2004.04.19 19:06
2004.04.20 06:17
Viszotn a kilóimra kedvesen megjegyezte, hogy sok lesz ez. Hááát sajna én is félek ettől, pedig hidd el, hogy nem zabálok, mozgok rendszeresen, figyelek magamra. Te mennyit híztál az utolsó két hónapban, ha még emlékszel rá? Állítólag most jön a java ilyen rövid idő alatt.
Még az én kórházi cuccaim vannak hátra. 2004.04.21 16:19
2004.04.22 16:08
2004.04.22 16:52
Köszi a hálóing tippet, az még nincs, de én is ott akartam megvenni.
Vettem már ott pamut melltartót is és az is bevált! Máris mínusz 23?! Na az nem semmi, gratula!!!!!!!
De ez nem is hiúsági kérdés most nálam, hanem azt mondják az ember szervezetének sem jó a sok plusz kiló, meg állítólag a szülés is nehezebb, mert ugye hamarabb kifárad az ember. Na azért nem koplalok, de próbálok figyelni. 

Írj azért magatokról is, ha van egy kis időd! 2004.04.30 08:43

2004.04.30 13:06

Én is én is akarok már babázni!!!!!!!! Na persze azért mondom a picúrkámnak, hogy még legalább hét hetet bírjon ki odabenn, ma vagyunk ugyanis 31 hetesek és 1 naposak.
Tényleg azért írhatnál magatokról, bár a képekből ítélve jól vagytok!!!! Mostanában sajna én sem érek rá, mert vizsgára készülök, de azért mindig bekukkantok, hátha jelentkezel! Sétűljatok sokat ebben a szép időben és írj ha tudsz!!!!
2004.05.03 09:28
Mit tanulsz?
) 
2004.05.03 19:39
A hasam egyre inkább óriási, olyan igazi "fiús", előreálló pocak. Mint egy tíz kilós, hosszúkás dinnye.
Csíkjaim sajnos az állandó kenegetés mellett megjelentek a mellemen, a hasam eddig még megúszta, az inkább mostanában állandóan viszket. Vizesedés nyomait még hála istennek nem fedeztem fel, mondjuk most hogy tanulok szinte az egész napot az erkélyen töltöm a hintaszékben, a lábam meg felpolcolom. Egyébként a szakvizsgámra készülök, ez az utolsó vizsgám de hihetetlen milyen fizikai szenvedést állok ki a könyvek fölött.
Ami inkább megijeszt, hogy jobban nyilallgat a hüvelyemnél, illetve alul a pocim, de ez csak ritkán, gondolom amikor a baba ott nyom valamit és szerencsére gyorsan elmúlik. 24-én megyünk egyébként a férjemmel az apás szülés felkészítőre. De előbb 12-én vizsga, úgyhogy szoríts értem.
Jaaa, elfelejtettem mondani, hogy a férjem üzeni, hogy édesek a lánykáitok!

