A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

dori! jobbulast nektek, legalab ha meg usznatok a barihimlot

szandra!nagyon edi pasik most, de olyan kis csoppok voltak :D :D

lilli! igen a skandinavok orulnek a gyerekeknek, nekik igy termeszetes, itt aszt mondjak egy 2 gyerekes anyara hogy vege a karierjenek (meg a normalis munkanak is) :( de ez a sulibajarasig gyes eleg jol hangzik nalatok

vanda! daninak jo kis sulya lett :lol: reka cica meg kis holgyike vigyaz a kilokal :D meg hogy bena??? a 32 hetre orias bebik voltak es most dani sulya majdnem anyi mint mattiae, aki majdnem 36 hetre szuletett, nagyon ugyi 3 babas anya vagy es kesz

petri! makik mar 9 hetesen neztek a kezuket? nem csoda hogy mindenben ugyik :lol: :lol:

csajok! michelle nagyon nyugi, ejjel kb 5-6 szor kel, a gyuminel meg uvolt mint akit gyilkolnak, este fele pici ver volt a szajaban, nem utotte be es nem erzem a fogacskakat? meg olben is nagyon keservesen sir, pedig ott el szokot mulni neki, ejjszaka meg csak valami kis tejjel/teaval tudom visza altatni, mattia alszik mint egy nagy reggel 8ig, esetleg ha meg ebred cumi vagy par korty tea es megy a szuszi

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

andi! olyan edikek :D es mindig mosolyognak, ugyike Kiki :D

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 18:57-kor.
davandi

andi! de en nem erzek semmit :roll: :roll: enyire luke lennek???

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 18:57-kor.
davandi

ja es mit javasolsz? tudok neki segiteni valahogy?

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 18:59-kor.
davandi

Sziasztok!

Na megjöttem, már megint majd egész nap csavarogtunk. Ha ezt tudtam volna, hogy így elütöm velük az időt idén tavasztól, biztos nem vállalom a munkát.
Nagyon nagyon édik az "ilyen volt és lett képek" Annyira jó nézni, hogy mennyit nőttek fejlődtek a babák. Bár olvastam közben azért "hülye" megjegyzéseket is, de ez betudható a 4 év nem alvásnak. Igaz Vanda! :D Egyébként a Te babáid igen is szép nagyon.
Majd én is teszek fel képet, de én általában a céges gépem használom, a képek meg apa gépén vannak.

Ma voltam a HÁDA turiban a Keleti és Blaha között, nagyon szupi ruháik voltak, én is bevásároltam a gyerekeknek. Bár én csajosakat vettem, de nagyon jók voltak fiúknak is. Pólók 490-ért, gatyók 600-800 Ft között.

Köszönöm az infókat a gyes gyedről, akkor most ez szerencsére nem változik. A GYEs összege egész pontosan 51 585 Ft az ikreknél, én már most megkaptam ez első havit. Ja és agyon gyorsan dolgozott a MÁK.

Betegeknek jobbulást!

Jó éjszakát Mindenkinek.
Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 19:02-kor.
davandi

andi! most en vagyok nagyon bena, aszt sem tom hogy milyen a duzzadt vagy nem duzzat iny :oops: :oops: latom kikid mindenben ugyike

Kép

demoniq13

Móni
Tényleg lehet a foga.Gyümölcsnél sír?Az csípheti neki.
Én múlt kedden kértem a dokinénit,hogy nézzen körül a Bercus szájában,mert én arra gondoltam,hogy a fosás vírusos részén túl vagyunk és a fogzás miatt húzódik el nála.Semmit nem látott.Szombaton evésnél idegösszeroppanást kapott a kölköm,apával megállapítottuk,hogy királyság van,hisztis a gyerek.Ült a szoba közepén és hisztizett könnyek nélkül.
Tegnap meg felfedeztem,hogy kint van a 7.foga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Se bedurranva nem volt a foga,se semmi nem látszott.
Folyt a nyála meg túrkálta a száját
Vendég

Dóri!

A lányszoba is nagyon jó lett. Nagyon ügyik vagytok, hogy így összehoztátok!

Na most már tényleg megyek.

