A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Zsu!

Mellnövés: :D Ismerős.
De nálam szerencsére a terhesség alatt nem volt. Biztos a diétának köszönhetően.
Bezzeg tegnap. Ilyen gyorsasággal ráadásul sokkal látáványosabb.
Csak éjszaka nem tudtam aludni tőle, annyira fájt.
Mostanra kicsit jobb lettÉn is szoktam, és Apa behozta a mellszívót, fejem is egy kicsit. Csak hogy ne legyen olyan vészes. És nem vagyok fejés párti. Szerencsére a gyerekorvosunk sem, pedig ő szoptatási tanácsadó.

Pici!

Hátha Apa ma kitalál valamit engeszteléskppen.

Asiye!

Sajnálom, hogy ilyen erősen jött meg. A fiúkkal is így volt?

Én most kezdem hasznát látni, hogy az első két-három napban a csillagokat láttam szoptatás közben. Ugyanis most már nem vérzek olyan erősen, mint anno Benivel. Ez is jó valamire.
Vendég

Eddig aludtam.. És még nincs vége a napnak.
De nem bánom, a bokám miatt pihennem kell.
Igaz kinn nagyon jó idő van.

Zsu!
Annyira örülök neked. Olyan, jó hogy végre jelentkeztél.
Nekem is a mellem nőtt látványosan, és fájdalmasan.
Már megint kell melltartókat vennem.

Asiye!
Szép napot nektek.
Sajnálom, hogy annyira vérzel.
Olyan furi,, hogy én már hónapok óta nem.. de nem hiányzik.

Cat!
Örülök, hogy beindult a tejcsi rendesen.
Szedtél valamit? Vagy tea? Mi segít ilyenkor?
Ma is kapunk fotót Marci babáról?
Anyukáddal kapcsolatban teljesen megértelek.
Az enyém elfogadta, hogy otthon főz majd, és csak akkor jön, ha szólok neki.
Anyósnak is mondtunk, de ő pukkad.
De mi is hármasban szeretnénk lenni picit.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nemhiszem egyébként hogy kitalál valamit.

Tegnap is azt mondta, hogy jövő héten jó lenne már motorozni.
És tudhatná nekem nem lehet.. és megint tervez magának.
Pedig húsvét lesz.

Nem is főzök igazán.
Rendeltem salátákat, és hidegtálat. Ja, és sonka.
Sütök egy epres sherlotte tortát, húsleves, és kész..
Ti miket gondoltatok készíteni?

picimami

Hol van ma mindenki?

Nemlajos!
GabI?
Arwen?
Törpiri?
Afra?
Nócika?

Nika? Nem jó még talán a számítógépetek??
Sissi?

Úgy látom hétvégén nem csak engem bosszantott föl apa. :x :twisted:

picimami

Hát én is kiakadtam rendesen..... kicsit elegem van, hogy bejárónőnek néznek. Viszont egy éve nem hajlandó elvinni egy r..dt moziba sem, kettesben nem töltünk itthon időt, nem visz el sehova, se egy vacsi, se egy meglepi, bezzeg nekem csomó mindenről le kell mondanom. Ő meg minden héten megy éjszakai fürdőzésre. Komolyan, mintha nem is a felesége lennék :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Látom, akkor én nem panaszkkodhatom Apára.
Mi voltunk moziba is párszor a terhesség alatt.
És ha elment valahova, akkor szinte mindig csak velem.

Most persze egy ideig nélkülem fog járni, de ez ezzel jár. Pár hónap...

Pici!

Én nem fogok főzőcskézni húsvétra.
Lesz sonka tojással és retekkel, és talán egy joghurttorta.

