A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lányok!
Elö kerültem már rossz volt a gépem tápegység ment tönkre!
Veletek mi zus?
Böbe,te hogy állsz a dolgokkal?Vasikáé,Csézjang Ditta meg a töbiek!!Remélem jól vagytok! Voltunk hétfön a bmc.konzin és minden rendbe van az összes eredményünk jók!De nekem olyan furi a Skhiba drnö!Most megyek mert mennem kell az ebédért.Meg napok otta olyan nem jól érzem magam.Puszi mindenkinek!!Vigyázatok magatokra!! :lol:
rózsa11

Vevikk, gratulálok. Nem hittem volna, hogy kettő lesz, de vigyázz rájuk kétszeresen.

Szöszi, köszi, megvagyunk, vannak parás időszakaim, de semmi hányinger, és kajaundor. Néha nézegetem a melleim, de van mikor kemény, van mikor csak érzékeny, s van mikor tök puha.

Dita, ne aggódj a méreten. Azt mondta anno nekem a doki, hogy 8 hetesen mikor 16 mm volt, hogy a korának megfelelő méret. A sógornőmé most 13 hetesen 13 cm. Tehát 5 hét alatt sokat nőhet, és mivel én nem vagyok túl nagy, és én 1,4 kg-mal születtem, már nem érdekel a súlya, csak az egészsége. Már szeretnék túl lenni a 12. héten, hogy picit fellélegezzek, igaz még ott a genetika és a cukorterhelés...

Vasikáné, csak így tovább. Én ismerem azt az intézményt, és igaz oda jártam míg államilag támogatott volt, később már drágállottam. Kívánom, hogy te ott találd meg a számításod...drukkolok.

Áfonyácska jó vagy? Jelentkezz mi van veletek.

Üdv. az újaknak. Sokszor olvasó üzemmódban vagyok, de próbálom követni az eseményeket, ha nem is mindig sikerrel.

remény73

Remény, üdv.
Köszönöm, a drukkot, meg szolgálok érte. :lol:

Rozsa, már nagyon hiányoltalak. Nem írtad mit mondott a dokinéni. Hidd el, jó orvos. Azt írtad minden rendben. Akkor miért nem lettél spontán terhes és mit fogtok csinálni és mikor?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

VASIKÁÉ
A doki ugyan továbbra is tp-re javasolt, de állítom itthon többet dolgozom mintha bemennék vissza a helyemre és hát ugye a pénz nagy úr főleg most. A tp-em nevetséges, novemberig éhenhalnánk belőle.
Azonban február 19-én eljöttem tp-re azzal hogy ugye 20-ától minden másnap kellett menni uhu-ra meg vérvételre, utána punckió beülti pihi stb. És azon a napon ahogy kitettem az irodából a lábamat széthordták mindenemet, és megszűntették a helyemet. Ha visszamennék még leülni sem tudnék sehová, nemhogy dolgozni. Ez a lényeg. A főnökömnek felvázoltam, hogy 7 év után legalább annyi lehetett volna bennünk hogy legalább azt az egy hónapot megvárják, mert mi lett volna ha spec. nem sikerül? Akkor hová megyek vissza ha nincs is már helyem? Persze nem reagált rá semmit szarik magasról a lelkivilágomra mindig is ez volt. Hát ez van! Pedig szerettem a munkámat, csak ilyen köcsög világot élünk. Amúgy ma még egy pofára esés történt, mert felhívtam a régi dokimat, hogy el tudna-e vállalni és azt mondta hogy csak magánúton, nekünk erre aztán végképp nincs keretünk hogy egy-egy 5 perces ultrahangért 10ezreket fizessünk, arról nem beszélve hogy szinte éjjel rendel magánban, és most is olyan időpontot próbált adni hogy én akkor már minimum félálomban vagyok, a párom meg általában már akkor fordul a másik oldalára. :shock: Hát ez van, marad a helyi kórház. Persze itt csak terhesgondozás van, szülni vagy veszprémbe vagy fehérvárra kell majd menni, de ha felidegesítenek még a végén itthon szülök. :roll:
Az itteni kórházban kb. 3 éve szűnt meg a szülészet ha jól emlékszem, de előtte sem volt egy leányálom akik tehették elmentek máshová. Az egyik barátunk pl. 2 napig nem is láthatta még üvegfalon keresztül sem a lányát. 3. napos volt mire megengedték hogy kihozza neki Erika a gyereket de akkor is csak a zárt ajtóhoz, és még mesélt ennél kicsit durvább dolgokat is.

RÓZSA
Örülök, hogy jók lettek az eredmények.
Mi olyan fura a dokinéniben? Kifejted?

REMÉNY
Persze igazad van!
Drukk az összes vizsgálatodhoz hogy minden oké legyen! :)

dita75

Majd elfelejtettem, nézzétek milyen szép az aranyesőm:
Kép

Tök jó kinézni a kertbe! :D

dita75

Képzeljétek találtam ma egy könyvet.
Ficsku Pál: Gyerekgyár
2006-os kiadás, és arról szól, hogy egy férfi hogyan éli meg a meddőségi kezelést, a lombikprogramot, stb. Ja és a legfontosabb, hogy a BMC-ben kezelték őket!
Ajánlom mindenkinek én is megpróbálom elolvastatni a párommal!

Kép
akire79

sziasztok

megjöttem, megvolt az inszem, hamar ment, de mire a záróért végigültük a sort :(
bár szerencsém volt mert ma csak én voltam inszemes mindenki más lombikos 8-an :)

20-án megyek vissza tesztelni addig pihenek itthon.

mindenki vigyázzon magára és a babákra:)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!
Hú, annyit írtatok, nem győzöm visszaolvasni :shock: Előre is bocs, ha nem mindenkinek írok

Akire!
Természetesen ilyenekre mindig van idő (mármint drukkolni neked)+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol:
Egyébként nekem is volt olyan inszem után, hogy alíg bírtam csak görnyedve menni. Volt amikor meg semmi.

