A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Vögele?Tegnap ott láttam egyszínű gyerek pólókat 590-ért
Vendég

Vögele van! nah ha majd máshol nem ott veszek!

zsuzska80
Szombathely

Hello, csajszik!

A mi közelünkben is nyílt Müller, de azt sem tudom, mit árulnak abban. Megmondjátok?

Zsuzska, mit fogsz csinálni a kimenődön?

Nagyon édesek a kis- és nagymajmok :D

Mi ma így voltunk kint:
Kép

KépKép
lili73

Vögele is nyílt ott, ahol a Müller. Abban ruhát árulnak?

KépKép
lili73

Lili! a Vögelében rucikat, de sztem elég drága.
a Müllerben meg játék, kozmetikum, babacucc minden van :)

nagyon édik vagytok :)

A kimenőben lakásokat nézegetek :?

zsuzska80
Szombathely

Bocsi, kicsit csapongok.

Ridi,
akár hiszed, akár nem, nekem nagyon tetszik a neved! Lehet, h kiskorában az ember furának tűnik, de most inkább különlegesnek gondolom.
Amúgy milyen orvos akarsz lenni?

Banika,
miért megy az urad Szandrához?

Pasi,
mi volt ez a köremail dolog? Valamiről lemaradtam...

KépKép
lili73

Zsuzska,
értem. Lehet, erről is lemaradtam, de miért nézel lakást? Költözni akartok? Mingyá visszaolvasok jobban.

KépKép
lili73

Hali LÁnyok!
Csak bekukkantottam és csak ezt az oldalt futottam át.

A közelünkben se Vögele, se Müller. :? Müllerről jó véleményetek van?

Lili!
De cukik! Mindkettőjüknek göndör haja van! Nagyon édesek!
Ezek szerint sapit már nem kaptak? Én is itt problémázok, h kell-e sapi v sem. Ha fúj a szél tennék,ha nem, nem.
Ma ringatózni voltunk. Változatosság kedvéért Zsuzska pityeredett el az egyik dalnál. Lehet, h ismeritek is még iskolás korból: Serkenj fel kegyes nép... Valami nem tetszett neki benne, lehet, h csak elérzékenyül :roll:

Tontica!
Mi van veletek? Jól vagytok?

Bocs, most mennem kell....

Szép napot!
Gica

Kép
gica1

Gica,
én ismerem, énekkaros voltam áltisiben :D . Meg táborbajárós :wink:

Tegnapelőtt még adtam sapit, tegnap csak a pulcsi kapucniját, ma már semmit. De a napszaktól is függ, kb. 11-re lesz olyan meleg, h már nem kell semmi, délután meg a 20 fokban sztem már szintén nem kell.

KépKép
lili73

Lili
Müller szerintem tök jó.Drogéria,parfüméria,játék egy helyen.
Higanyapu pénzt visz Szandrának,gatyókat hoz a pasiknak :lol: :lol: (kis kíváncsi :lol: )
Vendég

Banika :lol:
tényleg az vagyok, sose tagadtam :lol:

Na, még gyorsan egy almaevés felnőtt módra, aztán kezdődik a délutáni műszak:
http://www.youtube.com/watch?v=GOmjdmvqJBE

KépKép
lili73

Sziasztok!

Csak bejeletkezek hogy elunk es virulunk de nem hagynak a gyerekek meg olvasni sem, nem is ertem regebben hogy volt idom irni es olvasni ha most egy fel percem sincs. Gyerekek itthon mind a harman, raadasul jovo hettol 2 het tavaszi szunet a suliban :evil: a bolcsiben csak 4 nap lesz ossz- vissz. Kicsit le vagyok strapalva. :? :oops: Ejjel nem hagynak aludni mert egyszer ez kel egyszer az de mar jobban vannak, nincs lazuk es kevesebbet kohognek. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok :P
Csak egy gyors életjel!
Szuper szociális gyerekeim vannak :shock: Itt volt másik 2 baba és remekül elvoltak a fiaim :lol:
Megyek fürdetni!
Csak még annyit, hogy Banika férje sem kamu, ráadásul nagyon aranyos is! Banika, tésztáról nem volt szó :oops: :wink: Köszönjük szépen!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 17:42-kor.
davandi

Helló mindenki!
Csak gyors bekukk. Réka 4410 gramm, talán a mérleg hülyült. Viszont pisitenyésztés lesz, pár napja esténként nagyon sírós és nem nagyon hajlandó olyankor enni sem. Balu-tünetek, inkább elviszem megpisiltetni.
Na pussz, bömbi van.

