A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Krisz! Nagyon édes Ádám!
(de az nem kutya, bár én is azt hittem, de van szarva, szóval szarvas :lol: azaz Rudi)

Kriszti! Csöre! Köszi!

Csöre! Olivér imádja Rudit. Vele alszik mindig. most vadászok még egyet tartaléknak. Ha esetleg lát valaki a DM-ben ilyet, akkor sikítson! Köszi

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Ja, igen!
Krisz! Mi minden felé voltunk. Belváros, Hősök tere, Hungaroring motor verseny, na itt imádni való volt. Ahogy felbőgött egy motor, rögtön magyarázott: hőőő hőőő hőőőőő :lol:
Na és Vári cuki :oops:

Kép
hanna30

Krisz: micsoda édes kis husis baba Ádám :D

Hanna: nekünk eddig Mesi fehér nyuszija volt, de az nem hozta Sacit lázba... sejtette, hogy az Mesié volt :wink: a Saját Béka már más tészta :lol: :lol:

Jaj, nem is meséltem :) Tegnap vacsizunk a teraszon, és beszélek a gyerekekhez. Észrevettem, hogy Saci arra néz, akinek a nevét mondom. Aztán teszeltem :) Kérdeztem, hogy hol van Zaza, hol van Mesi, hol van Apa, Anya, és odanézett :D Lehet, hogy véletlen, de túl sok véletlen egy rakáson :lol: :lol: :lol:

Na robogok, mert felébredt :D

Csöre
csöre74

Csöre! A saját az saját. :lol:
Szerintem nem lehet ennyi véletlen.
Érdekes, ha előveszem a sapkát, akkor Olivér már remeg, jár keze-lába, mert tudja, hogy indulunk sétálni. Meg van veszve, hogy menjünk-menjünk. :lol:
Ennyit én életemben nem gyalogoltam.
Okosabbak, mint sokan gondolnák.

Kép
hanna30

Nekem is a Joel, hogy már itt a jó idő egész nap kint lenne az udvaron.
Tegnap mi is voltunk sétálni, föl mentünk a farmunkra megnézni az állatokat.
Olyan izomlázam van most a combomban, már rég tettem ilyen sétát.
Jó 1/2 óra mire fölérünk az állatokhoz sétával.
De mivel szupi idő volt a Joel is élvezte.
És egész héten ilyen időt mond. :D :D :D :D

Tegnap a párom lányára annyit mosolygott a Joel.
Fölvette őt ráfektette a karjára és kereste a cicijét a kislánynak (14 éves), olyan jót nevettünk neki, hozzáteszem előtte evett nem sokkal. :D
manocskak

Sziasztok!
Jó régen voltam már de azért megpróbálok visszaolvasgatni!

Krisz, Hanna: nagyon édesek a babócák!

Talira én is szívesen mennék csak a bkv-tól picit irtózom. A babakocsi ugyanis nagyon nehéz és sajna nem nagyon tudom feldobni a buszra, az emberek segítőkészségére pedig nem nagyon számítok vezetni meg nem vezettem 100 éve! Eddig mindenhova gyalog mentem vagy Apa vitt kocsival (de ő napközben dolgozik).

Csöre: drukk az oltáshoz! Mi holnap kapjuk a di-per-tét és az első rotát.

Tök jó hogí így kitavaszodott! Hétvégén a Balaton-felvidéken csavarogtunk. Egész nap kinnt voltunk a levegőn és babó egész éjjel úgy aludt mint a bunda- lehet hogy ezt mindennap bevetem :D

sahli

Sziasztok!

Kriszti: elhiszem hogy a picúr nem bírta ezt a zsibvásárt. Tegnap elmentünk mi is vásárolni a Camponába. Ott voltunk 2 órát kb, tavaszi sapi meg valami kis dzseki után kajtattunk (mert vagy overálba van vagy kis kardigánba de reggel egyik sem túl jó ebben az időben), Zétény 5 percet aludt, 5 percet ordított...mindehol szólt a zene, nagy volt a zaj, ő sem bírta jól....Meghoztam betettem az ágyikójába elaludt este 6-kor és reggel 10-ig aludt, közben kétszer evett de azt is csukott szemmel, félálomban....
Ma nyugis napot terveztem pont ezért, hogy kipihenje magát.....

