A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Csibe: Nagyon édesek a 4D-s képek, fizu környékén mi is megyünk!! Már nagyon várom, csak olyan nehéz kiválasztani, hogy melyik magánklinikára menjünk, nem is az árak miatt, mert azok nagyjából egyformák, csak rémhíreket hallottam a védőnéninktől egy-két klinikáról! :( :( :? :?
szisz89

Szisz!!!!!

Az én férjem is AUGUSZTUS 9 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kicsidodi!

Nekem is mindenki mondogatja, hogy nem éltem még igazán! Hülyeség!!! Gyakorlatilag 14 éves korom óta én keresem a zsebpénzem, meg a nyári buli lóvét, és ugyan ilyen idősen kezdtem a diákbulikat. Párommal 2éve vagyunk együtt, ő Dj. Az elmúlt 2 évben annyit buliztam, hogy megszámolni nem tudnám. Nos részemről a bulik kilőve már nem hiányzik. Ha meg mégis kedvet kapok később, akkor is bármikkor elmegyek Apával egy bulijára, és kész. Pasik, hát igen Apa is büszke, hogy még dobogós!:D:D:D Nálam az is marad! Vagy egyes elképzelések szerint nekem (bocsi a kifejezésért) f***ról f***ra kellett volna járni, hogy kiéljem magam???? Sajnos mindenkinél más és más a kiélés fogalom értelmezése.
Ne aggódj, szerintem ez a normális ahogy mi csináljuk!!!!
Egyébként én is fiatal anyuka akartam lenni!! Már a babus kiderülése előtt megmondtam Apának, hogy 23 éves koromig kap haladékot!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kép
szisz89

Köszönöm szépen Kiara nevében is :oops: :oops: :oops:

szisz!
én a hepinetet még mindig csak ajánlani tudom nektek persze,ha
el tudtok menni valamelyik helyükre...
ha regisztrálsz a honlapjukon,akkor 1kép helyett 3at nyomtattnak ki
ajándékba...

www.hepinet.hu

Dodi!
azért reménykedek le tudjuk boltolni majd a dolgot :roll: :wink: :roll: :wink:
sokat járunk majd Fótra,hisz párom fóti.ha jól tudom őrbottyán nincs annyira
messze.egyszer "véletlenül" arrafelé tologatom a ksicsajt és lehet szerelem
lesz első látásra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Szisz!

Látom egyetértünk :wink: :D :D :D !
Biztos írtad, csak lemaradtam :oops: : Fiú, vagy lány a bébi? Nevekkel hogy álltok? Mi nem túl fényesen :roll: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

nat geo-n élet az anyaméhben maraton van...

Kép
Kép
csibe83

Breki!

Beleolvastam a Lelki köldökzsinórba, és "mindent" értek :wink: :lol: :lol: :lol: !
Egészségetekre :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szisz köszi, megpróbálom, hátha. Én a Praxist ajánlom, szerintem nagyon tutik. Bendével még nem voltunk, de Marciról két éve nagyon jó felvételek készültek.

Lorca, Marcival én is előbb elkezdtem dagadni, csak most azt hittem kimarad. De sajna nem. Úgy irigyeltem azokat a kismamikat, akiknek abszolút nem vizesedett a lábuk.

Csibe, nagyon szép felvételek készültek Kiaráról. A 6. képen olyan kis elégedett arcot vág. :D

Kicsidodi, a te picifiúd is csodaszép!!!

kispiskóta

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Ez így szerintem is elég béna :? ! A szűk rokonságot értem, de akkor minek a barátok.... Én akkor inkább nyomtam volna egy ebédet a szülőkkel, aztán este parti a barátokkal (csak legyen valami lagzi-feeling :lol: )! Mi a lagzin kereken 100-an voltunk, és ott tényleg csak azok voltak, akiket mi akartunk! Nem jópofiztunk :wink: :D ! És hatttalmas buli volt, azóta is hallgatjuk :mrgreen: !
Hát, a hozzáállásról meg annyit, hogy én "csak" 20 voltam, de már kora délutántól fájt az arcom a levakarhatatlan vigyortól, és hetekig minden áldott léleknek bemutatkoztam, hogy Sarkadiné, még az ismerősöknek is :lol: :lol: :lol: !
Húúúú, engem most nem gerjesztettél be ezzel a csokitortával :? ! Naggyon nem kívánom! Viszont valami savanykás, hideg cuccot elviselnék, mondjuk citromfagyit, vagy málnát.... :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe és Kispiskóta köszi a tippeket, a védőnénink is a praxist ajánlotta. Meglássuk.

Kicsidodi: Hétfőn azt mondta a doki, hogy kb 60% lány. Apa persze azóta a föld fölött jár 10 centivel!:D:D:D:D
Majd a 4D UHnál lesz 100%.
Nevek... pfff, a kislány név már 1. gondolkodásra megvolt, hogy Fanni, bár Apa most kitalálta, hogy 2. neve legyen Szilvia. A fiú név, hááát azzal mi is gondban vagyunk, Apa nagyon válogatós. Egyenlőre ott tartunk, hogy Nimród. Ez a név nagyon szép, csak becézés szempontjából nem túl előnyös szerintem. Ti is hadilábon álltok? :D

Kép
szisz89

Szisz, Bende-Benedek Nimród lesz. :lol:

kispiskóta

Halihó!
Látom ebben a szép időben sokan ülünk a gép előtt.
Boo! Érdekes lehetett a lagzi, de mégis egy dolognál megakadtam. Biztos, hogy nem direkt húzták a bal kezükre a gyűrűket? Ugyanis mi is a bal kezünkre húztuk, és nem a tudatlanságunk miatt, hanem mert mi így döntöttünk. Senki nem volt beavatva csak az anyakönyvvezető és a lelkészünk. Azt mondták, hogy nem kötelező a jobbkézre húzni, ezt mindenki maga dönti el. Így lehet, hogy ők is így gondolták. :roll:

Csibe! Kiara GYÖNYÖRŰ baba! Gratula hozzá!!!

Tegnap én is bevágtam egy tál epret!!!Isteni finom volt, este pedig szülinapi buli volt! Epres mascarpone sajtortával. JAJJ!!! Tele ettem magam. Éjfélig tudtam bulizni, aztán irány haza, mert Jázmin nagyon nekifeszült a hasfalamnak és éreztem, hogy már nem jó neki. Biztos hangos volt a zene :roll: ! Kicsit furán is éreztem magam, mert sokan elég érdekes ábrázattal néztek rám, hogy kismamaként ott vagyok a buliban. Na, de nem érdekelt, hiszen Gábornak a buliján nehogy mááá ne legyek ott??? Nem???

Jók a pocakos képek! Ezen felbuzdulva én is teszek fel képet.
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Kispiskota:Reg hallottunk feloled!!!Puffedni ugyan meg nem puffed,de azert lathato a vizesedes,nekem is a zokni nyoma ott marad....

Conversano:Hat igy jart...rohadt kapzsi!!!Jo sztori :lol: :lol: :lol:

Csibe:Nagyon szep Kiara!!!Baromi jo kepeket csinaltak rola!!!!

