A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Böjt: én is reggel benyomtam egy tegnapi rántott húst mire eszembe jutott.. :oops:
Aztán délbe még jó pár tükörtojást ( nem tudom azt lehet-e?)
Tetézve krémessel, mignonnal és egy oroszkrémmel :oops: :oops:
Most meg olyan hányingerem van, hogy csak na..... :shock:

Szilvi!
Neked is előadta a dokink, hogy edzőtáborba megy két napig?
Mert, hogy aikido-zik....majdnem felröhögtem hangosan, ahogy elképzeltem Karate Kobraként... :lol: :lol:
Csak éppen a szétrakott lábaim között volt könyékig és ilyenkor nem nagyon tudok nevetgélni... :D :wink:

Mindenesetre ez engem is visszatart a szüléstől két napig...
Ja, meg azt is mondta, hogy az előző edzésen lehet hogy eltört a lába és akkor nem megy a táborba... :shock:
( biztos nagyon kis ügyes.... :wink: )
Mondtam neki Doktor Úr az nem baj, csak a kezére vigyázzon!! :lol: :lol:

Na mi van már???
Ildi ? Tünemény?
Semmi hír??

Többiek? Nagy a csend???Mindenki szül???
:shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tasin 2009.04.10 13:34-kor.

Kép

Kép
tasin

Zsu!!

Én is a szerdára gondoltam, mert én is akkor megyek NST-re!!!!
:lol: :lol:

Meg így van, azt már múltkor megbeszéltük!!

Kisvirág, Te is húzd ki addig!!
Vagy legalábbis talizzunk a kórházban!! :lol: :lol:

?

Kép

Kép
tasin

Oké, lányok megbeszéltük: Zsu és Tasin 15-én fogtok szülni, én pedig 14-én. Nekem ugyanis kedd reggel kell CTG-re mennem, és úgy szeretném, ha azt mondaná utána a doki, hogy most már nem csak 1, hanem 2 ujjnyira van nyitva a méhszájam. És természetesen közben beindulnak majd a fájások is, stb. Délutánra pedig készen leszünk mindennel. :)

Na, hogy hangzik?

Kép
gesztenye74

Én szerda délelőtt megyek, és sztem semmi nem fog történni, amilyen mázlista vagyok :P
Ennek csak annyi előnye van, hogy nő az esély egy Bika gyerekre.

icamica

Sziasztok!

Jöttem én is bekukkantani.

Sildi megy a drukk most már tényleg bújjon ki az a kis manó!
Ettike neked is szorítok jöjjön már az a baba.

Tünemény hát nem semmi így megelőzni minket ez nem szabályos már mi is nagyon szeretnénk szülni, :wink: de 1000-rel szorítok, hogy minél hamarabb és könnyebben túl legyél rajta.

Na akkor majd még jövök, hogy hogyan állunk már nagyon izgulok.

Gabka te hogy vagy, hogy érzed mikor szülünk?

Kép
evike79

Gesztenye, szerintem nagyon jól hangzik..Igen én is így képzeltem el... :lol:

a ctg már fájásokat mutat, persze én ezt nem érzem..a méhszájam attól független már három ujjnyi lesz... :lol:
Amikor a doki megvizsgál elmegy a magzatvizem. :wink:
szépen a Nyugati térről átmegyünk a Máv-ba, engem előkészítenek a szülésre, addig kedélyesen elbeszélgetünk a szülésznővel, persze közben szépen tágulgatok, majd a doki is befejezi a rendelést addigra.
átjön Ő is a kórházba, este 8-9 re megszülök sity-suty , 11-kor pedig már édesdeden HASON alszom... :lol: :lol:
Ja, és természetesen a lánykám is átalussza az éjszakát :lol: :lol: :lol:

Na, milyen?? :lol:

Kép

Kép
tasin

Évike: nekem már nem számít!!Szerintem soha nem akar majd kijönni onnan!Én úgy szeretnék már túl lenni rajta!

