A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!

Na gyorsan az északáról két szót!!!
Mostmár tuti érik az a csokor a suttogó néninek... éjféltől 6ig szunya... mondjuk az álometetés elég vicces... kicsit macerás beleimádkozni a cicit a szájába, de sikerül, és eszik szépen, és ennyit megér, hogy ilyen hosszan alszik utána... Én nem is bírnék ki többet, mert a melleim így is annyira tele lettek, hogy "kézben" kellett vinni őket, amikor felébredtem...

És most megint alszik... és gyönyörű az idő... szép az élet... :lol: :lol: :lol:

Bogi: megértem, hogy bánt, ahogy apa viselkedik...
Mostanában én is azt veszem észre, hogy mintha meg lenne sértődve, hogy nincs rá annyi időm... eset is el kezdte sorolni, hogy ő már mióta nem kapott reggelit, meg vacsit, meg ilyenek...
Egyébként tegnap nagyon kiakadtam rá én is... Mert ugye amikor a gyerek bűbájos, mosolyog és dumál, akkor mindig ott van mellette és büszkén szórakoztatja, de pl amikor tegnap este megint nyűgös volt, és felajánlottam, hogy akkor tessék megnyugtatni, akkor valahogy sikerült kioldalogni a kertbe, hogy mégcsak hallania se kelljen a sírást....
ez annyira rosszul esett...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

zsu: változó de általában 2-4 órát simán. Ma megpróbálom a tereszon a 10-es kaja után, hogy végra tudjak valamit csinálni, de a köv. kaja után viszem le az udvarra is és sétálunk. Szerintem olyan jó levegő van hogy nem hiszem hogy túlzásba viheted. A napra kell csak vigyázni, de még arra sem igazán szerintem, majd a májusi nappal már igen. Én a pofiját is napoztatom picit. Most reggeli kaja óta nem aludt egy percet sem :cry: nem tom mi a baja, mert picit nyekereg is, kiságy most nem jön be, én se igazán, rotyi székben elvan. :D

amy: én is megértelek téged, én most bőgtem egy jót, meg küldtem apának egy három oldalas sms-t, délután jön, remélem kicsit elgondolkozik. Leírtam hogy engem ténleg az bánt csak hogy leminősíti az én egész napos dolgomat, ami nem fejeződik be 8 vagy 12 órával. Örülök hogy kezdtek rendeződni. Ne is foglalkozzunk a pasikkal.

Kép
budabo

Amy, hát igen, akkor a legkönnyebb amikor nyugis a gyerek, de amikor sírnak akkor rögtön arrébb állnak, nehogy nekik kelljen megnyugtatni a babákat! :?

Bogi, Bence is nyekergett, most aludt el! Leraktam a kiságyába, a következő kaja után megyünk az erkélyre!
Nem is tudom mit adjak rá, nehogy túlmelegedjen :roll: , mert nagyon jó idő van! 8) :D
zsu83

Nem nagyon olvastam, csak ímmel-ámmal, de azt látom hogy máshol is borul a bili apával :(
Az enyémnek ma céges buli lett volna ha nem kell túlórázniuk, "szegénykém" úgy kéreckedett tőlem :D Megsajnáltam, elengedtem, bár végül elmarad. De azért hozzátettem hogy nekem meg tanszékes buli van ma az egyetemen :evil: reakció persze nuku. Meg persze úgysem mennék el.

Mi kint tanyázunk a kértben, Zéti bevette a homokozót, én meg a virágaimat simogatom, Oli szuszkázik a babakocsiban, szóval idilli :)
Megyünk is ki, Olivér nyűgi.
Kép arc-simire nagy mosoly :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Andus, láttam felvettél! :D
Nemsokára tanulmányozom a skype-ot, nem vagyok valami nagy számítógép zseni! :oops: :)
zsu83

sziasztok
na tőlünk jó messzire ment az álommanó reggel :(

1 órája folyamatosan sír.
mikor elaludt volna már éppen, jött egy hascsikarás. kivettem simogattam, megnyugodott, visszatettem, majdnem megint éppen elaludna, erre megint jön egy hascsikarás (hallom is h rotyog). majd ugyanez harmadszor is!!!!!! :twisted: kivettem, megint megnyugtattam, majd kicseréltem a pelust. megnyugodott. kijöttem, most megint sír. várok vagy 5 percet... ami most telt le.... na megyek... nem hagyja abba
hát csak az én gyerekem képtelen elaludni az ágyában? :(
pedig sosem kényeztettem, kivéve a khat..... nagyon comorúú vagyok..... ez igazi hiszti, mert ha kiveszem és a vállamra teszem, akkor szépen csendben figyelget és bóbiskol :roll:

