A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

kösziköszi Ladmon :lol:
mérleg-akció: hehehe méricskélhetsz majd suttyomban, hogy apa meg ne lássa :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Stelly: Szerintem mi még várunk pár hetet a shopingolással... legalább nem költöm a pénzt :lol: Sajnálom, hogy Adri nyűgös volt tegnap... remélem a mai napotok jobb lesz!
Nagyon jót derültem azon a babakocsis képen... el tudom képzelni, hogy milyen fejet vághattak a járókelők amikor meglátták a sörös dobozokat... :lol: :lol: :lol:

Budabo: Remélem az éjszakátok szokás szerint szépen telt! Mi negyed hétkor keltünk enni és utána negyed tízkor :lol: Miért nem csinálta meg a doktornő a rákszűrést is? Nem is értem...

Minden baba nagyon aranyos!

Ladmon: A konyhamérleg akció engem is érdekel... :lol:

Zsu83: Megvolt a hétvégi ültetés? Milyen lett?

Kép

Kép

Kép
millye

gerendai zsu: kell is a hason!!!

stelly: köszi aképek, kipróbálom, bár nekünk az alvás nem megy hason.

nilababa: apa..igen én írtam. De a legnagyobb bajom az hogy lenézi az én egész napomat. Amúgy mi viharosak vagyunk, jönnek-mennek a viták. Nálunk is ővé az esti altatás, bár most már kezd kifogásokat találni :D , de nem kegyelmezek :D Egyébként dícsérem én, de amikor a kicsi nevetgél, gügyög hívom oda hogy jöjjön nézze, és nem mindig van türelme hozzá. Mindegy túl leszünk ezeken a hónapokon és jobban el lesz vele. Annyira nem rossz a helyzet, csak vannak depis napok és akkor jobban kiakadok. Örülök hogy jobban vagy!.

panna: nekünk is folyik ám a nyálunk :D

Kép
budabo

Stelly én aztán együttérzek veled! :roll: Reggel óta szenvedünk még mindig.

Millye a 6hetesen még nem szoktak rákot szűrni, nekem is csak azért csinálta mert sürgős.

Bizony Háfi is rég volt!

Ladmon apa miért nem szereti a mérlegelést?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nyál: O még nem, de emlékszek Z is jó hamar kezdte.

Valakinek van hivatásos segítsége, mint pl banysitter, takarítónő, ilyesmi? Asszem nekem kellesz egy, ez így nem megy :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Huhh, nagyon éltek Csajok, ennyit alszanak a Babók??? :lol: Annyit röhögtem, amíg visszaolvastalak Benneteket. :)
Nilabali, nagyon örülünk ám Neked, és mindenkinek ugyanígy örülnénk, aki régen jelentkezett! :wink: Emlékszem ám, hogy micsoda recepteket töltöttél fel a második trimeszterben, olyan jó volt! Emlékeztek Lányok, milyen lelkes sütés-főzés ment akkoriban? :D Szerencsére azóta még többen lettünk itt a fórumon!

Stelly:
A sörös kép nagyon szuper, és nekem is gyanús vagy ám... :lol: A fejemelgetős képen pedig gyönyörű a kislányod, meg kell zabálni! A fiam nehéz helyzetben lesz, azt már látom, ennyi gyönyörű topikos kislány között. :lol:
Ja, és boldog 2. hófordulót neki utólag!!!

Ladmon:
És mennyi a reális eredmény? Engedte Laciférj megmérni? megmérni?

Pandus: Hannácska milyen kis rendes! Puszikat küldünk neki, megjegyzem, régen láttam Róla képet. :)
Nekünk konkrétan múlt péntek óta folyik a nyálunk. :)

Oli is egy tündér!!! Nagyon csini a fejemelgetős kép! Bejött neki a szopipárna, igaz?