Lorca:Koszi!!!Meglesem....!Most azert remelem a joidoben ismet megyek emberek koze vegre,szoval probalkozom en is tarsalogni...szerencsere nem vagyok egy elszalados tipus,ha hozzamszolnak....

Szisz:Itt nagyon fincsi dinnyeket is lehet kapni ilyenkor,a gorogtol kezdve a sokfele sargaig..Nemreg a gorogdinnyet faltam rendesen...
Tenyleg nagy a hasonlosag...nagyon jo is az ha fiatal szulei vannak egy babanak...En is ugy terveztem,de aztan maskent alakult :( 34 evesen jon az elso....Sebaj,varjuk am nagyon!!!
Egyebkent hugom az elso kislanyat 21 evesen szulte...haaat eleg korainak talatam,mert nem voltak adottak a feltetelek,mondhatni semmijen szempontbol sem...Okes hogy mar jo par eve egyutt jartak,de se lakhatas,se allas,se suli,se semmi.Aztan a baba szuletese utan 1 evig voltak egyutt.Na ez nem remtortenet,csak hogy naluk sajnos nem jott be a dolog...pedig a pasi igazan tehett volna tobbet a dolgokert,de fontosabb volt a jatek a szamitogepen...Mondjuk o is nagyon fiatal volt,ebbol is latszik,hogy sok pasi elegge keson ero tipus :( De ahol azert meg van a kello korkulonbseg ilyen esetben,ott azert felelossegteljesebb lehet a fiu.Csak igy tovabb ugyesen!!!!Sok boldogsagot Nektek!!!
Azert irigy vagyok am kicsit!!!

Dodi:husveti pocak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Micsoda versenges van itt a jo kispasikert :wink: :wink: !!

Boo:Ma apa atvallalta a porszivozast 8) !En itt potyogok Nektek kozben...
Pocakunk hasonlo,az enyem bugyitol gyomorig tart :lol: :lol: ,A tied szep hosszu,formas,de lentebbrol indulo...Nagyon szep!!!
Hat erdekes volt akkor az eskuvo....Mi ugyan "csak"35-en voltunk,mert ezt birtuk szponzoralni segitseg nelkul,de hat azert vagy senki,vagy mindenki...
A bal kezre huzott gyuru:apat itt sokan cseszegettek,hogy hol van a gyuruje :shock: A jobb kezen,ahogy ez otthon szokas!Amig el nem hagyta....Szoval itt meg mindenki a balkezen hordja,tolem is sokszor megkerdeztek mar hogy ferjnel vagyok-e,mert a jobb kezemen van ugye,es raadasul nem is sarga arany....
Lehet ok mar a kulfoldre valo utazasuk miatt akartak igy....
Bar ezert hazasodni :shock: :roll:
Mondjuk azert sok erdekhazassag tortenik...nekunk is voltak rosszakaroink,akik ezt gondoltak :evil: :evil: :evil: :evil:

Norka:Szepek vagytok nagyon!Nem is ertem kinek mi koze ha Ti azert birjatok,hogy meddig vagy ebren...es meddig veszel reszt a bulin...Gondolom nem leittad magad a sarga foldig...A terhesseg nem betegseg!!!Azert ejfelig egy-egy alkalommal belefer ha az ember birja es a babuci is :wink: Jol tetted szerintem hogy ott voltal!Szep a pocikad!!!

Kép
Kép
ancsurti

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:25-kor.
Vendég

Lányok!

Szépek a Pocik!
Dodi...télleg TOJCI :lol: :lol: . Nekem inkább olyan, mint Boo-é!

Csibe! Gratulálok a Kiscsajhoz...nagyon Lányos tényleg, nagyon cuki!

Norka!

Jól tetted, hogy elmentél, úgyis érzi az ember, hogy meddig jó neki, kár lett volna kihagynod! Szépek vagytok Pároddal nagyon! :wink: :lol:

Dodi! Köszi...mármint az "egészségetek"-rét...megvan :lol: :lol: , tudod, mi igencsak ilyen beállítottságúak vagyunk :)!

Szisz! Gartuláció a Babához! Nincs azzal semmi gond, ha valaki fiatalon vállal Babát....nem is értem...régen az volt a furcsa, ha valaki későn, most meg ez....erről az a véleményem, hogy mindenki akkor szül, amikor akar, amikor érettnek érzi magát, a körülményeket és úgy érzi, hogy megtalálta álmai Pasiját...ha 20 évesen hát úgy, ha 30 évesen akkor meg úgy...totál mind1---a lényeg, hogy boldogok legyetek és kész (ez pedig, mint tudjuk, nem korfüggő) :wink: :D

Tickerplayground.com
breki76

Ancsurti,
Ha belegondolok 21 éves magamba és abba, hogy egyedül maradok egy babával...hát pánik. De pont ugyan úgy pánikoltam volna 30 felett, ha egyedül maradok. Az biztos, hogy sokkal rugalmasabb voltam akkor. Mai agyammal pl nem vágnék neki úgy Olaszországnak, mint hajdanán. Egyedül, egy Rómába szóló buszjeggyel, hogy azután majd megoldom és valahogy csak eljutok Szardíniára, ahogy 10 éve. :lol:

Norka,
Hajrá buli. :lol:

Boo,
A jobb vagy bal kéz szokás kérdése. Én is a bal kezemen viselem.

Csibe,
Néztem a bébimaratont. :D Tök jó dolgokat mondtak. Nekem mondjuk a legviccesebb az volt, hogy helyenként ugyan azokat a felvételeket használták, csak éppen más volt a szöveg hozzá. :lol: Pl az elsőben 3-as ikreket kotort ki a doki, a másodikban ketteseket. 8) Vagy hogy a külön nemű egypetéjű ikerpár egyik fele csak a másodikban lett hermafrodita és a magyarázat a jelenségre eltért egy kicsit. De tény, hogy szórakoztató volt.
Születési becsült súly?! Ez aztán a magabiztos hozzáállás. :lol: Még a szülés napján is tévedhetnek akár fél kilót is.

Dodi,
Engem a választott dokim mindig munkaidőben fogadott, de csak az utolsó pár hétben, addig ambuláns jártam a Sotéra, ráadásul Nati akkor született, amikor pont ügyeletes volt, tehát egy lépéssel sem kellett többet tennie, mint a munkaköri kötelessége, amiért egyébként is fizetik. De fizettem, mert úgy gondoltam.
Második alkalommal szintén csak munkaidőben, munkahelyen fogadott, ott is fizettem. A szülésre be kellett hívni késő este, hát kár volt. Siettette a szülést, - neki köszönhetően lett pl méhszáj repedés - és emiatt nem került sor edára, amivel vszínűleg elkerülhettem volna a gátmetszést. Még volt pofája ezt meg is mondani. Az, hogy nem volt idő fájdalomcsillapításra, nem zavarta a varrogatás befejezésében sem. Ezért ha várt is, egy fillért sem kapott.
Nem hiszem, hogy bármi áron birkának kell lenni. Ha a magánfogorvos ilyen bunkó, felkopik az álla. Szerintem nem egy kategória. A Telki kórház az egyetlen magán, oda meg egyikünk sem jár. Nem szeretnék itthon is egy olyan helyzetet, mint Amerikában, ahol a megszülni készülő nőt is kidobják a kórházból, ha nincs biztosítása és azért alkalmaznak nem szült nőket a recepción, hogy nehogy véletlenül megszánja. Milyen lenne, ha én a középsuliban azt mondanám, jó, tanítom a kölköt, de egy közepesnél csak az számítson jobbra, aki támogatja a bankszámlámat? Pedig sok nőgyógyi ezt csinálja. Aki meg nem, az megszakad a munkában.
A kismamát felrázó dokiról... :evil: :evil: :evil:

Kép KépKép
lorca

Breki!