KépKép
hugic

Deeejóóóó működik a Skype-om :) apró örömök az életben :D

Budabo, ne haragudj, hogy beledumálok, de ahogy olvasom a soraid, felmerül bennem valami, amit nem bírok magamban tartani: szerintem beszélj anyudékkal, hogy oké, hogy ott laknak mellettetek, de azért nem kell minden nap ott lenni nálatok. Lehet, hogy férjed tényleg pont ezért nem segít, mert ők úgyis ott vannak mindig. Meg lehet, hogy nem akar se téged, se anyudat megbántani, ezért nem mondja, de kicsit unja, hogy sose tud kettesben lenni veled.
A "csak" gyereknevelésről sajnos nehéz velük megértetni, hogy ez nem olyan, hogy délután ötkor leteszem a lantot, kezembe a sör, és felejtő, hanem ez 24 órás meló, és oké, hogy a leghálásabb feladat, mert hol találsz olyan munkát, ami visszamosolyog rád? de attól még nagyon fárasztó, és főleg kiszámíthatatlan. Van, hogy egész nap jó a baba, eszik-mosolyog-alszik, és akkor van időd rendesen enni, főzni, mosni, takarítani, ha szerencséd van, pihenni is, de vannak olyan napok, amikor örülsz, ha egy szendvicset félkézzel be tudsz túrni magadba.
Nekem tudom, hogy nagyon nagy szerencsém van Tomival ilyen szempontból, nagyon jól beleérez ebbe, de pl nagymamim, aki pedig nő, és már nevelt gyereket, meg van lepődve, hogy nincs időm minden nap főzni (pedig neki ott volt a nagynénje, aki főzött-mosot rájuk, mikor apu kisbaba volt).

Zsuzsi, örülök, hogy végre jobb a helyzet, gondoltam rátok, hogy vajon mi lehet... Suttogóból találtál ötletet, vagy egyszerűen magától megoldódott?

Zümis, hehehe nálunk is ez megy: ha egész nap hiszti, meg rajtam lógás van, ha apa hazaér, hatalmas vigyorral üdvözli, és aztán átvált kisangyalba. Néha azt gondolom, szimplán megun engem :D
chamomilla vulgaris asszem a homeós bogyó

Zsu, de aranyos az új vonalzód :)

Jaaaaj Olivért ide nekem egy nagy puszira! :D deédi :D

KépKép

KépKép
stelly

megyünk mi is a kertbe..... csak így megint nem lesz ágyban elalvás.....

KépKép
hugic

Hugic, nekem a védőnő azt mondta, hogy ilyen pici korban még nem hisztiznek, mert még nem jutott el odáig az agyuk, hogy ok-okozat összefüggést megértsenek; szimplán vannak gyerekek, akik nehezebben alkalmazkodnak ahhoz, hogy ki kellett jönni a pocakból, és ezért csak anyukájukon tudnak megnyugodni igazán. Adri is ilyen, de mostanra már ha megtalálja a hüvelykujját, teljesen éber állapotból is van, hogy elalszik a kiságyában egyedül. De még mindig sokszor rajtam kell, hogy félálomba kerüljön, és csak akkor lehet letenni. Szerintem hagyj még neki egy kis időt, végülis még hat hetes sincs Marci.

