A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo! :) Szuper! Szerintem már nem lesz gond! :)

Maggie! :lol: hadd várjanak türelmesen! :)

Mi meg 4-re megyünk bölcsis nyitott napra! :) Szelit előbb jól megetetem, nehogy megint leszedjen magának egyszerre 4 sütit a tányérjába! :oops: :lol:
Bár nem is ebédelt, mert nem ért ide addigra a kaja, pedig 12-ig húzta (valszeg az óraátállítás miatt, mert akkor lett volna 11). Majd eszik, ha felébredt.

Kép

Kép
regcsiken14

Látom Szeli is szeret enni :lol:
Zsófi, ha sütit látt, benyom a szájába, amennyit csak bír, és mindkét keze tele van :oops: És mindeközben, ha valaki megkérdezi tőle, kér-e még sütit, hevesen bólogat a hörcsög-pofijával :lol:

A legcikibb az volt, mikor az auchanban a pizzás előtt az asztalok alól a morzsát elkezdte enni :shock: Na meg a nyári talin, bár előtte etettem meg, erre szemtanúm viranka, mégis felfalta Gréti almafőzelékét :oops:
Vendég

Panndi - :lol: :lol:

Rugó a Pláza mekijében égetett minket, a földről szedegette fel az asztalok alól a sült krumplit. Még csak nem is a miénket. :shock: És hisztizett, mikor nem hagytuk :shock:

Kép
vindolanda

:lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Na hát ez a morzsa sem a miénk volt... :? Meg akármelyik szomszédunkhoz átmegy, úgy jön vissza, hogy evett ott is. Hétfőn ebédelt itt, aztán három fele átvitte a szomszéd csajszi, ötkor hozta vissza, Zsófi közben ott is megebédelt :lol:
Vendég

Sziasztok

Tegnap délután utca buli volt.Minden gyerek kint játszott. van egy Emma koru kisfiu meg 6 éves ikrek..meg nagyobbak...annyira édesek voltak.. mindenki figyelt a kicsikre, tologatták hozták vitték őket..annyira jól érezte emma magát..3 órát voltunk kint....nagyon elfáradt..csak sajna este nem volt alvás. kb félóránként felsírt....még a nurofen sem segített..folyik az orra , nyála..az áttört rágó fog egyik fele már kint..nem tudom lehet a másik fele kínozza vagy egy szemfog akar kibújni....nem engedi megnézni. Szóval senki nem aludt.

:-(

Délelőtt szomszédoltunk a fent említett kisfiunál. Jót játszottak..de Emma olyan kis fáradt, nyűgös..fáj neki....most is állandóan ébred..fél órát aludt..azóta felsír ...nurofent kapott..hátha azzal el tud aludni és végre pihen kicsit. :-( az orrán nem kap levegőt..nem tud cumizni..:-( Órdít ha meglátja az orrszívót.....mondjuk mostmár nem kell tartania tőle..mert eltört..addig harcoltunk hogy leesett...
:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: örülök h Rugo jobban van és rosszaságon töri a fejét :wink:

Maggie: mikor gyógyultok meg ?? :( +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

maggie: jobbulást a családnak!
Az autósokkal ne foglalkozz, nagyon türelmetlenek, Pesten még durvább szerintem... nekem pont Debrecenben volt egyszer pozitív élményem, parkolóhelyet kerestem, és egy srác állt ki, vártam a helyére, ő meg intett, hogy tekerjem le az ablakot. letekertem, és odaadta a parkolójegyét, hogy még van rajta fél óra, nekem adja :D Se előtte se utána nem tapasztaltam ilyet :)
Vendég

Köszönöm mindenkinek a melegszívű gratulációkat itt is, személyesen is, olyan jól esik, hogy így együtt örültök nekem/velem!
És most jöttem rá, h a tali óta csak olvastam és nem sikerült reagálnom :shock: remélem azért most már lassan helyre rázódom. :?

