A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Kép
Kép
Kép

Kép
lili&ana

Majd jövök sürübben csak még itt van anyós,meg stb.. és a 2 óránkénti kelés eléggé meg visel még.
Puszi nektek és köszönöm a biztatást, mindenkinek ilyen könnyü szülést kívánok.

Kép
lili&ana

DEMETNIK!!! +++++++++++++++++++++

Gratulálok Liliana!!! Kérünk képeket is!! :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Majd tartjuk egymásban a lelket, amikor már csak mi leszünk itt a végén!!!! :lol: :lol:

A többiek ugyse jönnek majd, mert mindenki kinnt lesz a jó levegőn a babával !! :? :? :wink: :wink:

lista bővítés...

- felvenni az eredeti lábméretű cipőt-36 ( most a férjem 46-os papucsa van rajtam) :shock:

-ne érezzem magam úgy a volán mögött mint egy teknősbéka, aki elől hordja a páncélját..

Kép

Kép
tasin

Liliana!
Bár minden kérésem ilyen gyorsan teljesülne (képek) :lol: :lol:

Ilyen rucit vettem én is Mirának!! Most kicsit olyan mintha őt látnám!!
Gyönyörű baba, igazi kis Hercegnő!! :lol:

Kép

Kép
tasin

lili&ana: azért az a 3 óra gyors volt, örülök, h minden rendben ment, és tényleg ennyire fontos, h apa ott legyen :)

gyönyörű a kislányod, csodaszép :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Liliana: nagyon szép a képeken Sára!Olyan nyugodtnak néz ki a bölcsőben!Örülök neki, hogy nem kellett sokáig szenvedned! :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Cat!
Tényleg nem látszik rajtad, hogy megviselt volna a szülés. Ilyen hamar tudsz ilyen sokat írni?! :shock: Milyen a kórházban? Együtt vagytok Marcival?

Liliana!
Köszönjük az élménybeszámolót, nagyon szép baba lett Sára.

A listához még:
- pezsgőzni a melegvizes medencében a férjemmel
- szaunázni.

Kép
gesztenye74

DEMETNIK ÍRT:

szia!fájások vannak kb. 5 percesek!délután vizsgáltak, akkor még zárt volt!ha nem változik, holnap lehet császár!

Jaj szegény!Akkor jól megkínozzák! :? :?

Kép

Kép
gabka7926

sziasztok.

lilianna:

gyönyörű kislány Sára.

csajok egész délutánn keményedik a pocim,rengeteget.remélem Alex elindult és lassan a fájások is jönnek :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
mozogni is nagyon,nagyon keveset mozog.mostmár tényleg éppenhogy.annyira elég hogy tudom minden rendben vele,csak készülődik.
nagyon nyom a buksija megint,csak a fenekem "hátulján" tudok ülni,magyarul jóformánn fekszem a székben.

most anyós elviszi Patrikot én pedig megnézek egy jó vígjátékot,megeszek egy adag pudingot,és eszem meggybefőttet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és a végén ha mégsem indulna meg Alex akkor megerőszakolom apát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

sziasztok Csajok!

Hűűű jó hirek megint! :D :D :D

Catnek hatalmas gratula az igen gyors szüléshez! Szépek vagytok, nagyon sok tejcsit, sok boldogságot kivánok!!!

Demetniknek meg ++++++++++++++++++++, bár kivánom, hogy már karjaiban tartsa ő is a pindurkát!

Ildi nagyon boldog szülinapot! JANKÁSAT!!! :wink:

Liliana úgy meghatódok mindig a szüléstörténetektől, most is igy volt! és Sára nagyon szép baba!!!

Jól vagyunk, egész jól viselem már ezt a pár napot, apa a jövö hétre tippel, de úgyis az lesz, amit Luca akar :lol: (mondjuk ma összebújtunk, hátha... :lol: ) hétfőn megyek dokihoz, és azt hiszem akkor lesz az első CTG is. a tegnapi uh leletemre azt irta a doki, hogy közel kihordott terhesség...bár gondolom ez se jelent semmi tutit, hogy mikorra is várható a szülés. Hiányozni fog a pocakom, arra jöttem rá, és a brendonban találtam 5000ért gipszből pocakmintavevőt...na ezt jól leirtam, szóval olyat, ami Kocska egyik fotóján van! és azt hiszem, én is megörökitem, hadd lássa majd, hogy hol is lakott, hol szerettem bele legelőször :D

