Lorca!
Tehát nem hazudott a doki, szerinted is lent van már

! Azért ezzel a leszálldogálással várhatna, mert a végére nem fogok tudni felállni, bár valójában abszolút nincs lent, inkább csak ezért fura, mert csúcsos

! Tehát nálam bejött a régi "szabály", hogy a kukisoknál csúcsos a pocak

! De azért ruhába nem ilyen, láttátok.
Bond!
Stílszerű a fiam: húsvéti pocak

!
Ancsurti!
Szép kis pocak

! Tipikus kislányos! Látod, minket mutogatni lehetne, hogy ilyen a
kukiscsúcsos, ilyen meg a
kerekpuncis

!
Boojé pedig átverés!!!
Conversano!
Én számtalan ilyen esetről tudok, hiszen anyu sokszor fültanuja a "behajtásnak"

! A legdurvább az volt szerintem, mikor a szülés végülis császárral zárult, és a dokinak el kellett sietnie, ezért felrázta a még alvó kismamát, és odasúgta neki, hogy
tudja kedves, így 50.000rel több lesz

! Bent volt még 5 napig az a szerencsétlen, hogy lehet ilyen genyó, hogy ezért felkelti?!?!?!?!
Viszont a témához hozzáfűzném, hogy én csak akkor ítélem el a "pénzkérést" , ha azt az ügyeletes orvos akarja

! Ugyanis a választott orvos ugyanolyan, mint a magánfogorvos, onnan sem lépnél le fizetés nélkül! Nyilván a parasztságot minden körülmények között elítélem, de ha egy orvos normális, kulturált módon tart igényt a fizetségére, azzal nincs bajom. Más kérdés, hogy aránytalanul nagynak tartom az összeget!!!!! De ha valaki magánorvost választ, annak ára van, és azon ne lepődjön meg ha pénzt kér!
Amúgy a magánorvosoknak fizetett 50-100.000 ft-ból anyuék kórházában kell adniuk az ügyeletes gyerekorvosnak is! Kemény 1500 ft-ot!!!! EZERÖTSZÁZAT!!!!!!!! Tiszta röhej, és még anyu szaladgál utánuk, hogy elkérje

!
Szisz!
Teljesen átérzem a helyzeted

! NÁlunk annyiból jó a helyzet, hogy apa mindjárt tölti a 30-at, és anyagilag is adottak a feltételek, így nincs nagy hőzöngés, viszont az én
fiatalságomat mindenki félti, hogy nem éltem ki magam, meg ilyenek, de az hülyeség! Nem mindenkinek kell tombolnia, mint vadállat fiatalon, hogy normális felnőtt legyen! Én mindent korábban kezdtem: 13 évesen koromtól bulizni jártam (bátyám volt a dj), rengeteget szórakoztam, barátnőztem, nyaranta alig látott jóanyám! Csak a pasizás mondható gyérnek, de én bazira nem vágyom rá, hogy "elaprózzam magam" (senki se vegye magára!), és büszke vagyok rá (a férjem méginkább

), hogy ő a második (és reméljük utolsó) pasi az életemben!
Én már többször elmondtam, hogy nem a gyerek miatt kell majd "hamarabb felnőnöm", hanem 17 évesen már lemondtam bizonyos dolgokról azzal, hogy hozzáköltöztem egy 25 éves pasihoz, aki már kinőtte a "tombolós" korszakát. De esküszöm, soha, egy percig nem bántam meg ezt a döntést, pedig nem mindig volt könnyű

! De tényleg kiszórakoztam magam fiatalon, meg amúgy sem értem miért ne szórakozhatnék majd időnként a gyerekek mellett is, hiszen még csak 30 leszek, mire lesz egy 10 éves nagyfiam

!
Ja, arról nem is beszélve, hogy mindig korán szerettem volna gyereket, és most is én dobtam fel, hogy mi lenne, ha belefognánk, mert a férjem ugyan már szerette volna, de azt hitte, én meg akarom várni a suli végét.
Mikor összejöttünk azt mondta, őt nem zavarja a 8 év korkülönbség (mert baromira nem érződik köztünk), de azt tudonom kell, hogy ő 30-ig gyereket szeretne, de megérti, ha nekem ez korai lenne... Aztán ezt kitolta 32-ig, de végülis úgy alakultak a dolgok, hogy a bébi július végére várható, és apa augusztus elején tölti a 30-at, tehát teljesül a vágya

!
Te még tanulsz amúgy? Vagy fogsz? Vagy mit szeretnél? Párod mennyi idős? Mivel foglalkozik? Albiban laktok? (Persze nem muszáj mindenre válaszolnod

).
Én a 7. kilómnál tartok de nincs vele bajom! Azt lőttem be az elején, hogy max. 12 legyen, mert állítólag az a normális, ráadásul én kicsi vagyok (160), és alapból sem vékony (60-nal kezdtem). Mindenesetre nagyon örülök, hogy itt a tavasz, mert nagyon gyümis vagyok, és most már inkább azt nyomom, mint a sok lisztes sz@rt!
Csibe!
Nagyon édes a kiscsaj, beszélhetünk a lagziról

! Bár már tegnap is kaptam egy ajánlatot

!