KépKép

KépKép
stelly

Budabo: Hát nem lehet egyszerű lenyelni a férjed szúrós megjegyzését... de akkor megtudná, ha otthagynád neki Fügét pár órára, hogy mi az, hogy "csak babázol"
Az én férjem minden este amikor hazajön mondja, hogy szegény biztos elfáradtál... meg az elején amikor a fiam felkelt éjszaka kétszer is akkor mondta, hogy próbáljak meg napközben aludni mert biztos, hogy fáradt vagyok és nem is érti, hogy bírom energiával egész nap.... de a férjednek is fel kell nőnie a feladathoz mert még nem biztos,hogy tudatosult benne, hogy van egy gyermeketek és apa lett... a fürdetést is jó lenne ha egy egy napra átpasszolnád neki. Mondjuk akkor amikor nem dolgozik és te csak állj mellette... Lehet, hogy többet besegítene ha anyukádékkal meg tudnád beszélni, hogy csak hétvégén menjenek le hozzátok... :lol: Mivel foglalkozik a férjed?
Annak viszont nagyon örülök, hogy Füge ilyen szépen alukált megint! :lol: Szerintem ez már csak még jobb lehet!

Zümis: Kérdezted a homeós bogyót...Nem tudom, hogy kaptál-e mástól választ a csodabogyóra, de csak most tudtam jönni: A bogyó neve Chamomilla Vulgaris én egy műanyag kanálba teszek egy pici szénsavmentes ásványvizet és bele a bogyókat majd ráteszem a radiátorra... megvárom amíg feloldódik és odaadom neki. Nem akarom elkiabálni, de már nincs rá szükségünk minden nap mert nagyon rendbe tette a fiamat :lol: Remélem nektek is használni fog! Akkor is jó ha nyűglődik a baba.

Zetibebi: Oli nagyon édes :lol:

Hugic: Sajnálom a nyűglődést... mit adsz neki hasfájásra? :?

Kép

Kép

Kép
millye

Stelly! közben ahogy hallom ELALUDT (megkuksizom minnyá)........ azannyát! télleg elaludt :)

abból gondolom h mégiscsak hiszti, h amikor kiveszem a vállamra (mint írtam is feljebb) akkor nagyon kisimulnak ám a vonásai és olyan kis jópofán nézelődik, de közben meg érzem rajta h álmos! amint leteszem abban a pillanatban görbül a pici szája.

nálunk nem jön be a cumi (vagy csak nagyon ritkán, pl. babakocsiban néha), a ujját is csak egyszer találta még meg, és akkor sem hosszú időre.

na lényeg a lényeg, elaludt. igaz kegyetlennek érzem magam, de ébredés után majd sok tejcit kap, még több simit, ölelést, játékot és szeretetet :)

KépKép
hugic

Hugic, nálunk is nyügi volt, és azt hiszem folytatódik, mert hallom, hogy ébredezik! :?

Zétivera, nagyon édesen mosolyog Oli! :lol:

Eszter, köszi! :lol:
zsu83

millye, ez most nem tartós hasfájás, inkább csak a kakilás "fájdalma". rotty után rögtön kisimul :-)
én úgy érzem, h nálunk a chamomilla sem igazán vált be, de azért lelkesen kevergetem a koktélt neki :)

na eddig aludt :(
megyünk a kertbe, ott sikeresebb lesz az alvás projekt asszem...

KépKép
hugic

Hugic: sajnálom, hogy nem vált be a chamomilla... :? a fiam is azért kelt fel előbb mert pupuznia kellett :lol: most békésen szunyókál a vállamon... :lol:

Zsu83: kész van a balkon? majd tegyél róla fel képet. Bencus kint alszik a levegőn most vagy bent? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

a cici mindent megold :) én ilyen címmel adok majd ki könyvet... békésen szuszkázik....

Ladmon! minden rendben veletek? el vagy tűnve...

KépKép
hugic

Hugic én meg a "kerti levegő mindent megold" címet adnám az én könyvemnek :D csakhát így a kertem az nagyon szép lesz idővel, de bent szalad minden és kaja se lesz :? mivel csak addig bubukál Oli amíg kint van, kint hagyni meg nem tudom mert nem látok rá és sok a macska a környéken.

Kangu nektek jobbulást és sok energiát küldök!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

köszönöm a homeos választ és a tájékoztatást is.
Még egy kérdés hozzá 5 golyó kell a babáknak is??
Lehet ,hogy buta kérdés....

Stelly:Apa kérdés..nálunk Ő kapta az első mosolyt :( (kapja azóta is folyamatosan) én hiába udvarolók érte semmi. :? apa a minden,volt már olyan is ,hogy csak Ő tudta megvigasztalni is.Ki érti ezt?!
De nagyon örülök neki...sokkal közelebb kerülnek így egymáshoz.