Most épp depis vagyok!Pedig ettem fagyit és benyomtam egy hamburgert is mert már fél éve nem ettem.Ja és epret is vettem a piacon meg egy pólót is a budmilban de nem segít semmi.Kezd fájni a fejem! :evil:
Tudnák egyet aludni, de meg kell csinálnom a kaját!Nem kaptam sehol csirke combit meg szárnyat és a mélyhűtőből kellett kivennem, szóval most várok!
:(

Kép

Kép
gabka7926

sziasztok.

asztaaaa,tünemény hajrááááá,bár remélem már Lucázol.

ildi?????ugye Janka is kibújt már?

na csajok,hogy nekem minden a szülést jelző tünetem meglegyen,ma már 2 szer voltam nagy wc-n.én aki hónapok óta örült ha hetente sikerült..........de ugye én vagyok a kivétel,így nálam úgysem azt jelenti........

nyugodtam előzhettek,nem sértődöm meg :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: miattam nehogy bennragadjanak a babák.

alkesz leszek,nem tudom megállni hgy ne kunyerjak apa söréből.nem sokat,pár kortyot.de olyan jól esik.pedig nem szeretem a sört.ezt is Alex akarja,kis zsarnok.........

Kép
Kép
ettike

Megjöttem!! Itt az éménybeszámoló!
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135

Cat na igen, én is néztem a helyszínelőket, ez most nem kismamiknak való volt.

Gesztenye köszi, nagyon frankó a gólya! Eszembe is jutott, hogy valahol van a répám, mi marcipán. Na majdnem nem bírtam kinyitni. Húúúúdefini!
Az akciótervedre rábólintok, úgylegyen, aztán vagy még előtte én is ilyet…

Tasin asszem neked felkéne emelni a kacsóidat, mert bele lóg a bilibe….El kell keserítselek ennyire jóóóóóóóóóóóól nem fog menni. De ha fele bejön az sem rossz!

Én tudtam!!!!!!
Hogy TÜNEMÉNY előttem fog szülni, mert aki ilyen vizes, már rég, bár Gabkát és Ettikét is elém tippeltem, na de még kitudja…
Hajrááááá!

Nekem a Zsolt 6 évig volt(na meg az első is), most Attila 7, Tamás meg én vagyok 
Persze volt sok más is csak, ezek a mérvadóak.
Tasin :lol: :lol: :lol:

kocska

hoxán meg van 6.KISLÁNY!!!!
Fiú még egy sincs :lol: :lol:

kocska

Sziasztok!

Micsoda hírekre jön az ember!! :D
Hajrááá Tünemény!!Mennek a drukkok ezerrel!!!!!!

És neked is Sildi!Már éppen ideje,hogy Janka is kibújjon!

Nem tudom,hogy megtettem-e már,de gratulálok az összes új anyukának,sok boldogságot,jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!

Lili egy tündér!
A szopizásba szépen-lassan belerázódunk,bár nem sokat eszik a mérleg szerint.Átlagba olyan 40-50 grammnál tartunk,ami a dokibácsi szerint egy picit kevés,ezért kell mérlegelnünk minden evés után.
Bár én nem igazán hiszek a mérlegnek,ugyanis a picilány mindkét ciciből szopizik ,békésen alszik,tehát nem hinném,hogy éhes lenne.
Éjszakánként pedig óramű pontosággal 3 óránként ébred szopizni.
Egy nap átlag 4-5 kakis pelust termelünk,tehát ha logikusan végig gondolom,akkor nincs okom az aggodalomra....Na pont ezért nem akartam mérleget!!!!! :twisted:
Ettől az aggodalmamtól függetlenül minden csodálatos!!Hatalmas nagy boldogság,büszkeség és olyan szeretet,amit sem leírni,sem elmondani nem lehet!!!!!

Próbálok visszaolvasni és valamelyikőtök írta,hogy c3000-rel nem mostanában fog szülni!Cáfolom :D Itt vagyok én rá a példa,teljesen zárt,megtartott méhszájjal elfolyt a magzatvíz.... :D Szóval bármi megtörténhet.
Ja,természetes szülésmegindítás!Én aznap este akartam összebújni apával,de csak gondolati szintig jutottunk vmi oknál fogva és inkább egy jó kis beszélgetés lett belőle.Viszont a szülés megindult :lol:

Valaki egyszer már feltette,hogy hol lehet megtalálni a TGyás-hoz a formanyomtatványt.Nem tennétek fel újra,mert nem találom :?

Kép
demetnik

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... umok?abc=T

a többi betűnél meg a többi cetli, amit le kell adni

icamica

Megjöttünk a bevásárlásból és semmi???
Naaa neee!

de látom mindenki közben szülni kezdett gondolatban... a szerdai csoporthoz csatlakoznék, mert én is akkor megyek CTG-re! :lol:
Ha ez így megy akkor jobb jelentkezni!