2004.05.12 05:35
)
) 2004.05.13 06:48

Pesten vizsgáztam és mit ne mondjak ez a vonatozás eléggé elfárasztott. Alig tudok még most is ülni a fenekemen, annyira fáj a farcsontom, meg tegnap már ott lenn mindenem le akart szakadni. De szerencsére ez mára elmúlt, és most már megígértem Bocikámnak -így hívjuk Botondot- hogy mostantól csak pihizni fogunk jó nagyokat. Egyébként a könyvek szerint ilyenkorra már kevesebbet kéne mozognia, nos az én pocaklakómat egész nap érzem szinte! Remélem majd a kinnti világban kipiheni magát.
Egyébként ma kezdjük a 33. hetet és július 1-re vagyok kiírva, bár az UH-ok eddig egy héttel korábbra jósolják a nagy napot, na majd kiderül. Egyébként a hasam kenem folyamatosan, meg a cicim is, bár ott ez nem jött be. Tegnap voltam Pesten egy bababoltban, sikerült nagyon jó áron vennem cseh pelust, meg cseh kifogókat, pici zoknikat, sapikat. Hát a zoknikon el vagyok ájulva, hogy azok milyen pindurkák, Annyira édesek.
Most már megvan minden, még lepedőt kell venni a picúrnak, meg ágyat, de ezt már a jövő héten elintézzük. A kisszobát is át kell rendezni, mert már fogy az idő.
Ja és már megvettemn a kórházi cuccaimat is. Úgyhogy már nagy baj nem érhet.
Két hét múlva meg megyünk az apásszülés felkészítőre. Ma meg muszáj lesz elmennem nézni magamnak valamilyen nadrágot, mert amit eddig hordtam tegnap már a vonaton ki kellett gombolnom, mert szorított. Pedig azt hittem már megúszom ilyen befektetés nélkül. Bár lehet, hogy inkább nyári ruhát veszek, olyat amit szülés után is fel tudok venni. Azt hittem van két olyan nyári ruhám, ami jó lesz, de ebből az egyik kiesett. Akkora vagyok benne, mint egy elefánt, meg az derékban szűkített és feszül a pocimon.
A mási szerencsére hordható. 2004.05.13 10:05
Megnyugtatlak! A lányaim kint is olyanok, mint a hasamban voltak!!! KInga ugyanolyan izgága, Regina valamivel nyugodtabb! Az hülyeség, hogy ilyenkor már kevesebbet mozognának!!! Nálam Kinga még a műtőasztalon is folyamatosan mozgott!!!!
Ki kell egészíteni!
Ha zavar vagy több, vegyél melltartóbetétet!!! Nekem a 17.héttől volt!!! Mindenki azt mondta, hogy kicsit korai...
Nekem volt, hogy folyt rendesen! 2004.05.13 15:24
Akkor az előtejet nem nyomkodom.
Egyébként eddig sem tettem, csak nem tudtam mi a jó. de köszi az infót.
Meg nem is zavaró még, inkább egy-két csepp, de az sem mindig. Melltartóbetétem már van.
Az alvás szerencsére ragyogóan megy.
remélem ez így is marad a végéig!
A papírokról köszi az infót, de az adókártyát nem értem, a babának már kell kártya?????? Jövő héten megyek dokihoz, megpróbálok egyeztetni a szoba ügyben, hogy a "tiédbe" kerülhessek.
Bár azt nem tudom akkor mi van, ha mondjuk 5-6-an kapnak ígéretet az egyágyasra?! na mindegy hátha szerencsém lesz. Az azért nagyon jó, hogy tudsz szoptatni, remélem nekem is menni fog. Tényleg a kórházban adnak pótlást a babáknak? Tudom, hogy kérdeztem már de a tyúkeszemmel elfelejtettem, és most nem akarok visszakeresni, szóval éjszakára is veled lehetnek a kicsik? 2004.05.13 15:28
De már azt hiszem ezt is írtad. Melyik a kdvenced?

2004.05.19 18:25
Én is újra átélem az időmilliomosok boldog napjait, most hogy már nem kell tanulnom. Azóta szinte minden nap úton vagyok és vásárolgatok a csemetének. Képzeld! Már megvan a kiságy is, abba csak a matracot kell megvenni. Kókuszt szeretnék és ki akarok menni a Corába, hátha ott olcsóbb, de most még biztos ölik egymást az emberek így még nem megyek. Ma voltam abba a gyógyászati segédeszköz boltban, ami az SZTK melett van, és láttam Avent mikrós sterilizálót három cumisüveggel nyolc ezer ft-ért és most azon filózok, hogy megvegyem-e. Szerinted? Számomra az a nagy kérdés, hogy kell-e cumisüveg így az indulásnál vagy sem? Mert ha tudok szoptatni akkor nem kell, vagy akkor is kell azért egy kis teát adni neki? Na most ez a nagy dilemmám!
Ja és szerencsére bejön az uniós óraszám korlátozás ellenére is, sőt azt mondta, hogy ha üres a két- meg egyágyas szoba semmi akadálya, hogy odakerüljek! Imádom ezt a dokit!!!!
Remélem veletek is minden rendben írj ha tudsz és persze frissítsd az albumot!
2004.05.20 09:08
2004.05.28 10:25
Először mi is olyat akartunk, aztán nem mertünk kockáztatni, persze nem, hogy hazamentünk volna, hogy mekkora is a mikró.., szóval mi elektromosat vettünk!
, majd legközelebb! Mindjárt rakok fel új képet az albumba! Puszi!2004.05.28 16:21