Vicky!
Na akkor most ezen igazodjon el az ember :shock: Sok tüsző is baj kevés is baj....Ki érti ezt?

Dita!
Sztárfotó gyönyörűűűűűűű. Hát jó sokat nőtt az biztos.

Kakti!
Olyan aranyos volt az okfejtésed, ilyen ++++++ hozzáállással csak sikerülni tud, más eset nem lehetséges
Igen lányok, valaki tényleg mentse már meg az inszem becsületét!!! :wink:

Rozus!
Neked mikor telik le a pihenőidő, mikor kezdhettek?

Lukacsne!
Akkor mi tuti láttuk egymást mert én is fent voltam és láttam, amikor feljöttetek. Miben voltál? Rajtam rózsaszín pulóver volt a TV közelében ültem.

Sajt@!
A szövegeden én is behalok, hiányoztál ide a fórumra nagyon az optimizmusoddal együtt :wink:
múljon el---------------------múljon el--------------------múljon el-------------mukodj!!!!!

Szöszi!
+++++++++++++++++++++++tudod, inszem becsülete :)

Képzeljétek, eldumálgattam egy tök jó fej párral, nagyon aranyosak voltak. Mondhatnám tündériek. Hamar ment az idő.

Rólam: hát az lett, amit már erősen sejtettem, nagy meglepetés nem ért. Kérdezte, mikor kezdjünk, mondtam minél hamarabb, úgyhogy 3. napon vérvétel. Ez eddig tök jó, de most nézem, hogy a 3. nap valszeg szombat lesz. Ezek szerint akkor pénteken, azaz holnap kell visszamennem (ha vasárnap akkor meg hétfőn??). Valaki egyszer felhívta emiatt Sz.dokit és mondta hogy mikor kell menni. Ha magára ismer, írja már meg mit mondott akkor, mert már nem emlékszem, még sose jött így ki.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok Lányok!!

Bocs hogy eltűnök időnként, de a jó idő annyira csábít.....ma is egész nap kint voltunk:)))

Vevikk!!!!
Gratulálok a másik kis pocakbérlőhöz!!!!! Ilyet!!!!! hogy lehet hogy az első uh-n nem látták???

Dita!
Nem jársz már a novemberi fórumon???

Méreteken nem ér parázni!!!!!
http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html
itt egy tábla de ez nem törvény!!!!

Én jövöhét végén megyek uh-ra!
tünetek változóak!! cici érzékeny és már nőtt is:)) És folyton keserű a szám.....hányinger néha van de este felé inkább.

Na most mennem kell családot etetni.

Mindenkinek szép tavaszi napokat kívánok, és mielőbbi babásodást!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Rony!

Nekünk azt mondta Szűcsdoki, hogy 3. napon +/- 1 nap. Tehát ha a 3. nap szombat lenne, akkor péntek, ha vasárnap lenne, akkor hétfő. Ezért programozom az agyam, hogy ne húsvét előtti pénteken jöjjön meg! Lehet előbb is egy nappal, meg utóbb is, csak ne pont akkor!!! :D:D:D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bocsi, hogy nem jöttem nagyon, de tegnap megint elment a tv és az internet is. Komolyan mondom, hogy még egyszer... és visszaadom. Nem érdekel, hogy 15.000-be kerül. Már nagyon unom. Legalább végre kész a fogam, már nagyon utáltam ezt a fogorvososdit. Persze még mennem kell, de ez az egy fogam 24.000 Ft-ba került!!! Pedig nem is pótlás volt, vagy ilyesmi, csak gyökértömés. Annyira nincs lóvénk, még jó, hogy most nem kell stimuznunk, nem tudom miből mennénk. Ennyit magamról. :D

kakti: Oké, nem sértődöm meg irigyellek a hozzáállásodért, csak nem akartam, hogy úgy járj, mint én. Az első után nagyon összetörtem, aztán felálltam és mentem tovább. Végülis nem lóverseny. :) Erre az orvosi indokra hajtunk mi is.

akire: Amennyire félek a lombiktól, most már én is rábeszéltem magam, hogy jobb lenne lombikozni. Dita példáját akarom követni (mármint nem az elzáródásban, hanem a sikeres lombikban :) ).

dita: Nálam nem kérdezett rá a lombikra, hanem mondta, hogy jó lenne, de nem elég rosszak a leleteim. Ki érti ezt?

lukacsne: Mennek a drukkok.

rony: És amin nem tudok napirendre térni, hogy mindez ugyanattól a merionalos adagtól! Egyszer 8 tüsző, egyszer meg 1.
vicky79
Budapest III. kerület

Áfonyácska!

Ez volt az eső uh!
Csak a hcg aapán tuti biztosra vette a doki is meg én is, hogy 1 baba van.

Lukácsné!

Mennek a babaragacsok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Drukkolok ezerrel. :)

Kép

Kép
vevikk

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok
rony hát ilyen az élet .... épp a helyedre ültem le a szélén ültél ugye??? ha tudtam volna hogy te vagy az...... na mindegy, nekem azt mondta a doki hogy hiába vagyok 3.napon azt a 3napot számoljam annak amikor már rendesen vérzek és nem csak valamennyi kevés van.

mindenkinek köszi a drukkokat remélem meghálálhatjuk majd.
nekem is kell terhesvitamint szednem és utrot 3*1 holnaptól.

ha ez nem jön össze akkor legközelebb lombik lesz azt mondta a doki, mert most csak 8ezer körül volt a spermaszám, érdeked mert 1 hónapja valami nagyon jó eredménye volt apának.
na mindegy nem fogom bánni ha nem kell végigjárnom a ranglétrát.