Na megyek kaját csinálok csak gondoltam meglesem a babahíreket... de még váratnak magukra!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Ildi! Tünemény!! ++++++++++++++++++ szorítok, bár azt remélem, hogy már babáztok, mert elég sok idő eltelt!!!
Gesztenye! Isten éltessen sokáig!!! Nagyon szép meglepit kaptál!!

Tegnapi teliholdat Pepém megérezte, este nagyon sokat nyügösködött. De most ismét hozza a formáját, napközben szépen aludt, és most a babakocsiban itt mellettem cumival ismét magától bealudt.
Nagyon szépen kialakította a napját!!! Nem mindig mérem az evését, mert szépen hízik, fejlődik!!

Kép

Kép
eda7

Ildi! Tünemény!! ++++++++++++++++++ szorítok, bár azt remélem, hogy már babáztok, mert elég sok idő eltelt!!!
Gesztenye! Isten éltessen sokáig!!! Nagyon szép meglepit kaptál!!

Tegnapi teliholdat Pepém megérezte, este nagyon sokat nyügösködött. De most ismét hozza a formáját, napközben szépen aludt, és most a babakocsiban itt mellettem cumival ismét magától bealudt.
Nagyon szépen kialakította a napját!!! Nem mindig mérem az evését, mert szépen hízik, fejlődik!!

Kép

Kép
eda7

Tasin!
Én is szerdán megyek CTG-re, 7-re. Azzal én is kiegyeznék, hogy utána már irány a szülészet. :) De nekem jó már a most vasárnap is. A doki nekem is megemlítette az edzőtábort, viszont azt is, hogy vasárnap ő lesz az ügyeletes. Szóval, ha vasárnap megyek szülni, egyből ott lesz. :)

Még kicsit metszegettünk délután, hátha nyílni kezd az a fránya méhszáj.

Jó lenne már híreket kapni Ildiről, meg Tüneményről! Remélem már mindketten babáznak!

Én észben tartottam a mai böjtöt, eddig sikerült is elkerülnöm a husit, vacsinál már csak nem lesz gond. De holnap jöhet a sonka! :oops: :D

Kép

Kép
kisszilva

Sziszi!
Nálunk Marci már 7és fél éves, irtóra várta az öccsét, és most is imádja, mégis kicsit kezelhetetlen, nem fogad szót, és sokkal apásabb, most sokszor kéri, hogy vele aludjon, és nem jó, ha nagyi megy érte a suliba...
Szóval ez a tesókat mindenképpen rosszul érinti, még ha okos, nagy is, és felkészülten várja. :?

Kép

Kép
eda7

Hajrá tünemény szorítok, bár remélem már túl vagy rajta.

Zsu! szerdához én is csatlakoznék én is akkor megyek a jánosba ctg-re, szívesen ott is maradnék.
Ja és a Tamások csoportjához is :D

Kép
Kép
gaba_30

megjöttem... ééés semmi... pedig rohantam haza, h biztosan vannak már babák... természetesen továbbra is mennek a drukkok!!!!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Na, hát még semmi friss hír???? :cry: :cry:

szilvi! Én fél 4-re megyek a dokihoz...hátha este talizunk a szülőszobán....
Bár akkor a vasárnap se hangzik rosszul, ha bennt lesz a kis karate kid... :lol: :lol:

Mindenesetre, majd próbálok valamelyikre időziteni....... :lol: :lol:
aztán majd az lesz a vége, hogy addig tervezgetek, hogy májusban szülök...... :lol:

Ma megpróbáltam manikűrözni a lábamon, hát elég érdekes volt.. :shock:

Bokám olyan szinten nincs, hogy az már csúcs...igazi tuskó :shock: :?

Kocska?? Ettike?? Mi van már??

Kép

Kép
tasin

nálam SEMMIIIII :( :cry: :( :cry: :( :cry: :( :cry: :( :cry: :( :cry: :( :cry: :( :cry:

most csinálom a vacsit.teli eszem magam,lefürdök és elmegyek alukálni.

előtte azért mág felnézek hátha lessz hír.

ja képzeljétek,most mesélte az eggyik anyuka,hogy leveszik a picikről a karszalagot és nem hozhatod haza :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: na majd ééén e.reggel leveszem a gyerekről és azt mondom,hogy biztos éjjel leesett,nem vettem észre és a takarítók összesöpörték.
enyim gyereknek lessz emlékbe karszalag :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

smucig disznóóók :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
ettike

Híreim vannak: :D :D :D

„Örömmel értesítelek, h április 10-én 18:57-kor megszületett a mi gyönyörű kis tündérünk, Farkas Janka Eszter, 55 cm-rel 3500gr-al. Nehéz & hosszú szülés volt, de megérte!”

