A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sajt@!
Meglestem a privit, de eddig nem jött semmi. Én is ilyeneket szeretnék Veletek megosztani!!!
szöszi1977

Colin, lehet, hogy félreérthetően írtam, amit abiokémiairól írtam. Szóval: teszt pozitív volt, de elmentem vérvételre és túl alacsony volt mindig a hormonszintem és ebből tudtuk, hogy baj van. Szóval ha neked azt mondták, hogy terhes vagy, akkor az is vagy és kész! ÉRTETTED??!! Hess csúnya butaságok a fejéből! Mikor lesz uh?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.04.10 07:20-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Drága colin:ne is gondolj ilyen butaságokra kérlek hogy nem marad meg a baba!
sikerült a kis manó :lol: :lol: :lol: kész!!!tessék örülni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: igy ni látod??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok Lányok!!
Colin!
Elöször is nagy gratula hogy sikerült!!Vigyáz magtokra!
Csézjang!
Te hogy vagy?
Dita!
Remélem te is jól vagy rendben van minden?
Vasikáé!
Veled mi zus?
Tudom el vagyok veszve de most össze jött a meló!
Nagy takaritás van a volt lakó szemetét takaritjuk össze fele!
Ha véletlen nem jutnék ide!
MINDENKINEK KELLEMES HUSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!És sok puszi! Kép
rózsa11

szöszi

köszi a biztatást, hát csak összejött az a laptetűűűű....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

HELLÓ!!!!

Én dolgozni fogok húsvétkor úgyhogy inkább előbb mint később kívánok KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK ÉS SOK LOCSOLÓT!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

jah és jóccakát is!!!!!!!!!puszika és simike :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Mikulás sehol - az a kis dög... :?

Itt kolbászol a ház körül, érzem, de nem akar megérkezni Hozzám!

:D:D:D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szöszi:
:shock: Komolyan mondom elküldtem! Ó, a technika ördöge :?
Akkro leírom még1x, nem privátba is.

1.
Ha van a sajátgépeden kép, amit be szeretnél szúrni ide, akkor az üzenet írása során katt a melléklet feltöltésre, utána tallózás és így kiválaszthatod a megfelelő meghajtóról azt a mappát, amiben a kép van, majd magát a képet is
(ha netről szeretnél képet, akkor először le kell másolnod>katt a képre jobb egér gombbal > másolás>mentés a megfelelő meghajtódra és mappádba magadnak).

2.
Ha ez megvan, katt a képre, megnyitás, azután feltöltés.
Amennyiben nem jelenik meg az üzenet szövegében a többnyire (vagy csakis, ezt nem tudom) zárójelben lévő img.... stb. hivatkozás (és ekkor még nem fogod látni az üziben a képet), akkor mégegyszer ismételd meg, van amikor nekem is csak a másodikra sikerül.
A max. feltölthető képméret 600x600px lehet. Ha ennél nagyobb, én a photoshopban átvariálom a képméretet a megfelelőre és csak akkor töltöm fel.

Pá Drágáim!
sajt@

Bocsi, ha szájbarágós volta, csak sajátmagamból indultam ki :)
Egyszer meg kell csinálom lépésről-lépésre ahhoz, hogy legközelebb már magától menjen. Remélem tudtam segíteni!

Kakti:
A te Mikulásod nagyon eltévedt, szólok neki, hogy nem húsvétkor van dec. hatodika :wink: és ha eddig nem ért oda, akkor tanyázzon le Nyúléknál, mostmár ráér azután is benézni hozzád!

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt lányok!

Kakti:hát nem segített a vörösbor?? :lol: :lol: :lol: :lol: én tegnap este ittam boros colát de olyan savat csinált a pocimba hogy tiszta rosszúl voltam!de azért megmaradok :lol: :lol: :lol:

rózsa:szia!mizus nálad?? :lol: :lol:

Kép
sting1982

Kakti, hess Miki!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Még nem tom mi lesz hétvégén, ezért már most jövök a jókivánsággal:

Kép

Kép

dita75

Sziasztok Lányok!

Egy páran kerestetek, ezért jelentkezek és azért is, hogy továbbra is tartsam Bennetek a lelket!!!