Minden altatós tippet nagyon köszönök, nálunk is tényleg bejött az, hogy amint látom, hogy elálmosodik, rögtön énekelek neki, csitítgatom, teszem be az ágyába, homloksimi és általában probléma nélkül (ma már 2. alkalommal), nagyon szépen alukál. Olyan szuper egy kisfiú, annyira szeretem! :) És szerintem Ő is mintababa alapvetően, kivéve, ha jönnek-mennek a frontok. :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

millye:az éjszaka most kicsit kacifántosan indult, de végülis jól telt. Nálatok ?
Csak kapott a kiscsaj egypihenő széket, csak nem tudom mennyit lehet benne egy nap?

Kép
budabo

Zetibebi: Nekem 6 hetesen volt rákszűrés...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Budabo: Szerintem még ne nagyon sokat ücsörögjön benne... Doktornéni egyébként nekünk azt a tippet adta, hogy alulra tegyünk összehajtva pelenkát, hogy minél egyenesebben legyen a háta...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zetibebi: Mert Esztergyerek egy konyhai tálcán egyensúlyozik (ugyanis a mérlegnek nincsen saját tálcája), így gyakorlatilag értelmetlen az egész, mert ahogy mozog, úgy ugrál az érték is. De azért megközelítőleg szoktam látni, hogy van-e gyarapodás. Csak nem lehet vele olyat eljátszani pl. hogy mennyit eszik egy kajára meg ilyen pontosabb dolgokat.

Szóval Julcsi, a fentiek miatt nincs eredmény... Brühühü... :( Kénytelen vagyok csütörtökig várni rá...

(Persze Stelly sejtesz valamit, azért reggel rápróbálkoztam suttyomban egy újabb mérésre, de ááááá..... talán, mintha maradt volna a 3900, de afölé nemigen ugrott.... szivacs....)

Ja, és Zetibebi: Ha hétvégén shoppingolni készülsz C&A-ban, akkor nézz körül a környéken, nincs-e ott DM. Mert a DM-ben a baba eredeti anyakönyvijével tudsz a Bababónusz programhoz csatlakozni és rögtön kapsz egy kezdőcsomagot benne egy kuponfüzettel. A kuponfüzetben meg van két 50%-os kedvezményre jogosító kupon a C&A-ba.

ladmon

Képek a hétvégéről, de most Ti jöttök! :D
Kép Már van kendőnk is :)
Kép Hát nem gyönyörű??? :oops:

Kép Büszke Apa :)

Kép Családi kép, én nem látszom, de ez nem lényeges, mert a Bogyó vigyorog... :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Héééé, stipi-stopi Bogyesz Esztikének!!!

Bár most még sovánkák vagyunk (érünk vagy egy fél kecskét.... :D), de ígérem az esküvőig elérjük a 4 kilót!!! :lol: :lol: :lol:

Gyorsan lestopiztam, mielőtt Stelly beér a kertből és megkaparintja Adribabának.... 8)

ladmon

Zetibebi: Én úgy tudtam, hogy a rendesebb dokik leveszik a 6 hetes kontrollon a kenetet stb... :oops: :shock: én a héten megyek... majd meglátjuk... :shock: :?

Julcsi-79: Nagyon helyes Marci! Főleg abban a kendőben! :wink:

Budabo: Mi negyed hétkor keltünk enni és utána negyed tízkor... :lol: a pihenőszékben nem tudom, hogy mennyit lehet mert nekünk még nincs... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Helloka,
Nagyon jópofa a sörös képed Stelly! :lol: :lol: Én már egy igazán behűtött édes v muskotályos pezsire vágyom, de még remélem várat magára egy ideig.... :shock: pedig már kortyolgatnám apával együtt, persze ő nem is szereti.... :lol: :lol: több marad nekem.... :lol: (mindjárt azt hiszitek alkesz vagyok!: :lol: )
Ladmon képzeld én is így szoktam csalni időnként mikor méreckedi, néha olyan jó látni kevesebbet,mint a szomorú valóság, ráteszem a tenyerem a mosdóra és néhány percig nosztalgiázok..... :shock: ,aztán szép óvatosan elengedem és kiakadok....! :cry: :cry:

Erika, hogy telt Nekted az oltásos du, lemaradtam volna róla és már írtad? Nem emlékszem. Hát ahogy tegnap említettem du fél 2-től keservesen sírdogált, babakocsival mentünk Erikért, tűz haza, kicsit estefelé megnyugodott, kb 38 ig felment a "láza",fél kúp, gyorsan hatott, közbe ráragasztottam a homlokára azt amit kaptunk a csomagba, még mindig rajta van....... lassan leveszem róla már, N betűt mutat szerencsére..... :D egész éjjel velem aludt, kihagytuk az álometetést, hiszen amúgy is 11 kor aludt el, aztán 4 kor felébredt szopizott kicsit, aludt felkelt majd megint aludt. Én beszaladtam a városba egy*-két ügyfélhez, jól viselkedett, jó kedve van azóta is. Most ismét szundizik.Remélem Nálatok is hasonlóan jó a helyzet!?

Kép
kaandi

Julcsi, Ti is nagyon szépek vagytok így együtt, édes Bogyesz! :lol:

Kép
kaandi

Nekem is volt rákszűrés a hathetesen. Mondjuk eredményt azóta se tudok, de gondolom, hívna a doki ha gáz lenne... meg reménykedem, hogy nincs :)

Ladmon, összeveszünk Bogyeszon azt hiszem :wink: merthogy de igen, Julcsi, gyönyörű! :D
babám kint alszik a kertben, én belopóztam takarítani, de helyette titeket olvaslak :lol: ennyi erővel kint napozhatnék is... nem is rossz ötlet, majd takarítok holnap, már úgyse fejezném be ma... (milyen érdekes, hogy a házimunkáról roppant könnyen le tudom beszélni magam - ezt a takarítást is reggel óta halogatom)

KépKép

KépKép
stelly

Szerintetek mi lett a kenet eredményem????: vegyes baci, vajon miért nem is lepődöm meg???? ELEGEM van a kúpokból!

Kép
kaandi

Stelly, du 3 kor elkezdeni takarítani??? :lol: :lol: ,sztem is gyorsan szaladj ki a napra, jobban jársz! :lol:

Kép
kaandi

julcsi:nagyon jók a képek!!!!

millye: mi is aludtunk azzal nem volt gond, csak a kajával vicceskedett, úgy csinált mint akinek elég, majd fél óra múlva az öklét tömte és még kellett egy pici neki hogy el tudjon aludni,és aludt 23.30-06.10, aztán még reggeli után két órát,de azóta nem nagyon, talán most kinn az udvaron durmol.

Kép
budabo

Ladmon-Stelly: Én femokratikus anya vagyok és hiszek a zserelem erejében (oh!), a Fiam azé lesz, akivel kölcsönösen egymást választják. :lol: :lol: :lol: Mondjuk mindkét nászasszonyommal lenne közös témám, az tuti. :)

Kaandi: Sajnálom, hogy Botit megrázta az oltás... Az én dokinénim szokott eleve egy fél lázcsillapítót adni a gyerkőcöknek.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

femokratikus=demokratikus :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jaj, elmegyek egy pár órára, és mire visszaérek itt már esküvő van... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Megkaptuk a prevenart, remélem ez sem zavar be Vendinek...

És akkor most megyek és elmondom a fiamnak, hogy ő bizony senkinek sem kell... :cry: :cry: :cry:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy: Pár friss kép a Kishercegről és alig tudod majd levakarni a Lányokat, meglásd! :lol: :lol: :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jóvan, értem a célzást... :lol: :lol:

Ígérem, hozok... :D

Kép

Veronika:
Kép
amy81

amy: az én félig Debreceni lányom jó lesz neked :D ?

Kép
budabo

Bogi: hát hogyne!!! Miénk a megtiszteltetés... :lol:

Főleg, hogy Füge pont Vendi apukájával egy napon született... :)

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy: Vendi is szóba jöhetett volna (végülis csak kisherceg, vagy mifene...:D ), de belátom, hogy CSI-Bogival szemben mit sem érek...
Egy sörözgetős Stellyvel meg csak-csak elbánok!! :lol: :lol:

Nekem meg azt mondta a doki, hogy nem veszi le a rákszűrést, mert vannak még mikrosérülések a nemtudomhol (talán méhnyakon), és emiatt nemtudommi van, de 3 hónap múlvára célozta be. Pedig sajna én előszeretettel bukom meg a rákszűréseken....