Azt álmodtam, hogy Tisával mentünk Kikocskát meglátogatni :D és Misi ahogy aludt a kiságyban, olyan kis nyugodt és édes volt, hogy álmomban ezen elsirtam magam :D

Hát bizony elég sz.r otthon, úgy hogy nincs net :( igy tisztára kimaradok mindenből, hiányoztok is!

nemrég beszéltem régi barátnőmmel, azt mondta, hogy párja haragszig ránk, vagyis jobban apára, mert tavaly mikor volt anya meg após temetése egymás után, eléggé ki voltunk, és ők meghivtak minket egy halászlé fesztiválra, ottalvósra, és mi meg pont akkor mentünk nagyimékhoz, hogy egy csendes eljegyzést csináljunk ott. Semmi különleges nem volt, csak úgy 4esbe, semmi ünneplés, erre mikor barátnőm párja hivott erre a banzájra, apa elutasitotta, hogy nem megyünk, és ne ők szervezzék a mi programjainkat (ezt a végén mondta, a kérlelések lezárására). no ezen akadt ki a srác, és igy ő lehet nem is jön Lucát nézni. Barátnőm mondta, hogy ha kell, egyedül, de ő jönni fog, bár nem esik jól neki, hogy hanyagolva vannak, és mikor nagyiékhoz megyünk nem szólunk, hogy otthon vagyunk. hát ez egy kicsit sz.rul esett nekem is, hogy most ők pipák ránk...van elég dolog most itt nekünk ami miatt izgulni/örülni/idegeskedni kell, ez nem hiányzik. (bocs, ez jó hosszú lett)

nyomok egy entert, hátha van hir Demetnikről :D

Kép
tünemény

húúú demetnik,szegény,tényleg jól megkinozzák,ha eddig nem tágult akkor mit várnak még?????csak szenved ő is és a baba is :x :x :x :x :x

Kép
Kép
ettike

Ettike rád is sokat gondoltam, hogy Alex kibújt-e már...de hátha, látom mindent megteszel érte :lol:

Kép
tünemény

Demetnik!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hamarosan a kezedben lesz a baba, így vagy úgy...
Vendég

Szegény Demetnik, remélem nem kell holnapig várnia! Nagyon sok +++++++++++++++++nekik!

Kép
tünemény

Demetnik: mennek a drukkok továbbra is, nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen!

Lili: Sára meseszép, annyira jó ilyen képeket látni :) Jankát akarooooooooooooook.

Apa elvitt pizzázni, a hasam szinte egész nap kemény nekem is, de ezen kívül semmi :?

Tünemény: Jó, hogy jelentkeztél, hiányzol ám innen!

Kép

Kép
sildi83

Jajj szegény demetnik... én azt hittem mostmár a babahírére jövök! :(
Kitartás! Remélem előjön azért a picur! ++++++++++++++

Liliana örülök nektek!
Gyönyörű a picilány! :)

Ettike szurkolok hoyg ez már tényleg az legyen!

Kicsit panaszkodom.... a párom jövőhéten megint vidékre megy és nem is jön haza... igaz csak egy éjszaka... de mostmár ez sem hiányzik kicsit sem! Most el vagyok kettyenve! :(
Remélem nem akkor lesz valami!

Tünemény örülök hoyg megvagytok! Ne foglalkozz most más dolgokkal... most nem ezek a fontosak! Csak ti!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Demetnik!
Veled vagyunk, drukkolunk Neked!

Tünemény!
Jó, hogy előkerültél, és jó, hogy minden rendben veled!

Ettike!
Remélem, hogy most már tényleg beindul Nálad a dolog!

Képzeljétek!
Délután napoztam egy kicsit. Kitettem a pocakomat, hát ha Luca erre indul majd be. 8)

Kép
gesztenye74

hát nálam semmi :( :( :( :( :( :(
keményedések ritkulnak.....Alex beindult......
apa most fürdik,megpróbáljuk nagyon szeretni egymást :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: hááátha.........

nagyon nem akarom hogy indítva legyen...................

demetnik???
remélem már babázol,csak még nem volt időd írni sms-t.

Kép
Kép
ettike

mi lehet dharma-val? több mint egy hete nem írt...
demetnik megy a drukk, remélem már babázol!
ettike: hajrá :oops:

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

cat mint a legkeményebb kismami voltál köztünk,nem is te lettél volna,ha nem mutatod meg hogy kell sitty-sutty szülni. :) :)

Ettike,Ildi,Gizu,Teca holnap a TI napotok!!!!!!!!