A sonkát a szomszédok megveszik, és valami Norbis kalácsot is. Jó lenne, ha otthon tudnám folytatni a diétát. Most úgyis bezabálok itt édességből.
Ha nagyon vágyunk valami különleges kajára, akkor rendelünk az éteremből.
Vendég

Sziasztok!
Zsu:
"Szombaton szokásos mosogatás, reggeli készítés, felsöprés.... közben apa persze a tévé előtt és még csak meg sem kérdezte, hogy mit tudna segíteni???? Szóval kiborult a bili nálam...."
Hát, ez nálunk is szó szerint így zajlott, emlékeztek??? :lol: :lol: :lol:

Lányok, én nem tudom, mi van Dömével, de tegnap aludt este 7-től 6(!!!HAT) órát egyhuzamban, aztán kettőt, aztán megint ÖTÖT!!!, úgyhogy most ébredtünk, 11-kor (azóta mondjuk megy a fel-fel sírás, de a következő szopi után úgyis megyünk sétálni. :twisted:

Sajnálom, akik most fasírtban vannak a párjukkal :cry:

Én úgy döntöttem, itt az ideje a társasági életnek, úgyhogy holnap megyek egy másik fórum topictalijára (Margitsziget, csak találjuk meg egymást, mert nem nagyon ismerem még őket :roll: ), szerdán meg a Flóriánra (ami ugye a város másik vége) turizni, meg visszaviszem a vérnyomásmérőt, meg átveszem a pihenőszéket és a szopipárnát, amit a neten vettem Dömének, meg barátnőzök, és majd csak este hoz haza a párom :oops:

Azt hiszem, jól kifárasztom Dömét! :twisted:
Holnap kendőben viszem, mert egyedül nem indulok neki babakocsival bkv-zni, de szerdán a barátnőm segít! :D
drukkoljatok majd :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

10 perce!!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép Kép Kép
asiye

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

biztos napon mérted, nem? :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ilyen jó idő van, én meg itt senyvedek a szobában?

Na de majd holnap!
Marci és Beni alszik délután, én pedig kint napoztatom magam az udvaron. :D
Vendég

Bár most semihez nem lenne erőm...
Olyan migrénes fejfájásom van, hogy csak na! :shock:
De már bevettem egy Algopyrint calciummal. Az használni szokott. Az alvás sajnos nem segített. Pedig kitartóan próbáltam két órán keresztül.
Vendég

Jaj, én hatalmasat sétáltam, először kendővel-kutyával, aztán babakocsival bérletet venni :D
Most először mentem egyedül babakocsival, és egész jó volt!!! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Én nagyon szeretem a babakocsit. És Marcinak sem lesz más választása.
Már most egy csomó programunk van a következő hetekre.
Ha jó idő lesz, és kerti party lesz, akkor jön ő is velünk, és alszik kint.
Húsvét még otthon, de aztán szülinapi buli az utcában, utána Beni Beni szülinapi bulija, utána kerty party... Szóval lesz itt élet. :wink: :D
Vendég

Zsu!
Téged is megértelek teljesen.
Kicsit figyelhetnének jobban ránk.
Nekem is azt mondja pihenjek.. de ki vásárol? Ki takarít? Ki mos?
Arra nem ad választ.

Cat!
Sokkal jobb így, hogy végre jó kedved van, és tele vagy energiával, és vágyakkal.

Én most vágtam be egy hatalmas tál epret.
Jól esett.
A lábam nagyon gáz.. nem megy le napok óta. Hiába pihenek.

picimami

Nemlajos!
Olyan édes Döme baba. Szexi rucija van.

Jó sokat aludt most. Örülök neki.
Jót tesz neki a meleg idő. És neked is. :wink:

picimami

sziasztok!

én még mindig zombi vagyok a hétvége miatt, Zsoltim most is alszik(hazajöttünk ma munkából, lefeküdt és máris aludt)

Pénteken régi barátnőim aludtak itt nálam, csudajó hangulat volt...másnap egyikükkel utaztunk hazafelé vonattal, én mentem tovább, mert nagyimékhoz utaztam Szerencsre, ott gyült össze a család.Közben Zsoltim futóversenyen volt, Szarvasűzők, 12 szakaos verseny Eger és Miskolc között, ő futotta a legnehezebb szakaszt, lejtőn felfelé...este összefutottunk az egyetemen, és hajnalig ott voltunk, régen nem táncoltunk ennyit és ilyen jót! Nosztalgiáztunk nagyokat, mert abban az egyetemi klubban utoljára x éve voltunk táncolni...
Másnap csodaszép idő volt, feltúráztunk a Bükkbe, ott Zsolti megint futott, igaz hogy csak rövidtávon, váltóban, de hihetetlenül büszke voltam rá, ugyanis lassan 28 évesen olyan sprintet levágott, hogy utcahosszal verte a 14 éves csodafutó kissrácot:-)

Utána még sétáltunk ebben a szép időben...
Úgyhogy tegnap már a vonaton is aludtunk, meg most is kóválygunk.