Ágica
Szerintem sapi jó, minden tavaszi gyereksapi ilyesmi :)

Mesi
És milyen jól írtad volna, biztosan megkaptam a tökéleteset megint. :)
Zsófi jobban van?
Olyan kár, h nem jöttetek.

Maggie
Ez egyre rémesebben hangzik, remélem most már hamar túl lesztek rajta.

A tali meg isteni volt, nagyon jól éreztem magam, de annyira elfáradtam. Iszonyat aktívak voltak a lurkók :)
Jó volt mindenkit újra látni. Gica, Kaqk, Irina olyan jó volt, h végre ti is eljutottatok :) Emma meg Lilla amúgy nagyon egy hullámhosszon voltak :) olyan jól elringatták egymást :)
És Irina látod Ádinak csak jó kis társaság hiányzik :wink: a kezdeti illetődöttség után angyali kispasi volt végig.

Viranka
Míra értékelés :lol

Regi
Hát azt el is hiszem, hogy örülsz a háznak a jót könnyen meg lehet szokni.

Heni
Nagyon csini Áron lak :)

Vindo-Kaqk
Nagyon jók a pancsis képek!!

Ktimi
Itt Miklóson játszóházról nem tudok, három magán bölcsi-ovi van és pár Családi Napközi. Tényleg nagyon édes ahogy alszik :)

Vindo
Fúú ez az oltás horror lehetett.

Dettyk
Hát Bencére igazán büszke lehetsz és nagyon jók a nevelési elveid. Ha fiam lesz én is szeretném, hogy figyelmes pasaska legyen belőle, aki odafigyel az emberekre és a nőkre is és nem beképzelt hím állat.

Móni
Itt maradt a rudi és a sajtos kifli :) majd pótoljuk :)

Panndi
Nagyon ügyes voltál!!!!!!Szívből gratulálok!!!!!

Niki
Jó, h jelentkeztél és remélem most már semmi gond nem lesz. Rania meg tényleg kis energia nyuszi, ahogy leírod.

Politikáról ne is beszéljünk, mert totál felhúzom rajta magam. Nem is azon, h elvesznek bizonyos juttatásokat az a legkevesebb, de az amit Kaqk is írt, h hova mész vissza???? és hova teszed a gyereket????? Erre, hogyhogy senki nem gondol??????

Maggie
Jól tetted én is!! A türelmetlenek meg le vannak....

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Silka
Ma 7+2 István kórházban szülök, legalábbis remélem fogjuk tudni finanszírozni doki árai kissé elszálltak :(
Neveket majd később írok.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Ja és óra átállítás óta borult a mi jó kis alvási rendszerünk :? :(
Mostanában 9 fél 10 kor kel, délután későig alszik és 2 vagy több mint 2 órát. Viszont este csak 9 után tudjuk ágyba tenni :(
Nektek is így összekuszálódott?

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást! :(

Panndi nagy gratula! :D

Niki örülök, hogy nem lett baj, vigyázz magadra!

Heni az én tippem április 6. :wink:

Zétus éppen alszik.
Nagyon jó volt a tali. :D Örülök, hogy megismerhettem ismét másokat. Olyan nagyok már a gyerkőcök! Csak bámultam ki mennyire ügyesen eszik, iszik, beszél stb....

Zéti még mindig nem egy társasági középpont, de azért már alakul.

