A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi pedig ez állitólag igy van, 36 becsült súly, meg min. 600g vagy egy 1 kg is hizhat a baba. Nekem Péterke hizott bizony többet is.3900 g született és 36 héten 2600g mérték.

Na én ma már mindent csináltam, majd le szakad a derekam, még apát is megdolgoztatom este, holnap bizony már jó lenne ha megindulna valami.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Csak bekukk, hogy Heni egyben van-e még, látom, igen... :shock:
Én mára tippeltem, de még bejöhet! ;)

Hú, Csajok, állandóan van valami dolgom vagy bent, vagy kint. Szeli náthás volt, ezért kicsit nyügi, de most már nem is igazán folyik az orra, de azért még dugul neki, ezért fújom-szívom néha.
Itt a tavasz (vagy inkább a nyár???), sokat vagyunk az udvaron, Szeli imádja. Sokszor jönnek hozzánk vendégek is, sütök-főzök, itt már elférünk és imádom az új konyhámat! :) Anyu rengeteget van nálunk, de így jóóóó! :) Meg aztán ott a torna, meg a hastánc... :roll: :D
Azért igyekszem jönni! ;)

Nagyon le vagyok maradva... :?
Remélem, mindenki jól van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi

Kép

Kép
regcsiken14

sziasztok!
nagyon le vagyok maradva. csak bejelentkezem... :?
velünk minden rendben, csak nagyon sokmindent intéztünk mostanság, amikor pedig itthon vagyunk, akkor inkább kinn töltjük el az időt. próbálok majd visszaolvasni.
remélem mindenki jól van.
látom, heni még 2:1. szurkolok, hogy a nyuszi meghozza áron babát.
puszi

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni
Sztem bolt tök jó ötlet és főleg, ha van arrafelé igény rá. És szüjééééé máááár!!!!
Amúgy ne viccelj 2 újjnyira az tök jó én annyival feküdtem be szülni. :wink:

Maggie
Ilyen simán visszavettek? Mikor kezdesz?

Niki
Sajnálom, h baj volt, de szerencse, h már otthon vagy. Azért itt izgultam veled, mert olvastam, csak nem tudtam írni.

Irina
Gratulálok a könyvedhez :) hát Ádi nagyon huncut!

Ágica
:(
Mekkora haja van Petrának :shock:

Rugó meg fiú létére olyan kis bájos :)

Vindo
Vasalás :lol: hát tényleg nem vagy semmi :)

Emma a csavarókkal meg a pózolós kép csúcs

Móni
Gréti is csuda csini és jéé párod levágatta a haját :)
Mi megyünk miklósi talira :lol: :wink:

Szandiról jut eszembe nagyon nagy akciók vannak a LE SCARPE nevű cipőboltban (üllői ecseri sarkán-üllői 137) 5000 Ft ért Siesta cipők. Sajna a mi méretünk már elfogyott. De Móni pl hozzátok tök közel van és 23as még volt. De siessetek, mert nagyon gyorsan fogy az áru készletük.

Miléna
:( kitartás!!!

Én benne vagyok májusi taliban!

Irina
Ez tök jó :) végre és nem ciki.

Gegi és Zsófi :) remélem Lilla és tesó is ilyenek lesznek :)

Ágica
nézesd meg inkább és te is megnyugszol. De lehet csak egy kis seb van ami könnyen felszakad újra és az íny nagyon vérzékeny.

Hörcsög
Kitartás...most különösen nehéz hitel dolgokat intézni. Édesek a gyerekek a játszón

Jéézusom ne írjatok már ilyen elgurulós, leesős rémtörténeteket. Nekem is a lépcsőn leesés a parám...amúgy.

Panndi
Aztaaaa

Móni
De kár, h nem fotóztál!! Én is akartam volna röhögni :)

