cserkészkolbász: én a teszveszen vettem rucit, még nem jött meg, remélem jók leszek még sosem vettem onnan.

Nagy beruházást én sem akarok, hál Isten a kismama ruháknál is megúsztam, kaptam egy csómót.
Zsu: mi is hosszú body, melegítő naci,vékonypulcsi,kocsikabát és pléd, ja és sapka.
andus: apuka itt ül mellettem nagyon nem szidhatom

, de nevet, bele les mit írok- Nem fogja ő fel, most meg én sem dühöngök.
millye: éjszaka ismét jól telt. Három napja próbáljuk ezt a napirendet, de idáig beválik.
ladmon: wellnesezni mi ismegyünk ősszel, addigra valami csak lesz.
mist,stelly,millye,ladmon,kreiszi,kaandi,zsu: kösz hogy ti nem vagytok 007 ellenesek, nem lenne csoda, de ezt itt nem fejthetem ki és vagy jót vagy semmit. Amúgy 11 éve már, megszoktam, bírom. 7 évig voltam kinn, 4 éve benn irodán. Kinn helyszíneltem, benn vizsgálok. A CSI-k és mi magyarok hááááááát ég és föld, - bár van ahol jó techinka van, de nem egy olyan kisvárosban ahol én vagyok - Nálunk is sok halálos volt, meg sajnos lesz is. Ha az ember kinn van egy baleset helyszínén a munkára gondol, benn az irodában amikor találkozol a hozzátartozókkal -mondjuk kinn is találkozunk velük - kicsit jobban átérzed és talán jobban "megvisel". Még terhesen is voltam halálosnál - szegény gyermekem - de bírtam. Egyre rosszabb ott is helyzet, de legalább biztos melóhely...remélem.
kaandi: jók a képek. Az ott egy medence?????????????????????????????????????????????? Én is akarok egyet

A hasas beszólással ne is foglalkozz, engem is nagyon zavar, de ez van. Jövő héten ha eljutok dokihoz és minden ok akkor Fügcsi mellett nekiállok tornázni.
amy: nekem is nagyon tetszik ám a suttogó!!!
A skype dolog hogy működik? Mit jelent az hogy csoportban vagyunk? Most pl. látomhogy Panka és Eszter vannak fenn..
Na regény lettem, bocsesz.