Zétivera!
Édes a mosoly!
nagyon figyelni kell a kinti "napozásal" tegnap hiába voltam óvatos mégis megfogta a nap a pofikáját.
most is kint szundit:
ime egy kép::

Kép

a CICI!mindent meg old!!!!!
Nálunk i s sokszor van olyan ha fáj a pocak akkor csak a cicin tud ellazulni annyira ,hogy jöjjön a trotty.

Kép
zümis

Hát az átaludt éjszaka lehet, hogy csak véletlen volt, mert most nem ismétlődött meg. :( Azért még bizakodom, jó lenne ha gyakrabban előfordulna. Ráadásul Manóka ma nyűgös napot tart és egyre náthásabb a lelkem.
Lányok van valakinek ötlete, hogy hogy lehetne a nátháját megszüntetni?

Hasi UH és csipőszűrés nálunk is megvolt már a 4. héten, de koponyaUH-ról én sem hallottam.... :?

Oltás: végülis nem megyünk a héten, mert a gyerekorvos azt mondta, hogy 3 hónapos korig nem adnak semmit, mert ilyenkor még veszélyesebb... :shock: Hát azért én nyugodtabb lennék, ha úgy tudnák hazamenni jövő héten, hogy már kapott oltásokat.

Andus: küldöm én is privit!

Panna
pandusika

Millye, már kész van, csak a ládák nincsenek felrakva, és hétvégéig nem is lesznek! :? Most kiraktam Bencust! Majd a következő etetésre behozom!

Ladmon: Tényleg nagyon eltűntél! :(

Zümis: Tündéri baba Zolika! :lol:
zsu83

BG be akarja fagyasztani a családi pótlékot? :shock:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

A családi pótlékot igen és ráadásul 2 évre....

Panna
pandusika

Panna, remélem hamar kilábal a náthából Hanna! Sajnos nincs ötletem! :cry:

Zétivera, igen szó van róla! :evil:
zsu83

Egy valamit én sem értek. A megszorítások tényleg kellenek, mert máshogy nem fog az ország kilábalni ebből a helyzetből, de miért a szociális juttatásokat kell megnyirbálni. Nem hiszem hogy ez az egyetlen megoldás.

Persze neki, mint milliárdosnak mindegy, hogy kap 10 ezer forintos családi pótlékot vagy sem... :evil:
Nagyon bosszant, pedig engem személy szerint nem is érint... :x

Panna
pandusika

Na nem is bosszantom magam, inkább megyek és összekapom egy kicsit a konyhát..... :roll:

Panna
pandusika

Hát én komolyan mondom hogy ha 2-3 évesek lesznek a kölkök keresünk egy bébiszittert és nekivágunk a világnak..apa benne van, itthon nem boldogulunk...ha megpróbáljuk nem veszítünk semmit, max hazajövünk... :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hát én komolyan mondom hogy ha 2-3 évesek lesznek a kölkök keresünk egy bébiszittert és nekivágunk a világnak..apa benne van, itthon nem boldogulunk...ha megpróbáljuk nem veszítünk semmit, max hazajövünk... :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Egyszerűen megfojt az ország, nem hagy élni, bocsi kiakadtam :oops: nem is a családi p miatt, úgy az egész gáz ahogy vaan.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zümis: Attól függ milyen van neked... nekem a CH30-as én ebből 2 golyót adok neki...

Kép

Kép

Kép
millye

A 30-ast nekem nem adták ki a gyógyszertárban, azt mondták inkább adjam gyakrabban a 15-öst. :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi: Nekem azt mondták, hogy a 15-ösből lehet 4-5 golyót is naponta többször... én a 30-asból eddig maximum naponta kétszer adtam és csak 2 golyót alkalmanként :roll:

Pandusika: A pici lányod náthájára vegyél homeopátiás sambucus nigra-t (fekete bodza) Különösen csecsemők náthája esetén ajánlott. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Zümis: Ha nem válna be a Chamomilla akkor próbáld meg a COLOCYNTHIS 9-15 CH-t (Görcsös hasfájás esetén, ha a panaszok a has masszírozására enyhülnek) vagy a DIOSCOREA 9 CH-t. (Hirtelen kialakuló, periodikusan visszatérő görcsök, melyek hátradőlve és a hát masszírozására enyhülnek) :roll:

Pandusika: Elfelejtettem írni a dózist a náthára 5 CH napi 3x5 golyó :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Én a 15-ösből szoktam adni Bencusnak naponta 3-4szer, 5-öt!
zsu83

Vera! igazad van bocs! akkor legyen ez a címe: a cici és a kert mindent megold :lol: én is a macskák miatt nem merem kint hagyni egyedül manómat, de sokan mondták h dobjam rá a szúnyoghálót és ha időnként ránlzek, higgyem el h semmi baj nem lesz
ma kipróbálom, bár gondolom, 5 percenként fogok majd rohangálni hozzá. (vagy megofom az ásót és rendbe teszem a kiskertemet :lol: - akkor nem kell rohangálni)

Lányok! én sosem voltam az a típus aki a szociális segélyekre bukott, mióta kijöttem a gimiből mindig volt rendes munkám, ennek már 14 éve! ennyi folyamatos munkaviszony után, most ezt a kis pénzt is elsajnálják tőlünk? (persze volt olyan h nem voltam teljes bérrel bejelentve-mint pl most TGYÁS előtt - amit jól meg is szívok, de erről asszem elsősorban nem én tehetek). miért mindig a szegény emberekkel és az átlagpolgárokkal kell ezt csinálni? mikor meghallom ezt a hogy fog fájni, vagy hogy nem fog fájni a mondatot mér fel tudnék robbanni.....
nem beszélve arról, h sztem nem túl legitim kijelölni egy új min elnököt és új kormányt alakítani (hiszen a választások alkalmával, mi nem erre a minelnökre szavaztunk, nemde?) - mondom ezt én aki nem is jobboldali érzelmű vagyok!!!!! de nekem annyira, de annyira elegem van ebből máááár!!!!!!!

megyek is inkább megnézem a gyerecskémet, és kimegyünk a kertbe kajcsi után
és nem nézek többet híradót!!!!!

mindenkinek nagyon szép napot, kellemes sétákat kívánunk Marcival :) (magunknak is persze :))

KépKép
hugic

Sziasztok Kedves topicos Barátnőim!
Kangu,már én is éppen gondoltam Rátok a napokban, h mi lehet a doki dolgokkal,de olvastam, h bejelenteztél! Sajnálom a kicsi Hunorkát, borzasztó lehetett a kh! Remélem már teljesen meggyógyultatok!?Te is? Vagy nem úszod meg? Cuki a kép róla!
Na meg Zolibaba és Andris mosolyképek is gyönyörűek!
Annyira jó.h itt a tavasz!!!! Sokat tekergünk, vagy csak simán levegőzünk,tök jó!! :lol: :lol:
Nicko,tiszta vadaspark, bakker tök jó lehet!!! :lol:
Mézesmadzagot Panna Boti is elhúzta már elöttem, aludt néhány napig hajnal fél 5 ig,de 8-9től,aztán visszaállt a 3 kelésre. Én meg továbbra is egy hülye béna pi....a vagyok, mert bealszunk,így nem kerül vissza az ágyába. Ami nem is tudom, h minek , mert :shock: napközben a kinti babakoscsiban, vagy a benti másikban, hajnalba pedig mellettem. Tegnap éjjel egyébként Erik is társult hozzám, apa megígérte neki, h aludhat mellettem, olyan boldog volt a Drága! Őt is imádom! :lol:
Tegnap voltunk hasi+kop,.UH. h az időpont minek volt az én sem tudom, vártunk kb majd 1 órát, még jó, h manókám türelmes volt, a végén meg ivott egy kis teát....Hála Istennek minden a legnagyobb rendben,negatív. Volt ott egy kislány, azt hittem, h egy hóval fiatalabb,de egyidősek voltak, cuki kis törékeny volt. Botikám meg közel 2x akkora :lol: :lol:
VÉGRE letöltöttem a fényk.ből a képeket, gyorsan beszúrok ide a topicba 1-2, már az iwiw-en is hiányolják a képekt, kicsit gyenge pontom ez a foto letöltés.
Szerencsére visszatért a jókisfiú Bocikám, mostanában nincs vele gond. Eszik is rendesen, a múltkori parám (tej) ellenére, szopizott megint 180 -t. :shock: Igaz, közel 4 órája evett. Próbálom a min.3 órát betrtani,neki is jobban tetszik a cici feszessége! :lol:
ladmon,nem szokott így eltűnni,nem? Rem.minden ok!
Bogi,ne hagyd magad!!!! Szurkolok,h megoldódjon a férj probléma!!! :D
Nem sikerült megint csak, túl nagy a kép mérete, tudja vki,h lehet hirtelen felöltés előtt lekicsinyíteni a képet a legegyszerűbben?
köszi puszi

