A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Halihó!

Látom, ez a tali elég nyögvenyelős. :cry:
Szerintem soha nem lesz jó egyszerre mindenkinek.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Mágnes: nekünk nem vezetik, de a kiskönyvben van egy grafikon az átlagértékekről...

Csöre
csöre74

Talival kapcsolatban:
Mi a törzstopicomban azt csináltuk minden talinál, hogy a felmerült időpontokat egy táblázatba tettük, és beírtuk mindenkinek azt az időpontot, ami megfelelő. Így könnyebben áttekinthető, hogy melyik az az időpont, amelyik a legtöbbünknek jó.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!
Értem én a táblázatot, de ugye minden gyerek máskor eszik, mindenkire máskor jön rá a pisilés. Így nehéz összehangolni.
Én meg őszinte leszek, nem szívesen bkv-zok 1 óráért ki a szigetre, hogy utána délután a tömött combinoval utazzak haza a jól megizzadt emberek között a nyomorban a Fiammal.
Akkor inkább itt elmegyek vele 3 órát sétálni, ami tényleg séta, nem cihelődés.

Bocs, hogy ez most így kijött belőlem. :oops:

Kép
hanna30

Talival kapcsolatban nekem is az a véleményem, mint Hannának! Tényleg olyan helyen kellene a talit szervezni, ahol a szoptatás, Wc-zés megoldható, mert különben csak egy rohanás lesz az egész.
A Mágne által javasolt táblázat is jó ötlet és lehet akár többet is szervezni, hogy legalább egyre eljuthasson mindenki.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Lányok, nekem tök mindegy, én azt sem tudom, hová megyek pisilni, hol szoptatok, mert nem vagyok Bp-i, így nekem a hol és a mikor is mindegy :wink: Akinek bármelyikre van jó javaslata, hajrá, ne titkolja el :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Csajok!
Nálunk is lehet a tali, de nagyon pici a lakásunk, de van terasz.
Tőlünk 10 perc sétára található ez: http://www.nemzetisirkert.hu/arboretum.html
Oda kimehetünk piknikezni, ha nektek is jó.

Kép
hanna30

A világért sem akarok okoskodni, de szerintem azért ilyen macerás a talit szervezni, mert még kicsit korai... Mi annak idején fél évesen taliztunk először, és ez azért vol jó, mert ekkor már hozzátáplált nagy részünk, így tudtunk uzsit vinni, ráadásul meleg volt, és pléden fetrengtek a babák, itt tisztába is lehetett tenni őke,t plusz szoptattunk is. A Városligetbe járunk a mai napig is :)
Szóva lszerintem azért korai, mert most még nagyon a kaja körül forog a kis életük :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna: szerintem szuper :) gyönyörű a kert is :wink: Többiek? Azt írta korábban Hanna, hogy ott ingyenes a parkolás.

Mágnes: tutira van igazság abban, amit írsz, én azért igyekszem kicsit rugalmasabban nevelni Sacit, mert 3 gyerek mellett nem engedhetem meg, hogy a picihez igazodjon mindenki, mert akkor borul a bili :roll: már Zazával is így volt, bár ő sokkal kevésbé volt (volt?) kezelhető, mint Saci. Mesivel is gyakorlatilag születésétől fogva feljártunk a Gellérthegyre, napi 2-3 órát. Persze az, hogy nekem így volt jó, nem azt jelenti, hogy ez az ideális :wink:

Csajok: kendőbenbabával veszélyesebb vagyok a közúti forgalomra, mint tinilány koromban lenge nyári ruhában :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

csöre:
Mi is mindkét gyerkőccel megyünk kezdetektl fogva :) Én is, Apa is, nagyon pörgősek vagyunk, így úgy gondoltuk, hogy jobba, ha minél előbb hozzászoknak. :) Szerencsére mindkettő nagyon csípi az autózást, a sétákat, a vásárlást (Anna küönösen) :) Ami szent nálam, az a fürdetés :) A többiben kompromisszumkész vagyok, de bárhol emgetetem Benit, viszem a termosztatyit, a cicim, és hajrá ! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: :lol: :lol: :lol:

Egyébként én is szívesen látom a csapatot, de mi még Peniéknél is kintebb lakunk... volánbusz jár, olyan 1 óra az út, illetve kocsival lehet megközelíteni. Nem mostanra gondolom, valamikor a nyáron, ha van kedvetek. Nagy a kert is és a ház sem kicsi :wink: a totyogóknak van játszó (hinta, csúszda). (Mágnesnél a helyzeti előny, mert tőlük a busz 20 perc :D)

Csöre
csöre74

Csöre! :lol: :lol: :lol:
Na, megyek, mert hív az Úrfi.

Kép
hanna30

Képzeljétek, most telefonált Apa, hogy holnap délelőtt itthon lesz, mert lemondták egy megbeszélését!! Így a holnapi taliról lemaradok.

Egyébként hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is, miközben a holnapi napot próbáltam végiggondolni. Még kicsik a gyerkőceink, minden az evés körül forog, és szerintem mindannyiunknak nagyon fontos az ő nyugalmuk. Ezért olyan nehéz a talit megszervezni.
Szerintem ha még hónapokkal elhalasztani nem akarjuk a talit, akkor a legjobb megoldás, amit Bartika írt, hogy valakinél talizzunk. Akár nálunk is lehet, nagy teraszunk van, a lakás is elég tágas, az egyetlen gond, hogy kicsit távol esik a belvárostól (Sasad), ide a Délitől kell még jócskán buszozni.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Tali: Annyira nincs tapasztalatom a "babával-kiruccani" témában (orvoslátogatáson kívül még sosem mentünk egyedül sehova), hogy bárkinek bármit elhiszek. Ágnes teljes mértékben igény szerint szopik, így miden időpont lehet jó is, rossz is. Szóval rátok bízom a szervezősdit, és megpróbálunk alkalmazkodni.
kisbogacs

Sziasztok!

Látom,nem nagyon lesz a holnapból semmi :( Az igazat megvallva,tényleg nehéz mindenkinek alkalmas helyszínt és időpontot találni...talán a hozzátáplálás majd megoldás lesz ezekre. Én sem nyafogni akarok a világért sem,nekem is elég macera a gyerekkel bebumlizni Budakesziről a dugóban,mert itt aztán nincs parkolóhely,csak háztömbökkel arrébb másfél-másfél órát meg én sem szívesen BKV-zom.
Én is szívesen ajánlkozom majd a talinak otthont adni,van kert, terasz,ki lehet majd menni a Vadasparkba,meg vannak szép rétek,játszótér :wink:

No,ez belőlem is kijött :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

OK, Lányok, én nem erőltetem a talit :wink: aki még mindig úgy gondolja, találkozunk Hannánál?

Csöre
csöre74

Csajok ne már! Úgy beleéltem magam a holnapi Margitszigeti sétába... :(
Hanna, megírod pü-ben, hol laktok? Van arrafelé őrzött parkoló? (nemrég törték fel a kocsinkat, inkább fizetek...)

Ma egész nap csavarogtunk, Levente végig aludt az autóban :lol: most ébredt :lol:

Kép
vickybabe

Viki: a mázlista :) jó kis alvókája van Leventének :)

Csöre
csöre74

Na, dobok egy mai (vagy tegnapi?) fotót a Csajsziról :) Meg Lucusnak a beígért mei tai-ost :) Bár Saci elég izgága volt, végig mocorogta a fotózást :)
Kép Kép

Csöre
csöre74

Mágnes! Már akartam kérdezni, csak mindig elfelejtem, hogy hogy vált be a Tomme Tippe mellszívó? Hatékonyabb-e mint az Avent volt és nyikorog-e?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csöre! Saci csodaszép! Milyen értelmesen néz! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Köszi Enikő :) éppen magát nézte a tükörben :D

Csöre
csöre74

Enikő:
háát.... Van előnye és hátránya is.
Előny: nem nyikorog, nem kattog, halkabb,int az Avent
nem cincálja szét a cicimet
egyszerűbb a szétszedése
Hátrány: ha rés van a cici és a tölcsér között, már folyik is ki a tej a tölcsérből a rucira
nekem többet kell kattognom vele (időre értem), mert nehezebben indul be tőle a tejem. Van ,hogy 4-5 perc után indul be...

Kép
Kép
Kép
mágnes

csöre:
én is éppen azt néztem, hogy milyen érdeklődve figyel Saci :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Halihó!

Én is itt. Olivér egész délután nem volt hajlandó aludni.
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Holnap! Akkor 10 órakor indul a mandula. :)
Reggel szerzek kenyeret és lilahagymát.
Jó kis libazsíros kenyér lesz a menü. Jó???

Kép
hanna30

Többiek???????????????????

Csöre! Saci csodaszép!!!!
Na, de majd holnap elcsábítja Olivér.
Ma már elkezdte. :lol:

Kép
hanna30

Jöttem egy örömhírt megosztani veletek!

"Kicsiny" családunk legújabb tagja Patrik ma megszületett! Pénteken megyünk haza így szombaton már ringathatom is az új unokatesót!

(attól viszont tartok, hogy apukám már csak erre várt....nagyon rossz állapotban van, már csak pár korty teát iszik egész nap)

Én egyetértek MÁgnessel, most még azért az idő is olyan csalóka! MOndjuk én is bárhol bármikor megetetem, bepelenkázom Petrát de aki nem rutinos még annak hagyjunk időt belerázódni, hogy tényleg mindenkinek öröm és kényelmes legyen a kiruccanás.

Vickybabe! Ha tudsz Pécelen jó játszóteret akkor szívesen átugrunk és pletyizhetünk egyet valamelyik nap! Vagy ha bejöttök keresztúrra akkor szerintem Enikőék is csatlakoznak. Ugye? :shock:
Épp ma térképeztünk fel egy tök jó új játszót a kucorgónál.
katuska79

Sziasztok!

Szuper babók, mind gyönyörű!!! Hozok már valami képet én is- ígértem Lucusnak (pici türelmet még, most fáj Manó lába az oltástól)

Visszatértem- többnyire meggyógyultam, bár még ocsmányul köhögök... A taliban benne lennék, de ez a köhögés nem szimpi, bár hiszek benne, hogy már nem fertőzök... Meglátjuk!

Bakker- miután én beteg voltam, a védőnő, a gyógyszerész anyukám és a gyerekorvos barátai mind azt fújták, hogy "el kell halasztani Viola oltásait". Tegnap ráadásul még mintha hőemelkedése is lett volna (többször mértem, hogy van-e láza, és volt 37,2 többször is). Elrohantunk a dokinénihez- megvizsgálta: torka rendben, tüdeje rendben- a gyerek éber és vidám... láza nincs... Hazaérek- megint hőemelkedést mutat a lázmérő (digitális 1 perces csodaszerkezet). Ez ment egész nap. Ma meg megkaptuk az összes oltást: a dokinéni jól megnézte, leteremtett, hogy minek mérem a lázát állandóan... majd beadta a kötelezőt, a rotát meg a azt az agyhártyagyuszi ellenit. Most reménykedem: egyenlőre sokkal jobban érezzük magunkat, mint első alkalommal, nem is lázasodunk... még...

Megjártuk az UH-kat is: három hónap után megtudtam, hogy a gyerekemnek minden belső szerve megvan 8) No, ez jó hír.

Viszont dokinéni leteremtett, hogy nem híztunk eléggé (naná, mert a rota miatt 1 hétig nem evett, aztán elkezdett 4 óránként kérni enni, és akkor se nagyon evett alkalmanként sokat... fene se értette). De mikor mondtam, hogy Manó 3,5 óránként lesz éhes és végigalussza az éjszakát, vagy max 1-szer kel- akkor mondta dokinéni, hogy akkor talán nem éhezik... de mégis egyen többet. No, ezt hogy csináljam?! :roll: :shock: Ja, a méreteink: 56cm és 4700g Kicsi, de formás :D

Mágnes, boldog hófordulót gyerekeinknek! :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Katuska, gratulálok a babához! Apukád állapotát sajnálom :(

Tali????? Hol mikor merre?
kisbogacs

Kriszti! Küldtem privit!

Kép
hanna30

Katuska! Gratula Patrikhoz.
Apukádat nagyon sajnálom. Tudom, mit élsz át most.

Zitocs! A 37,2-vel ne foglalkozz. Az még nem is hőemelkedés.
Mivel a hőközpontjuk nem olyan fejlett, simán lehet ennyi.
Az oltásért nagy ölelés Violának.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Lányok, gondoljátok ki, hogy legyen ez a tali, nekem bárhogy jó. Én bárhol etetek, pelenkázok, mi mobilak vagyunk, nyomom ezt a gyerek kérdést lassan 6 éve úgyhogy volt időm belerázódni.
Én mondtam hogy itt is lehet nálunk( Érd), van nagy kert, csúzda, mászóka, homokozó....lehet pisilni, szoptatni, enni inni mulatni :wink: . Hacsak betegség nem jön közbe meg a gyerekorvosi vizit mi tudunk menni bárhová......szinte bármikor.
Aki ezen a "vonalon" lakik és nem autózik szívesen össze is szedem, van hely a kocsimban ha úgyis csak ketten megyünk Zéténnyel (és ez valószínű mert Soma oviban van napközben).
Úgyhogy határozzátok el magatokat aztán én alkalmazkodom:-).

Nagy fogyókúrában vagyok ennek örömére estére fűszeres bagettet sütöttem (félkészből a'la Aldi).....mondanom sem kell eddig tartott a nagy fogyás. Forró fokhagymás bagett az asztalon...elgyengültem :cry: , ráadásul nem kicsit......ilyenkor utólag tele pocakkal már úgy bánom :twisted: .

KépKép
peni

Katuska! Gratulálok a babához!
Sajnálom, hogy apukád ilyen állapotban van!
Én szivesen talizok bárhol, ahová el tudok jutni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hello Csajok!
Kezd a holnapi tali egyre zűrzavarosabbá válni. :roll: Nekem csak a délelőtt jó, de szintén haza kéne érnem délre. Én Pötyit etettem még a Meki budijában is, cukrászdában, bevásárolóközpontban, Városligetben... de ő 10 perc alatt végzett. Ádim 30 perc a minimum mire benyammogja az átlag 200 grammját. :roll: És ez baromi kényelmetlen tud lenni a fent említett helyeken. SZóval én ezért szeretnék a déli etetésre hazaérni. :? Nekünk meglehetősen messze van a Margitsziget, alig tudnék maradni.

Én is jártam talizni másik fórumunkkal, tény, hogy ott is már nagyobbak voltak Pötyiék, mikor először összeröffentünk. Nekünk szerencsénk volt, volt egy csajszi, akinek az anyukája óvoda vezető volt és hétvégén talizhattunk az oviban. :wink:

A jövő heti talit továbbra is vállalom. Hanna, neked a fekete 7-essel, alacsony platós, 15 perc hozzánk.
Na mentem aludni, alig élek...
Jó éjt!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika! Hááááttt...igen... zavaros lett.
Szóval tali 10 körül nálunk, majd csavargás az arborétummal.
Ha a picik megéheznek, nálunk etetés és a mamiknak zsíros deszka (Csöre megkívánta a minap :lol: )

Aki jön, írjon privit és dobom a címet.

Hozzád is megyek a jövő héten ám, ha alacsony a padló, akkor nincs akadály. :wink:

Kép
hanna30

Csajok, most ott tartunk a holnapi tali kapcsán, hogy Hannáék, van a közelükben egy szépen karbantartott kert, ahol lehet sétálni (link fent) és 10 óra (délelőtt :wink:).
Én most kikapcs, és holnap már nem leszek gépközelben, mert hajnalban megyünk dokihoz (szorítsatok), úgyhogy lécci, aki tudja a mobilom, csörögjön, ha bármi változás van, de remélem, nem lesz :wink:. Hajrá holnap!!! :lol: :lol: :lol:
És teljesen igazatok van, az ilyen kiruccanásokhoz kell egy kis rutin és rugalmasság. Olyan babával, akinek fix programja van, vagy lassabban eszik, tényleg nehezebb....
Zitocs: drukk Violának! Hú, 3 oltás? :shock: Egyszerre? :shock: Nem semmi :roll:
Katuska: sajnálom Apukád :(
(Libazsíros kenyér: majd holnap megmondja a doktornéni, hogy csak a szívem fájdíthatom, vagy ehetek is belőle :roll:)
Peni: legalább finom volt? :wink:
Barti: Sacival mi is megjártuk a Lurdy pelenkázóját. Még egy olyan lepukkant (na, majdnem csúnyábbat írtam) helyet!!! Leülni: illúzió, pelenkázni egy 30x75-ös szekrényen, aminek sem pereme, sem a gyerek nem fért rá :evil: és ráülni sem tudtam, mert olyan c@r állapotban volt :evil: A Decathloné sokkal jobb... ott legalább rá lehet ülni a mozgássérült wc-re... ha már a mozgássérültek úgysem tudják használni, mert nem tudnak kerekes székkel mellé állni a pelenkázó miatt :roll: és normális pelenkázó volt :roll: viszonylag.

Csöre
csöre74

Én is elköszönök.
Vééééééééégre alszik.

Jó éjt Csajok!

Kép
hanna30

Hanna, én ott leszek! Hagymás zsíros kenyér nyamiiiiii :lol: Mondjuk a sétát lehet ki kellene hagyni, nem? ... :roll: :
http://index.hu/belfold/budapest/2009/0 ... ogterkepe/

Katuska, tőlünk 3 percre van egy játszótér :wink: Mikor jöttök?

Bartika, Peni! Köszi a helyszínfelajánlást, szavatokon lesztek fogva Ti is!

Na szép nyugis éjszakát! :D

Kép
vickybabe

Mágnes! Köszi szépen az infót!

Vicky! Én csak olyan helyre tudok menni, ahová galog eljutok, mert 2 gyerekkel a buszozás lehetetlen, vezetne meg nem merek.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Talit én most kihagyom, mert Az én autómat Apus használja, az övé még szervizben, Ráckevéről nem vállalom be a behévezést!
De aki megy annak jó mulatságot, gondoljatok majd ránk is!!!

Csöre köszi a fotót, megpróbálom, hogy jobban lógjon a lába, mert az én MEi-Taiomnál szinte rám simul.

Zitocs Viola egy hős hogy a három oltást "bevállalta" egyszerre!

Bartika átérzem a tejtermékmentes helyzeted, én Zille 6-hetes kora óta nem ehetek! Már nagyon unom én is az egyhangú kajákat!!
De szerintem nálatok egyesével visszatérhetsz rá és akkor látod, hogy melyik allergizál!

Nálunk ma azt hiszem 3 hós kaja ugrás kezdődött, egész nap csak ettünk, vagy nem volt tejem! :shock:

Ja és a mi 3 hós méreteink: 5430 g 60 cm

Kép

Kép
lucus16

Csöre: FINOM, igen.....nem is kicsit:-) A probléma ott van, hogy nem egyet vettem...hanem többet, itt csücsülnek a hűtőben én meg szemezek velük :lol: :lol: .

Katuska: sajnálom, hogy rosszul van az apud :cry: .
Bartika: a szememben egy hős vagy, én nem tudnék tejtermék nélkül élni, a reggeli kávémba is löttyintek tejet...a kávém meg kell a reggeli feléledéshez....Persze az ember sokmindent megtesz de ez azért nem lehet túl kellemes, főleg ha szereted is a tejes cuccokat (én, nagyon).
Meddig kell ezt tartanod?

KépKép
peni

Jaj most jut eszembe, Zéténykém ma 3 hónapos! :lol: ! ROhan az idő.......tegnap átválogattam a ruháit már van egy nagy dobozzal ami pici rá, olyan fura :) .

KépKép
peni

Jó reggelt!

Lehet, hogy minél több oltást kap a gyerekem, annál jobban bírja: semmi láz, csupán talán egy kis lábfájás, s végigaludta az éjszakát (este 9-től 6-ig). Majd visszafeküdt még a kis lusti :D

Tali: sajnos még ma reggel is ocsmányul köhögök és folyik az orrom is- ha lesz a jövő héten is, akkor azzal majd bepróbálkozom...

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Vickybabe! jövőhéten valamelyik nap délután amikor Máté felébredt:) Reggel indulunk haza csongrádra.

Én tudom javasolni itt nálunk a játszóházat is talira. Már más babások is rendezték itt. Egy év alatt és szülőknek ingyen van a belépés csak itt a büfében fogyasztani kell. Hétfőnként meg a nagyobbaknak is csak egy ezres egész napra! Van pelenkázó, szoptatásra meg egy csomó nyugis sarok!
Engem tuti nem tudnának rávenni arra, hogy wc-ben szoptassak egy étteremben pl. Én megkérdeztem a pincért, hogy hol tudnék nyugiban szoptatni mert nem szeretnék zavarba hozni senkit sem. Erre mondta, hogy a wc-ben. Megkérdeztem tőle, hogy Ő is ott szokott ebédelni???? Erre elpirult, hogy igazam van tényleg gusztustalan és fertő....bemehettem az öltözőbe etetni. HA nem lettek volna annyian akkor csak simán elhúzódtunk volna egy csendes sarokba és hajrá.

Lucus! Petra pont ekkora volt a két hós oltáson:)
Egyébként Ő is tök keveseket eszik de nem kér pótlást és éjjel is alszik végig úgyhogy beletörődtem, hogy nem oylan beles, mint a bátyja.
katuska79

Nincsen karikás ostorom, Nincs lakásom, se autóm, és lehet, hogy maholnap munkám sem lesz.

Albérletben élek, és ott is fogok megrohadni.

Nem vagyok gazdag és nem hordok márkás gatyát.

A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, amit rajtam kívül még több millióan lesz@rnak.

A vezetéknevem megelőzi a keresztnevem, és nem tartom furcsának ha valaki Bélának nevezi el a kisfiát.

Ha lesz, a Trabantom megelőzi a gyalogosokat és kerékpárosokat, és nem örülök, ha a turisták összekevernek a bevándorlókkal.

Büszkén gondolok Orbán Viktorra, az igazságosra, Gyurcsány Ferencre, népünk megmentőjére, a tömegközlekedésünkre, az oktatási és egészségügyi rendszerünkre, a közbiztonságunkra, az államadósságunkra, a gyorsan épülő 4-es metrónkra és M0-ás körgyűrűnkre, a faji öldöklőinkre, a tanárverő diákjainkra, a focistáinkra, a kivándorló feltalálóinkra, az adócsaló gazdagokra, az élősködő népcsoportra.

Itt élek Európa s**glyukában.

Pesszimizmusban, dohányzásban, alkoholizmusban, rákos megbetegedésekben, öngyilkosságban, a jogszabályok kijátszásában, a törvények megkerülésében mi vagyunk a császárok,
Magyarország!! Én így szeretlek!.........
katuska79

Sziasztok!

Vicky! Szerintem egész kis hazánkban nem kellene kimenni:
http://www.idokep.hu/?oldal=legszenny

Ha ennyire gáz van, akkor miért nincs szmogriadó?

Peni! Boldog 3 hót. :wink:

Zitocs! Jobbulást!

Katuska! Szomorú, hogy ilyeneket kell írogatni a magyaroknak.
Én elég sok verziót megkaptam már ebből.
Hááááát érdekesek.

Kép
hanna30

Katuska:
hátha apudnak éppen ez ad majd erőt, hogy látni szeretné az unokáit cseperedni! Bízzunk benne!

Apa ma elment dolgozni pénztárca nélkül, a jogsijaé s minden egyéb is abban van... :twisted: Már kint van Gyöngyösön.... Bezzeg, ha én csinálnám...! :twisted:

Zitocs:
Boldog hófordulót nekünk!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239263737.6472.jpg[/img] Így aludt.. :)

[/img] Kép Kis dokkmunkás..

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239263792.197.jpg[/img] Húsevő :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jóreggelt. Vagyunk, mégis itthon, pocsék napra ébredtünk. Nyuszi alatt véresen találtam a lepedőt reggel. Már rájöttem hogy valószínű semmi baj, csak egy elvakart seb lehet, de a gyomrom még mindig görcsben. Ágnes tiszta nyügi, gondolom érezte rajtam hogy valami nagyon nem jó. Most alszik. Lehet én is visszabújok a takaró alá és kérek egy új reggelt magunknak mára.

Talizóknak jó bulit!

Zéténynek boldog hófordulót!

Betegeskedőknek jobbulást!

Violának gratula hogy ilyen jól viselte ezt az oltásrengeteget!

Biztos akartam még reagálni pár dologra, de most nem vagyok formában.
kisbogacs

Sziasztok!

Csöre, mi az Őrsön voltunk az Ikeában.

Felicitas: engem is hívogatnak, már elegem is van belőlük.

Tali: nem tudok menni, de gondolok rátok.

Julcsi ma kapta meg a K vitaminját, és egy nagy adag tejci kíséretében ki is hányta. Beszéltem a védőnővel, azt mondta, ne izguljak, pár nap múlva próbáljam meg újra. Állítólag előfordul elég gyakran az ilyesmi. Eddig soha nem jött ki belőle. Nektek volt hasonló?

Katuska, gratula Patrikhoz! Sajnálom apukádat.

Zitocs, Julcsi is nagyon visszavett a kajából. 1 hónapos korában simán lenyomott 800-1000 ml-t egy nap, most meg örülök, ha eléri a 700-at. A korábbi heti 20 dekás hízás így vissza is esett alig 10-re. Mi jövő héten megyünk oltásra, kíváncsi vagyok, mit szólnak a hízásához. Egyébként vidám, jókedvű, nem látszik éhesnek egy kicsit sem.

Mágnes, édesek a képek.

Off: Csajok, elért minket is a válság :evil: . A férjemnek megszűnt a munkahelye :cry: . Ha valakinek építészre van szüksége, írjon privit! Köszi!

Kép
petne

petne:
huh.. nem lehet könnyű akkor így, hogynincs munkája... Én is ettől rettegek, hogy egyszer csak hazajön, hogy nincs állása..Akkor nekem kellene visszamennem dolgozni, ő maradna gyeden, de azt hiszem én tiszta depressziós lennék, hogy el kell szakadnom a gyerekeimtől.. :cry:

Felicitas csomag jött már meg valakinek?? Mennyi időt kell rá várni??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?