20-án megyünk tesztelni, és akkor ha +++++++ mert az kéne hogy legyen 27-én uh, Apa szülinapján :) szép ajándék lenne neki.

mindenkinek jó babavárást és türelmet a beavatkozások elkezdéséhez.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsne!
Jaaaaj, na jól elmentünk egymás mellett. Te olyan fehér felsőben voltál ha jól emlékszem? Sokat kellett még várnotok utána? Viszont az arcodat nem tudtam megjegyezni, mert éppen álltak is ott előtted, úgyhogy ha látsz és én meg bambulok nyugodtan szólj oda, okés? :D :D Milyen ari volt az a kis "tökimanó" (ez meg az én védett nevem ha fiúcska lesz :) ) hogy tetszett neki minden :)
Jaja olyan "igazi" mensi még mindig nem volt, úgyhogy akkor a holnap kilőve és hétfő lesz a szerencsés nap :?

Ha lombik lesz, lehet talán jobb is, mert ott több az esély.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Jó reggelt mindenkinek!!
Ma ismét egy gyönyörü napra ébredtünk. Napsütés,meleg,madárcsicsergés!!!

Mindenkinek pozitiv energiával megtelitett hétvégét kivánok.

Aki hétfőn megy a BMC-be azzal fogok találkozni.

Én nem tudok csinálni olyan vonalzót. Megcsináltam ráklikk,hogy rendben és mégsem történt semmi.
colin

Sziasztok!

COLIN
Ha gondolod szívesen segítek vonalzó és avatar ügyben!
Szuper hgoy ilyen jó idő van, fútést végre lekapcsoltuk. Ideje volt.
Most már remélem decemberig legalább ilyen idő lesz! :)

Hétfőre nagy drukk neked a BMC-ben!

LUKACSNE
8 millió, hát azzal valóban nem nagyon szoktak inszemet csinálni, de azért van esély hogy valamelyik beleszédül a petidbe! :)

++++++++++++++++++++++++++

VICKY
Nemone mesélte anno, hogy nála a 4. nél megkérdezték hogy hogyan tovább, és ha jól emlékszem Denikának is. A bromosból Nikinek már a 3. után megcsinálták. Kiharcolta! :)

ÁFONYÁCSKA
Igazad van régen jártam arrafelé, egy kicsit sok már még egy topic.
Most jelenleg olyat keresek ami lakóhelyes. Jó lenne élőben is vkivel vagy vkikkel együtt tologatni majd a babakocsit. :)

Hogy vagytok?

dita75

Rony!
Én még mindig várom, hogy megjöjjön... Remélem, mostmár tényleg megjön! Ha minden jól megy, akkor hétfőn találkozunk? Addigra mindkettőnknek rendesen megjön... Legalább is remélem, mert különben nagyon dühös leszek...

rozus

KépKép
rozus

Helló, mindenki!

Dita! nagyon köszönöm hogy írtál. Azt írtad már hogy kicsit kitúrtak a helyedről, és borzasztóan felháborítónak tartottam, de azt is írtad hogy a másik irodában akadna helyed. És azt is gondoltam hogy ez a kis spiné kicsit vissza fogja magát ha vissza mész kismamaként, ha nem is fog felnézni rád, de legalább kicsit normálisabb lesz és vissza adja a cuccaidat. A főnöködre voltam inkább kíváncsi, mert írtad egyszer hogy próbáltál vele beszélni, de beküldött az irodába és közben lelécelt. Ez borzasztó lehet, de ugye tudod hogy nem zavarhat el? Vissza kellene menned ha tényleg úgy érzed hogy bírni fogod. Én is tudom hogy ha itthon vagyunk akkor sokkal többet dolgozunk mintha a munkahelyen végeznénk a szellemi kis munkánkat. Most szellemileg le terhelheted magad, csak fizikailag és idegileg kell kímélni magad. Én nagyon remélem hogy sikerül vissza menned.
Én majd nem dolgozhatok, mert nálunk mindenkit ki írnak és senki sem dolgozhat ha kismama. A munkát én is bírnám, és szeretem is, csak az olajgőzt nem bírná a terhességem. Ettől kímélik a kismamákat.
A dokid nem semmi. A fehérvári dokiról írtál, hogy éjjel fogadna magánba? Én is gondoltam hogy nem választok dokit, ha csak Bata nem vállalja el. Ha el vállalja, akkor hozzá járok, de ha nem, akkor marad az aki épp ott lesz amikor mennem kell. Nekem így is jó lesz.
Gyönyörű az aranyesőd. Ha kinézek az ablakon, a bölcsőde udvarát látom és képzeld, ott is vannak piros tulipánok és aranyeső. Csodás ez a párosítás. A tulipán és aranyeső, vagy a tulipán és orgona.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

VASIKÁÉ
Hát el kell szomorítsalak, mert a Bata is elég későn fogadja a magánba a mamikat. Mivel nappal a kórházban vannak csak késő délutántól tudnak átmenni a magánba. Az elején én is oda jártam, és egyszer fél 9-re máskor meg 9 után kaptam időpontot, volt hogy éjjel 10.30 után értünk haza párommal, mert hiába volt időpont várni kellett vagy másfél órát még a megadott időponton túl.
Ha párom éjjel 3kor indul útnak akkor bizony nem mindegy hogy mikor alszik el este, szóval már csak ezért sem tudunk magánrendelésre járni.

Azóta már elmondtam a főnökömnek, hogy mi a bajom és hogy dolgoznék, de nem reagált semmit. A "spiné" egyébként azt mondta hogy nem is az ő akciója volt ez az egész hanem pont hogy a főnököméké. Már nem is rágom magam miatta, csak az a bosszantó hogy még az állam is rátesz egy marha nagy lapáttal a kismamák nyomorúságára ha meglesz választva ez a rohadék itt akkora botrányok lesznek, sokkal nagyobb mértékű mint az eddigi tüntétések abban biztos vagyok, vér fog folyni ha ezt a sok szemétséget mind megszavazzák.

