Sziasztok!
Ma mi is shoppingoltunk, volt DM, Deichmann, Auchan, kínai, nem igazán miattam, de azért jó volt kicsit vásárolgatni apróságokat.
Persze semmi jele a szülés közeledtének, csak néha már úgy éreztem leesik a hasam. Nekem olyasmi, mint Gabkáé, és szarnak rá az emberek, nekem kell nagyon vigyáznom, hogy ne jöjjenek nekem

viszont azon jót röhögtem, hogy volt egy oszlop az egyik boltban, és 2oldalt ruhák, és sehogy nem fértem el az oszlop és a ruhák közt egyik oldalon sem
http://teszvesz.hu/item573181365_56_os_ ... apozo.html
ez ma jött meg, naon cukiiii, igazi kis rózsaszín
Megkaptam a kölcsön vérnyomásmérőt, az előbb, mikor hazaértünk, és még rohangásztam, és már egy órája be kellett volna venni az esti gyógyszert, mértem 130/90-et, ez azt hiszen, elég jó lesz, kicsit megnyugodtam.
Az NST-n nekem is folyton elmászott a kölköcske, nekem kellett odaszorítanom a kütyüt, mert többen is voltunk 1szerre. A dokim csak méhszájat nézett, nem is csinált UH-t, és nem mondta el a görbét, csak azt, hogy teljesen jó, mert ott megy fel a görbe alul, ahol a baba mozgását jelzi a pulzusemelkedése. De tevepúpokról nem mondott semmit, így nem is tudom, mit kéne keresni.
Én annyira vidéki vagyok, hogy voltam pösti is, de utáltam, és most vidéki nagyvárosból, amit imádok (Kecskemét) leköltöztünk egy vidéki kisvárosba (Tiszakécske), amit még jobban imádok
Tényleg, mit jelent a kiskönyvben a méhszájvizsgálatnál az olyan, hogy XY/4 meg XY/3? Ez volt az utsó 2 vizsgálat, előtte K/1 volt.