Sziasztok!
Olvaslak ám Benneteket majd mindennap, de amit Zsófi is írt, Levi elképesztő dolgokat bír "elkövetni" nap mint nap.
Totálisan kinyílt az értelme, én nem mondanám, hogy beszél, de nálunk is megy a mama, papa, baba, blabla, meg ma sokat mondtam hogy vauvau Nero a kutyánkra és ő is próbálta a vaut utánozni. Sztem nem teljesen tudatos, de nagyon édes.
Iszonyú tempóban fejlődik, megmutattam neki hogy az ágytámlába kapaszkodva fel tudja húzni magát, két napig lelkesen gyakorolt, mára már áll a kiskomód alsó fiókjába kapaszkodva és pakolja ki apája alsóit, ez a reggeli progi. Már lassan egy hónapja stabilan ülünk, mászunk és most már simán feláll és járkál kézenfogva....
Mindennap őszülök egy sort, pl. pénteken jöttek Bucsekék gofrizni, és 2 perccel a letelepedés után a fejére rántotta a gofrisütőt a konyhapultról. Szerencsére kompban volt és pont kirúgta magát alóla, különben nem tudom mi lett volna....
Mecsi, a vérömleny azonnal alakul ki, szóval ha nem érzel puhább, picit megemelkedett részt, nem hány, szédül, akkor nem lehet gond Áronnal.
Csak azért írom, mert pont két hete mélyen aludt Levi, amikor kiszaladtam neki krumpliért, mire bejöttem, 2 perc múlva, a konyhakövön ült és ordított, tehát lebucskázott a nagyágyról, majd konstatálta szegény, hogy hiába ordít és elindult megkeresni.....

Szóval én is betojandusz, de benn a kórházban sem csinálnak mást, mint megfigyelnek.
Lei, Neked nagyon nagyon köszi az ötletet, írtó jól éreztük magunkat, jövő héten ismételhetünk.
Képeket most nem tudok tölteni, mert a legfrissebbek még a gépünkön, de Zsófi úgyis tett fel képet Leviről is az előbb. Ha még megismeritek...

Ott ül zöld gatyóban középen az egyik képen.
Tényleg Zsófi, ugye átpassz nekem a képeket?
Lei, Tőled is kérhetem majd?
Igazad van Zsófi, nagyon eltűnt a kezdőmag, de sztem is az lehet az ok amit írtál, kissé mindenki el van havazva a gyerkőkkel.
Ugye pénteken talizunk? Akár, ha a skacok elaludtak, mehetünk utána egy gyors kört a környéken, nálam lesz már a pegperego esernyőm.
NA, jó hosszú lettem, bocsánat és még a felét sem írtam le amit akartam.
Üdvözlet az újaknak!A képek meg nagyon hiperszuperek és édesek amiket feldobtok, jó látni a lurkókat, mennyit változnak.