KépKép
peni

Vásárlás: Saci az ikeát még egész jól bírta, de az aldit végigüvöltötte ... pedig sem éhes, sem álmos nem volt, volt kb 6 vevő a boltban, és semmi zene... bár, ha összeadjuk, úgy már sok lehetett :roll:

Enyém Saci nem csápol a babakocsi látványától :? ilyen lesz a szája: :( pedig olyan jó lenne, ha szeretné :roll: de lehet, hogy én sem szeretnék a hátamon fekve utazni, hogy nem látok ki semmit :roll: A sapka meg külön mumus... szóval fura. Jobb szeretném, ha szeretne kint lenni.

Tali: akkor a héten nem jön össze? :(

Csöre
csöre74

Vásárlás! Én fiam teli pofával vigyorgott a Tescoban.
Őt semmi nem zavarja. Imádja a nyüzsgést (tiszta anyja).

Tali! Nekem jóóóóóóóóóóóóó!
Csajok!!!!! Menjünk már szigetelni. :)

Kép
hanna30

Tali: Hanna, én benne vagyok :wink:
Ráadásul csütörtökön mindenképpen fel kellene mennem Bp-re (dokihoz :(), és akkor kellemeset a hasznossal :wink: ha másnak is jó a csütörtök... ha nem, akkor pénteken is felmegyek :wink: kell szoknia Sacának a nyüzsit, mert lassan megyünk tavaszolni, kirándulunk ezerrel, szoknia kell a hordozót is, meg azt is, hogy nem a kis szobájában van egész nap. Persze ma is fog szellőzni, meg már voltunk kint eltemetni a vakondot :? lecsekkoltuk a virágállományt, megnéztük a macskákat, a rügyező fákat... amíg elvolt.
Mostanában annyit alszik :shock: lehet, hogy a meleg nyomja el ennyire :roll: betegnek nem látszik, és ha ébren van, vidám, addig, amíg el nem álmosodik...
Éjszaka velünk aludt... már olyan régóta nem volt ilyen, de egyszerűen nem tudtam letenni az ágyába. 9-kor elaludt egyedül az ágyában, 1/2 10-kor felkelt, elaltattam kézben, cicin, lábamon, ölemben, stb... de lerakni nem lehetett... 1/2 11-kor közénk tettem, 5-ig aludt békésen. Akkor szopizott félálomban, majd aludt, amíg fel nem keltettem a doki miatt 1/2 8-kor. Nem tudom, mi volt vele.

Csöre
csöre74

Csöre! Ok. :wink:
Dokinénihez mész?
Kocsival jössz?
Én babakocsival megyek a szigetre.

Csajok!!!!! Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Ki jön még???????

Kép
hanna30

Képzeletben ott leszek veletek. :D :D
Sajnos én túl messze vagyok tőletek.

Még használjuk neki az orrszívót, remélem jövőhéten, ha viszem az oltásra addigra helyre jön.
Most evett egy 1/2 órája vissza kivittem az udvarra őt.
Csodálatosan süt a nap. :D :D :D :D :D :D
manocskak

Szigetelés: lányok hánykor gondoltátok a talit? Zétényem csütörtökön kapja a 3 hós oltást...11-re viszem......

KépKép
peni

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák! Hanna, Olivér tényleg nagyon fiús. Krisz, Te pedig hihhhhhetetlenül vékony vagy.

Nekünk is mozgalmas volt a hétvégénk. Szombaton voltunk mi is Ikeában, és úgy elmászkáltuk az időt, hogy szoptatnom is kellett, nem értünk volna haza időben. Engem kicsit lehangolt az a helyiség, de persze jó, hogy egyáltalán van. Tegnap pedig voltunk Tahitótfalun bicikliversenyen (sógorom indult), utána meg hazafelé sétáltunk és lángosoztunk egyet a Római parton :lol: . Nagyon szép idő volt, kár lett volna kihagyni.

Kép
petne

Hello Csajok!
Basszus, fél napba telt míg elolvastam 3 napot... :shock:
Tali: nekünk jó, ha délelőtt lenne, mert délután már megyek Pötyiért oviba. Sziget tökletes, Hanna pls. írd meg hol laksz ahol lehet kocsival parkolni. Bár délelőtt talán a szigeten sem vészes, csak drága??
Krisz! Basszus, undok vagyok, de megüt a guta, hogy ilyen vékony vagy már 2 hónappal szülés után. :shock: :wink:
Mágnes! Felkaptam a fejem rendesen a szocpolról amit írtál, mert mi ugyanebben a cipőben járunk és az OPT minket 56 ezer fori büntetésre ítélt, nem szocpol visszafizetésre. MOST AKKOR HOGY IS VAN EZ????

Peni! Nagyon kiakadtam a sztoridon. Én ezt nem értem!!! Hogy gondolta a faszikám, hogy hatolt tovább befelé, amikor Te megláttad??? A mi házunk itt van Zuglóban, társasház és már több lakásba betörtek úgy, hogy otthon aludt a család. Pedig ezek kicsi lakások, nem családi ház, ahol feltételezik, hogy fent alszol... Vagy gondolta megvárod, míg kirabol??????? :shock:

Katuska! Mi épp ma votunk a Nagy Lajos úti Hádában, de annyian voltak, hogy visszapakoltunk és kifordultuk. :( MIndig ennyien vannak? Mert ami a Rákóczi úton van, ott csak bontáskor. Akkor meg nem megyek... Én eddig ott turiztam.

Rólunk: Ádi végre meggyógyult, megkapta az oltást is (2 hóst).
Pötyinek most hétvégén ünnepeltük a 3. szülinapját, lent voltunk a Kolpingban. Nagyon jól éreztük magunkat, összes nagyi, nagynéni ott volt, nagyokat fürcsiztünk és napoztunk... :)

Na szóval, mi lesz a talival?
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Megjöttünk a háromhónapos oltásról. Védőnéni nem fogta elég szorosan a lábunkat, így nem ment túl simán a dolog :( De hazafelé tettünk egy kis vásárlós kitérőt, és a macskakövön bealudt. Olyan mázlista vagyok, hétvégén rájöttem hogy egy gombolyaggal kevesebb fonalam van mint kéne, és pont egy volt az üzletben még!

Tali, sziget: benne vagyok.

Pötyinek boldog szülinapot! :D

Krisz, gyönyörűek vagytok mindketten... és én olyan de olyan irigy vagyok az alakodra... :oops: :oops: :oops:

Rohanok ebédelni, éhenhalok (ennyit az én alakomról :oops: :shock: :lol: )
kisbogacs

Manocskak! Lélekben. :lol:

Peni! nem tudom, mikor mennénk... Csajok?

Petne! Akkor Ti is világ csavargói vagytok.

Bartika! Jó, hogy meggyógyultatok.
Jöhetnek a képek a pihenésről és Pötyi szülinapjáról.
Boldog Szülinapot Neki!!!!
Írok este privit a címmel.
A Blahánál lakunk. Innen a 4-6-os villi jobb, mint a parkolás. :)

Na, mentem, megy megyünk vissza az ortopédiára.
Este jövök majd.
Addig beszéljétek meg a talit!!!!

Kép
hanna30

Pár kép hétvégéről:
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

BArti! nem nem szoktak ennyien lennie, csak most váltottak szezont! A héten már lecseng a tömeg aztán jó lesz! MI azért végeztünk gyorsan mert Petrára hivatkozva előre engedtek a sorban:)

Csöre! HA ennyire nem tetszik háton akkor emeld meg egy kicsit a háttámlát, hogy kilásson. Semmi baja nem lesz a hátának, a hordozóban vagy amikor simán kézben van sokkal kényelmetlenebbül fekszik, mint egy kicsit megdöntött babakocsiban.

A talit még nem tudom, hogy tudunk-e menni.

Petra is szereti a nyüzsit. A legnagyobb hangzavarban is képes aludni. Máté mellett muszáj megszoknia.

Sosem hittem volna, hogy 2009-ben internacionálét kell hallgatnom...de nincsenek kommunisták....ááá dehogy. bocs az offért de vérlázító.

Mazsola és Tádé
Kép
katuska79

Hanna: nem a dokinénihez megyek... fáj jobb oldalt a bordám alatt, és azt szeretnénk kideríteni, hogy az epém, vagy a tüdőm-e a ludas :? még nem tudom, hogy mikorra kapok időpontot, délután egyezteti le a dokim...
Kendővel megyek, Apus cuccol minket Bp-re kocsival, és eszméletlen jó fej volt, közölte, hogy 100%-osan hozzám igazodik, ha kell, szabit vesz ki, visz az orvoshoz, ha nem kell, akkor meg összeszervezzük, bemegy dolgozni, amíg talizok :D.
Petne: a budaörsi ikeában voltatok? Láttam egy Saci méretű kislányt kenguruban... Apáján lógott :D de lehet, hogy más volt :) Enyém Saci kék-nyers színű kendőben feszített rajtam :D
Barti: az a nézés :D hihetetlen jópofa Ádám :D
Boldog szülinapot Pötyinek!
Kriszti: remélem, Ágit nem viseli meg az oltás... mi 3-ra megyünk.
Mit kötsz? Vagy horgolsz?

Csöre
csöre74

Katuska: nagyon jó ez a kép :)
A mi mózesünket nem lehet dönteni (kocsi 1), a másikon meg vagy fekvő, vagy ülő póz van... a fekvőnek lóg a fejrésze... el kell döntenem, akarok-e babakocsizni, és mivel, és beszerezni egy normálisat. Kocsi 1-et úgyis vissza kell adni nemsokára.
Hol hallgatsz internacionálét?

Csöre
csöre74

Csöre, szorítok, de úgy is ügyesek lesztek :)
Babakocsitakaró készül, (két darab) a legjobb barátom kb. 21 hetes pocaklakóinak.
kisbogacs

Barti, hű micsoda buli lehetett! Klassz a torta! És ez a komoly koncentráló tekintet... :D :D

Katuska, én a falra mászom ha hasonlítgatják a lányomat (szóval előre is bocs), de Petra és Máté le nem tagadhatnák hogy testvérek!

Hanna, irigykedem a tömegszeretetért, enyém lányom nagyon nem bírja.
kisbogacs

Kriszti: hű, a két takaró az jó nagy projekt :shock: én már hetek óta küzdök egy sapkával, igaz, főleg időhiány miatt.. ha nem 2 sort kötnék minden másnap ... :roll:
Köszi a drukkot, igyekszünk

Csöre
csöre74

Bartika: már hiányoltalak! Boldog szülinapot Pötyinek utólag is. Jók a képek! És te is lefogytál. Mikor utoljára találkoztunk nem voltál ilyen vékony. Az utolsó képen nagyon édi Ádám! Az a tekintet! :lol: Az én Ádámomnak is van ilyen szerkója. :lol:
Az alak kérdés meg genetika. Semmit nem tettem érte. Nem tornázok vagy ilyesmi, mert hulla vagyok estére, meg kajálok is rendesen. Anyától örököltem. Bár egy "kedves" gyerektelen kolleganőm megjegyezte, hogy azért nyáron ne vegyek még fel fürdőruhát erre a hasra. Gondoltam egy szépet...., de úrinő maradtam.

Katuska: éhes proletár....Ők mindannyian éheznek, nem tudod??? :evil:

Irigy vagyok az Ikeáért. Én is kedvet kaptam hozzá, bár semmi nem kell most onnan.

krisz78

Sziasztok!
most jöttünk haza a munkahelyemről. A mostani 8-osok voltak a napköziseim, és meghívtak tablófényképezésre. Hát én úgy elérzékenyültem! Még egyetlen tablón sem volt napközis, én leszek az első :lol:
Beni bírta a nyüzsit, vigyorgott, mint a tejbetök :lol:

A fiam egyébként konkrétan hangosan kiröhög! Kinevet, ha összekakilja magát, ha öltöztetem, aztán van, hogy sunyin néz, és amikor ránézek, akkor kinevet :lol:

Bevált nálunk a tejcsi is, azóta, amióta jön az anyatejcsi, 2 dl tápi van naponta,a többi tej, és simán 4 órákat is kibír 2 etetés között :)
Ja és nálam a mérlegelés jobb hatással van a tejre, mert látom, hogy mennyit szopik,és tréningezem magam, hogy még többet, még többet, így iszom tudatosan, szóval nekünk fordítva hat a mérleg! :)

manocskák:
Annával annak idején nekem így volt, hogy 6 hetesen megjött, aztán 2-3 hónapig nem mensztruáltam. Az első menis után nem mindig áll be a ciklus. Most is már volt mensim, lassan megint esedékes lesz majd.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bartika:
Isten éltesse Pötyit így utólag is! :) Az a torta nagyon szép!!! Honna? Horváth cukiból?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Megvolt az oltás... sírt Saci, meg utána a patikában is. Mire hazaértünk, megnyugodott. Azóta is kis vigyori. 5750 g és 60 cm :) most a kezével a szájában vigyorog ... lehet, estére rosszabbul lesz, de remélem, nem.

Mágnes: de jó fejek a 8-ikosok :)

Tali: reggel 1/2 8-ra megyek dokihoz, úgyhogy nekem gyakorlatilag mindegy, hogy délelőtt, vagy délután tartjuk. Eddig úgy tűnik, hogy Peninek oltás miatt a délelőtt nem jó, és Bartinak az ovi miatt a délután. Egyéb érvek-ellenérvek?

Csöre
csöre74

Mágnes! de jó, hogy bevált a tej!!!!

Csöre! hát itt: http://kuruc.info/r/34/38273/
katuska79

Csak zugolvasok, de a talira mindenképp reagálni szeretnék, nekem is jó a csütörtök! De-du mindegy, az esti csúcs előtt szeretnék hazaindulni, ennyi kikötés van :wink: Úgyhogy várom a végső időpontot aztán alkalmazkodom! :lol: 8)

Kép
vickybabe

nekünk a talit ki kell hagynunk, ez a hét már így is nagyon zsúfolt.. :cry: Ugye lesz még????

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Örülök, hogy bevált a tejcsi.

Csöre! Sajnálom Sacit. Hozzánk a jövő héten jön a dokibácsi. Már előre félek.

Vickybabe! Ne mááááá, hogy zugolvasó legyél. Tessék írni.

Katuska! Fotók?

Talival akkor mi a helyzet??? :shock:

Kép
hanna30

Mágnes: a gyerekek szétszedték Benit? :D Nálunk mindig ez megy.

Tali: mi vidéken leszünk szerdától. Legközelebb tuti megyünk.

krisz78

Hanna! na szóval ezeket vettem. Még hiányzik a képről egy fehér felső az elején mintával, meg egy narancssárga és egy világoskék fodros nadrág. Meg amiben Petra a képen van.

Kép

ezt csak azért, hogy látszódjon nem egyszerű a fényképezés:)

Kép Kép
Kép
katuska79

Viki: szerintem sem zugolvasni, írni is tessék :D

Katuska: ja :) még jó, hogy nem volt időm mostanában híreket olvasni :)

Tali: tuti lesz még, Csajok :D
(Bár könnyen nagy a szám, nekem legközelebb nyáron lesz jó :roll: de akkor végig :D)

Úgy néz ki, Saci ismét nem lázasodott be, bár nagyon hamar bealudt, de szerintem inkább attól, hogy 1/2 5 óta ébren volt. Ennyiket nem szokott ébren tölteni.

Csajok, olyan fura érzésem van reggel óta :? nem tudom, mi az oka, nincs magyarázatom :(
Nem az az oka, hogy Zaza gyakorlatilag 0-ra szívta le az agyam... akkor már c@rul voltam.
Ez a pasi félelmetes. 2-től 5-ig folyamatosan nyomta a sódert, kérdezett, magyarázott :roll: már 1/2 3-kor teljesen kimerültem, de nem adta fel.
Mesi meg eltörte a kanapét :evil: már ezerszer megmondtam neki, hogy ne ugráljon rá teljes erőből :evil: a falat is teljesen leverték már mögötte, most meg az egyik léc törött el :evil:

Tali: Hanna, én döntöttem, megyek fel Bp-re, nekem szuper a sziget, mondjatok egy időpontot, és megyek. Előtte meg utána meg elintézem azt a pár bevásárolnivalómat a törzshelyeimen, meg valahol eltöltöm az időt Sacival. Apus kb 5-ig dolgozik, addig el kéne jutnom a Műegyetemig.

Csöre
csöre74

Katuska: nagyon csinosak a cuccok :D Az a kis virágos ruha egy gyönyörűség :D

Csöre
csöre74

Peni! Szomorú, hogy egy betörés kell ahhoz, hogy a párod átértékeljen dolgokat, de ha ennek hatására megtette, akkor nem reménytelen a dolog! Én ajánlom nektek Gary Chapman: Egymásra hangolva című könyvét. Sokat lehet belőle tanulni.

Katuska! Egy játszótéri taliban benne vagyok! Nektek melyik nap lenne jó?
Gyerkőceid tündériek! Nem rettegsz ilyenkor, mikor ilyen közel vannak egymáshoz? Vagy van felügyelő mellettük? :lol:
Internationale - döbbenet! :shock:
Nagyon jók a rucik! Ügyes vagy!

Krisz! Nagyon édes Ádám! Te meg nagyon csinos vagy! Én néha úgy érzem már sosem lesznek jók a régi nadrágjaim!

Hanna! Olivér is tündéri! Nálunk a béka a menő.

Manócskák! Nekem Leventénél szülés után 6 hétre megjott (ez volt januárban) és utána csak szeptemberben. Szerintem nem kell aggódnod!

Én a talira sajnos nem tudok elmenni! :( 2 gyerekkel nekem még a játszótérre való lejutás is hatalmas kihívás!

Bartika! Boldog szülinapot Pötyinek! Nagyon jó a kép Ádiról! Olyan mintha az élet dolgain töprengene! :lol:

Mágnes! Örülök, hogy bevált a tejcsi!
Édesek a 8-osok. Azért ez mindent elárul!

Rólunk: ma voltunk dokinéninél. Megkapta Milán a 3 hós oltást + egy fizetőset. :( Kis hős volt. Az elsőnél nem is sírt, a másodiknál azért eltört a mécses.) Remélem éjszaka nem lesz gond.
Lemérték: 69 cm és 7,73 kg.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: mindenképpen utánajárok a könyvnek, el fogom olvasni...amúgy is azokat a könyveket szeretem a legjobban amit barátok ajánlanak....
Tényleg szomorú, hogy ilyen esemény kell a dolgok változásához de talán így kellett lennie......talán. Majd 20 év múlva megtudom a választ.
Elhiszem, hogy a játszótérre lejutás is nagy kihívás két gyerekkel....nekem 1 gyerekkel is az volt amikor Soma pici volt, mondjuk ő nem volt egy egyszerű eset. Ez volt a fő ok, hogy családi házba költöztünk, egyszerűen nem bírtam a vándoréletet Somával, hátizsákkal a hátamon, babakocsival akezemben másztam egész nap körbe körbe a lakótelepen mert máshogy nem aludt csak ha döcögött a kocsi a segge alatt.....
Még azt is bevállaltuk simán, hogy ki kell költözni a városból (Budapesten ilyen házra csak álmainkban tellett vagy ott sem nagyon)de megérte. Itt kicsapom a kertbe néha ránézek....
Szóval megértelek.......de a jó hír, hogy ahogyan nőnek azért változnak, Soma is elég nehezen kezelhető még most is...de már mások a problémák és ezek könnyebben orvosolhatóak. Szóval lesz ez könnyebb is :wink: . Persze addigra a második kerül ebbe a "nehéz" korba :lol: , de legalább nem fogunk unatkozni még pár évig.

Katuska: nagyon édes rucikat vettél.....én amikor terhes lettem Zéténnyel úgy éreztem, hogy lányom lesz. Már láttam magam előtt Soma lány verzióját talpig pinkben.....dehát ezt úgy néz ki bebuktam erre az életre.......Így amég ki nem öregszem belőle hordok én pinket...bár jelen testsúlyom feketébe bújtatva is elég tragikus, nem kellene ilyen vad színnel felhívni magamra a figyelmet :lol: :lol: .

KépKép
peni

peni
Minden rendben van veletek?

Lányok köszi a válaszokat a mensivel kapcsolatban, remélem tényleg csak meg van "zavarodva" a szervezetem és megfog jönni.
Viszont úgy érzem, hogy a bal mellem fáj, ha egy kicsit megnyomom remélem nem mell gyulladásom van, nekem még soha nem volt, így nem is tudom igazából milyen lehet, tudtok segíteni? Nem vagyok lázas, csak a bal mellemnek az oldal tájékán érzek fájdalmat de csak ha megnyomom.
Lehet, hogy csak rosszul feküdtem és megnyomhattam?

Remélem, ha jövőhéten megyünk a 3. hós oltásra minden rendben lesz a Joellel, mert még esténként leszívjuk az orrából a váladékot.
Ma este egy kicsit nyűgős volt talán jön valami front megint?
Azt olvastam az újságban, hogy szerdán 9 fok lesz csak.
manocskak

Peni :lol: :lol:

Enikő! a jövőhéten valamelyik szép napsütéses nap lesz jó mert most apa autózik délutánonként. Nekünk sajnos mindig autóval kell mennünk játszótérre mert ide valamiért nem jutott egy sem. VAgyis egy van fél óra sétányira földes úton, de az meg akkora, mint egy kutya kenel...így most feltérképezzük az új játszókat. Tegnap tök aranyos helyen voltunk keresztúr kp közelében a Tápió téren. Egy kis erdőcskében van a tér, majd nyáron jó lesz nagyon.
katuska79

Jó reggelt!

Katuska! Szuper vásárt csináltál!!!!
Azt hiszem, mi is elmegyünk vásárolni. :oops:

Csöre! Örülök, hogy Saci nem lázasodott be.

Enikő! Milán egy hős! Gyönyörű méretek!!!

Manocska! Jobbulást!

Na, mentünk csavarogni.

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Vagyunk, és megúsztuk az oltás utáni lázat is.

Internationalé: szigorúan kivonom magam mindenből ami politika, de ezen azért döbbentem egyet. :shock:

Katuska, nagyon édesek a rucik!

MÁgi, nagyon örülök hogy ilyen jól alakult a tejcsi-ügy! Hajrá mérlegelés :lol:

Nálunk: napok óta olyan memóriazavarom van, hogy nem tudom eldönteni ennyire szétszórttá tesz a kezdő anyaság, vagy orvoshoz kéne fordulnom. :? Adok még magamnak néhány napot, aztán ha nem javul a helyzet, doki...
kisbogacs

Móni: az idokep.hu szerint egész héten huszonfokok lesznek... igaz, mond záporokat is, de 9 fokot nem :roll:
Cickó: nincs benne csomó? Lehet, az oldalánál nem szívta ki rendesen Joel. Próbáld legközelebb hónaljtartásban mellre tenni, akkor az oldalánál is rendesen kiszívja.

Sacikám reggelre belázasodott... kicsit bágyadt is, 1/2 8-kor ébredt, és 9-kor magától elaludt (kezd rászokni, de nagyon szeretem :D). Kapott egy kúpot, amit ismét tragédiaként élt meg, remélem, leviszi neki. Egyébként vidám :)

Peni: hajrá pink :lol: :lol: :lol:

Játszótér: ó, Katuska, nálunk az egész faluban kettő van, abból az egyik olyan állapotban, hogy inkább nem, és a másikra is bejárnak a nagy hülye tinikamaszpubertánsok és tönkrevágják a játékokat :evil: szemetelnek :evil: múltkor pedig leszedték körben a gesztenyefa kérgét :evil: komolyan mondom, ilyenkor visszasírom az úttörőmozgalmat, mert akkor rendesen be volt táblázva a gyerkőcök ideje, nem volt idő hülyeségre, meg a "kémek" jelentették, ha valaki hülyeséget csinált :evil:

Csöre
csöre74

Hello Csajok!
Ma neki futok a másik Hádának, hátha ott sikerrel járok. Kellenek a cuccok Ádinak, mindent kinőtt. :shock:

Lányok! Emlékszem valaki említette az ekcémát. Ádinak is találtak a lábán, kaptunk rá gyógyszeres kenőcsöt, szinte teljesen rendbe hozta, de a dokinéni eltiltott egy hónapra a tejtermékektől is. TÉNYLEG KELL EZ??? Mert komolyan,már vizen és kenyéren élek. :( A hétvégén az uborka purcantotta ki szegény gyerekemet. Azt olvastam ebben a korban nem is tudják megállapítani mitől van ekcéma, miért pont a tejre gyanakodnak??? Nagyjából már semmit nem ehetek. :(

Mágnes! Nem olvastad, amit az OTP-ről írtam? Mi lett a vége? Mi utána néztünk és tényleg csak a nem bejelentett idő kamatát számolják fel. Mondjuk elég az. :evil:

Csajok! Javasolhatom hogy a tali jövő héten legyen? Akkor többen is ott lehetnénk aki jelezte ez a hét nem jó. Na??? Ha összeszednétek hányan vagyunk, akkor nálunk is lehetne, itt is van kert, meg játszi, homokozó, teszek fel képet ha kell. :) A Thököly-Róna saroktól 3 percre lakunk, az Uzsoki kórház mellett. Erre jár a kis földalatti, a piros és fekete 7-es, az 1-es vili. Szóval jó sok minden. Meg még 82-es troli is. Na? A lakás nem nagy (58nm), de ha jó idő van, akkor kint letelepedhetünk, és bentre csak pelusozni, szoptatni kell bejönni.

Na megyek, vár a vasalás. :(
Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: én már a jövő héten nem tudok menni, mert rendezni kell a nagyokat (suliba, oviba értük menni, és ugye vidék, nem tudok felszaladni) de ha így dönt a csapat, akkor jó talizást.

Csöre
csöre74

Kisbogacs! Jelentem én tudom mi bajod! :lol: Nálam is jelentkezett, kiderült, hogy vashiány. Szóval kapkodd a napi 3x1 vasat, az segíteni fog. :wink: Fáradékonyság, memóriazavar, levertség, sápadtság jelzi még. Nekem végigkíséri az életem, utálom szedni, mert székrekedést okoz. :roll:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Ja és a tej: az egyik leggyakoribb allergén... gondolom, azért teszteltetik, hogy az váltja-e ki, így nem kell megszúrni Ádámot allergiavizsgálat céljából. Ha nem az, akkor gondolom, tovább vizsgálódnak.

Csöre
csöre74

Csöre! Akkor talizzunk mindkét héten! :lol:

AMi a játszit illeti, ne is mondd!!! :evil: Nálunk is ez megy, rohangásznak fenn a mászókán, max a hinta jut ki ilyenkor, de általában dobok egy hátraarcot rögtön, ha kint látom őket, mert nem tudom megmagyarázni a lányomnak, miért köpködhetnek és üvöltözhetnek a nagyok, miért cigizhetnek, stb. Általános iskolások! :evil:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Csöre! Ezek szerint az ekcéma egyértelmű jele valami allergiának? :shock: :( Mi más lehet a tejen kívül? És ez nem olyan, hogy kinövik? :?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Ekcéma: nem értek hozzá, csak azért írtam a tejet, mert ha allergia okozza az ekcémát, akkor jó eséllyel lehet a tej az oka. Erősen allergének még az olajos magvak (Saci ezeket egyáltalán nem tolerálja) a bogyós gyümölcsök, a citrusfélék. A csecsemőkori ekcémát tudtommal kinőhetik.
Még a gyerekkori allergiáról (általánosságban) azt hallottam (családtagok kapcsán), hogy teljes megvonás esetén 3 éves korukra kinőhetik.
Tali: szerintem is lehet akár mindkét héten is, ennyi embert összeszervezni egy időpontra nagyon nehéz :)

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?