És Demetnikről semmi hír????? :roll: :roll:

Tünemény a bajai halfőzőre voltatok meghívva?

Lili miért volt kiakadva a szülésznő?
Tied a leghosszabb baba, de milyen kis szép, úgy irigylem a rózsaszín szerkókat.

A párom belevitt a rosszba, direkt korán megettem a milánóit, kakaóscsigával, erre ő édességet enne és kiborított mellém egy csomag smarties-t, hát nem ő már nincs itt és csak én eszem. De hát nem lehet abbahagyni.

Meg van a macink és pihiszékünk is:
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135

Én is napoztam ma du.És remélem holnap is lesz rá időm,főleg ha még ráfogok tudni állni a lábamra a víztől.

kocska

ÚJ HÍR:

GIZU MOST ÜZENT:

3.ÓRA 50 PERCKOR KIDUGTA AZ ORRÁT, MEG MIND A 4230 GRAMJÁT A NAGYVILÁGRA SÁROSI BORÓKA SÁRA ÉS ÚGY DÖNTÖTT ITT IS MARAD!GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!
Kép

NEM SEMMI MILYEN PONTOS BABA!!! :lol:

Kép

Kép
tasin

Gizu! :D :D :D :D :D

icamica

Éljen gizu! és az óriásbébi :) nem egy apróság :) olyan kár, hogy nem lehet fényképeket látni azonnal! Legyen nagyon szép és boldog életük!

kocska, naggyon durván vizes vagy!!! pakold fel a lábaid. Nem vicc. Egyszer csak megadja magát a veséd vagy a májad, és kész a baj. egy nap alatt, nem véletlen kapják ki a toxémiás babákat. ha tudsz szerezni egy vérnyomásmérőt, mérjed rendszeresen! a baba nem jelzi, ha baj van, egyszerűen csak megmérgeződik a véredből. azért 6 kilót híztál egy hét alatt!!!! múlt héten, mielőtt befeküdtem, írtad, hogy még 94 vagy...

egyébként a hozzám hasonló mennyiségeket hízóknak megnyugtatásul, tegnap mértem magam, és 10 kiló ment le eddig. remélem 80-ig visszamegyek majd a gyerekágy végére, vagy misi két hónapos korára.

misi a tegnapi napot élénküléssel ünnepelte, kicsit többet volt fent, és többet is kellett vele foglalkozni. az éjszakai alvása is örömmel tapasztaltam, hogy 3 óráról négyre nőtt (11-3ig, eddig fél2-2-kor kelt a 11-es után) majd 3 órától szörnyen szenvedett, nem tudom, mitől. nyögött, nyögött, néha sírt, egészen fél hatig, már világosodott, mire sikerült elaludni, majd a férjuram órája csörgött hat körül, gondolom ügyel, amire csak én és misi ébredtünk fel, neki nem sikerült, én nem találtam meg, hogy kikapscoljam, szerencsére abbahagyta. ezután 7kor kelt réka, és ki kelt fel vele? csak nem én? :D szóval nem állok a helyzet magaslatán éppen. remélem nem lesz nehéz napom...
de az lezs, már látom...

kikocska

Én éjszaka gondolkodóba estem, hogy lehetne visszatenni Marcit a pocakba? :roll: :wink:

Éjszaka szadizmus terén felülmúlta a legkegyetlenebb guantanamói kihallgatókat is.

Egész délután aludt, majd az esti fürdetés után úgy döntött, hogy vége a jó világnak. 20-30 perces szakaszok váltották egymást: sírás-szopi próbálkozás-alvás.
Mire elaludtam volna, mindig a sírás jött.
És sajnos nem jöttem/jöttünk rá az okára.
Hajnali három körül már nagyon fáradt voltam, hiszen előző éjszaka is csak 3 órát sikerült aludnom a szülés után.
De más módszert találtam ki. Amikor elkezdett sírni, felkapcsoltam a lámpát. Egy-két perc után csend lett és aludt tovább. Még mindig alszik. Igaz, minimum ötször kellett fényt kapcsolni, de legalább újra tudtam aludni három és fél órát. :)

Lehet, csak az volt a baj, hogy 24 órával a születés után felélénkült. Ezért nem akartam eset szülni, mert féltem, hogy felborul majd nála a napszakok sorrendje. De talán ez egyedi eset volt.

Én ugyanis úgy terveztem, hogy a kórházban kipihenjük magunkat, mielőtt hazamennénk.
Vendég

Gizu!