Dettyk
Videó :lol: ez jó móka lehetett :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Mi ma is szinte egész nap kint voltunk.
Fél 10kor vette a szandit, majdnem egyedül (persze átcseréltük cipőre később), aztán hozta a cipőm. Gondoltam felveszem megnézem mi lesz. Aztán ment az ajtót verni, h séta séta :lol:
Így már reggel lent mászkáltunk, aztán bolt, aztán még megvártuk mire végre újra megkaptuk a kocsink (műszakizni volt, meg javították)
és hazavittük a szerelőt.
Kocsiba bealudt persze a csaj CUMI nélkül. Felhoztuk és aludt 4ig :), du meg szandit mentünk nézni neki nyárra. Későn értünk haza, fürdés után nem nagyon kellet biztatni, h aludjon.
Amúgy őrület, h az utóbbi pár hétben milyen ütemben nő a szókincse.
És persze ő is rendesen feszegeti a határokat. Apa szerint sportot űz lassan abból, h engem ugráltat. Pl. fél óránként kér inni. És képes azért üvölteni, mert ül a széken és leejtette a cumit. Kb fél óra volt mire rájött, h nem fogom odaadni neki, és lemászott érte :?
Ilyen kis küzdelmeink vannak :) próbáljuk egy kis önállóságra és önkiszolgálásra szoktatni. Néha nem egyszerű.
A pohárra szoktatásnál egyelőre megbuktam :(

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sense nem baj ha nem olvasol vissza, csak írj magatokról.

KépKép
KépKép
fleur

Heni, hogy vagy(tok)???? Megdolgoztattad apát :lol: :lol: :lol: ??

Ágica, hogy van Petra? Remélem, már semmi baja :roll: .

Vindo, elsősorban a debreceni rokonok miatt töltögetem a videókat, le ne maradjanak valamiről :wink: :D .
Tud valamit ez az állatorvos :lol: :lol: :lol: .

Niki, örülök, de azért nagyon vigyázz magadra :D :!: :!:

Panndi, tényleg nő, de naggggyon szép formás a pocid :D !

L.Móni, cica csúcs lehetett :lol: :lol: .

Fleur, jó buli ez az önállóságra szoktatás :roll: , de ha következetesek vagyunk, szép lassan működik :wink: .
dettyk

Ja, egyébként Jó reggelt :oops: :D !

Májusi taliban én is benne vagyok, de nekünk csak a hétvége jó Bence miatt :D .

Ma garázsselejtezés, de azért gyakran benézek, leginkább Heni miatt :wink: .
dettyk

Jó reggelt :lol: :lol:

Itt aludt apósom és úgy horkol mintha egy traktor járna üresjáratban :twisted:
1/2 4 óta ébren vagyok :twisted:

Mesi gyönyörűek a gyerekek :lol: :lol:

Panndi szép formás a pocid :lol: :lol:
(Mónikáékkal mi újság? Nem szeretném tőlük kérdezni. Én is utáltam a babás kérdéseket)

Regi cica is állandóan kint lenne :lol: ha egyszer kiköltözünk tuti egész nap kint fog lógni az udvaron :lol:

Heni??? vagy inkább Mesi????

:arrow: sütni valami sütiszerűt ha esetleg erre téved valaki húsvét alkalmából :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Csak gyors bekukk Heni miatt, hátha Áron ma szeretne kibújni :)

Móni: sajnos semmi fejlemény náluk :( Nagyon drukkolunk nekik, de eddig sajnos hiába... :?Remélem a nyár és a nyaralás meghozza gyümölcsét...
Vendég

napsugarast :)

b. ölemben randalíroz :)

móninálunk apa horkol :(
mit tervezel te ellenem :lol: 8) :lol:
de persze támadhat a banda :) akár hétvégén megapartyt apástól gyerekestül,bográcsozástúl :) míg mindenki ki nem dől :)

heni ???????????????????

gica
míra fülbevalóját ki kelleett venni mert teljesen begyulladt :( aztán vissza már nem tettük,mert beforrt a lyuk :(

mesi
édesek :)

niki
de jó h. otthon :) vuigyázz magatokra :)

esős storynk nekünk is van még mírával... én teljesen leblokkoltam :( apa volt aki a helyzet magaslatán állt... fél cm múlott h. nem a beton lépcső élébe verte a fejét... aztán pince lépcsőn is legurult...
b.-t kíváncsi vok mikoréri az első nagy baleset...mert ahogy elnézem néha őket :) b minden baromságot elles m-től és 230,,,,,,,,imádják egymást :)

:arrow: készülődni,ménk hugiékhoz,apa itthon marad mert tiszta takony :evil:

napsütéses szép napot :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Heniről még semmi.

Kép
Kép
Kép
gremese

Benéztem Heni miatt, de látom, semmi hír :roll:
Vendég

Voltam vásárolni, útközben babát és apát kitettem egy játszótéren, én meg EGYEDÜL vettem felsőket, pénztárcát, DM-eztem, tök jó volt :lol:
Vendég

Hali,
Semmi hír Heniről????