Ja, és már tuti nem lesz 2009-ben babánk. De most olyan szerelmes vagyok a Férjembe hogy nem is érdekel.
Ja, a rákszűrésem is rendben van, minden negatív. Viszont Teleki dokihoz elmegyek és megkérdezem a hormontesztről, a cukrot pedig megcsinálja a háziorvosom pénteken.
Na magamról ennyit.

Cat! Nekem olyan hihetetlen, hogy Marci így növekszik,napról napra...az éjszakád sajnálom, de Te elég rutinos anyuka vagy, hogy megoldj mindent.

Zsuzska, Pici...fel a fejjel...a hormonok is dolgoznak Bennetek, bár tény, hogy Apukák nem voltak eléggé figyelmesek. Mondani kell mindent, mert nem is gondolnák, hogy fájdalmat okoznak Nektek!

Kép
arwen***

Szarvasűzőőőőőőők!!!
Ó, most Nemlajos nagyon irigy arwenre!!!
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
:lol: :lol: :lol:
Na, most egy pillanat alatt ezer élmény száguldott át rajtam!
Egyszer még kísérő is voltam (vagy kétszer? Hja, igen, kétszer!).
Az aztán a buli, futni se kell, csak inni (természetesen én azokhoz a csapatokhoz kötődtem, akiknek nem a sport a fontos, hanem a buli :wink: )

Mit is akartam???

Hja, tudom:
Ha hónaljban találok egy csomót, az ugye nem olyan csomó, mint még egy bőr alatt megbúvó, nem is piros, nem is kitüremkedő pattanás, hanem nagyobb, mélyebb, mittomén?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Nekem volt olyan már, begyuladhatott egy szőrtűsződ is. nem kell a legrosszabbra gondolni azonnal...

Neked akkor mondanom sem kell, hogy a Rocky milyen jó volt...Nekünk is hiányzott már egy ilyen hétvége...
(Állítólag pöcsmadár csapat nem volt már,kiöregedtek,de ciccbálnáék voltak!Rajtuk is mindig röhögök..)

Kép
arwen***

Jaj, hát igen :)
Bár nekem a régi Rocky a Rocky... 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Arwen! Örülök, hogy ennyire jól éreztétek magatokat! :) :) :) én is irirgy -irirgy :roll: :roll: :roll: :roll: látod , te megtehetsz olyasmit, amit mi, anyák egy darabig nem igen :wink:

Nemlajos!ne gondolj a legrosszabra, egyszerű zsírmirigy, vagy szőrtüsző gyulladás is lehet ahogy Arwen mondta.
Jól teszed, hogy neki vágsz a világnak! :) érezzétek jól magatokat Dömével! :)

És a hőmérőt nem éri a nap telibe, mert "déli fekvésű" vagy hogy mondjam, hátulról meg nád, meg egys nagy fa takarja. szóval, ha csal is, akkor is ma minimum 30 fok volt!

Lányok ,Yasein 2 napja nyűgős és ma éjjel is az volt. éhes!!!!!!!!!
mióta megjött érzem, hogy nincs elég tejem. és ma már odáig fajult a dolog, hogy az én angyal kislányom, aki nem sír, csak alszik és nézelődik, fél óránként éhen akart halni :( hazafelé hozattam apával tápszert.... :? hát meglátjuk. A fiúkkal nem volt ilyen gondom. dehát most minden olyan más!remélem nem belőle gond. de hátha segít, az sem megoldás hogy éheztetem a gyerekt, mert én szoptatás párti vagyok. lehet hogy most nem megy olyan sokáig a szoptatás, de elkell fogadnom.....

Kép Kép Kép
asiye

asiye, lehet, hogy csak valami van a levegőben, én tegnap hittem, hogy elmegy a tejem, mert Döme állandóan kiköpte a cicimet és visított, majd próbáltam fejni, és két mellből nem jött összesen 20mili le.
De aztán éjjel ömlött a tej a mellemből (nem csoda, amennyit aludt Döme, amit ugye éhes gyerek nem tesz meg :D), és más anyák is ugyanezt mesélték a babájukról.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Hát remélem mert azért még nagyon kicsi hogy abbahagyjuk a tejcsit.
de most apa betápozta és olyan jól elvan.....röhög, nézelődik....
viszont nem aludt még el :shock: pedig ma alig aludt! :?

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Bocs,hogy ma nem jöttem de már 9kor elindultunk a bnőmmelé a Margitszg-re áés csak 1 körül értünk haza.Persze baromira elfáradtam. Apa addig kitakaritotta a szőnyeget.Márkot is végül Ő altatta le,mert nekem nem ment és inkább lementem a boltba.Mjad amig én aludtam Ő megcsinálta az ebédet. :D
Délkután pedig játszin voltunk, kicsit szokott fájni a lábam de amennyit megyek nem is csodálkozok rajta.

Nemlajos:mikor jössz a flórián térre?Én kb 10 perc gyalog lakok tőle egy pár percre esetzleg összefuthatnánk.

Holnap se nagyon leszek mert megyünk apa nagynénjéhez,sajnos apát behivták dolgozni igy csak ketten megyünk.
De szerdára a vezetése után bezterveztünk egy széchenyi gyermekvasútat.Remélem összejön.

Cat.bocs,hogy nem tudtam bemenni,de nagyon mozgalmasak a napjaim.Jó lenne egyí picit pihenni,de hát egy lassan 2 éves mellett lehetetlen.
Holnap mehettek haza?

Ma együtt fürödtem a fiammal a kis drága mondta ,hogy én is menjek be a vizbe :D sőt seigtett a ruháimat is leszedni. :D

Pici:remélem lassan kibékülsz apával.

Asiye:sajnáom ,hogy ennyire megjött.A fiúkkal mikor jött meg először? Remélem azért tudod majd szoptatni Yasemint.

Babi ,Nócika ,Nika mi van veletek?
Vendég

Sissi, drága vagy, de ez egy nagyon zsúfolt nap lesz.
Először eljön a barátnőm értem, együtt elmegyünk hozzájuk, onnan turizni, találkoznom kell egy apukával, aki közvetít köztem és az eladó között, és átveszem az árut, visszaviszem a vérnyomásmérőt, úgyhogy tényleg tervezhetetlen már ebbe más program.

Viszont arra gondoltam, hogy május végén, június elején csaphatnánk még egy talit 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos:ez tényleg nagyon sűrűnek tűnik.
:D

Taliban én benne vagyok jó ötlet.Addigra a most született pici babák anyukái is jöhetnek.
Vendég

hát azért gondoltam akkorra :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt Mindenkinek!

Sissi! Örülük, hogy jöttél te is.
Tessék már pihenni is picikét!! Ati baba érdekében.
Apával már alakul a kedv.
Csak kevés idő jut egymásra.

Arwen!
Örülök, hogy jó hétvégétek volt.
Izgis lehetett nagyon.

Nemlajos! Asyie!
Remélem rendeződik a tejcsi gond.
Bár én tapasztalatlan vagyok ezen a téren. De ti olyan ügyesek vagytok, meg fogjátok oldani.

Nemlajos!
Jó kirándulást nektek mára.
Érezzétek jól magatokat.

Cat!
Mikor mentek ma haza???

picimami

Sissi!
Nika azért nem tud jönni, mert elromlott a táp a számítógépükön.
Amint jó lesz jelentkezik.
Jól vannak, mindenkit puszil :!:

picimami

Jó reggelt!

Pici:próbálok pihenni,de olyan szép most is az idő,hogy már csalogat :D
Vendég

Jó reggelt drágaságiam!!!!!

Végre aludtam egy istenit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!

Hát megvolt oka, hogy nem aludt múltkor YASEMIN és tegnap napközben is minden fél órában felkelt, és nyűgi volt.