Hallottam én is Bajnai ötleteit, most már biztos vagyok benne, hogy jó ötlet volt lakást venni. Ha nincs a szocpol nem tudom mi lett volna....
A gyes-gyed ötletétől viszont én is kiakadtam. :evil: Maradjon otthon mindenki mert nincs elég bölcsi és haljon éhen??
Itt most nem magamra gondolok, bár mi is megéreznénk... Mi van azzal aki a gyedből/gyesből él??? Ne szüljön gyereket?
Márpedig nincs elég bölcsi így sem, mindig hangoztatják.
Nem tudom ezt a dolgot megszavazzák-e majd, de ha igen akkor nagy felháborodást fog kelteni. Nem lesz egyik intézkedéstől sem népszerűbb a kormány. Én nem politizálok, egyik fél pártját sem fogom. Csak kezdem utálni, hogy mindig a családok pénzét akarják mostanában elvenni. Nem egy nagy összeg a gyes, de ha másra nem is, az alapvető dolgokra (pl. pelus) azért elég. Még ezt a jelképes összeget is elvennék.
Nálunk tananyag volt az anyák támogatási rendszere. Mindig büszkék voltak rá, hogy a mi országunk gyermek és családbarát és az anyákat támogatják, nem úgy mint külföldön. Azután arra lesznek büszkék ha nem szül senki?

Remélem jobban lesz minden fogzó és beteg manó! Mindenkinek kevesebb álmatlan éjszakát kívánok!

Ha Zétus felkel kimegyünk levegőzni, olyan szép idő van.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Fleur: nekem is ma Zéti tovább aludt reggel és a déli alvás is kitolódott. Mi azzal kompenzáljuk, hogy este tovább maradunk levegőzni. Tegnap teszteltük, 7-fél 8 körül jöttünk be. Addig kimotorozta magát és kidőlt a szokott időben.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Ez a vezetés érdekes, Gábor azt mondja, hogy Bp-en sokkal könnyebb pl. sávot váltani, mert itt Db-ben nem hagyják... És ott udvariasabbak :wink:

Kaqk - sajnálom.

Hát nem tudom, hogy a fogzás miatt lehet-e. Tavasszal könnyű összeszedni ezeket az orrfolyós betegségeket.

De az utcai party jó lehetett :wink: Itt nem nagyon van Rugó-korú gyerek, de átlósan a hátsó telken épül egy ház nyáron, ott lesz egy két és fél éves fiú (korábban a szomszédban laktak, de aztán eladták a házat).

Azon a részen még földek vannak, de most utcán akarnak majd nyitni. Nem is tudom, örüljek-e neki (bár egyelőre csak egy ház épül, és az utca hátul egy lakóparkos rész felé vezet). Ingatlan-ár szempontból jó, de én szeretek a falu végén lakni :roll:

Lányok, az aranyeső már sárga, csak még nem nyílott ki teljesen. Pár nap, és kinyílik :shock:
Kimentünk egy órát, és nem kellett felöltöznöm, csak tornacipőt húzni...
Rugóra azért adtam pluszpulcsit meg sapkát...

Kép
vindolanda

Miléna
Mostanában maratoni kint léteink vannak, de nem tudom tőle időben ágyba tenni :? délelőtt is kint vagyunk jó sokat, meg délután is és kb 8 körül szoktunk feltámolyogni.
Este mostanában üvölt, mikor otthagyom megint. De tegnap is csak 1 perc volt aztán csönd lett, de olyan rossz. Azért hagyom, mert akkor sem jobb, ha bent vagyok vele. Akkor aztán végképp nem alszik.
Hogy ennek mi köze az óra átállításhoz???? :? De azóta romlottak el a dolgok.

KépKép
KépKép
fleur

Rugót is elég nehéz lefárasztani, mi hamarabb kikészülünk általában.

Kép
vindolanda

Na megjöttem a dokitól :)

Saccra kb 3 kg és 48 centi :lol: 37-38 hetesnek felel meg :shock:

Hétfőn utolsó vérvétel, csütörtökön CTG.
Azt mondta a doki, csinálhatok bármit, legfeljebb megszülök :lol: Aztán mondta, hogy csütörtökön találkozunk legkésőbb, vagy előtte a szülőszobán. A lényeg: Fruzsi engedélyt kapott megszületni :wink:
Vendég

Panndi, ügyesek vagytok :D
Rugó is 49 cm volt 8)

A mai nap alvás nélkül telik el, úgy látom. MÉg egyszer nem akarok vele kimenni, eléggé fáradékony még, úgy látom. De annyira azért nem, hogy el is aludjon. Igaz, negyed 12-kor ébredt :roll:

Kép
vindolanda

Bocs, ha sok képet teszek fel...

