A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló mindenkinek!

Gyönyörű napsütéses, nagyon kellemes hétvégét és húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Itt a termékenység ünnepe, aki teheti,használja ki. :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu,fantasztikus, hogy tudtál beszélni Benóvalés ilyen sokat! :wink: És ilyen sok jó hírt hoztál. De jó, hogy átkerültek egy szuper helyre, ahol többet tud a babáival lenni. :wink: :D Ez nagyon biztatóan és jól hangzik. :wink: Reméljük itt már megnyugszik Benó is,főleg ha látja, hogy jól vannak a babok. :wink: Sokkal több lesz a tejcsije is, ha nyugis lesz és főleg nem lesz depis.
Hú, az fantasztikus, ha ennyit esznekés már híznak is. Ez nagyon jó, nagyon fontos. :wink: Borzasztóan örülök nekik. :D

Kép
flóra 11

Szép laptetűvel kezdtem a mai napot, ugye? :D :D

Kép
flóra 11

Mi voltunk a F.-nal először piacozni. Vettünk zöldségeket, 30 tojást, retket, és az erkélyre muskátlikat. Délután kiültetem őket. :wink: :D

Kép
flóra 11

Azután mentünk a Tescoba. Útközben benéztem a patikába a Gynex cseppekért, de még nem jött meg, nem baj, majd kedden. Addig szedem a Mastodynont. Ezeket a készítményeket nálatok sokkal jobban ismerik, mint nálunk. Itt olyan maradiak tudnak lenni a dokik. Sőt, nálatok még ott a Gynevac is, ami magyar találmány és nagyon hatásos. Nálunk ez sajna nincs. Tudom,a Szilvi felajánlotta, hogy beszerzi nekem, ezzel csak az a baj, hogy szuri és én nem vagyok olyan hős, mint Zsuzsi, hogy beadjam magamnak. :oops:
De azért is írok ezekről a szerekről, mert tudom, Zsuzsinak, Szilvinek lombik lesz, őket beállítják majd, de esetleg Edina rákérdezhet a dokinál, hogy használna-e neki. Én gondolom, hogy ártani biztos nem árt.

Kép
flóra 11

Na, a Tescoban is bevásároltunk mindent, ami kell az ünnepre. Vettünk sósakat is és bort is, hátha jön valami vendég, bár nem várok senkit. Meg egy rakás csokit, kekszet,cukorkát,ezekből apró csomagokat csinálok majd, ha jönnének a fiaim haverjai közül valakik öntözni, meg persze a fiaimnak is. :wink:

Kép
flóra 11

Hazafele anyám telefonált, hogy vegyek neki a piacon virágot, amit kivisz a temetőbe. Tehát megint elmentem a piacra, vettem 25 szál nárciszt. Ebből jut nekem is a vázába,meg a temetőbe is. Én nem akartam vágott virágot vinni most,hiszen múltkor kiültettem az árvácskákat, azok mostanra szépen kinyíltak.

Kép
flóra 11

Féltizenkettő volt, mire hazaértem. Le sem ültem, azonnal hozzáláttam az ebédhez. Csináltam gyorsan egy kaporszószt, főztem hozzá keménytojást és knédlit meg vettünk. Tehát 15 perc alatt megfőztem, még nem volt dél, már ebédeltünk. :wink: Ügyes vagyok, ugye? :lol: :lol: :lol:
Aztán elmosogattam, most kicsit pihizek és kezdem a takarítást. A F. is lefeküdt,itt alszik mellettem.