Éhes volt a drágám :? :? :?
de apa 9 körül megetette tápszerrel, és aztán mint máskor nézelődött csendben egy kicsit, bealudt, majd reggel 5kor kezdett ébredezni, hogy megint éhes. ez 7 és fél óra alvás volt egyben :) eddig is így aludt, de múltkor vagy 5ször felkelt :?

és reggelre sajnos ne feszüklt a cici csak épp hogy volt tejcsi, már 7kor megint éhes volt. :( szerintem sajnos egyre kevesebb lesz a tejcsi. bár nem csodálkozom, mert semmit nem pihizek, össze-vissza eszem, ,keveset iszom, és ráadásul megjött ,amitől ugye más lett a tejcsi íze is. :?

Sissi!
Régen nem volt ilyen gondom a fiúkkal. Alper után 7 hónappal, Hamza után 5 hónappal jött meg előszőr, és nem ennyirevéreztem, ésa fiúkat nem zavarta a tej íze, és ugyan olyan sok tejem volt. de most minden más! :shock:
Vigyázz magadra, ne nahgyon terheld magad túl! :) de örülök, hogy ilyen jól birod!és jól érzitek magatokat! :)

Nemlajos!
Taliban én is benne lennék, jó ötlet!
:)
és fogalmama sincs mi az a szarvasűző, de ha Te is és Arwen is ennyire szereti, bozti jó lehet! :roll: :)

Cat!
Remélem Marci nem sárgult be, és ma mehettek hatza!
Sikerült anyukáddal megbeszélni hogy n legyen nállatok?

nekem is sokat segített hogy annyira erősek voltak az összehúzódások szülés urtáni napokban, mert a gyerekágyas 6 hétben szinte semmit nem véreztem. de most viszont annyiból ösrülök, hogy visszaállt mert legalább tudom, hogy rendesn műkszik minden nállam!
bár ennyire rős nem volt :? de remélem ez is rendeződik! :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, csak életjelet adok! Minden rndben csak most, hogy ilyen rettenetesen jó az idő ki is hasuználtam gyorsban a tavaszi nagytakaritást! Ablakot pucoltam meg miegymás! Már alakulunk mint pupos gyerek a prés alatt!! Itt most elég ramatyul indul a nap, de majd csak jobb lesz délutánra!

Pici, Zsu! Látom apácskáitok valahogy nem a legtökéletesebbek most! Ha ez megnyugtat nálunk se a legfényesebb minden! DE szerinrtem csak most mi látjuk másként a dolgokat! Csajok! Inkább sétáljatok aztán lesz valahogy!!!!!!

Cat! HOgy vagytok??? Ma már mentek is haza nem??? Ma már nagy családosok lesztek!! Azaz már vagytok! D jó neked!!! Nektek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici!
Mi van veled?
Kibékültetek?
Mi finomat eszel ma?

NikaÍ! Puszi neked, és nagyon hiányzol ám

Gabi! Nóci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merre vagytok???????????????????

Afra! És te ? Gyere sűrűbben! Megígérted!

Zsu!!!!
neked is jó reggelt!
Örülök, hogy jót aludtál, nekem is sikerült! :roll: :roll: :roll:

Kép Kép Kép
asiye

Arwen!
NAggyon csecse vonalzód van ám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát igen..... apa most arra összpontosít, hogy anyagilag rendben legyünk. De nekem nem kell, ha ő meg le sem tojja a fejemet :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Szuper kis hétvégétek lehetett :wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Yasemin alszik, mint ahogy máskor is!.....
Jaj! Olyanlelkiismeret furdalásom van! :( mert tegnap volt az első nyűgős, napja, előszőr sírt egyfolytában 2 percet, és én máris kiborultam, hogy nekem ez így nem fog menni, mert akkor mit csinálok a fiúkkal, meg nincs kaja, felkéne mosni, meg teregetni....Ő meg itt hisztizik! :oops: :oops: :oops: :oops: ...és nem az volt az elsődeges célom, hogy Neki jobb legyen, hanem hogy nekem!