Jó éjt!
Ancsi

ancsi76

móni, mi is dentinoxozunk, azzal elaludtak, de ájszaka sajnos így is fel-felkelnek a fájdalom miatt. 1-2 nap és kint lesz. :wink:
... hogyha véres volt a szája, azért csak kint kéne már lennie valaminek, ha ez fog. tapogass tovább! 8)

jóéjt! :arrow:

Petra
Kép
petricsek

Áginak boldog szülinapot kívánunk így utólag :oops:

Dologél is jó vagy a chamomillach15 :wink:
Vendég

andi! 2 ujja van mindig a szajaban, a ragokara 3 masodperc allat ra un, vagy en kene tartcsam neki, o meg nyalja-ragja, utana nezzek ennek a kenocsnek, koszi :D

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 19:03-kor.
davandi

Én se tudom,de a Bercus úgy nézett ki,mint az alien amikor 4 foga jött felül :lol:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 19:07-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 19:08-kor.
davandi

banika! mar a 7ik fog, a 2nek hany van oszessen? akkor mar kezdem tenyleg aszt hinni hogy az elso fogacska :D

koszi csajok fogacskas infokat! :D :D

Kép

demoniq13

13 :lol:
Vendég

Lépek én is.Holnap remélem jövök.

Joccaka
Vendég

kösz a tudósítást banika:-)
és jó éjt mindenkinek
1szálpasi

andi! tom hogy alul szokot eloszor ki bujni, de felul volt a ver :roll: :roll: most kenocs utan kutatok, a dentinox itt nincs, igaz a sudocrem sincs :evil: :evil:

Kép

demoniq13

Adok én is egy gyors életjelet magamról, de úgy ki vagyok fáradva, hogy olvasni sincs erőm :)
Lenne két kérdésem: van-e olyan gyümölcsös bébiétel, ami nem olyan híg, mint egy ivólé? A reszelt almát, villával szétnyomott banánt gyönyörűen eszik, de a bébiétel, amit próbáltunk olyan híg, hogy nem tudunk mit kezdeni vele, kifolyik a szájukból :D (kanállal adom nekik, nem akarom cumisüvegből)
A másik pedig, hogy azt olvastam, hogy 6 hósan ajánlott elvinni szemészetre őket. Kérdeztem a védőnőt, de ő azt mondta, csak akkor szokták, ha a családban van szem probléma. Kérdeztem a dokit is, ő meg csak annyit mondott, hogy ha akarunk, végülis elmehetünk.

Binyek Néztem egy darabig a kerti képen, hogy vajon ki lehet az a lány melletted, mert olyan ismerős.. aztán rájöttem :D
Táblába én is kérnék szépen módosítást:
evés: 9,15,18,21 óra 200 ml táp, 12 óra gyümölcs
alvás: éjjel 22-8, napközben össze-vissza, amikor épp álmosak
súly: Dóra 7500 g, Kinga 7200 g

Szanet Mennyi jó ember elfér ilyen kicsi helyen :D Az ilyen volt, ilyen lett képek nagyon aranyosak :)

Davandi Rosszul hangzik nagyon ez az allergia. Megjegyzem, amiket írsz róla, mert én is mindenfélére allergiás vagyok, gyerekkoromban meg asztmás voltam. De remélem, nem lesz szükségem az infókra.
Az apaversenyen az én uram nagy előnnyel indulna, mert ő ugyanúgy részt vesz a kezdetek óta mindenben, mint én :D

Melcsi Gratula a forduláshoz! Akkor mostantól ti is szenvedtek majd az altatással? Vagy ők tudnak háton is aludni? :)

Edit Milyen picik voltak, és milyen nagyok lettek :)

Dóri Gyönyörűségesek a lányok! Nagyon szuper a szoba! Én is sokáig szemeztem a Mammut bútorkkal, de hozzánk nem fért volna be :(

Gyed, gyes téma Gondolom ezek olyan iszonyatosan hatalmas pénzek, hogy ettől biztosan megoldódik a gazdasági válság.. Szokás szerint megint azoktól vesznek el, akinek a legjobban kell. Valamelyik nap volt a tévében a Házon kívül. Jól felhúztam magam rajta, amikor előadták, hogy a lakosságnak valami nagyon kicsi része fizeti az adó nagy részét, és hogy a gyeden, gyesen lévő anyákat is ők tartják el, merthogy nem fizetnek adót. Kb. úgy éreztem magam, hogy a **** anyámat, hogy gyereket szülök, és másnap nem megyek vissza dolgozni..

Móni Hát nézd meg, hogy Mattiának milyen :D Ezért jók az ikrek, könnyebb észrevenni az elváltozásokat. Amikor betegek voltak és porszívóztuk az orrukat, egyszer fura szögből néztem be Dóra szájába, és olyan volt, mintha behorpadt volna a szájpadlása. :shock: Apa azt mondta, hülye vagyok, de azért felébresztettem Kingát megnézni, hogy neki milyen :oops: :lol:

Ezt meg ma olvastam. Előre is elnézést kérek :D
Miért nyalogatja a reumás öreg néni a Szentendrére közlekedo helyi érdeku vasút egyik kocsijának oldalát? Mert HÉV-ízre vágyik.
szamy

Itt vannak a mi ilyen volt - ilyen lett képeink:

2 órával a születésük után (Kinga - Dóra):
Kép

5 hónaposan (Kinga - Dóra)
Kép
szamy

Móni!
Tuti a foga. Általábanaz alsók jönnek először, de ez sem törvényszerű. Ha nagyon sír éjjel és nagyon gáz, adhatsz neki fájdalomcsillapítót. Mi Balu ínyét Panadol sziruppal dörzsöltük, a Dentinox semmit nem ért.

