A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Ma megint elfáradtam.Most értem haza.4-től lent voltunk a játszin majd miuán bnőmék elmentek Márkkal sétáltam Ő meg motorozott.Utána mentünk apumhoz onna pedig anyuékhoz. Anyuéknál is lesétáltunk 2 megállot.Kisfiam jól elfáradt Ő ott alszik anyuéknál.Kicsit fáj a hasam alja,de gondolom a sok sétától. Megpróbálok pihenni,de nehéz.

Nagymamám bezsólt apumnak,hogy miért alszik mindig ott Márk. Persze nekem nem meri mondani,de anyumékat kéárdeztem Ők örülnek neki.
Csak szarul esik,főleg,hogy a hátam mögött csinálja.

Holnap reggel megyek anyuékhoz megyünk egy kicsit vásárolni,majd jkátszi.Délután pedig anyuék mennek vásárolni és lehet,hogy mi is megyünk. velük igy legalább a nehezebb dolgokat nem kell cipelnem.
Vendég

Cath
Isten hozta a kis embert a nagyvilágban!
Gyönyörűek vagytok!

Mamac és a legények

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Köszi!
Jól vagytok?

És akkor az éjszakánkról:

Én hajnalban gondolkodóba estem, hogy lehetne visszatenni Marcit a pocakba? :roll: :wink:

Éjszaka szadizmus terén felülmúlta a legkegyetlenebb guantanamói kihallgatókat is.

Egész délután aludt, majd az esti fürdetés után úgy döntött, hogy vége a jó világnak. 20-30 perces szakaszok váltották egymást: sírás-szopi próbálkozás-alvás.
Mire elaludtam volna, mindig a sírás jött.
És sajnos nem jöttem/jöttünk rá az okára.
Hajnali három körül már nagyon fáradt voltam, hiszen előző éjszaka is csak 3 órát sikerült aludnom a szülés után.
De más módszert találtam ki. Amikor elkezdett sírni, felkapcsoltam a lámpát. Egy-két perc után csend lett és aludt tovább. Még mindig alszik. Igaz, minimum ötször kellett fényt kapcsolni, de legalább újra tudtam aludni három és fél órát. :)

Lehet, csak az volt a baj, hogy 24 órával a születés után felélénkült. Ezért nem akartam eset szülni, mert féltem, hogy felborul majd nála a napszakok sorrendje. De talán ez egyedi eset volt.

Én ugyanis úgy terveztem, hogy a kórházban kipihenjük magunkat, mielőtt hazamennénk.

Egyébként, ha minden rendben lesz, akkor kedden délelőtt mehetünk majd haza.
Akinek van hozzá kedve és ideje, az meglátogathat hétfőn. Akkor már nem lesznek rokonok...
Vendég

Jó reggelt!

Cat!
A tegnapi kép nagyon szép!!! :D :D :D

Hát remélem mire kijöttök, pihensz egy kicsit! :) és Marcika is beáll a napszakokhoz! :) :)

Sissi!
Vigyázz magadra, ne fáraszd túl magad!
És ne foglalkozz azzal amit mondott a nagyoi, az öregek már csak ilyenek! :roll: :twisted:
Reménykedjünk benne hogy mi nem leszünk ilyenek! :)

Lányok! Köszi a gyerek dícséreteket, nyugodtan szóljatok, ha túl sok fotót rakok fel! :oops:

Nemlajos! Döme nagyon édes! :)
Sissi! Nika és a többiek! Szintén rakjatok képet!! :) :) :) :)

Nekem ma 4 gyerekem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
itt van hugom kislánya! :) :) :) :)
ma én vigyázok rá is!
most a 2 lány alszik, a fiúk játszanak! :) :) :) :)
majd rakok képeket, bár ki tudja mnnyire leszek estére kipurcanva :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép Kép Kép
asiye

Cat!

Milyen szobában vagy? Alapítványi sikerült?
Kivel voltál éjszaka?
tudom mit érzel Benivel kapcsolatban! :( nagyon nehéz! :( de pár nap és végre kezdődhet az élet négyesben! :)

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt!

