A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

1 evnel vagyobb babas anyukaktol kerdeznek meddig hasznaltatok a pelenkazot? vagy meg mindig hasznaljatok? nekem a furdoszobai kagylo lapon van, es szerintem mikor mar nagyon fognak mozogni a babok eleg veszelyes hely??? :roll: :roll: :roll: ugyanis kb 1.5mt magasagban van es ha nem hasznaljatok a pelenkazot, hogyan oldjatok meg a pelus cseret?

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Sziasztok!

Én is vagyok,de csak olvasó üzemmódban.Beni megint beteg,így ugrottak a húsvéti előtti terveim! :cry:

Csak néhány dolog,ami bennem megmragadt:

-kakaó: alattomos allergén!!!!!!Nem azonnal vált ki allergiát,mint a liszt,tej.Hanem egy idő után feltelítődik a szevezet és akkor jön elő (ilyenek az olajos magvak és a mák is) Mindennapi evésre/ivásra -nem ajánlotta a gasztroenterológus 1éves korig.
De általában is az az alapszabály: ahol valamelyik szülőnél bármilyen allergia (nem csak étel,hanem pollen, kutya,macsk stb.) van,azoknál mindig sokkal óvatosabban kell bevezetni az új ételek és az előírtnál később!

-vendégség: gyerek az első!ha bőg vagy nyűgös,akkor a vendég beszállhat a vigasztalásba vagy elmehet.A ház meg olyan,mint ahol 4gyerek van.Ha nem tetszik,menjen a patikába!!!!(bagy takarítson ki) :wink:

-időjárás:imádjuk ezt az időt!!Egész nap kint nyomják a fiúk (Benit kivéve),de még így se fáradnak el!

-képek:minden baba irtó cuki!!!Imádnivaló kis pofazacskók!Nagyon édesek!

Szép hétvégét!
Edit

Kép

Kép
edit73

BETEGEKNEK JOBBULÁST!!!

Broncho-vaxom:én szedettem a fiúkkal az előírás szerint.Már ovi kezdete előtt lenyíomtunk egy 1hónapos kúrát.Semmit nem használt!!!Mindig betegek szeptember óta!!!!És csak felsőlégúti nyavajájuk van!!!!!

Kép

Kép
edit73

Demoniq!

Én végig (3év) használtam a pelenkázót.Volt a fiúk szobájában és a fürdőben is.Mondjuk én másképp nem is tudtam volna megoldani a fürdetést,mert 1,5éves koruktól már egyedül fürdettem őket.
Nekünk egy falról lenyitható pelenkázó volt a fürdőben,így napközben csak felcsuktam,nem volt útban.Este fürcsinél ott vetköztettem,öltöztettem a fiúkat.A derekamnak is nagyon kénylemes megoldás volt! :wink:

Kép

Kép
edit73

edit! koszi es Beninek jobbulast!

Kép

demoniq13

Először is Áginak nagyon boldog szülinapot!

Móni, mi még használjuk, nagyon kell figyelni, mert pörögnek-forognak, de itt a legkényelmesebb nekem.

Megjöttünk a castingról, úgy kezdődött, fizessünk be 54.000 ft-ot a portfólióra és azonnal alá kellett volna írni a szerződést, mert miért nem beszéltük meg otthon. És a végén még ők voltak megsértődve mert miért nem jöttünk felkészülten, még a hat év alatt nem volt náluk ilyen... :shock: szóval ennyit a lányok modell karrierjéről :lol:

Szerintem alaposabban visszaolvasni majd hétfőn lesz időm, ne írjatok sokat.

Judit

jucicuki

juci! arra gondoltam en is hogy nagyon fognak porogni, na de ilyet meg hogy 54ezer ft, mondtak elore eszt??? mitol vannak fel haborodva??? vannak dilko emberek az bizti

Kép

demoniq13

Juci,
jobb is, hogy otthagytad őket, felháborító!

Mony,
én használom még, nekünk a rácsos ágyra tehető változat van, ezért, ha véletlenül megtörténne a baj, akkor is az ágyba esik, de még nem fordult elő, pedig én is sokat harcolok velük. A másik hely a fotelágy, mostanában inkább ott szoktam, leteszek rá egy törcsit.

KépKép
lili73

Miután tyúk agyam van, előbb arra írok, ami ezen a lapon van :roll:

Móni :P
Én 3 hónapig használtam a pelenkázót. Azóta ágy, föld, lábtartó... Nem volt úgy kényelmes nekem :oops:

Áginak boldog szülinapot!!!