Olyan boldog vagyok! Már ott tartunk, Esztike, ha nem alszik a babakocsiban (ami viszont egyre inkább így van), akkor elnézelődik benne, nem sír! Simán kávézgattunk délután (apjuk is el volt lógva a munkából....) és csudaklassz volt! Már pár napja megfigyeltem, hogy nem kell vele hazaszáguldani, ha felébredt! Szóval Zsuzsi: van remény!!
Utána viszont úgy kidöglik szegényke, hogy evés-alvás van! De az meg csak jó, nem?? :D

Na ennek örömére előkapom a vasalnivalót! Pfuuuujjj!!

ladmon

Sziasztok!

Talán még emlékeztek, hogy írtam a dédnagymamám milyen beteg, nagyon levan! Ma reggel 6 órakor sajnos örökre elment! :cry: :cry: :cry: Ami a legjobban fáj, hogy nem tudtam neki megmutatni Bencust, jövőhéten akartunk lemenni vidékre, hogy megmutassuk neki az ükunokáját! Nagyon bánt! :cry:

A csípőszűrést azért elintéztük, szerencsére minden ok!

Gerendai Zsu, nekem a szülés után rögtön odaadta a doktornő az igazolást, hogy megjelentem rendszeresen a terhesgondozáson.
zsu83

Jajjjj lányok, olyan édik a babók! :D

Kép

Kép
gjéti

Ó Zsu, nagyon sajnálom!

ladmon

Zsu, részvétem, nagyon sajnálom !
((Az én nagyikám is nagyon beteg, és várja már, hogy mikor visszük el neki megmutatni Zétit, én meg nem merem, mert ő hetente 3x kórházba jár kezelésre, és félek, hogy Zéti nehogy elkapjon valamit. Én annyira félek én is, hogy remélem megvár minket, és meg tudom neki mutatni..... ))

Csajok, én már kibőgtem magam.. Zéti ma egy fél órát aludt az ágyában, a többit rajtam, de ez csak kb a fele a szokásos mennyiségnek. Egész nap rajtam nyűglődik, és apa is csak most ért haza... és nekem annyi munkám lenne, könyvelni kellene, de rengeteget....

Amy, én is el vagyok keseredve, Zétike sem kell egyik lánynak sem? Igaz, iszonyú erős a konkurencia, ahogy pl. Marcibogyeszt is elnézem .. (szivecskés smiley ) meg a többi legény is....
Úgy tűnik meg kellene fejelni valami nagyobb hozománnyal, hogy elkeljen...

Hozok pár képet kedvcsinálónak...

Kép
Kép
Kép
Kép

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!
Helyzetjelentek:

Csenge átalussza az éjszakákat, nagyon jó baba csak akkor sír, ha éhes vagy peluscsere kell.
Holnap megyünk szurira. :?
Képek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Bocsánat a sok képért. :oops:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

amy: :lol:

ladmon: na ma nem vagyunk CSI-k ma bárki legyőz minket. Fügcsikém ma reggel aludt, napközben rotyiszékben kétszer 30 perc és rajtam egy 40 percet, de tök jó kedve van, időnként sirdogál, ha foglalkozunk vele huncutkodik.

andus: nagyon édesek a képek

zsu: részvétem :cry: , de annak örülök hogy szűrésen minden oké volt.

Kép
budabo

Zsu: Igazán sajnálom! :cry: :cry: :cry: De legalább tudta, hogy megszületett és örülhetett neki!

Andus: Nálad a suttogós tippek nem jönnek be??? Sajnálom a rossz napot!
Huhh, Zéti olyan helyes kis kerek, ezek a gyönyörű hurkás combocskák! Ennivaló!

És Nálad, Stelly, Ma már jó volt?

Csenge nagyon szép!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Köszönöm lányok az együttérző szavakat! Bencusom is érezhette rajtam a feszültséget, szomorúságot, mert fél órája sikerült csak lerakni aludni, addig üvöltött! :cry: Kedden lesz a temetés! :cry:

Andus, remélem még megvárja a dédi hogy lássa Zétit! A te helyedbe én is nagyon félnék, hogy elkap valamit!

Dina, mi is holnap megyünk szurira! :(

A babafotók szépségesek!
zsu83

Sziasztok!
Úgy látom én vagyok ma a legelső :):)
Pinduri alszik, fel kelett kelnem tejet facsarni...nem tok visszaaludni, hát gondoltam álmosítom magam kicsit.
Voltunk kirándulni 7végén Hollókőn, nagyon jó volt, kisördögöm jólérezte magát, élvezte a szbadban hamit, na de azóta, Hétfőn, és Kedden egésznapos sírás, alig evés, sőt még oltás is, meg nátha sem igen últ még el, szemünk is nyálkás lett és ragadós.... :( Remélem ma jobb lessz, mindenesetre éjszaka alszik ma, úgyhogy talán jó napunk igérkezik... :)
erdő közepén:
Kép
csakhogy lássátok mekkorára nőttem: :)
Kép
úszóverseny győztesei:
Kép

Lányzómnak 29-én veszik ki az orrmanduláját :( Lehet a torokmandulát is ki kell majd venni, mert alapból nagyok állítólag, de még kaptunk egy évet :)

na megyek pihizek kicsit....néztem roolereket, hol lehet olcsón kapni és milyeneket, gyerkőcök azt akarnak a nyussztól...bár Ági görkorit is elfogadna, Andris meg gördeszkát...hát majd meglátjuk...Vincusnak játszósállványt akarok, de még nem tom hova menjek venni, na meg mikor...csütörtöktől szünet, itthon mindenki :)
Szép napsütéses napokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Kaandi:Lili jól tűrte az oltást, nem is sírt sokáig. Mikor hazajöttünk, kapott egy fél kúpot ( harmadikra sikerült, az első kettő nagy adag kakival távozott egy percen belül), meg elalvás előtt egy felet. Végülis nem lázasodott be, annyit vettem észre, hogy egy picivel többet aludt reggel, meg napközben. Megkapta a pneumo ellenit is, mint kiderült, a gyerekorvos vagy most adja be, vagy egyáltalán nem... :shock:

Zsu: részvétem... :(

Dina: nagyon aranyosak a csajok...

Én is beleolvastam Iricc blogjába, nagyon jó írás nagyon jó stílusban... de nem csodálkozom, hogy nincs ideje ide is írni, néha nem semmi, ahogy egy napjuk eltelik...

Julcsi: Marcibogyesz is nagyon aranyos, meg a lakás is nagyon szép :)

Ja, és nálunk is van nyelvnyújtogatás meg egy kicsivel több nyáladzás is...

Kép
cserkészkolbász

Jajjjj, de nagyon szépséges képek érkeztek.
Zetibebi: Oli olyan kis zabálnivaló pofi! Az a szájacska...
Julcsi: Teljesen érthető, hogy Bogyeszért versengenek a csajok, eszméletlen helyes kisfickó és naon jók a képek!
Stelly: Adrika tényleg napról napra csinosodik, hamarosan lövöldözheti párod a pasikat a kertkapuban. :D
Andus: Zétike extra cuki, az a fülecske... megzabálom... :)
Lkverus: ti is szépségesek vagytok továbbra is :), gratua a gyerkőcöknek. Nagyon szép a baba-mama kép, bárcsak mi is tudnánk valami hasonlót csinálni, csak éppen én 3szor akkora vagyok, mint te egyenlőre. Na de majdcsak...
Edina: nagyon helyes a három csajszi együtt :), micsida triumvirátus...

Lányok mi elkezdtünk ezerrel kopaszodni... :( Ti hogy álltok e téren? Esetleg szóljon majd aki a kopasz pasikra bukik... :D

Tegnap megkapta Efe a Rota oltást. Két evésnél is hányt utána :(, jól megijedtem, de reggel szépen evett és most aludt eddig a pillanatig, megyek is.............

Kép
Kép
elif

Ma korán keltem! "Ügyes vagy!" vállveregetés nekem!! :D

Húsvétra csak össze kéne válogatni a fotókat a családnak, szóval nem feküdtem vissza a 1/2 7-es evészet után!

Elif: hajhullás??? Nekünk hajunk soha nem is volt.... Ez fiúcskában még hagyján, te lánykában.... :wink:
Amúgy meg azt mondják, normális. (De én kitépem a hajam, ha Esztikének a fejtetőn elkezd hullani... Kopasz modell lesz a lányomból? :shock: )
Mert oldalt van sok haja, de a tetején alig! :)

És rájöttem, hogy holnap oltás! Én meg jól nem foglalkoztam azzal, hogy mit is kell csinálni... De gondolom, majd elmondja a doki. (Nekem ez is olyan "mindenki mást javasol"-nak tűnik.)

Na én balra el....

ladmon

elif: rólam is csak melltől felfele készülhet kép :)A te Efét sem panaszkodhat, nagyon édes kis baby.

ladmon: haj...fejtetőn sose volt csak pár szál, viszont hátul :oops: mint az atyuskák úgy nézünk ki, egy csíkban hosszú a haja Fügének :shock: igazából én alig várom hogy ott is elkopjon, olyan kis "bután" néz ki, inkább kopasz legyen. Én ezért is favorizálom a hajpántokat :D

[b]Ikverus
: nagyon jók a családi képek, és gratula a kis úszóknak.

zsu: próbálj ne nagyon szomorkodni, bár ez nehéz lesz, mert Bencus megérzi és neki is nagyon rossz kedve lesz :cry: [/b]

Kép
budabo

ladmon: ma már megint CSI-k vagyunk, jól aludtunk :D Esztikéről van friss kép? Ja egyre jobban megy nekünk is a Füge rajtam szunnyad, anya meg fél kézzel gépel dolog :wink:

Kép
budabo

Sziasztok!
Petra baba ma 2hónapos!!!!
Zsu83:
Összinte részvétem,nagyon sajnálom!
Stelly:
Köszönjük a szopipárnás tippet! :P
Adri baba nagyon szépséges,nagy -nagy puszantás neki.
Persze -persze...alkohol mentes sör....
Pandus:
Nyáladzás nálunk is van,söt....ömlik :P (jó utat haza fele)
Tegnap volt nálunk a védönö...ö is azt mondta hogy a fogzáskor mutatnak ilyen reakciót a babák..de az még korai lenne...de azért figyeljem.Mert vannak babák akiknél elöbb elindul a folyamat.
Nyelv nyujtogatás:
Tényleg a szelek miatt vannak.Tegnap a Petra kapott (myligont)olyan mint otthon az espucizan,és jöttek ám a pukik kifele...azóta abba hagyta a nyelv nyújtogatást.A hasa nem fájt,de mégis voltak a pocakba szelek.
Petra baba 5kg és 58cm-er.Megdicsért minket a védőnéni,nagyon szépek vagyunk,és nagyon szépen fejlődünk.A növekedési grafika szerint jóval feljebb vagyunk a dán átlagnál :P Kaptunk nagyon sok tájékoztató füzetet.4hónaposan jön újra a védőnéni és megbeszéljük akkor az etetést...milyen incsi fincsi pépeket csinálhatok neki.
Jövő hét kedden megyek a doktorbácsihoz csipőszürésre :P Nem hagyuk magunkat mi is kiharcoltuk :P
Merre jár Nickó?????Talán ök is haza utaztak?
Na most megyek...Babykém felébredt a reggeli kajcsi után :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Rákszűrés nekem sem volt, de jó hogy mondjátok, mert rákérdezek, hogy mikor kellene, amúgy is régen volt már....

Elif: Hannácska is megkopaszodott már, úgyhogy összeillenének Efével. :D Felül a feje búbján és hátul, ahol elfekszi. Pont akkor kezdődött neki is, amikor annyi idős volt, mint Efe, de szerencsére már nő vissza az új haj, csak hátul nem, ahol kifekszi. Remélem ott is visszanő majd... :)

Zsu: nagyon sajnálom, biztos nehéz lehet! :(

És mi úgy döntöttünk Hannácskával, hogy új versenyt hirdetünk, úgyhogy fiúk várjuk a jelentkezéseket! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pandusika 2009.10.18 08:24-kor.

Panna
pandusika

És elfelejtettem írni, hogy annyira aranyos és szépséges minden kisbaba!!! :D :D :D

Panna
pandusika

Helló Csajok!

Képzeljétek úgy kiszúrtam szegény Marcikával, és ezáltal persze magammal is. Ettem tegnapelőtt epret, és szegényemet nagyon meggyötörte. Tegnapelőtt éjszaka, meg aztán tegnap is egész nap annyira nyűgös volt szegényke, nem lehetett semmivel megnyugtatni. Buta anyája!!!!

De szerencsére a mostani éjszaka már jobb volt, és most is alszik a drágám.

Nagyon jók a képek, dobok én is kettőt, mert a végén az összes kiscsajt lenyúljátok, és Marci hoppon marad!!!

Ja, és Stelly nekem is gyanús!! :P Mondjuk én is szoktam mentes sört inni :)

Kép A Velencei-tónál

Kép Mérlegen

Kép Apával a konyhapulton

Zsufi

KépKép
zsufi74

Jó reggelt!
Zsu őszinte részvétem Neked, nagyon nehéz lehet!

Panna, nagyon jó ötlet az új verseny,mi ill.Botikám is kimaradt az előző lánykérésből! :lol: :lol:

Kép
kaandi

Zsu: részvétem :(

Panna: szépséges Hannácska!!! Mikor indultok haza?

Már nagyon várom a tavaszi szünetet, végre 6 nap egyben, amikor apa velünk lesz!!!

Mi holnap megyünk csípőszűrésre, pénteken meglátogatjuk a dédit Fűzfőn, aztán megyünk a férjem szüleihez is, szóval mozgalmas napok állnak előttünk, de már nagyon várom!!

Julcsi: csudiszép Bogyesz!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

zsufi: nagyon jók a képek!! Látom ti is kihasználtátok a jó időt :D

panna: nagyon édes Hanna baba, komoly vetélytárs Fügcsinek :D na persze az összes kiscsaj.

zsancy: ti is szépen növögettek!

Kép
budabo

Zsu83: Fogadd őszinte részvétem! Nagyon sajnálom! :cry:
Viszont örülök, hogy csípőficamszűrésen minden rendben volt! :roll:

Elif: Mi nem kopaszodunk... nekünk nő ezerrel a hajunk :oops: már azon gondolkodtam, hogy le kellene vágni mert úgy nézni ki a fiam mint egy rocker :lol: :lol: :lol:

Budabo: Örülök, hogy jól aludtatok! :wink: Már én is gyakorlom a fél kézzel írást :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Bogi: pont azon szenvedtem itt képválogatás közben, hogy szegény gyerek mindig egyfajta fotókon pózol. Vagy a nappaliban a kanapén, vagy fürdés közben... Szóval húsvét úgyis jövős-menős lesz, majd akkor végre lesz változatosság.
Emiatt készüljetek, jövő héten nem menekülhettek Esztergyerek képeitől!
Hmmm, csak kell nekem is olyan fejpántot szereznem.... (Átmeneti szépséghibák eltakarására...:D)

Zsufi: Úgy látszik, ezek a Marcik már csak ilyen csudaédesek! :D
Az eper miatt meg ne aggódj, szerintem jó, hogy kipróbáltad és legközelebb nem eszel. Jobb, mint nem enni semmit sem. Én sajnos még mindig óvatoskodom...

Panna:
Hannababa is kis szépség!

Zsancy: érdekes ez a szelek bántják dolog. Úgy látszik ez a Suttogós tényleg tud valamit. Bár ugye sok baba csinálja a nyelvnyújtogatást, és Esztikén sem látszik semmi ilyen fájdalomnak a jele... De nem kétlem, hogy lehet benne valami.

ladmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?