Hali!
Dy: tyűha, ez a napi szurkálás nem tűnik túl jónak. Neked lesz a leghosszabb ez a 9 hónap és az a bizonyos 6 hét. Hova kell bökjed? ...kész szita leszel a végére...szegényke, már most hatalmas kitartást kívánok!!!
Beanic: üdv! Hááát,

, szerintem a rosszullét és a gyerek neme közötti összefüggésre ne nagyon számíts. Kívánságot teljesítő halnak mi is lányt mondtunk

(aztán ha a hal nemcsak néma volt, hanem süket is... így jártunk

).
Monccs: én is magne b6-ot szedtem, mást nem. Azt elvileg a görcsök ellen kellett szednem, amik nem voltak. Így most nem tudom, hogy tyúk vagy tojás volt előbb: azért nem görcsöltem-keményedtem sose, mert szedtem vagy egyébként sem lett volna panaszom.
Traudorka: jó szervezést, ha ezzel segítek, a legfontosabb dolgok a szervezésben: férj, anyakönyvvezető, 2 tanú és Te. A többi nem is olyan fontos

.
Lejmi:

ez aranyos volt: most nem vagy rosszul, cserébe már előtte voltál

. Megnyugodtunk

.
Péter Bea: üdv!:D
Fleur: Neked is üdv!
Huszilvi: májdolog továbbra is múljon el, ezért szurkolunk! Munkahely: jó kérdés, én az elsővel a 12.heti után szóltam, először a főnöknek, hogy nehogy mástól tudja meg. Ezért hát volt pár kolléga, akikkel jóban voltam és ezen megsértődtek, hogy nem ők tudták előbb...dehát ismerem őket: mintha hangosbeszélőbe mondtam volna ha nekik mondom...
Második babát várók, akik még otthon vagytok az elsővel: és Ti mikor szóltok a munkahelyen?