Kép
flóra 11

Hát sajna lányok, írtam egy dokinak itt Szlovákiában, azért itteninek,mert ő ismeri az itteni lehetőségeket,mit lehet tenni. Leírtam neki az eddigi vizsgálatokat, kórtörténetet. Azt mondja, sajna, hogy ő ezek alapján arra gyanakszik,hogy idő előtt kimerültek a petefészkeim. Hogy a hormonális kezelés is kétes, lehet,hogy nem használna, mert hogy lelő lehet idézni az ovulációt,de nem biztos,hogy a tüszőben pete is van. :(

Kép
flóra 11

Atya ég Ildó te ma meg se állsz!! :shock: :D

Én is mostam(vagyis a gép),meg kajcsit gyártottam(csirkemell+rizs).
Nálunk nem lesz húsvéti nagy kaja meg ilyenek.Nem is érdekel most az egész.
Nemsokára jön haza L.meg a tesója meg a pici!!L.elvitte anyósékhoz,hogy addig én is tudjak főzni meg ilyenek. :D :D :D

Megyek,majd jövök.Ja és még a b.nőm(a babás) is be ígérkezett mára.Na csak győzzem kivárni. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Kimerültek a petefészkeid?Ilyenről még nem is hallottam! :shock: :?

Kép
martik77

Tököm ebbe az órába 14:15 van! :x

Kép
martik77

Hellóka!

Na, akkor ma nyugisan főzhettél. :wink:

Én meg kitakarítottam a hálót és a középső szobát. A konyhánál félbehagytam,mert a fiúk kitalálták, hogy kimennek a közeli folyópartra tábortüzezni,sütögetni. Elkellett menni üzletbe bevásárolni. Egyúttal összepakoltam és vittem anyámhoz is cuccokat, mert megbeszéltük, hogy a barátja csinál nekünk töltött húst,meg süt krémeseket húsvétra. Ehhez vittem el a hozzá valókat.

Kép
flóra 11

Csak olyan hirtelen jött ez az ötlet a fiúktól, hogy nagy gyorsan kapkodtam,pakoltam össze a cuccokat, hogy mit kell anyámhoz vinnem, hogy a virágot itt felejtettem. Mehetek hozzájuk majd gyalog. :? Pedig örültem, hogy elintéződött a dolog, hogy a Peti elvitt autóval.

Kép
flóra 11

Most megyek, takarítok tovább. Jön a vécé,fürdő, konyha. De lehet,hogy akonyha és a gyerekszoba marad holnapra. Én sem vagyok gép. :?
Ja és egy adagot kiteregettem,most még a szőnyegeket mostam,megyek teregetni.

Pussz.

Tényleg meg sem állok. :?

Kép
flóra 11

Márti, remélem a barátnőd eljutott hozzád és tudtok jót szórakozni. :wink:

Kép
flóra 11

Volt éás már haza is ment a b.nőm.Vele laktam albiba együtt 6 évig.És neki van a kislánya aki csípőficamos és műtik majd májusban.
Vettek egy használt autót és álítólag most már sűrűn fog jönni,mert tud vezetni és már autó is lesz.

De mondott egy olyan dolgot amitől nem tudtam,hogy sírjak vagy dühöngjek.
Mégpedig arról van szó,hogy ő ott Arnóton ilyen bérlakásba lakik 49nm havi 28 ezerért.Kertes több lakásos lakópark féle.Na biztos értitek.Szóval ott most megürül egy 58 nm körüli lakás!!!
Talán még el is tudná a testvére intézni nekünk,csakhogy ettől a lakástól nem tudok megszabadulni!!! :cry: :x

Na mindegy ez történt. :?

Olyan rossz,hogy ilyen üres ez a topik most. :cry:

L.elment a tesójával a Corába.Picur alszik.
L.tesója elkeresztelte Ölle ezt a nevet adta neki.Mert így sír Ölle!!Ölle!!Ölle!! :D :D :D

Kép
martik77

Sziasztok!
Benéztem picit.
Benóról akartam írni, meg olvasni :D mert tegnap találkoztam a Dettivel, aki volt bent nála látogatóban, de ugyanazokat mesélte, amit már Ti is tudtok :lol: Úgyhogy újat nem tudok írni. Viszont ez tök jó, hogy minden kezd rendeződni náluk! :D