Lili!
Dobj mailcímet Pasinak és küldi.

Tontica!
Te is és mindenki, aki eddig nem tette.

Riddencs nevével nem bajom van, csak belegondoltam, hogy hány embernek lehet. Az enyémet is folyton kicsavarják. Volt olyan, hogy hivatalos helyen én pötyögtem be a számítógépbe, hogy helyesen legyen leírva.
vovanda

Davandi,
de helyesek!!! Az enyémekre nem jellemző, h mosolyognak ha fényképezőgépet látnak.

KépKép
lili73

Pasi,
küldtem pü-t!

KépKép
lili73

Lanyanénak megint jár egy piros plussz a füzetbe,mert ő volt az első pólóküldő! :lol: :lol:
(Én meg amilyen hülye vagyok,el se tudtam képzelni,hogy mit küldött nekem,amig bele nem néztem a dobozba :oops: :oops: )Remélem,hogy nem végleges a hülyülésem,csak a kialvatlanság miatt van! :roll:

Vanda!
Ma vége az első nehéz 3 hónapnak! :P :P
Most kezdődik a következő nehéz 236! :lol: :lol:

Tonti!
Kicsit azért hiányzol! :(

Andi!
Milyen édesek a babakocsiban!Hogy mosolyognak! :lol:

Lili!
A te kis fürtöskéid is imádnivalóak!És most már Alíz is milyen bongyorka! :shock:

binyek

Kolbászos kifli evés közben: Kép Kép

binyek

Binyek
:P

Tonti,
azért majd gyere gyakrabban, ha rendeződnek a dolgok!

Ha ekkora a pangás, megyek tévézni...

KépKép
lili73

vanda: nem is rontottam el......megkaptad, amit akartál :D

lili: mail ment neked is :)
1szálpasi

Binyek,
de édesek, Marci hogy megváltozott, nagyfiús lett, Maja meg kis fogatlan, de jó neked, hogy neked is mosolyognak fotózáskor. Hónapok óta nem tudok jó papírképet csináltatni a vidéki nagyszülőknek, mert nem hajlandók pózolni.

KépKép
lili73

Mi is vagyunk, délután 2x is sétáltunk :lol: Első kör alattunkszomszédikrekkel, második kör Apával, persze második sétánál Laúr bömbizett és csak Apán nem miközben nézelődött, okoscsajszim :lol: tudja mi a jó :lol:
Banika, Judit: tessék várni postást :wink:
pisimizéria folytatódik...nem volt jó a minta a tenyésztéshez (nem is értem miért, a simához jó volt) így megint próbálkozunk :?
képek szupcsik, még mindig NAGYONCUKIMINDENBÉBIKE :lol:
vettem vékony manósapit Csajoknak, ne az űrhajósba nyomják már :lol:
Jobbulást betegeknek, mostmár itt a tavasz vagy nyár, nem ér már betegeskedni :lol:
Apa hozott festéket, jó sok van benne ennyi pénzért, remélem jó lesz :lol:
na röviden ennyi, jó7végét Mindenkinek, iránysurány :wink: :arrow:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Lili

gyerekek tündériek! ma nagyon jó idő volt valóban

Davandi

az a kendő!!!!!! kis tündérek :)

Binyek

látom nálatok sem gond az evés :wink:

szanet

ja, voltak nálunk ikrek.ikerfiúk(az udvarlók :lol: ) nagyon cukik voltak.janka olyan jól eljátszott az egyikükkel a járókában, hogy el bírtam volna viselni, ha még sokáig maradnak :D

szanet

Lili: jót kacagtunk Apával videjón :lol: édesek :lol: tényleg gyönyörű hajasbabák :wink:
Binyek: cukikolbászolók :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Binyek: kiflievos vigyorgosaid tunderiek! :D

Lili: megneztem a videot hat nem semmi, nagyon jo fejek!!! :lol:

Davandi: kis kendosok gyonyoruek! :D Hulla vagyok, megyek aludni, holnap Apa megy a mehekhez en meg itthon egyedul. :evil: Mikor tudom megcsinalni a vonalzoimat? :roll:

Vanda: minek kell az e-mail cim? tontica@citromail.hu

KépKép
KépKép
tontica

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 17:47-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 17:48-kor.
davandi

Édesek a babák nagyon minden képen!!

