Sziasztok Lányok!
Még mindig vagyok csak általában olvasó üzemmódban.
Képzeljétek a hét elején felhívtam a régi dokimat és már tudta, hogy sikerült és terhes vagyok.

Zeke doki felhívta még múlt héten, hogy várhat vissza, mert már 7 hetes terhes vagyok.
Tegnap du-ra kaptam időpontot a dokimtól és túlestem a 3. ultrahangon is.
Legközelebb 3 hét múlva kell megint mennem. Azt mondta, az ikerterhes kismamákat 3 hetente ellenőrizni kell.
A Babócáink remekül vannak, szépen fejlődnek. Egyikük 1,6 cm a másikuk 1,7 cm.

Már óriásbébik, mekkora hasam lesz nekem??????

Te jó ég!!!!

Az uh azt mutatta, hogy az egyikük a mérete alapján nov.7-ére, másikuk nov. 8-ára várható. Szép is lenne, két különböző napon........

hacsak nem éjfél tájt születnek
Mellékelek megint róluk Nektek egy-egy képet bíztatásként:

Picúrbaba1

Picúrbaba2
Amúgy a hányingeres időszakomnak még csak most van a java.

Mostanában reggelente mindig hányok meg napközben is elég sokat öklendezek. Napi 2szeri hányással azért eddig még megúsztam. Tehát annyira nem vészes a dolog, mivel van étel ami bennem marad.

Csak az a problémám, hogy egész nap végigkísér a hányinger.
Legközelebb ápr. 23-án megyek a dokihoz, utána pedig valószínű egy hét múlva már a János-kórházba laborba ill. genetikai ultrahangra.

Kismamakönyvet csak a 12. betöltött hét után fogok kapni, hogy már biztos legyen a dolog.
Már nagyon várjuk, addig nagyon nagyot fognak nőni a Picúrkáink. Egyszerűen imádjuk Őket!!!

Férjem most is bent volt velem, nagyon büszke apuci!!!
Még annyit mondott a doki, ha egy csepp vérzés is előfordul azonnal jelentkezzek nála. De szerencsére most nagyon jól viselkedik a "nőiességem".
Na, de rólam ennyit, annyit írtatok, hogy alig tudok érdemben reagálni az írásaitokra!
Vevikk: Te tényleg egy csoda vagy, kívánom hogy minden rendben legyen a továbbiakban. Szívből gratulálok és nagyon vigyázz Magatokra!!!!
Dita: szép az aranyesőd, imádom!!!

A kis Lurkótok is nagyon tündéri!!! Miss Bogyó!!!!!
Vasikáé: őszintén örülök a kíváló eredményeidhez és nagyon szorítok a lombikhoz!!!!!!!
Áfonyácska: jó, hogy Te is jelentkeztél!!! Vigyázz Magatokra!!!!
Heni: Veled mizu van????????

Lassan kezdhettek Ti is!!!!
Minden inszemes (lombikos) lánynak rengeteg babaragacsot küldök!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++
Most megyek, mert nemsokára leslattyogok a házidokimhoz a tp-s papíromért.