Gratulálunk Ildiéknek és sok boldogságot!!!!!

Majd jövök még, csak megyünk fürdetni!

Zsu
svs

VAN EGY JÓ HÍREM!!!!

SILDI ÍRT!!!:

ÖRÖMMEL ÉRTESÍTELEK, HOGY ÁPRILIS 10-ÉN 18:57KOR MEGSZÜLETETT A MI KIS TÜNDÉRÜNK, FARKAS JANKA ESZTER , 55 CM-REL ÉS 3500 GR-AL.NEHÉS ÉS HOSSZÚ SZÜLÉS VOLT DE MEGÉRTE!!!

GRATULÁLOK AZ ÚJDONSÜLT KIS CSALÁDNAK!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

zsu látom te is jöttél gyorsan a hírrel! :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Sehol semmi? Jó lenne már tudni, hogy mi van Sildivel és Tüneménnyel! :roll:

Én délután megint csak pihiztem. Kifeküdtem a napocskára, újságot olvastam, stb.

Este meglátogatott minket a Svédországban élő nagynéném, aki Húsvétra hazajött egy pár napra. Tök édes kis ruhákat hozott Lucának. Szerintem, inkább 1,5-2 éves korában lesznek majd jók, de nem baj, mert mostanra már úgy is egy csomó rucink van.
Azt mondta, hogy a svédeknél is nagyon érződik a válság. Rengeteg embert bocsátottak el, és már nem látják szívesen a külföldieket.
Ha a jóléti svéd álllamban ez a helyzet, akkor mit akarunk mi itt, a szegény kis hazánkban?!

Megyek vacsizni. Később még lehet, hogy benézek, hátha lesznek hírek!

Kép
gesztenye74

Kép ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULA ILDI!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
tasin

Ahogy elküldtem, jött a hír.

SILDI! NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK JANKÁHOZ! LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK!

Kép
gesztenye74

Homeos szakértők!

A férjem vett Arnica Montana 30 ch nevű készítményt.

Szerintetek, ennek van értelme most szedni? Ha igen, akkor hogy kell?

Köszi a segítséget!

Kép
gesztenye74

nagyon nagy gratula Ildinek a picihez!!! sok boldogságot!

nem nagyon fogok tudni jönni hozzátok, remélem aki nagyon akar így az ünnepek alatt az babázni fog, gondolok majd Rátok! De addig is:

Kép

kellemes Húsvéti ünnepeket, boldog pillanatokat a babákkal, családotokkal, jó sonkázást :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Ildi: hatalmas gratula Janka babához!!!!!!!! Sok-sok boldogságot, egészséget és tejcsit nektek!

Ettike: látom még te is itt. Ejj ezek a gyerekek. Kíváncsi leszek holnap mit mond neked a doki.

Tüneményről nincs hír???

Amint látjátok még én is itt.
Szerintetek bő 2 ujjnyival érdemes befeküdni a kh-ba??? Attól félek, hogy ha valami beindul akkor nem érek be a kh-ba. Kb. 50 percre van tőlünk a kórház. Fájásom délután csak nagyon kevés volt és az sem túl rendszeres, és az erőssége se volt túl nagy. Olyan tanácstalan vagyok....

Kép Kép
kisvirág_30

Gesztenye, én passzolok. :roll:
Talán Kikocska tudja.

Virág, azért innen még napok is lehetnek hátra, de ha beindulnak a fájások és Te ilyen gyorsanszülő vagy és nem akarsz mentőben szülni, akkor lehet, h jobb lenne. :?
Dokid mit javasol?

Zsu
svs

Sildi!!! GRATULA!!! Végre megvan Janka! :)

Remélem Tünemény is túl van rajta csak még nem tudunk róla!

