öszintén én mar gondolkoztam ilyesmiken, mert itt a bölcsi és az ovi sem nyujt teljes megoldast, föleg ha mar több gyerek van..
Bocs, ez hosszu lett.

Tudjatok irtam, hogy vasarnap estére tök vizes lett a labam, hétfön a mérleg 1.5 kg-mal volt több, meg is voltam ijedve. Elkezdtem a csalanteat, krumplinapot tartottam, sok almat ettem és sikerült! Mar sokkal szebb a labam, nem szorit a cipö és tegnap reggel ismét 1.5 kg-mal kevesebb voltam. Ugy örültem! (Edit, olvasol?)

Tegnap megvolt a kismama-fotozas, cd-n megkapok majd minden képet. Azt hiszem, lesz köztük publikus, bar elég hianyos öltözetben készült a legtöbb. Mar nagyon kivancsi vagyok rajuk!

Olyan jo ez a szép idö, megyek csavargok egy picit, bar mar nem birom olyan sokaig.

Mindenkinek nagyon szép napot kivanok
Süncsi
süncsi

Bellana, Zsuzsa, Süncsi!

Köszike!

Zsuzsa!

Olyan kavarodás volt és már csak kint olvastam el a szöveget. De nagyon nem izgat. Anna csak tudja, hogy mi a jó neki. Én mid a két fajta szülésre felkészültem. A lényeg, hogy Anna kint legyen egészségesen.
Nagynyomású mosó: igen sok mindenre használható, mi a teherautókat is azzal fogjuk mosni. Már régóta akaratunk, de mindig elmaradt. Igy meg LAca csak felszivja a domestost és mehet a fertőtlenités.
TAkarítás mennyiségétől nem kell félteni, mert nem vagyok őrült rendmániás. Sőt én ellennék a kupiban is, de Ginó miatt muszáj takaritani sokkal gyakrabban.

Süncsi!

Őrület, hogy eltelt az idő mi? El sem hiszem! Én most mostam ki az utoló ruhákat és az is kész.
Szerencsére ami a nyaralóban van az sem úszott el, mert azok is kész vannak már.
Vizesedéssel vigyázz!
Most én sem panaszkodom. tegnap olyan jó étvágyam volt, hogy a mérleg is meglepődött. Így most tartok 7 kg-nál. VAlamiből csak kell nőni Pankának!

Bellana!

Én is örülök, hogy ennyivel megúsztuk, bár a végeredmény akkor lesz tényleges, ha bemegyünk a házba szétnézni. De legalább a bútorokat nem kell kidobálni, meg a sok háztartási gépet.
Valószinű, hogy festéssel megússzuk, az meg amúgy sem árt. Évenként kiszoktuk festeni egy réteggel.

Ildi! Jó hogy haladtok. Egyszer csak elkészül. Reméelm azért nem hajtod agyonra magad!!!!!!!!!

Puszka MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Most jövök a védőnénitől, úgy látszik. hogy minden rendben - kivéve a vérnyomásom, na az a béka feneke alatt. Híztam 1 kg-ot az utóbbi öt hétben, erre azt mondja, hogy azért vigyázzak, egyek sok zöldséget-gyümölcsöt. Szerintem ennek a nőnek valami baja van.

Süncsi - várjuk a fotókat!

Chello- (még mindig pelenkázó ügyben) levehető a pelenkázórész a tetejéről?

Lányok, tegnap este masszíroztatni voltam és Benőkének nagyon tetszett. Egyfolytában jött-ment a hasamban, még soha nem csinált ilyet. Teljesen feldobódtam! Na persze az apjának ilyeneket nem produkál, pedig szokott hozzá beszélni.

Maci
maci2

Süncsi: az idő errefele is sokat javult, bár tegnap délután áztatott is!
Fotózás Kép Kíváncsi leszek, tetszel-e majd magadnak, és a párodnak. Szép emlék lesz majd később!
Vizesedés Kép Velem is volt ilyen az előző 7végén, de elmúlt. De nekem nem dagadt be a lábam.
Cumi témában meg csak szurkolhatsz, hogy egyik sem kell majd neki! És vagy bejön, vagy nem...

Mucska: Ginónak hullik a szőre? Vagy csak kupit csinál? A telken is bent van a házban?
Én sem vagyok rendmániás! Most a tavaszi takarítás is elmaradt az ablakok miatt! Majd ha meglesznek, utána, de az oroszlánrészét átengedem másnak!
Akkor a nagynyomású berendezés nem fog sokat pihenni! Milyen típus lesz?

Maci: nálatok is kezdi a védőnő? Ezeket valahol lassan megégetjük, jó? Kép
Masszír! Kép Nekem is kellene, de már kicsit késő! Kép
Ne aggódj, hamarosan az apjának is produkálja! Csak ő is masszírozzon! Kép

Ma délelőtt sétáltunk Anyuval és Zsófival egy jó nagyot! A méhszalagjaim egy idő után jelezték, hogy nekik köszi elég volt. Pedig akkor még messze volt az idehaza Kép Hát, egyre mozgásképtelenebb leszek sajna...

Szép délutánt!
Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Orsi: végre elértem a védőnődet!! Nagyon kedves volt,megbeszéltünk mindent. Kép Már csak azt kell kitalálni, hogy hogyan tudok majd felmenni érte pestre.
Majd ideszól telefonon ha megvan. Kép
Mégegyszer köszönöm a lehetőséget!!! Kép Kép

Maci: neked az 1 kilóért tirádázott a védőnőd? Na az se komplett! Én egy kilót 1 hét alatt felszedek. Kép A náthád elmúlt?

Pont ma reggel mértem magam, még jó, hogy szívbajt nem kaptam. Kép

Zsuzsa: igaz, hogy nem vigasztal, hogy Zsófi is kommandózik, de könnyebb, hogy tudom nem a Danival van baj, csak most ez van. Kép

Süncsi: nagyon kiváncsi vagyok a fényképekre, biztos gyönyörűek! Kép A publikusakból majd küldj!!!
A Dani biztos érzi a tavaszt,mert a játszótéren nagyon udvarol némelyik csinos anyukának. Kép Úgy tűnik az idősebb nők a gyengéi. Kép

Mucska: Kép

Puszi:
Bellana
bellana

Sziasztok Kismamik!

Már nagyon régóta olvaslak benneteket folyamatosan, nem is tudom miért csak ilyen későn veszem a bátorságot, s kéredzkedek be hozzátok, persze ha még mindig nyitottak vagytok "új tagok" fogadására.

Mivel ahogy már írtam, folyamatosan olvaslak benneteket, s így mondhatom viszonylag "ismerlek" titeteket, ezért magamról írok egy picikét, hogy dönthessetek a "felvételemről".Kép

29 éves, s ma pontosan harminc hetes kismama vagyok Szolnokról. Az első babánkat várjuk a férjemmel, aki a dokik UH-os előrejelzése szerint kisfiú lesz. Már nem dolgozom, hanem itthon vagyok táppénzen, s éppen az utolsó szakvizsgámra készülgetek. Borihoz hasonlóan jogász vagyok, de remélem Bellana, hogy rám sem terjeszted ki a negatív megítélést emiatt.Kép Így aztán Kingával is sorsközösséget érzek, mert én is minden mást csinálok, csak tanulni ne kelljen!Kép

Bejelentkezésnek azt hiszem elég ennyi, s mindannyiótoknak csodaszép napot kívánok!!!

Na ez meg a másik, hogy itt is gyönyörűen süt a napocska, s csábítóan csalogat a jó levegőre a könyveim mellől!Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Bellana: akkor mégis lesz olcsó szívód Kép
Dani, és az idősebb nők. Kép

Üdv Swenson!
Tényleg nem kapkodtad el ezt a bejelentkezést!
És milyen területtel foglalkozol jogászként?
Kinga tuti örül majd, hogy más is lazít! De lehet, hogy Nixi is Kép

Zsuzsa
zerko

Üdvözlet a Pocakosok között Swenson!
hamarabb is jelentkezhettél volna, így lemaradtál a találkozónkról.

Zsuzsa- jó ötlet ez a "boszorkányégetés"!!!
Egyébként mindenképpen el kell viselnem majd a védőnőt a baba születése után vagy elküldhetem oda, ahová gondolom ?
maci2

Na megjöttem az ügyintézésből, sikerült mindent elintézni, mától táppénzen vagyok.
A védőnőnél is voltam. Bellana, én is majdnem leestem a mérlegről mikor megláttam mennyit híztam. De ő nem szólt egy szót sem! Mármint a védőnő. (Persze a mérleg se)

Bellana!
Danit valahogy rá kéne szoktatnotok az egyedül elalvásra, mert így két gyerekkel be fogsz dilizni. Egyébként nálunk nincs és nem is volt soha olyan napirendi pont, hogy altatás. Fürdés, mese, mehetnek az ágyba, jó éjszakát.

Ildikó!
Rita sem alszik már ebéd után, max. hetente egyszer. Peti ennyi idős korában még bőven aludt, szerintem ez alkati kérdés.

Süncsi!
Remélem mutatsz majd nekünk képeket!

Mucska!
Örülök, hogy a Tisza mégis megkegyelmezett!

Swenson!
Üdv. a topicban, nyugodtan írhattál volna már előbb is! Betegyelek a táblázatba?

Itt olyan meleg van, hogy most nincs is kedvem kimenni a kertbe, majd csak később.

Puszi mindenkinek!

Panó
panó

Zsuzsa!

Remélem nem a Pünkösdi hétvégére tervezitek a talit!?!?

Maci
maci2

Sziasztok!

Zsuzsa, Maci2

Köszönöm a kedves fogadtatást!Kép Egyébként bünetőjoggal foglalkozom. A lazítás nagyon megy, de sajna annyi a tanulnivaló, hogy meglesz ennek a böjtje!

Egyébként július 1-re vagyok kiírva. Tegnap voltam dokinál és minden rendben a babámmal, pont a korának megfeleő méretekkel rendelkezik, s már fejjel lefelé van a pocakomban!KépBár tudom, hogy ez nem jelent semmit, mert még meg is fordulhat, ha jól tudom.Kép

Zsuzsa és más tapasztalt anyukák, vagy nálam tájékozottabb leendő anyukák! Van valami különbség az angol pólya és a hagyományos vattabéléses pólya között? Előre is köszi a választ!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Maci: szerintem el kell! Vagy költözzetek. Talán nem lesz majd annyira ügybuzgó! Meg akkor nem a te súlyod lesz a téma, hanem a fiatoké!
tali: szerintem előtte kéne. Az nagyon a végén lenne az élmezőnynek!

Panó: ez jó! A mérleg kiabálna, hogy "dagi vagy!!!". Ezek szerint a te védőnőd élni akar! Kép De csak nem annyira sok a sok???

Swenson: az kemény dolog lehet! Mármint a dűntetőjog! Bár abba is sok minden tartozik bele...
Már nem fog visszafordulni szerintem a fiatok!
Én nem vagyok pólyapárti, de van különbség asszem. A hagyományos kötöttebbé tesz!
Én annak a híve vagyok, hogy a baba mocorogjon csak!

Zsuzsa
zerko

Swenson!
Az angol pólyában nincsen betét, az csak egy olyan megkötős ruhadarab, amiben a baba lába szabadon mozoghat!

Zsuzsa!
Bevallom, 7kg! Mármint összesen eddig. Én ilyenkor még csak 4-5 kg-nál szoktam tartani!

Panó
panó

Zsuzsi:
coulophyllu C30 ???
Tuti? Én ilyennek nyomát sem a neten, sem a Homeopátia Mindenkinek Mindenkorra füzetben nem leltem! HELP!

Zsuzsa
zerko

Panó: ez mai állapot csak! Holnap már csak 6 lesz! És hétfőre csak 5 Kép
De ez lesz a legnagyobb gyerek! Kép
Fel a fejjel!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Hullik a szőre egy kicsit. Meg tud azért kupit is csinálni. Bár az utóbbi időben látszik, hogykezd felnőni, (vasárnap lesz 10 hónapos), mert sokat komolyodott.
Szóval leginkább a szőr miatt szükséges az alapos takaritás. A nyaralóban egész nap lent van az udvaron és nagyon élvezi, de este bizony bent alszik a szobában. Mondjuk leginkább azért van lent, mert mi is lent vagyunk. De ha Anna megszületik, akkor könnyebb lesz kint, mert lagalább nappalra kicsukom és akkor sincs gond. Igy könnyebb lesz neki megszokni Pankát.

Swenson!

Üdv itt. Emlékszem pedig nem most volt, hogy milyen nehezen szántam rá magam, hogy először írjak. Jó hogy megtetted!

Bellana: puszi Neked és Daninak!

Süncsi!

Azért remélem látunk valamit a képekből?

Panó!

Ne foglalkozz a mérkleggel. Még szerencséd, hogy a védőnő csendben volt. Az enyém a múltkor amikor itt volt, akkor is számolgatta, hogy 6 kiló eddig, akkor már csak 1-1,5 kg lesz és kész. Persze, ez csk így megy, hogy eldöntöm és kész. Jót vigyorogtam. Kedden megpróbálokm kikérni a papírt, hogy voltam 4* nála(ténylegesen vagy 8*) és nem megyek arra többé.

Chello!
Puszi!

Puszka MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Panó, Mucska nektek is köszi a kedves fogadtatást.Kép Igazából december óta olvaslak benneteket! Először azért nem írtam, mert már olyan összeszokott kis csapatnak tűntetek. Aztán láttam milyen kedvesen fogadjátok az újakat is, de akkor meg tanultam gőzerővel és azt hittem nem lesz időm írni. Aztán meg.... hát nem is tudom, ez már így alakult, de nagyon örülök, hogy ilyen kedvesen fogadtok!Kép

Panó! Köszi a táblázat felajánlást, s bár gondolom van vele nélkülem is elég gondod, azért megadom az adataim: Tehát 29 éves vagyok, ma 30+0 nap (szept. 25. az utolsó menzim) első baba, kisfiú, és Botond Attila lesz a neve. vagyis már most is így hívjuk!Kép Ezt is előre is köszi, ha beteszel.Kép

A kilókról ne is beszéljetek.... én sajna 9kg-nál járok, s hétfőtől diétázom. Jó a cukrom -sőt nekem is alacsonyabb volt, mint a normál érték, pont mint Kingánál, ha jól emlékszem- meg minden eredményem, sőt még a dokim meg a védőnőm sem nyaggat ezzel, de ha belenézek a tükörbe elég elkeserítő a látványKép Pedig másk szerint csak a pocakomon látszik, de én azért látom a párnácskákat a csípőmön is. de ami a legfontosabb, hogy úgy tudom sem a szívnek, sem az egész szervezetnek nem jó, ha sokat hízunk. S még nekem is van ugye tíz kemény hét...Kép Meg azt is hallottam, hogy állítólag nehezebb annak szülni, aki sokat hízik, mert hamarabb elfárad, hiszen jobban meg van terhelve a szervezete. Meg amúgy sem voltam nádszál alkatú, úgyhogy a hátra levő időben oda kell figyelnem! Csak sajna imádok enni, s ami a legrosszabb, hogy mindent!!!KépKép

Azért eszem most is, csak főleg salit, meg gyümit, meg zsírszegény joghurtokat.

Mucska Te nagyon ügyes vagy a kilókkal, meg Zsuzsa is, hogy még mínuszban van!!!! Szegény Kinga meg pont ezzel küzd, hogy nem tud hízni, szívesen adnék neki az enyémből egy párat!!!!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Elfelejtettem!

Zsuzsa, Panó köszi a pólyainfót!!!!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Swenson üdv közöttünk! Nekem nincs bajom a jogászokkal, csak általánosítottam egy kicsit. Kép
De Borit megismerve újfennt rájöttem, hogy a sztereotipiák jól elvihetik az embert.

Panó: 7 kiló? Én éppen a hatot hagyom el és nem bírok mákosguba nélkül élni! Kép És egyéb nyalánkságok nélkül sem. Kép
Dani: egyedül aludt el míg rácsoságyban volt...Mióta kiságya van nem tudjuk benne tartani. Én már lassan megőrülök tőle. Nappal sem alszik, azt sem hagyja, hogy pihenjek, kiveszi a kezemből az újságot is!
A lakás úgy néz ki mintha betörtek volna, a könyveket lerámolja, mindent szét hajít, felmászik az asztalra, meg ahova csak tud, lehetetlen felügyelet nélkül hagyni, wc-re is félve megyek ki...Nem bírom már soká.
És már előre félek az estétől...Kép
Teljesen elegem van.
Nem tudom mit kéne tenni,vegyünk még egy rácsos ágyat?!
Tudom, hogy ha meglesz a baba még rosszabb lesz, de ötletem sincs mit tegyek. Illetve okosok mondták már, hogy erőszakkal (!)tartsam az ágyban, de nem tudom ezt hogy képzelik.
Mindenesetre már idegig is kiborít amit művel.

Bellana
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?