Rugó kedve már jobb, bár a kinézete még elég fáradtka.

Kép Kép
Kép Kép
Kép

A konyhaszekrényből kicsent lisztnek a szobában a helye - amúgy olyan finoman pakolgatja a megkezdett liszteket, még soha nem ment ki egy csepp sem.

Mindig megfogadom, hogy most egy hétig nem teszek fel képeket, de nem tudom betartani :?

Lassan fürdeni megyünk :arrow:

Kép
vindolanda

A koszlott ruhaszárító-állványt ne nézzétek a háttérben :lol:

Kép
vindolanda

Rugó határozottan jobb színben van! :)

Szeli nagyon jól érezte magát a bölcsis nyitott napon, szokás szerint! :) Az igazolást meg leadtam! :) Részletek ott :arrow:
És megint összeveszett a babakocsin egy kislánnyal... :lol: :oops:

Na, még a végén Fruzsi hamarabb jön, mint Áron baba???
Szerintem azért nem! ;)

Fleur! Mi csúszunk 1 órát, később kel (ma 8-kor), később fekszik ebéd után (akarom mondani előtt...;) 12-14-ig alszik most), és este is később fekszik (9 - fél 10 körül).
Szóval lehet, hogy így marad... nem tudom... Végülis nekem mindegy, de azért majd megpróbálunk átállni.

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Vindo!
Rúgó édes pofa én szeretem nézegetni a képeit :D
Örülök,hogy már jól van.

Mesi!
Hogy vagytok?

Panndi!
Még a végén Henivel egyszerre szültök :D

Mi ma a fél napot kinn töltöttük,élvezték is a csemeték,
maradhatna ilyen idő.

Nyerkit Timi is rég volt.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó!

Bercó végre elaludt. Reggel f7 óta van fenn, azóta két részletben aludt két órát. Jó sokat voltunk kint, a kertben sokat hintázott, meg nyuszit is kergetett. :lol:
Enni még nem eszik, viszont mutogatja a száját, hogy ott fáj valami. A kajáját meg inkább a plüss állatokkal akarja megosztani. :lol: Ma csak kétszer volt kaki.
Már csak nekem kellene valamilyen megoldást találnom. Mindjárt melengetem kicsikét az arcomat, a fülemet, éjszakára meg jól bedugom hagymás vattával. Hátha segít. A zúgás mellé olykor jó kis szédülés, hányinger is párosul. Biztosan visszamaradt valami ebből a fránya kórságból. De úgy utááááálom.

Rugó annyira édes pasas, már nem is tudom, hogy mit mondjak rá.

Panndi! :lol: Örülök, hogy minden rendben. Hehe, készülsz itt, aztán majd lehet, hogy úgy kell kicsalogatni Fruzsit. :wink: :lol:

Regi! :lol: :lol:

Hörcsög, remélem meggyógyultak a gyerekek!
dmaggie

Sziasztok

Mi is vagyunk ám egésznap csavarogtunk.Nagyon jó idő volt :D
Kislányom egyedül csúszik a csúszdán :shock: és közben nagyokat kacagott :lol: engem meg kerülgetett minden mikor végig néztem :lol:

Panndi: Gratula a vizsgához! Örülök hogy szabad az út Fruzsi előtt :D

Vindo: Iszonyat helyes kis pasid van.Felőlem mindennap dobhatsz képet :wink: :D

Regi: De jó hogy Szeli már ilyen hamar feloldódik szinte mindenhol :)

Mesi: Hogy vagytok?

Sense: ????

Fleur: Tavaszi fáradtság? :wink: :lol:
És hogy viseled ezeket a heteket?Rosszullét?

Miléna: Majd kilesem a számod és felhívlak ha egyszer szolnokon leszünk :D

Viranka: Míra :lol: Kocsival mi újság?