Vevikk: nagyon sajnálom a másik kis babót :( , de ennek az egy Picúrnak is nagyon lehet ám örülni!!! Vigyázzatok Rá nagyon!!! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! :D :D :D

Colin: gratulálok az inszemes babóhoz!!!! :D Reméljük ezzel megtört a jég és a többi inszemes lánynak is sikerrel végződnek a beavatkozások!!! :D :D

Vasikáé: őszintén örülök, hogy olyan nagyon boldog vagy! Remélem minden rendben lesz és szép tüszőid lesznek, sok-sok petivel. Drukkolok ám, nagyon!!! :D :D :D :D

Böbe, Heni: köszi az érdeklődést, megvagyok. Vigyázok magunkra!!! Még mindig tartanak a rosszullétek. Általában reggel felkelés után kb. fél órával meglátogat róka-koma, azután már tűrhető a napom. Előfordul, hogy egész nap émelygek, de van olyan is, amikor csak reggel és este. Jövőhéten töltöm be a 10. hetet, már csak bő két hét és az első trimeszter végére érek.
:D

Dita, Áfonyácska: hogy vagytok? Titeket nem látogat meg sűrűn szmöre? :P

Kakti: én szorítok, hogy jöjjön most már a Miki, mivel már időszerű lenne. Tehát jönni fog, hidd el!!! :D :D :D

Végezetül, szeretnék Mindegyikőtöknek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni!!!!

Kép

Kép

puszi Trix
trix78

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!!!

Akinek még nincs babája, annak hozzon a Nyuszi!!!

Kép [/img]

Kép

Kép
vevikk

Nyugodt ünnepet mindenkinek!

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok csajok!

STING TESÓ!

Hogy álltok, mikor lesz összesítő konzi???

COLIN!

Hányadik inszemed sikerült? Adj erőt ezzel nekünk is! :D Gratula!!!

KAKTI!

Miki még sehol? Nem jött be a vörösbor? Hát ebben a hónapban nekem is 1 hetet csúszott a rohadék...bocsi a csúnya szóért... :roll:
Nekem lassan elmúlik, mert nekem elég sokáig tart, sokat pecsétel előtte, aztán 3 napig erős, aztán vége. Ez a progi hiánytól van, állítólag könnyen orvosolható.

Ja amúgy nekem v.mi csomót találtak végbél és hüvely között amit jövő pénteken fognak megműteni úgy néz ki, valószínűleg az influenza szövődménye azt mondta egy doki akihez elmentem, valószínűleg a baktériumok húzódtak le a bélbe és ott egy szakaszon gyulladást okoztak. Ez az én formám, februárban influenza, most meg ez, ezért már 2 hónapot csúsztam!. :twisted:
Remélem ezután az első inszem/ na jó, második/ azonnal sikerül kárpótlásként! :lol: :lol: :lol:

Rózsa, SAJT,

Mi újság nálatok?
csézjang

Jövő pénteken írok ha túl vagyok a műtéten, csak ambulánsan csinálják, fogalmam sincs hogyan, de ezt még a doki se tudta mert olyan hülye helyen van a baj / először azt hitték endometriózis, de Koncz mondta vizsgálatkor hogy ez baromság,/aztán most tanakodnak a dokik hogy miféle gyulladás támadta meg a belemet :cry: Szerintük szúrósat ettem és megsérült a bélfal ami gyulladásban van, vagy az influenza vírusai húzódtak le.
Ja, pont ezután a vizsgálat után/ egy sebészeti magánrendelőben voltam /volt a dr.Hause-ban egy tök ugyanilyen sztory! Szar volt nézni, hogy hasonló helyzetben vagyok...bár nyilván nem olyan durván mint ahogy egy filmben megcsinálják... :?
csézjang

Kép

Csézjang:
Ó, te szegény... Nagyon sajnálom... Kép
Tudom mit érzel, nekem is volt alapos megbeszélést igénylő beavatkozásom (olyan elváltozás, amit ritkán látnak dokik). Remélem hamar felépülsz és aztán padlógáááz!
Küldöm hozzád a mega-giga-hiper-szuper pozitív hullámaim, öleljen körbe a nagy szeretetfonatom! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Most elgondolkodtam... Ambulánsan? Ha ambulánsan, akkor v.sz. nem altatnak. Merha altatnak, egy picit ott kell maradni nem?Dehanemakkómeg hogyan érzéstelenítenek? El nem tudom képzelni.
Engem hátbaszúrtak - mondjuk hülye helyen volt és nem 10 perces műtét, így az akkori BM Kórház vendégszeretetét kellett pár napig élveznem :(
Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok mi lesz veled. Drukk neked Pajti :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ja igen. Velm minden ok. Bládiméri over! Nem kellett műtikélni a cuncit! A következő ciklusomnál remélem minden oké lesz és jöhet az inszem, már alig várom :)

Pá Drágáim!
sajt@

Köszi Sajt, nagyon kedves vagy!!!!