Gesztenye Én ár szedem az Arnica montana ch15-ot hétfő óta! Én akkor voltam a kineziológusnál és ő mondta hogy kezdhetem... nekem napi 2*5 golyót kell.... de mondom én személyre szabottan kaptam homeós bogyókat... olyat is szedek amiről itt nem is olvastam!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Na, nem dobja fel rendesen a link az oldalt valamiért, de kattints a vissza gombra, és válaszd ki az Arnica Montanat. Van sokféle hatása, neked itt a szülésre való felkészülés a lényeg gondolom.

icamica

Látom már, a link vége már nem fért el a pici fórumablak-agyba, Ctrl+C, Ctrl+V segítségével be lehet másolni a címsorba...

icamica

jajj dejó!!!

gartulálok Ildiéknek.isten hozott Janka.
sok boldogságot,és sok-sok tejcsit.

Alexnak hangosan felolvastam a hírt,nem is egyszer.még csak meg sem mozdult :? :? :? :? :? :?

tünemény is biztos babázik már.

virág:

én kismamatempóban mondjuk 5 perces fájásokkal 15 perc alatt benn lennék gyalog.nem tudom milyen ha messze van a kórház......dokiddal beszéld meg,biztos nehéz döntés úgy,hogy otthol kell hagyni a "nagyobbikat"

bevágtam 2 lángost,és egy kis gesztenye pürét.asszem bőséges vacsora volt :oops: :oops: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
le is tusoltam,és most megyek éás bedobom a szunyát.na már persze ha a fiam hagy aludni........ha ma is olyan szarul alszom mint múlt éjjel,akkor holnap a dokihoz kötözöm magam és megmondom,hogy addig nem szabadul,míg meg nem szüleszt :? :? :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ettike

ettike!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ha az étvágy növekedés a közelgő szülés jele, akkor Te ma szülni fogsz!!!!

Kocskával is mi lehet??? Gyanús....felettébb gyanús..... :shock:

na, én is kotrok, remélem reggelre Ettike, Tünemény és Kocska is jelzi a nagy hírt!!!!!!

Kép

Kép
tasin

Sildi!

Gratulálok!

Vére megérkezett kis Janka. :D
Teljen benne nagyon sok örömötök!
Vendég

Azt hiszem most már én is lefekszem.
Apa ma Marcit ünnepli a barátaival. Ha jól számolom, ez már a harmadik vagy negyedik ünneplés. :) De most nem csak Marci, hanem egy 5 nappal idősebb kisfiú is ünnepelt. Jó kis társaság. :)

És ha már Marci, akkor mai kép róla:

Kép Kép
Vendég

még nem kaptam smst, én is jöttem nézni, van-e valami. szegények :( akkor ez nagy menet...

kikocska

Kép Nagy munkában voltunk ma!!!!

Jajj Gratula Ildinek!!!! Nekem nem jött össze az ő kiírásán babázni, neki legalább ez enyémen igen!!!!Tök jóóóóóóóóóóóó neki!

kocska

Megvan luca!22.21 kor kiemelték, csaszi lett, tünemény sem bìrta, és nem haladt luca feje. Koszoni a drukkokat, és holnap lucaapa jelentkezik! jo ejt!

reggel tovabbi jo hireket akarok olvasni!!!!!

kikocska

Cat hihetetle számomra,hogy már így mosolyog egy ilyen fiatal kis csöppség.Szerintem hadonlít rád.Mit mondanak a többiek?
Általában egy kisbabára azt szoktam mondani,hogy kisbabára hasonlít.. :) :) :)
Holnap de. megint csavarogni megyek, mert a párom mamáját visszük bevásárolni.De majd jövök,ha valami van tudjátok ugy is küldök füstjeleket azonnal! Én gondolok rátok folyton!
Remélem Tünemény sem felejt el minket!

Ettike a szalagból én sem engedek, jó hogy ezt írtad!

kocska

juhhhhhhhhhhhhíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

GRATULAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jajj már úgy hiányzott tünemény!!!!
Úgy szeretném látni és hallani, hogy a párja mit szól hozzá!!!!!
Annyira,de annnyira kíváncsi vagyok rá!
Jajj remélem netközelbe jutnak valamikor!

kocska

virrasztunk. Itt alszanak nővéremék útban anyukámékhoz, és misi persze odavan. Sebaj, már aludtam két és fél órát, megcsináltam a zserbót, most pihen, a stanglit is, csak ki kell sütni. Még nem adtam fel, hogy le tudok feküdni még egy órára, így nem teszem be, de misi folyamatosan szenved itt a kendőben. Vagyis nyög, meg tekereg... Mi a fene baja lehet, most nem a pocakja szerintem... 2-3 körül elkezdi, és sose tudni, mikor hagyja abba. Volt már fél óra is, ez a minimum, a rekord meg négy óra... Na, mindegy, majd kinövi. Nándival élhetőbb volt, ő legalább 4-5 körül kezdte, addig tudtam két vagy több részletben aludni 5-6 órákat. Réka meg éjjel békén hagyott. (újszülöttkorról beszélek, 3 hónap után más program jött :) )
mindenesetre megragadom az alkalmat és teszek fel néhány képet én is!

