Oltás: csak a pneumót tervezem, bár a rota se lenne rossz, de szerintem nem túl nagy az esélye hogy elkapják a rotát, legalábbis Z eddig megúszta pedig mindent összenyal mindenütt. Meg a kullancsost megkérdezem a védőnénitől hogy mit gondol róla, ha azt mondja van értelme akkor esetleg még azt Zétinek, Olinak még ugyebár nem lehet.
Alex nagyon helyes Kreiszi, köszönjük a pofazacsi-dícséretet, mi arra gyúrunk
Julcsi reméljük összejön a barátnődnek a baba! Az enyém is aki meglátogatott tavaly abbahagyta az antibogyót és nem jött meg neki azóta, gyógyszert szedett és pont tegnap nálunk végre megjött neki

Röhögtünk is hogy ez itt a termékenység háza
A képen valóban engem néz így, szerintem az előző rossz nap után próbál hízelegni, hogy „de anyaaa, én még olyan kicsi vagyok” Gratula az átaludt éjszakához!
Ladmon akkor szurkolok neked egy p3-ért!
Húsvét: ma egyedül semmi(még Z sincs itthon), holnap apával semmi, hétfőn anyósomnál…
Másik Oli is nagyon jóképű

És milyen is izompacsirta! Nem is vékonyka!
Zsuzsi mintha csak magam látnám ahogy elképzelem a napodat Nálunk is ez ment eddig, egész nap nyöszörgés, semmit sem aludt csak éjjel, nappal max 20 percek, meg ő is ötpercezett, öt perc alvás vagy mi, aztán fél óra ringatás. Egész nap ölben, és totál élvezhetetlen az egész így ,és igen, én is gondoltam csúnyákat és aztán lelkifurdim volt, de tegnap egész jól alakult, délelőtt aludt egyet amíg én gyomláltam és kikapcsolódtam. Próbáld te is a jeleit figyelni, lehet hogy ő is valami apróságra vágyik ami hiányzik neki, pl Olinak a sötét.
Öcséd lába hogy van? Jujj…
Millye nekem is tetszik a séró!
Kaandi hát Boti nem kicsi!

Mi 99%-ban anyatejesek vagyunk, egy héten max 2x pótlok este táppal, de pl már két hete nem kapott tápot egyáltalán. Tegnap adtam neki kamillateát, fél decit behúzott, azért adtam mert kakálni próbált sikertelenül, ma reggel lett meg a hatás. Máskor is szoktam néha ha a kutacs behorpad vagy nagy meleg van, de egy héten kb 2x iszik max teát, csak kamillát.
Hugic Marci is nagyon szép!

Nekünk is van ilyen rugi, nagyon szeretem!
Lilike is szépséges ahogy mosolyog!
Hugic gratula az átaludt éjszakához! Elifnek is!!
Zsufi úgy látszik Marci is sszeret fürdeni, nagyon szép ahogy a kádban mosolyog!
Amy jobbulást! Este nálunk is káosz van, esti nyűginek hívom, minkét gyerek megőrül, kb 5-7ig tart. Már készülök rá lelkileg minden nap, azt szerintem csak átvészelni lehet. Vendi is nagyon helyes ám!
Bogi Oli meg azzal hozott rám frászt hogy pici de jópár vércsíkot találtam a lepedőjén, de kilogikáztam hogy csak kimarta magát…de azért ijesztő…