Mondjuk az előkészítő szoba nem tetszett, főleg, hogy a W.C. egyszál lepedővel van elválasztva....de majd csak kibirom valahogy. Jövő héten megyek NST-re majd tájékoztatlak.
Hogy telik a napotok? Többet alszanak már éjszaka? Tudsz te is pihenni? Írj ha tudsz és várom a képeket is! 2004.05.29 20:07
Mi újság veled? Hol tartotok babaügyileg?
Persze, hogy nehéz alul minden.., a vége felé én már szinte ki se mozdultam, olyan nehéz volt a pocim... Az nyílalás pedig az lehet, hogy a baba súlya nyom és a szeméremcsont is fáj! Mi az, hogy még legalább 2 hétig?!
Maradjon csak bent addig, amíg kell!!!
Vizesedni még nem vizesedsz? Szerintem az az egyik legrosszabb! Reggelre-estére mindig úgy elzsibbadtak, fájtak az ujjaim! Ja, meg nekem szülés után dagadt be a bokám és lábfejem! Kb 2 hét után ment le... Én pont két héttel szültem előbb a kiírtnál és a szülés előtt kb 1 héttel szállt le a hasam. Keményedsz? Milyen hülye kérdés..., mintha tudnám, hogy mi az!
De annyian szoktak...
Én szerencsére ezt megúsztam, mert az nem jó, nem jó jel... Tőlem, mikor ezt kérdezték, mindig visszakérdeztem, hogy milyen az a keményedés... Mert az nem az, mikor ababa odanyomja valamijét.. Tényleg! Nagyon ficánkol a fiad? Én még szülés után pár napig simogattam a hasam!
Végülis volt bent mozgás akkor is, a bélrendeződés!
Napközben egyre többet vannak fenn. Pár napja, ha leteszem őket egymás mellé, akkor figyelik egymást!!!! Kingának annyit jár a szája, Regi pedig állandóan mosolyog!
Még a tesójára is mosolyog! Mondjuk nem csoda, hogy Regina nem gügyög annyit, nem jut szóhoz Kinga mellett!
Nagyon aranyosak, de sokszor nagyon fárasztóak! De ezt majd nemsokára te is megtudod!!! Puszi!2004.05.30 08:35
Na ő aztán aktívabb, mint valaha! Szinte egész nap mozog, a hasam folyamatosan hullámzik. Szerintem nem is alszik semmit odabenn, de majd itt kinn kipiheni magát.
De mondjuk olyan jó érzés, hogy jelzi, hogy ott van és jól van! Meg rengeteget csuklik, remélem nem lesz iszákos!

A még két hetet azért írtam, mert akkor már tutti, hogy nem koraszülött, de én kiegyezek a július 1-el is, bár mint mondtam már nagyon szeretném a karomban tartani, és az borzasztó lenne ha túl hordanám, mert annyira türelmetlen vagyok! Pedig ez már tényleg olyan rövid idő!
Holnap már összerakjuk a babaágyat és elkezdem a mosást, a héten meg még elmegyünk ruhanézőbe s tényleg veszünk egy-két darab pici ruhát is.
Az NST-t szülésznők csinálják? Meddig tart a vizsgálat?Ott mit mérnek/néznek pontosan?
Ezzel az idővel egyébként én is kiegyeznék, utálom a nagy kánikulát, gondolom ti is jobban tudtok ilyen időben sétálni. Csak ez a szél hagyhatna alább már egy kicsit, na meg az eső.
2004.05.31 16:58
Ahogy leírtad, az lehet! Az nagyon rossz! Nekem is lett a végére, pedig nem is gondoltam volna, hogy létezik ilyen....
), az alsó pedig a méhösszehúzódás.. ( itt az a jó, ha minél kisebb %, de néha lehet benne kirívó dolog.., olyankor mikor mozdul egy nagyot a baba, olyankor kiemelkedik, de azt tudják, hogy az. Már nem emlékszem, hány százalék alatt még nincs semmi, talán 30, pedig mindig azt figyeltem!
) Utána pedig a dokid kielemzi!
2004.06.01 06:40
Nem hisezm, hogy aranyér lenne, mert a fájdalmat a farizmomban a combomban, meg most már az egész derekamban érzem.
Az a legrosszabb, hogy egyre rosszabb a helyzet. Alig merek elindulni a boltab is, mert tényleg fizikai fájdalommal jár minden lépés. Olyan mintha deréktól lefelé iszonyatos izomlázam lenne. De már olyan szintűm, hogy ha az ágyban fordulok és belenyilall a csípőmbe, hát könnybe lábad a szemem. Így úszni sem merek elindulni, mert nagyon fáj a buszra való fellépés, vagy onnan való lejövetel is. Pedig az úszás biztos jót tenne, csak nem akarok félúton ott maradni valahol.
Az a legrosszabb, hogy olyn hirtelen jött az egész és még annyi mindent szeretnék csinálni. Hát majd lassan fokozatosan. Na ennyit a nyavalygásomból! Csak abban reménykedek, hogy a bab nem rézékeli ezta fájdalmat! Próbálom tornáztatni meg nyújtóztatni az izamim de semmi hatása!
2004.06.03 12:55
A derékfájás szerinte is egyrészt a magnézium megvonás jele lehet, másrészt jelzi a szervezet, hogy közel a nagy nap! Egyébként a leletünk jó volt, minden rendben a kissráccal, legalább 4 kg körüli bébit jósol a doki.Úgyhogy most már tényleg csak pihenek, meg pihenek. Jövő hét szerdán kell mennem újra, akkor már néz megint méhszájat is, s talán még többet tud mondani! 2004.06.03 20:04
Mindjárt babázhatsz!!!!
2004.06.04 06:10
Tudod ez a várod is, meg tartasz tőle állapot. Mindig kérdezted én meg nem írtam sosem, hogy a vizesedést eddig szerencsére megúsztam, kopp-kopp. Ígérem nem nagytakarítok.
Nem is tudnék