Jaj de izgi...!!! :lol: :lol:

Én meg tegnap nagytakarítást csináltam, ablak pucolással.. :(
Ma meg sütiket gyártok....szalámirudat meg túrós barackos kakaós sütit.... :lol:

Egyedül vásárolni?? :lol: :lol: :lol: De jó is az! :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Én is jöttem Heni miatt, de látom még semmi, legalábbis nem írt. De nagy a csönd, kezd ez nekem gyanús lenni :)

Én kicsit egyedül, mert Lilla ma eddig levegőt sem hagyott venni. Annyira anyás, hogy azt szavakkal leírni nem lehet. Állandóan a gatyám szárába kapaszkodik. Egy kicsit már sok volt, így apa kicsit elvitte sétálni, így legalább hamit meg tudom főzni nyugodtan.
Lehet ez is ciki de ez van.....

Móni
1/2 4 :shock:

Viranka
Akkor támadunk :)

KépKép
KépKép
fleur

Heni miatt benéztem én is :roll:
Mesi szerintem hamarosan küldi neked az sms-t :lol:

Fleur jó főzőcskét :lol:

Panndi de jó neked. Egyedül vásárolni :roll:
Esélyem sincs. Apa vagy dolgozik vagy felújít a köztes időben meg alszik.
Cica 99%-ban rám marad. A maradék 1 % az esti fürdés.
Az még apáé.

Viranka bográcsparti jól hangzik :lol:
Mikor lehet támadni?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni
nagy a csend..szerintem..szülni mentek! :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Még mindig egész nap kint vagyunk... :)

Tündi!
Nem ettem szénhidrátot 3 hónapig, talán 1x nem tudtam megállni és bekaptam egy sütit. Ritkán ettem főzeléket is (abban mondjuk van rántás), de 90%-ban sült csirkemell párolt zöldséggel, este főleg friss salátákat ettem, vagy ugyanazt, mint ebédre, reggelire meg szójatejet ittam egy bögrével (volt, hogy csokisat).
A mennyiség meg általában 1 tányérnál nem több, de volt azért néha, hogy repetáztam! ;)
Még akarom folytatni, de most tartok egy kis szünetet (főleg, hogy elég sokat sütök most, itt a húsvét is, meg Apa névnapja volt), azért igyekszem tartani a súlyom, aztán újult erővel folytatom!!!

Nagyon jól néz ki a homokozótok! Én is valami ilyesmire vágyom, de ez még nagyon messze van... :?

Heni?????

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok nem szültünk ma sem:-( :( :( :( :( :( :( :( :(

Pedig én már nagyon szeretnék :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Anyuéknál voltunk egész nap, kicsit kikapcs, mert már lehet azért nem szülök, mert állandóan erre koncentrálok.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Heninek írtam smst 8) még nem szült meg :) :lol: :wink:

látom bográcsozás felizgatta a fantáziátokat :) májusban ? második,harmadik hétvége elméletileg jó :)

mi meg ma hugiéknál voltunk és olyan jó volt :) kölykök élvezték,aztán Bálin kicsit már unta magát :) de Míra meg tudta etetni :) tőlem nem fogadta el a kaját a lükedékem :)

Hörcsög!
nem Bálint van a képen :) Robinak is megmutattam :)

Ágica!
pü-ket megkaptad? Petrus hogy van ?

Niki!
veletek minden rendben?

tegnap meg elmentem Bálintal akupunkturás fogyasztós fülszurkálásra :) s nem vagyok(csak picit éhes) kíváncsi vok :) szomszédom már -11 kgnál tart :) B. ergészen addig míg el nem aludt mondogatta:Anya néni és mutatott a fülemre :)

:arrow: nyugodalmas jó éjt :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! Kép

Heni ha jönni akar jönni is fog :wink: :lol:

Viranka akupunktúra jó dolog :lol:
De te honnan akarsz leadni ?
Nekem lenne honnan :? Nagyon kéne fogyóznom de most gyenge vagyok elkezdeni :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Reggel kaptam egy sms-t, felkaptam a fejem, hogy no végre, erre "csak" a könyvelőnk szült meg. Ezúton is gratulálok neki! :)