Cat:remélem rendeződik majd nálatok az alvás.
A hétfőn még gondolkozok,mert nekem csak délután lenne jó.Akkor meg gondolom megy a párod hozzád.Ill. apáva is meg kell bezsélnem.

Asyie:akkor most kipróbálod magad milyen 4 gyermek édesanyjának lenni.Bár a tesód kislánya és Yasemin köz9ött kb 1 hónap van olyan ezért inkább olyan mintha ikreid lennének. :D

Erről jutott eszembve Márkot és kisbnőjét amikor sétáltatjuk mindig megkérdezik,hogy ikrek :D csak azt nem értem,hogy az nem tűnik fewl,hogy 2 különböző bkocsiban ülnek és hogy ketten sétáltatjuk őket. :D

Most reggeleiztem öltözök és megyek anyuékhoz.

Szép napot mindenkinek.Apát lassan keltenem kell mertmegy dolgozni.

Törpiriről nem tudtok vmit?
Vendég

Sziasztok lányok!

Törpiri és Cet!

GRATULÁLOK NEKTEK A GYÖNYÖRŰSÉGEKHEZ!!!JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK NEKTEK!!

Olvasgatlak ám azért benneteket :lol: :lol:

Kismamiknak is minden jót és a következő baba esőkor újra írok!!! :lol: :lol: Persze +teszt esetén is!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Cat, Asiey, Nemlajos! Gyönyörüek a képek! Olyan aranyosak ezek a babák! Zabálni valoak!

Mára iy gyönyörü időt josoltak ugyhogy én ki is használom! Ablakot pucolok függönyt mosok takaritok mosok és fözök! Mindezt kifulladásig! Ugyhogy én nem nagyon fogok jönni! Mindenkinek gyönyörü szabadban töltös hétvégét kivánok!

Kép

Kép

Kép
nócika

Ibici!

Köszi!
És jó, hogy legalább olvasgatsz.

Várom már a pozitív tesztedet. :wink:

Nócika!

Csak nyugodtan! Ne erőltesd meg magad! Most inkább pihenned kellene!

Sissi!

Hétfő délutánról nem tudok semmit.
Az biztos, hogy mostanában jönnek a húgomék, holnap pedig anyósomék.

Sikerült alapítványi szobába kerülnöm.
Már első éjszak is, csak az kétágyas volt.
De másnap délelőtt szabad lett az egyik egyágyas.
Én nagyon örülök neki, mert a köhogésem még néha visszajön, és idegesített, hogy esetleg megfertőzhetem a másik babát, vagy zavarom.
Illetev a tegnap éjszakai ordítást is elég volt csak nekem hallgattni. Nem kellett, hogy más se tudjon miattunk aludni.

Szegény Marcika nagyon enne, próbálkozik, de még nincs mit.
A csecsemős nővérnek sikerült nem kevés fájdalom árán fél kiskanálnyi előtejet kipréselni belőlem. Marci be is aludt tőle. :D
Most majd óránként járok hozzá, hogy legyen valami a kis csöppem gyomrában.

És ami még furcsa, hogy szoptatás közben olyan méhösszehúzódásaim vannak... Tudom, hogy ez természetes, de Beninél teljesen elviselhető volt. Most pedig néha olyan, mint amilyenek a szülési fájások voltak. :shock: :shock: :shock:
Remélem ez azt jelenti, hogy a méhem is hamarabb nyeri vissa eredeti méretét.
Vendég

Olyan jó idő van kint.
Legszívesebben én is kimennék.
Apa mondta, hogy ma kiviszi a kerti bútorokat is. :wink:

De remélem jövő hét végén is ilyen lesz, mert akkor húsvétkor már sétálunk majd egy kicsit.
A kinti levegőhöz már szokik Marci, mert folyamatosan nyitva van az ablak. :D
Amikor Beni született, akkor is ilyen jó idő volt.
Vendég

Cat, sajnálom az éjszakát, de hát ez már ilyen :)
Lehet, hogy csak az idő tette széppé a Benivel töltött első napokat? (mondjuk nem hiszem, mert a kórházban Döme is jófiú volt, még irigykedtek is a többiek. Hát, sikerült elrontani :D )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Eddig állom a sarat! :) :) :) :) bár nem is panaszkodhatom, eddig kinn voltunk az udvaron :) :) :)

majd rakok képet :)

Cat!

Sajnálom az éjszakát :? de lesz ez jobb is! :)
hát igen ezek az összehúzódások :evil: és a 3.még brutálabb lesz :) gondold el császá után :x :x :x :x

mért kell keddig maradnotok? Vgay ott ez a szokás?
5 nap? :shock:

Nemlajos! Nekewm is irigykesdtek Alpernél is Meg Yasemin-nél is....
eddig még mindig irigylésre méltó a helyzet :) maradjon is így!!! :) :) :) :)

Többiek????????????????
Mindenki vakációzik??

Nócika!!
Csak óvatosan!!! tudom nagy a lendület, de azért pihenj meg néha, és igyál sokat :)

Kép Kép Kép
asiye

KÉT GYEREK IGÉNYÉT KIELÉGÍTENI! :lol: :lol: :lol: :lol:

AJÁNLOM A PÓZT IKRESEKNEK!!! :lol:

SZOPTATOK ÉS ALTATOK EGYSZERRE!
Kép

ÉS MÁR ALSZIK IS A BANDA :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

No, szépen megígértem, h többet leszek és tessék, csak a visszaolvasásig jutok mindig.

Cat! Gyönyörű szép a kicsi fiad!! :D :D Örülök nagyon, h ilyen szépen, gyorsan lezajlott a szülésed..Beninél is ilyen volt? Annyira tetszik az a kép, amin 3-an vagytok a 2 fiaddal :D Olyan szépek vagytok...ahh, csak áradozni tudok rólatok :roll:
Jó egészséget, sok örömöt nektek, s remélem, az éjszakáitok is rendeződnek.
Asiye! Jajj, Istenem! Annyira tündériek ezek a leányzók (a fiaid meg természetesen jó pasik :wink: )...énisénisénis...nekemisnekemisnekemis :!: :)
Nemlajos! Döme baba nagyon cuki...és milyen sokat nőtt :o Jó dolga van, látszik :wink:

Várom már nagyon Törpirit is vissza :roll: :roll:
Nócika! Jó takcsizást, de csak óvatosan!
Pici! Ugye jól vagy te is?
Zsu! Kíváncsi vagyok rád is, h mi van veletek!
Gabi! Most már háváj van neked is? :D Pihizhetsz akkor ezerrel!

Írtam egy élménybeszámolót Máltáról (képekkel) a legújabb (és egyben leendő babás) blogomra. Ha szeretnétek elolvasni, akkor küldjetek egy mail címet és küldöm a meghívót. Ide kissé bonyolult lenne felrakni.

Szép hétvégét mindenkinek, igyekszem még jönni, de most rohanok, mert lehet, h már ég a krumplistésztám :shock:

Pusssz

afra.h

Sziasztok

Prbáltam visszaolvasni,de nem könnyű :lol:

Nagyon köszönöm a dicséreteket,Lilikém evében is
Tegnap jöhettünk haza,ez a kislány egy tündér.

Eszk,alszik,nézget.
éjjel monjuk felkelt kétszer enni,de utána vissza is aludt.
Apája is el van tőle olvadva.

Bocsi,hogy most másra nem reagálok,csak magunkkal foglalkoztam,jövök még ha tudok.

És egy mai:
Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Törpiri!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél.
Lili baba gyönyörűséges.
Nagyon örülök neki, hogy jó kisbaba. És hagy titeket pihenni is.

Cat!
Szép a kiscsaládod.
Sajnálom a rossz éjszakát.
Remélem a többi már szépen alakul majd.

Nika írt sms-t. Nem jó a számítógépe, de ha megoldódik a gond, majd jönni fog. Talán már holnap este is.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sissi Drága! Kedves a te nagymamád is.
Elhiszem, hogy rosszul esik, amit mondott.
De próbálj ne foglalkozni vele.
Pihenj többet, ha van rá lehetőséged.

Én ma összevesztem apával.
És még ő oktatott ki. Sírtam nagyon. Most próbál békülni, de látni sem akarom.