Ennél valamivel kevésbé tojci általában, de van, hogy még durvább: amikor "kinyomja magát" rendesen hegyes! Olyankor csúcsfejnek hívjuk :lol: :lol: :lol: !
Látjátok, ezért mondják, hogy hátulról nem látszik semmi! Söt, még szemből is csak olyan, mintha picit híztam volna, még derekam is van, aztán elfordulok és leesnek az állak :lol: :lol: :lol: !

Lorca!

Na igen, az nagyon nagy gáz, hogy a választott doki sem garancia a készségességre, emberségre :evil: ! Engem ugye ez igazából nem érint (anyu miatt nem fogadnak el tőlem sehol pénzt), de ha nem lenne így, én magamtól tuti azt csinálnám, hogy csak szülésznőt választanék , mert a szülésnél az ő személyük nagyon nem mindegy, de egy nőgyógyászról az ember feltételezi, hogy csak le tud vezetni egy szülést :roll: (amúgyis csak fél órát van ott, ha van annyit :roll: )! Így megúszom 20 ezerből, 150 helyett! Ha meg valakit zavar, hogy minden alkalommal más előtt kell feltárni a bájait, akkor szigorúan mindig akkorra kérném az időpontot, mikor ugyanaz a doki van a rendelőben, valami változtathatatlan programra hivatkozva (mondjuk csak hétfő délután engednek el a munkahelyemről) :wink: :D !
Szóval én tuti trükköznék, mert anyu miatt belelátok abba, hogy mennyire túl vannak fizetve, ellenben más szülés körüli munkát végzőkkel akik többnyire egy petákot sem kapnak, és nem is kérnek!!!! (Szülésznő, anesztes, gyermekorvos, nővérek....)! Már írtam egyszer, hogy ez úgy lenne korrekt, hogy ha a szülésért fizetett lóvét igazságosan elosztanák, de csak az orvos teszi zsebre, holott ugyanazt az egyetemet végezte, mint az anesztes, vagy a gyerekorvos!!! Én nem az összeget sajnálom a szülésre, csak nem tartom jogosnak , hogy egy ember tegye el egy csapatmunkáért!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ancsurti, te emlékszel rám? Pedig tényleg rég írtam és akkor se hűűű, de sokat. Most megpróbálok bekapcsolódni. Az én pocakom vége is a gyomromnál van.:lol:

Köszönöm a lábdagadásos infókat. Sajna ez csak rosszabb lesz.

Czigka én is 8 kilót híztam és én el vagyok keseredve. Pedig nem eszem többet, mint annak idején. Rémálmom, hogy 25 kiló plusszal megyek szülni. És nem az alakomat féltem, de még emlékszem Marcival 12 kilót híztam és a végére így is baromi nehéz volt a 40 fokban.

Matracra, ha van valakinek még ötlete, szívesen veszem.

kispiskóta

Sziasztok!

Van előtejem! Mikor mentem fürdeni észrevettem egy kb. 1 centis foltot a melltartómon. Picit megnyomkodtam a bimbóm, és először semmi, de aztán sűrű sárga tejci jött belőle :D !
Csak megjegyeztem, mint újdonság...
Nektek is van :roll: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

Nekem nincs előtejem, a -2 kilós hízásomat (a dokim mindig így írja :shock: :lol: :lol: :lol: ) feltornáztam +4-re, a Normáfától elsétáltunk a Libegőig és a többit majd holnap.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Ne b@sztasd a cicit, tessék békén hagyni!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
200907?

007!

Cicit békénhagyni? :lol: Egyik lány a másik topicban már az újonnan vásárolt mellszívót is kipróbálta, jött is az előteje rendesen. :roll: :lol:

Kispiskóta!

Tavalyi infó, de érdemes utánajárni. Szóval Bölcsőbe bármekkora szivacsot vágnak :arrow: Dodi Kft Népszínház u. 47. (a blaha közelében) Sok sikert! ;)

Ági!

Herpeszem nekem is szokott lenni, és amikor kiderült, hogy babát várok, rögtön ki is jött egy óriási az orromba. Én kentem a szokásos krémmel, doki megengedte. (richtifit herpesz elleni krém) Igazából mondják is, hogy ha meggyengül az immunrendszer, mensi előtt, vagy napozás után, terhesség alatt nagyobb a valószínűsége, hogy kijön. De jó hír, hogy ha a szádon vagy a körül szokkott kijönni, akkor nagyon kicsi a valószínűsége, hogy a nemi szerven kijön, ami ugye a rosszabb verzió. :wink:

Lorca!

Lidokainos fülcsepp: Otipax :!:

Boo!

Neked a nappali közepébe csinál a kutyád, nálunk meg nagyon tavasz van, összeverekedtek a kutyáink. :( Vérre menő küzdelem volt, annyira, hogy az egyiket muszáj volt éjszakára a pincébe :!: :( zárni. Mielőtt még állatkínzónak gondolnátok minket, nagyon sajnáltuk, de nem volt más megoldás. Különben megölik egymást. Ha bezártuk az egyiket a lakásba, állandóan nekirontott a bejárati ajtónak, már attól féltünk, hogy kitöri. Úgyhogy most egy hétig, míg tüzelnek a kutyák, ez lesz. nappal is meg vannak bolondulva, de az egyiket kikötjük, s ugat egyfolytában, a másik meg állandóan elszabadul, úgyhogy egy darabig a házban, majd ha megy neki az ajtónak akkor kiengedjük, de kint kell lennni, hogy ne menjen neki a másiknak. Úgyhogy szegény apósomnak megvan a napi feladata: kutyamegőrzés. Még szerencse, hogy van egy kis földje pluszban, ma is az egyiket kivitte oda, míg kapált, a másik meg itthon maradt. Iszonyú!! Ez tavaly nem volt ennyire durva. :shock:

Kép
Kép
tabati

Csajok!Vegre ma szep ido volt!!!!Akkorat setaltunk,persze egybekotve a kellemest a hasznossal,ugyanis azert vasaroltunk is..szunyoghalot az ablakra,vettem par fele viragmagot 8) Juhujj!Csinalok kis viragos verandat!Persze nem vettem eszre,de lukas a csiraztatotalca...na majd befoltozom.
Napraforgo magot is vettunk,imadom!!!Meg torokszegfut is,meg meg 2 fele valami szepseget...na majd ha sikerul,lefotozom.
Aztan kajaltunk is,es hat fel kellett hajtani tisztasagi betetet :shock: mert nem kaptunk az egyik boltban.Hazafele is setaltunk nagyot :lol: :lol: :lol: Jol esett vegre!!!

Czigka:Na ma nem 6 fok volt,13 korul jart.De sajna megint jon meg a hideg :cry: Persze hogy rendben van a szived :wink: !

Breki:Kell is ebben a vilagban az effele gondolkodas mod...en szerencsere eleg nyitott vagyok a dolgokra :wink: :wink: :wink: !

Lorca:Na akkor hasonloak voltunk fiatalon :wink: Igy jartam meg Amszterdamot 2x,Portugaliat,es egyeb helyeket!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szamomra felhaborito azert hogy micsoda penzeket elkernek a dokik...jo a hasonlat a tanitasal kapcsolatban....

Kispiskota:Hat persze hogy emlekszem!A Marcisokra plane!!! :lol: :lol: :lol: Egyel sok almat,almakompotot!Habar en eszem,megis vizesedek....

Dodi:Nekem is van mar valami cucc a cicimben :lol: De nem merem gyomoszkodni...

Boo:Muzli es a hullamok :lol: :lol: :lol: Az en kutyusom is ennyire kattant modon imadta a vizet!Persze anyaja buvar...igy ez termeszetes!!!Azert van pofajuk ennyit kerni a parkolasert....pisilde meg sehol....Basszus nemreg meg ott bringaztam....(na jo azert meg nincsen honvagyam....)

007:Jo kis tura!Egeszsegetekre!Gondolom jo sokan voltak....

Tabati:Bator lany az aki kiprobalta a mellszivot! :shock: Azert egy kis mehtevekenyseg ido elott nem hianyzik senkinek!!!
Kutyikhoz kitartast!!!

Kép
Kép
ancsurti

Jó Reggelt!

Tabati, kösziii az infót! Megérdeklődöm ott is.
Azért az nagy merészség, hogy kipróbálta a mellszívót, nem fél a lány egy esetleges koraszüléstől? Bár én gyömöszkölhettem, így is 5 nap túlhordás lett a vége.

Boo, nem mindenesetben, de akinek amúgy is "puklis" annak igen.

kispiskóta

Sziasztok!

Olvasgatok, olvasgatok majdnem minden nap, de mire a végére érek már belustulok.Jó sokan vagyunk már, termékeny hónap ez az október. Üdv az újaknak.
Mindenkinek gratula a szép pocikhoz és a még szebb 4D -s képekhez, a rajtuk látható édes babapofikhoz.
Zsombi nagyon izgága mostanában, akkorákat rúg, hogy , ha épp el vagyok bambulva szinte megijedek. De annnnyira jóóó. A hangulatom napról napra jobb, imádom a napsütést . :D :D :D

Hogy fekszik a gyerek témához : kb. 2 héttel ezelőtt lent és fent éreztem, el is könyveltem, hogy szépen befordult már. De mostanában határozottan két oldalt érzem, tehát vízszintesen fekszik. Végülis van még ideje befordulni és ha neki így kényelmes, akkor még egy ideig maradhat. Ugyeee? :shock: :shock: :shock:

boo : szerintem sem kéne bántani a cickókat !!!:twisted:
:twisted: Mellbimbó témához csak annyit, hogy nekem leginkább egy aszalt szilvára hasonlít a bimbóudvar, a bimbók meg megnőttek :shock: :shock: remélem nem lesz túl nagy falat :D :D :D

Szombaton horgászni voltunk, mondjuk én most csak punnyadtam, napoztam és jól le is barnultam.Ez tök jó, 2 hete még hullott a hó, most meg napoztam és nagggyon melegem volt. Persze az idős embereknek biztos nem túl jó ez a hirtelen időváltozás.

Jövő héten megyünk dokihoz, ezen a héten meg elmegyek a védőnőmhöz.Zsombi beindult, kéri a reggelijét
:D :D :D

Kép
ikoka7

Én is megnéztem és jött egy kis előtej...Úúúú nem semmi aki már "megfejte" magát....nem olvas ide vonatkozó irodalmat???? Gratulálok! No comment....... :?

Ancsurti!

Még valahol a topik elején említettem egy könyvet, talán akkor nem nézted! Nagyon jó az is: DAHLKE, MARGIT; ZAHN, VOLKER; DAHLKE, RUEDIGER: ÚT AZ ÉLETBE
A születés teljessége. Várandóságról és születésről-holisztikus szemmel. Nekünk Apával nagyon bejött!

Csodálatos idő volt hétvégén...voltunk Babás rendezvényen, meg sokat sétáltunk. Kedden meg megyünk Miklósa Erika "koncertre"....már nagyon várom...szeretem a hangját nagyon! Most már beindul végre a csavargás....nem a gépezés :wink: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Jó reggelt! :)

Felébredtem és bár álmos vagyok, nem tudok visszaaludni :? . KisNewl még alszik, úgyhogy gondoltam gyorsan eszmefuttatok egy kicsit(? :oops: ) és visszadőlök, majd később reagálok több mindenre is.

szisz89, kicsidodi és a többi hamvas fiatal! :wink:
Herótotok van (megértem :wink: ), hogy miért kérdezgeti mindenki, hogy nem korai-e baba és jól meggondoltátok-e és azt mondjátok, hogy a mi anyáink is ekkortájt szültek. Ez így igaz, de van egy kis bökkenő.
A mostani harminc közepe-negyvenes eleje korosztály nagyszülei döntően az első, szülei pedig a második világháború illetve '56 után nem sokkal születtek. Akkor szó szerint romokban hevert az ország, nem volt ruha, kaja. Mindenki egyformán csupasz fenékkel állt sorba, ha valahová kenyér vagy hagyma érkezett. Nagyon megbecsülték azt ami jutott és mindenki igyekezett összekuporgatni, sínre tenni az életét, nagyon sokszor férfi nélküli családban. Ha valaki jutott valamire, akkor azt magának köszönhette.Az életben maradás volt a tét. Mindenkinek ki kellett venni a részét a munkából, nem fordulhatott olyan elő, hogy 30 évesen azt mondja egy nő, hogy ő bizony még soha nem főzött húslevest... Mire kikerültek a lányok az iskolából már tudtak főzni, természetes volt, hogy a háztartás NŐI munka és gyakran segítettek a kisebb testvérek felnevelésében.
Mire az én korosztályom megszületett a mi szüleinknek volt fogalma a nincsről, de már vitték valamire. Volt állásuk és továbbra is egy színvonalon élt mindenki: mindenkinek hasonló lakása, kocsija volt, általában jutott kis nyaralás, (esetleg egy kis telek), a gyerekeket be lehetett adni bölcsibe, oviba. Mi már ebbe születtünk bele, mindaz a fenekünk alá lett téve, ami nekik egyáltalán nem volt.
Amiben mi felnőttünk egy viszonylagos jólét volt, ahol nem volt ciki, ha valakinek az anyja takarítónő volt az apja pedig szenet lapátolt. Ugyanolyan köpenyben jártak iskolába, mint a diplomás szülők gyerekei és a tanár mindenkinek bevágta a karót, ha úgy volt. És ha elhangzott a "Küldd be fiam az apádat!" című mondat, akkor egy hétig nagyon jó gyerek volt mindenki...
Lehetőségek, áru cikkek, választék nemigen volt, banánt ha Mikulásra vagy Karácsonyra kaptunk, akkor az nagy szó volt. Viszont abban nőttünk fel, hogy örültünk annak, ami van és azt tanították, hogy nem szégyen a kétkezi munka és ha csinálsz valami balhét, akkor azt neked is kell elvinned, felelős vagy a tetteidért.
Aztán jött a rendszerváltás és borult minden. Sorra vesztették el az emberek a munkájukat, családok hullottak szét. Hirtelen sok mindenre nyílt lehetőség, csak pénz kellett hozzá... Egyre több szó esett a jogokról és egyre kevesebb a kötelességekről. Már ciki volt, ha valaki gázszerelő volt és nem diplomás. Elkezdett kialakulni az a kép, hogy ha boldog akarsz lenni, akkor mindazt birtokolnod kell, amit a reklámok zúdítanak rád és azt csak sok pénzzel lehet, amit meg csak diplomával lehet leakasztani illetve úgy, hogy a másikat eltaposva jutsz előre. A tanároknak oda lett a respektjük, hirtelen mindent szabad lett és átcsapott szabadosságba.
Ma már "kötelező" egyetemre menni, a párkapcsolatok is elértéktelenedtek.
A mai huszonévesek is beleszülettek a jóba, de sokuknál még gyerekkorukban vagy kicsúszott az egész alóluk vagy abban a nyomásban nőttek fel, hogy mindenáron menni kell előre, mint egy tank, de felelősséget azt nem vállalunk semmiért. Egy friss felmérés szerint a mai tizenévesek jelentős részer az erőszakot szórakozásnak illetve az érvényesüléshez szükségesnek tartja. És itt nem csak velük, hanem a szülői háttérrel illetve a társadalmi a mintával, elvárással is gond van.
Hát, ezért kérdezi meg mindenki Fiatalok, hogy jól meggondoltátok-e. Az, hogy biológiailag ki hány éves és hogy szellemileg mennyire érett, felelősségteljes az két dolog. Van, hogy 16 éves létére valaki tapasztaltabb, életre valóbb, gyakorlatiasabb, mint egy 36 éves. De általában azért nem ez a jellemző...
A kérdőjelek nem feltétlenül nektek szólnak személy szerint, hanem inkább a korosztályotoknak, a környezeteteknek és a titeket körül vevő elvárásoknak. Mindegy, hogy hány éves az ember, sose tudhatja előre, hogy okosan teszi-e, hogy gyereket vállal és jó szülő lesz-e. Az mindig csak a végén derül ki.
(Gyönyörű példa erre tegnapról. Ülünk a Libegőnél és nézzük, ahogy lentről jönnek fel az emberek. Egyszer csak egy 12 év körüli fiú kiugrik az ülésből, még út közben és nekiáll csámborogni a mozgó ülések között. A kezelő rákiabál, hogy ha már ilyen hülye volt, akkor legalább gyorsan húzzon ki onnan. Megérkeznek a gyerek szülei is nemsokára: harminc elejiek, anyuka nyugodtan fagyizik, apuka is köszöni, elvan. Leszállnak, mitkérszcsokitvagykólát stílusban megkérdik a gyereket, hogy miért ugrott ki és szépen mennek tovább. A gyerek nem felel, de nem is történik semmi. :shock: :shock: :shock: :shock: Hát, az én gyerekeim nem fog ilyet csinálni, de ha igen, akkor bizony akkorát fog kapni, hogy a szék adja a másikat. (Lehet felhördülni) Félre értés ne essék: nem tartom nevelési eszköznek a verést, de inkább az én tenyérlenyomatommal mászkáljon egy hétig az arcán, minthogy legközelebb hasonló hülyeség miatt kitörje a nyakát vagy ottmaradjon nekem. Ha hülyeséget csinált, akkor számoljon azzal, hogy vállania kell a következményeit is. Illetve a gyerek is csak annyit csinál, amennyit a szülő lehetővé tesz :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.04.06 07:47-kor.

Kép
Kép
200907?

Jó reggelt!

Boo!Tényleg érdekes esküvő lehetett!!! Mi mindennek utánnanéztünk az esküvő előtt. Olyan izgi volt, és ünneplőbe öltöztette a lelkünket a készlődés. Lehet, hogy ők majd később rájönnek, hogy nem így kellett volna. :roll:

Felső: Normál nem kismama felső. Már kellett valamit vennem, és a kismama felső nem igazán jöttek be, ráadásul az árukkal sem vagyok kibékülve. Találtam egy boltot, ahová megérkezett a tavasz-nyári kollekció és azok között találtam ezt a darabot, 2980 forintért. Szerintem megérte.

Kispiskóta!
Múlt hétvégén elég sokat kellett talpon lennem, és sajna stressz is volt. Úgy tudom az is okozhat lábdagadást. Így is történt :( Nagyon bedagadt a bokám, 2 napba telt mire leapadt. Egész pontosan azt tanácsolják, hogy ilyenkor már végképp mentesítsük magunkat a stressztől és a sok munkától. házimunkától. A lábat fel kell pócolni, lehetleg úgy, hogy magasabban legyen a szívnél. Én elkezdtem inni a Várandós teát is, ami több panaszra is jó. Eddig úgy néz ki, hogy bejött a dolog. :lol: Ha gondoljátok leírom a receptet!

Előtejem nincs. De szegény csaj aki kipróbálta a mellszívót :shock:
Én a sógornőmtől megkaptam az övét, de eszembe nem jutott volna, hogy rátegyem a cicmre. :roll:

Cici bizgerálás: Én azt is olvastam, hogy nem árt felkészíteni a melleket a szoptatásra, ezt a 3.trimeszterben lehet elkezdeni. Ezeket tanácsolják:

-mosakodás hidegvízzel, durva mosdókesztyűvel
-durva törölközővel törölközzön
-simítsa végig puha kefével a brt a mell aljától a mellbimbó irányába csillag-ésköralakzatban
-fogja meg a kiegyenesedett mellbimbót hüvelyk-és mutatóujjával és sodorja erősen az ujjai között.
-nyomja össze a bimbókat a bimbóudvar szélénél
- próbáljon meg egy csepp előtejet kifejni
-helyezzen 1 szelet citromot a mellbimbókra, hogy a bőr erősödjön
- napozzon minél többet fedetlen mellel.
Lassan és óvatosan kell elkezdeni az edzést.Csak addig végezze a gyakorlatokat amíg jólesik.

Ancsurti! Tök jó, hogy alakul az idő nálatok is! Most mi küldünk neked egy kis meleget! :lol: Mára 23-24 fokot ígérnek!

Én lassan indulok a védőnénihez. Kíváncsi vagyok, hány kilónál tartok.
Napsütéses szép napot mindenkinek!
Vendég

[quote="ikoka7"] írta:ikoka7

Szombaton horgászni voltunk, mondjuk én most csak punnyadtam

:lol: Miért? Aki horgászik, az mit csinál, nem ugyanúgy punnyad, mint te? :lol:

Szép napunk van ma is, főleg, hogy nem kell melóznom! :P :wink: Kutyák koncerteznek újfent, a szomszédok imádhatnak ám minket, de mi a francot csináljunk?? :shock: Anyósom már nyugtatót akar nekik beadni, de "szerencsére" eszni sem esznek nagy szerelmi bánatukban, mert azért én nem adogatnék csak úgy nyugtatókat nekik, nem is értünk hozzá. :roll:

Vizesedésre nagyon jó még a petrezselyem. Akár szendvicsbe is bele lehet tenni, vagy vajkrémbe belekeverni, aztán meg levesekbe, krumplihoz...úgyhogy hajrá!! :wink:

Kép
Kép
tabati

Boo!

Ha tudnád mennyire sokan házasodnak ilyenek miatt (hitel, szocpol, vízum....), sőt én hallottam olyat is, akik ilyesmi miatt váltak el :evil: ! A férj nevén adótartozás volt, a ház viszont a feleség nevén volt, ezért elváltak, így nem tudták elvenni a házat! Azóta is együtt vannak, és "bevált" a dolog, de ez annyira ilyen: :evil: :evil: :evil: ! Persze érthető, ha nincs más megoldás, nyilván ők sem erre vágytak...

Háát, a Mrs. Segg is illene... :roll: ! Tudod, mondják, hogy dejó, hátulról semmi változás, Persze, mondom, eddig is olyan volt, mint egy terhesé :twisted: :lol: :lol: :lol:

A cickót tényleg ne piszkáld, egyrészt mert nem kell a fájás, másrészt, méhösszehúzódásokat is előidézhet....Max. kérdezd meg a dokidat, hogy mik azok a bőrdarabkák!

Tabati!

Hát az a csaj nem 100-as :shock: :shock: ! Bár én is kipróbáltam a mellszívót, de egyrészt akkor még semmi sem jött (amivel tisztában voltam), másrészt nem is sikerült (nem cuppant rá, nem volt vákuum :roll: ), de nem próbálgattam, majd, ha eljön az ideje! A gép tuti jó, mert tök original Avent, csak én vagyok bénulka :roll: :lol: !

Bond!

Ezt olyan szépen levezetted, hogy szóhoz sem jutok :wink: ! Komolyan, tökre igazad van!!!
Annyit részemről hozzáfűznék, hogy annak ellenére, hogy én 21 évesen babát vállalok, és 17 évesen elköltöztem otthonról (pedig jó a kapcsolatom anyuval, csak nem lehetett megfékezni :roll: :oops: ), sohe egyetlen korombeli barátnőmnek nem javasoltam hasonlót (bár nincs is túl sok :roll: )! Teljesen úgy érzem, hogy egy mai 21 évesnek nem való gyerek!!! Nálam ugyan senki nem lepődött meg ezeken a döntéseken, azok közül akik tényleg ismernek, de ez nagyon ritka manapság (és nem is állítom, hogy jó).
Hiába csináltam én így, a saját gyerekemet én is arra fogom ösztönözni, hogy előbb tanuljon, ismerje meg a világot..... És utána vállaljon gyereket, hogy mindezt továbbadhassa neki! Arról nem is beszélve, hogy a lányom 18 éves koráig csak suliba, meg a templomkórusba mehet :twisted: :lol: :lol: :lol: ! Neeeem, csak viccelek, de hogy nem lesz discozás, meg hajfestés 14 évesen az tutkó!!! :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csináltam nektek fotókat, hogy ti is lássatok szemből :D ! Ez a délelőtti pocak, a még tojcisabb volt a délutáni :wink: !

Kép
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kukucs! :roll:

Sziasztok! Nem tűntem el, csak amióta jó idő lett nem bírok a gép előtt ülni, inkább kint a kertben pihengetek. 8) A jó levegőt, napsütést pedig a gyerkőcök is imádják, mindig megélénkülnek tőle. :wink:

Előtejjel kapcsolatban mondanám, hogy keddenként járunk szülésfelkészítőre és a múlt heti téma éppen a szoptatás volt. Az előadó mondta, hogy akinek van egy kis előteje annak szinte biztosan lesz a szülés után is bőségesen. (Ez persze nem vonatkozik arra a lányra, aki mellszívóval próbálgatta beindítani...ehhez mást inkább nem is fűznék :evil: ) Akinek viszont nincs előteje, az viszont nem azt jelenti, hogy szülés után sem lesz.Nekem kb. két alkalommal volt olyan, hogy reggelre egy kis száradt sárgás izé volt a bimbókon. Egyébként tényleg nem szabad nyomkorászni.

Mi holnap megyünk a doki bácsihoz, meg holnap reggel lesz a megismételt terheléses cukor is. Kíváncsi vagyok, hogy mekkorát nőttek a babucik, mert már több, mint egy hónapja nem láttuk őket. :roll:

Kérdésem lenne, hogy nektek szokott a szokásos keményedés mellé enyhe mensis görcshöz hasonló társulni? Nálam pár napja előfordult, igaz, hogy melegre és Magne B6-ra el is múlt. Holnap mondom majd a dokinak, de remélni tudom csak, hogy nem a babók akarnak korábban érkezni. :?

Látom, hogy más is küzd a vizesedéssel. Nekem a bokám estére egy elefánt lábméretével vetekszik, lassan ormányom is nő. Próbálom pihentetni amennyiszer csak lehet, meg felpolcolni :?

Szépek vagytok a pocis fotókon, ha lesz időm én is rakok fel képet. A hasam körfogata már 113 cm! :lol: Hízás idáig (két babóval) 9 kiló és még simán rám jönnek a nem kismama felsők. (igaz, abból az "L"-es méret a nyerő.) :)

Na, még majd benézek, most megyek a 'kerbe! :wink:
nellike

Hahó!
Sziasztok!
megjöttem a terheléses cukor vérvételről.sokkal jobban tartottam tőle,mint amilyen volt.
kellemesen csalódtam a szent jános kórház nagylaborjában.nagyon gördülékenyen megy,és ki van írva,hogy a 20 hetet betöltött kismamák mehetnek soron kívül,és kiabálnak is,hogy mehetek.
ami még tök jó,hogy elsőre eltalálták a vénámat.és vettek egy csomó kémcsővel.doktorbácsiná kiderült még nem volt vércsoportmeghatározásom se,arra is vettek.mindenkinek ajánlom,hogy vigyen citromot,mert így teljesen iható a lötyi.a vége kissé cementízű volt.de a nőci összekeverte nekem,nagyon rendi volt.2 óra múlva kellett viszamenni.és megint soron kívül.
babókámat láthatta,már nagyon fér az uh-ra.kértünk képet,de nem kaptunk emiatt.a doki akart adni 4d-set de azon se nagyon mutatkozott!
egy élő magzat,koponyavégű fekvésben.BDP:65mm,TAD 66mm,FL:48mm.átlagos mennyiségű magzatvíz,placenta a mellső falon,rendes helyen tapad.Jó magzati szívműködés,telődő magzati gyomor és hólyag.
4 hét múlva kell menni.akkor már 30 hetes leszek!!!ÚRISTEN!!!!!
szerda támadónéni,majd azt is megírom.tele vagyok programmal!!!
a laborban kb ezer kismamával találkoztam.mindenki ott tolatott nagy hasakkal!!!!! :lol:
puszi mindenkinek!!!!!

Kép

Nellike!

de jó hallani rólad! :D Mensis görcs nekem csak egyszer volt, de azt mondták normális, a csontok tágulnak. Azóta érdekes nem volt, biztos csak az induló sebesség volt gyors. :lol:

L-es kismamafelső? :shock: Én már mindenből L-XL-est veszek, az a kényelmes. És a 9 kiló se semmi, én egy babuval tartok 8 kilónál. Mondjuk te biztos vékonyabb alkatú is vagy, mint én... :oops:

Én is üldögélnék a kertben, csak még nem szedtük elő a kerti bútorokat. De a hét folyamán az is sorra kerül. Most, hogy bejött a jó idő, hihetetlen mennyi meló van egy kertes házban. :shock: (ugyebár nem régóta lakom ilyenben, panelban nem tűnt fel a váltás) MOst a függönyökön meg az ablakokon van a sor, jelentem immáron 2 szobával végeztem. 70 éves anyósom meg én várandósan jó kis párost alkotunk a takarításban. Ő jobbra dől utána én balra. :lol: A szintén 70 éves apósom meg ás a kertben, kutyák ugatnak, párom a melóhelyén...hmmmm...idilli élet!! :lol:

Kép
Kép
tabati

Majd még jövök, addig is egy kis jókedv csináló :wink: :

A fogyókúrázó kolléganő egy hatalmas tortával érkezik a munkahelyére. A munkatársa megkérdi:
- Úgy tudtam, hogy fogyókúrázol!
- Persze, de ez most más. Reggel elmentem a cukrázda mellett kocsival, és a kirakatban megláttam ezt a sütit. Olyan hívogató volt, hogy megfogadtam: ha van szabad parkolóhely az üzlet előtt, akkor megveszem. És képzeld, volt üres parkolóhely! Alig kerültem nyolcat!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Tabati!

L-es méretű felsőket veszek, de azok nem kismama felsők, hanem sima c&A-s felsők. Annyi, hogy mell alatt szabottak. Egyébként nem vagyok egy vékony alkat, már eleve súlyfelesleggel vágtam neki a terhességnek, köszönhetőek az évekig tartó hormonkezeléseknek. :(

Íme a 26. heti pocakfotó. Kicsit sötét, de a lényeg látszik.

Kép
nellike

Sziasztok

Olyan szép idő volt egész hétvégén hogy nem volt kedvem géphez ülni. Vasárnap kint voltunk a construmán nézelődtünk, kaptunk egy pár jó tippet. Jól el is fáradtam.
Kb 2-3 napja olyan erősen mozog rugdos bokszol a kicsi hogy szinte fáj, pedig hát még nem is olyan nagy mi lesz vele később.
Egyik éjjel ébredtem, pedig sosem fordult elő egyik terhességemnél sem hogy akkorát rúgott, vagy bokszolt a hólyagomban hogy majdnem bepisiltem.
Pénteken a Baross utcában végig mentem és bementem a kismama boltokba vettem egy jó pár felsőt meg egy pár tavaszi nadrágot.
Szerdán hozzák ki a bútort is, így már csak a babaszobát kell majd megcsinálni. Mindent megvettünk, várja hogy a helyére kerüljön, na meg én is. Kb április végén festünk aztán jön az átrendezés.

Pocakok nagyon szépek, és kerekednek, gömbölyödnek

Az én köldököm már teljesen kifordult sima a pocakom.

Szisz én is 20 voltam mikor az elsőt szültem, pont a szülinapom után egy kicsivel mint 1 hónapra rá született. Most meg vagyok 30 és jön a negyedik, ezért is szoktam ám sokan dumálni, jaj hogy ilyen fiatalon ennyi gyerek, meg minek 4 gyerek. Mások meg hogy milyen jó hogy ennyi gyereket vállalunk. Kezdem azt hinni hogy semmi nem jó, ha valaki idősebb akkor abba kötnek bele, ha fiatal abba, ha többedik gyerek akkor abba. És nekem is az első pasi az életemben a férjem, voltak előtte barátaim de egyik sem mondható komolynak, és sex egyikkel sem volt. Én 18 éves voltam mikor megismerkedtünk, ő pedig 21.
Ja és nekünk is az esküvő úgy volt hogy 16 hetes terhes voltam.
Én eddig 5 kg hízásnál tartok.

Lagzi mi 50-en voltunk, párom részéről nem sokan voltak mert ők nem nagyon tartják a kapcsolatot a rokonsággal. De nálunk szűk rokonság, de így is 50 ember lett gyerekekkel együtt. Rendes vacsorával menyasszonytánc stb ahogy lenni szokott.

Csibe nagyon édes a picurid Jók a képek.

Kispiskota nekem is sokat dagad a lábam.

Dodi nekem még nincs előtejem, de ne nyomkodd a cicid mert nem szabad.

Tabati elég merész az a lány. Simán okozhat koraszülést.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kicsidodi!

Egyetértek a fiatalságról szóló levezetés télleg jó, Én sem jutok szóhoz utána!! Csak annyit fűznék hozzá, hogy mindenki maga tudja , hog mikor érett meg az anyaságra!!!!

Nevelési elvek: Én sajnos elég sokat kaptam kiskoromban, főleg anyukámtól (ő hordja a nacit), épp ezért én sem vagyok a verés híve, de ha arról lesz szó és olyat csinál a gyerek, akkor igenis megkapja a méltó büntit!!Abban is egyetértek, hogy a gyerkőc nem fogja 14 évesen festeni a haját, nem lesz már 3.os korában mobilja, és hasonlók!! Felesleges! Van 1000+1 más amivel a gyerek foglalkozhat, és lekötheti magát! Kis hülye fejemmel én is szívesen mentem volna az osztálytársak után, akik már 12-14 évesen festették a hajukat és a gazdag apucitól kapott mobillal villogtak, de valahogy a Tánc, a táncversenyek, a tánc VB jobban izgatták a fantáziám, és abba feccöltem kislány éveim!!

CICIPISZKÁLÁS!!
Ne, ne, ne és megint csak ne!!!!!!! Rossz belegondolni is, hogy milyen következményei lehetnek a cicipiszkálásnak!!! Pláne az ilyen bőrdarabkák lecsippentésének!!! 1-1 pati még hagyján, az még nem vészes! De ezek a bőrdarabkák lecsípése, vagyis nem szakszerű eltávolítása akár mellrákot is okozhat. Csajok a cicikre nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon vigyázni. A családban 2 mellrák is volt, az egyik ebből most vár az amputációra (mell).

Előtej:

Nekem még nincs :? :? :? . Az a normális ha van??