Szamy!
Gyedből adózol... Ami pedig a gyesek-gyedek összegének nagyságát illeti: szép számban vannak azok, akik a gyerekeikből élnek és soha életükben nem fizettek egy fillér adót.... :evil:
vovanda

Jó reggelt Mindenkinek!

Kávé megvolt, ebéd fő, csajok reggelije is. Ma megyünk zenebölcsibe!

Demoniq! Ha így szenved szény, akkor biztos a fogacska lesz. Nekünk még ajánlott a dokinő Viburcol kúpot, ez is homeopátiás. Nem tudom milyen, mert mi nem használtuk, de hátha ezt ki tudod próbálni. Kérdezz rá ott a gyógyszertárban, hogy mit tudnak ajánlani. Nekik azért képben kell lenniük, hogy ilyen estekre mik vannak.

Látom a gyes gyed téma, és a soron következő változások, azért mindenki felzaklatnak. Én már megpróbálok nem gondoli erre, mert csak nagyon ideges leszek. Úgy sem ntudunk tenni ellene semmit, csak morogni. Azt nem értem, hogy itt mértnem vezetnekbe olyan személyi jöv adót pl, hogy egy meghatározott összeg felett (mondjuk évi 10 misi) már ne érje meg elmenni annyi pénzért dolgozni. Úgy tudom ilyen van Németo-ban. De ezt nem fogják, mert az összes nagyokos beleesne.

Hú nekem is frissíteni kellene a táblicskuban az adatokat. Na majd azt is megnézem. Jól el vagyok maradva ezekkel.

Áginak BOLDOG SZÜLINAPOT! Én is lemaradtam persze. :oops:

Banika! Ti most már jobban vagytok akkor. Elmúlt a vírus?

Üdv,
Ancsi

ancsi76

Sziasztok!
Jajj,nagyon jók a képek,nagyon cuki mindenki :D
Itt egy mai pocikép,lapos volt,ilyen lett közel félidősen:
Kép

szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Nem hiszitek el de tegnap megint belazasodott a ket kicsi igy kaptak egy erosebb antibiotikumot. :cry: Es nem hiszitek el valtozatossag kedveert Rate es en hanyunk es hasmenesunk van. :evil: Ugy volt hogy ma megyunk a nagykovetsegre intezni a papirokat erre egesz ejjel hanytam igy nem tudtunk menni.
Majd irok ha jobban leszunk! Puszi!

Ja, gyonyoruek a kepek!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Vanda!
Dehogy vagy béna :twisted:
Én sem érzem magam bénának mert előbb jöttek, ez nem rajtunk múlt, senki nem tehet arról, hogy előbb jönnek a babái.
Ettől nem vagy rosszabb anya, és nézd meg, észre sem lehet venni a kőcökön, hogy korák lennének :wink:

Banika!
Én világ életemben kicsi voltam a tornasorban a 3. hátulról, meg vékonyka is, és hát a mostani 173 cm-el nem tartozom a minik közé :lol: hogy a nagyimat idézzem az egykori osztálytársaim fejéről eszem a káposztát 8) tök furi volt velük talizni, mert összementek, hozzám képest, szóval az hogy most nem a legnagyobbak, nem jelenti azt, hogy még nem nőhetnek meg :wink:

Nyulasz!
Szép poci!

Minden babó nagyot nőtt és szép, de ez természetes ebben a topikban :wink:

Dóri
bubikák

Tonti!