Lányok szerintetek neki, vagy nekem van igazam?
Tegnap ő elment Bp-re intézni az ügyeit, Törökökkel tárgyalt stb..
Úgy ment el hogy azt mondta szeretne hozni nekem meglepetést, és ezért nem szeretné, hogy vele menjek.
Majd hazaért, nagyon későn. Meglepi, sehol, mert nem volt idő rá.
Na ez nem is érdekel, de miért harangozza be előre.... és utána hoppon maradok.
Annyira szerettem volna vele lenni, és csalódott voltam. ja, és azt mondta még, pihentessem a bokámat, mert dagad.

Ma elment asztalitenisz versenyre, de apukáját vigyem el már én, BP-re gerinc mr-re.
Ok. El is vittem..
De most nem a lábamat kellene pihentetni? És neki fölvinnie? És nem a pinyó versenynek kellene hogy az első legyen??
Nem is hívott, hogy minden rendben van e velem.. csak el volt.
A tv-nk meghalt.. nem működik. És az is majd csak hétfőn.. mert most nincs rá ideje...

Oh, bocsi ha hosszú voltam..
És csak panaszkodok itt

picimami

pici, szerintem Neked :oops:
De most front lehet, mert az én uram is elviselhetetlen :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici!

Párod ma kicsit túllőtt a célon, szerintem.
De nekem hormoningadozásaim vannak a szülés miatt. :wink:

Törpiri!

Lili még mindig gyönyörű.

Asiye!

Ugyanezt kell mondanom a lányokról is.

Én úgy érzem, lassan beindul ez a tej dolog nálam. Ideje lenne, mert Marci nagyon éhes.
De én indent megteszek az ügy érdkében. Ma már hároszor voltam a csecsemősöknél. Ők fejtek. :wink: Magamnak nem tudnám, iszonyatosan fáj. És mindezt egy kiskanálnyielőtejért. De a gyerekért mindent.

Egyébként mivel csütörtök este szültem, így talán már hétfőn mehetnék haza, de a dokim kedden szokott itt lenni.
Ráadásul ott az RH összeférhetetlenség, a terhességi diabétesz. Jobb is, hogy egy nappal tovább bent leszünk, mert így tutira biztos lesz, hogy minden rendben van, és nem kell később visszajönni.

Egyébként úgy nézem, hogy Marci, lehet nem is fog besárgulni. Úgy örülnék neki.
Vendég

LÁnyok régen nem jártam erre.
De látom újabb babák születtek:)

Törpiri, Cat: Gratula nektek. :)

Kép
csucsu05

Törpiri!

gyönyörű a kislányod! :) :)

Pici!
Persze hogy neked van igazad! :) :) Apa is rá fog jönni(nehogy egyből megbocsáss!! :twisted: :twisted: hagyd egy kicsit főni a levében! :twisted: )

Csucsu!

Hogy vagytok?? Mi VAN sZABINÁVAL

én ma kipurcantam, megyek is aludnií! :)

Kép Kép Kép
asiye

Afra! Engenm érdekelne a blogod! :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Cat! Kitartás! :) Lesz ott tejcsi! :) ügyes csaj vagy Te! :)

Kép Kép Kép
asiye

Csucsu!

Örülök, hogy benéztél.
Jól vagytok?

Neked is akartam sms-t küldeni, de nincs meg a számod...

Marci kezd besárgulni. Majd a vérvételnél kiderül mennyire.
De végigaludta az éjszakát. Egyszer felébresztettem szopni, mert beindult a tej, és örüljön neki. :)
Most próbálom majd újra.

Egyébként Apának megspórolt egy időre 6-700 ezer Ft-ot. :D Ennyi lenne kb egy mellplasztika. Most nincs rá szükségem. :wink:
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!
Ma is nagyon szépen süt a napocska.
Megyek el anyukámhoz, ő kertészkedik, én meg pihenek kinn az udvaron a közelében. És játszom a kutyulikkal.

Cat!
Örülük, hogy beindul a tejcsi. Sajnálom a fájdalmat.
Én is szeretnék majd megtenni mindent, hogy sikerüljön nekem is.
Remélem nem fog Marci besárgulni, és kedden mehettek végre haza.
Beni, hogy viseli? Hogy nem vagy otthon?

Csucsu!
Hogy vagy?? Mi van veletek?

Asyie! Nemlajos!
Aranyosak vagytok. Nem is békülök.. hagyom egyedül, nem is szólok hozzá.
Pocakot sem engedtem simogatni neki.
Most nagyon haragszom rá.
Szerintem ez most nem az én dilim, és nem a hormonjaim hibája.

picimami

Törpiri!
Milyen volt az éjszakátok??
ha lesz időd, várjuk a fotókat Lili babáról.

Nemlajos!
Annyira édes Döme. És bárki bármit mondhat, én kiegynesúlyozottnak és bolgod babának látom.
Te olyan ügyes vagy.
Kicsit félek, nekem hogy fog majd menni, ha Dalma megszületik. :oops: :oops:

Nócika!
Remélem nem fárasztottad ki magadat teljesen??
Lassabban csajszi, kismami vagy!! Vigyázz Reginára.
Gabi!
Neked hogy telik a hétvége?

Zsuzska!
Merre vagy napok óta????????

Afra! Megnéztem a blogot. Nagyon szép helyen voltatok.
Puszillak

picimami

Cat: mellplasztikán jót mosolyogtam:)
Ari vagy , hogy küldeni akartál sms-t. De látod ráéreztem, hogy lett újabb topic baba:)
Sőt 2 mert Törpiri is megszült :)
A szopi pedig menni fog csak türelem hozzá.

Köszönjük: Mi jól vagyunk. Szabina imádja változatlanul az ovit
Nagyon nagy csibész és már szerelme is van. :)

Lett a topicban új kismami??
Ki lesz a következő aki szülni fog?

Kép
csucsu05

Csucsu!

CAt mell plasztikás irománya nekem is tetszett. :D :wink: :roll:

Örülök , hogy Szabina imádja az ovit.
Hozhatnál fotókat róla nekünk.

A következő aki szülni fog, Gabi, és Én következem(június vége július eleje), majd Sissi, és Nócika.
Ha jól tudom :oops: :oops: :oops: :oops:

picimami

Csucsu!

CAt mell plasztikás irománya nekem is tetszett. :D :wink: :roll:

Örülök , hogy Szabina imádja az ovit.
Hozhatnál fotókat róla nekünk.

A következő aki szülni fog, Gabi, és Én következem(június vége július eleje), majd Sissi, és Nócika.
Ha jól tudom :oops: :oops: :oops: :oops:

picimami

Jó reggelt!

Látom pangás lesz ma is! :)
Mi lehet hogy megyünk állatkertbe, bár egyre inkább úgy néz ki hogy nem, mert ahoz már készülni kéne :? apát meg nem bírom felkelteni. :? bár kertészkedni is kell. :)

mindenkinek szép hétvgét! :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok

Pici

Az éjszakánk szuper volt..10-kor,1-kor evett majd reggel 1/2 7-ig aludt.Igaz tegnap már sikerült megsirattatnia mert én hülye retket ettem reggelire és nagyon csikart délután a kis hasa.Anyira sirt.hogy a végén már én is sirtam vele :oops: :cry:

Asiye nagyon édesek a gyerkőceid...Yasmine már olyan nagy..annyira furi,pedig csak nemrég született.

Cat ne agódj a tejcsi miatt,igazából nekem is most jön "normálisan"
Igaz azt mondják a császárosoknak késöbb indul be.

Itt van anyukám főzi a fini kajákat... :lol: :lol:

Én is úgy kimennék már sétálni,de majd csak jövőhéten...gondoltam hétfőn kedden kicsit kimegyünk az erkélyre levegőzni,és mivel ilyen meleg van utána 1 órácskát majd sétálunk is.
Hétvégén meg már szeretnénk lemenni anyuékhoz,pláne hogy jön a húsvét is :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri! De jó hogy jöttél! :) Hiányoztál már!
Rakj képek Lilikéről!!!!!
Örülök, hogy ilyen jó kislány és szépen alszik! :)

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri!

Ne legyen lelkiismeretfuralásod a retek miatt! Ez szerintem babafüggő, hogy érzékeny-e rá. Nekem sem jutott volna eszembe. majd meglátom húsvétkor, Marci hogy reagál rá.

A tej nekem Benivel is a 2. vagy 3. napon indult be. Most pedig szinte órára pontasan a szülés utáni 48. órában kezdtem érezni.
Most két nagy labda van a melleim helyén. Marci pedig nem érti mi is ez.Jön belőle valami, nem csak cumizni lehet. Bár őszintén szólva jelenleg inkább csak arra használja. De megtanulja ő is hamarosan. És a következő 1 évben nem is hagyja abba. :wink: :D

Asiye!

Állakert nagyon jó ötlet. Én is mennék mindenhova ebben a jó időben. Ehelyett itt vagyok bezárva, és még anyósomék is jönnek ma. Ráadásul mikor? Amikor a Forma 1 lesz.

Megjött a mai tízórai. Egy picike kivi. Erről eszembe jutott, hogy a tegnapit nem is láttam mi volt...

Pici!

Apa tegnapi megmozdulása szerintem is érzéketlen volt. Nem akartam akkor rögtön reagálni, de ma is az a véleményem, így leírom. Ha annyira félt, és pihenned kell, akkor miért Neked kell az Ő apukáját Pestre fuvarozni, miközben Ő pigpongozni megy? Ez számomra érthetetlen.
Vendég

Törpiri!
Nagyszerű kislányod van!!
Szegényke pocakja. De nem tudhattad.
Fotót kérünk!!
Jó is lesz már levegőzhettek majd.
Én is korán ki szeretném vinni majd Dalmát, ha úgy alakul.

Asyie!
Jó kis állatkerti séta nekem is jót tenne.
Pogácsát sütöttem jó ropogós és meleg.
Kinn csiripelnek a madarak.
Anyukám virága már virágoznak..
Olyan jó most ez a nyugi.

picimami

Cat!
Én is érzéketlennek tartom.
S főleg azt a legjobban, hogy el sem ismerte a hibáját.
Neki ez így természetes volt.
És próbált engem hibáztatni...
Valahogy el ment a kedvem tőle, de nagyon most.

picimami

Jó reggelt!
Asiye, nagyon szép lánykák vannak Rád bízva (ki mennyi időre :wink: ), és nagyon jól bánsz velük. Én egyet se tudok elaltatni így 8)

Cat, örülök a tejbelövellésnek!

Csucsu, üdv itt megint, gyere már gyakrabban, na!!! :twisted:

Pici: azt leírtad, hogy bünteted apát ma, de ő mit csinál, hogy reagál?

És hoztam pár fotót megint:
vagány csávó kidőlve:

Kép Kép

egy hiszti kronológiája:
Kép Kép Kép

és egy hiszti csak úgy, és Mogyoró, aki már könyörög, hogy hagyja abba :lol:
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Nagyon jók a fotók!
És Döme is milyen gyosan nő... :shock:

Már Marcit is kezdem mgszokni, hogy ilyn kicsi, és aztán pikk-pakk nagy lesz Ő is.

Itt végre csand és nyugalom van.
Most ment el mindenki.
Közel 3 órán kresztül itt voltak. Ebből kb 35-40 perc nyugi is volt, mert akkor sétáltak egyet, és hármasban voltunk Apával. Közbe perse Marci evett. De végre rájött, hogy ha erősen szívja, akkor jön a tej gyorsan, és alhat vissza, ha akar. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Most jöttünk haza Márkkal.Ő most alszik utána pedig apával együtt megyünk sétálni szerintem margit szg. lesz belőle.
Tegnap anyuéknál aludtunk,hogy apa pihenmjen.Erre Ő 2ig iszogatott a kolleganőivel itthon :evil: kedves ugfye?
Mondjuk engem annyira nem zavar de mivel anyám is hallotta persze,hogy elmoindta a véleményét.De ezek után meggondolom,hogy itt hagyjam e Őt egyedül.

Cat:remélkem nem sárgul be Marci. Tejcsi meg be fog indulni.Marci végig veled van?

Törpiri:örülök,hogy jelentkeztél Lili nagyon jó baba ha ilyen szépen alszik éjszaka is.

Nemlajso:Döme egyszerüen édes. :D

Pici:sajnálom,hogy ilyen a párod.Tényleg most hol van?

Nócika:legalább vki segit neked a takaritásban?

