A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Botond, Csongor, Zsombor, Bence - szerintem ezek mind jól passzolnak a Sarkadihoz, kicsidodi! :wink:

Kép
Kép
200907?

Ha én egy pasi lennék, a Babanetes üzenet pedig egy nő, az életbe se tudnám kielégíteni, olyan lassan megy el... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

007

rápillantottam az eddigi slágernevekre, és mit látok április legtetején???

Gordon :shock: :shock: :shock: :shock:

Ezt most emésztgetnem kell egy darabig...
Vendég

Sziasztok!

Szisz!Imadod a munkadat mi?Kepzeld,en is dekorator vagyok am :wink: !Egyszer 2 evig kifejezetten rendezvenydekoracioval foglalkoztam,es a mikor kezdtem a palyat,akkor is,de ott megtanultam az ontapados foliakkal is banni,szamitogepes grafika,kirakatrendezes,dekoracio,kiallitas rendezes....Aztan csak ontapados folia mindenfele dologra,es mikor valtottam picit,akkor leggomb es party,eskuvo dekor,es az osszes plaza dekoralasa :lol: :lol: :lol: !!!Hello kollegina!!!
Aztan maradtam a jarmu dekoracional,es mindenfele nagy uvegfelulet matricazasanal,es egyeb reklam tablak gyartasanal....
Megneztem az oldalatokat,es rogton nosztalgiazni kezdtem!!!
Ugyes vagy!!!(Akkor Hlavac Martat biztosan ismerheted,kicsi a vilag)
Edes a babo,es jo a pocakkep!!!

Ezt most elkuldom,mert szarakszik valamit a net :evil: !

Kép
Kép
ancsurti

sillia! :)

Nyugi, ez a Gordon nem az a Gordon. :wink: (Amúgy, hogy becézik? Gordonkának...? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Bumerángnak van már chipje?

Kép
Kép
200907?

Bond!

Lassan megy el... :lol: :lol: :lol: !
A babanévkalkulátoron már túlvagyok párszor, de édi vagy :wink: !
A tippeket köszike, én ma is átnyálaztam az utónévkönyvet, csak most visszafelé, hátha.... :lol: :lol: ! De nem... :evil: !
Még mindig tetszik a Kende, Armand, Richárd... Sőt ellenék akár egy Dáviddal is, de a Ricsi is kell hozzá! Ő nem akar "hétköznapi nevet", de akármilyen különlegeset mondok, fintorog :? ! Neki tetszett a Szabolcs például, de azt meg én nem adnám, pedig tetszik, de a tesója is szabi ezért nem akarom...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Nekem is nehezem ment első ránézésre, pláne, hogy a dokinál a monitor mellettem van, és kicsavarodva láttam csak a dolgokat. Apa magyarázta igazándiból, hogy mit mutizott neki a doki a monitoron. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd próbálok szerkeszteni egy magyarázós képet:D:D Úgy könnyebb lesz. :lol:

Kép
szisz89

kicsidodi! :)

Akkor legyen Január. Az hétköznapi is, meg nem is. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Azt nem néztem meg mikor van a névnapja :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

szisz89! :)

Szemből van és a szája egy kis "o"-t formáz, alatti kis vonalkák, azok az ujjai. Nem?

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

...de nem annyira, mint a Mironnak. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Priviben megírod, hogy mi lesz a vezetékneve? :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Sillia!
De reg jartal erre...mar gondoltam koroztetlek!!!Nehogy megfekudje a gyomrodat!!!

Lola;Baszus en mar miota ragom a fulet a dokimnak hogy sokkal tobb a folyasom...ram sem hederit,pedig,megint tobb mint ami megengedheto terhessegkor...Azert nyugi,orvosoljak gyorsan,ha baj van....Pont ezek miatt keresek masik dokit,mert itt meg nem is orvosoljak...normalis-normalis,legyint egyett annelkul hogy kenetet vennenek :twisted: (darabosabb is mint lenni szokott...szoval nem hinnem hogy csak hisztizek)

Neveles;Hat ha tudnatok itt mennyire le sem szarjak a gyerekeket!!!Itt aztan mindent lehet nekik!En kivagyok tole...Semmiert nem szolnak rajuk,visitoznak,szetpakolnak mindent a boltokban,neveletlenek...Ja mert persze meg egy pofon sem csattanhat el.Nem mintha megoldasnak tartanam,mert eppen ez az amit nem szerettem a nevelesemben...
Hianyoltam a magyarazatot...en biza ugy szeretnem....A hirtelen haragbol,tiltasbol ugysem ert a gyerek...ismerem :oops: ....
De ami itt van az lelegzetelallito...a tinik meg vegkepp gazosak...mar elore felek mi lesz itt a gyerekunkbol,de remelem megoldjuk majd ezt is!Ja es irni sem tanitjak meg oket...majd szepen en tanithatom itthon,hogy egyaltalan ez menjen neki :roll: !

