A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi!
köszi a gyors választ...

őssejt:
én is úgy tudom,hogy elég a 30.hét körül elkezdeni intézkedni,
ezért is tanakodunk még...

Kép
Kép
csibe83

Most volt itt a doki...nem mehetek haza... :cry: :cry:
Nem vallaljak a kockazatot, viszont kis megnyugtatot is mondott..azt mondta, hacsak nem jon kozbe nagyon eros verzes, nagyon kicsi az eselyem, hogy karaszulesem lesz, kisebb, mint egy egeszseges terhessegnel :shock: Egy kis jo hir azert...

Dodi, nagyon ugyes vagy a cukrod kordabantartasa miatt!
Vendég

karaszulesem = koraszulesem.. :oops:
Vendég

csibe: a vércukor érték amit kérdeztél jó:jelenleg Magyarországon a WHO ajánlásához igazodva a terhesség 24-28. hete között valamennyi anyát szűrni kell cukorbetegség irányába. A szűrés OGTT- oralis glukóztolerantia-teszt- elvégzését jelenti. A gyakorlatban ez éhgyomri vérvételt, majd 75 g glukóz 2.5-3 dl vízben való feloldását és 5 percen belüli elfogyasztását és 120 perc múlva ismételt vénás vérvételt jelent. Az éhgyomri és a 120 perces vércukorértékből lehet kizárni vagy megerősíteni a terhességi cukorbetegséget.A megfelelően elvégzett OGTT esetében a 7 mmol/l vagy a fölötti éhgyomri és a 120 percben észlelt 7.8 mmol/l vagy ettől magasabb vércukorérték esetén lehet kimondani a terhességi cukorbetegséget.
Az első trimeszterben csak fokozott kockázatú egyének esetén szükséges a cukorbetegség szűrése. Fokozott kockázatot az előző terhességben észlelt cukorbetegség, a cukorbetegség halmozott családi előfordulása, elhízás, ikerterhesség, anya 40 feletti életkora jelent.

Kép
Kép
telokin

Niki!

Nem tudom, hogy jutott eszedbe, de köszi-köszi :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo: a toxémiáról:Tünetei a terhességben előforduló magas vérnyomás, melyhez fehérjevizelés, ödéma és egyéb elváltozások kapcsolódhatnak. A szülés után az anyai tünetek jellemzően megszűnnek.
Az oka még nem ismert, de a kialakulásában szerepet játszanak az immunológiai okok, pl. ugyanannak a nőnek nem minden terhességében alakul ki toxémia, vagy a nő második férjétől viselt várandóssága alatt nem alakul ki. Elképzelhető, hogy a bizonyos gének is örökítik a hajlandóságot, van, hogy a kismama anyjánál is felismerték a toxémiát.
Kiket veszélyeztet a toxémia?

- akik már tudnak a magas vérnyomásukról, terhesség előtt is már kezelés alatt álltak,
- vesebetegségük van, vagy előzményükben ez szerepel,
- a kismamának családjában már előfordult toxémia,
- akiknek ikerterhességük van,
- cukorbetegek,

A toxémia szülészeti besorolásai:

Késői toxémia
– a terhesség 20 hete után jelentkezik a magas vérnyomás, fehérjevizelés tapasztalható, az ödéma nem feltétlen jellemzője a betegségnek, de a hirtelen kialakuló, gyorsan elterjedő ödéma kiegészíti a kórképet. Központi idegrendszeri zavarokat okozhat, ezek a legsúlyosabb szövődmények közé tartoznak. A laboreredményekben is kimutathatók a betegség következményei.

Krónikus hipertónia
- a magas vérnyomás már a terhesség előtt is ismert volt, illetve a terhesség 20 hete előtt fedezték fel.

Átmeneti terhességi hipertónia
– a terhesség harmadik harmadában illetve a szülés alatt emelkedik meg a vérnyomás, esetleg a szülés utáni 1-2 napban alakul ki, de a szülés után 10 nappal rendeződik

Kép
Kép
telokin

Rárakódásos hipertónia
– a korábban meglévő magas vérnyomás a terhességgel kapcsolatos toxémiábal súlyosbodik.

A toxémia szűrővizsgálatai

Minden alkalommal a szülésznő, a terhesség korai idejétől fogva minden találkozáskor vérnyomást, testsúlyt mér és vizeletvizsgálatot végez. Trimeszterenként kiegészítő laborvizsgálatot végeznek. Ha a kismama az előző terhességében toxémiás volt vagy valamelyik tünete felhívja a figyelmét a toxémia lehetőségére, akkor fokozottan figyelnek a laboreredményekre, májfunkciós, vesefunkciós, vérképvizsgálatokat végeznek. Szemészeti, neurológiai, EKG és ultrahangos vizsgálatokat, rendelnek el. Ennek gyakoriságát, szoros megfigyelését a szülészorvos végzi.

A toxémia kezelése

Enyhe esetben – a szülészorvos megítélése szerint – ágynyugalom és szoros megfigyelés.

Ha a tünetek erősödnek: azonnali kórházi bent fekvést igényel. Ágynyugalom, vérnyomáscsökkentők és a kismama és magzatának szoros megfigyelése szükséges. Stresszmentes környezet.
Toxémiás diéta

A szülészorvos javaslatára érdemes felkeresni egy dietetikust, hogy a diétát segítsen felállítani. Mindenképpen sószegény, fehérjében, vitaminokban gazdag étrendet kell követni. Általában a folyadékbevitelt nem indokolt korlátozni.

Toxémia és szülés

A toxémia súlyosságától függően az orvos állapítja meg a szülés idejét és módját. Ha az anyai állapot úgy kívánja, illetve ezzel összefüggésben magzati veszély fennáll, a terhesség befejezését kezdeményezik.

Kép
Kép
telokin

Köszi Lányok a gratulációkat!

Tabati! nálunk nem lesz lagzi, pont azt nem akartam soha. Szülinapi bulit sem tartottam soha, valahogy ez az ünnepelem magam nekem nem jön be. Persze tudom, hogy én vagyok a más, és az emberek 99%-a pont ellentétesen gondolkodik, de ez van.

Boo! Igen, ha azt vesszük, romantikus volt a párom azzal, hogy bejelntett minket. Majd este hazajött és megkérdezte, hogy másnap reggel van-e fél órám. Megkérdeztem, hogy miért, majd tényként közölte, hogy összeházasodunk és az én aláírásom is kell. Igazából biztosra ment, mert soha nem kérdezte meg, hogy hozzámegyek-e... :lol:

Amúgy ő tényleg tud romantikus lenni. Néhány éve már meg akarta szervezni az esküvőnket, természetesen az én tudtom nélkül, mert azt már akkor tudta, hogy én nem vágyom esküvőre.
Megbeszélt mindent a családommal is, anyukámtól megkérte a kezem, majd bement a hivatalba, ahol pofára esett, mert kiderült, hogy az én beleegyező aláírásom nélkül bizony nem működik a dolog. Azt akarta ugyanis, hogy én egyáltalán ne tudjak róla, mert így nem tudok még ellenkezni sem, hogy nem akarok mondjuk lagzit, vagy egyáltalán embereket.

Boo!
Az a fura bőrkinővés nem fibróma-szerű képződmény? Nekem volt olyan az első három hónapban, mire bejelentkeztem volna a bőrgyógyászhoz (mert én ezeket rábízom :D ), pont eltűnt, és azóta nyoma sincs. Állítólag a hormonok okozzák ezt is. Szóval ne piszkáld magad!!!!!

Bond!
Igen, azt a babakocsit vettük meg, illetve olyat! És elfelejtettem írni, hogy 60 ezer forintért sikerült megvenni, a bolti ára a duplája.

A párom lába nagyon lassan, de javul, már csak egy mankóval jár!!! :lol: :lol: :lol:

Mire megszületik a Petra, lehet, hogy pont megtanul újra járni...

Petra: képzeljétek a kis piszok most fordult meg. Eddig minden uh-n lent volt a kis feje, erre most a mellem alatt van. Ettől éreztem én olyan nagyon fura, néha kellemetlen mozgásokat az elmúl napokban!
Egyébként nem tudom, hogy kinek mennyit mozog, de ő nagyon sokat ficánkol. Eddig volt egy ritmus, most már nincs mert szerintem minden órában mozog.

Majd este még megpróbálok benézni!
Még egy kérdés: rajtam kívül hallott valaki a Cord Blood Center nevű sejtbankról? Nekem gyanúsan alacsony az ára a többihez képest. Nézzetek körül, ha gondoljátok: http://www.cordcenter.hu

Kép
katy76

Sziasztok!

Na a tegnap este sajnos egy enyhe veszekedesbe torkollott...Ugy latom nem hasznal igazan ha csak siman jelzem a dolgokat,kicsit elkeseredtem emiatt,es elmondtam hogy a nagy kiszolgaltatott helyzetemben az en onerzetem vajon miert nem serulhet,raadasul nem csak rolam,de a gyerekunkrol is szo van...Sajnos hiaba mondom hogy keso lesz,nem fogadnak mar lassan sehol,aaa az nem ugy van...Na beragtam,aztan jol ki is fakadtam...Nem kellett volna mert remegtem az idegessegtol...de nem ertem miert csak ez az ami hat....Szoval jol osszekaptunk :cry: :cry: :cry:
Erre ma delelott hiv pasikam,hogy beszelt a dulakkal,es mindenben felajanlottak a segitseguket...Ismerik azt a korhazat ahova atmennek,most az egyik segit orvost talani.A dulak nem vezetnek le szulest,csak az babak,a szuleszek,orvosok.De ok a szules elott,kozben,utan nyujtanak segitseget.Elmondtak azt is,hogy kutya kotelessege lenne elkuldenie laborra az orvosomnak,plane ha kerem is!!!Ezt megelozzuk most mar,ma megyunk ide egy haziorvoshoz....
Remelem megoldodik,bar kicsit unom ezt a hercehurcat...Azert nem igy kepzeltem,de nem vagyok naiv alkat.

Csibe:Hazamenni nem tudok szulni,mert otthon nem fizetunk mar biztositast,minek is.Es egyebkent meg nem utazhatok,mig nincsen rendben a papirom.Es aztan meg megint honapokig tavollenni,nem is tudnek hol es hogyan elni a babaval otthon.Mikor jottem,mindent lerendeztunk,lezartunk,kiuritettunk,kiadtunk,stb.

Azert van egy-ket dolog ami allando(havi)laborvizsgalattal derulhet ki,persze rendben vagyunk,ugy erzem,de akkor is.

Igen,itt is a 11.het utan latott orvos,igy szokas... :roll: :shock:

Kispiskota:Nyaron itt is nagyon meleg van,32-38 fok,es magas paratartalom,csak sajnos kesobb jon a joido.De oktoberben meg 15 fokok is voltak!Mar jo lenne a meleg,ez is hatassal van ram elegge :(

Bond:Koszonom a biztatast!Edes Mano alvasa,tisztara mint a z egyik hugom!

Itt alapjaraton mar szinte elenyeszo szazalek az "eredeti kanadai".Nem ez alapjan sorolnak be hogy en most bevandorlo vagyok-e vagy sem.A pakisztaniak csinaljak a piszkos munkat max,es nemely feketeboru nep.Igazabol ha minden rendben veled,te barhol,barmit csinalhatsz...ha van papirod,es ertesz hozza.Egyebkent meg talan a portugalok,brazilok is mocskosabb nepseg mint aminek tartanank minket mashol.Itt nincsen rossz benyomas rolunk szerencsere.

Tabati:Husvet!Elsosorban jo lenne igazi,fasza sonkat szerezni!!!!
Egyebkent sajnos semmit,mert rossz az ido nagyon!!!Pedig ilyenkor mindig mentunk mindenfele otthon...

Gabi:Igen,teljesen hasonloak a tapasztalataim...brrr....erthetetlen hogy miert ennyire leszaros ez a dolog,bar nem vagyok orvosparti,de azert a vizelet,ver vizsgalatokat hianyolom kisse...ja huvelyvizsgalat allitolag nem is lesz :shock: !

Sillia:Edes a kis csutka!Nyarifrizura!!!
Jo lenne egy koztes ut...ha en egyszer kinyithatom majd a szamat...De teljesen alapvizsgalatokrol van szo.....
Orulok hogy lenyugodtak a kedelyek :wink: !Csak maradjonis igy!!!
De mennek kirandulni...a keped alapjan ereztem az erdo illatat...!

Nikici:Erdekes a hozzaallasa annak a pasinak!Egyszer en is megbocsatottam egynek,miutan lelepett....persze semmi eljegyzes nem volt meg...de kar volt..meg ment a huzavona sokaig.Sajnos az ilyen nem valtozik.Sajnalom a tesodat!!!
Azert az ilyen emberek miert,es kinek szulnek gyereket? :shock: :shock: Jesszusom..ilyen hozzaallas..azert sokan dolgoznak sokat,de azert egy gyereket nem adunk csak igy le...!!!
Szuper cuccokat vettetek!A fal zoldje ugyanaz mint amienk!!Imadom!!!De jo lenne mar ha itt lennenek a baba butorok....izgulok...!

Boo:Na nincsen szerencsed!Az ilyen ember rohadjon meg!!!Meg o osztja az eszt :shock: :shock: !
Kutyi pelus :lol: :lol: :lol:

Timi:Jo csavargast!!!

Niki:Sajnalom hogy korhazra fogtak...remeljuk rendezodsz a kenyszerpihenotol!Nehez lehet Rania nelkul,de meglatod,most megeri!!!

Dodi:Jol nyomod a gyarapodast nagyon!!Jobbulast!Meg szep hogy nem kell antibigyo egy torokgyuszira :shock: !Olyan konnyen nyomatjak otthon...Meleg tea,mez,szopogatos cukor,es maris kutya bajod!

Lorca:Azt hiszem en sem mennek minden kornyezo helyre szivesen :roll: :roll: Ukrajna: :? :? Bar az angol tanarom kerdezte hogy Budapestrol jottem?Mert az nagyon szep!!!
En meglepodtem rendesen!!!

Katy:Megfordult?Hu az azert tenyleg erdekes erzes lehet,en is erzek mostanaban furakat,de szerintem csak erosodik a draga,ezert furi a mozgolodasa..bar mar egyes testreszeit rendesen ki tudja nyomni...tegnap annyira kinyomodott szeintem a feneke..csak amultam rajta!!

Kép
Kép
ancsurti

Katy!

És még úgy sem mentél bele, hogy ő már gyakorlatilag megszervezte?! :shock:
Nem lehet, hogy ő viszont szerette volna :roll: ? Hiszen ha tudta, hogy te nem akarod, akkor nyilván neki volt ez fontos...
Nem volt letörve? Nekem biztos nem esett volna jól, ha ezek után kosarat kapok... :roll:

Ancsurti!

Sajnálom a veszekedést :( ! De látod, csak elértél vele valamit :roll: ! Nem is értem, miért van erre szükség?!
Ez amolyan pasi-hozzáállás (tisztelet a kivételnek): hogy ha a kisujjukról kéne lekapni a körmöt, tuti minden követ megmozgatnának, hogy a legjobbhoz kerüljenek! De te csak egy feleség vagy, a közös gyereketekkel :evil: :lol: :lol: :lol: !
Félreértés ne essék, én abszolút pasi-párti vagyok, és nyoma sincs bennem feminizmusnak, de hát ha egyszer így van.... :roll: :lol: :lol: :lol: !
Ráadásul biztos nagyon szar így, hogy nincs kinek "kipanaszkodd" magad! Mi csak vidékre költöztünk, mégis odavágtam párszor, hogy miatta otthagytam mindent, akkor te mit szólj?! :roll:

De remélem most már rendbe jönnek a dolgok, és elmúlt a morciság is :wink: ! Legyen nektek örömbodottá :D ![/i]

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Próbáltam nagyjából végigolvasni a dolgokat, persze tuti kifelejtek majd valamit a reagálásomból.

szóval: házassági anyakönyvi kivonatunkat én is előkaptam hamarjában (közben előkerült a férjem 2 hete elveszettnek hitt útlevele). Azt hiszem én győztem, mert nálunk a megjegyzés rovatban 4-szer xxxx felirat szerepel! (ennyi x-ünk csak nekünk lehet)
Ugyanakkor amikor a Nócit szültem, szerintem a kutya nem kért tőlem házassági anyakönyvi kivonatot.

Csibe: szeretnélek megkérni, hogy a babócánk nevét írd át Virágra. Apa sajna nem nyugodott bele a Rebekába.
Köv. vizsgálatunk: április 16.

Ma voltam terheléses cukor-vizsgálaton.
Nálunk a hagyományos módszer dívik: bevonulsz, állj sorban az ambulancián naplószámért (hál isten ez hamar ment), aztán éhgyomri vérvétel, utána löttyivás (a legrosszabbra készültem, így kellemeset csalódtam), majd 1 és 2 óra múlva újabb szúrás.
Eredmény holnap.
Nócitól is vettek vért.
Ott kérdezte egy labor-orvos, hogy miért kell a gyereknek a vérvétel. Lányom közölte: nyirokmirigyes vagyok.
A doktornő szerint tuti mumpsz, csak mivel valamelyik oltás véd ellene, láz és minden nélkül jön ki rajt.

Kép
Kép]
hendegabi

Niki!

Mindig akarom írni, de elfelejtem :oops: :oops: :
Jobbulást nektek, gondolok rátok :wink: !!! Pihi, pozitív gondolkodás, ima (ha élsz vele), és nem lesz semmi baj :wink: :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi:En megertem am ot is,hogy nagyon nem lehet egyszeru a dolga,mert nem szamoltunk avval,hogy nem sikerul elintezni a pairjaimat ENNYI IDO alatt,ezaltal jottek a bonyodalmak...csak annyira nem tudom hogyan mondjam el ertelmesen,hogy a hetek mennek...sot szaguldanak...szoval most kell cselekedni,nem erunk ra hetekig varakozni...
Nehez neki is,mert sokat dolgozik...de ismerhet hogy ha tudnam elinteznem a dolgokat...Falakba utkozunk,es ezt nehezen birja.De nem mondhatom a gyereknek hogy heee figyelj,maradj meg bent +3 honapig,mert napokig nem intezodik semmi....
En tegnap mondtam hogy nagyon nem jokedvembol vagyok itthon...persze tudja ezt,de amikor meg meg is sertodik mert valamit 3x mondok el...hat na...elszakadt a cerna nalam is...ennek most nincs itt se helye,se ideje hogy sertodgessunk.

Koszonom a biztatast,remeljuk alakulunk!!!

Kép
Kép
ancsurti

Folytatom, csak közben jött a szomszéd néni.

Szóval egész jól viseltem a vérvételeket.
Kismamáknak külön bejárat, külön sor. (Persze Nócival át kellett battyognunk az ambulanciára, mert "sajnos külön nyilvántartást kell vezetniük..."). 3. vérvétel után kijövök , még egy terheléses kismama várt- szűk folyosón elköszönünk. Megyek a lépcsőhöz: 3 kisebbségi áll az 5 lépcsőfok közepe táján: se le, se fel.
Félrehúzódok. Semmi....
Torokköszörülés. Semmi....
Mondom: elnézést: lemehetnék: bámulnak, mire az egyik dömper elindult fölfele, fölvonultak, alig fértünk el a szűk kanyarban.
De a szaguk az hazáig kísért. Úgyhogy nekem nem a cukorlétől lett hányingerem....

És már nekem is kezd fájni a torkom.

Kép
Kép]
hendegabi

Gyereknevelés témához.
Nem vagyok a verés, testi fenyítés híve, sőt, én is szófosó vagyok, mert amióta tipródik a kőkem, azóta minden alkalommal elmondom neki, mielőtt lelépünk az útról, körülnézünk, meg minden ilyesmit.
De ma belemarkoltam a boltban a hajába, mert már úgy kiakasztott. Mindent megtapizott, megnyalogatott néhány dolgot, hiába dumáltam, elfutott....
Szóval kiakasztott teljesen.
Azzal együtt totálisan azokat a nézeteket vallom, amiket ti is elmondtatok.
És Gabi! Szerintem jól teszed, ha visszatartod egy évig a fiad, csak a javára fog válni. A rossz alapok miatt egész életére elmehet a kedve a tanulástól.

Ancsurti! Neked csak kitartást tudok kívánni, mert egyszerüen halvány dunsztom nincs, hogy ilyen esetben mit lehetne csinálni.
Már eleve nem vagyok ilyen vagány és bevállalós mint te, de ezek után még inkább meggondolom, mielőtt elindulok valamerre.

Kép
Kép]
hendegabi

Tudom, hogy már sok vagyok, de tegnap nyuszi-bevásárló körúton voltunk, és muszály megmutatnom, amit vettem (persze csak amit a babucinak:)

Kép
ezeket úgy turkáltam: darabját kemény 150 ft-ért. (mindben benne volt még az eredeti bolti címke is!

Kép
ezek pedig a kínai polcáról kerültek le, szintén potom összegekért.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! :)

Most kivételesen én írom azt, hogy annyi mindent írtatok, hogy csak holnap fogok tudni reagálni. :roll: :lol: :lol: :lol:

Most csak a köldökzsinórhoz annyit, hogy a 30. hét után elég elkezdeni a szervezkedést, de azért nem árt, ha a 34-36. hétre (tehát a szülés előtt kb. 1 hónappal) már a kezetekben van a cumó.
Voltaképpen ami a legtöbb időt igénybe vesz, az az anyai vérvizsgálat eredménye, kb. 2-3 hét mire megvan. A szerződéskötésre nem kell, hogy már meglegyenek az eredmények, az is jó, ha még csak folyamatban vannak. A Sejtbanknál benne van az árban, a Krionál viszont plusz pénz, a Humancellre nem emlékszem ( :oops: ). A szülés után meg kell ismételni, tehát 2x kerül rá sor. DE! Az ÁNTSZ-nél ingyen és bérmentve megcsinálják, és azt is elfogadják a cégek (illetve a kötelezően elvégzett szifilisz és hepatitis "B" szűrés eredményét is).
A szerződeseket le lehet tölteni a Netről és érdemes alaposan átböngészni, mert benne van, hogy milyen esetben "jár vissza" pénz és mi az, amit bebukhat az ember.
Sejtbanknál csak 20 évre lehet eltetetni, azt hiszem a Humancellnél is (de erre most nem esküszöm :oops: ), a Krionál viszont többféle verzió létezik az 1 évestől a 20 évesig.

Kép
Kép
200907?

Egyszer beszélgettünk erről az őssejt témáról már.

Mi is sokat fontolgattuk, és még nem adtam fel, csak éppen a lóvé hiányzik rá.

Egyébként egyik kolléganőm "férje" sclerosis multiplex-ben szenved (tuti nem jól írtam, de értitek, miről van szó).
Neki nincs ugye saját őssejtje még, mivel annó 30 évvel ezelőtt ez még máshol is gyerekcipőben járt (nem hogy nálunk!).
Viszont génazonos vagy milyen őssejttel vállaltak volna náluk műtétet: így 4 millióba került volna csak a beültetés neki.
Azt most kapcsiból nem tudom, hogy hol csinálták volna, de tudom, hogy a teljes kiutazás, ottlét, kórházidíj, stb... minden költséget, meg a +kezeléseket, ami nélkül semmit nem ér, azt is zsebből kellett volna még fizetni.
Ezért is vacilálok.
Mert még most össze is szedem rá a pénzt.... de ha "ne adj' isten" használni kell, akkor honnan akasztok le milliókat? És még nem is biztos, hogy segít.
A mellette szóló érveimet már leírtam, azt nem akarom még egyszer, van az is jópár. (bár anno abban megegyeztünk 007-tel, hogy mondjuk a nagylányom veseproblémáját - mivel komplett szerv "előállítása" pillanatnyilag még lehetetlen - nem oldaná meg.)
És még annyi: a gyermekem életéről van szó, akkor bármilyen pénzt megér.

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi:Edes kis rucikat vettel,es nagyon jo aron fogtad ki oket!!!!Ugyes vagy!!
Hat bevallalas vagy sem,talan apat ha hazarangatom,az meg nagyobb batorsag lett volna...vagy nem is tudom eppen :oops:
A szerelem meg jott...szoval vagy en ide,vagy o haza,de az =ehenhalas a mi esetunkben....
Mar mennek turizni megint..de jo lenne egy kicsit melegebb ido...kene jo par dolog amit meg kene szerezni...na majd holnap osszeirom mi kellhet ruha teren gyereknek...es mi kene nekem a korhazba...
Es Nocinak mit tojik a nyuszi???

Kép
Kép
ancsurti

Nóci furulyát kért, meg pónis sportcipőre vágyik (azt még nem tudom, honnan akasztok le neki).

Én imádok turizni, de eddig babonából nem nagyon mertem venni a babónak semmit. Meg ugye a nemét is csak nem rég tudtuk meg.

Viszont, ha összejön valamelyik csütörtökön megyek Cellbe (ez egy közeli kisváros), és olyankor ott nagy lomis piac szokott lenni.
Próbálok szerezni még 1-2 dolgot, amink nincs.
bár nekem Nóciról sok minden megmaradt, de azért van még mire költeni.

Kép
Kép]
hendegabi

Tényleg jó sokat írtatok! :wink:

LÁtom senki sem csavarog nagyon Húsvétkor. Hát mi megyünk vasárnap Gödöllőre, ott lesz sok-sok program. Locsolkodás, hímes tojás nálunk már rég nem játszik. Mindig is utáltam várni a locsolókat meg bűzölögni. Szerintem babuval is inkább csinálunk valami családi programot majd, mint itthon várjuk a locsolókat, avagy ha fiú lesz akkor locsolkodás. Persze tojást azért lehet festeni előtte, azzal majd dekoráljuk a lakást. :wink:

Niki!

Hát így már érthető, hogy benttartanak. Kitartás, mindent a babóért!

Telokin!

Húha! Nagyon vágod ezt a toxémia témát! :wink: :lol:

Csibe!

képzeld nem találtam jó papucsot, úgyhogy jellemző, hogy itt dicsérem a Krokodilt, és pont most nem találok semmit. :( Majd még körbenézek a Nyugatinál, amit 007 írt. Hátha... Vagyis lett volna ami tetszik, de 8000ért nem vagyok hajlandó papucsot venni, amikor a félcipőmet is 5000ért vettem.

Biztos akartam még egy csomó mindenre reagálni, de elfelejtettem... :oops:

Így hát leírom, mi volt a szülésznőnél.
Nálunk úgy is lehet szülésznőt választani, hogy dokit nem fogadunk, én is így tettem. Ma taliztunk személyesen, és nagyon kedves volt, ahogy a telefonban is. Megmutatott egy szülőszobát, egy csomó mindent kérdeztem tőle, vagy másfél órát ott voltunk.
Nálunk a Sotéval ellentétben alternatív szülőszobák vannak, nagyon szépek, mindegyikben van kád is. Párom teljesen meg volt döbbenve, mert ő még ott tartott, hogy kórházi kórterem, na ehhez képest ez egy hangulatos szoba volt.
Ajánlotta nekem a Bába válaszol c. könyvet, de nekem az már megvan. Felírt homeopátiás bogyókat amit majd a 37. héttől kell elkezdenem szedni, mondta a málnalevél teát is, meg a szoptatáshoz majd később szintén homeopátiás bogyeszt. Gátvédelemre rákérdeztem. Nem zárkózott el tőle, (Weleda olajjal kell masszírozni a gátat szintén a 37. héttől) , de mondta, hogy első szülésnél ne számítsak rá nagyon, hogy sikerül a gátvédelem. Természetesen megpróbáljuk, de inkább egy kis vágás, mint egy durva repedés.
Megnéztem az alapítványi szobát is, mintha szállodában lennél. Fel is írta, hogy oda szeretnék menni, de természetesen csak akkor lehet, ha épp nem foglalt.
Pénzre is rákérdeztem, hogy mennyit gondolt, de ettől teljesen elzárkózott, mondván, hogy ő nem azért csinálja, és neki megtiszteltetés, ha valaki így megbízik benne, hogy felkéri. Természetesen ennek ellenére adunk neki pénzt majd, csak még utánajárok, hogy mennyit szokás. Úgy hallottam 20-30 ezret.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Nem tudom mikor jövök legközelebb, mert holnap ezerrel takarítok, meg pakolok, pénteken hozzuk át anyuéktól a bútorokat, utána már hétvége...

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok! :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Ancsurti, akkor ott is jóóó meleg van. Na ezt se gondoltam volna. :)

Tabati, de jóóó, hogy pozitív volt az első randi a szülésznővel. Azért ez annyira megnyugtató tud lenni.

Hendegabi, jó kis rucikat turiztál. De jó neked is, hogy már túl vagy a cukros lötyin. Én is imádok, mert tényleg vadiúj dolgokat lehet potom összegekért kifogni.

Niki, sajnálom a kórházat, de ha az orvosok így látják jónak nincs, mit tenni.

Dodi, nem lehetett semmi az a csaj. Most már biztos mindent tud. :D Én 8 kilót híztam, de mindenki cseszeget érte, pedig már tényleg nem eszem nagyon olyat, amitől hízni lehet.

Sillia, Áfonya csuda édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És jól sikerült a kirándulós kép is!

Én is raknék egy 25 hetes pocakfotót (a fejem ne nézzétek), szerintem slankít :lol:

Kép

kispiskóta

szép jó reggelt kismamik!
Tabati!
köszi a papucsos infókat,akkor majd megnézem én is a nyugatinál...
azokata homeós bogyókat majd leírnád nekem is,mert engem is nagyon
érdekelne...
tök jó,hogy sikerült kifognotok egy aranyos szülésznőt.mi is csak
szülésznőt szeretnénk.én is úgy tudom,hogy 20-30ezret szoktak
adni...

én ma eléggé punyi vagyok és sajna dolgoznom kell...ismét pörgés van...

máris felrakom a táblát...

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Kispiskóta
és mégis hol van rajtad az a 8kg???? :shock: :shock: :shock: :shock:
és miért cseszegetnek, amikor tök csinos és vékony vagy? :shock:
Nem látnak vagy mi a szösz?

Rólam tegnap csinált az egyik legkedvesebb barátnőm közös képet, hát én megláttam, és azt hittem elájulok. A cicim gyakorlatilag lassan egybe olvad a hasammal, bojzasztó :oops: :oops:

KépKép

KépKép
boo

Boo, tényleg annyi van. legalábbis az itthoni mérleg szerint a védőnői szerint csak öt. A kép torzít, mert nagyobb a pocakom szerintem (94 centis).

Na, mutizd meg a képet.

Cici, hát az már nálam sem semmi méreteket ölt. Gyakorlatilag, ha ülök a pocakom tartja. :lol:

Én cipő, papucs vásárlásnál, arra gondoltam kimegyek az Ázsia centerbe. Mert tegnap tök jó cipőket láttam a Pólusban, de csak szét fogom járni, mert annyira püffedek ezáltal olyan erős lett a járásom, mint egy elefánté. Így sajnálnék 6-7 ezret kiadni. :roll:

kispiskóta

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Ez Gyönyörű!!!!!!!!!!!!! Ez a hóvirág, jajj nagyon szép!

kispiskóta

Sziasztok Csajok!

tabati:azt nem írtam le de ápoló vagyok ezért vmit konyítok hozzá,a toxémiáról pedig tök jó cikkek vannak az interneten

agmano:láttam hogy egy időben vagyunk,én is a klinikára járok;Melyik dokihoz jársz?

Annyira jó idő van szerencsére,tegnap próbáltam gazolgatni de nem mentem sokra mert annyira nem tudtam gugolni(már most)hogy inkább abbahagytam,lefeküdni meg nem akartam a járdára,mint egy partra vetett bálna:)

Kép
Kép
telokin

Szép jó "reggelt"/delet pocisok!

Február óta először tudtam 11ig aludni. El sem hiszem. Úgy kialudtam magam, hogy az csudi jó. :oops: Apa sem keltett fel, amikor elment dolgozni, csak egy csókot lehellt orcámra, és csendben távozott. Ma kivételesen kiskutyám se szedte szét az ajtót a takarítók miatt, akik rendszeresen piszkálják a lépcsőházban. Úgy érzem nagyon klassz napom lesz!!

Most viszont irány a cukor leletekért, meg a védőnénihez, hogy meglesse az eredményeket.

Tabati!

Fantasztikus, hogy ilyen szülésznőt találtál. Meg tudnád adni az elérhetőségét? Apával tegnap pont erről beszélgettünk, hogy dokit nem fogadunk, csak szülésznőt. Először úgy akartuk, hogy ha itt az idő, usgyi a kórházba, és aki éppen ott van. De nálunk is első baba, és az a gondolat, hogy teljesen ismeretlen emberekkel legyek körülvéve szülésnél elkezdett nyomasztani.

Kép
szisz89

Soséletbevágóanfontoskérdés! :!: :!: :!: :oops: :oops: :oops: :oops:

Hol lehet a Nagykörút vonalában (plázák kilőve, mert drágák) ásványboltot találni? Apának szeretnék valamilyen stresszoldórelaxálóvagyvalamilyenhasonlóhatássalbíró mittudoménmilyen ásványból készült nyakláncot venni még ma, de a Nyugatinál lévő bolt nincs már meg. :( :( :evil: :evil: :evil: (Eddig hematitja volt, de mindig elkszakadt) Őszintén szólva, annyira nem hiszek benne, de olyan jól állt neki.
Szóval, mit keressek és hol? :?: :?: :?:

Köszike! :wink: (Legkésőbb 3-kor el kell indulnom, úgyhogy ha belehúznátok... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Bond!Az a bolt zart be,amelyik a SzentIstvan koruton volt?A Margit hid fele menet a jobb oldalon egy kapualjban,ahol valami maci bolt is van?

En nagyon szeretnek majd borostyan nyaklancot rendelni otthonrol fogzashoz Hanganak!

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

Igen. Fehérneműajándékéshasonló bolt lett a helyén - mintha nem lenne elég belőlük... :evil: :evil: :evil: :evil: :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Szoval en imadtam azt az asvanyboltot,remelem sikerrel jarsz...!

Kispiskota:Jol eltuntetted azokat a kilokat!Az biztos akkor cicire es pocakra ment....

Csibe:Papucs ugyben a Wink uzleteket nem neztetek?Nagyon jo aron voltak tavaly a cipoik,mondjuk en strandolashoz vettem naluk pacskert,mert sajnaltam szetaztatni a szaladgalosat....

Telokin:Remelhetoleg itt is jo ido lesz ma.Sut a nap vegre,cicokam az ablakban napozik!Ez egy uj szokasa,eddig a padlon kovette a napfoltokat,de most az ablak a soros.Evvel csak az a bajom,hogy osszeorrozza az ablakokat...mondjuk eppen meg kene mosni mar oket.

Szisz:Egeszsegedre valjek a jo kis alvas!!! :wink: Te sem tudsz aludni,vagy van valami kulso tenyezo is?
Mert nekem januar ota gyult meg a bajom az alvassl.Egyszeruen alig alszok ejszaka.....De mivel nem dolgozom,neha azert sikerult aludnom napkozben :oops: de az ejszakak...6-7 ora kinkeservesen,forgolodva....

Kepzeljetek!Elmentunk tegnap haziorvoshoz,a szeme kikerekedett hogy nem volt vizeletvetelem eddig...szives-oromest irt beutalot a laborba,es meg verkepet is neznek...az sem volt eddig,magamtol szedem a vasat is....!
Szoval irany a labor!Ennyire meg sosem orultem ver es vizelet vetelnek!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Kispiskóta!

Cseszegetnek a 8 kilóért :shock: :evil: :evil: :evil: ????????
Terhes vagy basszus, nem olipiára készülsz :evil: ! Én ugyanúgy kivagyok a "diavtbólnemhízóktól", mint a "kettőhelyettzabálóktól"! Ezt ugye már beszéltük, hogy szabályokat nem lehet mindenkire ráhúzni, de a terhességnek igenis van egy élettani menete, aminek a görbéje a legtöbb nőnél megegyezik! Ilyen terhességi korban a 8 kiló tökéletes nálad!!!!!
Mit várnak tőled? Hogy 2-3 kilóval röppenj végig egy baba kihordásán :evil: ?! (Mikor eleve inkább vékony alkatnak tűnsz...)
Én totál kivagyok attól, mikor valahol hallom, hogy csak 4 kilót híztam összesen, mindezt pálcikanők szájából!
[/i]És te erre tényleg büszke vagy?!?! :evil: [i]
Egyik ismerősöm 6 kilót hízott összesen, pedig igazi modellalkat eleve, és kicsi súlyú lett a baba is, a szoptatásnál már zörögtek a csontjai, semmi ereje nem volt...És megmondta a dokija, hogy ez a "nemhízás" miatt van mind :? !

Nem azért "kell" 10-14 kilót hízni, mert számmisztikailag szerencsés :twisted: :lol: ! Ennyit tesz ki általában a baba, a placenta, magzatvíz, plussz vér, cicik, szóval minde együtt!
Ne foglalkozz velük, nagyon jó vagy így :wink: !

Boo!

Nagyon ügyi vagy! Tök jók a képek! És nyugi, az csak egy sz@rul sikerült kép :wink: :lol: :lol: ! Én tegnap éreztem a kádban, hogy lehet jobb lehhe zuhanyozni lassan, mert belefulladok a testrészeimbe (mell, has) :roll: :lol: :lol: ! És kezd összeszűkülni a gyomrom is, mert minden kajálás után majd' kipukkadok (pedig az adag ugyanaz), és ma már csak egy cézársalit nyomtam ebédre, hogy ne kelljen 2 órán át pöffeteg gombaként léteznem :lol: :lol: ! (Amúgy nem vagyok salievő, de ez most nagyon jól esett! :wink: )!

Amúgy egész nap mehetnékem van, be vagyok pörögve, takarítok, sétálok, jövök-megyek, nem lehet lelőni! És nem is fáradok el!!! :shock: Ez normális? Ez amolyan terhességi kapuzárási pánik?! :roll: :lol: :lol: Vagy csak simán a tavasz (rám általában így hat :wink: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
Ooooo a csudaba is :evil: !Haat hirtelen...masik nem jut az eszembe.....!Pedig tovirol hegyire ismerem a kisboltokat....ez a terhesseg?Vagy hogyan is felejthetek el dolgokat ilyen gyorsan?Multkor valami utcanev nem ugrott be....es hogy hanyas troli jar arra....Sulyos!!!

Kép
Kép
ancsurti

Tabati:Jo husveti idotoltest kivanok,es kellemes unnepeket Nektek is!
Gratula a szulesznohoz!

Hendegabi:Noci furulyat kert!Egyem a lelket!Edes lehet nagyon!
Ponis cipo???Passz...bar itt minden kutyafule kaphato....
Jo lesz az a piacolas...itt nagy aruhazak vannak,telis tele hasznalt dolgokkal,de nem csak ruhak,minden ami elkepzelheto.....Jokat lehet am kifogni! :wink:

Dodi:Feltoltodtel a napsutessel biztos!Itt is vegre ma hetagra sut a nap,erzodik is a hangulatomon :wink: !
El is megyek lehet sonkaert a magyar boltba....Remelem lesz!Imadom,es meg szeretnek csinalni lencse salatat...tavaly csinaltam eloszor,isteni lett,csak nem talalom a receptet...na majd megkeresem a neten...hatha!

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti

[quote]E írta:vvel csak az a bajom,hogy osszeorrozza az ablakokat...

:lol: :lol:
Áfonya is mindent összeorroz. De azt hittem ez a kifejezés a mi saját házi kitalálmányunk...
Vendég

Sillia: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
En is azt hittem... :wink: :wink: :wink: :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ancsurti!

Én még lencsesalit sose ettem, de tuti finom lehet, mert a lencselevest, meg a főzeléket is szeretem :wink: !
Amúgy eddig salikból csak a majonézeseket szerettem (kukorica-, tojás-, hússaláta) mert hát nem vagyok én nyúl ugyebár ( :roll: :lol: ) de ez a mai (amit eredetileg apa rendelt) annyira fincsi volt, hogy lehet, hogy rászokom :lol: :lol: !
Amúgy tényleg csökkentenem kell az adagokat, mert egy nagyobb pohár víz után is a "kipukkadás" szélén állok :roll: :lol: :lol: ! Pedig nekem tökre lent van a bébikém, nem "gyomorban"...
Tehát erre mondták az elején, hogy most egyél rendesen, mert a végén már úgysem tudsz. Én meg néztem rá bambán, hogy ez hülye, de úgy tűnik van benne valami...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,
Nati a Sotén született. Vajúdás közben lehet mászkálni, sőt, kifejezetten ezt ajánlják. Szülésre ajánlják, hogy legyen nálam csoki vagy innivaló. A kitolási szakaszra tényleg a felpolcolós megoldást szeretik, de az alatt a 10 perc alatt elég kevés dolog érdekelt, azon kívül, hogy jó lenne túlleni rajta. Ha ezt vki tolerálni tudja - nekem nem esett nehezemre - akkor egy nagyon emberbarát hely, abszolút biztonságban éreztem magam. Nem volt felesleges mászkálás, választott szülésznőmmel jól elvoltam, férj sarokban, doki két szülést vezetett, de így sem éreztem hiányát, mert amikor kellett, ott volt.
Ahol egy kicsit összevesztem a szülésszel, az nem a Sote volt, hanem a Péterfy. Amikor a kitolási szakaszban voltam, elkezdte tuszkolni a gyereket, én meg lelöktem a kezét, hogy hagyjon engem békén. :lol: Meglepődött, de nem érdekelte különösen, hogy mi történik, úgyhogy visszaállt a helyére. Ott nem volt kengyel, de lehet, hogy csak azért, mert túl gyorsan indult be Szabi, nem volt rá idő. Amennyi idő alatt a Sotén összerakták, Szabi már kint volt. Igy meg kapaszkodhattam, mert a lábam csúszkált. :twisted: Az ágyat meg majdnem összecsuktam, mert a fejénél kapaszkodtam, pont a kallantyúba, csak azért nem olyan egyszerű azokat mozgatni.

Niki,
Sajnálom, hogy bent kell maradni, de még 3 hónap ágynyugalom is messze jobb, mint egy levált placenta miatt elvérezni. :roll:
Lehet, hogy ez a kis bentfekvés még jót is tesz nektek. :wink: Amikor ismerős fia megszületett, az értelmes kommentárja annyi volt, hogy "Van egy új fütyi a családban" és röhögés. Anyuci pár hónapra kórházba került, a változás óriási volt. Közel került addig kicsit lenézett anyjához (három gyereket nevelt a papa te csak a gyerekre vigyázol kommentárjai mellett) és akkor tanulta meg, mit is jelent apának lenni.

Ancsurti,
Nati születése után én is úgy éreztem, hogy összecsapnak a fejem felett a hullámok. Hogy ennek köszönhető volt-e, vagy alapból ez volt nekem szánva, nem tudom, de elég sokáig élvezhettem a gyermekágyi depit (baby blues :wink: ). Én el nem tudtam volna képzelni, hogy kicsúszhat a kezem közül az irányítás, nem vagyok hozzászokva. Egy szülésnél, kisbabánál meg csak az árral lehet úszni. Óriási szükség van apára, sztem még időben mondd el neki, hogy ez nem az az időszak, amikor ő kiborulhat, vagy besértődhet, mert akkor tényleg minden borul. Téged se tekintsen úgy, mint az a nő, akit egy éve ismert vagy egy év múlva fog.
Örülök, hogy a dúla dolog működni látszik. :)

Hendegabi,
Ha mumpsz, akkor jó lesz megbizonyosodni róla, hogy te és apuci átestetek rajta. Benne van a kötelező oltásokban, de egy oltóanyag is lehet rossz. Manapság n ritka, ezért nehéz elkapni, de egy gyereknek semmi sem lehetetlen. :roll:

Kép KépKép
lorca

Volt osztályomból nemsokára jön egy leányka, érettségi találkozónk lesz. :) Kíváncsi vagyok, hogy fog reagálni az osztályom a bálna verziómra, mert vhol májusban lesz a tali és már most is jó méretes vagyok. :lol: Kíváncsi vagyok, mit fogok tudni feltuszkolni magamra majd az alkalomra. :roll: Addig is egy kicsit még rendezkedek, hogy a lakás a rend látszatát sugallja. :lol:

Dodi,
A jön-megy, takarít az a tavasz lehet a fészekrakő ösztönnel megspékelve. :lol:

Kispiskóta,
Nem tudom, hol van az a 8 kg, de szerintem is messze vagy a "túl sokat felszedett" kategóriától. :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok CSAJOK!

Olvasgatok-olvasgatok, de még úgy három hétig nem leszek, mert k..rva sok a dolgom, teljesen le van szívva az a diónyi agyam!!!
Szenvedés már ez a suli, plusz álomkóros vagyok, plusz bazira viszketek tetőtől-talpig, amivel se bőrgyógyász, se nődoki nem tud mit kezdeni. :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Én egyelőre még nem híztam egy kilót sem (pontosabban fogytam két kilót, majd híztam két kilót, tehát most 0-nál tartok), mégis úgy 15 kilóval érzem nehezebbnek magam. :? (Itt most ne tessék megbotránkozni és kiakadni a kilóimon, ugyanis én amúgy is jó húsban vagyok, és a magas vérnyomim meg terhességi cukim miatt nekem diétáznom kell, úgyhogy én rendhagyó eset vagyok hozzátok képest!)

Viszont jöjjön a lényeg:
Csibe, légyszi rózsaszínezd be a soromat!!!!!!!! :D :D :D írok privit is, ha esetleg ezt nem olvasnád. Tesó: Domonkos, Kórház: Szfvár
Kicsi lányom egy kiló húsz deka. Ma voltunk 4d-n (ami nem lett túl fényes, ugyanis nagyon bújt a gyermek... :( ) De képzeljetek magatok elé valami nagyon gyönyörűt!!!!!!

Mindenkinek gyönyörű a pocakja, a babákról meg nem is beszélve!!!!!! :) :) :) Nagyon örülök, hogy mindenki jól van! :) :)

007
megzabálom a kisfiad!!!! :D :D :D
Nekem is van a nagyfiamról egy-két alvós fotóm, ezt nézzétek! Ő is felvesz néha érdekes pozitúrákat, na és kb. egy féléve vele is megtörtént, hogy egyik pillanatról a másikra elaludt a fotelben. (elég kimerítő napja volt, tény és való) :D :D :D Pedig ő már 8 éves!!!!Remélem sikerül feltennem. Kép Kép

Boo
szép fotókat csinálsz!

Kép
szkarabeusz

Sziasztok

Lorka pedig sajnos mindegyik ismerősömtől és barátnőmtől ezt hallottam, és nem nagyok a gyerekek még hogy ne emlékeznének rá. A legkisebb 1,5 éves. Úgy hogy sajnos ez tényleg így van külföldön.

Kispiskota nagyon csini vagy és tényleg nem látszik rajtad hogy 8 kg-t híztál.

Boo én már papucsban járok, és abban is vezetek. Alig vártam már hogy levegyem a cipőt.
Nagyon szépek a képek.

Telokin én is ápolónő vagyok Csak mellé az egészségügyi főiskolára is járok, most már negyedéves vagyok, illetve már csak egy szigorlat és az államvizsga hiányzik. De azt majd jövőre, most halasztottam. Ja és a diploma munkám címe Szülésfelkészítés Magyarországon.

Niki nagyon sajnálom hogy bent kell maradnod a kórházban. De az a lényeg hogy tényleg jó kezekben vagy, és jó helyen. Azért remélem a vérzés megszűnik teljesen.

Tegnap vettem magamnak egy térdgatyót meg kettő felsőt.
Ma meg főzés volt délelőtt. Milánóit csináltam, meg a gyerekek is itthon vannak, szünet van. Aztán meg sonka vásárlásban voltam, pakolászás, takarítás stb..
Nekem kb 1 hete egyre jobban vizesedik a lábam sajnos, és kb 2 napja én is észrevettem hogy sokkal több folyásom van mint eddig volt. Dokihoz csak 20.-án megyek. De akkor ezeket mindenképpen megemlítem neki. Vérvételre jövő héten pénteken megyek, akkor majd viszek vizeletet is hogy megnézzék hogy nincs e valami baci. Remélem nincs.
Húsvétkor mi vasárnap elmegyünk anyósékhoz Szentendrére. Hétfőn itthon vagyunk, meg szombaton is. Pihenünk, meg a kertben jól elvagyunk.

Megjött tegnap a bútor is pöttömnek, már alig várom hogy összerakhassuk, de majd csak kb 3 hét múlva. Addigra tesómék elköltöznek, és még ki is kell festeni.

Ha netán nem jönnék bár azért kétlem akkor MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Rengeteg a jövés-menés, Párom benyelt valami jópofa víruskát...vigyázunk 1másra, viszont tegnap megnéztük a Kiskukist...a lepény mellső fali tapadása nem igen segített...viszont Kukiska is utálja a 4D-t, mindig az arca elé rakta a kezét, illetve a könyökét, mert közben befogta a fülét...de azért vannak cuki képek Nekünk legalábbis az! Ha minden igaz hajas lesz és vastag, széles szájú :lol: De ami a legfontosabb EGÉSZSÉGES!!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Tickerplayground.com
breki76

Hú, most nézem, hogy nincs is mindenki teljesen jól -Niki kórházban van... :shock:

Tudom milyen most Neked, a nagy fiammal én is bent feküdtem 6 (!) hetet a 8-9 hónapban... Nem volt egy leányálom, de a végeredmény a lényeg -egy egyészséges, erős, vasgyúró kisbaba! Persze Neked annyiban rosszabb, hogy otthon kellett hagynod egy nagytesót, akinek hiányzol.... :( :( :(
Azért remélem, legalább a szobatársak rendesek, normálisak!

Hát, Niki nem irigyellek, kitartást!!!!!!!!!!! Nagyon szorítok!

Kép
szkarabeusz

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!! Kép

Tickerplayground.com
breki76

Breki, nagyon-nagyon édes a kis bogyó!!! :D :D :) :) Jók lettek a képek!!

Na sziasztok, le kell lépnem, de azért folyamatosan olvasgatok, és három hét múlva már sokkal ráérősebb leszek, mert számomra vége lesz a sulinak!!!!

Mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET, sok locsolót, piros tojást!! :)

Kép
szkarabeusz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?