A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

tavasz :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Bocs a betolakodásért, azok olvassák tovább, akik szeretik a természetet, a kirándulást, és szívesen járják / járnák az erdőt kisbabával is.

Készítettem egy kirándulós-babakocsis honlapot, ahol összegyűjtöttem azokat a túrákat, amik babakocsival bejárhatóak. Vannak könnyű, bármilyen kocsival megtehető utak, és nehezebb, csak sportbabakocsival teljesíthető kirándulások is.

www.kirandulababa.turistautak.hu

Remélem sokaknak hasznos lesz a honlap.
Nagyon várom a ti útvonalaitokat is, hogy még több túralehetőség közül lehessen választani. Ha valakinek van kedve küldeni útvonalat, vagy töltse ki a honlapon található táblázatot, vagy csak írja le pontosan, hogy merre járt, és én elkészítem a túraleírást.

Kirándulós fórumot is nyitottam, mert a honlapon még nincs ilyen:
Társalgó - Programok, ajánlatok - "KIRÁNDUL A BABA" - babával kirándulók fóruma

Itt a tavasz, jó túrázást kíván a KIRANDULABABA!
Kép

sushy

Sziasztok

Asiye:csak zöldságes piacon voltunk de most semmit nem vettem.Viszont honapra tervezem,mert muszakát szeretnék csináléni és ahhoz padlizsán kell. Vhol már láttam elviselhető áron igy egyből rákaptam.

Nócika:[size=18]GRATULA REGINÁHOZ!!!!![/size]
hOLNAPRA megy a drukk,hogy minden rendben legyen.Remélem minden rendben lesz.

Én holnap a nődokihoz megyek.

Törpiri:Lili nagyon szép!!!Még egyszer gratula hozzá!!!

Gabi:már csak 2 nap :D

Nemlajso:remélem jobb éjszakátok lesz,bár mindig ezt irom,de sajna nem akar eljönni.

Ma kihasználtuk,hogy ilyen szép idő van és sokat voltunk játszin.Végre itt a tavasz!!!Már ideje volt.
Vendég

Hal a tortánt néztem. Nem szoktam.
Most megérte. Kentaur nagyon kitett magáért.
Nem véletlen az amit Ő elért a szakmájában.

Most megyek House-t nézni. Ez kihagyhatatlan.
Apa úgyis dolgozik.

Beni viszont nagyon ragaszkodik hozzám. Talán érez valamit?
Vendég

Jó reggelt!
Én tegnap kidőltem, és aludtam. majd este versenyen voltunk.
Magyar o.-Románia asztalitenisz bajnokság volt.
Nagyon fájt a hasam este. Jól meg is ilyedtem.

Nócika!
Ma lesz meg az eredményem.

Nálunk azért vezették be ennek a lehetőségét, mert a cukros lötyi miatt sok téves eredmény szültetett. (és a fele sugárban hányta ki)
Sok kismamának megismételték.
A védőnő mondta.
De én nem értek hozzá.

Drukkolok neked. Ügyes leszel.
És bízom a jó eredményedben.
Brendonban vettem, bollaby a márkája a kisruciknak.

Zsuzska!
Hogy rohan az idő.. már 12 hetes Uh ra mész.
Majd meglátod, ott már milyen szép babás lesz.

Afra!
Üdv újra köztünk.
Gyere mesélj majd.

Törpiri!
Lili nagyon szép!! Köszönjük a fotót.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sziasztok jó reggelt :lol:

Tegnap már nem jöttem mert olyan jó idő volt és csaviztam (C&A, Zara és H &M) de igazából semmit se láttam jó áron, drágán meg nem kell :wink:

Lilike még mindig nagyon édi :wink: :wink: :wink:

Anyukám vett tegnap a tescoba már megint kisrucikat, majd felteszem valamikor :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nócika, kitartás bizti ügyi leszel és megtudod inni :wink:

Kép
Kép
minimano74

hát apa meg azt mondta egyenlőre nincs pénz még részletre sem egy mosógépre :(:(:(:(:( nagyon elkeseredtem de végülis igaza van majd megoldjuk valahogy :)

Lili baba nagyon édes

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt mindenkinek!

Én ma nem szülök. Vagy legalábbis most délelőtt nem.
Pedig amikor reggel készülődtem, nagyon olyan érzésem volt. Mint aznap reggel, ami9kor Beni született. De lehet, csak azért, mert korán kellett kelnem, és éjszaka most sem aludtam sokat.