GRATULÁLUNK!
Vendég

gizu:

gartulálok!!szép nagyra nőtt Boróka :lol:

na,este hexeltünk apával,de nálam nemhogy beindította volna a szülést,inkább azokat a kis fájásocskákat is elmulasztotta a keménydésekkel együtt.
de legalább jól esett.kicsit meg is nyugodtam idegileg :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

éjjel is szuperul aludtam,azt leszámítva hogy a bal lábam nagyon fájt reggelre.

ma családi napot terveztünk,homokozás,cirkusz,fagyizás hasonlók.jól el fogok fáradni :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ildi:

még egyben?

Kép
Kép
ettike

Gizu: GRATULÁLOK!!!! És várjuk a mihamarabbi képeket :) De jó Neked!!!

Apa azt álmodta, hogy ma délután szülünk... Hát kíváncsi vagyok rá. Minden esetre 14-re megyünk az orvoshoz, elképzelhető, hogy úgy megvizsgál, hogy beindul a dolog. Nagyon bízom benne, hogy ma történik valami, mert az oxitocin infúziú gondolatától is kiver a víz.

Kép

Kép
sildi83

Mi a baj az oxitocinnal?

A tegnapi felsorolásoknál néztem, hogy valaki írta a szoláriumot. Elgondolkoztam, hogy vajon rám lehetne még hajtani a tetőt egyáltalán? :D :D :D

icamica

Icamica: Egyrészt az a bajom vele, hogy infúzió és nem állom, ha a vénámban tű van, sokkal jobban félek ettől, mint magától a szüléstől. Másrészt pedig az, hogy nem szeretném, ha mesterségesen indítanák vagy gyorsítanák a szülést. A szüléselőkészítőn azt mondták, hogy az a legjobb, ha a szervezet termeli a saját oxitociánját és termel mellette valami más hormont is, ami fájdalomcsillapítóként hat. Ha bekötik a mesterségeset, az teljesen másképp működik. Persze ha elkerülhetetlen, akkor muszáj, de szeretném, ha magától indulna Janka és minél természetesebben születne meg.

Kép

Kép
sildi83

Kocska: Tök jó a pihenőszék, nekünk is be kéne szerezni egyet :roll: És az a cica, ó de édes!

Kép

Kép
sildi83

Cat, Gizu, meg remélem most már Demetniknek is kívánhatok sok-sok boldogságot! Gratulálok a babákhoz!!!

BogyóBeo itt vagyok :) Csak amióta befejeződött a munka nem nagyon volt megállás,de mindíg olvastam. És pont emiatt nem akartam elmenni előbb táppénzre,mert nem sok pihi volt,a nyakamban volt az egész város :) Meg persze gyúrok a húsvétra :D :D :D Már a hajamat is levágattam jóóó rövidre,h majd ne legyen gond a szülés utáni hajhullás.

Kocska nagyon jó a szék. A maci meg jó nagy :D De a lábad az tényleg nem valami bíztató, először azt hittem egy baba lábát fényképezted,mert nekik nem látszik még a bokájuk :shock: Polcold fel,tényleg nehogy gáz legyen.

Toxémia: egyik ismerősünket most császározták miatta 24 hetesen. Nincs fél kiló a pici. Nagyon drukkolok Nekik,h élve maradjon és maradandó károsodása se legyen a babónak. Itt rájöttem,h erről a terhesség alatti veszélyről nem tudtam sokat,de nem gondoltam,h ilyen súlyos tud lenni :cry:

Sildi, Ettike, mára vagytok kiírva, úgyhogy remélem most már tényleg kibújnak a kis huncutok :)

Ma jönnek párom szülei, már rég nem találkoztunk Velük,mert amikor mentünk volna Tatabányára Hozzájuk akkor volt,h a kutyánkat megtámadták. Utána meg már,illetve most nem akartunk nekilódulni,mert a Szt. Borbálába nem akarok szülni :? Vettünk Anyujának még szülinapjára szép növénykét,amit csak most tudunk odaadni,de nem néz ki vmi bíztatóan,eléggé leestek a levelei :oops: De csináltam kaszinótojást, egyiket tonhalasra,h Majácska okosodjon odabent. Remélem fini lett :)

dharma

Sziasztok!
Jöttem itt a demetnik hírre erre...

GRATULÁLOK GIZU!!! Szép nagy lányzó lett! :)

Remélem demetniknél is rendben van minden... még a gondolattól is frászt kapok hogy eddig szenvedtetik aztán meg esetleg császár!