Viranka! Bogrács-parti.. Nagggyon jól hangzik! :D
Jut eszembe, mikor Máté nálunk volt, először annyira meg volt szeppenve, hogy nem akart még inni sem. Kinek sikerült megitatnia? Hát Zsozsinak! :lol:

lmóni! Én szívesen kimegyek Miklósra! Azért fizetek autót már 5. éve, hogy elvigyen mindenhova. :lol:
Zsozsinak mutogatni szoktam a babaképeket, és utánozza a neveket: Gréti=Kéti, Lilla=Dida, Lotti=Totti, Botond=Boto, Szeli valami Jenyi :lol:

Zsozsi rengeteget beszél, és mondatokban. Pl. menjünk játszótérre, nem kakiltam, énekel több soros énekeket... Alig bírom követni.
Azonban egyre akaratosabb, egyre jobban feszegeti a határokat. Olyan hisztiket bír levágni.... :shock: HOl ez jön be megnyugtatásra, hol az. Pl. figyelemelterelés cumival, iszivel, ennivalóval, ha nem jön be, akkor kicsit hagyom sírni, tombolni, majd jön a hideg vizes arctörölgetés. Legvégén megpróbálom erőszakkal magamhoz húzni, és jól megölelgetem. Kapálózik, de én csak szorítom, és a végén már ő csimpaszkodik belém hüppögve.
Ma azonban sajnos muszáj voltam képenlöttyinteni egy kis hideg vízzel. :oops: :?
És olyan édi, mert ez után is belém csimpaszkodott. :oops:
Ja, és persze extra anyás.

Ma megyünk hugomékhoz húsvétolni.
Mindenkinek kellemes Nyulat!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt :D !

Sietek, mert utazunk :? .

Kellemes húsvétot mindenkinek!

Hörcsög, mit szólsz a 1/2 4-hez? Megyek Timiékért, és talizzunk a játszótéren, oké?
dettyk

Sziasztok, mi még mindig itthon, várakozó állásmód, pedig reggel már azt hittem menni kell, elkezdett fájogatni a hasam, olyan kis görcs szerűséget, mint mensikor, de semmi rendszer nem volt benne. Biztam benne, hogy majd alakul, de sajna leállt. Bakker.

Délután 4re megyek nstre, hátha aggigra lesznek jobb fájások :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, kitartás :D ! Tudod: olyan még nem fordult elő, hogy egy gyerek bent maradt volna :wink: . Azért ez a görcsszerűség jelenthet vmit, nekem úgy kezdődött :D .

Viranka, anyámnak anno bejött az akupunktúrás fogyi, de Te hova akarsz még fogyni :shock: ??? Mi is támadunk, ha a nyugatiból nem bonyolult eljutni hozzátok :wink: 8) !!!!!
dettyk

Sziasztok!

Mindenkinek!
Kép

Detty!
Oké!

Heni!
Mennek a drukkok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Most jól megraklak titeket képekkel!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Aztán majd még jövök ha tudok.
Heni: szüljé mááá! Tiszta izgalomban vagyunk már!

Kép
Kép
timi26

Drága Lányok,
szép húsvétot kívánok mindenkinek!

Kép

Timi26, szuper volt látni Titeket! Szépségesek a kicsik!

Hörcsög: gyönyörűek a gyerekeid!

Heni miatt már én is nagyon izgulok!!!

Puszi mindenkinek, az utazóknak: csak óvatosan!

Kép
Kép
irina

Halihó!

Sajnos csak egy gyors életjelre futja. :oops: Minden rendben, csak egész napokat töltünk kint. Ma például a Dávid barátnőjééknél bográcsoztunk. Isteni volt az egész.

Mindenkinek kellemes ünnepet kívánok!

Igyekszem mindig benézni, mert én is nagyon várom ám Áron babát. :lol:
dmaggie

Halihó csajok!

Még mindig 2 in 1, ha nem szülök meg keddig, burkot repeszt a doki.

Lehet beijedt Áron, mert 7 óta elég erős fájásaim vannak, de csak 10 percesek egyenlőre. Ha 5 percesek lesznek kell hivnom a szülésznőnek. HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT lehet még ma kibújik Áron??? Vagy holnap????

Irok ám ha indulok a kórházba..... na addig stopperolom a fájásaimat :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni! :D Hajrá-hajrá nagyon erősen szorítok,hogy még ma meglegyen Áron baba :D

Minitali megvolt Nagyon édes Panka is és VikDani is :D
Képet meg csak talán holnap tudok rakni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni, Drága mindent bele!!!!!
dmaggie

Sziasztok!