Jobbulást!
Hát titeket sem kerülnek el a betegségek :twisted:

Dóri
bubikák

Nyuszika!
Aztaaa, de szép pocid van!!! Az enyém félidősen ennél brutálisabb volt. :oops: És nem csíkos. irigy-irigy. :lol:

Tontica!
Jobbulást! ÁÁÁ, hányós vírus. Szerintem annál nincs rémesebb. Én is Baluval egyszerre kaptam el. Kihívtam magamhoz az ügyeletet (persze, hogy hétvége volt és egyedül voltam a gyerekkel) mert már a víz nem maradt meg bennem...
vovanda

bubikák: ugye nem haragszol, hogy kikölcsönöztem eeh-t? :lol:
1szálpasi

remélem, nem volt levédve :lol:
1szálpasi

Szép napot! Jó étvágyat! :lol:

Pasi
Én a rosszul látók táborába tartozom,nem látom a bacikat szabad szemmel.De sejtem hogy fertőben élünk :oops: Viszont nem vagyok hajlandó a hétvégét (amit végre együtt tölthetünk) beáldozni.Szívem szerint én is 1 nap alatt lezavanám a takarítást,de nem megy ennyi gyerekkel.Minden délelőtt más része van beosztva a lakásnak.Lassan haladok,de ez van.Közben összedobok vmi kaját is és mire apa hazaér,addigra csavargásra készen állunk.Vagy már el is csavarogtunk itthonról,ő meg csatlakozik hozzánk.

Mi az az eeh?????????????

Dóri
Apa sem óriás nálunk :lol: :lol: Nem kórosan törpék a kölkeim,csak az itteni babákhoz képest :lol: :lol: :lol: MAjd megnőnek.

Betegeknek jobbulást

Nyulasz
Szép a pocid
Vendég

Hű Nyulasz,de helyes pocid van :wink:

Lanyané
Nem fájt semmi,csak a szuri volt kellemetlen 8)

Jaj Tonti,akkor mennek a vuduk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Dóri
Tök jó lett Ági szobája,én is odáig lennék meg vissza :wink:

Rebe
Csodaszépek a lányaid és hogy nőnek :shock:

Vanda
Béna szót töröld a szótáradból,nem vagy az!!!!!!!!!!!

Szamy
De cukik :D
Vendég

Banika!
Egy alap takarítást én is le tudok bonyolítani a törpék mellett. Ez most naggggyon nagy volt. Ablakpucolós-függönymosós....

Eeh-Ereszd el a hajamat... 8)
vovanda

Sziasztok!

Gyorsan végigolvastam az 5 oldal lemaradásomat.

Áginak boldog szülinapot :D ,utólag is.
Jaj minden baba olyan kis szépség ,megpróbálok képet dobni.
Ma voltubk oltáson Nesva vagy mi 2.at kaptuk meg ,volt kis sirás is.
Tök jó idpő van mi is folyton lent vagyunk ,veszek is krémet mert már van ereje a napnak.

Betegeknek jobbulást!

[Kép
amonré

Kép

Alvásvizsgátahoz készülve

[Kép
amonré

Kép

még lemaradtam anno a hasas képről ,most pótolom.

[Kép
amonré

Kép

Első sóska evés,ízlett :D

[Kép
amonré

Nyulasz: csinipoci :lol:
Amonré: ezen az alvásvizsgálaton mikor voltatok? És miért kellett menni ? ha kérdezhetem ha már írtad bocsi, képek cukik

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Mikor bent voltunk a pisi miatt beriasztott 2x a légzésfigyelő, emiatt küldtek alvásvizsgálatra.Szerncsére negativ lett, a bolcsőhalál miatt nézték meg.

[Kép
amonré

Nyulasz, nagyon csini vagy! Szép a pocid!

Dóri, Tonti jobbulást!

Banika, szerintem mi sokkal törpébbek vagyunk, mint ti, másfél évesen még mindig nyolcvanasban nyomjuk :wink:

Szamy, Tünci nagyon szépek a lányok!

Judit

jucicuki

Kép Dorka 2007.08.31

Kép Lili 2007.08.31

Kép Dorka napjainkban

Kép Lili napjainkban

Dorkát nagyon nehéz fényképezni, Lili meg simán pózol :lol:
Azért vártam ilyen sokáig, mert még mindig a szívem szakad meg, ha megnézem a régi képeket...

Judit

jucicuki

Most akkor vagy ide írjunk vagy a zártba,mert én kettőt már képtelen vagyok követni!!!!!! :cry: :cry: :cry:

binyek

Én nem találom a zártat!
Társalgón belül hol???????????????Nekem nincs meg :(
Igy akkor hiába küldtem képeket?

[Kép
amonré

amonré:
MIUTÁN már beléptél, a társalgó főoldalán legalul van:-)
nem hiába küldöda képeket, csak ide jönnek a nyíltba, amit bárki (a zugolvasók is) láthat....

binyek: ide jöhetnek a publikus dolgok, a zártba meg azok, amikről azt akarod, hogy csak a tagok láthassák (anyós, ex, pasi szidása :lol: , olyan képek, amikről nem akarod, hogy nory lelopogassa őket :roll: , stb...)
1szálpasi

Amonré!
Pasira dörrenj rá priviben, ő a kiskakas! :lol:
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?