ÉLJEN DEMENTIK!!! és Lilien persze! és vajon simán sikerült megszülni? olyan császárgyanús az időpont, de azért remélem!
gesztenye, szerintem ezeknek a rejtett sebeknek a levegő és a szellőztetés használ a legjobban, nem a krém. a barátnéim inkább hajszárítót vittek, mint krémet... a császársebről is hazamenetkor már leszedték a kötést, hogy levegőzzön minél többet.
Na, mindenki kint van, helyes, helyes. annyira utálom, hogy mi még nem mehetünk ki. nagy bátran már nyitva van az ajtó, de a dokinénink mondta, hogy azért nem lesz baja, ha két hétig nem megy ki. ki fog, mert nem fogom kibírni, ha hét közepén is ilyen idő lesz, tuti elviszem sétálni, addig szoktatom. addigra már szerintem fogok tudni én is biztos többet menni

most már egész jól van a sebem, csak a hátam a szar, de gergő talált nekem egy homeós krémet, talán használni fog, még csak kétszer kentem be, mintha jobb lenne.
misi ma megint egész nap alszik, kipiheni a tegnapot, vagy rápihen az éjszakára, nem tudom, de persze aggaszt, mert én azért sárgának látom, mivan, ha besárgult. persze alapvetően hülyeség, hiszen sokat szopik, kakil, pisil, biztos rendben van minden. meg háromóránként azért felkel enni, csak ilyen egy órái, amik eddig voltak, nincsenek, vagyis ma még nem volt fenn az evésnél hosszabb ideig.
valaki kérdezte, 22 kiló jött fel összesen az első pillanattól. ennek a fele úgy néz ki már lement. remélem fél év múlva már csak 2-3 marad fent megerőltetés nélkül.
cat, a víz később megy majd le, én is elég vizesen jöttem ki a kórházból, sőt, nándinál úgy volt, hogy annyival jöttem haza, mint amennyivel bementem, pedig nem is nagyon ettem bent. pedig nándi+magzatvíz+placentának a asúlyával legalább kevesebbnek kellett volna legyek

és jó az új szalag

én is tervezem már egy ideje
gizuval beszéltem, mondta, hogy nagyon gyors volt neki is, este 10kor volt az első fájás, 2 körül mentek be, és ugye 4 előtt már kint is volt. és este a dokija mondta, hoyg ma még nem szülünk

végülis másnap volt már... elég boldog, és mondta, hoyg gyors volt, fájdalmas, de nagyon jó

és nagyon drukkol a többieknek, akik szintén mára vannak kiírva, és majd szóljunk neki, ha van valami.
kocska, vákumot meg fogót akkor használnak, ha elakad a baba a tolók között, és veszélyben a kis élete. ilyenkor már nem lehet császározni, mert félúton van, vagy vákumot, vagy fogót használnak, és nem fogsz szólni érte
én azért kaptam oxitocin szurit a kórházban, mert nem elég intenzíven húzódott vissza a méhem. majdnem bekakáltam tőle. ráadásul este kaptam, de éjfél körül már vettem be egy fájdalomcsillapítót... mondjuk nekem most nagyon durvák voltak az utófájások. egyébként nándinál is kaptam, akkor nem éreztem különösebben a hatását. szóval nem csak embere válogatja a hatást, hanem valami más is
nekem vannak olyan ismerőseim, akiknek valami zselével meg tablettával indítottak szülést, nem infúzióval. létezik ezek szerint ilyen is.
na, lépek, mert kezd tömeg lenni körülöttem megint
további ilyen szép napot, és akarok jóhírekre jönni este!