Valóban nagyon szépek a virágok. Már alig várom hogy kinyiljanak a tulipánok is. Sajnos egy kicsit árnyékos helyen van így lassabban fejlődik.

dita75

Akire, nagyon köszönjük a könyvvel kapcsolatos tippet. Én is megveszem és elolvasom. Ámbár, ahogy én látom, a drágám csak az árakon akad ki, egyébként minden ok nála. Kicsit fura amikor a s....a vizsgálat után ki jön, de már nem foglalkozok ezzel. Várok, és amikor eltelik megfelelő idő, akkor kicsit fel dobom a témát, hogy mesélje ki magából. Aztán már minden oké. De, fene tudja mi jár a fejükben néha. Hiszen férfiak. Persze, ők is gondolhatnak ilyet rólunk, de rólam nehéz lenne hiszen be nem áll a szám. Nem érek rá gondolkodni. Én gondolkodom és beszélek egyszerre. A babaragacsokat nem küldtem még el, de kaptál annyit hogy most már épp itt az ideje hogy kapj még egy adagot. Tehát, én is küldöm a ragacsokat. Ez már ragadni fog rendesen.

Lukácsné, pihen, neked is küldöm a babaragacsokat. 20-án rajtad lesz a fórum szeme, de addig is jelentkezz.

Rony, a szokásos aggodalom. Én már hívtam emiatt és tök paráztam, de megnyugtatott hogy természetesen mehetek pénteken vagy hétfőn is. Tehát, ahogy írtad. 3 ± 1 nap. Ha csütörtökön jön meg, akkor menj pénteken. Ha pénteken jön meg, akkor menj hétfőn. Szerintem.

Vicky, nagyon drága a fogorvos, a hugom is az és szépen megél belőle. Hát én nem sajnálom tőle mert igen csak megdolgozik érte és ő nagyon jó orvos. Az a lényeg hogy rendbe legyenek a fogaid mire nagy lesz a pocakod, akkor már nem lesz annyi időd, energiád hogy állandóan menj és kínozzanak. Nekem is kellene valamit csinálni, mert van egy lyuk a koronámon, remélem nem lesz belőle baj. És egy tömésem is kiesett már, azt is vissza kellene pótolni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Dita, :cry:
Szerintem ne add fel. Amikor eldöntötted hogy mész vissza, akkor egy héttel előtte szólj a főnöködnek hogy no, hétfőn jövök. És akkor nézd meg az arcát. Nem rúghat ki, ezt Kakti megosztotta múltkor velünk. De, vigyázat, fő a nyugalom.

Sajnálom hogy Bata nem fog vállalni, de majd azért meg próbálom. Ha nem, akkor marad a mindegy ki vizsgál.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Még mindig vagyok csak általában olvasó üzemmódban. :roll:
Képzeljétek a hét elején felhívtam a régi dokimat és már tudta, hogy sikerült és terhes vagyok. :D Zeke doki felhívta még múlt héten, hogy várhat vissza, mert már 7 hetes terhes vagyok. :) :)
Tegnap du-ra kaptam időpontot a dokimtól és túlestem a 3. ultrahangon is. :D
Legközelebb 3 hét múlva kell megint mennem. Azt mondta, az ikerterhes kismamákat 3 hetente ellenőrizni kell. 8) :)
A Babócáink remekül vannak, szépen fejlődnek. Egyikük 1,6 cm a másikuk 1,7 cm. :) Már óriásbébik, mekkora hasam lesz nekem?????? :shock: Te jó ég!!!! :shock: Az uh azt mutatta, hogy az egyikük a mérete alapján nov.7-ére, másikuk nov. 8-ára várható. Szép is lenne, két különböző napon........ :D hacsak nem éjfél tájt születnek :lol: :lol:

Mellékelek megint róluk Nektek egy-egy képet bíztatásként:

Kép Picúrbaba1

Kép Picúrbaba2

Amúgy a hányingeres időszakomnak még csak most van a java. :? :cry: Mostanában reggelente mindig hányok meg napközben is elég sokat öklendezek. Napi 2szeri hányással azért eddig még megúsztam. Tehát annyira nem vészes a dolog, mivel van étel ami bennem marad. :) Csak az a problémám, hogy egész nap végigkísér a hányinger. :?

Legközelebb ápr. 23-án megyek a dokihoz, utána pedig valószínű egy hét múlva már a János-kórházba laborba ill. genetikai ultrahangra. :) :) :) :) :) Kismamakönyvet csak a 12. betöltött hét után fogok kapni, hogy már biztos legyen a dolog. :wink:
Már nagyon várjuk, addig nagyon nagyot fognak nőni a Picúrkáink. Egyszerűen imádjuk Őket!!! :) Férjem most is bent volt velem, nagyon büszke apuci!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még annyit mondott a doki, ha egy csepp vérzés is előfordul azonnal jelentkezzek nála. De szerencsére most nagyon jól viselkedik a "nőiességem". :)

Na, de rólam ennyit, annyit írtatok, hogy alig tudok érdemben reagálni az írásaitokra!

Vevikk: Te tényleg egy csoda vagy, kívánom hogy minden rendben legyen a továbbiakban. Szívből gratulálok és nagyon vigyázz Magatokra!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Dita: szép az aranyesőd, imádom!!! :D A kis Lurkótok is nagyon tündéri!!! Miss Bogyó!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vasikáé: őszintén örülök a kíváló eredményeidhez és nagyon szorítok a lombikhoz!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Áfonyácska: jó, hogy Te is jelentkeztél!!! Vigyázz Magatokra!!!! :) :) :)

Heni: Veled mizu van???????? :) Lassan kezdhettek Ti is!!!!

Minden inszemes (lombikos) lánynak rengeteg babaragacsot küldök!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Most megyek, mert nemsokára leslattyogok a házidokimhoz a tp-s papíromért.

Kép

puszi Trix
trix78

sziasztok

trix!
nagyon édesek vagytok :)

én időszakosan felkelek egy kicsit, de nem erőltetem meg magamat, különben hiába a sok babaragacs.
este a kicsi fiam és a férjem főzött vacsorát, Filip kisfiam kedvencét,
most nagyon rá van kattanva a mákos tésztára. Azt már ő is meg tudja főzni azt mondta.... amúgy tényleg nagyon szeret főzni, és tud egyedül mákot is darálni.
Zabálni való kisfiú ilyenkor....
Azzal fogadott mikor hazaértünk, hogy adott a doktorbácsi kisbabát?
neki kell a kisbaba és majd játszik vele.... azt hittem megzabálom nagyon édi volt, már csak ezért is sikerülnie kell.

szép napot nektek , este majd még olvaslak benneteket.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Lányok!
Vasikáé:
Remélem elment a privi üzi!Egyébként egy kicsit magas volt a tsh de mivel gyogyszert szedek ra meg járok vérvételre igy az van hogy lehet az inszemet kezdeni.De mért kell menni a vérz.2.napján?és akkor irja fel a gyogyszereket.Ha minden igaz májusba lesz az inszem és pont ugy jönn ki az inszem után megyünk a Mátrába ha meg kapjuk a helyet.Ne hari hogy egy jó pár kérdést fel tetem a privibe.Nagyon drukkolok a lombikhoz!!!
Ditta:
Nagyon szép az aranyesöd majd én is akarok egyet de mivel nov.költöztünk ide most várjuk milyen fák és cserjék virágok vannak itt.Meg az idén szeretnénk el rendezni az udvart egy kicsit.Én nagyon szeretnék szomorú barkát venni de majd összel!
Mondjuk azért félö hogy el megyünk tápénzre és nem mehetünk vissza dolgozni.Nálunk is fönök válltás volt de bizom benne hogy nem fog megtörténi.Mondjuk én nagyon pozitivan gondolom hogy sikerül.
Nem is irtam kébzeljétek el hétfön be jött a BMCbe egy fickó és elkezdet nem kivánt hangnembe beszélni hogy nem tájékoztaták elégé hogy a beültetéshez be kell jönnie ö azst hite elég az amit le adot vizsgálatra. és a fö recepcios ment a laborba segitséget kérni és már azt mondta a fickó hogy nem menjen sehova mert testisértést csinál.Azt mondta a hölgy hogy ilyen még nem volt!Aztán Szücs dr.beszélt vele mert a neje az ö betege!!Mit szolna hozzá ha orákat kénne neki ott ülni!!
Böbével nem tudjátok mi van?Lehet hogy irok neki egy privit!Kiváncsi vagyok ök hogy haladnak!
Legyetek jók vigyázatok magatokra!Legyen szép délutánotok!Puszi mindenkinek!!
rózsa11

Trix, nagyon jó hogy jelentkeztél. Annyira örülök hogy ilyen szépen fejlődnek a picurok. Nem baj ha nagyon nagy leszel, csak az a lényeg hogy egészségesek legyetek és bírjátok ki a 40. hétig. De min. a 36.-ig vájatok.
Sajnálom hogy még mindig vukk-olsz, de hát most ez van. Ha megmozdulnak, akkor van remény hogy abba marad és akkor már élheted vídám napjaidat. De, addig se hagyd magad, légy vídám és boldog kismama. Gratulálok nektek

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Rozsa, írtam neked privit, de sajna nem sokat tudtam neked segíteni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszi az infót Rózsa! :lol:

Mi már csak a végkifejletre értünk oda hétfőn (13:20-ra), és a kiváncsiságom nem is hagyott azóta sem nyugodni, hogy mi történhetett... :D
Mi annyit észleltünk, hogy amikor beléptünk az épületbe, akkor jött le épp Szűcsdoki. És a recepciónál Mártika (a főnővér) épp beszélgetett egy párral, amikor Szűcsdoki elhívta a pasast. És Mártika odaszólt neki: „jó, hogy jött Doktor úr, mert velem még így senki nem beszélt!” aztán Szűcs meg az ipse eltűntek hátul...
De valszeg elég gyorsan lerendezte, mert 1/4 óra múlva már jött is fel a rendelésre. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Én is vagyokám, de csak olvasgatok mindig :)

Vasikéá!
Gratula a szép ereményeidhez, remélem a stimura is nagyon szépen fogsz reagálni, drukkolok nagyon.

Trix!
De jó, hogy jelentkeztél.Nagyon szépek a babóitok, mostmár biztosan minden rendben lesz.Szépek, egyformák, olyan jó ilyet látni Tök rendi a Zeke dr, hogy már felhívta a saját dokidat, nem? Tök megható szerintem.
Rókáék majd elmúlnak, ne aggódj, de az legalább azt jelenti, hogy minden okés odabent. Pihenj sokat!!!

Rólunk:
Igen, nemsokára mi is kezdünk. Hétfőn lemegyek a háziorvoshoz, mert akarok kérni tőle egy beutalót IR vizsgálatra, szeretném, ha megnéznék ezt is, addig nem akarok "kidobni" pénzt az ablakon, míg ki nem derül, hogy az inzulinszintem rendben van e. Igaz semmi tünetem erre, de egy másik fórumon mondták, hogy nézessem meg, mert ott volt olyan akinek a negyedik lombik után derült ki, hogy van ez, és az addigi kísérletek potyára voltak, mert addig nem tapad meg a baba, míg nem jó ez a szint.Na ezt jól leírtam :roll: :lol:

A pénzt hálistennek megkaptam már az APEH től, dehát még ahhoz is jólenne egy kicsit tenni, egy 20-30 at, mondjuk nem tudom melyik protokollom lesz, tavaly az antag. hoz elég volt 120 000.De inkább legyen picivel több, vitaminok meg ez az közbejöhet.
Persze mondanom se kell, hogy a párom elveszítette a munkáját, igaz, két hét alatt talált mást, de most az a pénz meg kiesett, és gyűjtögess......mi? :evil: :evil:

Mindegy, majdcsak elkezdjük már végre újra!!!

Kitartást mindenkinek!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok csajok van most pár percem.
Este majd visszaolvasok.

KAKTI!

Amit írtál olyan mintha rólam írtad volna!!!

Nekem is 28-40 nap között szokott megjönni, tehát fene se tudja kiszámolni előre hogy mikor van a pém, férjem dolgozik hol éjjel hol nappal és amikor hazajön hullafáradt és csak pihenni marad energiája. :( Így elég nehéz összehozni a babát.)
Most kezdenénk mi is áprilisban az 1. inszemet, és már hétvégére vártam hogy megjöjjön/ mert az utóbbi időben beállt 30-32 naposra/ erre pont most amikot végre kezdhetnénk egyszerűen nem akar megjönni! Már 35 napja! MEGŐRÜLÖK! Csináltam tesztet persze negatív, de akkor mi a fancért nem akar megjönni????
Remélem nem a 40-50 napon fog, mert idegbeteg leszek addig várni. :twisted: Neked megjött már??? :roll:
csézjang

Rózsa

Mi volt a konzin? Kiderült mi a gond???
csézjang

VASIKÁÉ!

Nagyon drukkolok hogy miellőbb összejöjjön a bébi!

A pocakosoknak jó pocaknövesztgetést kívánok, az újakat üdvözöljük itt a fórumban./nem mintha én olyan öreg lennék itt. :lol: /
csézjang

Szia Csézjang!

Nekem még semmi. Ma a 25. napon vagyok, jövő hétre várom a mikulást. (Már járt nálunk pár napja: a kiskutyám megint tüzel. :?)
Amúgy múltkor (pont a vv-ek előtt) a 42. napon jött meg! Ez volt eddig a leghosszabb. Amúgy nálam is 31-32 napos átlagban. :) Szóval tényleg egy cipőben járunk! :) Talán hamarosan mehetünk! És ha szerencsénk van, egyszerre lesz az 1. inszemünk! Legalább lenne vki, akit „ismerek”! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

TRIX
Nagyon édik a babákok!
Sajnálom a hányásokat, állandó émelygést. Remélem a 12. hét után már elfelejtheted.

LUKACSNÉ
Remélem nektek is hoz a nyuszi egy kistesót hogy Filipnek legyen játszótársa!
Édes kis pofa! :)

RÓZSA
Lassan már a BMC is olyan lesz mint a Mónika show, ott is állandóan megy a bunyó! Ez a pasi úgy látszik nem tudta hogy mi minden vár majd rájuk, miért nem mentek akkor a Kaáliba?
Szűcs doki a nagy békítőmester? Az is lehet lejátszották egymás között a dolgot. Kis boxmeccs. Hát akkor az én páromra nem is szólok most már semmit, ő legalább nem csinálta a balhét, csak magában morgott! :)

HENI
Jól teszed hogy megnézeted az IR-edet.
Most az a kis idő már nem oszt nem szoroz a siker érdekében mindent, én is vesztettem sok időt a műtéttel meg egyebekkel, de a végeredmény a lényeg nemigaz? Nagyon drukkolok neked csaje!
Sajnálom a párod, még jó hogy hamar talált másikat, ennyiből jobb pest itt hónapok és évek mire az ember újra el tud helyezkedni.

CSÉZJANG
Csináld az aviva torna mensimeghozó gyakorlatát. Sokaknál hatásos. Már másnap megjön ha ügyesen csinálod.
Igyál cickateát is mellé.

Rólam:
Ma egész jó napom volt. Elmentem a kórházba bejelentkezni terhesgondozásra. Találtam egy tuti dokkert. Minden felszereltségük megvan egyébként és semmi miatt nem kell máshová mennem, még 4D is van igaz az természetesen nem ingyen.
A két régi dokihoz előbb tudtam volna bejelentkezni de köszi őket már ismerem, ez az új akit ajánlottak azt mondják nagyon rendi. Látszik is mert csak a hónap végén tud fogadni. Akkor leszek a 10. héten. Ugye nem maradok le semmiről közben? Az eddig fontos dolgokat a BMC-ben megnézték, ezután ami fontos az a 12. heti uhu, jól mondom?

Védőnőt is kiderítettem hogy kihez tartozom, bár most helyettesítés van a körzetemben úgyhogy nem biztos hogy végig ő lesz. Jövő héten benézek hozzá is hogy állítsa ki a kiskönyvemet. Remélem nem kell 12. hétig várnom vele mint Trixnek!

Végre egy eredményesen záródó nap. Igaz még nem záródott le de úgy néz ki hogy ha párom nem kavar közbe akkor talán-talán eredményesen fog zárulni mert csak holnap jön a fia. Engem hívtak fel és én mondtam hogy holnap délelőtt az apja dolgozik úgyhogy csak délre jöjjön ebédre. Persze párom hisztizett hogy nem bírok vele itthon lenni egy fél délelőttöt, de én meg mondtam, hogy legalább ennyi szabadságom lehessen ha már minden hétvégén miénk a felügyelet, aztán nem szólt semmit.