Hát én sem tudom hogy lesz pontosan, de a magánrendelőben van egy műtő,és ott fogják csinálni, azt mondta, hogy 1-2 órát megfigyelésen ott kell maradnom utána, aztán hazamehetek.Nem tudom milyen érzéstelenítést akarnak,mert azért nem szeretném érezni... :( kérdeztem a dokit, és azt mondta hogy majd ott és akkor dönti el.) Két orvos lesz ott, ketten csinálják.... :?
csézjang

Ne izgulj nagyon, akkor lehet, hogy egy picit elaltatnak. Biztos nem fog fájni. Ha két doki vigyáz rád, biztos minden rendben lesz!

Pá Drágáim!
sajt@

Igen, bár kicsit aggaszt hogy fölötted tanakodnak, hogy mi lehet ez, és mit csináljanak vele...az viszont már biztos, hogy nem rosszindulatú a dolog, és ez a lényeg....Csak az érdekel, hogy oldják meg a problémát, aztán májusban mehessek inszemre már végre!!!!!
csézjang

CSÉZJANG
Helyi érzéstelenítést fogsz kapni. Nem fogsz érezni semmit, utána már nem igérem hogyha kimegy az érzéstelenítő, de sztem nem lesz gáz.
Nekem aranyeret műtöttek, a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom! :roll:

SAJT@
Szupi hogy megúsztad a műtétet, küld a bladimérit Kaktihoz! :wink:

Én ma kimostam néhány babarucit olyan jó volt látni ahogy lengedezik a szárítón! :) :lol: Még a nyáron elhozatom anyuval az összeset hogy ebben a szépséges időben száradjanak és be is teszem őket a szekrénybe kivasalva.

RONY
Merre vagy? Rég jártál errefelé! :roll:

dita75

Klassz hír, hogy jóindulatú - bár jobban örülnénk, ha nem is létezne!
Ez a francos kiszolgáltatottság nem kellemes... De valahogy meg kell konzultálniuk, hogy mi a legjobb megodás. Nekem pl. még rajzolt is a doki, így könnyebben felfogtam, h. mi a bibi és konkrétan hol is helyezkedik el. Talán jobban megnyugszol, ha már döntöttek és téged is aprólékosan tájékoztattak minden részletről. Nekem mindig nő a bizalmam és a nyugalmam, ha már "mindent" tudok és nincs mit kérdeznem, mert kielégítették a kíváncsiságom.
Ha v.mit nem értesz, inkább kérdezz és kérdezz - az nem szégyen!

Pá Drágáim!
sajt@

Szóka Dita! :)
Már űztem Kaktihoz, de nem ért oda. Talán a tegnapi felhős-esős szél elfújta máshová, így mostmár megkértem Mikit, nehogy Húsvét hétfőn 3. napozzon nála! Remélem hallgat rám. :wink:
Jó neked, hogy a szabadba teregethetsz! Itt a nyócba nincs erre módom, pedig én is imádom a levegő illatát a ruhákon. Nagyon örülök, hogy jó kedved van - miket is beszélek! Nem is lehet másmilyen egy édes kis Bogyókával a pocidban :)

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok

az jó jel hogy már 3 napja hányingerem van és úgy feszül a cicim, majd meg halok? Filippel volt ilyen , de ez most nem csak a Merional-tól van?

mindenkinek nyugodt boldog húsvétot kívánok.

Lukácsné

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jól hangzik, bár én még tudatlan vagyok ezügyben :)

Pá Drágáim!
sajt@

SAJT@
Elvagyok, kitörő jókedvem nincs mert egész reggel 7 óta haptákba voltam.
Megbeszéltünk egy próbamunkát egy csajszival, pont indultam volna erre írja az sms-t hogy majd hív, mert még pesten van nem tudja mikor ér ide a megyénkbe.
A nyakamba raktam a telefont még a vécére is vittem. Asszed szólt?
Egész nap nem mertem nekiállni semminek, hátha ugrani kell.
Aztán úgy du. 1 óra tájt tele lett a hócipőm és elkezdtem mosni, meg levettem a ruhát magamról, és átöltöztem fürdőrucira. Addig itt fehér blúzban nyomulgattam a lakásban, mert egy biztosítónál lenne a munka és láttam mindenki fehér ingben meg blúzban volt. Nagyon ki voltam akadva a tyúkra, az a szerencséje hogy még nem indultam el ebben a rekkenő hőségben, mert legalább annyi volt benne hogy írt egy sms-t.

LUKACSNE
Nekem a cicim a mai napig fáj. Ez volt az egyetlen tünetem de már a vv. előtt pár nappal jelentkezett, és amikor a vv-re mentem akkor már nem is mertem hirtelen mozdulatot tenni mert baromira fájt. :wink:

dita75

Hát nagyon jó fej, mondhatom. Én sem szeretem, ha "átpaliznak", nem jó egyfolytában stresszben lenni, hogy mikor lesz: Pattanj Barbi, vár a party!

Pá Drágáim!
sajt@

Mi lenne a meló? Biztosításokat kéne felhajtanod és kötni? Vagy irodai :lol: kukackodás ? :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

az én hugomat is be akarták szervezni vidéken, jöjjön Bp-re egy tájékoztatóra, mondtam, hogy eszébe ne jusson saját költségére jönni a nagy semmire mert nem mondtak semmi konkrétat csak általánosat....
sok jót ne várj tőlük....

jó 7végét és pihenést mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!
Köszönöm a bíztató szavakat megnyugodtam teljesen.
20.-án megyek ultrahangra remélem akkor már látni fogok majd a picikémből valamit.
Nagyon összevesztem a fönökömmel(nő,de még nem szült). Álló munkát végzek ami kb. 8-9 óra járkálást jelent. Kicsit most sürübben kell pisilnem járni és ez neki nem tetszett+ a kollegáim(ők is nők,de mindegyik egy fa p..a) is piszkálnak folyton. Tegnap teljesen kiborulva és bögve jöttem ki és szegény páromra zuditottam rá. Csak annyira bögtem,hogy alig tudtam beszélni,nagyon megijedt mert azt hitte a picivel van valami.
Döntöttem az áprilist még végig dolgozom és aztán befejeztem velük,csak addig birjam ki valahogy. Nem éri meg,hogy legyen valami bajunk. 3 éve várunk a picurkára és most itt van és én mindent megteszek,hogy jó legyen neki ott bent aztán majd kint.

Hát hirtelen ennyi,bocsi,hogy rátok zuditottam csak nagyon el voltam keseredve tegnap.

Puszi mindenkinek és nagyon örülök,hogy rátok találta.

Kép
Kép
colin

((((((((((((((Colin)))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Lukácsné!
Inkább az Utro-ra gondoltál, nem? Igen az UTRO okozhatja ezt, nekem is feszül a mellem, de ezen kívül szerintem még semmit nem kell éreznünk.....
Nekem már fáj a derekam, ami nem jelent túl jót. Múltkor is ez volt :cry: Nálam ez már a mensi jele....
Ha a teszt előttig még mindig feszül és fáj a melled, akkor az JÓT jelent! Kívánom, hogy így legyen.....

Sajt@!
Hogyhogy HÁTBASZÚRTAK :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Csézjang!
Nagyon sajnálom, ami történt, remélem minden következmény nélkül segíteni fog a műtét. Jó minden ilyen megcsináltatni még inszem előtt, hogy semmi se állhasson az inszem sikerének útjába!

Kép
akire79

Kép

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kívánok MINDENKINEK, ja és persze sok locsolót :!: :!: :!:

Kép
akire79

Colin!

Szerintem menj el betegácsiba most, hiszen ez a legkritikusabb időszak, az április még nagyon hosszú, és neked nyugalomra van szükséged, nem szabad magad felidegesítened. Ha már ennyit vártatok RÁ, nem éri meg kockáztatni sztem......

Tudom, hogy hiányzik majd a pénz, de NEM ÉRI MEG!!!!
Persze nem akarok belepofázni, ez csak egy jótanács volt.

Puszi mindenkinek, kellemes ünnepeket, nagyon jó pihenést kívánok az összes leendő kismaminak

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

hello csajócák!

Drága colin:igen én is csak azt tudom javasolni neked max ápr maradj a melóhelyen nem hiányzik neked a feszültség!tudod az első 3hónapban nagyon kell vigyázni magatokra :lol: :lol: :lol: tudom nem egyszerű de probálj addig is nem idegeskedni :lol: :lol: mit dolgozol egyébként??

Csézjang:hát édes pofám mi még mindig egy helyben vagyunk !23.ára kértem apának vizsgálatot és utánna konzi!sajnos nem vmi egyszerü eset ilyen téren a párom :? :? :? persze akarja ő is a kis manót de hát tudod pasi :shock: :shock: :shock:

a műtétre sok erőt kívánok és kitartás neked:puszaillak :lol: :lol:

csajok:még 1x kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Csak hogy véletlenül se érezzem jól magam, tegnap este elkapott a kalici vírus. Hát rémálom, fosás hányás, láz, fejfájás, borzasztó!!!!
Ezután már csak jobb lehet!!! Tegnap határon voltam hogy ne hívjam ki az orvost, dideregtem, tűzforró voltam és egész nap hánytam és fostam...Nem tudom volt-e valakinek ilyen, de undorító egy vírus, még jó hogy csak 2-3 napig tart állítólag...
Mostanában nem jönnek be a dolgaim, de remélem májustól már elkerülnek a bajok! A sok sz..ság után már csak jónak kell jönnie!Pl: baba!
:wink:
csézjang

Colin!

Én is csak azt tudom mondani, amit Heni!
Nem éri meg az idegesség! Menj a háziorvosodhoz, és irasd ki magad! Amúgy meg (mint azt korábban írtam) felmondási védelem alatt állsz. Vagyis nem rúghatnak ki! Az 566. oldal közepe felé találod a teljes idézetet a törvényből!

Amúgy ténleg nem számozza a hsz-eket a babanet, vagy csak én nem veszem észre?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

És még ugyanannak a lapnak az alján van hozzá egy kiegészítés!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok

Ezer éve nem jártam a babaneten :oops: bocsánat érte.
De hát aki falun lakik annak van munkája bőven :lol: :lol:

Lányok, mostanában kell, hogy megjöjönn a piri :cry: , megszeretném kérdezni, hogy kedden már lesznek a BMC-ben???
Most telik le az egy hónap kényszerpihenő, kezdhetnénk a 2. inszemet, ha már nincsen meg a cisztám :roll:

Mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk :D
És Sok-sok Locsolót :lol: :lol:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Kakti!
Aszem te írtad ide a Gyerekgyár c. könyvet. Ki is az írója annak?
Anyósom könyveseknél dolgozik, és szeretném meghozatni vele.

Előre is köszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

HENI
Akire írta könyvet! Legalábbis én rá emléxem! :roll:

COLIN
Az én munkahelyem is egy mocsok, tele gané emberekkel, szóval teljes mértékben megértelek. Én is tp-en vagyok már 2 hónapja, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy még egy kanyit nem utalt az oep! Engem nagyon nem szeretnek a szervek, imádják a pénzemet maguknál melengetni. Ha meg tudod oldani hogy a kereseted 70 majd nagy valószínűséggel csak 60 %-áért otthon maradj akkor már most menjél a házidokidhoz, már csak a munkakörödre való tekintettel is, hiszen 9 óra jövés-menés az első időszakban pláne mesterségesen fogant bébivel nem igazán nyerő. Eleve hogyan tudod használni a déli utrot ha mozgásban vagy? :roll:

EDINKA
Hétfőn is vannak, de csak rendkívüli esetekre tartanak nyitva.
Kedden természetesen vannak rendes "nyitvatartással".
Remélem nem lesz ciszta és folytathatjátok!
Drukkhegyek!

CSÉZJANG
Nekem volt ilyenem de más miatt. Nem bírom a zsíros kajákat és ha eltelik az epém a zsírral akkor jön belőlem mindenhonnan, görcsöl a hasam és ájuldozom jobbra - balra. Teljesen át tudom élni hogy most milyen szar lehet neked, pláne ha napokig tart, nekem annyiból volt szerencsém hogy pár óráig amig ki nem jött belőlem minden addig tartott.

Mielőbbi gyógyulást és vigyázz magadra.

SAJT@
Irodai munka lett volna, csajszinak besegíteni mert folyton úton van és a géphez, telefonhoz nem jut oda. Egy héten csak egy napról lenne szó és nem fizetnek vmi sokat, de kis kiegészítésnek azért megtette volna, hát nem tudom, hogy lesz-e egyáltalán vmi ebből! Pedig már örültem a kis plusznak előre. :roll:

dita75

Heni!

Én írtam a könyvről, Ficsku Pál az írója.
De szerintem nem éri meg megvenni, az elejéhez képest csalódás volt a közepe és a vége. Eléggé elvont és csak itt-ott említi a lombik programot. Az elején, amikor kezdik, az első lombikot érintőlegesen és a második lombikot is csak érintőlegesen, ami sikerült nekik.
Én is jobbra számítottam, jó lenne ha írni egy pasi egy könyvet végre, hogy ők hogyan élik meg ezt az egészet.

Kép
akire79

Sziasztok!

Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!!!!!

Időhiányában, csak Colinnak írnék, hogy ha ennyit kell ott állni + még a környezet sem hagy békén, szerintem akkor az a legjobb, ha elmész táppénzre legalább 20-ig, utána meg majd meglátod mi a helyzet. Nem éri meg egy munkahely sem, hogy emiatt bármi gond legyen. Pont az elején a legkockázatosabb a dolog, most inkább pihenésre van szükséged.
Bocsánat, hogy beleszóltam, csak sajnálom, hogy így viselkedtek Veled. :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

colin

én a helyedben már kedden !!! be sem mennék, megéri neked , hogy ennyi év után akár egy "hülye" kolléga miatt valami bajotok legyen?
tudom, hogy nem könnyű ebben a mai világban, de szerintem ha elfogadsz egy jó tanácsot tőlem akkor én a BMC-ben tudtam meg 4éve hogy 7hetes terhes vagyok és 4nap múlva már nem mentem dolgozni, azt mondta a férjem, lesz ami lesz, nem kockáztatunk.... és igaza lett itthon voltam vele végig és annyira nyugodt a gyerek a mai napig, hogy azt elmondani nem lehet, azt hiszem ez minden pénzt "megért"....
Van összehasonlítási alapom, nem a levegőbe beszélek, annak meg Apa külön örült, hogy ha vidékre kellett mennie bármikor elkísértük és nem ment egyedül, ja és minden este főtt kajával vártam és itthon voltam / amúgy kétműszakba jártam dolgozni/

bocsi , nem akarok helyetted dönteni, csak leírtam a saját tapasztalatomat.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

akire

köszi hogy írtál, én nem tudom mi van velem, de ma egész nap olyan jól voltam, kimentünk a kertbe, hazajöttünk és egyből annyira megfájdult a fejem, azt hittem meghalok.....

Te fogsz tesztelni otthon vagy csak a BMC-ben ?

én már annyit teszteltem az elmúlt években hogy azt mondta a férjem hogy egy gyárat is nyithatott volna, de lehet hogy nem fogom kibírni hogy ne csináljak egyet mielőtt elmegyek.

jó 7végét és kellemes ünnepeket

Erika

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné!
Én nem tesztelek, múltkor sem tettem :lol:
Majd ott minden kiderül, nem akarom feleslegesen idegesíteni magam.
Fejfájás: tegnap nekem is annyira fájt és nem akart elmúlni, hogy kénytelen voltam bevenni egy Nurofent :cry: Szerintem én a rossz időt éreztem meg.

Nekem már csak 6 nap a teszt :lol: Már nagyon várom. Kicsit pozitívabb vagyok, mint az elején, még mindig feszülnek a melleim és ez jót jelent. Múltkor a teszt előtt 5 nappal már éreztem, hogy nem sikerült, "leapadtak" a melleim, fájt a derekam,stb...
A párom már két napja minden éjszaka babával álmodik, remélem ez jót jelent :lol:

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepet!

Kép
akire79

Lukácsné!
Most láttam, hogy Tiéd a leptetű!!!!
Tedd ezt el 20-ára......

Kép
akire79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?