NST szerint annyi fájásom sem volt, mint kedden.

Orvos szerint valamivel lejjebb van Marci feje, de ez még nagyon kevés.

Kedden kell visszamennem legközelebb, ha addig nem történik semmi.

Én úgy szeretném, ha holnap megszületne végre Marci.

De ma jobb is, hogy nem, mert Beni sírva hívott fel, hogy hol vagyok, és mikor megyek haza? Hát hogy lehet így szülni és a második gyerekkel foglalkozni?
Vendég

Ha senki nincs, akkor elbattyogok egy újságosig és veszek valami bulvárt. Apa délig előadást tart a Műegyetemen, és addig várnoim kell. Csak utána tud hazavinni.
Vendég

Hát én vagyok, de a többiek hova lettek :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!

Szerintem a tavasz mindenkit kicsalt a szabadba :D :D :D

Zsu! Hogy vagy ma?

Cat!

Annyira érezhető rajtad a feszültség az hogy a "végét járod".
De valószínűleg azért is van ez, mert Benivel nem voltál ennyi idős terhes, Ő már ilyenkor 2 hetes volt. De hát nem törvényszerű, hogy akkor Marci is hamarabb jön. És ha jól emlékszem előszőr április 15-e körül voltál kiírva, és még a vonalzód szerint is van 8 nap. Vedd úgy , hogy addig van még időd Benikére. Szerintem Ő pedig a Te feszültségedet érzi. :(
Félre ne érts, nem akarlak kiokosítani, vagy megbántani, és tudom hgy ezekkel Te is tisztában vagy, csak azért írom, hogy megnyugtassalak :) :) :) :) :) :)
Hidd el, Marci siet hozzátok, csak adott még egy kis időt neked Beninek, hogy kiélvezze a tejhatalmát!!!!!!! :D :D :D :D

Bár azt kívánm neked hogy minnél hamarabb legyetek túl rajta, mert tudom ilyenkor már idegőrlő a várakozásss!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép Kép Kép
asiye

Egy kis TAVASZ NEKTEK!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Olvatam eddig.
apa elméletileg fél óra múlva végez, és aztán hazavisz.

Asiye!

Iagazad van, tele vagyok feszültséggel.
Szeretném már Marcit a kezemben tartani, de közben annyira féltem Benit, nehogy sérüljön a kis lelke... Olyan kis érzékeny.

Félek, hogy viseli majd, hogy nem leszek otthon. Ez volt az első alkalom, hogy úgy ébredt fel reggel, hogy nem voltam otthon.
Szegény olyan elkeseredett volt.
Az elalvás már gond nélkül megy mással, de ébredéskor én kellek még mindig.

És mostanában nagyon ragaszkodik hozzám.
Vendég

Szia Asiye!
Köszönöm szépen, nagyon jól vagyok. Most vettem elő a vasalóállványt és állok neki egy kicsit vasalni szemészet előtt. Poci nő szépen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi a képet, nagyon szép ez a fa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Tényleg nagyon letört vagy mostanában.
Remélem hamarosan kibújik Marci baba.
Megértem, hogy félted Benit.
Szokott beszélgetni a tesójáról?? Várja? Elfogadja?

Nekem jó lett a cukrom.
Éhgyomi 3.2
Reggeli után 4.5
14.-én megyek orvoshoz legközelebb.

picimami

Sziasztok!

Na ma túl lettem a dolgon! Szoltam elöre, hogy nem bizti, hogy lebirom nyelni a cuccost! Na nem is ment, de ők aszonták, hogy ez nem kivánság müsor ezt írta a dokker ezt kell csinálni! Na gondoltam magamban szép dolgokat! Na amennyit birtam meittam, de sejthetitek, hogy nem sokat! Ráadásul ez szerintem valami régi cucc lehetett, mert egy fél pillanat alatt beleragadt a pohár aljába a cucc! És nem birtam az istenért sem kibuherálni! És nem értem mért de megszurtak 8-kor megittam a lötyit és csak 10-kor szurtak másodszor! Ami nem baj, csak ad1 únalmas volt ott ülni ad2 mért nem csináltak 60 perceset is?? Na és mivel nem lett volna jó az eredményem ettem egy fél zsömit! Üresen! Mert szerintem attól a mennyiségtől meg se mozdul a cukorszint mérő! Nekem holnap lesz eredmény, de csak délután megyek értem apával! Mert ma a kicsilányom féluton jelezte, hogy anya nem kéne olyan sokat gyalogolni! Fáj is a pocakom azota rendületlenül! Remélem nem lesz gubanc! Most, hogy itt kuporodom a gép elött igy egész jól viselem!
Ja és vasárnap este, ha minden jól megy találkozom a szülésznömmel! Körbevezet minket a szülőszobán! Ez tök jó, mert apa ugy sem fog tudni jönni egy felkészitőre sem sajna! De igy jó lesz neki is!

