Sziasztok!
Kakti,
ritka pillanat következik, mert most végre egyetértünk
( na ne húz fel magad, csak viccelek, de ezt nem tudtam kihagyni

)
Súlyfelesleg kontra esélyek ügyben:
Én leszarom, hogy nézek ki, amíg jól érzem magam,( 70 kiló felett nem vagy ember, vagy mi a szösz???? ) de aggasztott a lombik elkezdésekor, ezért rákérdeztem a dokinál, hogy kisebb e így az esélyem, ilyen testalkattal ( de ezt már leírtam itt aszem )
Azt mondta, hogy ezen ne is rágjam magam, mert semmi köze hozzá, ha az a baba megakar tapadni, akkor meg is fog, nem ezen múlik.
Jó, ártani semmikép nem ártana, ha szép lassan lecsordogálna pár kiló ( nem drasztikusan, hirtelen ),de ha nem okoz gondot a teherbeesésben. Szeresd a tested béééébi..
Ja igen, és sajt@ al is egyetértek. A háj miatt nekem egyáltalán nem szokott fájni a szuri, szinte meg sem érzem, max egy kicsit csíp, de az sem mindig. Még "élvezem" is, mert ilyenkor apa mindig úgy megsajnál, olyan ari...
Na??? Mi a f...sz van velem, ma mindenkivel egyetértek????
Dita!
Most, hogy írtad a májust, most esett le, hogy valószínű betelefonálok, hogy ilyenkor mi a menetrend, ha kb 1 év kimaradt, és újra akarjuk kezdeni. Nagy a sanszom, hogy előlről lesz minden, vv, katonavizsgálat, azokat lehet eltudnám még végeztetni az április végi mensi után, és akkor a pénz nem is kell addig a stimura, így nem esik ki egy hónap sem.
Ez csak akkor esett le, amikor rákérdeztél, köszi
Húúúú, jó hosszúra sikeredett.....
Puszi