Ma nem nagyon leszek mert a szép időben megyünk a tópartra halakat kergetni! :) MAjd jövök addig drukkolok mindenkinek hoyg induljanak a babák!

Puszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

kocska:

jesssszuuussss.nekem is ilyen volt a lábam Patrikkal.vérnyomiddal,vizelettel minden rendben????
ha mostanában nem voltál mindenképp keresd fel a védőnőd,vagy menj be a kórházba,megfogják nézni.

csajok,én most jöttem rá hogy holnap a dokim tervez valamit :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
1.-a nőgyógyra hívott nst-re,reggel fél 8-ra
2.-a szülészetre visz magzatvizet nézni.
3.-egy másik kismamája is mára van kiírva és ő is akkor jön.
lehet megpróbáll holnap megszüleszteni minket??
nem bánnám.csak ne infúzióval.....
én is óckodom tőle mint Ildi.

Kép
Kép
ettike

Engem nem zavar a tű, véradó vagyok. Ha kell, akkor kell, nem foglalkozok vele.

Atyaég, mi kifelé tuszkolnánk a kölyköket, Cat meg vissza? Már nem is tudom, mit akarjak.

icamica

Én meg vérvételen elájulós vagyok :D

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!

Bocsi a be pofátlankodásért.

Gratulálok a meg született babákhoz.

Icamica!Neked akarom írni nem a tűn van a lényeg hanem azon,
hogy az oxitocin meg duplázza a fájásokat nekem volt benne részem
és nem kívánom senkinek.

Csajok ki tartás minden baba kibújik :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt mindenkinek!

Gizu!
Elsősorban Nektek jó reggelt! Gratulálok a nagy babócádhoz! Kérünk szépen képeket, ahogy időd engedi! :)

Kocska!
Az a maci iszonyú édes! :) A bokád viszont tényleg gáz! :(
A képeidet nézegetve nem látszik ám a 3jegyű szám. :wink:

Kikocska!
10 kg hamar lement. Mennyit híztál összesen?

Cat!
Jó ez a lámpa-kapcsolgatós módszer. Azt hiszem, hogy én az első egy-két éjszakára visszaadom majd a csecsemőosztályra Lucát. A már szült ismerőseim legalábbis ezt javasolták. Pihenjem ki először a szülést, utána vágjak bele az "éjszakázásba". :oops:

Ettike!
Ma Te jössz?!

Demetnikkel mi lehet? Nem jelentkezett valakinél? :shock:

Kép
gesztenye74

Ildi!
Ez komoly? Az oxytocin megduplázza a fájásokat?
Bocs, de ezt hogy kell érteni? Dupla olyan erősek lesznek vagy dupla olyan gyorsan jönnek? :shock:

Kép
gesztenye74

Gesztenye: Én is így tudom, hogy nagyon felerősíti és sokkal jobban fáj, mintha magától jönne.

Kép

Kép
sildi83

Jó reggelt!

HATALMAS GRATULA GIZUNAK ÉS BORÓKÁNAK!SZÉP NAGY CSAJSZI LETT!

Demetnik nem írt még semmit tegnap óta. :roll: :roll: :roll:

Icamica: én kaptam oxytocint és nem csinált semmit pedig fent feküdtem 2 órát és végig gépre voltam kötve de fájás nem igen volt.

Nem volt valami kellemes mikor bekötötték és inkább az fájt minthogy szülési fájdalmak lettek volna.Én is rendszeresen mentem vértadni.Soha nem bírok odanézni mikor bekötik meg eltávolítják.

Kocska: sürgősen nézz egy vérnyomás mérő után nem viccelnek a többiek.Ebből császár is lehet ha magas a vérnyomid!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

És gyorsabban is halad a szülés. Elsősorban indításhoz használják, naná, hogy lovaknak való adagot adnak, hogy tuti elkezdődjön.
Mikor befektettek, az egyik nőci 3 órával a szuri után már lent volt nálunk a pathlógián látogatóba, olyan gyorsan ment minden.
Tehát azért haszna is van, én tuti a gyorsan, fájósan verziót választanám, ha lehetne válogatni.

icamica

Jajjj,Gartaulálok!
Már minden reggel lehet bőőőgni!