Mellek:

Az én bimbóim hatalmasok lettek!! :shock: :shock: :shock: :shock: Eddig nagyon nagyon fájt, volt, hogy se melltartóban, se anélkül nem volt jó, viszketett, majd megőrültem. Mostanra ezek a tünetek enyhültek, már csak néha viszket, viszont ma felfedeztem egy striát (berepedezés a bőrön) Az agyam eldobom, ettől féltem!!!Eddig sem rendelkeztem kis méretekkel, de ha most megnyúlik a cici akkor kiborulok!!!!! Újra a régi pici ciciket szeretném!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
szisz89

Na még azt elfelejtettem írni hogy apa meg a Dorottyával van úgy mint én a Boglárkával. Úgy hogy név továbbra sincs eldöntve. Szegény gyerek. Azt se tudjuk hogy fogjuk hívni. Apa azt mondta hogy akkor fordítsuk meg és ne Boglárka Nóra, hanem Nóra Boglárka legyen.

Kép

gabi1

Nekem mondjuk 3.-os a nagylányom de van mobilja de csak is azért hogy én bármikor eltudjam őt érni, és fordítva. És sokszor volt már olyan helyzet hogy kellett is hogy őt hívjam. De ilyen hajfestéseket, körömfestéseket, meg sminkeléseket nem fogok engedni. Én sem festettem magam, most sem, csak ha megyünk valahova. A hajamat is kb 2 éve festetem azt is azért mert van egy jó pár őszhajszálam amit nem igazán szeretek. A körmömmel is kb 3 éve járok műkörmöshöz.

Kép

gabi1

Nekem elég mély alapjáraton a köldököm, nagy már a pocak (este rakok fel képet) de még messze vagyok a kifordulós köldöktől. Erre a védőnéni csak annyit mondott, nyugtával dícsérd a napot!!:D:D:D

Kérdés!! :?: :?: :?:

Az epilálás, vagy gyantázás lábon nem gáz??? mindenki mást mond!! Én amióta Pocaklakónk van visszaszoktam a borotválásra, de már megőrülök, mert sokkal többet kell borotválkozni, mint anno epilálni... :( :? :( :?

Kép
szisz89

Szisztok!

Szépek a pocik és a 3D képeket sem dícsértem még, azok is már nagyon mutatósak.
Én is sima mell alatt szabott C&A és hasonló felsőkben járok, végre elő tudtam venn ia vékony terhes nadrágot, de kezdem kinőni, mert fiúkkal fél éves váltásban voltam terhes, tavasztól őszig. Egy kismama rövid nacit kapok, a többit apa sortjaiban itthon kihúzom, erre a pár hónapra már nem veszek több rongyot.

Úristen, Lola, 4 hét múlva 30 hetes leszel?! Hogy rohan az idő, b..sszus én hány hetes vagyok? Mindig elfelejtem.... még jó, hogy van a vonalzó.

Rajtunk is mindenki kiakadt, mikor a férjemmel összejöttem, ő 30 volt, én 21. Siettünk a gyerekvállalással, de csak 25 évesen lehetett, előtte befejeztem a sulijaimat és dolgoztam egy kicsit. Az esküvőnkkor 23 sem voltam és még volt 1 évem vissza, hát hallottam utólag ezt-azt, hogy kinek milyen érdeke fűzödött ehhez a házassághoz.... De mi szerelmesek voltunk/vagyunk egymásba és ezen semmi nem változtat. Mindenkinek lesz@rom a véleményét, hogy mit hány évesen illik és kell csinálni. A féjem 41 évesen lesz ismét apuka, már lenyugodtak a kedélyek.

Ja, anyós mondta nemrég, hogy a férjem csak az apja unszolásásra vett el feleségül, hát mit monjdak el van tájolódva kicsit a mama... mellesleg azt várja, hogy én mikor lépek le "kiélni" magamat, mert az ő testvérét otthagyta a felesége, akit fiatalon vett el. Az más kérdés, hogy az illető ivott, mint a kefekötő és talán ez is indok lehetett a válásra.

Hú, de ismerek egy családot az argentín szappanoperák története kutya füle ahhoz képest, ami náluk van :D Apa-anya 3 felnőtt gyerek után elvált, már unokájik is vannak. Apa kedvese-illetve felesége- 2 felnőtt gyerekkel, szült egyet az új kapcsolatban is, aki így a nagybácsija lett a nála fiatalabb unokaöcsiknek. Anya új kedvese nála 25 évvel fiatalabb, a gyerekeivel egyidős. Remélem érthető, de elég érdekes dolgokat művel a SZERELEM.....

Éva

KépKépKép
agmano

Üdv köztünk Szisz! Bocsánat eddig nem jutottam el odáig, hogy köszöntselek!
Versenytáncolsz? Mit? Tíztánc? Mert én is!! :wink: Vagyis a várandósságom előttig. Csak hobbiból, de már régóta, versenyezni nincs időnk, de fellépések voltak, meg óráztunk rendesen, fejlesztettük magunkat. :wink:

Egyik növendékemnek úgy van telefonja, hogy asszem a T-mobilnál van egy olyan szolgáltatás, hogy írsz egy smst (ingyé), hogy visszahívást kérsz, és az illető kap egy sms-t, hogy kit kell visszahívnia. Így neki még pénz se nagyon van a kártyáján, vagy kevés, hogy ne tudja eltrécselni a barátnőivel. Anyukája így szokta mindig visszahívni.

Gabi!

Ez a névmizéria nálatok!! :lol: Majd még a szülőágyadon is Nórival? Bogival? avagy Dorottyával? a kezedben azon gondolkozol, hogy minek is hívjátok! :lol: setleg összegyúrhatnátok egy negyedik nevet, ebből a háromból és azt engedélyeztetitek. :lol:

Nellike!

Én is sima felsőre gondoltam... :oops: MOndjuk ahol vettem, ott alapból kisméretű cuccok vannak mindig is, szerintem más a méretezés.

Kép
Kép
tabati

Szisz!

nem gáz gyantázni, vagy géppel leszedni a szőrt, viszont én mióta tudom a babit, nem tudok magamnak fájdalmat okozni :oops: , mert a fogorvosnál is remegtem a fájdalomcsillapító injekció után, babó meg úgy rugdalózott, mint még soha. Szóval tulajdonképpen nem tudom, hogy reagálna, így inkább én is a borotvát választom...

Kép
Kép
tabati

tabati na azért remélem hogy addig megegyezzünk apával. A Dorottya csak az én kitalációm volt, és mikor elmondtam apának rögtön rábólintott, de aztán gondolom ő is elkezdte ízlelgetni. Hát majd meglátjuk.

Kép

gabi1

Hát nem könnyű dolog egy egész életre valakinek nevet adni az tuti! :roll:

Kép
Kép
tabati

Tabati!

Én modern táncban remekelltem. Show, és Disco kategóriákban vettem részt. 3x-os magyar bajnoki, és 1 középdöntős VB eredményem van, emellett még sok sok kisebb verseny. összesen 5 arany, 6 ezüst, és 1 bronz érem büszke tulaja vagyok. igaz már 2003 óta nem táncizok, de nagyon hiányzik. Amikor visszanézem a videókat, vagy megy a tv-ben valami táncos film, vagy műsor, azért könnyeket csal a szemembe. :cry: :wink:

Kép
szisz89

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?