Hát őszintén???
Az utolsó 3 óra volt pokoli...miután burkot repesztettek...
Az volt a gáz,hogy kitágultam,a lánykám meg fennt maradt...
Gondolom,ha lejön akkor nem szenvedek vele ennyit...
Reggel 1/2 8-ra igérték a burokrepesztést,de akkor még csak előkészitettek.
10-kor kötötték be az infuziót,onnantól jöttek a fájások.
Elviselhető szinten
Közben a tesóm a másik szobában feküdt...vett tőle a dokim bolyhot..szegény anyukám ide oda mászkált...
Amig én vajudtam a mellettem lévő szülőszobán egy anyuka kiabált,ez kicsit idegesitett,de szerencsére 3 órán belül megszült és csend lett körülöttem.
Várt a doki ,hogy hogy hat az infúzió,majd 1/2 2-kor burkot repesztett..nem volt kellemes,de ezt is el lehetett viselni.
A baj inkább az volt,hogy egész nap feküdtem
Na és onnan erősödtek a fájások..azt mondta 4-ig vár,hogy mi lesz,adjuk meg az esélyt a gyerkőcnek a kibujásra.
Óránknt nézett,de mindig az lett a végeredmény,hogy fent van nagyon.
4 órára igrte,hogy bejön és utoljára megnéz,hát az majdnem 1/2 5-re sikeredett..de addigra már mondtam a szülésznőnek,hogy állni szeretnék mert nem birom igy fekve...
Akkor felkeltem,és az ágyra görnyedve vártam a fájásokat.
Az már eléggé fájt
Tesóm mindig bejött,de azt mondta ott már sirva fakadt,és nagyon sajnálta ,hogy szevedek.
MEgjött a dokibácsi,vittek a műtőbe...kicsit féltem az epidurálástól,de az sem volt gáz.
Az anesztes orvos mindig mondta mi történik,kérdezte,hogy vagyok...
Egyszer csak éreztem,hogy rettenetes hányingerem lett,szóltam is neki...hát nagyon lesett a vérnyomásom.Adott valami szurit,hogy jobban legyek és simogatta az arcom,hogy ne aggódjak.
aztán mondta,hogy most egy kis nyomást fogok érezni,ahogy kinyomják a pocakból Lilikémet.(közben azon imádkoztam,hogy tényleg lány legyen

)
Annyira jó érzés volt,hogy éreztem ahogy kiveszik,és hallom felsirni,ez a fiamnál mind
kimaradt.
Amikor kivették potyogtak a könnyeim...
Elszaladtak vele,majd tisztán felöltöztetve behozták,hogy megpuszilgathassam....
Hát el sem tudom mondani milyen érzés volt.
Egyszerűen leirhatatlan.
Majd az örzőben a méhösszehúzótól felment 200-ra a vérnyomásom,akkor meg apa parázott be...ugyhogy egész éjjel ott tartottak,és óránkén mérték a vérnyomásom,meg kötötték az infuziókat.
Hát ettől lett elevfánt lábam és olyan a kezem mint egy felfújt gumikesztyű
De lassacskán már ürül ki belőlem,tegnap mértem magam...1 nap alatt 3-4 kilótól szabadultam meg..hihetetlen.
Hát röviden ennyi...
Sajna nem vagyok jó fogalmazó