Nekem is kellene de én fáradt vagyok hozzá.

Tegnap anyuméktól kaptam 2 melltartót, ill. a tescoban vettem magamnak pólókat.Direkt nagyonbbakat vettem,hogy a pocak elférjen benne :D
Vendég

Cat:forma 1 elég érdekesre sikeredett.De gondolom utána tudsz olvasni.
Vendég

Sissi!

Ment a tévé a háttérben, tehát a lényegt tudom. Csak ugye nekem Benivl kellett foglalkozniom, így nem tudtam igazán nézni.

Anyukám drága megint felhúzott.
Már három évvel ezelőtt is csak annyit kértünk, hogy amikor a kórházból hazamegyünk, csak hármasban szeretnénk lenni. De nem, ők beállítottak. Csak egy órácskára.

Most itt van nálunk. Minden nap bejön a kórházba is. De ő ott akar lenni amikor hazaérünk majd. Nem érti meg, hogy már 3 éve sem akartam, és most sem. Mit lehet ilyenkor mondani?
Elegem van az értetlenségéből.
Vendég

Szerintetek normális, hogy Marci hason fekve felemeli a fejét ás átfordítja a másik oldalra?
Tegnap este vettem észre először, de már ma is megcsinálta. :shock:
Vendég

És akkor pár tegnapi kép:

Kép Kép Kép

És a kedvencem:
Kép
Vendég

tényleg szöszke :)
Cat, egyre több babáról hallani-látni, hogy ezt csinálja az első napokban :shock:
Szerintem gyorsabban fejlődnek (mint ahogy nagyobbak is), vagy nem tudom.

Sissi
, miért nem tud egyébként a párod pihenni? :shock:
Márk már nem olyan kicsi, hogy ne hagyná, és hát... nem is értem! :shock:
Mi lesz, ha itt lesz a kis Ati?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat, Nemlajos: szépek a kicsik nagyon:) Jó nézni őket:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt mindnekinek!

Mi ez a pangás?

Hajnali fél hét előtt a nővér kérdése: Jól aludt?
Mire én: Éjfél előtt vagy fél négy után?
Csak nevetett és nem árulta el melyik részre kíváncsi. Pedig egyik sem volt igazán jó...

De majd ma! :wink:
Vendég

Jó reggelt.
Hahóó Merre vagy mindenki?
Én lustiztam eddig.
Nem volt kedvem kikelni az ágyból.

Cat!
Hogy vagytok?

Nemlajos!
Párom melózott öcsémmel egész nap.
Nem nagyon láttam.
De próbálkozik békülni.

picimami

Jó reggelt!

Nekem ma sem lesz sok időm, mert tegnap alig voltunk a lakásban és minden összejött! :?
Végül is megint elmaradt az Állatkert, több okból is.
-elkezdett ömleni belőlem a vér :?
-A Hamzára nem ment fel egy cipője sem csak a téli bakancsa :?
Apa mondta, Ő vigyáz a két kicsire menjek el a Hamival az árkádba ,de akkor hívott az egyik barinőm, hogy akkor beugranának a pólyáért meg pár kisruháért amit kölcsön ígértem a tesójának. Szóval akkor én végül is Őket vártam, és Apa ment Hamzával cipőt venni. De legalább hazafelé hozott másfél mázsa virágföldet a ládákba :)
mi meg kint voltunk egész nap a kertben a kicsikkel :)

Cat!
Marci gyönyörű, és örülök, hogy beindult a tejcsi!
Anyukáddal kapcsolatban csak annyit, hogy lehet az a jó megoldás ha szemtől szembe megmondod neki, hogy ne legyen ott mikor hazamentek, de nyugodjon meg ,ha segítségre lesz szükségetek Őt hívjátok először!

:) Így nem érzi majd azt hogy nincs rá szükség! :)

Nemlajos!
A fotó sorozat hihetetlen jó!! :) :) :) :) Becarok! :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, egy kicsit hisztinek néz ki! :)

Sissi!
Minden tiszteletem a Tied a bizalmadért a férjed iránt. Félre ne értsd, nem azt mondom, hogy naivnak tartalak, de megmondom őszintén, szerintem kevesen tennék meg amit Te. Bár gondolom ez a bizalom oda-vissza kölcsönös! :) :) :)
Jó az ha ilyen szilárd alapokon áll a házasság.! :)

Pici!