Kaqk: Emmácska annyira tündér el se tudom képzelni milyen lehet mikor nyügi :roll: .Most már jöjjön ki az a fogacska.

Maggie: Jobbulást nektek+++++++++++Nagyon kis ügyi sofőr vagy :wink: :D

Kép

Kép
agica1126

Na még mindig itt, gyorsan áttöltöttem a képeket, már jó régen nem raktam fel.
Vindo, figyelj! :lol:
Lesz kép a kocsiról is, csak szegényke mivel az udvaron parkol nagyon koszos. :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Sziasztok!

Fotók nagyon jók! Micsoda nagylegény már Rugó és Berci is :shock:

Silka, elképzeltem a Párodat, amint ül a rácsos ágyban Lizi és a plüssállatok mellett :D :D :D

Hajrá Áron, hajrá Fruzsi!!! :D
Áron érkezését én ápr.11-re tippelem. Fruzsiét majd később tippelem meg!

Beteg babóknak jobbulást!!!
Köszönjük a ránk gondolást! Dorka már jobban van, láza nincs, csak hőemelkedése. Az étvágya sajnos még nem jött vissza, és éjjelente elég rosszul alszik. Remélem, gyorsan rendeződik.

Mesi, sajnálom, hogy nektek nem vált be a kúp! Hogy vagytok?

Kép
dotildi

Regi
Milyen volt a nyílt nap? Na már írtad

Panndi
Ez jó hír, végre nem kell feküdnöd :)

Vindo
És miért is ne tennél???!! :)

Ágica
:( hát most rosszul. Lillával olyan kiegyensúlyozott voltam, bár lehet az elején nem. De türelmetlen vagyok. Fáradt és állandóan vagy pokoli éhes vagyok, vagy émelygek vagy fel vagyok puffadva. De az biztat, h ezen tünetek
némelyike Lillával is megvolt és a 12. hétnél nem tartott tovább.

Maggie
:) aranyos
Milyen kocsi Mazda 3??

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Panndi, gratulálok az államvizsgához!!!

Kép
dotildi

helyzetjelentés 1 kézzel.
Zsozsi jól van, ez valami vírus volt, már láztalan, és kiütéses. A harmadik nap ment le a láza, most meg pöttyös.
A kúpok nem hatottak, kevés volt neki, dokinéni írt fel erősebbet, de már mindegy. Most láztalan, kezd enni, de még megy a hasa.
Ne legyen egyik babának sem 40,1 fokos láza! Szörnyűűűűűűűűű!!!

Amúgy olyan anyás, mint még sosem. Ebben persze az is szerepet játszik, hogy van Gegi.

Panndinak gratula!!!!!!!!!!!!!!! Heninek drukkok!!!!!!!!!!!!!!!
1 kézzel tartom a 8 kilósomat jaj...

Kép
Kép
Kép
gremese

Nem készülök ám nagyon, de a szabadságomnak nagyon örülök :lol: Holnap is végre én megyek sétálni, motorozni Zsófival :)
Vendég

Sziasztok!

no mis is lebetegedtünk :evil: este Míra jól összeháőnyta az ágyunkat,aztán gyors fürdetés,hajmosás(addig persze Bálint is fent volt folyamatosan DEDE,APU-zott és boldog volt 8) )aztán psaját ágyát is összehányta drágám,később nagyi is elkezdte,mahd folytatta Robi hajnalban :evil: Tökösömnek meg úgy ment a hasa h. teljes ruhacsere zuhannyal egybekötve mindez szintén vmikor hajnalban..aztán meg hányt :( most meg felkelt :arrow:

szebb napot :wink:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Viranka jobbulást nektek++++++++++++++++++++++

Maggie de jó, hogy kicsit javultatok :)

Mesi a három napos láz lett volna :roll: ?

