Engem is az vett rá a táblázatra (nem csak az árakkal, hanem azzal is, hogy mit főzzek), hogy nem korlátlan keret van az étkezésre. Elég sok bolt van kisebb-nagyobb a környéken, annak mind jön a szórólapja, csak én nem tudtam sose, hogy ha az egyik azt mondja valamire, hogy az náluk most akciós, akkor tényleg az-e, vagy a másikban akció nélkül is ennyi vagy olcsóbb. Így viszont mindennél meg tudom nézni... Ha valami tényleg nagyon akciós, akkor veszünk nagyobb tételt.
Plusz segít abban is, hogy már azelőtt, mielőtt vásárolni megyünk, látom, mennyibe fog kerülni, így az extrákra költhető keretet is tervezni tudom.
Tényleg csökkenni fog a fizuja? Ez hihetetlen!! :angry:
Alvás: hátén megértelek, mostanában többször alszom a nappaliban, bár a párom nem rajong érte, de egyszerűen ha velük (párom, pici) alszom, akkor nem biztos, hogy alszom. Nekem kellene mindkettőjük természetes bújási igényét kielégíteni (persze a párom szjvesen aludna úgy, hogy hozzám bújik, a pici szintén úgy alszik), de én meg utálok kettejük között összeszorulva aludni, kényszerpózban, de ez viszont a párom nehezményezi, nem igazán érti meg, hogy nekem nem jó,és nincs is igényem rá egész napos gyerekezés után, csak arra, hogy egyedül, nyugalomban és kényelemben aludjak, nekem már nem kell több fizikai kontaktus.
Ráadásul ha 2-3 óra körül felébredek, akkor az esetek egy részében nem tudok visszaaludni.
Húú, ez a "miért én" annyira ismerős! Főleg akkor bír mérgelni, amikor a saját szobájukkal kapcsolatban kérdezi valamelyik...