Olyan szemétnek érzem magam, pedig esküszöm aki eddig látta, indenki elvolt ájulva tőle, hpogy Ő még ilyen gyereket nem látott, eg ha lenne rá garancia hogy ilyen lesz egy kisgyerek mikor megszületik, akkor sokkal többen vállalnának gyereket..stb.stb....de tényleg nem sír, csak mosolyag nézelődik, alszik. ...és akkor egy napja van ami gáz erre az anyja vörös fejjel rázza a babakocsiját. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

bocsi, de annyira magam alatt vagyok. emiatt. :cry:

arról ne is beszéljünk, hogy azt mondta a Hamza, hogy rossz anyuka vagyok mert csak sült krumplit adtam nekik ebédre, más anyukák csinálnak husit is!! :( :( :( :( ott van kipanírozva a hűtőben(mára már megromlott), de még arra sem volt időm, hogy kisüssem a krumplival együtt.

hát a tápszeren ne múljon :?

Kép Kép Kép
asiye

Zsu!

Én azon gondolkodtam el annó a párommal kapcsolatban, mikor olyan jellegű gondjaim voltak vele mint most neked, hogy vajon lehet e nevelni egy 28 éves férfit?????
mert ha kiosztom, akkkr pár napog minden oké, de aztán szép lassan minden megy mint addig :? rájöttem, vagy elfogadom őt úgy ahogy van(úgy ahogy anyósom félre nevelte), vagy állandósulnak a viták, és az elégedetlenségem vele szemben. :?
hát nehéz ügy de talán ha nem támasztunk igényeket....nem tudom. attól is függ mennyire dúrva a helyzet!

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!
Dehogy vagy te rossz anya!!!!!!
Csak nagyon meglepődhettél.... de sebaj, ilyen is volt már, legalább tudod, hogy csak éhes volt a kis hölgy.... és hát három gyerek nem semmi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye!
Hát szombat óta nagyon igyekszik..... de én is attól félek, hogy ez is csak pár napig, vagy hétig fog tartani.....
Általában jól viselem én, hiszem az elmúlt 7 év alatt megszoktam.... de most valahogy nagyon kitört belőlem.... megelégeltem, hogy figyelembe sem vesz. De most nagyon pedálozik. De meg nem tudom mondani, hogy csak úgy mikor hozott nekem egy szál virágot, vagy vitt el vacsizni, vagy egy moziba. Tavaly voltunk együtt a Mamma Mia-n. Azt is úgy sikerült elérnem, hogy kihisztiztem magamnak.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi hogy eltüntem de élvezem a szabadásgot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Habár ma meg tegnap is nagyon rossz a közérzetem igy inkább fekszem, úgy egy kicsit jobb. :wink: pedig lenne mit csinálnom :wink:

Nagyon édesek a babák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi! De jó hogy jöttél! :) :) :) :)
élvezd is ki! :) hátha jobban leszel ma !

Zsu!!
Hát a férjem szerint ezt a "virág mizériát" ők nem tudják felfogmi! :lol: :lol: :lol: :lol:
Oké ,ő megveszi, de minek????????
attól ugy érzem hogy jobban szeret? Mondtam: Te ezt nem érted! A nőknem erre szükslge van! Azt mondta tényleg nem érti, mert mikor virágot hoz nem azért teszi, mert aznap éppen jobban szeret! :)

kevés férfi érzi át a romantikát! :)

Kép Kép Kép
asiye

Hoztam egy pár képet csak nektek:
rólam: Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Ezt a könyvecskét a lánykám vettem a huginak:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
ezeket a rucikat a tescoban vettük
és egy utolsó kép rólam és lánykámról:
Kép

Kép
Kép
minimano74

A könyv lemaradt, ime:
Kép

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

De csini poci!!!!!!! :) :) :)
és a rucik nagyon édesekl! :) :) :) :)

A lányoddal szépek vagytok,és a szobája nagyon csajszis!
a kisruhák eszméletlen jók!van Yaseminnek is hasonló, még rendeltem a tudodhonnan! :) majd lefotózom én is! :) :) :)
na megyek, mert dolog van! :) ma csak 16 fok van, és nem süt a napocska! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép Kép Kép
asiye

a kiskönyv nagyon jó! Mennyi volt? dm.es az is ugye? mert lehet én is veszek! :)

Kép Kép Kép
asiye

GAbi!
Nagyon csini pocód van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És Vivi mekkora már :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon szép lett a szobája, tiszta csajszis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tündéri a ruhácskák is :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye!

