Sziasztok!
Micsoda hírekre jön az ember!!
Hajrááá Tünemény!!Mennek a drukkok ezerrel!!!!!!
És neked is Sildi!Már éppen ideje,hogy Janka is kibújjon!
Nem tudom,hogy megtettem-e már,de gratulálok az összes új anyukának,sok boldogságot,jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!
Lili egy tündér!
A szopizásba szépen-lassan belerázódunk,bár nem sokat eszik a mérleg szerint.Átlagba olyan 40-50 grammnál tartunk,ami a dokibácsi szerint egy picit kevés,ezért kell mérlegelnünk minden evés után.
Bár én nem igazán hiszek a mérlegnek,ugyanis a picilány mindkét ciciből szopizik ,békésen alszik,tehát nem hinném,hogy éhes lenne.
Éjszakánként pedig óramű pontosággal 3 óránként ébred szopizni.
Egy nap átlag 4-5 kakis pelust termelünk,tehát ha logikusan végig gondolom,akkor nincs okom az aggodalomra....Na pont ezért nem akartam mérleget!!!!!
Ettől az aggodalmamtól függetlenül minden csodálatos!!Hatalmas nagy boldogság,büszkeség és olyan szeretet,amit sem leírni,sem elmondani nem lehet!!!!!
Próbálok visszaolvasni és valamelyikőtök írta,hogy c3000-rel nem mostanában fog szülni!Cáfolom

Itt vagyok én rá a példa,teljesen zárt,megtartott méhszájjal elfolyt a magzatvíz....

Szóval bármi megtörténhet.
Ja,természetes szülésmegindítás!Én aznap este akartam összebújni apával,de csak gondolati szintig jutottunk vmi oknál fogva és inkább egy jó kis beszélgetés lett belőle.Viszont a szülés megindult
Valaki egyszer már feltette,hogy hol lehet megtalálni a TGyás-hoz a formanyomtatványt.Nem tennétek fel újra,mert nem találom