Szia Kolyok,
Sok boldog szuletesnapot kivanok Matenak!!!!!
Most en masolom ide az akkori hozzaszolasaidat:
Elküldve: 2008 Április 04 Péntek - 11:53
--------------------------------------------------------------------------------
sziasztok
újra itt.
a helyzet változatlan, baba fenn, jól érzi magát, a ctg olyan lapos, mint amin az úthenger ment át....
a feje nem nőtt, 10cm körül van, a hasa 35cm kerületü, 7.98 körüli combcsont, becsült súly 3800g +/- 500g....
magzatvizet nem vizsgált, gondolom meg akart kímélni
ugyanis este 9kor megyünk a kórházba, felvétel, majd indítás...
tudom, tudom, ez még nem a világ vége, de én,a javíthatatlanul optimista mindeddig reménykedtem, hogy beindul magától...
most meg mindig sírok.... nincs több JamesBond...
de a hétvégén szülők leszünk, ez azért mindig kicsit jobbkedvre derít.
legkésőbb szombat este, vasárnap reggel császárral....
Edu, vidám hétvégét!! Hová mentek? repülés??
megyek, kitakarítom a lakást, mert már lassan úgyis kéne, és ne a férjemre maradjon...
majd még jelentkezem, mielőtt bevonulunk....
--------------------------------------------------------------------------------
Elküldve: 2008 Április 07 Hétfő - 14:23
Most engem ert a megtiszteltetes, hogy ide beirjam......
Uzenet Kolyoktol: Tegnap 22:08-kor , 4110g, 52cm-rel megszuletett Makai Mate! Sajnos hiaba tagultam ki teljesen, a kis buksija nem ment lejebb, csaszar lett vegul. Boldog vagyok nagyon. Kolyok
Sok szeretettel gratulalunk!!!!!!!!
Elküldve: 2008 Április 14 Hétfő - 17:29
sziasztok!
bocsi, hogy csak most, szombaton jöttük haza a kórházból. Minden szuper
valóban, képek vannak a márciusi topikban, de
http://picasaweb.google.com/mzs.makai/MT oldalon is.
Katavirág, Rima, annyira aranyosak a fiúk
jó kis fiúcsapatot hoztunk itt össze
Edu, örülök, hogy jól sikerült a kirándulás!
Katavirág, remélem rendbejön a cici, lesz elég tejed!
nálunk nincs panasz, úgy tűnik annyi van amennyi kell. igény szerint szoptatok, van hogy 2 óra van hogy négy.
Ma egészen nyugodt napunk volt, pedig délután elment az uram 2 napra amikor elengedtem azt gondoltuk már régebb óta itthon leszünk Mátéval nem csak 3 napja... sebaj, Anyukám itt van és sokat nagyon sokat segít!
(szval Edu átérzem az Apa nélküli szomoruságot)
ja igen, 4110gmal született, 3700ra fogyott le, de 1 hetesen a kórházból 4075gmal hoztuk el. Szerintetek eszik rendesen
amúgy kicsit gáz, hogy amikor belövelt a tejem akkor túl feszes volt a mellbimbóm és ezért bimbóvédőt ajánlottak. majd úgy engedtek haza, hogy majd elhagyhatom. szerencsére ma jött ki egy védőnő, és segítségével sikerült annélkül szoptatni. Máté nagyon profi, rögtön tudta mi a dörgés és annélkül szoptatni sokkal jobb!
én nem fejek, mert annyira kicsi a mélyhütőnk hogy nem tudnám hová rakni, de nem is kell, főleg most, védő nélkül annyira kiszívja a cicim, hogy nincs gond.
Amúgy nekünk is küzdelmesek az első napok, de hála Istennek engem elkerült ez a nagyonnagy hormoningadozás.
Még talán azért sincs nagy szomorúságom, hogy végül nem sikerült rendesen szülni. Kiváncsi vagyok később hogy fogok erre visszagondlni. A héten leírom a kórházi élményeimet is, mert érdekes volt. de most kicsit pihizem, de majd ígérem írok hosszabban is.
soksok puszi Nektek!
Emlekszem amikor megkaptam az sms-t a nagy hirrol a virginiai erdei hazikoban voltunk ,hajnali 3 korul lehetett es epp a szoptatas utan botorkaltam ki a furdoszobaba. Terero meg nem volt es ossze-vissza maszkaltam a telefonommal hogy talaljak valahol es elkuldjem a gratulalo uzenetemet.
Puszi