Most akartam kimenni a kerbe ledőlni a nyugágyra erre elmegy a nap! :shock:

dita75

dita: Szerintem azért nem tudok harcolni a lombikért, mert még mindig nagyon tartok tőle. Apának kedden sp. vizsgálat és 5 napra rá kell érdeklődnünk. Ápr. végén meg megyek vissza. Majd kiderül, hogy mit alkot a doki, már beletörődtem a lombik gondolatába, de azt hiszem harcolni nem tudnék még érte. Bár a te és azoknak a lányoknak a példája, akik inszemek után első lombikra babásodtak, elgondolkodtatott.

vasikáé: Még a bölcsesség fogamat kéne betömetni, de most nincs rá még 20.000-m. Pedig babásodás előtt azt is meg szeretném még csináltatni. Azért is bosszantottam fel magam a fogorvos árain, mert az előző csajszinál a munkavállalóknak volt kedvezmény. Ez meg állítólag a kedvezményes ár, de nem hiszem, hogy máshol drágább lett volna. Az előző dokinő 26.000-ért már egyedi koronát csináltatott nekem (mert hülye szine van a fogamnak), ez meg 24.000-ért tömte és szerintem nem is elég alaposan.

trix: Gratula a babócákhoz. Sajnálom róka komát, remélem már nem tart sokáig.

lukacsne: Édes a kisfiad, most már akkor ne okozzon neki a dokibácsi csalódást. :)

heni: Én úgy tudom, hogy IR vizsgálatra csak belgyógyász adhat beutalót. Legalábbis régebben így volt. Háziorvos csak terh. cukorra írhat beutalót, meg belgyógyászhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Elég durva lehetett az a hétfő!
Sosem bírtam a háborgó embereket.
A tüntetésekkor is tisztára felidegesítem magam, hogy hogy lehet ekkora az Isten állatkertje.
Szegény Mártika. Gondolom egész nap tiszta ideg lehetett ezután.

Trix!

Arik a babók. Nekem ma az volt a bajom, hoy nem éreztem megem rosszul. Eddig legalább egy kicsit émelyegtem, de ma semmi, sőt tele vagyok energiával.
Remélem azért minden rendben van odabenn.

Kép

Kép
vevikk

VEKIKK
Má' mé' ne lenne rendben minden. Nem törvényszerű bármit is érezni, én speciel semmit nem érzek mégis olyan kis csodás nagyfejű kölök lakik itt bennem és tutira semmi baja, dobog a kis szívecskéje és nő mint a gomba.
Sajnos csak hónap végén láthatom újra, de bizti vagyok benne hogy addire jó nagyra nő. :D
Rizibizik is szépen elvannak odabent.

VICKY
Ne is mond a fogászatot, mióta az egyik lány azt mondta hogy a dokija nem csinált semmit a fogával mert lombikos a babája azóta parázom, mert nekem két fogam is lukas ha nem több és november végéig tutira nem bírja ki.
Most már lassan rászánom magam csak még nem tudom hogy hová menjek, mert akihez tartozom jó doki csak egy kicsit már megöregedett, már nem a régi. Szívesebben mennék az új magándokihoz, mert a múltkor is nagyon szépen megcsinálták egy fogamat azóta sincs vele bajom, csak ahhoz nekünk is kell most egy kicsit gyűjteni.

dita75

Én csak azt nem értem, hogy a balhés pasi felesége/barátnője nem tudta hogy mi az eljárás és mikor kinek kell mennie, hányszor kell adni mintát, stb..??????
Én biztosan elsüllyednék szégyenemben, ha így viselkedne a párom. Lehet hogy ott meg is gondoltam volna magam, hogy nem kell attól az embertől baba.

Vevikk!
Biztosan nincs semmi baj, ilyenre ne is gondolj.

Szerencsére nekem még soha nem volt lyukas fogam, de átérzem a problémátokat, nagyon drága a fogorvos (ez is mint minden más)

Jó éjt mindenkinek, majd holnap olvasok vissza, mert reggel 6-kor indul a vonatom Szolnokra, sajnos suliba kell menni :cry: :cry: :cry:
Drukkolok mindenkinek, kismamik vigyázzatok magatokra!

Kép
akire79

Húúú, szép kis balhé lehetett. Én kicsit megértem azt a hapsit, mert én is balhéztam amikor az a spiné próbált engem meg győzni hogy már pedig ő mondta hogy hozzak meghatalmazást. Azt hittem menten kikapom onnan a pult mögül és megrángatom kissé.
Egyébként Mártikával hiába kiabált, szerintem, mert eddig ahogy olvastalak titeket, sokunkon segített már és borzasztóan kedves. Ez annyira sokat számít egy olyan helyen ahol ilyen ember tömeg fordul meg.

Ma kinn voltunk Polgárdiba és ibolyát is szedtem. Isteni finom illata van. Nagyon finom töltött paprikát ettem, de most egész éjjel ennek fogom a levét inni. :roll: Olyan kellemetlen gyomor égésem van, hogy borzasztó.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok és álmodjatok szépeket, pl. velem. :lol:
Csak vicceltem.
Zsuzsa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jó reggelt!!!
Én nem tudok aludni már 6 órakor kirugott az ágy magából.
Ma van a ciklusom 28. napja és az inszem 17.napja általában 25 napos a ciklusom,de nem érzek semmit.
Na majd hétfőn meglátjuk mit mond a doktor bácsi. Addig is pihi,napsütés!!!

:D :D

Mindeni vigyázzon magára!!

[/quote]
colin

colin: És nem teszteltél? A 17. napra szoktak visszahívni, hogy-hogy nem tegnap kellett menned? Nekem most a 16. napon kellett mennem tesztelni, mert az volt péntek.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem teszteltem még. Most már kibirom hétfőig. De nem érzek semmi különlegeset. Talán csak annyit,hogy mindig tudnék aludni.
Segisetek olyan szép vonalzót csinálni??
colin

Segitsetek úgy néz ki már írni sem tudok.
colin

Sziasztok!

Colin, ez jó jel lehet, hogy még mindig nem jött meg!!!! Hajrá, drukkolok hétfőre.