Kikocska a vérnyomásmérő itt van a gép mellett már áthoztuk anyuéktól, mert én is fosok a toxémiától, de csak a párom vérnyomija emelkedik. Meg figyelem a vizeletem is, persze csak szín, meg sűrűségre. Na meg persze a babót.
Csüt. is mentem a védőnőhöz, hogy nézze meg. Meg folyamatosan iszom a csalán teát. De nem megy le kicsit se. Tegnap este már mama maszírozta. Nekem marha félelmetes,mert nagyon pipaszár vádlim volt minden csizma lötyögött rajta, és papucsot sem tudok akármilyet venni,mert kiesek az elején, annyira nincs lábfejem. Na most van!
Eddig mindig kipisilve, éhen mentem a védőnőhöz. Itthoni méret volt, most is 96 vagyok CSAK! Az meg a mit kívánunk: hát kenyeret, meg édességet …

Én is félek, hogy szadizós babám lesz, pláne, hogy én úúúúúúgy szeretek aludni.

Ica én írtam, na igen én sem biztos,hogy betudnám csukni magam a szoliba. De nekem elég ha napra, vizhez kifekhetek. Na meg babacuccok közepette vettem egy arcbarnító szolit 5ért. De nem merem használni.

Ildi ez nálam is érdekes lesz, mert én a vérvételtől,injekciótól is elájulok,bár kibirom, míg végeznek, csak utána, de az infúzió a karomban…nemtom mi lesz.

Na ja evvel biztat a család, hogy cuki baba lábam van. De feszül ,mintha leégett volna a napon.

kocska

Nekem is vizesedik mindenem, nem félelmetesen, csak kellemetlenül. Oda a sportseggem, az asztal széle csíkot vág a lábamba, ha felrakom, és a kezem meg pláne, reggelente fájnak az ízületek benne, olyan buci. A héten nekem is kb 4 kiló plusz jelentkezett a víztől, jó, monnyuk 170 magas vagyok, tehát eloszlik, de akkor is car kimondani, hogy 85 kiló :( Eszek gyümölcsöt, gyógyteát iszok, nem zabálom a sót, de semmi sem segít. Majd csak a szülés.

icamica

Jó reggelt!

Most nem tudok visszaolvasni és írni, csak feldobom gyorsan a friss táblit!

Gizunak nagy gratula a pici lányhoz!!!!!

Demetnik, továbbra is szorítunk!!

Kép

Zsu
svs

Jah, már akartam írni, hogy én az "egyben vagy még?" kérdést jól viselem, de azt nagyon utálom, hogy mindenki nekiáll a hasamat fogdosni. Tudom, hogy kíváncsiak, hogy mi történik odabent, de akkor is, az az én HASAM! Még ha most elég nagy is, de szinte intim zóna. Egy nem várandós nőnek, ha valaki csak úgy megfogja a hasát, elugrik, én meg vágjak jó pofát a dologhoz :(

icamica

Icamica: mintha ha csak magamat hallanám!!!Én is utálom ha valaki jön felém és már a hasamon van a keze.Ha szeretném, hogy megfogják akkor úgy is mondom majd!

Kép

Kép
gabka7926

DEMETNIK MOST ÍRT!!!!!

MA REGGEL 8:55-KOR VILÁGRAJÖTT A MI KINCSÜNK, HETROVICZ LILIEN, 3250 GR, 56 CM ÉS CSODASZÉP!PICILÁNY ÉS ANYUKÁJA IS JÓL VANNAK!

GRATULA NEKIK!!!!!

Kép

Kép
gabka7926

EZ A NAP IS JÓL KEZDŐDIK MÁR VAN KÉT BABÁNK ÉS MÉG 11 ÓRA SINCS!!!! :D :D :D :D :D :D
ÚGY LÁTSZIK A SZÉP IDŐT VÁRTÁK CSAK ODABENT A BABÓCÁK!!!

Kép

Kép
gabka7926

Demetnik miatt én is aggódom egy picit...

Vizesedéssel kapcsolatban vannak rosz híreim. Lehet, hogy csak én vagyok a kivétel, de még mindig ugyanolyan a kezem és a bokám, mint a szülés előtt. Felismerhetetlen. :shock:

Infúzió szülés alatt: Nekem végig ment. (Az alatt az egy és negyed óra alatt amíg a szülőszobában voltam)
Nem oxitocin, csak sima sóoldat a kiszáradás ellen.
És segítségként volt egy adag oxitocin is benne a végén, a méhlepényhez. Nem is éreztem.

Egyébként vannak esetek, amikor jó, ha adják. De az igazi orovs, úgyis csak akkor hasznája, ha szükséges.
Vendég

Akkor Demetnik miatt már nem is aggódom.

Gratulálok Nekik! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: