Sziasztok!
Képzeljétek nem lázasodtunk be az oltás után, pedig attól féltem, hogy be fog... Ennek úgy örültem. Tegnap délután 3tól este fél 9ig kb fél órát aludt. Az éjszakánk viszont tök jól telt, fél 9 körül fürdés, utána evett, fél 12 körül álometetés (hamarabb akartam, de nem hallottam meg az ébresztőt...

) ééééééééééés után 5ig durmolás volt!!!

Aztán kaja, és 8kor ébredt, vidáman, mosolygósan.... aztán evés, játék, és elég könnyen le tudtam tenni aludni, igaz, hogy egy fél óra múlva ébredt, és innen megint nyűgös volt, de szerencsére nem ordított csak nyafogott. 11kor evett, aztán játék, és utána kezdte volna el a nyűgösséget, de ekkor fogtam, és kitettem a babakocsba a teraszra... nem tologattam, csak kitettem... Úgy megnyugodott, hogy csuda, és persze el is aludt, és még mindig alszik, lassan nekem is ébresztenem kellene... Na most akkor én már tényleg nem értem... ha a kocsi jó, akkor az ágy miért nem????
Stelly: én sem hagyom sosem sírni a kiságyban, mindig az ölemben van, még akkor is, amikor ennyire nagyon sír... nem tudnám otthagyni magára....
Bogi: megvan a Suttogó, mindhárom része, sztem is van benne sok jó, és használható dolog, csak az altatásos része eddig még nem vált be, de nem adom fel...
Viszont küldenék egy csokrot a néninek (kár, hogy már nem él...

), ha az álometetés beválik, és át tudjuk vele aludni az éjszakát!!!
Andus: én is akarok skype-ot, de nekünk valami miatt nem engedi letölteni a gép... nem tudja létrehozni a fiókot.... nincs ötletetek, hogy mi lehet a baja?????