Grétim kicsit be van rekedve, olyan Charlis a hangja 8) láz nincs, egy icci-picit folyik az orra
tombolni tud, itthon már bemutatta.
Most inkább kimegyek vele játszóra hátha lefárad.
Majd rétegesebben öltöztetem :roll:
Ami még nála a közelgő betegség jele az az, hogy ma fél 8-ig!!! :shock: aludt.
Múlthéten majd minden nap 6 előtt kelt.

Van valakinek valami nagyon gyors, nagyon finom, nagyon egyszerű sütemény receptje?
Sütnöm kéne valamit de ötletem sincs, hogy mit :roll:

na :arrow: mert már a cipőjét húzza

apropó cipő, a gumicsizmáját egyedül szokja felvenni 8)

na pá

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztooook!

Írok, míg engedi Botond... :)

Viranka:oóóó, hát, valóban, szebb napot! :? Kitartást!!!Gyógyuljatok!!!!
Fleur!Remélem jobban leszel majd!!Én egyébként nagyon nagyon élveztem Botival az első heteket is, és végig, bezzeg most :? . Nem vagyok kiegyensúlyozott. Sok minden nyomaszt(építkezés, Uram folyton dolgozik, Botival való foglalkozás 99%-ban rám maradt), fáradékony vagyok, sokszor nehezen mozgok... :roll: Persze imádom Bulcsit is, csak most nehezebb dolgom van, mint az első kismamaságnál.
Próbálj pihenni, amennyit csak tudsz!
Mesi,végre nincs láz!Hát igen, beteg baba látványánál nincs is talán rosszabb. Botinak eddig egyszer volt 38 fokos láza, akkor is azt hittem, vége a világnak :roll: ...hát még ilyen magas láznál!Talán ez az a bizonyos 3 napos lázas vírusos nyavalya lehetett, nem? Úgy tudom, akkor vannak ezek a tünetek, 3 napig láz, majd pöttyök.
:arrow:
kispocc

Móni én ha gyorsan kell, mindig piskótatekercset sütök, azt egy fél óra mindennel együtt.

Viranka nem ettetek ti meg valamit??? Már csak hogy igy egyszerre ütött ki mindenkin. Jobban vagytok már egy kicsit??

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Nálunk a helyzet változatlan. :?

Fleur! Jaj, ezek a hormonok. Meglátod, gyorsan eltelik az első trimeszter, aztán jobb lesz. Ellene meg nem is nagyon tudsz tenni.
Egyébként Mazda 121.

Dotildi! Szia, de jó, hogy jelentkeztél. Milyen a munka?

Emese! Végre Te is megvagy. Nem lehetett egyszerű ez a pár nap. Nagyon anya ismerős. Bercót sem tudom levakarni, sőt állandóan csak cicizne. Örülök, hogy jobban van Zsozsi.

Viranka! Ez az, ami nálunk is volt, csak hosszabb időt hagyott 1-1 emberke között. Utálotos egy valami. Gyógyuljatok gyorsan!!!! +++++++

Móni! Ne legyen beteg Cicád! Hú, de ügyes!!!! Gyors, egyszerű süti, valamilyen kavart kellene. De hogy mi???? Én napok óta almás sütit szeretnék sütni, biztosan eljutok odáig. :x
dmaggie

Móni!Remélem Cicád nem lesz beteg!!
Valami muffint süssél, az is hamar megvan, és fincsi is!
Heni!Húha...szorítok, hogy bármikor is szülsz, ne éjjel kelljen otthon hagynod Péterkét!Én is ettől félek ám... :? DE ha mégis: gondolj Áronra, szüld meg hamar :D :wink: , gyorsan eltelik az a pár nap, és újra együtt lehettek mindannyian! :wink:
Amúgy mit szólnál az április 8-hoz? :lol:
Panndi!Hurrrrá!!!!Ügyi vagy! :D Akkor csak élvezd a mozgást!Én is azt mondom, mint Maggie, lehet, hogy a végén még úgy kell kicsalogatni Fruzsit! :wink:
Vindo!NE FOGD VISSZA MAGAD!Imádom Rugó képeit! Boti is mutogatott ám, hogy nyanya, biúúúúúúúú(Anya, Fiúúúúú!) :D :D