Jó anya vagy!
Csak most kicsit sok volt.
Azt viszont jól látod, hogy miért kevesebb a tejcsi: Nem pihensz, keveset és össze-vissza eszel, keveset iszol. Ezek közül már egy is elég, hogy kevesebb legyen a tej.
Ráadásul mivel megkjött, így más az íze is, Yasemin kevesebb szopik belőle, így még kevesebb termelődik. És ugye lassan három hónapos, pont most van egy fejlődési ugrás, amikor több kajára van szüksége.

Arwen!

Jó hétévégtek lehetett.
Nekem is van ismerősöm, aki évekig részt vett a Szarvasűzőn. :wink:
ÉS a Rockyt pedig a férjem szokta emlegetni. Hiszen ő is 5 évig jár Miskolcra egyetemre. Én talán ötször voltam ott eddig életemben.

Zsu!

Férfiak tényleg nem értik miért fontos nekünk a romantika. Vagy elfogadjuk, vagy életünk végéig dühöngünk.
Vagy az átmenet, hogy álktalában ekfogadjuk, de néhga kiborulunk tőle. Hormonok, hangulat és egyéb okok miatt.

Nócika!

Lassíts!

Gabi!

szép pocak! És a ruhák is! A l
nyod pedig aranyos.

Mi ma megyünk haza. Apa már el is indult értünk.
Én felöltöztem, és örömmel tapasztaltam, hogy jó rám a farmerom, amit a terhesség előtt hordtam. :wink: :D
Vendég

Sziasztok..én sem tüntem el...csak dolgo volt :lol:
Elintéztük az anyakönyvit,a TAJ kártyát..most már jöhet a többi.

NEmlajos a családis papirt csak feladtad postán???
Irnál cimet,hogy hova kell???Előre is köszi :wink:

Gabi nagyon szép már a pocakod,és jó nagy alánykád is...

Asiye ne "ostorozd"már magad,nagyon jó anya vagy..nem is tudom,hogy birod. :shock:
Soha nincs egy hangos "szavad"sem...nekem most nem lenne itt anyukám eléggé el lennék kámpicsorodva...igaz a hasam nem fáj,de elég hamar elfáradok.

Cat ma mentek haza???
Milyen az éjszakátok???

Pici,pihenj és igyál nagyon sok folyadékot,attól majd jobb lesz a lábad.

Az enyém most olyan min 4 elefánté.
Kaptam a műtét után 4-5 zacskó infúziót,mert a mhösszehúzótól amit adtak felment a vérnyomásom majdnem 200-ra és öntötték belém,hogy jobban legyek..hát ez lett az eredmény..azt mondták 1-2 hét és lemegy rólam..hát remélem :roll:

Zsuzska most lártom,hogy mindjárt 12 hetes vagy...úgy rohan az idő!!!

Az én lányom még mindig egy tünemény...remélem marad is.
Éjjel 1-kor felkel eszik és alszik reggel 1/2 7-ig...

Rakok firss képet ha nem baj :oops:

Kép nevetés:)

Kép nagyon alszom:)

Kép Evés utáni beájulás:)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri, itt mindent megtalálsz:
http://www.allamkincstar.gov.hu/rovat/130
Nekem Bcsabára kellett küldeni, mert a baba és én is a megyébe vagyunk bejelentve.
Asiye, sajnálom a tejcsit, a türelmetlenségért meg ne szégyenkezz, van ez így :wink:
Úgy látszik, ma jót aludtak a babók, nálunk is este fél 12-től fél 7-ig aludt a gyerek egyhuzamban!:)

Hamarosan itt az ideje, hogy a saját kiságyába kerüljön, legalább próbaként, hogy ott is végigalussza-e az éjszakát:)

(mondjuk megvárom a festőket, hogy legalább az ázott/penészes fal ne legyen akadály...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?