Heni! Hajrá! ;) Remélem, Áron baba hamarosan megérkezik!
Várom nagyon, hogy szüljél! :)

Nagyon készültem ma a húsvétra! :) Festettem tojásokat, főztem sonkát, sütöttem kalácsot (nem lett szép, de finom!), készítettem süteményt is holnapra (raffaello szelet, nagyon finom lett)!

Kép Kép

Kellemes Húsvétot Mindenkinek! :D

Kicsit még próbálok olvasgatni, de nem hiszem, hogy reagálok, mert akkor sosem érek a végére... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Gratulálok a kresz vizsgádhoz! :)

Anitja! Jó költözést! :)

Szeli álmos, megyek altatni... továbbra sem alszik el egyedül.

Jó éjt!

Kép

Kép
regcsiken14

Heni: Mizu? hánypercesek a fájások??? Nagyon szorítunk hogy szép és nem túl fájdalmas szülés legyen!

Áron baba nagyon várunk gyere!!!!

Mi jól, nagyiztunk..kint voltunk. A tojás festés itt is megvolt...emma kezét is befestettük :-)

A templomról emma lemaradt mert elaludt....korán kelt. ( 12-esre járunk)

sütik finik lettek..emma zabál..szó szerint..a sonka és a főtt tojás a kedvenc!!!:-)

holnap jövök!!!

Henikém veled vagyunk...

KépKép
kaqk
Debrecen

Viranka
Még jó, hogy van neked Mira :Cool:

Mesi
Kitartás.....tudom milyen....:?

Timi
Köszönjük a sok képet :) végre!

Regi
Fúú jól néz ki :)

Kellemes húsvéti ünnepeket!
Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Jajj hát a lényeget elfelejtem!!!! :oops: HENI NAGYON SZORÍTUNK MI IS!!!!!

Nekünk is nagyon jó napunk volt ma. Délelőtt Lilla apával csavargott én addig kicsit rendet raktam, meg ebédet készítettem. Délután pedig lementünk a Duna partra. Hát az nem kifejezés, hogy Lilla mennyire élvezte :)

KépKép
KépKép
fleur

Hajrá Heni!!!!!!!!!!!!! Telefonom csőre töltve!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni: mindent bele!!! Nagyon izgulunk!!!

Kép
Kép
timi26

Halihó!

5 percesekkel vagyok már :shock: :shock: :shock:

nemsokára indulunk

Heni
KépKép
heni81

Szerintem jól beijedt a burokrepesztés szó hallatán, meg látta ma apu szomorú fejét, hogy nem láthatja megint újszülött unokáját!

Heni
KépKép
heni81

Heni drága! Veled vagyunk, ügyes leszel!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaj, mingyá síjok....
Várom a híreket nagyon!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Ne írkásszál itten, menjééé má a kórházba csáje! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni: HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
timi26

Heni!HAAAAAJJJRRRÁÁÁ!!!!!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni: azt a mindenségit, nagyon izgulok értetek! (Te itt írogatsz, a gyerök meg mindgyár kin van!!!) ;-) Gyors, könnyű és szép szülést kívánok Neked!

Kép
Kép
irina

Napsugarast :)

Heni?????????????????????? avagy Mesi :) :)
mi van máááááááááááááá????????????
de izgulok :) kell nekem hajnalban babanetet olvasni :) nem is kell kávét innom:)

Timi!
nagyon szépek és sokat nőttek :)

Dettyk!
olyan bonyolult,h. csak na :) nyugatiba másik vonatra átszállni,majd Gödön lepattanni,s egyenesen végig séta :) én tempómban kb. 5-7 perc :) max.10 :)

Móni!
pl. a karikagyűrűm még mindig nem jön rám :oops: :evil: :roll:

amúgy

Áldott húsvétot,sok locsolót mára :)

:arrow: megyek a nyúl feladatát ellátni :)

KépKép
viranka

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!!!

Sok-sok locsolót.. :)

Azta Heni én is szurkolok.. :)

Jaj de izgi.. :) :)
varga tünde

Heni :lol: :lol: :lol: :lol:

Mesi van már hír róluk?

Remélem már megvan Áronka :lol:

KépKép
Kép Kép