Most mosok, meg takarítok, meg mindent kéne csinálnom, szétvet a tetterő(meg az ideg :D :D :D )
pussszancs!
kispocc

LMóni: 2 pohár natúr joghurt, 2 (joghurtos)pohár liszt, 1 pohár cukor, fél pohár étolaj, 1 kiskanál sütőpor. Ezeket összekevered, kivajazott tepsibe öntöd, tetejére meggyet, vagy bármilyen gyümölcsöt szórsz és megsütöd.
Isteni finom!!!

Kép
Kép
timi26

Móni!

Kefires süti:

2 pohár kefir, 4 (kefires) pohár liszt, 2 pohár cukor, 1 pohár olaj, 4 tojás, 1 sütőpor, 2 cs. vanillincukor, összekeverni, gyümölcs bele (meggy, barack, ami van) tetejét még megszórhatod dióval, nagyon gyors és fincsi! (Egyik talira csináltam már ;-) )

Betegeknek gyors gyógyulást!+++++++

Most :arrow: bölcsibe, megnézzük, hogy megvan-e még a helyünk :roll: , itt is megy a harc a helyekért, főleg, hogy a csillaghegyi bölcsit bezárják :( és emiatt a Játszócsoportot is :(

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok, most csak gyorsan írok:

Maggie :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez a zokni meg az ominózus fotó feldobta a napomat :wink: Bercó micsoda nagylegény lett :shock: És micsoda combjai vannak :D Aranyos :D
Szép kis kocsi :wink:
Ja, a tejtermelés nálam is felszálló ágban van...
Gyógyuljatok!

Viranka - nekem is valamilyen kaja jutott az eszembe :? Gyógyuljatok meg hamar :!:

Emese - jó, hogy jelentkeztél, és minden rendben.
Igen, a magas láz szörnyű. Mikor Rugónak 39 feletti volt, és éjjel arra keltünk, csak csuklott szegény össze és remegett :?

Dotildi - hú, tényleg, Te meg dolgozol. Jó, hogy minden rendben, zökkenőmentesen megy a dolog.

Kispocc - munkálatok folynak még???

Fleur - jaj, ezek az első hetek :?
Ebből én mondjuk szerencsére semmit sem tapasztaltam, de mikor a kávéról leszoktam, akkor a hajnalok rosszak voltak.
Pár hét, és túl is leszel rajta.

Rólunk:
Éjszaka most is keltünk, de nem a láz, hanem a mérhetetlen mennyiségű takony miatt, amit le kellett szívni. De ez már a jobbik eset.
A nappali alvás sanszos, hogy ma is kimarad, mert Rugó tegnap fél tíz óta alszik békésen. Vagyis hajnalban voltunk fenn másfél órát az orra miatt, de többnyire összefüggően alszik.
DE így legalább nem szenvedek az altatással, este meg szoptatáskor kidől, szóval mindenben van pozitívum.
Megyek, felöltözöm

Kép
vindolanda

Móni, majd jelentkezz akkor, hogy mi újság veletek. Hátha ez a rekedtség ennyiben is marad :roll:

Kép
vindolanda

Ha én gép elé kerülök, akkor mindenki eltűnik :roll: Valamit rosszul csinálok, azt hiszem :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, én itt vagyok. Csak az előbb infráztam. Lassan meg be kell tennem a csirkecombikat a sütőbe.
dmaggie

Akkor rendben, Maggie :wink:
Én is elosonok söpörni meg felmosni, míg Rugó alszik :arrow:

Kép
vindolanda

Viranka! Gyógyuljatok meg minél előbb +++++++

Emese! én is a 3naposra tippelek,nálunk is volt már Dominál,de Bencénél nem emlékszem,hogy lett volna. :shock:

Vido!
nyugodtan írj olvasó üzemódban vagyok.. :)

Srácok kint játszanak már egy órája. Hajnalban Domi is felkelt 3.23 kor,áthoztam közénk így vissza aludt 6ig.Kint turbóznak. :) Közben főzők.. :) Csülkös babfőzi, zöldség leves, krumplis-vajas pogi még pihen még kb. 1 órát aztán hajtogatom azt sütöm.Már teregettem egyet,a következő mosódik még. :lol:
varga tünde

dmaggie! na ná,hogy gondolok rád. nem is értem,hogy van neked ennyi energiád. betegség közben ennyi felé mész te is,a múltkor már mikor írtam le voltam én is,bevágtam a lesz@rom tablettát,lefeküdtem Benivel délben,meg pihiztem a főzésen-mosogatáson kívül mást nem nagyon csináltam.Igaz most megérem magam utol érni,és nem szívesen láttam volna akkor vendégeket :oops: de muszáj volt,most már elvagyok nem merem kiírni,kitudja :lol:
varga tünde

Ha már a házimunkáknál tartunk, én a tavaszi ablakpucolással és függönymosással szemezek egy ideje :roll: Tiszta kosz mind, a felét Rugó összemancsikolta (mindig fel kell tenni az ablakba).

Két részletben kellene megcsinálni.
A szobában két ablak van, na azt nem tudom, hogy kéne - majd ha Gábor esetleg levegőzik Rugóval egyik nap :roll:

A konyha-folyosó könnyebb, azt altatás alatt is meg lehet csinálni 8)

Tünde, kösz a biztató szavakat :D Azért néha neked is kell pihenni, mese nincs.

Kép
vindolanda

Tünde, már hozzászoktam. :lol: Nem vészes a dolog, csak most ez a betegeskedés már nekem is beteszi a kiskaput. Most én is igyekszem inkább pihizni, ha tehetem, hanyagolom a tanulást is, amit még igazán el sem kezdtem, pedig közeleg a félév vége. A házimunkában meg az én fejem felett is csapkodnak a hullámok, de majdcsak lesz valahogyan. :lol: Hú, de finomakat főzöl. Én még mindig igyekszem könnyű kajcsikat gyártani. Bár a tegnapi csirkemell eléggé fűszeresre sikeredett, a nagyobbaknak ízlett, a kicsi meg nem kapott belőle, neki még nem lehet, csak rizset evett. Mondjuk abból sem sokat. Kicsit rossz most, mert a nagyobbak gyakorlatilag rendben vannak, nekik kellene a kalória, a kicsi miatt meg még mindig könnyedébbet kell csinálnom. Arra már igazán nincs időm, türelmem, hogy kétféle kaját is összeüssek.
dmaggie

Na, ezt még leírom, aztán megyek, mert Rugó felkelt.

Két és fél éve lakunk itt. Anyósom megkérdezte, hogy a konyhában lévő fehér függönyöket mostam-e már, mióta megvettük őket :roll: :lol:

Tényleg elzártam magamat :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, :lol: :lol:
dmaggie

Vindo! :lol: :lol: miért nem mondod neki,hogy áhh majd a 10 évfordulótokra kimosod :D :D akkor majd forgathatja a szemeit :D :D

Nálunk is elkéne már az ablakok pucolása és függönyök mosása. 8)

Na csend honol a ház körül is meg a házban. Mind a két gyerek tele tömve letéve hencsibe :) Pihi :)

dmaggie!
muszáj ilyen kajcsit gyártani,mert a család nagyobb férfi tagjai reklamálnak,ha valami lightos. Én is mindig agyalok,hogy amit kitalálok abból lesz-e olyan amit Domi is ehet,ha nem akkor újra kell gondolnom a menüt. :)

Holnapra krumplis-lángost rendeltek apa munkatársai,úgy hogy holnap az lesz a menü.
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?