Se Rékáról, se Misiről nem túl előnyös kép, de itt annyira hasonlítanak szerintem :) Kobold misi :)
Kép

Nutellás kenyér volt a reggeli
Kép

Nándi megtanult állva hintázni :( azért büszke vagoyk rá, de eléggé örülnék, ha nem utánozná mindig rékát... Főleg, mivel hajtani is tudja így magát, és ugrálni is szokott. Mikor aggódok, mondja, hog yanya, kapaszkodom, óvatos vagyok... aha, persze.
Kép

Ez egy mai fürdés utáni :) azért még hízhat :)
Kép

Megyek, megpróbálok lefeküdni, hátha menni fog... kéne még egy óra legalább, hosszú lesz a holnap...

kikocska

Jó reggelt!

Jó hírek, csak lett végre pár baba! Gratula Ildinek és Tüneménynek! :D :D :D :D :D (irigyirigy)

icamica

gratulálok tüneménynek.hosszú volt,nem csodálom,hogy elfáradt.a lányeg a végeredmény.

egész jól aludtam,azért gondolkodom hogy vigyek-e egy bilincset magammal..............................majd eldugom,megkérdem dokit mik a tervei(míg vizsgáll)és ha olyat mond akkor mikor segít felülni akkor rávágom a kezére........ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

cat:

istenem de édes Marci.....az a mosoly.....

kikocs:

látom azért ha már aludni nem tudsz elfoglalod magad :lol: :lol: :lol: én is csak feküdtem hajnalban,Alex focizott......
édesek Rékáék,nekem még így képen látva is ijesztő ahogy a fiad hintázik :roll: :roll: :roll: én is annyira féltem Patrikot,legszivesebben vinném mindig a kezemben hogy ne essen el.olyan hülyeségeket képzelek be,hogy eleséik és pont a lépcső sarkába veri a fejét,fut elesik és lenyuzza a fél képét...............már mondtam apának hogy ha nagyobb lessz én nem leszek hajéandó jétszótérre vinni,majd a mamák és ő......
tegnap is jöttünk haza a mekiből,és itt a 10-esek aljánál oszlopok vannak a járda mellett,kicsi fiam les mindenfele csak előre nem,épp szólni akartam neki hogy figyeljen merre megy mert eltaláll egy oszlopot.........fél perc nem telt el koppant a feje,és seggrecsücsült.olyan döbbent képet vágot...

Kép
Kép
ettike

Ettike, nekünk akkora szerencsénk van, hogy pont szemben van a fajátszótér, az utca túloldalán. :D Csak kinézek az ablakon, és látom az egészet, ha bömböl, behallatszik. :D

icamica

ÉLJEN LUCA BABA ÉS TÜNEMÉNY!!!!!!
Tényleg hosszú menet lehetett!Szegénykék!!

Cat: nagyon aranyos Marci a képen!!!! :D :D :D :D :D

Kikocska: látom, te is kihasználod az időd éjjelente!Nagyon aranyos Misi a képeken!És tényleg milyen kis vékonyka a képeken a keze.Réka nem akar anyáskodni Misi felett?Nándi képénél nekem is majdnem megállt a szívem!!! :shock: :D :D :D

Ettike: szíjjazd ma magad a dokidhoz!!!!!!Én 22 éves fejjel is neki megyek néha az oszlopoknak meg amúgy is egy szerencse csomag vagyok!

Kocska: látom te is kreatív vagy a vége felé!!!Tök jó lesz majd vissza nézni a képeket egy-két év múlva mikor a rajtad ugrál majd a gyerek.

Én vettem olyan gipszes kiöntőt amibe majd bele tesszük a kezét vagy a lábíját és képkeretet, lehet csinálni.Értitek ugye?
Remélem ma nem indul be napközben mert apa elmegy pecázni!!!

Kép

Kép
gabka7926

Kép ÉLJEN TÜNEMÉNY!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK NEKIK!!

Kép

Kép
tasin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?