Lili!
Anesztes volt tervben, de nagyon strapás, meglátjuk két kicsi gyerek mellett mi lesz majd... :roll:

Vanda!
Van azért még egy pár ilyen nevű emberke! Én betűzni szoktam...bár igazából sztem alapműveltség vhol, hisz irodalomból tanítják.

Müller szuper!! Én nagyon szeretem!

Ha Levinek van alul két foga, szerintetek adhatok a kezébe már babakekszet, vagy sajtot esetleg? Parázok a félrenyeléstől! :roll:

Banika! Csak nem ilyen kabátot néztél a C&A-ban?:
Kép
Én DM-es kuponnal vettem nekik féláron.

Kép
riddencs

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 17:48-kor.
davandi

tonti: mail ment:-)
1szálpasi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 17:49-kor.
davandi

én kb 10 hós koruktól adok nekik kekszet.akkor még foguk sem volt.Jankának most bújt ki.de megette a piskótát.kölesgolyót, meg kukit majszolnak.meg babakekszet, ami nagyon kemény .

szanet

vanda! jatszo/alvo babak cukrok

anny! gyonyoru 3 setalo csaj :wink: nekunk is majdnem ilyen kocsink van, mar kezdem utalni :cry:

zsuzska! jatszoteri babak edesek

dragon! kezdheted az orak viszaszamlalasat :D :D

babus! mi egy 1x1m jarokank van, mindenki el van ajulva hgoy milyen nagy, de 2nek egyaltalan, de karam nalunk sem lehet, kicsi a kegli :( de azert mattia nagyon elvezi :lol: en bizti voltam benne hogy 19en van husvet, igen van, de akkor ortodox, tehat nalu nk nyuszi 12 es 19 is

andi! barna lepedo :lol: :lol:

binyek! szeretned te hogy nyaron sokat aludjanak, mi??? na en nem szeretnem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ridencs! valami hianyzik akaramrol, amit binyek ki rakot es mindenki rohogot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de nagyon jol nez ki

banika! gratu a verkephez, de higigtol ez varhato volt

petri! olyan cowboyosok a makik :D :D

petri! en ma ki gyantaztam a bajszom :oops: :oops: es meg bespiraloztam a szempillaimat, pakolas majd maskor, es sikerult hajat si mosni meg aludtak :D :D

lilli! gondorkek edesek, barnus tok cukki az almaval

andi! nagyon edibedik, aszta 6 fog

binyek! edesek, marcidnak olyan edi a mosolya a kis fogacskakal

babus! pisike :cry: :cry:

tonti! hat kivanom hogy legalab ne legyenek nyugisek a kovetkezo napokban

ridi! szerelmesek :lol: :lol: :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 17:50-kor.
davandi

Davandi,
6 hós kortól mehet a glutén tartalmú cucc (liszt), legalábbis a táblázatok szerint. A tejet nem ajánlják egy éves korig, meg a mézet.

Ridi,
cukik! Pediped cipőben nyomják?
Én elég későn mertem a kezükbe adni az egész babapiskótát, banánt, babakekszet, mert rettegtem, hogy túl nagyot harapnak. Egy éves korukban adtam először kézbe ezeket, addig a kezemből harapdálták. Nekünk már korán sok fogunk volt, de nem ettől függ, lásd Szanet babáit :D

KépKép
lili73

Szép estét

Képeket mééééééééééééééééééég!!!!!!