Pici! Nagyon jó a cukrod!

Kép

Kép

Kép
nócika

Kép

Kép Kép Kép
asiye

én is vagyok, csak épp gyerek lóg a mellemen :wink:
jól telt az éjszaka, most meg sétáltunk egy nagyot, és mi is várjuk Marci :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

bakker, asiye, ez a kiscsaj mindig vigyorog? :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Asiey! Ennek a lánynak olyan tipikus modellarca van! Mindig mosolyog! Sőt kacag! Enni való egy csaj!!!! Mindenki aki majd megismeri mindenki csak imádni fogja, mert jókedélyű vidám!!!!! Biztos a szülei is ilyenek! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

sziasztok!

Ideges vagyok, fáradt vagyok, elegem a világból, az iskolából, a sok neveletlen gyerekből, abból, hogy a tanári asztal ma már nem "szent", egy labdámat tönkretették a nyolcadikosok( használom órán, játszunk vele)...

Egyedül ez a szép idő vígasztal...nagyon szeretnék már pihenni, itthon lenni a szívem alatt a gyermekünkkel, nagyokat sétálni...már lassan egy éve vágyom erre...nem szeretném feladni a reményt, de sokszor a szélén állok...

Cat!
Nem tudok okosabbat mondani, mint asiye, de tényleg nemsokára már a kezedben lesz a kicsi Fiad...

Nócika, szívből örülök a kicsilánynak! És a Regina szép név, nem túl gyakori...

Mindenkit szívből üdvözlök, remélem, lelkileg jobban vagytok, mint én...

Kép
arwen***

arwen, bizonyára nem vigasztal, sőt, mint gyakorló tanár, világosan tudod, hogy ilyenkor, a tavasz kezdetekor van egy mélypont a tanároknál...
Már kevesebb van hátra, mint előre, és mindjárt itt a tavaszi szünet, még ha csak pár nap is!
És a baba is fog jönni, biztos vagyok benne!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Az az igazság, hogy kezd elegem lenni a mélypontokból, a suliban is szinte mindig mélypont van, a rengeteg túlóra, megbecsülés abszolút hiánya, az utóbbi 3 napban cigánybanda áll a suli előtt, mert két klán összeveszett...
igen, nagyon várom már a szünetet...bár rövid lesz, de jó lesz...

Asiye! Olyan szép lányod van, komolyan!

Kép
arwen***

Jaj, arwen, abszolút megértem, amit érzel, én emiatt nem is akarnék már visszamenni tanítani...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

És ami a szívfájdító, hogy lehet hogy lenne egy állás itt Csepelen egy ált.suliban, jövő évtől...csepel legjobb sulija...

De hát nem tudom megtenni azt hogy eljövök..mert akkor ugye ugrott a trióprojekt, ugrott az állandó munkahely...
eh, mindegy.

Inkább legyen jobb kedvünk, elvégre most csodás gyermeki kacajokról kéne eszmecserélnünk :lol: :lol: :lol:

Kép
arwen***

nemtom, Döme még nem kacag, mosolyogni is csak álmában, bár most nem alszik, de meglepő módon nem is sír a kiságyban.
Lehet, hogy vége lesz az eszik-alszik korszaknak? :shock: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát ne tudjátok meg mennyire mázlink van a mosógéppel :D:D:D:D:D működik anyin múlt hogy nem volt jó konektorba dugva :D :wink: :oops: vagyis nem kell mosógépet venni :):):):)

pici gratula a szupi cukrodhoz ez tényleg nagyon jó érték :)

asiye nagyon édes a a kis yasemine:):):) tényleg mindig moslyog:)

arwen sajnálom a rossz hangulatot de ha úgy gondolod hogy váltanod kellene akkor ne gondolkozz lesz majd jel hogy el tudd dönteni :):):):)

nika70
Salgótarján

nika hurrrrrrrrráááááááááá!!! :D

Törpiriéket mikor engedik haza? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Arwen! Hát én nem vagyok tanár, de el tudom képzelni, hogy milyen lehet most tanárnak lenni! mint idő mint minden más szempontból! A mai kölkök szerintem sokkal nagyobb szályuak és sokkal másabbak mint néhány éve mikor még én is az iskolapadot koptattam! Szerintem ma már nem éri meg tanárnak lenni! Nem is a pénz ami a legrosszabb lehet, hanem a kölköt neveletlensége és szemétsége!
De tényleg vigyasztaljon téged, hogy hamarosan vége az évnek hiszen itt a nyakatokon a tavaszi szünet és jön a nyári szünet! Hamarosan készültök a ballagásokra és nagyon hamar vége lesz!
És lehet jövöre már nem is kell menned tanitani, mert ott lesz a szíved alatt szerelmetek gyümölcse!
AMugy meg ne add fel! Hiába érzed, hogy minden elveszett! Mert nem! Semmi sincs elveszve! Én közel 2 évet vártam a kislányomra! És nézd ma már tudom, hogy lány! Ha nekem sikerült akkor neked is fog! Nekem minden olyan nehezen jött össze az életbe nekem mindenért keményen küzdenem kellet! De mi itt leszünk neked és mi a lelki dogokban segitünk! Neked csak sürün kell szeretned apácskát! Hisz most ez a legfontosabb! És görcsölj nyugodtan, mert ez a természetes! Mert ha nem görcsölnél akkor nem is akarnád igazán!
A TI anygalkátok már kinézett titeket onnan fenntről csak azt várja, hogy mikor jöhet! Várja a szabad jelzést! Hidd el! Szóval eszedbe se jusson feladni! Hiddj, akarj és törkedj!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Sajnálom, hogy neked sem sikerült fényesen ez a cukros dolog.
Én teljesen megértelek.
Én sem tudtam volna meginni.
(Még a sima aloe vera gélt is kihányom sugárba..)
Lehetne erre valami jobb módszer.
Bár én örülök ennek a zsemle+tejes dolognak.
Kiváncsi vagyok milyen eredményed lesz.

Asyie!
Csupa mosoly a kis Yasemin.
Írtó édes.
ja és a hello kitty sapi..
cuki.

picimami

Emlékszetek még arra a régi-régi dalra?

"Április 4.
Kedves ünnepünk.
Szép (vagy új?) életet
Te hoztál nekünk.
Zengje a dal
Szívünk örömét..."

Napok óta ezt dúdolom. :roll: :wink:

Ráadásul most szombaton (4-én) lesz a falutakarítás.
És szintén szombaton a szomszéd kislány szülinapi party-ja.

Apa szerint egyiken sem tudunk ott lenni, mert szülünk.

Ráadásul szombat egy héttel és egy nappal van húsvét előtt.
Beni egy héttel és egy nappal húsvét után született.

Szerintetek ezek jelentenek valamit?

Bocs, hogy megint magammal vagyok elfoglalva, de már annyira a végét várom. Nagyon át tudom érezni, mit érezhetett Törpiri.

Ma is küldött egy képet, ha megtalálom az adaptert, akkor fel is teszem Nektek.
Vendég

hehe, én csak arra emlékszem, hogy:
"április négyről szóljon az ének..." :lol: :lol: :lol:

Drukkolok, hogy úgy legyen, ahogy a legjobb :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nócika! szívből köszönöm amit írtál..
Cat! Április 4 az egy szép, kerek nap... :D :D :D :D

Kép
arwen***

Azt hiszem nyákdugó elment...

Leglábbis szerintem az volt.

És valami csordogált még mellette, de csak nagyon kevés, és rózsaszínes... Szülésznőm szerint nem lehetett magzatvíz, mert akkor nem állt volna el. (Második gyerek.)

De valószínűleg 24-48 órán belül gyerek lesz.

(És csak reménykedem, hogy az a kocsonyás alaktalan valami a nyákdugó volt. Beninél nem találkoztam vele.)

És akkor most felébrsztem a nagyobbik fiam, és elmegyünk vásárolni az Aldiba, hogy legyen itthon nekik kaja, ha nekünk menni kellene.
Vendég

Emlékeztek még az ismerősömre pár napja?

Pár nappal a kiírt időpont után küldtem neki sms-t, hogy vannak. Azt válaszolta, hogy nem akar még kibújni a kistesó. Aztán elment CTG-re és utána 2 órával a kezében volt a baba.

Ma Ő küldött sms-t, hogy mi a helyzet Marcival...
Remélem ez valami vudu, és ő is beindítja az én szülésemet!
Vendég

Cat, én nagyon drukkolok Neked!
De azért ne lovald bele nagyon magad, nehogy csalódás legyen a vége, bár én tényleg szorítok, hogy jöjjön Marci :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

cat de izgi hétvégére már kétgyerekes anyuka leszel szupi :):):):):):):):)drukkok mennek

nika70
Salgótarján

most mondják, hogy a bölcsődei hiány M.o-on azt jelenti, hogy csak minden tizenkettedik gyereknek jut hely!!!

Én meg azon gondolkozom, kitoljak-e a gyed rövidítéssel, és bevállaljam-e a kistesót 2010 májusa előtt...? :shock: :oops: :twisted: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Az előbb nem tudtam írni mindenkihez.
Apa elkezdte a szekrény gyártását, és neki készítettem még vacsit.

Arwen!
Teljesen megértelek.
Sok féle szülő, és gyermek, és le vagytok nagyon terhelve, nagy a felelősség.
Nem csak tanítani kell a mai gyerekeket, hanem sokat nevelni is, mert a szülei nem úgy foglalkoznak velük.
Persze ez nem minden szülőre igaz..
Én tuti nem bírnám csinálni.
Minden elismerésem a tiéd.
Biztos vagyok benne, hogy ha várat is a kicsi baba magára, annaál nagyobb boldogságpt fog majd nektek jelenteni.
De hamarosan már te is szép zebrás tesztet hozol majd, és uh képeket, vagy várjuk a szülésedet.
Most nehéz,.. de meglásd jönnek ezek a pillanatok is.

picimami

Cat!
Akkor hamarosan baba lesz a karjaidban.
Izgi nagyon.
Biztos a vásárlás is rátesz majd neked.
A séta jót tesz.
És ha ma még beveted a természetes szülés indító programot.

Nika!
Nagyon örülök, hogy jó a mosógép.!!
Nem kell venni újat. :wink:

picimami

[quote][ írta:b]Cat írt!
19.24-kor.
Elindultunk a kórházba

picimami

Jaaaajjjjjjjjj! Most vettem csak észre, én is kaptam Cattől ilyen üzit! :lol: :lol: :lol: most értem haza sétából és látom üzim jött!! :lol: :lol: :lol:

AKARTAM GYORSAN MEGÍRNI, DE LÁTOM pICI MEGELŐZÖTT! :lol:

dE IZGIIIIIIIII!!

HAJRÁÁÁÁÁÁ MARCI!

Kép Kép Kép
asiye

Hajrááááááááááá Marci baba!
Anya már nagyon vár téged!!
Rajtatok a topik szeme, szíve és lelke!!!!!!!!!!!!!!!

picimami

:lol: :lol: :lol: :lol:
HAJRÁ CAT, HAJRÁ MARCI!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Most már kicsit gyakrabban tudok jönni, mivel hála Istennek szünetünk van 14.-éig a suliban! :D

Itt van egy link a máltai fotókhoz: http://smilebox.com/playEmail/4f4451354 ... d0d0a&sb=1

Majd írok egy beszámolót is kicsit később, de per pillanat azt se tudom, kinek reagáljak.

CAT! HŰŰŰŰ, de izgi!!!! Drukkolok, h hamar kibújjon Marci baba! De jó, nemsokára megszületik a a 4. topikbaba!!!! Juhúúú!

Nócika! Bár Arwennek írtad a mondandódat, de engem is nagyon meghatott. Sokat küzdöttél, de most látod, MEGLESZ az eredménye! Hamarosan születik egy csodálatos, egészséges kislányod - amihez gratulálok :D - és nagyon szép évek következnek.

Később még jövök..most bocs, de ennyire tellet (így kell írni?)

afra.h

bakker, és Cat azt mondta, nem is jelentkezik, csak mikor már megszületett Marci, és letelt a két óra együttlét! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

pár perce kaptam üzit Cattől!

MEGSZÜLETETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
asiye

sEMMI MÁST CSAK ENNYIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?