A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Zitus!

Nem kaptal profasi injekciot, ami megrepeszti a tuszoket? Az kellene, es akkor nem nonek az egig!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

Azt mondta a dokim, hogy nem kell.. Ha nem megy fel a hőm pár napon belül, akkor vissza kell mennem, és akkor kapok szurit. Adig nem.

Zita

Kép
Kép
zituska28

Zitus!

Nagyon drukkolok, hogy felmenjen a hod, es megrepedjen!!!!!

Nagyon, nagyon!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

Köszönöm!KépKép Hazudnék, ha azt mondanám nyugodt vagyok...
De mi van veled????

Zitus

Kép
Kép
zituska28

Zitus!

Koszi kerdesed. Ma vagyok a 26. napon, es nem erzek semmit. Majd meglatjuk mi lesz. Nem elem bele magam, es akkor max pozitiv csalodas lehet.
Probalok minel kevesebbet a temaval foglalkozni, meg ragondolni. Na, persze ma is mikor setaltam, elmentem egy nagymama mellett, aki az unokajat setaltatta, kb. 10 honapos bebi lehetett a babakocsiban. Nahat majdnem sirva fakadtam. Annyira edes baba volt!
Szoval vannak ilyenek, de azert jol vagyok.

Holnap megyek reggel UH-ra, hogy mi az abra a cisztammal.
Ja, es a progi eredmenyem 17,9 lett, amire azt mondta a doki, hogy 21-tol jo. Zitus, tudod, hogy az jo-e? Vagy ha valaki tudja, hogy ez mennyire rossz,szoval hogy semmi esely nincs, vagy lehet beleole valami, akkor az irja meg!!!Ja, es a prolaktinom lement, de meg szedem a gyogyit, mert ezt mondta ne hagyjam abba, mert akkor megint felmehet. Igaza van...
De egyebkent a progit a 20 napon neztek, es a repedes lehet hogy csak a 14 vagy 15 napon volt vagy meg kesobb, mert pontosan nem neztuk, csak a 20-on lattuk, hogy megrepedt. Ugyhogy lehet hogy ilyen ertelemben sem pontos!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo Kép
Igazából 21-22. kellett volna nézni, a progi elég gyorsan emelkedhet. Ezt az értéket én nem venném semmihez alapnak, de ha ez a repi után 7 nappal is csak ennyi, akkor az alacsony. Miért nem kapsz Te progipótlást???? Tisztára nem értem.

Zitus Kép
Szerintem repeszteni kellene, hogy ne nőjenek túl nagyra a tüszők, már nagyon jó a méretük.

VKOrsi + 2 Kismaczkó

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia OrsiKép

Ha hétfőig nem megy szépen fel a hőm, akkor repeszt... Szerinted az már késő lehet?
Maczkókák jól vannak?KépKép

Zitus

Kép
Kép
zituska28

Dodo!Kép

A progival kapcsolatosan egyetértek Orsival! Az én táblázatom szerint tüszőrepi után egy héttel 22,0-63,8 nmol/l a jó. A ciklus első felében pedig nagyon alacsony <3,18 nmol/l. Én csak ennyit tudok!

Pusz, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Zita Kép
Nem féltétlenül, de mindenképp figyeljetek oda, hogy merepedjen, mert különben gyönyörű cisztád lehet tőle.
Kismaczkók jól vannak Kép Szerencsére eddig csak kétszer kínoztak meg, így elég könnyen viselem ezt az első időszakot. A fáradékonyság a legrosszabb, de ez a 12. hét után sem fog elmúlni.. ez van. Kicsit vissza kell venni a tempóból Kép

VKOrsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép

Remélem, odafigyel a dokim is, mert elmondtam neki az aggodalmaimat (ciszta stb).

A 12. hét mindjárt itt van!Kép ..és igen, tessék lassítani!!!Kép

Zitus

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok! Kép
Csak néhány sorral van idöm (mint mindig)
Tegnap voltunk a Krio-ban. Termékeny Kép
Nem nagyon részletezte a doki, azt mondta, olyan közepesek az eredmények.
Eredmények: koncentráció: 29,2 mio/ml
motilitás: 56%
progressziv gyors: 31 %
progressziv lassú: 25 %
nem progressziv: 19 %
immotilis: 25 %
Makler kamrás számlálás: 32 M/ml (esetleg tudja valaki, ez mit takar?)
Mondjuk, elsö ránézésre ez a 25% immotilis elég soknak tünik. A negyede abszolút nem mozogna???
Ez nem tünik olyan jónak, nem?
De a doki egészen biztos jobban tudja Kép
Szóval, a kemo nem okozott nagy károkat Kép Kép
Pusz MInyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Zita,

ha ez így folytatódik, ciszta lesz a tüszőkből, vagy összeesnek és felszívódnak. Nálam is pont ez volt, nem volt egyértelmű LH csúcs a múlt héten, és 23 mm-nél úgy döntött a doki, bead egy dupla tüszőrepesztőt, nehogy elveszítsük. Nem értem, miért nem kapsz te is. Hiszen ezek gyönyörű nagyok és érettek is.
snori

Minyu Kép
A kemo tényleg szerencsére nem volt olyan rossz hatással a kiskatonákra. Ez az eredmény szerintem annyira nem rossz, de én bepróbálkoznék az inszemekkel azonnal... vagy hagyjatok magatoknak pár hónapot, de ha mgésem jönne össze, akkor ne felejtsetek el lépni Kép drukkolok!

VKOrsi
ps. nem tudjátok, hogy miért az azonosítót írja ki a renszer???

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép újra regisztráltam magam... így ünnepélyesen ez lesz az első hosszászólásom... az előző 1634 elveszett.... kezdő lettem Kép
vkorsi

OrsiiiiKép

Te itt ne legyél még "folytató" se Kép te Mackokákkal már máshová tartozol Kép
Max, a topik orvosa, persze csak Catdoktornővel együtt Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szilvi Kép Kép
Jajj Kép nem úúúúúgy értettem... Kép Kép Azért nem hagyunk benneteket magatokra Kép A vállunk itt marad, hogy legyen min sírni.
vkorsi

KatieKép
Már DodoKép megírta, hogy nekem lombikkal jött össze, elsőre. 6 inszem sikertelen voltKépKép

DodoKép
Ez a progi elég alacsony. De legalább az látszik, hogy volt ovulációd! Ha bébi lenne a dologban, biztos magasabb lenne.

ZitaKép
Ragszkodj a repesztéshez, ahogy Snori is írja, nehogy cisztád legyen, és elöregedjenek ezek a szép tüszők. Az LH teszteket meg dobd ki, mert megbízhatatlanok.

MinyuKép
Szerintem ez az eredmény elég jó, inszemmel lehet vele próbálkozni. Azért mielőbb kezdjétek el, hogy ne romoljanak az eredmények.

LányokKép
Én olyannyira visszavettem a tempóból, hogy hatalmasakat alszom. De ez még a munkahelyi fáradtság kifekvése, így nem esik nehezemre.KépKép A párom csak Mormota Döbrögi-nek hív.KépKépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! Kép

Nekem se mondta a doki, hogy meg kéne repeszteni, én meg nem erősködtem. Azt mondta,nem törvényszerű, hogy megint ciszta legyen belőle, ha most is az lesz belőle, akkor a következő hónapban egy 3-as gyógyszerkombinációt kell bevetnünk, csak azt nem mondta, hogy mit.
Hétfőn megyek UH-ra, majd kiderül megrepedt-e. Ha nem, majd a következő hónapban megpróbáljuk újra. Most egyébként is úgy érzem, hiába minden, akciózhatunk mi bármennyit, ebben a hónapban nem lesz baba. Ez megérzés, meg egyébként is,túl szép lenne, ha összejönne!!!

Móni Kép
Monik

Sziasztok!Kép

Bejelentkeztem hétfőre dokihoz, ha addig nem reped meg, akkor repesztünk!Kép
Hallgatok rátok, nem bízom a véletlenre! Legfeljebb, ha addigra megreped magától, akkor örülünk neki!Kép

Tényleg ennyire sz..ok ezek az LH tesztek?
Tényleg kidobom őket, mert csak összezavar!

Cat!Kép Nagyon helyes, pihenj sokat, és vigyázz magatokra!Kép Pár hónap múlva már úgysem alszol túl nagyokat!KépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Úggggy félek, hogy esetleg az első három
hónapban elmegy a babám!Kép
nem tudom, hogy hogy tudnám ezt a félelmet
legyűrni!!??aki most lett babás, nincs valami
hasonló érzése, félelme...
nem szeretném elveszíteni!!
eszti
esztyx

Cateye
Légyszí mond el, hogy nektek miért volt előszőr 6 inszem?! Nálatok mi volt a próbléma?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Eszti Kép
Miért van ilyen félelmed? Soha nem volt vetélésed. Nekem egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy bármi baj lehet. Nem szabad így hozzálláni... ne kételkedj a babádban, azzal ártasz a legtöbbet.

Kagyló Kép
Ismeretlen eredetű meddőség esetén a törvény 6 inszemet ír elő lombik előtt. Ez kötelező. Van olyan intézet, ami ennél kevesebbet is leigazol, de van, ahol betartják.

VKOrsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

V.K.Orsi
De ha ismeretlen eredetű a meddőség, akkor sem lehet előbb kérni mondjuk a lombikot, mint hogy végig csinálod a 6 inszemet, és semmi értelme..

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok Lanyok!

Voltam ma UH-n, es ELTUNT A CISZTAM!!!! JUHHHEJ!!!!JO HIR!!!!!

Kevesbe jo hir, hogy fajdogal a hasam, mindjart megjon. Ez annal is valoszinubb, mert ma a nyh csak 7,5 mm volt, egy hete meg 7,9 mm, es a meh atmeroje is kisebb, minr akkor volt. Na, mindegy, nem szomorkodom, majd a kovetkezoben.

Orsi, Zitus, Cat!
Azert nem kaptam progipotlast most, mert ez az uj doki meg akarta nezni, hogy mennyi a progi egyaltalan, merthogy ugye azt meg eletemben nem mertek, illetve egyszer tavaly juniusban, amikor meg kezdtuk az egeszet. Most o is latta, hogy kicsit alacsony, es fel is emeli a closi adagjat 2,5 darabra naponta, amitol emelkedni fog a progi szintje is allitolag. Kerdeztem hogy ne adjunk-e inkabb utrot, mire azt mondta, hogy inkabb a closti adaggal kene novelni a progit, nem utroval, az inkabb fenyego vetelesre van, nem a progi ilyenfajta emelesere. Persze majd lehet azt is, ha a jovo honapban, magasabb clostira is alacsony marad a progi.

Estyx!

Tenyleg nem szabad izgulnod emiatt, az biztos, hogy csak rosszat tesz a babanak.
Meg kell biznod benne, hogy kapaszkodik orultul. Ugysem tudsz rajta segiteni azzal, hogy izgulsz.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok! Kép

Tegnap voltam UH-on, és egy 3mm-es petezsák lapul a pocakomban. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Sajnos még picike, úgyhogy nem mondta ki a doki 100%-ra, csak 99%-ra, de azért már nagyon örülök. Szerencsére úgy néz ki, hogy egy nagyon aranyos, nyugodt, türelmes orvost találtam, emiatt is nagyon boldog vagyok.

Eszti! Kép
Én is aggódom. De miért van ez? Talán azért, mert olyan nehezen sikerült, és annyira szeretnénk. Én azért aggódom, mert úgy érzem, hogy picike, de jövő pénteken már többet fogok tudni. Te most mennyi idős vagy? Én 5hét 1nap.
Azért ne izguljunk nagyon, az nem tesz jót. Én igyekszem nem gondolni sokat erre.
Vigyázz magadra! -tokra! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mindenkinek babavárós tavaszt kívánok!!!!!!!!
Sok pusz!
Kriszpy
kriszpy

Kriszpy!Kép

Gratulálok!!!KépKépKép Ne izgulj, sztem ilyen idősen nem kicsi! A barátnőm 6 hetesKép, és múlthéten még semmit nem láttak belőle!
És a legfontosabb - EstyxnekKép is - NEM SZABAD IDEGESKEDNI!!! Az árt a legjobban a picurkáknak!

Én ma megcsináltam az utolsó LH tesztet /nem bírok magammalKép/, és erős lett!!!Kép Úgyhogy van remény!Kép És a hőm is elindult felfelé, de akkor leszek benne biztos, ha holnap is fent lesz!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zituska! Kép

Húzzatok bele! Megy a sok drukk! Nekem tüszőrepi után elindult felfelé, és utána visszaesett, aztán megint fel, olyan mint az ökörhugyozás. Amikor a teszt csíkos lett, még utána esett a hőm is. Úgyhogy csak hajrá, nehogy a hőd miatt legyen rossz kedved. Én most már röhögök saját magamon, hogy miket gondoltam, mennyire hormonzavaros vagyok! Kép Kép Kép Kép
megy a drukk!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sok pusz
Kriszpy
kriszpy

Kriszpy!Kép

KÖSZÖNÖM!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Drága Kriszpy!

Nagyon gratulálok!!!KépKép
Az enyém kedden 4mm volt...nekem is jövő héten kell visszamennem...te elmondtad már valakinek,
mert én (sajna)mindenkinek és félek, ha nem lesz ott, vagy nem nő vagy valami, akkor mindenki nagyonnagyon szomorú lesz, de főleg a kispapa.!
Egyébként a vetéléstől való félelem meg egyáltalán az egész onnan jön, hogy még olyan picike, hogy el se tudom hinni, hogy ebből még lesz valami, annyira távolinak tűnik az egész!mivel pici, ezért félek, hogy kiesik, nem tapadt meg jól, és hogy elmehet...a félelem csak abből adódik, hogy annyira örülök, és örül neki mindenki, hogy nem!akarom elveszíteni...
egyébként kriszpy, van valami tüneted, mármint érzel valamit, és hol van ez az orvos, mert sajna én még nem találtam meg az igazit, ha esetleg az emailemre írod meg az is jó, csak most nagy erővel keresek is... mert jövő héten visszamegyek ehhez, de még lehet, hogy váltok...
Te nem félsz, hogy ok, most ekkora, de jövő hétre nőnie kell és mi van, ha nem nőttt, meg ilyenek? Kép
millió pusz, eszti
esztyx

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem az ovulációval kapcsolatban.
Kb. 3 napig szokott szúrkálni hó közepén vmelyik petefészkem. Innentől számítva mikor repedt meg már a tüszőm? Egyébként gratulálok a babásoknak. Mi 8 hónapja próbálkozunk, eddig sikertelenül.
Előre is köszi!
Timi
ktímea

Orsi, Cat Kép
Most kicsit azért elkenödtem, hogy irtátok az inszemet. Mi úgy gondoltuk, hogy decemberig spontán próbálkozunk, és csak utána vállakoznánk mindenféle kevésbé spontán dologra. Kép Szerintetek lépjünk hamarabb?
Az én nőgyógyászom nagyon rendes, és aranyos, és abszolút meg vagyok elégedve, de ő is azt mondta, hogy adjunk időt magunknak.
Nektek más a véleményetek?
Minyu, a lelombozódott

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Köszi a válaszokat!
Cateye, Arnold dokibácsi csinálta az inszemeket Nektek? A lombikot is ő csinálta? Úgy tudom ő csak 1 éve működik a János kórházban. Én tavaly ilyenkor voltam nála a Jánosban UH-on.

Köszönöm a biztatást, remélem egyszer majdcsak sikerül a kistesó is. A lányom már sokszor mondogatja, hogy "Anyaaaaa!!! Nekem miért nincsen kistesóm? Miért nem születik a hasadba kicsibaba?" - Nehéz válaszolni neki. 4 éves volt februárban. :-)

Ő "normál " módon Clostis stimulálással fogant.

Sziasztok,

Katie
katie

SZIA ESZTI! Kép

Pont olyan érzéseket fogalmazol meg, amikre én is gondolok. (Kedden mennyi idős voltál?)
Jajj, ne is mond. Persze én megfogadtam, hogy nem mondjuk el senkinek, de ez most valahogy nem jött össze. Már szinte mindenki tudja, én meg (apa is) annyira félek, hogy nehogy valami baj legyen. Ez a babona az oka.Ugye? Amúgy megbeszéltük, hogy semmit nem veszünk előre, majd már amikor elmúltam 6-7 hónapos. Még a Fiamnak is elmondtuk, hogy eltudjon kezdeni hozzászokni a dolgokhoz. Kép Szerencsére, még idáig okés minden. Kép
Tüneteim? Nem sok van. Néha émelygek, szédülök, pisilőmben is csőtörés van. Kép Ja, annyira álmos vagyok állandóan, hihetetlennek tűnik, hogy lehet ennyit aludni?
Neked vannak tüneteid? És melyik nap volt meg utoljára? Megnézem, hol tartasz! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
sok pusz, vigyi magatokra!
Kriszpy
kriszpy

Sziasztok lányokKép
Láttom egyre több kismama van nagy nagy gratula nekikKépKép
KatieKép
Szia nekem is van egy 3 éves kislányom és ő is 2,5év probálkozás után lett clostival,Képmost már 1,5éve probálkozunk a másikal de most két hete derült ki egy lapar mütét után hogy nem sok remény van arra hogy spontán foganyon megKép a másik baba csak segitségel,egy kicsit tul vagyok az első megrázkodtatáson de még mindig szomorú vagyok ha elmegyek egy terhes melett vagy egy picikét láttok Képés az én lányom is megkérdi hogy mikor lesz kistesója ,és nem tudodk neki mit válaszolni rá.Most pihenünk mert sajna anyagilag ugy álunk hogy nem tudok bele meni a inszembe ,és még helyre nem jövünk adig várunkKépKép
Bocsi ha sok voltam
Mindenki vigyázzon magára sziasztokKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!!
Kriszpy, Nagyon jó érzés lehet, gratulálok!!!!! Kép
Zita Kép MIkor mész uh-ra? HÁnyadik napban vagy?

NEkem megint nem sikerült az inszem, de azért jó olvasni, hogy ilyen szépen indul nektek a tavasz.
Holnap megyek a dokihoz, más gyógyszerekkek próbálkozunk ebben a hónapban.

pénteken melóból hazafelé menet, mikor már tudtam, hogy megjön, annyi babakocsist láttam, mint még soha! Vagy már csak azt látom?? Néha úgy érzem, nem bírok ki még egy hónapot, aztán megint és megint kibírjuk... Sokszor ordítani tudnék, fizikai fájdalmat érzek, ha meglátok egy bébit. Bocs....
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia Kriszpy!

nekem feb.24-én volt meg utoljára, szóval...Kép
de még csak ekkora, szóval lehet, hogy csak utána fogant!,jövő héten, ha szépen nőtt a héten, akkor szerintem mindketten egy kicsit megnyugodhatunk majd, mert akkor az azt jelenti, hogy okésan működnek a dolgok, csak még indurka-pindurkák,Kép, én kedden megyek uh-ra, szurkolj nagyon!!!nagyonnagyon szomorú lennék, ha nem lenne jó..
esztyx

Eszti! Kép

Persze, hogy drukkolok. VICCELSZ???? Már alig várom, hogy mi van! Kép Te meg drukkolj nekem majd pénteken. Kép Így kicsit gyorsabban telik majd a hét, hogy utánad már csak 3at kell aludni (ahogy a Fiam mondja)!! Kép
Te kaptál már kiskönyvet? Nekem még korai.
Sok pusza! Vigyázz RÁ nagyon. (Te dolgozol?)
Kriszpy
kriszpy

Anna!Kép
SajnálomKép, hogy ez a hónap sem jött összeKép! Megértem ,hogy mit érzel, mert én is éreztem már hasonlókat, pedig még nem is tartok ott ahol te! De fel a fejjel, meglátod, sikerülni fog, és lehet, hogy hamarabb mint gondolnád!Kép

Én holnap megyek UH-ra, remélem megrepedtek!Kép
Kicsit elkezdtek fájni a cicijeim, remélem ez annak a jele, h. repedtek!!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Cat
Sajnálom ami Veled történt! Az, hogy kinyílt a méhszáj, lehet tudni mitől van? Mondott valami okot a dokibá? Én még mindig félek kicsit a lombiktól, ennek lehet ahhoz köze?

Esztyx, Kriszpy
GRATULÁLOK NEKTEK! Nagy boldogság ez! Nem szabad megmérgezni az aggodalommal! Tessék csak a szép dolgokra gondolni! - mondom ezt én aki szintén sokat aggódom, de persze én is próbálok változtatni ezen.

Dodo
Sajnálom, hogy nem jártál sikerrel - Nektek ez hanyadik inszem volt? ... és fel a fejjel! Tudod! Úgyis lesz babánk! Ha nem most lett akkor majd ezután. De lesz!!!

Minyu
Látom még fiatal vagy, tehát lehet, hogy lehetne időt adni és türelmesnek lenni. Az én korábbi orvosom is nagyon aranyos volt, 30 éves koromtól 3 éven keresztül azt mondta, hogy adjunk időt magunknak majd összejön, aztán 3 év után kiderült az összeférhetetlenségi vizsgálaton hogy nem is jöhet össze. Az orvosok aranyosak és nagyon ráérnek. Aztán ahogy eltelik az idő mi megbánjuk, hogy türelmesek voltunk hiába és nem léptünk valamit. Ti tudjátok mikor szeretnétek a babát, lehet próbálkozni de az idő telik!

Madaran(Anna)
Sajnálom, hogy nem sikerültaz inszem, hanyadik volt? Ne szomorkodj, bízz a dologban és ha babakocsit látsz arra gondolj, hogy nem sokára Te is tologatni fogod!

Lányok!

Szerintetek mennyire okoz bajt két myoma a méhfalban (mellső falában 11x12 mm-es, hátsó falában 19x21 mm-es) - az orvos azt mondja nem kell vele foglalkozni, engem persze izgat a jelenlétük. Elég nagyok is, nem? Tudtok valamit erről mondani???

Puszkó Mindenkinek! Niki
angel

Angel, Zita!
Harmadik iszem volt, de azért Kép
Köszönöm a bíztatásokat, puszi, Anna

madaran

SZERINTEM EZT ÉRDEMES ELOLVASNI!!!

Egy gyógynövény-keverék elősegítheti a teherbe esést

InforMed Hírek 2004;2 InforMed

Előzetes tanulmányok alátámasztják azt, hogy egy gyógynövény-keverék segíti a teherbe esést azoknál a nőknél, akiknél gondot okoz a fogamzás. A kezelés megkezdése után öt hónapon belül a nők egyharmada terhes lett.

A táplálékkiegészítőként forgalomba hozott szer neve ;Fertility Blend;, összetevői a szűzbokor (Agnus castus) bogyója, L-arginin, zöld tea valamint számos vitamin és ásványi anyag. Korábbi kutatásokból kiderült, hogy a szűzbokor bogyója elősegíti az ovulációt, helyreállítja a progeszteron szintjét, az L-arginin pedig fokozza a belső nemi szervek vérkeringését.

A szer hatékonyságának felmérésére a kutatók 30 olyan nőt vontak be a kísérletbe, akik 6-36 hónapos próbálkozás után sem estek teherbe. A nőket véletlenszerűen osztották két csoportba, az egyik FertilityBlendet (n=15), a másik placebót (n=15) kapott naponta háromszor.

Három hónapos kezelés után a hatóanyagot szedő nőknél magasabb volt a progeszteron szint, és jelentősen nőtt a fogamzási ciklus olyan napjainak száma, amelyeken a testhőmérséklet meghaladta a 37 C fokot, ami fokozott ovulációt jelent. A placebóval kezelt nők csoportjában ilyen változásokat nem észleltek.

A szert szedő nők közül öten estek teherbe 5 hónapon belül, míg a placebót kapók közül senki sem. A tanulmány megkezdése előtt szkeptikus voltam, de az eredmények ígéretesek , jelentette ki a tanulmány vezetője, a kaliforniai Stanford University Medical Center kutatója, Lynn Westphal.

The Journal of Reproductive Medicine

Dobos, L.

2004-04-25 11:08:38
angel

És hol lehet beszerezni, gyógyszertárban, ilyen néven?
Anna

madaran

KTímea
A tüszőfolyadék felszaporodása miatt a tüsző fala egyre fokozódó nyomás alá kerül (szerintem ez okozza a szurkálást), majd a legvékonyabb helyen megreped. Hogy ez kb. mikor van azt leginkább az ultrahanggal lehet tudni, de mérheted az alaphőmérsékletet ( bár ettől én sosem lettem okosabb, de van akinek ez megy), illetve vehetsz olyan eszközt ami a vizeletből kimutatja (de ez is becsapott már engem)(Corax ovulációs teszt). Ennyit tudok segíteni, de vannak itt nálam sokkal okosabbak is!!
Egyébként csak önállóan próbálkoztok vagy orvosi segítséggel? Kivizsgálásokon voltál már?

Üdv Niki.
angel

Kedves Anna

Egyelőre sajnos nem tudom. Most bolyongtam a neten és a www.szulocsatorna.hu című oldalon bukkantam rá erre a cikkre. Hétfőn megpróbálom kideríteni ha nyitva lesz gyógyszertár, drogéria és hasonlók. Ha megtudok valamit jelzem természetesen. HA MÁSNAK SIKERÜL, KÉREM ÍRJON!!!

puszi Niki
angel

<font color="ff0000">Az imént említett oldalon egyébként sok más okosság is felfedezhető! Érdemes szétnézni!

puszi Niki</font>
angel

Sziasztok Lanyok!

Megjott!!!! Juhhej! Ennek most tenyleg azert orulok, mert 28 napos volt a cilkusom, ami mar idotlen idok ota nem volt! Es ennek nagyon orulok!!!! Es raadasul nem volt barnazas, mar ma, elso nap, rendes ver jott, es ez ugye azt jelenti, hogy nem alacsony a progiszintem! Vagy lehet hogy megis!?????? Ha alacsony lett volna, akkor mindenkeppen kellett volna barnaznom, nem tudjatok????? Jo lenne ha nem, mert akkor azert legalabb annak orulok, hogy a progi jo. Ez ugye azt is jelenti, hogy akkor a 14. nap korul repedhetett meg, amikor is ugye akcioztunk pont, meg a 16. napon is, dehat megsem sikerult a megtermekenyites. Sajna, de majd nagyon bizom, hogy a kovetkezo honapban sikerul. Legalabb megrepedt, legalabb volt tuszom, legalabb eltunt a cisztam, es 28 napos a ciklusom, ezek mind olyan jo hirek!!!!! Nem hiszitek, de tenyleg nagyon orulok!!!!

Kriszpy, Estyx en is nagyon drukkolok nektek, kedden is penteken is, hogy szepen novogessen a kisbabo odabent, es minden ok legyen!!

Ez a gyogyitea engem is erdekelne, ha valaki megtalalta, szoljon!!!!

Anna, nagyon nagyon sajnalom, hogy ez sem sikerult. Hany inszemet akartok meg? Lombik szobajon valamikor?
Ne szomorkodj, amikor latsz egy babakocsis mamat, lehet hogy o is megszenvedett a babajaert. Es neked is biztos hogy lesz olyan, csak meg ugy latszik lelekileg egy kicsit keszulnunk kell!!!

Zitus!

Hajra holnap az UH-n, AKKOR IS MEGREPEDNEK!!!!!!!

Angel!

Nekem nem inszem volt most. Most clostit szedtem, de sajna nem sikerult. Nekem mar volt 5 inszemem, de azok sem sikerultek. Most ujra clostizunk egy ideig.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

EsztyxKép,KriszpyKép
Üdv. az aggódó kismamák táborában. Sajnos az első 12 hét nekem rémálom volt, de utánna sem szűnik meg az aggódás. Az tapasztalat, hogy az embrió méreteit soha ne hasonlítgassátok máséhoz, meg referencia értékekhez, mert csak idegesítitek magatokat vele. Úgy ahogy van kisebb gyerek meg nagyobb, az embrió méretek is eltérnek.

KatieKép
Igen az Arnold csinálta nekem az inszemeket, és félig a lombikot is. Aztán azt a Zeke adjunktus vitte sikerre, mert az én orvosom síelt.

NikiKép
Az, hogy kinyílt a méhszáj, az alkati dolog, és ikreseknél meg fokozottabban előjön, mivel túl nagy a megterhelés a méhnek. Nincs köze a lombikhoz. Bennem is volt félsz a lombikkal szemben, de ha meglátod a pozitív tesztet, akkor ez mindent elfeledtet veled. Én bánom, hogy nem csináltuk hamarabb, mert az inszemeket tök feleslegesnek tartottam a mi esetünkben. Egy csomó idegtépéstől megóvhattam volna magunkat, de a párom nagyon nehezen adta be a deerekát.

DodoKép
Gratula a 28 napos ciklushoz. Remélem a következő már 9 hónapra húzódikKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat! Kép

Köszi a nyugtatást. Igazán ránk fér. Szerintem Eszti is örül.Csak elolvassa. Kép Köszi a drukkot, de ahogy telnek a napok, én egyre jobban izgulok, hogy mizú? Talán nem is aggódom, csak izgulok. Szeretnék VELE találkozni, de az még odébb van ám. Kép Kép Kép
Sok puszika
Kriszpy
kriszpy

MEGREPEDT A TÜSZŐM!!! MAGÁTÓL!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Most elmondhatom, hogy most először megy élesbe a bébiprojekt! 18 éves koromtól 6 éven át fogigátlót szedtem, azért nem volt peteérésem, miután abbahagytam utána fél évig megint nem volt, mikor elkezdtem szedtem a Clostyt 1.hónapban cisztám lett, ez az első hónap, hogy valóban adott a két alapfeltétel: spermium és PETESEJT!!! Végre nekem is van! Én már ennek is úgy örülök!!! Tudom, kis lépés ez a babához, de nagy lépés nekem!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:
Úúúúúúúúgy örülök!!!
Móni
Monik

Minyu Kép
Ezt nektek kell eldöntenetek. Ha adtok időt magatoknak, akkr van esély a spontánra is, de annyira azért nem sok ez a sejtszám. Gondoljátok végig! Én nem vagyok egy várakozós típus, de ha ti tudtok nyugodtan várni ( és itt a hangsúly a nyugodtságon van, mert az a legfontosabb), akkor várjatok decemberig.

Kagyló Kép
Ismeretlen eredetű meddőség sok esetben pszichikai, ezért kell is a 6 inszem. A lombik nagy megterhelés a szervezetnek, és lelkileg sem egyszerű, arra nem lehet csak úgy hipp-hopp menni. Az az utolsó szalamaszál, előtte azért ki kell próbálni, amit ki lehet. Nem beszélve arról, hogy a TBnek is nagyon drága, így csak az utolsó esetben finanszírozza, az inszem olcsóbb, ezért, ha indokolt, akkor azt szorgalmazza.

VKOrsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?