Kép
kaandi

Hugic, jó levegőzést Nektek is! :lol:

Kaandi, örülök, hogy minden rendben volt az uh-n!
zsu83

Kaandi: Teszik a megszólítás: "Kedves topicos Barátnőim" ez olyan kedves tőled! Látom, hogy tök jó a kedved :lol: :lol: :lol: a képet legegyszerűbben XnView programmal tudod lekicsinyíteni. Innen tudod letölteni:

http://www.szoftverbazis.hu/letoltes/xn ... --HM7.html

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi Millye!! :lol: :lol: Kipróbálom!
Most meg a gmailes közösbe akartam fotókat feltölteni,úgy tűnt sikerült, aztán sehol nem találom!!!!!!!!!!! :cry: Ilyen béna nem lehetek v mégis? :shock:

Kép
kaandi

Hát, nálunk befuccsolt a kert...lesz itt már megint valami változás mert kint sem nyugodt, most az utolsó kinti körnél egy kézzel gyomláltam, másikkal babakocsit ringattam, ha valaki látta jót mosolygott :oops: :)

Jaj képzeljétek tegnap előtt megdöntöttük az alvásrekordunkat: 5 óra egyben!!! 8) ez persze egyszeri alkalom volt, ma éjjel másfél óráztunk. :?

Meg voltam a hathetesen, tök felkavart, megint át kellett gondolnom mi volt januártól hogy el tudjam mesélni (a gondozó dokimál voltam, nem látott karácsony óta a kórházasdi miatt). Asszem még nem hevertem ki a terhesség utolsó 2 hónapját. :cry: Meg levette a citológiát mert 3 hósan volt egy p3, kicsit izgulok.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Olyan jó idő van :) kint ebédeltünk apával a kertben (úgy volt, hogy hazajön, és elvisz minket kirándulni - hát haza is jött ebédezni, aztán robogott vissza dolgozni, nem sikerült meglógnia :(), aztán gyerkőccel kint maradtunk, már 22 fok van ott is, szóval nem is adtam rá semmi plusz holmit, végülis a lakásban is annyi van :) én meg kiültem a napra, és olyan melegem lett, meg olyan jól sütött a nap, hogy végül bikinibe vedlettem. Mondhatom remekül festek benne, de szerencsére nem látni be a kertünkbe semelyik irányból :D megyek is vissza olvasni, meg süttetni a hasam :) Adri meg durmol szépen :)

KépKép

KépKép
stelly

Panna, nálunk úgy kezdődött, hogy egyet átaludt, kettőt nem, egyet átaludt, hármat nem, néha csak egy napot hagyott ki, egy hete meg minden éjszakát átalszik. Szóval nagyon jól haladtok :)

KépKép

KépKép
stelly

Kaandi: Megnéztem a közösben a képeket és láttam új képet, de nem tudom hogy ezek a képek most lettek feltöltve vagy régebben mert nekem újak mert még nem láttam... mindenesetre nagyon jók a képek!

Zetibebi: Örülök, hogy túl vagy a 6 hetes kontrollon! Lassan nekem is esedékes... :oops: remélem minden rendben lesz... :?

Zsu83: Mi is kertészkedünk hétvégén... előtte még el kell menni virágért is... remélem mi is szépek leszünk. :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Hát Millye azok a régebbiek sajnos,most néztem meg.... :cry:
ráadásul az üzim mellé sem tudtam egyelőre beszúrni,ill lekicsinyíteni a képet.....bénáztam.... :cry: ,mert lekicsinyítettem, aztán le is mentettem ,de addigra eltűnt vagy mi a szösz,majd még próbálkozom.! nem adom fel

Kép
kaandi

Lányok, van egy doksi a közösben a skype-ról.

