Sziasztok csajok!
Az utóbbi időben én is zugolvasó lettem, olyan sokat írtok, hogy mire én is írnék, már hív Bálint
ma megjártuk mi is a 3 hós oltást, jól viselte a kis drágám. Most alszik, mint a bunda, remélem az esti lázat megússzuk. 1 hónap alatt kereken 1000 gr-ot hízott, most 5930 gr és 60 cm (én hosszabbnak gondoltam, mert sorra növi ki a 62-es rugikat

).
Tali nekem is jó, én a jövő hetet preferálom, de a most csütörtök is úgy tűnik, megoldható. Helyszín tekintetében nekem szimpatikusabb Bartika ötlete, ott egyszerűbb a szoptatás, pelenkázás. Ráadásul a Margitsziget sajnos egyáltalán nincs jól felszerelve WC-vel (és hát ugye rajtunk nem lesz pelus

)
Kata: nekünk vezeték nélküli internetünk van, mostanában én a teraszon szoktam olvasgatni. Szerintem nagyon jó, hogy bárhová tudom vinni a lakásban a gépet.
ekcéma témához szerencsére nem tudok hozzászólni, eddig minket elkerült
Lányok, már úgy bánom, hogy a felicitas-os kupont kitöltöttem és megadtam a telefonszámom! Állandóan hívogatnak különböző helyekről, babamagazint, könyvet, biztosítást, miegymást akarnak rámsózni

Nem lehet valahogy töröltetni magamat a Felicitas rendszeréből? Az a pár termékminta nem ér ennyit