Judit :P
Látod-látod, nem is értem, hogy mehettél ilyen felkészületlenül :lol: :lol: Húha, biztos van egy csomó hülye anyuka, aki ezt befizeti és rabszolgát csinál a gyerekeiből :evil:

Betegeknek jobbulást!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Andi :P
Csak a vendégség miatt voltak ilyen pasisok, különben itthon rugiban vannak mindig.

Vanda :P
Azt hiszem, nekem is ezzel kellett volna kezdenem, ugyanis egyik vendégünk hozott egy óriási tortát, ami akkor jutott eszembe, amikor elindultak :oops: :oops: De aztán gyorsan előkaptam és még mindenki evett belőle. Isteni volt! Még jó, hogy fogyózom :roll:

Lili :P
Szerintem legkevesebbet a saját gyerekeim voltak nálam tegnap. Valahogy adogattuk őket. 3 anya és 4 gyerek volt, de az egyik még elég kicsi gyerek és jó alvó, így az idő nagy részében 3 mama 3 gyerek volt 8) Akkor épp Márkó volt nálam, mikor Banika Apu jött :lol:

Amúgy hihetetlen, milyen hamar kijönnek a nemi szerepek. A kisfiú vendégünk 1 órával hamarabb jött, mint a kislány. Lényegében le se sz...ták egymást, vagyis a kissrác próbálkozott, az enyémek meg elvoltak a játékaikkal. Node aztán jött egy kislány és a fiaim megkergültek :shock: Mosolyogtak rá, próbálták megközelíteni! A kiscsaj meg mindig ahhoz ment -ő már 1 éves-, aki nem foglalkozott vele! Teljesen elképedtem :lol:

xandra_73

Gyakorló Anyucik!
Milyen naptej a jó ilyen pindúrkáknak? Nekem akarok teljes blokkot, csak úgy 15-20-as? faktort!
Köszi!

xandra_73

Hahó Csajok!

Köszönjük a dicséreteket! :wink:
Már nem emlékszem,hogy ki kérdezte,hogy hol a kolbász:azt azért nem adtam a kezükbe úgy rúdban :lol: :lol: ,hanem én raktam a szájukba pici darabokat a kifli mellé.

Juci!
Ez komoly story! :shock: :shock: :shock: Nagyon ki van találva!Jó lehúzós csapat lehet....Még jó,hogy megúsztad! :roll:

Ma én is voltam a C&A-ban és két olyan édes egyforma együttest meg 2 egyforma mellényt kaptam a törpjeimre!Úgy örültem!

Hévíz:Az jutott eszembe,hogy mi lenne,ha csinálnánk egyik nap egy bababörzét!!!Mindenki elhozná,ami kinőtt ruhája vagy megunt játéka van,aztán elboltolgatnánk egymás között!Na,mit szóltok???Tudom,hogy így se kevés cuccot kell hozni,de még egy szatyor biztos beférne mindenkinek....És nem a vaterát meg a tesz-veszt gazdagítanánk! :wink:

binyek

Szandra!
Mostanra akarsz krémet vagy nyárra?Mert nyárra már a felnőtteknek is min. 20-ast ajánlanak. :shock:

És szerintetek,ha sokat vannak kint a napon,akkor UV-s napszemüveget érdemes venni???Mert valahol azt hallottam,hogy a babák szemét is kell már védeni a káros sugaraktól....Tényleg? :shock: :shock:

binyek

szandra! fiacskaid ki fognak kapni anyostol (Marianntol) hogy masnak udvarolnak :lol: :lol: :lol:

bunyek! kerjuk be mutatni rucikat, de jo ez a nagy vasar otleted, en persze ebbol is ki maradok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mit vetettem en ezen a vilagon??? :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

demoniq13

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem reagálok semmire, időhiányban vagyok. :oops:

Áginak nagyon boldog 4. születésnapot!

Dóri : tegyél majd képet. Biztos nagyon örült a meglepinek a nagylányod!

Nagyon édes képeket láttam. Nem írom név szerint, de mindenki babáját imádom. Olyan szépek!

Binyek: jó ötlet ez zsibvásár. Sajna én semmit nem tudok vinni, mert az összes ruci megy a sógornőmnek.

Edit, Banika: jobbulást!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok!
Csak nagy körvonalakban fogok tudni reagálni!

Banika!
Sajnálom Bertalant!Gyógypuszi neki!

Lili!
Fürtöseid gyönyörűek!