Velem semmi különös. Már 1 hét sincs és megyünk nyaralni 8) Mostanában ezzel vagyok elfoglalva, meg ezen kívül persze dolgozom + megint járok a dokihoz ultrahangra, ami eléggé kikészít :( Minden érték jó lenne ebben a ciklusban, csak épp a jobb oldali a soros, ami meg rossz oldal :? Doki szerint ezzel ne törődjek, mert a pete majd a hasüregben megkerüli a méhem és a bal oldali petevezetéken bemegy, mert ő tudja, hogy merre kell menni...aha persze :lol: :lol: :lol: Szóval most bízom a csodában. :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Ildó neked honnan van mindíg ennyi energiád? Kicsit küldhetnél belőle néha nekem is :lol: Itt a húsvét, mindenki takarít, én meg még semmit sem csináltam :oops:

KépKép

KépKép
nadina01

Márti, nagyon édes kis Vuk! Ott leskelődik a válladon :lol:
Olvasom, hogy Zsuzsi már szurizza magát, jajjj :idea:
Tacsu, Gergő is nagyon édi a babakocsiban, és hogy mosolyog! :D
Szilzi, Te is pörögsz ezerrel, ahogy olvasom :D
Úgy látszik én vagyok csak ilyen lusta dög :oops:

Na viszont, ha nincs itt senki, akkor erőt veszek magamon és legalább valami kaját csinálok, mert Miki már itt panaszkodik, hogy éhes :lol:

Mindenkinek Kellemes Húsvétot!!!

:D :D :D Pussszi :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Ragyog a vécé és a fürdő is. Most jön a virágültetés, csak egyet szusszanok.

Kép
flóra 11

Edina,milyen jó, hogy Detti volt bent Benónál! Legalább nem érzi magát elhanyagolva. Úgyis sokáig bent lesz még szegény.

A petével meg tényleg ne törődj. Mikor Zsuzsi volt így, akkor neki is ezt mondta a doki szóról-szóra ugyanezt, hogy a pete megkerüli és a másikon megy be. Ha két különböző doki mondja ezt, akkor csak igaz. :wink:

Kép
flóra 11

Márti, a petefészek kimerülés az úgy van, hogy amikor egy csaj megszületik adott számú petével rendelkezik. Ezek érnek szépen havonta. Aztán ha elfogynak,akkor már nincs minek érnie. Na ez a kimerülés, vagyis kimerül a tartalék. Én viszon nagyon nem hiszem, hogy nálam ez áll fenn, mert gondolom, akkor sose lenne pirim. Mondjuk mostanában nincs is soha magától, ez is igaz. Viszont akkor sem hiszem, mert akkor a tüszők mitől nőnek? Meg ugye múltkor a doki szerint volt is ott valami, valami kezdődött, bár én már semmiben sem hiszek, már mindenkiben kételkedek.

Kép
flóra 11

MA 1 hónapos Kis Vuk!!!!

Kép
martik77

Na, elültettem a muskátlikat is. A gyerekszobában csak annyit takarítottam, hogy felporszívóztam, hogy ilyen zajos munka mégse maradjon holnapra. Egyébként a konyha és a gyerekszoba maradt holnapra, azt már nem győztem ma. Nem baj,holnap is van nap. :wink:

Kép
flóra 11

Ó, tényleg!
Gratula az 1 hónapjához! És Gergőnek is elfelejtettem gratulálni, ő is kerek volt, 7 hónapos.

Mindkét babának nagy gratula! :wink:

Kép
flóra 11

És Tancsu, elfelejtettem mondani, hogy nagyon szép a húsvéti üdvözleted, a mosolygó Gergővel. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

F. még nincs itthon. Azt hiszem én lassan összepakolok. Ha addig nem érkezik meg,akkor felhívom őt. Én elmegyek anyámhoz, őt meg megkérem, hogy jöjjön utánam. :wink:

Kép
flóra 11

Na ezzel a nappal itt most rekordot döntöttünk.Alig voltunk. :?