2004.06.09 07:11
Mindig mutogatom a Férjemnek is.
Eleinte tiltakozott, ő nem igazán lelkesedne ikrekért (főleg két kislányért)- ellentétben velem.
Mondogatta, hogy csak nem lessem el innen a mintát.
Én pedig csakazértis...
De most már látom, hogy őt is érdekli, és "feltűnt neki", hogy nem egyformák.
Férfiak...
2004.06.11 16:12
Ma vagyunk egyébként 37+1 naposak, tehát már a 38. hetet tapossuk. De lehet, hogy tegnap ez a hülye idő volt ilyen hatású? Veletek mi van? Azért írj bővebben magatokról!!!2004.06.12 13:39
2004.06.13 08:22
2004.06.17 07:25
Ma vagyunk 38+0 hetesek!!!! Tehát indul a 39. hét.
Nagyon türelmetlen vagyok, várom a nagy találkozást, de úgy látszik Botond nagyon jól érzi benn magát! Mondjuk tegnap is voltak rendesen keményedéseim, görcseim, de megint elmúlt minden. Mondjuk még van ugye két hete a csemetének, csak én vagyok már ilyen hisztis.
2004.06.17 08:12
2004.06.19 16:01
Ti hogy vagytok??? Olyan rég írtál magatokról, ez nem ér!!!
2004.06.26 15:56
Annyit pazarlunk! Éhesek, megmelegítem a tejet, nem kell, csinálok tápszert, nem kell...., aztán végül a baracklé kell... A többit önthetem ki... Jó játék, és persze üvöltenek! 2004.06.26 17:29
A magzatvíz már mintha kevesebb lett volna, de a lepény még érhet, ahogy a doki mondta. Úgy beszéltük meg, ha nincs semmi baj, ráérek hétfőn menni, így akkor is megyek. Nst-n kisebb összehúzódások. Hát ennyi. Hétfőn még a doki megnyugtatott, hogy ne siettesem a babát, mert neki ott van még a legjobb helye, s akár két hétig is benn tartózkodhat még. Akkor valahogy ez meg is nyugtatott, de ma már agyilag valahogy olyan feszült és depis vagyok, hogy úgy érzem sosem lesz már vége a terhességnek, s sosem fog már a fiam megszületni.
Tudom ez hülyeség, mert úgysem marad benn, de annyira rossz már várakozni! Ráadásul tegnap beszéltem tesómmal, ő alig 19 nappal hordta túl a fiát! Na ez sem volt rám pozitív hatással.
Látod milyen hülyeség? Az eddigi hosszú heteket hónapokat végigcsináltam nagy örömmel, boldogságban, most meg ezt a rövid időt alig birom ki! Biztos a hormonok. Na azért délután elmentünk a párommal sétálni, meg ettünk egy nagy fagyit, az azért kicsit helyre tett!Szerencsére a baba sokat mocorog a pocimban ez legalább megnyugtat!
Ugye lesznek újabb képek? Úgy szeretem nézegetni őket!
Kitartás neked is, és sok puszi! Mentek valahová a lányokkal a nyáron? vagy ez még nagyon korai?2004.06.26 20:20
2004.06.27 07:26
Na ilyenkor látszik, hogy milyen gyorsan telik az idő!
Olyan jó kis husisak is!!! Szopi még megy? Kapnak mellé mást is? Látom a friss levegőt meg a napocskát szeretik. Nagyon sokat fejlődtek már.
Bár abba is belegondoltam, hogy az én ciklusom általában 33-34 napos, űgyhogy aszerint meg 5-6-a a papírforma. Hát nem tudom, de ez a várakozás elég szörnyű! Holnap doki után jelentkezem! Szép vasárnapot nektek! 2004.06.27 18:16
Pedig eddig olyan mohók voltak! Most meg: nem kell a cici, nem kell lefejve se, nem kell a táp..., marad a gyümilé! Na, jó azért valamennyit sikerül enniük, a doki szerint a meleg az oka!
, akinek alig volt teje, nem nagyon akart beindulni......, szóval nem hiányoltam! De, ha úgy érzed szükséged lesz rá, vigyel magaddal 1-2-t.., és ha tényleg kell, akkor a férjed, a friss apuka majd visz még be neked!
Puszi2004.06.28 18:14

2004.06.28 20:38
Az már haladás, hogy vannak méhösszehúzódások! De írtad, hogy inkább 5.-6.-a az igazi dátum..., de azt csak nem várja ki!!! 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|