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Hlavac Mártát, sajnos nem ismerem. Én nem suliban tanultam ki a dekorálást, hanem unokanővéremtől. Ő viszont suliban tanulta, asszem a balloon art-nál csinált tanfolyást. Mi többnyire csak lufival dekorálunk, organzával, meg ilyesmi kiegészítőkkel, és többnyire esküvőkre. Tavaly nyáron volt egy retro szülinapi dekorunk, az nagyon vad lett, sajnos a fényképező akkor krepált be, így arról nincs kép, de sok munkánkról van kép a webemen, ha gondolod nézegesd meg.
[url]www.tutidekor.mlap.hu

A neveket én is nap mint nap böngészem, de Apa nagyon válogatós!!! :evil: Ragaszkodik a Nimródhoz. Szép név nagyon, csak nincs becézése, én meg olyat szeretnék, amit lehet becézni.[/url]

Kép
szisz89

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

ancsurti! :)

Ne ábrándíts ki! :( :( :( :( Én Kanadát európai felfogásúnak képzeltem mindig, csak "rossz" kontinensen. De ez inkább amerikaiasan hangzik, amit leírtál. (Bár, géppisztolyt nem emlegettél, mint iskolába menetelhez szükséges eszközt... :lol: :lol: :lol: :( :( :( :( :( :( :( ) (Vagy már megint én vagyok eltévedve és mondjuk Svájcban, Olaszországban vagy Németországban sem más manapság...? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Ha nem, akkor egy időgépet akaroooooooooooooookkkk!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: )

Tudod, mit csináltam még Manóval egész pici korától? Öltöztetésnél vagy babamasszázsnál nem csak a testrészeit neveztem meg mindig, hanem hozzá tettem, hogy jobb vagy bal. Azt nem mondom, hogy tökéletesen tudja mostanra, de kb. 80%-ban jól mutatja meg.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Illetve most is ott örömködött a mosógépnek, hogy forognak a dobban a ruhák. Én meg elmondtam neki, hogy koszosak voltak, ezért betettem őket és most ő szép tisztára mossa nekem azzal, hogy forog.
Az integrált függvényt holnap vesszük. 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Szisz:En sem suliban tanultam am,hanem egy baratnom anyukajatol!!!Meg 13 eve!A balloon artal rengeteget dolgoztam,mert futoversenyekre is dolgoztam,es egyeb helyeken is rendszeresen osszedolgoztunk.Hoztak hozzak a nagy lufifalakat is,azt meg matricaztam is...de tudok en is lufibol sok szep dolgot.Tavaly halloweenra csinaltam ide a hazra dekort,csak amultak a lakastulajek....Megneztem am az oldalt...!Jartas vagyok benne!
(Hlavac Marta a Partydekor vezetoje...+pirotechnika)

Kép
Kép
ancsurti

Boo!

Azmár túl ritka :lol: :lol: !

Bond!

Akkor lehetne Julius, mint Caesar, úgyis vlsz. akkor születik :lol: :lol: :lol: !
Sarkadi Julius, na, ez a fenséges :lol: :lol: :lol: !

De fasza az az oldal, mert tucatnevet nem akarunk, szóval, lehet a Ricsi is kiesett :roll: !

Amúgy tuti Bajnai miatt is ugrottak meg a Gordonok, de még csak 7.-e van, majd elmúlik :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo! :)

Hej, regő rejtem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Már nem tudom melyik népdalban van... :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Bond:Hat eleg amerikas stilusban folyik itt a neveles sajnos...en is meglepodtem,es bazira csalodott vagyok!
Na pont igy meseltem el a dolgokat a hugom kislanyanak is anno...ezt szerintem igy is kell csinalni!(meg a cicamnak is elmeselem mit miert csinalunk... :oops: raadasul csak o van itthon velem egesznap! :oops: )

Azert nem hinnem hogy valos adat ez a Gordon nevrol szolo...nem annyira egy tiszteletben allo szemely,hogy most hirtelen mindenki igy nevezze emiatt a gyermeket...

Kép
Kép
ancsurti

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pedig itt dudolom ,de csak a refren ugrik be...de egyik sem az amit ismertem egykor.
Akkor van meg par valtozata.... :roll:

Boo:UUUUUUU de utalom az ilyen kotozkodo kis g..iket!!!Es a ligetben van is rendszeresen...belem a szipusok kotottek belem anno...
Az ilyennek meg neki all feljebb ha megharapja a kutya :evil: :evil: Es az kellett volna neki,majd megtanulja...csak az a baj,hogy teged buntetnek meg a vegen :evil:
Ez a tehetetlenseg,amit ilyenkor erez az ember...hu de szet kapnam a kis ciganyt.....

Kép
Kép
ancsurti

Dodi:Ugylatom meg varat magara az a nevadas...pedig szep a vezeteknevetek...nem annyira nehez ugy....!Na majd rohogok meg rajta ha a szules utan sem egyeztek meg :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

kicsidodi! :)

Pillanatnyilag ugyan nem anyakönyvezhető az Anonymus, de ha belehúztok még az lehet. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Hülyékkel nem kell foglalkozni. 8)
Nekem viszont most telefonált Apa, hogy ne várjuk haza lehet, hogy itthon sem alszik, mondván sz@rkupac tetején ül és szív, mint a torkosborz. Szerintem kettőnk közül most nekem rosszabb. :?

Egyik percben KisNewl még provokál: felkapcsolja a lámpát és lepofozza a telefont. Másik percben meg már ezt látom:

Kép

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Azok a kitekeredett labak :shock: :shock: :D :D :lol: :lol: :lol: !
Jo az alvastechnikaja!!!Lehet nekem sem a sima oldaltfekvos poz kene,lehet hogy jobban aludnek.....Ejjeli 1-kor meg atrendezte Hanga a szerveimet odabent...es jatszott,a koldokomnel probalt lukatfurni a hasfalamba,hiaba simogattam,csak probalkozott...pedig sokszor abbahagyja ilyenkor.....Most mar ez mindig igy lesz?Alig alszom valamit ejszakankent....
De azert jokat mosolyogtam,mert ereztem am rendesen a kis testreszecskeit... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Mielőtt elhelyezkednél, feltétlenül pofozd le a telefont. Az nagyon fontos! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Es ne felejtsek el lampat kapcsolni!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Persze, különben hogy találnád meg!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti,
Kettő nem alternatív szülés van mögöttem és még csak nem is nyertem vele 1100$-t. Engem tuti nem zavarna. :wink: Kb 30% az esély a császárra nálunk (pontosan nem tudom :roll: ), uh így meg pláne nem érdekel. A Sote az egyik legszigorúbb ilyen téren. :twisted: Itt már az is lazulás, hogy nem kell hanyatt feküdni vajúdás közben. :lol:
Van még esélye, hogy három hónap alatt megjön a státuszról a határozat? Nemigen vagyok képben, hogy hogy is működik ez.

Boo,
Ha a Szabó-Szabó-Varga névkombinációra gondolsz, akkor az nem hibás. Attól, hogy anyuci felveszi a férj nevét, a gyerek kaphatja az anya lánykori nevét.

Akit nem kérdeztek meg a gyerek nevét illetően, ott nem azért tették, mert nem kell, hanem mert buták sztem. :twisted: Hányszor találkozunk olyannal, hogy az adott téma szakértőjének fogalma sincs a témáról?! Amikor a Szoc Minisztériumot hívtam (ügyfélszolgálat), hogy férjemnek milyen védelem jár amiatt, hogy Gyesen van, jópár perc után jöttem csak rá, hogy a buta liba nem tudja, mi az hogy GYES :x Miért lennének az anyakönyvi hivatalban értelmesebb alkalmazottak?
A leadott név végigfut a rendszeren, így nem a kórháznak kell elbírálnia, hogy megfelelő adatokat diktált-e be valaki. Ott sem csak értelmes emberek dolgoznak. Első gyerek NATASA névre lett anyakönyvezve - ki nem ismeri ezt a nevet?! - ehhez képest megkérdezte az adatokat felvevő nő, hogy kértünk-e erre engedélyt az Akadémiától.

007,
Az a házassági, amit be kell mutatni, szintén eredeti, nem másolat, csak újra kiállítják, az eredetivel megegyező. Kizárólag eredetit anyakönyvi jó egy csomó dologhoz, mint anyasági támogatás, családi pótlék, apanap, Gyed. Sőt, iskolai beiratkozáskor is azt szoktuk kérni, bár én kb aznap lefénymásolom és aláiratom, hogy visszaadtam. Az más kérdés, hogy én is utálom ezeket az eredeti papírokat postán küldözgetni, de nincs B verzió.
Az értékek átadása nekem úgy működik, hogy teszek a világra. :lol: Mint középsulis tanár, remekül megtanultam, hogy akármit csinál egy tanár, van, aki utálja, van, aki kedveli. Akkor meg azt csinálom, ami szerintem helyes, legalább magammal nem kerülök konfliktusba, ez már több, mint amit sokan meg tudnak valósítani. Elég szigorú és poroszos szemléletű vagyok és ennek ellenére kaptam nagyon is pozitív visszajelzéseket olyanoktól, akikkel hosszú éveken keresztül napi harcban álltam.
Szerintem a halál az egyik legnehezebb téma, amit csak egy gyerek felhozhat. Nem csodálom, hogy anyukád nem tudta megoldani, félek, én sem tudnám. :roll: Natival is volt téma nemrég, nagypapája 6 évvel ezelőtt halt meg, tehát jóval születés előtt. De még így is nehéz volt értelmesen beszélni róla, pedig nekem após, alig ismertem. Amikor nagymamám haldoklott, mentő vitte el, vele utaztunk anyukámmal és én tudtam, hogy meg fog halni, 12 évesen. Ő sem tudott erről beszélni, nekem egy szóval nem magyarázták a dolgokat. Hogy mikor halt meg, onnan tudtam, hogy akkor teljesen kiborult.
Ne hidd, hogy amit Ancsurti írt, olyan messze van Európától! :? Nekem olyan, mintha Angliáról beszélne.

Dodi,
Egy átlag családnak nincs otthon fonendoszkópja. :lol:

Templomi esküvő:
Nekünk volt, én ragaszkodtam hozzá. :roll: A fura az, hogy nem vagyok vallásos, de valahogy nekem a házasság az "oltár elé vezet" dologtól válik valódivá. A polgárink kb 5 percig tartott, tanúkkal, velünk együtt voltunk 9-en és csak egy elegáns kosztümöt viseltem. Oda csak a papírért mentünk meg hát mivel kötelező a templomihoz.

Szisz,
Szabolcsot mi Szöszmösznek szoktuk pl becézni. Minden név becézhető. :lol: Nimródról nekem a Némo lenne egy evidens becenév, pedig nincs sok köze magához a névhez.

Kép KépKép
lorca

lorca! :)

Én SEMMILYEN hivatalos papírnak nem adom ki az eredetijét a kezemből! Ha minden kötél szakad, akkor megoldom és meglobogtatom személyesen, de oda nem adom.
Tudom, hogy a különböző juttatásokhoz eredeti anyakönyvi kivonat kell, arra jegyzik fel, hogy mit vettél igénybe. (Kulturált megoldás ez is. :? ) Mondtam is Apának amikor ezeket intézte, hogy fővesztés terhe mellett hozza haza! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tanár és pedagógus között különbséget szoktam tenni. Előbbi kategóriába azok tartoznak, akik szájából nem egyszer hallottam, hogy : "nem érdekel fiam, hogy ide figyelsz-e, én leadom az anyagot és így is-úgy is megkapom a fizetésem". :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Pedagógus pedig az, akinél lehet, hogy nem szeretem az adott tantárgyat mégis tátott szájjal ülök az órán, mély kussban azért, mert annyira érdekesen tartja és/vagy lenyűgöz a személyisége, TISZTELEM. Náluk valahogy sosincs gond a fegyelmezéssel...

Nem tudom, hogy én hogy fogom venni az ilyen necces dolgok tálalását, de mindenképpen szeretném elkerülni azt, amit szegény anyámnak nem sikerült...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.04.07 18:05-kor.

Kép
Kép
200907?

Boo,
A Klinikán cukorterhelésnél amikor ott voltam, a legnagyobb hangsúlyt arra fektette a nővér, hogy aki kihányja a lötyit az mit csináljon. :lol: Emberek különbözőképpen reagálnak ugyan arra. Az elsőnél én iszonyat rosszul voltam, nem mertem a wc közeléből távozni. Most a 4. egész simán ment. 8) Én nem mutogattam, csak kidobtam a poharat és kimentem. Nem szólt utánam, hogy kotorjam ki a szemetesből. :lol:
Utálom az ilyen haver vagy tehát gyere be rendelésre/vérvételre eljárást. :evil:
Sima vérvétel van még egy a 3. trimeszterben, azonkívül még egy vércsoport vizsgálat és egy StreptococcusB a 35/36. hétben. Ezen felül meg amit a kórház vagy doki egyénileg kitalál.
Nem raszfüggő, hogy ki cukkol kutyát. Egyszer a metrón néztem végig, ahogy pár kigyúrt kopasz kiszúrt magának egy fickót és a pitbullját. A vége az lett, hogy hiába húzta a pórázzal maga mögé a szájkosaras kutyát, hiába hátrált, próbált kitérni a konflikuts elől, az idióta meglökte, ő megbotlott a kutyában és így a kutya nekiment a támadónak. Mi mást csinálhatott volna?! Itt jött a metro, de azért el tudom képzelni, hogy kinek adnak ilyenkor igazat a biztonságiak, akik csak a végére jelentek meg. :?

Na, csipet csapat hazajött. :D Megyek anyai feladatokat teljesíteni. :lol:

Kép KépKép
lorca

szisz89! :)

A Nimródot elvileg Nimi(ké)nek becézik.
Egyáltalán nem baj, hogy nincs igazi becézett formája, mert:
-nagyon szép név önmagában!!!
-ti is mindenféle becenevet adtok majd neki, mikor mi jut eszetekbe
-a barátai, környezete is elnevezi majd, valamely jellegzetes vonása, viselkedése alapján
(Jobb a Bécike, Lajcsika vagy Jencike? :wink: )

Kép
Kép
200907?

Lorca:Igazabol rettegek az orvosok hozzaallasatol!!!Engem ne vagjanak csak ugy,ne fektessenek csak ugy...mert o ezt igy gondolja...szoval azert en maskent kepzeltem el a szulesemet.
Vizben vajudas,maszkalas,labda,baba,stb....
Namarmost babat nem tudunk intezni,mar jo ideje nincsen szabad baba juliusra...muszaj az olcsobb korhazat valasztanunk sajnos,ott ugye nincsen alternativ szules,azert elmennek latogatoba,de csak aprilis vegen lehet,akkor mar eleg keso van,akit ajanlottak ebben a masik korhazban az mar tele van,es nem tudunk ajanlatot szerezni senkitol...most megyek egy teljesen ismeretlenhez,legalabbis ma probaljuk hivni,rola van par ajanlas a neten....es csak telik az ido....
Annyira elegem van mar az itteni terhesgondozasbol,hogy az csuda.Magamra vagyok hagyva teljesen...persze ha teljesen hattal allnek a dolgoknak,lehet hogy igy lenne normalis,de mar masok is megemlitettek ezt a vizeletesdit...
Vagy maradok a semmit nem tevo mostani dokimnal,aki mellett fel is fordulhatok,el ker egy valag penzt,es meg a korhaz is sokkal dragabb...haaaat tegnap azert kibuktam nagyon....
Nem erzem biztonsagban magamat,mert szarik ram az orvosom es kesz...de en nem tudok masikat keriteni sehogyan sem...Apa probalkozik,de edes keves az amit eddig sikerult....Ha beszelnem a nyelvet,mar egen megoldottam volna...
(eddigi allas a vizsgalatok teren:2 uh,1 verkep(es egyeb betegsegek szurese)2 vernyomas meres,2 szivhang,1 cukorvizsgalat)
A letelepedesi kerelmet mar 1,5 eve beadtuk :shock: :shock: ez max.1 ev szokott lenni...Ez ami formank mindenben...es semmi esely hogy megkapjam 3 honap alatt,mert mindent elcseszett az ugyved...szoval szivas....kicsit unom mar ezt!!!!

Kicsit hosszu lett,de tehetetlennek erzem magamat!Ha bator lennek,eskuszom mennek az eperfoldre szulni....

Kép
Kép
ancsurti

Nem szeretnék károgni, de tartok tőle, hogy minnél jobban közeledik a szülés napja, annál jobban fogsz parázni... :roll: :roll: :(
Okosat nem tudok mondani, csak a szokásos közhelyeket, azzal meg nem sokra mész. :?
Otthon szüléssel mi a helyzet Kanadában?

Kép
Kép
200907?

Eppen most kaptam a hirt,hogy nem vallal mar az a doki se senkit,akit ma hivtunk...
Basszus mar fel tudnek robbanni!!!!!!!!!
Igen,valoszinuleg ahogy kozelit a datum,annal jobban idegesit majd ez.Azert nem szivesen mennek egy ismeretlen korhazba,egy teljesen nevenincs dokihoz...mert ugye most ez kovetkezne.....
Marad ez a debil barom,akinek beolvasok most mar magyarul,mert honapok ota ez megy,hogy sehol semmi....Es a baromi draga korhaz....amit mar lattam,es hallottam rola...csak hat nem vet fel a penz...nagyon nem....
Otthonszules uzemelhetne,ha lenne szabad baba...de mar jopar honapja probalunk elerni egyet is,de mindegyik foglalt mar...tudta a fene,hogy fogantatas elott kellett volna leszervezni ezt!!! :shock: :shock: :evil:
Egyebkent ok nem csak otthon segitenek,hanem korhazban is,en inkabb azert oda megyek..de ha nincs baba,akkor nincsen esz kesz....
Nem tesz jot ez a szarakodas erzem,meg a szemet havazasbol is elegem van...Azert igyekszem nem panaszkodni,de hogy ez itt igy uzemeljen...hat nem hiszem el!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

:shock: :shock: :shock: :shock: :( :( :( :( :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Ez gyönyörű!!! Engem is valahogy betalál a genetikailag hiperpigmentált egyének sokasága!! De én valahogy félek az ilyenektől, félre értés ne essék, nagy pofám van alapjáraton, de ezektől csak a késelések miatt félek, ugyanis abban profik a kis g***k.
Egy ideillő történet. Kimegyek a vasútállomásra Apa elé a vonathoz, totál napsütés, jókedv, meg ami kell. Erre betol elém egy babakocsit (kivételesen gyerek volt a kocsiban) és leül mellém egy hányigert keltően büdös cigó nő. Ilyet szól: "mondhatok neked egy áldást?" én meg erre hát mondjál attól még nem lesz bajom... Íme az áldás:
C: "Te most nagyon boldog vagy!"
Én: "Bizony"
C: "Nem sokára jön a baba"
Én: "úgy van" (magamban: nem is egy dinnyét nyeltem vazz!!!)
C: "Téged nagyon szeret egy férfi!"
Én magamban: Micsoda meglátás, gyereket várok és van egy férfi aki szeret... Ehhez már iskola kell...
C:"Legyetek, nagyon boldogok, és éljetek sokáig!"
Én: "Köszi ez aranyos" gondoltam magamban ez ám az áldás vazz.
C: "nem adnál egy pár forintot?? a gyereknek kéne, kajára! Vagy ékszert, adok cserébe zálogjegyet!"
Nos itt ért véget a kultúráltságom és illedelmesen megkértem hogy menjen arrébb, mert erre nem vagyok kiváncsi. Csúnyán nézett rám, úgyhogy jobbnak láttam, arrébb állni.

Lorca!

a Szöszmösz cuki név, Édsanya a Nimródra mondta ma a Rodit 8) . Még majd eldől, de a Némó sem rosz, bár arról nekem a mese jut eszembe :lol: 8)

07!

Húú attól, hogy Nimi(ke) kiráz a hideg, maradnék a kisfiamnál:D:D:D
De azért reménykedjünk, hogy a 4D-n nem találnak neki fütyköst!! Maradjon csak a kislány!! Lánynevekben jobbak vagyunk! :lol: 8)

Ancsurti!!

Ha ennyit foglalkozik veled akkor usgyi másik doki, jó mondjuk a mi Sára Levente dokink sem túlzottan foglalkozik a dolgokkal, mi inkább a védőnénink által megyünk mindenhova, a dokihoz meg mindíg átmegyünk egy konzultációra, hogy minden oké-e. Ez 5 hetente történik. De a védőnénink egyszerüen csuda jó, tényleg, nagyon szimpi, és segít mindenben, és nagyon jó tanácsokkal szolgál mindíg amikor találkozunk, akár az utcán, akár az sztk-ban.
Igaz én úgy fogok szülni, hogy ha itt az idő, akkor usgyi a korházba, és aki éppen ott van ő vezeti le a szülést. Ez most nagyon morbidan hangzik, de én úgy érzem, hogy egyik orvos sem érdemli meg a plussz 60-100ezer ft-ot azért, mert ott van velem 10 percig, miközben őt amúgy is megfizetik a szülésekért!!! Úgy gondolom, ha megérdemli úgyis kap hálapénzt, de tőlem senki se követelje a lóvét 10 percért! Én is tudom azt mondani, hogy válság van! Lehet a köveket dobálni, de ez az én szerény véleményem.

Kép
szisz89

Szisz:Keresunk dokit mar egy joideje,de nem talalunk,mert ismerosunk nicsen aki tudna masikat ajanlani,akiket ajanlottak eddig azok mar nem fogadnak mert tele vannak.....Ezert vagyok merges de nagyon....vedonoi szolgalat itt nincsen...szoval ennyi.
A szulesem nekem is igy lesz,mert itt ez igy szokas,csak a kiszemelet olcsobb korhazrol semmi infom,csak annyi hogy lepukkadtabb,nincs altenativ szules es ennyi.Megnezni csak aprilis vegen lehetne,akkor meg mar vegkepp keso valtani,ha mar most sem vesz at senki...
Igazad van,azert tulzas ez a sok penz amit van pofajuk elkerni......ezen a velemenyen vagyok...amugy is herotom van az orvosoktol,most meg mar vegkepp!!!!
A semmire fizetek ennek e szemet nogyogyasznak is 800$ :shock: :shock: Az annnnnyat mar tenyleg!!!Lehet tobbet ertek lassan a dolgokhoz...

Na a Keleti kornyeken hany ilyen ciganyasszony allitott mar meg..aztan meg dobalja utanam az atkokat ha elkuldom melegebb
eghajlatra....
Ez tipikus duma amit nyomatnak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti,
1,5 év? :shock: :shock: :shock:
:? Elég pocsék ez a doki mizéria. Remélem, azért megoldódik most már tényleg hamarosan. Bőven vannak emlékeim arról, hogy milyen az, amikor kb egyedül vagyok egy idegen országban, meg arra a sok bizonytalanságra és kétejre is, ami az első terhesség alatt bennem volt. Ennek a kombinációját meg az ellenségemnek sem kívánnám. :(
Eddigi szüléseim alapján jogosan sejtem, hogy egy vériszonyban nem szenvedő akárkivel meg tudnék szülni nagy eséllyel, komplikáció mentesen. Annyi lenne a dolga, hogy a végén elkapja a gyereket amíg magamhoz térek egy kicsit. De az eperföldet azért kihagynám, orvos és kórház nélkül eléggé bepánikolnék.
Ha bába nincs is, mi a helyzet egy dúlával? Ők ismerik a helyi viszonyokat. :roll:
http://www.torontoholisticdirectory.com/Doula_Services/46-0.html
Tudom, hogy ez is pénz...de nem tudok jobbat én sem.

007,
Az, hogy nem próbálok nevelni az első évben nem jelenti azt, hogy kussban várom a szülinapi tortát. :lol: Csak azt, hogy ha megnyikkan, felveszem, ha cuppog egy kicsit megetetem, ha bújni akar, akkor megölelgetem hajnali 3-kor is és hagyom, hogy a pocimon fekve szuszogva szundizzon stb. Azaz hűen követem a tuti rémálom elkényeztetős recept. Az első egy-két évben eszméletlen mennyiségben kaptam a "jó tanácsokat", hogy mit is kéne csinálnom, a lesajnáló megjegyzéseket és hogy ez hova is fog vezetni. Most már sokkal könnyebb, mert nem jöttek be a jóinulatú jóslatok, igy nehezebb kritizálni. :twisted:

Kép KépKép
lorca

lorca! :)

Én egy szóval sem vontam kétségbe semmit sem a neveléseddel kapcsolatban. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Te azt írtad, hogy nem magyarázol. De én erre nem reagáltam semmi negatívat. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Látom, nagyon benne vagytok a házasság témában. Akkor egy aktuális: mi most házasodtunk össze szombaton...
Én amióta emlékszem irtózom az esküvőktől, nem tudom, hogy miért, de számomra ez mindig huszadrangú kérdés volt.

Úgyhogy nálunk ez igazából az elmúlt 10 évben nem volt téma.
Aztán most a műtéte előtt szólt, hogy akkor bejelentett minket ápr. 4-re, igazából az apasági nyilatkozat miatt is be kellene mennünk a hivatalba, akkor meg mindegy, hogy miért megyünk be.
Hozzáteszem, egyikünk sem az a full romantikus típus....
Úgyhogy szombaton szépen bemankóztunk a hivatalba 2 db tanúval (anyáink), és kb. 5 perc alatt összeházasodtunk.

Nem hiszem amúgy, hogy ez a tény meg fogja változtatni a kapcsolatunkat. Szerintem ennyi sok év után nem oszt, nem szoroz a házasság. Én a papír nélkül is elkötelezve éreztem magam eddig is.

Ja! és tőlünk is megkérdezték, hogy melyikünk vezetéknevét fogja viselni a gyerek, de szerintem is azért, mert én nem vettem fel a párom nevét.

Más:
Boo! Nem szükségszerű a köldök kifordulása. A tesómnak pl. tök szépen bent maradt. Egyelőre nekem is befelé áll, és még van helye kifelé nőni. (ez érthető?) :roll:

Vasárnap vettünk babakocsit!
Használt, de nagyon szép állapotú, Chicco trio Ct.01 a típusa.
Most nem tudok képet készíteni, mert az anyósomnál hagytuk, mert kitisztítja nekünk szépen, de szerintem tök szép.
Világoskék, sötétkék, bézs színei vannak, van sportrész, merev mózes és hordozó hozzá. És nem túl nehéz.

Kép
katy76

katy76! :)

GRATULÁLOOOOOOOOOOOK!!! :D :D :D :D Lehet, hogy nem az a hagyományos romantikustérdenállóshabosbaboskönnyes lánykérés és szertartás volt, de akkor is éljen! Sok boldogságot nektek! :D :D :D :D :D :D :D :D

Apa lába jobban van?

Kolleganőmnek tegnap este hatkor volt az esküvője. A lánya egy hónappal fiatalabb Manónál (ő a menyasszonya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) és április 30.-ára van kiírva a kistesóval.
Akartak esküvőt, de nem így: bankhitel miatt. (Szép, új világ... :? :? :? :? )

Kép
Kép
200907?

Ilyet vettetek?

Kép

Kép
Kép
200907?

Lorca:Azert jol esik hogy aterzed a helyzetet,mert neha nehez am fasza csajnak maradni....Azert nem igazan tudom megosztani az erzeseimet,ketsegeimet senkivel....nem is nagyon akarok ezen itt lovagolni,de rendesen magamban tartom,es eleg nehez eldonteni hogy tenyleg jogosnak erzem-e ezt.Van egy lany,aki ajanlotta a mostani dokit,o nala szult.De neki rendben voltak a papirjai,szoval nem arnyekolta be a szulest ez a sok-sok penz,es egyebkent is becsuletesen vizsgaltak mindig,mert sajnos volt egy rossz kimenetelu terhessege.De konyorgom..miert kell ehhez egy ilyen dolog,ha szivesen kifizetnenk a vizsgalatokat.(jelzem korantsem annyi egy vizeletvetel,mint egy szules...most a cukorvizsgalatom 17$ volt,a vizelet max.50$korul lenne...)Tehat ahhoz hazudnom kell a dokinak,hogy megnezze a vizeletem :shock: :shock: Hol tart ez a vilag?Ez akkora keres?Semmirol nem tajekoztatnak,en meg cseszhetem a sok szabadidomet,ha nem tudok tajekozodni sehol...
Mar neha kellemetlennek erzem hogy errol panaszkodom...de azert nem hinnem hogy az orvosellnessegemet lekuzdve,szeretnek meggyozodni egy egyszeru laborvizsgalatrol...ez akkora keres lenne!!!A gyermekem erdekeben raadasul!
A dulakat majd megnezzuk,bar nem tudok roluk igzan semmit,azt hittem ok kifejezetten az otthonszulesre specializalodtak.
Koszi!!! :wink:
Az eperfoldet tenyleg kihagynam,csak hirtelen felindultam.....

Katy:Gratulalok,es tovabbi boldog sok szep evet kivanok Nektek!!!
Ugyesek vagytok a babakocsival!Na majd muti meg!!!

Kép
Kép
ancsurti

007,
Nem olvastam negatívnak a megjegyzésedet. :lol: Csak az hsz-ed és a sajátomat összerakva éreztem úgy, hogy nem voltam eléggé világos.
A negatív megjegyzések főleg saját környezetemből jöttek, elsősorban anyukámtól. De ő egyébként is az a megmentő típus, aki akkor is átkíséri a vakot az út túloldalára, ha nem is akar átmenni. :lol: A másik jeles példány a védőnőm volt. :twisted:

Ancsurti,
Dúlát csak itthon ismerek személyesen, kísért már otthoni és kórházi szülést is, emellett szopis tanácsadó is. Barátosném szült velük kórházban. Más nem is volt vele, mint a két dúla, mert a férj már múlt volt apuka meg nem nagyon akarta elismerni a gyereket. Neki rengeteget segítettek mind a szülés körül, mind utána.
Nem nagyon értem, hogy miért nem küldenek vizsgálatra, ha már egyszer amúgy is fizetned kéne és hajlandó is vagy. :roll:

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:De jo....csajos buli...orulok hogy jol sikerult!
Annyira vagyok mar emberekre.....hianyzik a jo tarsasag...!

A ho meg renduletlenul szemerkel tegnap ota... :cry:

Nem hinnem hogy ez a baj,hiszen kanada lakossaganak nagyon nagy szazaleka bevandorlo!Azt sem tudjak hol van Magyarorszag...na jo ez enyhe tulzas.....(de azert sok a mexikoi,brazil,pakisztani menekult...talan nem ram neznenek ferde szemmel,ha mar ez az indok)
A dokim szimplan egy nemtorodom barom,mert az "osszes eddigi" :lol: :lol: vizsgalatom eredmenye szuper,akkor szerinte semmi masra nincsen szuksegem.Fizetokepes turista vagyok jelenleg,nem bevandorlo,nem menekult,szoval ez igy erthetelen...rendelkezem 1 evre szolo turista vizummal!!! :shock:
Persze itt az a nezet,hogy semmi extra vizsgalat...de hogy meg pisi-vizit sincsen,ez sokaknak erthetetlen....
Meg probalkozunk....alig varom pasikam hazaerjen,megmutatom neki a dulakat!

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?