Szandra se kamu,meg Dokiapu se.
Az uram hazajött és azt mondta,hogy tényleg törpéink vannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szegények genetikailag ezt örökölték. :oops: :oops:

Szandra
Farik nagyon jók,szerintem még őszre is jó lesz

Bertalan hörghurutos :cry:
Dokinéni szerint 3 féle gyerek van.Fül,torok vagy hörgő.Mindenkinek van gyenge pontja.Náunk úgy tűnik a koraszülöttségből eredő "tüdőfejletlenség" miatt van ez a sok felsőlégúti nyavalya.Amit jó eséllyel el fog nőni.De augusztusban elkezdjük nála a bronchowax-om kúrát,mert hasonló cipőben járunk,mint Juciék az Iga ellenanyaggal.
De ahogy Binyek írta,ennél nagyobb bajunk sose legyen.
Vendég

Riddencs
Barna-világoskék amit néztem,kivehető a pamut belső része mint egy kardigán.
Vendég

Kistehén szekció bejelentkezik!
Dani ébren, de csendben az ágyában (néha mindenféle hangeffekteket produkál) a többiek még nyomják a szundit. Én meg nem tudok. Pedig nem aludtam jól (óránként felébredtem a nagy semmire).

Binyek!
A kis zabagépek. Tök cukik. :lol:
Jaa, Pasi utólag mesélte: voltak Baluval meg Laurával boltban, Balu rohant, elesett beverte a fejét. Jó nagyot koppant, de nem loccsant szét az agya. :P

Riddencs!
Nálam sokszor a betűzés sem használ... :?
vovanda

Demoniq: Miért utálod a babakocsit? Én rájöttem, hogy ennél nem kell jobb! Masszív, kicsi, könnyen kezelhető. Ami nekem hiba, hogy a karfa nem levehető. De keresek a babakocsi-szervízet, hátha meg lehet oldani.
Vendég

Melcsi!
Brendonban kuponakciós a kéz/láblenyomatos cucc!

Jó reggelt!
Zugolvasok, de jövök majd később!

xandra_73

Mennyi szép baba! :P
Vanda :P
Láttam Daniról egy különösen csinos képet :lol: :lol:

Banika :P
Akkor jóóóó. Örülök :D
Oh, hát férjecske pont Márkómat látta, ő viszont óriás, úgyhogy nem mérvadó :wink: Ja, meg a férjemet, aki szintén óriás :lol: :lol:

Andi :P
Igyekszem... csak Apa olyan ritkán ér rá :oops: Egyedül meg nem vállalom a vendéglátó szerepét.

Enyémek tegnap kertész naciban voltak, alatta hosszú ujjú body, zokni volt rajtuk, meg rajta a szilikonos zokni. Így voltak kint egész nap a kertben és semmi bajuk 8) Se kabát, se sapka :roll:

xandra_73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 17:50-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 17:51-kor.
davandi

Vendégség (hehe): ha jön valaki, egyszer megkérdezem, mit kér, utána ha baja van szóljon, vagy szolgálja ki magát. :P
Ha meg egyedül vagyok és ketten bőgnek, a kedves vendég is kap egy babát, hogy ringassa (van barátnőm, aki kimondottan ezért jár hozzánk :lol: )
Nálunk most ez van és kész.

Csajok!
Pasi arról próbál meggyőzni, hogy én vagyok a legjobb anya a világon. :oops: Szerintem a ti pasijaitok tuti vitatkoznának vele. :lol:
vovanda

Vanda!
Az enyém biztos nem! :D
Vendég

Davandi
:P , én is álmodtam már Szandráékkal, meg még kikkel is, hirtelen nem jut eszembe, de még valakikkel.

Szandra,
Milcsit hol bújtattad közben :lol: ?

Ma de. igazán meleg van már, koranyár.

Én nem fogadok vendégeket, mert szégyellem a lakás állapotát :oops:

KépKép
lili73

banika! sajnalom a horgo nyavalyat :D

anny! tartosnak tartos, az bizti, de nem esernyore csukhato es kezdenek szukosen lenni benne, jovo telire nem tom mi lesz esmikor mar jarnak bizti konyebb lenne ha leveheto lenne a karfa, de en 50000 ftert vettem ugy hogy muszalj hasznaljam, most banom hogy nem peg perego ariat vettem, de az van, a kovetkezo parosnal mar jobban fogom tudni :wink: :lol:

dori!AGINAK SOK SOK BOLDOG SZULINAPOT!!!!!

andi! sajnalom Kingat, remelem hamarosan el mulik mar...

vanda! vendegseg :D :D :D gondolom kire gondolsz mint barinod :lol: :lol:

Kép

demoniq13

ja es szerintem pasinak igazavan :D

Kép

demoniq13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: