sziasztok!
helyzet egyelőre változatlan. igaz, már nem folyik az orra, de még mindig szívni kell, néha összegyűlik jó sok motyó benne, de most kaptam tuti tippet, szóval nyomulunk és akkor jövő csütörtökön talizhatnánk!
csak kérdőjellel, de légyszi szorítsatok, hogy meggyógyuljunk:
Szóval akkor jelentkezési lap csütörtökre:
Barbi +4 gyerkőc
Sziszka+Málnus
Verocs-Miksa
Csandi-Csengi
Zsófi-Levi
Bucsek+2gyerkőc
?Zsófi-Beni?
mindenkinek kellemes ünnepeket, szerintem tavaly sem akartunk sok locsolót, szóval akkor idénre is ugyanazt!
Panna, ez a napkrémes dolog nekem is kérdőjel egyelőre! most, hogy piri a füle, én adok rá mindig sapit, na jó, ha full szélcsend és nagyon meleg van, + babakocsiban van, akkor talán nem, de amúgy mindig!
Sziszka, én is letettem Benit itt a kertben a fűbe és vadul tépkedte a füvet!

ő szerencsére nem volt meglepődve az új közegtől!
köszi a fülfelszúrásos infót, reméljük nem kerül rá sor, de azért jobb tudni, hogy ezt is lehet!
Aproo, ha meggyógyulunk, akkor természetesen megoldom! ne aggódj! a tupperes cuccot is megoldjuk. a honlapjuk
www.tupperware.hu innen mazsolázhatsz, ha érdekel valami, akkor majd én megrendelem, úgy kb. 2 hét az átfutása és csak akkor kell fizetni is!
Vera, okés, akkor jövő szombat, remélem, hogy el tudtok jönni, majd egyeztetünk csütörtökön
Felícia, szerintem apa is jöhet bátran a talira, csak lehet, hogy ő nem érezné magát annyira kényelmesen egy rakat nőci között!
neked még mindig lógom a cd-vel... sajnos apája vitte el, és szegényem eléggé feledékeny, szóval marad a jövőhét, akár talin, ha tudtok jönni, meg mi is tudunk menni, vagy akkor postázom most már magam!
megyek gyereket felügyelni, mert a férjem valamit számot akar megtanulni, de gyerekem folyamatosan letámadja gitárostól, kottástól, szóval megy kint a balhé