Davandi!
Annyira cukik a gyerekeid!Én már 6-7hós koruk óta adok kekszet a kezükbe!Mikor shoppingoltunk azzal lefoglaltuk őket!

Tonti!
Nem irigyellek a tavaszi szünet miatt!

Binyek!
Ment pü!
Ja és elfelejtettem a paprikáscsirke nálunk is nyerő lesz Hévízre!
Ja és apát rábeszéltem,hogy pénteken már menjünk le és kérnénk reggelit is!
Nagyon megnőttek a srácaid és gyönyörűek!

Szandra!
Nem találom a képeket rólatok,melyik oldalra tetted fel?Mi 20-as Níveát nyomunk!

Riddencs!
Nagyon helyesek a skacok!

Dóri!
Áginak boldog születésnapot!

Demoniq!
2-3hós koruk óta a földön teszem tisztába őket!A pelenkázónál üvöltenek!

Vanda!
Reméljük nem lesz semmi Rékával!
Holnap Forma 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd dobok képeket nemsokára!
Vendég

ezt írtam még du., de elromlott net mikor akartam küldeni, már jártam így ezért másolok :lol:
Sziasztok!
Olvasgattam, de már a felére sem emlékszem :oops: bocsika
Szandra: köszi kéznyomat infót, amikor kérdezgettem vki ajánlotta rossmannt (már meg nem mondom ki :oops: de köszi még1x) és ott vettem olcsón, persze még nincs kész :oops:
Juci: hát ez jellemző, odacsalogatnak és fizess :?
Ma volt itt anyós, elszórakoztatta Csajokat, mi meg végre takarítottunk egy nagyobbat :)
képzeljétek de. nem volt jó a nagylift, betelefonáltam, h mi van mert úgy megyünk sétálni és azt mondták, h bűnügyi helyszín :shock: nem szeretném tudni mi történt :?
na megyünk lefelé még süt a napocska 8)
további szép 7végét Mindenkinek :lol:
jajajaj, még ezt: Nagyon Boldog Szülinapot Ági!
még mindig jobbulást betegeknek :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Kép

Reggel 10-kor terasz seprés

Kép

Tegnap délutáni homokozás!Sapka,pulcsi nyista!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Benszi :),
de jó kép rólatok!!!

Szandra :),
elfelejtettem, h vendégek is voltak. Képek???
Én nemhogy a gyerekekre, de magamra is a legnagyobb faktort kenem. Nagyon káros a napsugárzás már jópár éve (mivel tönkretettük az ózonréteget, ami elnyeli az ultraibolya sugarakat), és nem akarok bőrrákot kapni, meg szikkadt, ráncos bőrt sem akarok öregségemre. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már a délután 4 órai napsugárzást is égetőnek érzem.
(de tényleg nem okoskodok, csak egy vélemény :))

KépKép
lili73

sziasztok csajok!
köszi, hogy nem vitatkoztatok:-)))))
1szálpasi

szandra: melyik kép tetszett annyira daniról?
ja, és küldtem mailt.... :roll: :wink:
1szálpasi

Móni!
Itt vannak a szerzemények: Kép Kép

Benszi!
Neked is felhívnám a figyelmed,hogy a gyerekmunka büntetendő!!! :lol: :lol:
A közös kép tényleg nagyon édes!Sugárzik róla a szeretet! :wink:
Táblába beírtalak.

Melcsi!
Te jó ég!!! :shock: :shock: Hol laksz,szivem?Chicago-ban? :wink:

Pasi!
Miért?Kellett volna vitatkoznunk valamin??? :shock:

binyek

benszi! nagyon vaganyak a kepek!

koszi pelenkazos infokat!

Kép

demoniq13

binyek: vanda akarta, hogy vitatkozzatok:-)
1szálpasi

Móni!
Pelenkázó: Baluval kb. fél évesen hagytuk abba, le akart ugrani róla. Most még vagy 2 hónapot adok neki, aztán pá.

Szandra!
Naptej: röhögni fogsz, de nekünk a DM-es babanaptej vált be. Nekem is. Balu az én iszonyatosan fehér bőrömet örökölte, ezzel még soha nem égett le. És én sem.

Benszi!
Cukik a képek. Időmérő eredményét nézve Ross Brawn megint összehoz egy világbajnok csapatot. A Hondánál hogy téphetik most a hajukat.... :P

Pasi!
Min kéne vitatkoznunk??? Én tuti nem akartam semmin vitázni.
vovanda

vanda! milyen marka ez a naptej? hatha talalok valahon, ha te feher borodnek jo, akkor meg eri ki probalni 8)

Kép

demoniq13

Szasztok csajok!