Akik megírták a nevüket, felvettem a csoportba.
Ha valaki még jönne, írja meg a felhasználónevét!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Kaandi: Nézd meg, hogy hova menti el automatikusan... állítsd át, hogy az asztalra mentse és ott könnyen megtalálod... utána meg el tudod tenni onnan ahol a képeket tárolod :wink: Ha kell segítség szólj!

Kép

Kép

Kép
millye

Zétivera, ne izgulj, biztos minden ok lesz! :)

Millye, biztos szépek lesztek! :wink: :lol:

Andus, jó a cikk! :)
zsu83

Elszállt az előző hsz-em... Irgumburgum! :evil:

Édesek vagytok, hogy hiányoltatok!
Hát igen, a napi 5 jelentkezésemhez képest tényleg eltűntem!:D

Először összeomlottam, majd romjaimban heverésztem és végül az önsajnálat pocsolyájában is hemperegtem (ááá, csöppet sem vagyok teátrális...). Mára összekapartam magam.

Nos két napja megcsappant a tejem. Legalábbis ezt gondoltam, miután semmi cicifeszülés nem jelentkezett, majd amikor kitaláltam, hogy lefejem megnézni, mennyi is van benne, semennyi nem jött le (najó:10 ml...)
Na ezek után ugye Kismogyoróm súlya is csökkent a konyhai mérleg szerint...
Teljes kikészülés...

Ma ott tartok, hogy két napig csak vele foglalkoztam, folyamatosan cicin lógott (hajj, így szép az élet!:D ), hogy inger érje a cickókat rendesen, így mentsük, ami menthető.

Ma voltunk védőnőnél: a súlya stagnál (sikerült 20 grammot felcsapnia magára két hét alatt), ami egyelőre nem gáz, látott már ilyet, de hosszra az átlag kétszeresét nőtte, lehet emiatt van. Jövő héten újra mérjük, addig meg szopi van napi minimum 6x. Ha akar enni, ha nem...
Megnyugtatott, hogy éhen nem fog halni, a pótlás meg csak a tejem csökkenéséhez vezet. Így most boldogság!

És a legjobb, szerinte fejni ilyenkor már csak az tud, aki végig fejt. Nem baj, ha nekem már nem megy....

Úgyhogy a jövő hétig tömöm Esztikét , hátha a valamit hízni is fog.
(Kíváncsiak vagytok a mérlegelés eredményére?? khm, khm... 3920 gramm - két hónaposan....) Csoda, hogy aggódom?? :roll:

Ja, a csp befagyasztás azt jelenti, hogy az összegét nem emelik 2 évig, nem? Nem azt, hogy megvonják...

Na majd reakciózom később...

ladmon

Basszus, ti tudtátok, hogy Bambi fiú??? :shock: :shock: :shock:

ladmon

Ladmon, végre!!!!
Jót rötyögtem az írásodon, persze szigorúan, miután együttéreztem veled!!!

Én tudtam, hogy Bambi fiú, mivel van ugyi egy 8 éves lányom :lol:
Ne aggódj, ha Esztike éhen akarna halni nem szunyálna ennyit elégedetten, hanem visítana. :)

Nekem a gyed bacca a csőrömet, de piszkosul. Az a nem mindegy, hogy 1 vagy 2 évig kapod.
Húú, lapozok gyorsan, mert a kultúra kiveri nálam a bitosítékot, de rögtön, és nem állok jót magamért.. ez a téma nekem....... :twisted: :twisted: :twisted:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Ladmon, honnan jött ez a felismerés? :lol:

Apák mindenhol megőrültek? Egyik nap én is kiakadtam...
Az első veszekedés is megvolt, amióta Oli megszületett. :?
Oli is hisztis volt, fájt a hasa, ami nagyon ritka nálunk. Apa meg szépen fogta magát, és elment a haverjához... Hazajött 1 óra múlva, erre tök bunkón megkérdezte, h miért nem csinálok már vele valamit?
Mondtam neki, h vagy 2 órája azt csinálom, miközben ő tök jól
elvan, szóval gyorsan hallgasson... :D

Kép

Kép
gjéti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?