Lassan kezdhetsz kiengedni!!Mármint Apa iránt. Tudod, nem szabad túl sokáig húzni, nehogy a végén Ő ne akarjon békülni. :) :) :lol:

Csucsu! Azért gyere néha jó! :)

Nika! Nagyon hiányzol ám!!! :) :) :) :) :)

És a többiek is.
Nócika, Gabi!!
Zsu!
Merre vagytok lányok????
Mi van veletek?

Nekem mennem kell dologra!
(remélem ma nem fogok annyira vérezni, mert nagyon nehéz így :? )

Puszi mindenkinek! :)

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt mindenkinek!!!!
Mindjárt vissza olvasok!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Szupi a cukrod!!!!!!
Kit kell megverni, mert téged megbántott????
Megyek és lekartézom a fejét!!!!
Hát nem egyszerűek azek a pasik!!!!! Teljesen igazad van!!!! Mi az, hogy neked kell elvinned apósodat a dokihoz, ő meg elmegy pinyózni?????
Én leordítottam volna a fejét, az tuti!!!!
Ja, szombaton én is kiakadtam apától.... sírtam is, mint a vízfolyás.... front volt???

Asiye!
Egyszerűen zabálnivaló a kis Yasemin.... azok a kis gödröcskék a pofiján.....
És milyen szépek a fiúk is... hogy hasonlítanak egymásra!!!

Arwen!
Teljesen meg tudlak érteni..... hát én sem lennék ma iskolás.... hozzánk nagyon sok gyerek jár a könyvtárba..... hát mit mondjak..... iszonyat neveletlenek és szemtelenek!!!!!

Cat!
Ismét nagyon sok boldogságot, egészséget és jó sok tejcsit kívánok!!!!!!
Micsoda méretek!!!!
Nekem még mindig potyognak a könnyeim!!!!
Gratulálok nektek!!!
Micsoda szépséges babád van!!!! És te is milyen jól nézel ki!!!!
Micsoda gyors szülésed volt!!!!
Mellplasztika..... hihihiihihiihi:-)))))

Gabi!
Végre otthon vagy már???? Ez szuper!!!!

Nemlajos!
Hogy milyen édes Döme baba... és ahogy apukájával alszanak.... az valami tüneméyn!!!!

Törpiri!
Nagyon édi a kis Lili baba..... maradjo nis meg ez a jó szokása a drágának!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én csütörtökönvoltam végre a szemészemnél, volt éves vizsgálat (nem romlott a szemem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), és megkaptam a császárról az igazolásomat is :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Aztán jött hozzánk egy klímaszerelő, hogy hova lenne érdemes tenni a klímát és milyen áron lenne nekik.... hát még rágódunk rajta..... de nemhalott ötlet még szerencsére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Így apa is haza jött fél ötre, és már nem is mnet sehova.... inkább játszottunk Gazdálkodj okosan!-t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bevallom, a péntekre nem is emlékszem, hogy mit csináltam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Szombaton szokásos mosogatás, reggeli készítés, felsöprés.... közben apa persze a tévé előtt és még csak meg sem kérdezte, hogy mit tudna segíteni???? Szóval kiborult a bili nálam.... ki is osztottam rendesen :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Aztán elmentünk a piacra, Lidl-be, majd ki a Margit-szigetre és körbesétáltuk. És piknikeztünk a szálloda előtt a réten..... rengetegen voltak kint :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Estére persze jól elfáradtunk. Aztán vacsizni meg lementünk a barátainkhoz.... házilag olt fini pizza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán szunya.
Vasárnap szunya, rendbe raktam az erkélyt, kitettük a tavalyi muskátlikat, meg lecseréltük a kocsin a papucsokat .... levettük a téli csizmáját és megkapta a nyári lábbelijét Piroska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja és leszedtük a nyári és tavaszi ruhákat is, így gyorsban mostam is három adagot..... úgyhogy most lesz mit vasalnom a héten.... de legalább ez is megvan.... és egy csomó felsőm nem jön jön rám, mert akkorát nőttek a melleim :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?