Dóri Áginak sok boldog szülinapot!

Móni
Még mi is használunk pelekázót. Ha éppen nem hagyják magukat, vagy úton vagyunk, akkor meg röptiben pelenkázok! 8)

Binyek
Napszemcsin én is gondolkoztam, nem hülyeség, csak nekünk nem fér bele a keretbe, pedig láttam a Kenguruban tök jót. Börze nem rossz ötlet.

Szandra
Mi 50+ -os Ambre Solaire-rel kenjük a makikat.

Juci
Rohadjanak meg …

Benszi
Jaj, de jó képek!!!

Forma-1: na ja, mi lemaradunk róla holnap, mert kirándulunk. …. :evil: :lol:

Ma voltunk kint D.Harasztin nagyszülőstől megnézni a házat, és még mindig tök szép. :P 3 hét és kiköltözik a tulaj, addig fizetjük az utsó részletet és ápr. végén már pofozgathatjuk a kecót. 8)

Petra
Kép
petricsek

drágám....lehet, hogy nem akartál vitatkozni, de provokáltad a csajokat....
maradjunk annyiban, hogy te vagy a világon a legjobb anya:-)

móni: a dm saját márkája, baby love a neve....
1szálpasi

petricsek: este 7-től megismétlik a sport klubon a futamot :D
1szálpasi

Benszi
nálunk is jól jön néha egy -egy keksz vagy piskóta :)

Demoniq

én mindenhol pelenkázom őket, csak pelenkázón nem, m nincs :lol:

Binyek

börze jó ötlet :)

szanet

Na itt látom,csak én vagyok vén csont rossz derékkal.Én nem bírtam a földön,ágyon pelenkázni.Így is az uccsó 3hónapban már nem volt kiságya a fiúknak,így csak a fürdőben volt pelenkázó.Oda meg ha épp lusta voltam kimenni,hát.. Majd leszakadt a derekam4igaz,az én fiaim nem is igazán tudták,mit akarok tőlük az ágyon,bulira vették a pelus cserét és egyfolytában elszöktek.A pelenkázón meg olyanok voltak,mint az angyalok.Sose volt gond,nem akartak lefordulni róla .

Naptej: mi avonost használunk.Picik 40/50-es faktorút,én meg 30-ast.Nagypasi meg a nagyfia meg csak akkor,ha én bekenem őket,mert szuper bőrük van.

Vanda!
Nem vitatkozunk:jó anya vagy azt kész!!!! :wink: De itt mindenki jó anya,hisz tudjuk,aki ikreket nevel,az a türelem szobrává érik,mire a kölecek megérik az első szülinapjukat! :lol:

Judit!
:shock: :roll: :roll: 54.000Ftért mit adtak volna?Aranyba keretezett gyerekeket? Ezek megbuggyantak!

Nyugodalmas éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
edit73

Szandra :D
nézd, tök jó cikkeket találtam, nekem is új, amit írnak...
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0622/1733 ... ejek_1.htm
http://www.babazo.hu/bebi/20050718naptejek.html

KépKép
lili73

jelentem élünk :D és végre egyedül már elegem volt a segítségből 8)
képek tündériek :D :D :D
mi is egész nap a kertben nyomulunk csak sajnos minig máséban :lol:
és a lányok olyan barnák mint az állat én a vischy 50faktorral kentem őket nagyon jó.
bababörze jó ötlet
én tündér jó fej anyós leszek :D és mi meg má úgyis csak az én jányim körül fognak forgolodni :D
modellkarier én ezt meg se próbálom úgyis annak a gyereke a legszebb az ilyeneken akinek a legtöbb pénze van,és már az elején kezdődik-juci 20ezerért megmondjam hogy gyönyörűek a lányaid :?: :D

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 17:54-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 17:55-kor.
davandi

andi :D lesz még ott sok fiú :D :wink:
BANIKA láttam van manósapid lehet csak az eggyiket lestopizni az egyszinű kéne mert egy ilyenünk van és akkor meglenne a másik is :lol: hévizen jó lesz ha odaadod :D ha neked is :D
bulátaevés édes :D

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 17:59-kor.
davandi

andi engem is mindegyik gyerköc meg felnőtt érdekel ha nem igy lenne nem mennék csak szandráékhoz.
indulunk anyumékhoz a kertbe randarilozni ja ami előbb már feltérdelt lehet föláll még ma :D

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 18:05-kor.
davandi

Sziasztok!

