Halihóóó,
Adryn köszi a hiányolást

, jól esik!
Nagyon nehezek a napjaink mostanában, szinte egész nap ébren van, kb. 20 percekre alszik el

, ez alól csak a csütörtök volt kivétel, akkor szépen betartotta a 3 órás evéseket, amúgy 2 óránként enni kér ... meg aztán hétfőn nagyon ránk ijesztett, este 8-kor (szokás szerint) letettem aludni, mi kint a nappaliban néztük a tv-t, 1szer csak olyan sírásra figyletünk fel, amilyet még sosem csinált, rohantunk be és azt látjuk, h orránszáján dől belőle a tej. persze azonnal kikaptam az ágyból, de annyira meg volt feszülve, h semmit sem tudtam csinálni vele, elvörösödött aztán olyan fehér lett, h életemben nem láttam még ilyen fehér embert, mindez nem tom mennyi ideig tarthatott, de nekem egy örökkévalóságnak tűnt, aztán ő aludt szépen tovább én meg bőgtem vagy egy órát fölötte és hát sztem mondanom sem kell éjszaka köztünk aludt! kedden voltunk gyerekorvosnál aki mondta, h valőszínűleg azért feszült meg ennyire mert megijedt. emeljük meg az ágyat és akkor remélhetőleg nem lesz több ilyen. aztán lett kedd éjszaka, de akkor még a kezemben volt! szerdán volt itt a védőnő és persze mondtam neki. erre csütörtök reggel 1/2 9-kor beállít, h a doktornő nem nyugodt és kért a kórházban egy dokitól 1/2 10-re időpontot. úgyhogy rongyoltunk be a kórházba (ez azért érdekes, mert nekem nincs autóm, busszal is min. 30-40 perc a kórház, plusz utána még hazajönni! apa pedig pesten melózott). megvizsgálta a doki, elküldött vérvételre (buksijából vettek, úgy sajnáltam, persze nem hiszem, h fájt neki, de akkor is

) és szerencsére minden ok, vérképe is tökéletes lett! így azon kívül,, h megemeltük az ágyát és beszereztünk egy bébiőrt nem tudunk mást tenni! ma anyósomnál voltunk pakson, eygébként pedig mióta hazajöttünk a kórházból kb. 3 nap nem volt vendég nálunk és kezdek teljesen hulla lenni, komolyan már úgy érzem néha, h átjáróház vagyunk!!! amúgy legalább az éjszakák jók és alszik a gyerek 8-tól reggel 6-7-ig és csak 1x kel! Nos rólunk ennyi röviden, tömören

!
Csibb: nagyon örülök, h Máté már otthon van!!!!!! vártam nagyon ezt a pillanatot, hát még Ti!!!!!!!!
Nemlajos. Döme annyira curva jól néz ki abban a szerkóban (is!!!)!!!
Kukli: sajnálom ezt a betegséget, Te is jól kifogtad iylen picibabával
Az összes babó nagyon helyes, csak már olyan rég voltam, h nem is tok hirtelen mindenkire reagálni. persze próbáltam mindig képben lenni, de amikor írtam volna, vagy az Úr szólított vagy nem tudtam belépni vagy már hulla voltam és nem volt kedvem semmihez!
ja és a köldökcsonkunk kedden esett le, akkor voltunk 4 hetesek!!!!!!!
no majd próbálok sűrűbben jönni, de nem ígérek semmit

, eltűnni viszont biztos nem fogok!!!
és még a szüléstörténetemet sem írtam meg ...