Mára én lelépek,L.tesója még mindig itt van. :)

Puszi És Jó Éjt Mindenkinek!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Azt hiszem én sem jövök már.

Jó éjt mindenkinek. :wink:

Kép
flóra 11

Halihó!!!

Sehol senki! :? :shock:

Mindenki húsvétol. :? :? :?

Na nem baj én vagyok ha jönne valaki!!

Ja és Zsuzsi is ígérte,hogy jön! :D

Kép
martik77

Szép napot lányok! :D

Kép
flóra 11

Helló Márti!
Mi tartjuk a frontot? :lol:

Kép
flóra 11

Csinálom a húsvéti csomagocskákat. :D

Levesem fő, anyám barátja tegnap meglepett minket egy lasagne-val, hoztunk ma ebédre, tehát mást nem is kell főznöm, csak levest. :wink:

Kép
flóra 11

Vagyok!!

L.elment dédit locsolni a kicsivel.Döme meg a nagyszüleihez(apai)megy nemsokára.
Két órája csak sír a kicsi.Kicsit kivagyok. :?

Kép
martik77

Ó, szegény Vuk! Mi van vele? Rosszul aludt az éjjel? :(

Kép
flóra 11

Kép

Kép
martik77

Ő igen,de én is!!! :?

Hasafáj,sokat evett,túl keveset,ki tudja.

Nem bírok rájönni.
De most L:is úgy felhúzott. :x

Azt mondta az anyjáéknak azért nem megyek mert takarítok! :shock: :x

Miért nem lehet egyszerűen azt mondani,hogy pihen,vagy nincs kedve,vagy csak szar volt az éjszaka.

Megkérdeztem ki is vaxoljam a lakást?? :(

Kép
martik77

És persze Döme is elkezdte nem áll jól a haja,hiába vasalta,ráfújt egy kiló lakkot.Közben meg ilyen idétlenül rárakja a fejére a sapkát,hogy ő akkor majd így megy.Mondom neki így sehová,és ha még egyszer a hajával jön levágatom nullással.Miért nem érti meg amíg nem ér el egy hosszt addig nem áll sehogy a haja.Azt hittem ettől értelmesebb minthogy ezt minden alkalommal el kell neki mondja.

Kép
martik77

Pakolászok,de vagyok. :D

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Jaj,ilyenen ne mérgelődj! :wink: Tök mindegy, mit mondott. Gondolom azért mondta ezt,hogy jobban hangozzon. Neked akart jót.

Kép
flóra 11

Jaj, de szép! Köszike! :D :D :D

Kép
flóra 11

Csomagokkal elkészültem. Elkellene raknom a ruhákat, de a fiúk még alszanak. Addig nagyon zörögni sem akarok a konyhában sem,a konyha mellett van a fiúk szobája.

Kép
flóra 11

Kép

Ez is aranyos. :D

Kép
flóra 11

Zsuzsi jöhetne.
Szilvi Füreden, Benó kórházban, Tancsu Edelényben, Timi gondolom főz. Ha Heni, Edina nem néz be, akkor ketten maradunk mára.

Kép
flóra 11

Na,biztos neked is dolgod akadt. Megyek én is. Talán a konyhában megmosom az ablakot, máshol nem.

Kép
flóra 11

Kép

Na,még egy. Ezt nem hagyhattam ki.

Kép
flóra 11

Nekem is vacak volt az éjjelem. Tegnap annyira elfáradtam,hogy este nem bírtam elaludni. Mindenem fájt. Izomlázam lett a combjaimban, meg a lapockáimban. Nem is tudom mitől. Igaz, hogy sokat dolgoztam, meg rengeteget mászkáltam, gyalogoltam is.Meg talán a sok le-fel guggolástól takarítás meg virágültetés közben.

Kép
flóra 11

Na a porszívózással megvagyok. :D

Még gyorsan felmosok és annyi. :D

Ja és megyünk ha minden igaz a b.nőmmel(aki a pici keresztanyja lesz)vagyis a pasijához grillezni. :D

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?