Mindenkinek jó levegőzést,sétálást,kirándulást,randalírozást! :D Gyönyörű idő van! :lol:
Mi benyomtuk a kis rántott husikákat és néznék a Forma-1-et'ü! :shock: :( Hát nem lefújták. :roll:

Andi!
Vaníliával nem próbáltad a tápit?Vagy miért nem válthatjátok le a mostani tápit,ha nem ízlik nekik?

Többike merre?Mindenki napozik?

Kép

Kép
edit73

binyek! nem tom mert, tegnap nem lattam a rucikat, nagyon edik es nagyon jol megy a vegyesparosodnak, az egyik pikit nagyob? gondolom az Marcellode

mariann! akkor mar nagyon jol vagy ha nem kel a segitcseg :wink: 8) na randalirazatok jol ki magatokat

andi! de cukor :lol: :lol: mindig olyan edi pofikakat vagnak a kepeken
ez a pasi verseny, szerintem nem fognak be nevezni apukak ilyesmire mint ahogy egy anyuka sem nevezet be a vizespolosba

mi nem napozunk, reggel eset, most sut a nap, de a torpik be aludtak, ha meg rendes ido lesz delutan megyunk kotelhintazni :D :D

Kép

demoniq13

Sziasztok!

Család alszik, kicsit beugrottam.

Naptej: én Garnier Ambre Solaire 50+-ost használtam a csajokra tavaly, augusztusban bontottam a második dobozt, így idén augusztusig még jó lesz, nem sok fogyott belőle.

mennek a göncök + a pénz.

Benszi, szépek vagytok!

Eddig ennyire futotta visszaolvasni, bocs aki kimaradt.

Megsorozlak benneteket én is pár képpel:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

jucicuki

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 18:07-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 18:13-kor.
davandi

Sziasztok!
Van már cipellője a fiúknak :-)
Teljesen úgy néz ki, mint amiket Eszti tett fel, csak ugye az már elfogyott. Ez Falcon, így néz ki:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... tid=161057
Márkóé ilyen színű is, Milcsié zöld, egyszínű. Cukik benne 8)
Naptejünk is van, Brendonban nem volt :shock: így gyógyszertárban vettem, vagyonért. De nincs benne kémiai anyag, áll. ezért nagyon jó a babáknak. Bioderma, 50+ os. Sürgős volt, mert Márkóm tegnap megégett picit a napon :(
Jövök majd még!

xandra_73

Andi!
És egyből az új tápit adtak Kingának?Vagy volt átvezetés?
Nekünk 10hósan kellett anno Beninél és Marcinál tápot váltani.(ha-ról szójásra).

Szandra!
Édes ez a kiscipő!És egész emberbaráti az ára is!Hogy tűrik a fiúk a lábukon?

Binyek!
Írni akartam,csak kiment a fejemből: nagyon édes ezek a rucik!!!Mekkora különbség van a két gyerkőc között?Csak mert az egyik ruci olyan nagynak tűnik!!!!Majd fotót is kérünk róla,ahogy ebbena vagány ruciban nyomják! :wink:

Juci!
De édesek a lányok!Igazi művészpalánták,ahogy az ecsetet fogják! :lol:

Kép

Kép
edit73

Judit :P
Gyönyörűségesek a csajok!

Edit :P
Még bent a Brendonban rájuk adtam a cipőcskét. Mire kiértünk Micsi lerúgta az egyiket és nagyon igyekezett a másikat is lerúgni :lol: Aztán 1 óra múlva Márkó csinálta ugyanezt. Mindkettőnek egy kicsit szorosabbra állítottam és úgy nem próbálkoztak már. Azért is akarom már most adni rájuk, hogy mire tényleg kell, már megszokják az érzést. Szerencsére jó kis könnyű cipőcske. Márkómnak már 20-as kellett venni :shock: Micsinek 19-es elég volt.

xandra_73

Szandra!

Milyen futár hozta a PO cuccot? Kaptam e-mail-t, hogy átadták a szállítónak, de hogy kinek, arról semmit és holnap el kell menni doktor nénihez beutalóért, meg receptekért, nem tudok itthon ülni egész nap.

Saját homokozónk van, Ati csinálta. Nemsokára épül a torony, csúszdával, szintén házilag.

Judit

jucicuki

csajok: mééééér kell egy komplett tavaszi nagytakarítást (egy egyébként is rend és tisztaságmániás csaj esetében ez halmozott hátrány!) 1 nap alatt végigcsinálni???? :?
1szálpasi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 18:14-kor.
davandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?