Hát ja, a botrány... ....a pofámról leszakadt volna a bőr, ha a párom így viselkedik, hogy néznék utána a doki, meg a többi személyzet szemébe???? Arra nem gondolt a barom, hogy utána az asszonynak milyen ciki lehet????

A vonalzókészítés engem is érdekelne, hogyan kell csinálni, légyszi ide írjátok le a menetét, hogy én is lássam.
Persze jó részletesen, mert tök hülye vagyok az ilyenekhez!!

Ja Vicky!

Köszi, hogy szóltál, megkérdem a dokit, aztán max a belgyógyászhoz ad majd beutalót, de azért jó, hogy felkészítettél!!
Köszi, ezét is jó itt veletek lenni
:lol: :lol:

Puszi mindenkinek, szép hétvégét!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok korán kelők!

A vonalzó készítés egyszerű.
Van több hely, ahol lehet készíteni.
Ha a picibaba.hu-n készítitek, akkor ott részletesen le van írva a menete.

Beilleszteni ide pedig aláírásként a legegyszerűbb.
Mikor elékészíted, akkor küldesd el a linket az e-mail címedre (ezt felajánlja miután elkészíted.
A linket csak bemásolod ide a profilodba. (Fent a legördíthető fülnél, ahol ki van írva, hogy segédletek, kiválasztod a profilt, és megkeresed az aláírás szövegdobozt. Oda bemásolod a linket és ha hozzászólást írsz, akkor beilleszti mindig. Ja és pipáld ki, hogy mindig legyen aláírás a hozzászólás után.)

Ha van még kérdés szívesen válaszolok.
A http-s linket kell beírni. Úgy kezdődik, hogy: [url=http://babafalva.hu][img]http://babafalv...
Nem írom be végig, mert akkor a képet szúrja be rögtön.

Kép

Kép
vevikk

Ja!

A vonalzóhoz még annyit, hogy egy csomó más helyen lehet készíteni.
Ha a google-be beírjátok, hogy vonalzó, akkor fel is jön jópár hely. :)

Kép

Kép
vevikk

VONALZÓRÓL MÉG ANNYI:

a bb code-ot és a html- t is engedélyeztetni kell mert különben nem a képet teszi be hanem a linkjét a vonalzónak.

A kapott linket (img-től img)-ig kell bemásolni az aláírásba! 8)

és még annyi hogy ha esetleg valamelyikünk vonalzója megtetszik akkor rá tudtok kattintani és beadja azt az oldalt ahol készíteni lehet.
Sajnos a legszebbek angol nyelvűek de akinek van pár szavas tudása is eligazodik rajta.

magyarok: www.nagyonbaba.hu, www.picibaba.hu, www.babafalva.hu, www.mamanet.hu hirtelen ennyi jutott eszembe.

VEKIKK
Az ilyen vonalzókat nagyon bírom ahol figyelemmel lehet kísérni a baba jelenlegi kinézetét. Találtam egy nagyon jót pár hete, de sajnos csak a blogomba tudtam beletenni, ott olyan mintha a pocakban pörögne-forogna a bébi, most épp úgy néznek ki a drágáink mint egy csikóhal. :)

AKIRE
Jó tanulást!

COLIN
Én tuti nem bírtam volna ki, 1000 % hogy tegnap sőt csüt reggel teszteltem volna egyet. Remélem kétcsíkos lesz. +++++++++++++ Drukkolok!

Kép

dita75

Sziasztok Lányok!
Vevik :!:
köszi a vonalzó készitését mert engem is érdekel!Gondolom utána le nyugodot Mártika valoban nagyon barátságos!De most kébzeljétek el milyen rossz a feleségnek oda be menni ha tudja mit történt!
Kakti:
Szivesen!!Meg kérdezhetem mibe voltál?Meg utána ti hova mentetek?Én kávé szinü pulcsiba voltam Apája meg szürke fölsöbe volt.Aztán mi mentünk a vérvétel melleti vizsgáloba.Pusza
Csézjang:
Már nagyon hiányoltalak!Minden eredmény jó lett csak a tsh egy picit magas de gyogysz.szedek rá és mehet az inszem!Pusza
Bocsi a töbiektöl de megyek nagy takaritást csinálni!!Legyen szép napotok!
rózsa11

Kép

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de nagyon ki voltam merülve az utóbbi napokban, no meg a Zuram is rácuppant a gépre - akár egy pilóca!
JÓ HÍR: Bládiméri megszűnt, műteni sem kellett! Csütörtök reggel még volt, ezért berongyoltam a kórházba - de valamit éreztem, mert csak egy papucsot vittem, a köntöst is kipakoltam, hogy úgysem kell! Anyukámmal déltől 14.15-ig vártam a dokimra, hogy beérkezzen (máshol rendelt előtte), de elfogyott a türelmem, ráadásul menet közben teljesen elmúlt - így hazamentünk. Aznap nem ettem és nem ittam, nagyon kész voltam, mire a 4 fal közé kerülhettem...

Pá Drágáim!
sajt@

Pénteken irány a sztk-ba a dokimhoz, hogy elkérjem a tp-es papírokat. Erre kiderül, hogy éppen akkor mégsem rendel, más dokitól kellett elkérni - nem örült nekem. Persze egy kedves mosollyal és beszólással felvidítottam őt is.

Vasikáé:
Áldom a pozitív hullámaidat, jól szuggeráltál - elmúlt a bládiméri. Szerintem boszi vagy! :wink: Azt is köszönöm, hogy szavaztál az unokahugicámra. Remélem az én szerető gondolataim is célba érnek nálad és hamarosan láthatjuk a végeredményt :)
Örülök, hogy jók a hormon eredményeid, május hamar eljön! Tudod mi május első és utolsó vasárnapja, tehát sikerülni fog! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?