A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:27-kor.
Vendég

Boldog Húsvéti Ünnepeket mindenkinek! :)

Szülés után vettem magamnak pár nacit, amit csak az öv tartott a leeséstől. Utálom a szoros nadrágokat, főleg nyáron, gondoltam, kipróbálom. Felpróbáltam, hogy majd a poci alá gyömöszölöm. Na ja, a kis optimista... :lol: Kb 15 cm hiányzott.

Gabi1,
Nekem is mindig lent szokott lenni a szívhang, csak bal oldalt. Ha fent van, lehet, hogy megfordult. :roll: Reméljük, ha így van, azért még szépen megfordul. Ha faros, akkor is természetes szülést terveztek?
Amit írtam, hogy meglepő, hogy a 12. hét körül látta doki Angliában a kismamát, nekem nem azért furcsa, hogy előtte nem. :lol: Pont az ellenkezője. Ami nekem furcsa, hogy ilyen korán. :? Messze nem vagyok jó véleménnyel az angliai terhesgondozásról.

Hendegabi,
Foltvarrás ügyileg nem én voltam. Én lenni teljesen antitalentum. :lol:

Ancsurti,
Nekünk nincs/nem lesz légzésfigyelőnk. A kórházban az egyik gyereknek leállt a légzése mellettem, az anyukája pont fogta. Az biztos, hogy én semmit nem tudtam voltna tenni. :( Teljesen bepánikoltunk mind a ketten. Én dermedten bámultam, ő legalább tudott a nővér után kiabálni. Végül magától beindult megint, de addigra már teljesen szürke és ernyedt volt. Szerintem csak annak való, aki tud is tenni valamit.
Mérlegünk van, azt vettem. Nem kell méregetni, csak monjuk esténként vagy hetente. Evést nem. Nekünk része volt az esti szeánsznak, kb egy évig, pedig akkor már totál felesleges volt. Csak olyan jó volt a rutin. :lol: Pedig akkor már szinte lehetetlen volt mérni.
Az etetőszéket a fürdőlepedők tárolására használom. :lol: A virág sem egy rossz ötlet. :lol:
Mókus :lol: Legalább hatosikrek. :lol:

Hgabi,
Nehéz kérdés a gyógyi. :roll: Nem hinném, hogy írt volna olyant, ami káros a bébire, de nekem kb járásképtelennek kell lennem egy ideig ahhoz, hogy beszedjek vmit felső légúti dolgokra terhesen. :?
Nem egy jó érzés, ha orvostanhallgatók jönnek sorban a gyereket megnézni. Én örülök, hogy csak olyan egyszerű dolgaink vannak, mint mandulagyulladás, tüdőgyulladás... azzal legalább tudom, mit kell kezdeni. :?

Ági,
Mi a köze a terhességnek a vezetéshez?! :shock: Pláne az alkalmasságihoz? :shock: :shock: :shock: Ok, nem értek a dologhoz, de totál hülyeségnek tűnik. Biztos váltanék dokit az első lehetséges alkalommal. Kedden...

Kicsidodi,
Remélem szeretsz takarítani. :lol: A mi lakásunk alig több, mint a fele, de onnantól, hogy az első gyerek nem csak tetü tempóban mászik, mintha exponenciálisan növekedne - takarítás és rendrakás igényében, egyébként nagyon is összement. 8)

Nikici,
Ha a Klinikán akarsz szülni, mi köze van bárkinek a leletedihez Szolnokon? :shock: Lemaradtam valamiről?
Jók a képek. :D

Sillia,
IKEA :lol: A lényeg, hogy jó legyen amit vesztek. :lol: Én is szeretem a cuccaikat.

007,
Érdekes a kajarend. Hol van benne a túrórudi és a tábla csoki?! ÁÁÁ, így nem elég jó. De az is furi, hogy ha valaki főzeléket eszik, feltéttel, akkor minek hozzá zsemle? :roll:

Telokin,
Egy kis vér fogmosás közben nem túl kellemes. Azt hiszem, én azért rosszabbul jártam, mert nekem meg a fogkefétől volt hányingerem. :twisted: Még pár hónappal ezelőtt is rohanhattam a wc-re, ha kicsit lelkesebben mostam a hátsó fogaimat. 8)

Kép KépKép
lorca

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:28-kor.
Vendég

czigka:
Teljesen jó ez a cukis eredmény.:)

bertina

Gabi1: nekem a védőnő szokta nézni a szívhangot, köldöktől jobbra kicsit lefelé találta meg a múlt hétfőn.
Kérdeztem, ez most mit jelent: azt mondta: a háta van ott, tehát ez jó, mert fejjel lefele van a baba.
De ha nem úgy lenne, se gond, még bőven átfordulhat (gondolom neked, mint 3 gyermekes anyukának + egészségügyisnek ezt nem is kell mondani).

Köszi mindenkinek, aki gondolt ránk. Nóci jobban van, én piszokul köhögtem az éjjel, és a rázkódástól nagyon fájt a hasam is.
Reggel meg Nóci nem akart reggelizni, erőltettem, hogy legalább egy kis langyos tejcit igyon, én egy fél szelet margarinos kenyeret szemlélgettem, szintén egy pohár tejci kíséretében. MÉg felét sem ettem meg, mikor a lányom odahányta a tejet (egy nagy adag slejm kíséretében) a konyha közepére.
Mondanom se kell, hogy nem maradt meg bennem se a reggeli.
Apa nekünk is dolgozott, mi meg elvonultunk anyámhoz, ahol tesómék is voltak, a gyerekek eljátszottak, én meg kicsit lazítottam.
Hoztam egy csomó könyvet, remélem lesz időm még a baba előtt jópárat elolvasni.

Apropó könyv: akiknek meg van a Lelki köldökzsinór, az hol és mennyiért vette, mert én itt néztem az Alexandrában, de közel 4000 ft, és kissé sokallom.

Kép
Kép]
hendegabi

GAbi de nekem nem a köldök alatta van a szívhang hanem jóval felette, ezért gondolom hogy megfordult.
Igen tudom hogy megtud fordulni, és Rékánál volt is benne részem, mert ő a 30. hétig faros volt, de ő 2 héttel nagyobb méretekkel rendelkezett és azt mondta akkor a dokim hogy még kb 2 hete van arra hogy normálisan megtudjon fordulni úgy hogy elférjen. Aztán a ksiasszony úgy döntött hogy 30. héten visszafordul fejjel lefelé, de baromira fájt, és 2 órán keresztül görcsöltem, már majdnem a kórházba mentem mikor végre abbamaradt, fel is hívtam a dokimat aki berendelt hogy megnézzen, de nem volt semmi gond, akkor fordult meg és amiatt voltak görcseim.

Ezért aggódom csak egy kicsit hogy mivel ő is nagyobb 1 héttel, tehát ő sem tud majd olyan simán visszafordulni.

Lorca most eddig még nem beszéltünk ilyenről a dokimmal mivel eddig fejvégű volt. De annó Rékánál azt mondta hogy nálam már bevan járatva az út és simán megtudom szülni farosan is. Meg ő eleve nem híve a csaszinak és csak akkor műt ha tényleg kell. Úgy hogy biztos vagyok benne hogy most is azt mondaná hogy sima szülés és menet közben kiderül. Na de azért ne menjünk ennyire elébe a dolgoknak,

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Czigka ez a vércukor eredmény teljesen jó, az én éhgyomri cukrom mindig 3,5 szokott lenni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Nagyon édesek a bébik a 4d-s képeken :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Én mióta itthon vagyok semmire sincs időm, majd azért jelentkezem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Boo!

Lehet, hogy megnyomott egy eret a baba, ami miatt ilyen rosszullét fogott el.
Én is mindig tartok a kocsiban vizet, a táskámban meg azt a pici Jana Baby vizet szoktam vinni, az olyan picike, hogy bármelyik táskámba befér. És szőlőcukor is van mindig nálam, szerintem az is jól jöhet!
Vigyázz magadra!

Nekem meg harmadik napja olyan savam van, hogy aludni sem tudok tőle. A gyomrom nem ég, csak a torkom, de az nagyon. Éjjel arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj az egész nyelőcsövem.
Ma már tökre figyeltem, hogy keveseket egyek egyszerre, és direkt nem ettem sonkát. Ennek ellenére megint érzem. Itt rágcsálom az albert kekszet.
Kicsit utánanéztem, állítólag a Salvus víz jó rá, aminek azt írják, hogy iszonyatos az íze. Mindenesetre kedden veszek és kipróbálom, mert ez kibírhatatlan.
Pláne ha belegondolok, hogy még 12 hét hátravan, és ez javulni nem nagyon fog......

Tegnap nálunk is megvolt a nagytakarítás, Anyu ablakokat + redőnyöket pucolt, meg függönyt vasalt, én meg lemostam, kifényeztem az összes (7 db) beltéri ajtónkat, felporszívóztam, felmostam, fürdőt, wc-t kitakarítottam.
A jövő hétre maradtak a konyhaszekrények, majd apránként megcsinálom, meg a fürdő-wc csempe.
Jövő héten szabin leszek, úgyhogy lesz rá időm.

Légzésfigyelőt mi is veszünk, és én már ki is néztem hozzá egy tanfolyamot a Minimanóban, szombatonként van, és 3ezer forint a pároknak.

Kép
katy76

Boo!!!

:( :( :( ! Vigyázz magadra te jááány :? ! Simán lehet a nap is, vagy a vérnyomásod.... Mindenképp beszéld meg a dokival, amint lehet, mert ez nem játék, és ráadásul te sokat vagy egyedül....!!!!
Igazán büszke lehetsz apára, bátran viselkedett :wink: :lol: :lol: !
Azért bevallom így utólag, hogy minden rendben van, elég mókás, ahogy magam elé képzelem a képet, hogy te fetrengsz pocakosan egy lépcsőfordulóban, a hófehérre sápadt urad tölti beléd a másfél liter vizet, közben pedig mögöttetek a kutya ezerrel fröcsögtet :lol: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: !

Ha Miron a továbbiakban is ilyen tehetségesnek ígérkezik, átküldheted edzeni, apa gyerekeket is vállal :wink: :D :D !

Katy!

Sajnos sokakat gyötör ilyenkor a gyomorsav, főleg, ha "magasan" fekszik a bébi! Renie-t szedhetsz rá, bár az nem valami hatásos, a Salvus vítről én is jókat hallottam :wink: !
Enyémfiam ugye eléggé lent vackol, emiatt viszont igen gyakran kell pisilnem, és mikor beleboxol a hólyagomba, olyan érzés, mintha menten bepisilnék :roll: ...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Most miközben írtam, fura zizegő hangot hallottam az előszobából... Kimentem megnézni: egy bazinagy cserebogár támadta a spotlámpát :shock: :shock: ! Én nagyon fosok a cserebogaraktól (ilyenkor pár napig, alkonyatkor ezrével vannak :evil: ), szóval egy flakon chemotoxszal igyekeztem kellő távolságból jobb belátásra bírni :twisted: ! Miután úgy éreztem, hogy nem jelent rám valóságos veszélyt (mert amúgy igen :roll: ), még jól odacsapdostam apa cipőjével is :twisted: :lol: :lol: :lol: !
Győztem! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Megjöttünk Zegről. Egész jó volt, Marci nagyon örült a nyuszi hozta apróságoknak. :D

Boo, hát ez nem hangzott valami jól. De nekem is szokott ilyen lenni, hogy felgyorsul a szívem, sőt kezem-lábamból is kimegy a vér elég sokszor, de mondjuk ájulásos téma még nem volt. Szerintem simán lemehetett a vérnyomásod, és ugye akkor gyorsabban dolgozik a szív. Nálam Marcival is volt, így abszolút nem volt furi, szülés után el is múlt. Azért vigyázz magadra és ne lépcsőzz.

Dodi, mintha magamat láttam volna az írásaodban. Egyszer egy poloska miatt zárkóztam be a nagyszobába, és hívtam Apát siessen, mert egy potenciális veszélyforrás leselkedik odakint rám. :lol: :lol: :lol:

Gabi, nekem baloldalt lent szokta hallani, meg a dokim is ott találta meg múlt héten.

Ancsurti, tök helyesek vagytok a pároddal!

kispiskóta

Boo!

Vigyázz Magadra! Kis dobozos Hoches C legyen Nálad mindig (ha a cukrod véletlen alacsony az jóóóó, a melegben simán előfordulhat, főleg ha közben "edzel"), meg szőlőcukor, na meg víz.

Dodi! Cserebogár :lol: Én általános iskolában (4-es voltam) beletettem az ofőm hajába 2 db-ot (kb. olyan hosszú haja volt mint nekem most, valamiért mérges voltam rá és kipróbáltam a versenyt :wink: :lol: ) Á, nem kaptam beírást.... :cry: !

Ancsurti! Nagyon szépek vagytok!!! Nektek sem lesz picike a Baba..jó magas a Párod!

Egy pár fotó....nem elájulni a Kisgömböctől :lol: :lol: Kép Kép Kép -gyerek felöltöztetve :lol:

Kép -Gyerek profil

Úúúúúúúúúúúú meztelen Gyerek szemből...extra giga-mega Kép

Kép ---APÁVAL :wink: :)

Tickerplayground.com
breki76

Azt hiszem, nálam kezd kiteljesedni a fészekrakó. 8) Most ezerrel pakolok és tervezem a konyha szétverését. :D Szorít az idő, mert bébivel nem akarok a fürdőszobában mosogatni vagy sittes zsákokon átesni, de ezt a melót igazából csak jó időben lehet csinálni. Meg azt is el kéne már végre döntenem, hogy cseréljünk-e ablakot. Azon már évek óta gondolkodom. :lol:

Katy,
A tej vmennyire semlegesíti a savat. Nálam vmilyen indokból langyosan jobb. Nilacid is jó rá, gazdaságosabb, mint a Rennie és ugyanazt tudja.

Boo,
Eléggé úgy hangzik, hogy leesett a vérnyomásod. Alacsony szokott lenni? Az ájulás arra kényszerít, hogy vízszintesbe kerülj, akkor jut elég vér az agyba, az a legfontosabb szerv mégiscsak. :wink: Ilyenkor nem kell megijedni, hallás, látás teljesen kieshet. Az a legijesztőbb az egészben, ahogy a tér kezd beszűkülni, de ez sem veszélyes. Gyorsabb szívdobogás szintén az agyat segíti. Ha megnézi vki a pulzust, vszínűleg nem érzékelhető a csuklódon. Ha a víztől jobban lettél, akkor vszínűleg kiszáradás közeli állapotban voltál, amit még a minimális fizikai erőkifejtés tetézett, és KO. Tudatosan próbálj 1-2 óránként inni, főleg, ha egy kicsit melegebb van. A terhesség, a vége felé iszony terhet jelent. Nekem alacsony a vérnyomásom, így alapból is előfordul nálam. :? Elég pocsék érzés. Bébike nem sérül. Ha megint előfordul, várd ki, amíg elmúlik, magától rendeződik.
Vashiány? Vércukor is lehet, de azzal nincs gondom, nem igazán ismerem a tüneteket. Ahogy a többiek is írták, szőlőcukrot, mint leggyorsabban hasznosuló energiaforrást szokták ajánlani.

Hgabi,
:? Gyógyuljatok meg mihamarabb. Normaflore-t szoktál adni? Gyógyi után a tej elég megerőltető, ha még nem állt helyre a bélflóra.

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

Boo,
Ahogy írsz, adrenalin szint az egekben. :lol: Az tuti a leghatásosabb vérnyomásnövelő.
Én egyszer buszon lettem így rosszul, nem voltam terhes. Kapaszkodtam a fogantyúba és a kezem szép lassan eltűnt a szemem elől. :? Valaki átadta a helyét, leültem. Mikor magamhoz tértem, láttam, hogy terhes. Jellemző, ki vesz észre ilyesmit. :lol:
Inkább legyen alacsony a vérnyomás, mint magas. :wink: Ha érzed, hogy kicsit szédülsz, gyorsabban veszed a levegőt, próbálj meg leülni valahol. Ha eddig nem volt ilyen gondod, akkor a terhesség végével el fog múlni. Addig meg már nincs sok hátra. :lol:

Kép KépKép
lorca

Boo!

Be....m a röhögéstől ahogy olvastalak. Te Apa és a rovarok....cuki lehet. Nálunk ez úgy van, hogy én a pókokat rühellem...olyankor óbégatás, erre jön Párom és kézbe veszi a rovart, majd kiviszi a lépcsőházba és kidobja az ablakon :wink: :roll: Először sipákoltam, hogy mit csinálsz??? Mondja, nem öljük meg...na jó, de ha egyedül vagyok, én agyonvágom az tuti (szegény állat)!

Ja amúgy a takarítás ügyhöz nem tudok még hozzászólni, mert még nem házban lakunk...szóval itt is 50m2 van, viszont Apa (amióta Prücsi a pociban van) nem engedi (pedig direkt van gumikesztyű, hogy a vegyszereket azzal tapizzam). Múltkor amikor nem volt itthon port törölgettem és jól lecseszett, hogy mit hajolgatok, gebeszkedek??? Na de azért hozzáteszem, hogy Ő nincs állandóan úton, mint a Te Párod. Sokat van itthon és mondjuk így érdekes látvány lenne, ahogy ül a TV előtt egy sörrel a kezében (nem is ivott alkoholt, amióta babát várok, azt mondta, ha megszületik majd akkor megünneplik a barátokkal) és én meg a görögdinnye hasammal csuszpitolom 1 napig a lakást (azt hiszem ilyen pasihoz hozzá sem mentem volna). De amikor nem vagyok kisgömböc, akkor megosztjuk a takarítást és úgy pikk-pakk készen is vagyunk...

Jaj a ruhatár...nálam már régen így van :wink: mi az ami még feljön...de a többi már zsákokban a házban leledzik :lol: . Szóval így most jó, mert a Prücsi cuccai meg az én szekrényemben vannak (mert azokat addig nem visszük oda, amíg nincsenek készen a szobák, ne porosodjanak, még dobozban sem!!). Hát igencsak leredukálódtak az öltözködési lehetőségek az tuti!!! Viszont mivel nem járok dolgozni így nem is kell minden napra más ruha (naci, vagy szoknya). Felsőből van 10-15 (majd megszívom, mert többé már normál állapotban nem lesznek jók), de nem akarok méregdrága kismamacuccokkal berendezkedni. Meg amúgy is, lehet, hogy Ketteske pont eltérő időben jön majd (mondjuk télen). Még 13 hét...ha arra gondolok, hogy mennyi intézni való van, akkor nagyon gyorsan eljön, ha meg arra, hogy már hogy megpuszilgatnám, akkor meg még olyan sok :cry:

Amúgy igazad van...hatalmas GÖMB Apa is azt mondja, odatettem a 12 hetes fotót (pedig én már akkor is nagynak éreztem, hát röhej az eltérés, mintha nem is lennék Babás) Kép ..ilyen volt...és olyan lett :lol: :lol:
Májusban jönnek Szüleim, kérdezte Párom: "Anyukádék nem fognak elájulni?" Megkérdeztem Anyut, mire azt mondja: "Én is voltam várandós és nagy volt a poci...úgyhogy nem" :roll: :wink:

No ebéd után "megsétáltatjuk" Kisgömbit is :lol: :lol: ! Mindenkinek szép napot!!

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok Lanyok!

Csendesen toltom a husvetot a korhazban...Csutortokon nagyon varatlanul, es nagy oromomre hazaengedtek...de nem tartott sokaig az oromom, szombaton vissza kellett jonnom...megin barnas verezgetes, aztan ejjel -itt a korhazban mar-kicsit erosebb es piros, na akkor nagyon beszrtam....jott a doki, vettek vert, vizsgalat, aztan csillapodni kezdett szerencsere..aota mulik megint, es ujra csak barnas..Nem is a hazamenetelre koncentralok mar, hanem csak arra, hogy babuka meg egy darabig benn maradjon. Csak pisilni kelek fel, es probalok pozitivan gondolkodni, es a korulmenyek ellenere kiegyensulyott maradni.
Biztonsag kedveert kapok 2 szteroid injekciot, hogy erositse baba tudejet, ha ne adj' isten koran kellene megszuletni. (Ez csak abban az esetben, ha levallna a lepeny) De mindent elkovetek, hogy ez ne kovetkezzen be...
Boo, 13 het....igen mar nem sok....nekem most mondjuk egy ororkkevalosag... :lol:
Szerintem veled az tortenhet, ami nekem volt Raniaval. Nemely esetben a baba igen rossz helyen fekszik, nyom egy foeret a hasuregben. Ilyen koru terhes lehettem, mint most te, el is ajultam, vittek a korhazba. Akkor peldaul nagyon sokszor volt emiatt legszomjam is, nehezen tudtam a helyes poziciot az agyban megtalalni...most ilyen gondom nincs....van mas!!!! :lol:

Breki! ezek a spiritualis pasik...apa is oda-meg vissza spiritualis dolgoktol, hunduizmus, buddha, minden fele...termeszetesen pok nalunk is szepen utnak eresztve a fube...es termeszetesen vegetarianusok vagyunk! :lol:

Tovabbi szep husvetolast nektek!

Niki
Vendég

Ja, es foto-dicseret: Breki es Ancsurti, nagyon szep kismamak vagytok a kispapakkal egyutt!!
Vendég

Sziasztok!

Koszi a legzesfigyelos hozzaszolasokat :wink: !!!Megprobalunk elmenni majd egy eloadasra evvel kapcsolatban...

Gabi:A merleges dolgot igy gondolom en is,aztan meg semmi sincsen veszve ha kesobb netan kellhet...Remelem azert nyugalomban tellik a husvetozas...Remeljuk visszafordul hamarosan baboka,mig van eleg helye,hogy ne kinozzon nagyon a tornamutatvannyal...

Boo:Mi kutyaink is fostak a csontoktol,aztan meg szorulasuk lett :roll: Remelem jobban van mar...
Na ez az ajulos sztori nem semmi egy elmeny lehetett!!!Apa ugyesen helytallt!!!Fogadd meg a tanacsokat,legyen keznel szolocukor,udito!!!!Es semmi lepcsozes...en is azt hittem hogy birom,de mara cipo felvetele is komoly szivdobogast okoz :oops: mostanaban.
Jol megoldottad apaval a locsolasi kerdest :lol:
En sem hiszem hogy mutogatni fogom a kepeimet ippen a szulest koveto percekrol..hacsak nem bombaformaban leszek....de ketlem,ahogy vizesedek,puffadok...

Katy:Gyomorsavam idonkent kinoz,idonkent szerencsere sehol...
En akkor beveszek savlekotot,az segit...de eldonteni mikor mitol van....Most pl.nem kinoz a sonka :lol: :lol: :lol:
De ha valami porkolt szeruseg van,akkor igen jon a baj...
Jobbulast!

Norka:Jo vasarlast kivanok,es jo mozizast!!!
Vettunk par dolgot,de foltvarrasos dolgokat lehet a neten rendelunk,mert talatam jo aron,van benne takaro,zsebes tarolo,meg egy csomo minden :lol: :lol: :lol:

Hendegabi:3.790.- a konyv ara,Aposom szerezte be valahonnan...
Remeljuk mar jobban vagytok!

Utalom a cserebogarakat :evil: !Es a pokokat!!!

Kispiskota:Koszi :oops: !Nagyon varom am hogy Hangaval tojasokat fessunk apanak :lol: :lol: :lol: !Jo lehet kicsikkel unnepelni,valahogy atertekelodik minden....

Breki:Nagyon formas vagy!Szep a pocod,es aranyosak vagytok egyutt!!!
A felsod meg kicsit a babakocsi mintazatara emlekeztet....ugye???

Lorca:Hajra az atalakitashoz!!!Nekem is kene egy nagytakaritast csinalni...de az ablakokkal meg varunk picit,mert azert eseget az eso meg a kozeljovoben...raadasul annyira nehez szetkapni az ablakokat.Ilyen dupla-elhuzhatos ablakok vannak itt,plusz van egy szunyoghalos keret is benne...attol en mar szetszedni sem birom...
Majusban nekiesek a lakasban talahato uvegablakoknak,es minden feluletnek...most meg csak rendben tartom :lol:

Niki:Annyit gondoltam ratok,es kozben leselkedtem a masik topikban :wink: Sajnalom hogy igy alakult,oriasi kitartsat kivanok neked!
En mar az allando itthon lettol is kivagyok,nemhogy bezarva egy korterembe...De tesokaert mindent!!!!Ne pityogj azert,rendben lesztek!!!Latom azert a laptopot be tudod vinni,mar az is valami...es hogy apa es Rania ennyire surun be tud menni hozzad!!!!Ugyesen!
Ritka az ennyire spiritualis pasi,inkabb a lanyok ilyenek.De ha meg van ilyen ,akkor aztan azt komolyan is veszik :wink:
Pont a napokban volt a Het ev Tibetben c.film.Amikor szedegetik a gilisztakat az epitkezesen,nehogy megseruljenek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Es temetik at oket mashova :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
En azert kinyirom a pokokat :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ancsurti

Lehet ma lelepek egy kicsit...szepen sut a nap...csak hideg van.
Itt sokan 3 fokban mar poloban,pacskerban nyomjak :shock: :shock: Azert ennyire nincsen joido..mert sut a nap!Nem is ertem...ezek nem faznak meg?Nincsen felfazas pamutnaciban,papucsban?
Persze elotte gyorsban mosogatok,aztan delutan mosok egy nagyot...itt mar nincsen husvet :( Munkanap a javabol!

Kép
Kép
ancsurti

Na jo megneztem:kemenyen 5 fok van :roll: !Meg egy tizes hozza es azt mondom belefer aprilisban....
Mitisvegyekfelhogynefazzak :roll: :roll: :evil: :x :? :?:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti! Jó hideg van nálatok basszus!

Nekem már a szeplőim is kijöttek az orromon, olyan erős napsütés van itt napok óta.
Ma erkélyt takarítottam, be is kentem magam naptejjel. Amúgy is elég fehér a bőröm, meg napallergiám is van, de most terhes-fehér vagyok. Úgyhogy nem árt az elővigyázatosság.

Én a hülye savammal küzdök egész nap. Tegnap éjszakára bevettem egy rennie-t, tök véletlenül találtam itthon egyetlen egy szemet. Aránylag jól aludtam. Aztán reggel kezdődött előröl. De ma már nem a sav jött a torkomig fel, hanem olyan iszonyatos fájdalmaim vannak a nyelőcsövemben végig, hogy életemben nem éreztem ilyet.
Délután elmentünk a gyógyszertárba, vettem rennie-t, meg Salvus vizet.
Egyik sem használt eddig.
Az előbb Anyuval beszéltem, és már olyan feszült vagyok ettől a folytonos maró fájdalomtól, hogy elsírtam magam a telefonban. Szegény most meg van ijedve. Azt mondta, hogy holnap menjek le a háziorvoshoz, hátha ő tud valamit adni, ami használ. Úgyhogy holnap lemegyek hozzá. Úgyis kellett volna vele beszélnem, mert a vérképem is nagyon szar, több rajta a csillag, mint az égen.

Na, jól kipanaszkodtam magam.... :cry:

Egyébként ivott már valaki Salvus vizet közületek? Szerintem a záptojásnak jobb íze lehet. Valami iszonyat. Rá van írva, hogy kortyonként kell inni, de szerintem másként nem is lehet, olyan irdatlanul rossz. 1400 mg/l a nátriumtartalom, szóval már eleve olyan, mintha folyékony sót innék. Ebből kell 2-3x inni egy nap fél decit. Majdnem elhánytam magam. Az aloe gél semmi ehhez képest, pedig annak sincs jó íze.....

Kép
katy76

Ancsurti!

Nem semmi az időtök, küldök egy kis meleget!!!!

Boo!

Nem gond, nyilván attól függ, hogy ki hogy érzi magát...én sosem hánytam, viszont a mai napig émelygek...igazán csak a derekam fájt nagyon-nagyon, de azt Apa simizte, meg most ez a dagadás (bár lekopogom, most napok óta nincs, mert feltett lábakkal alszom...szopipárna lábtartóvá avanzsált :lol: ! Nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fogom bírni a várandóságot, nyilván van akit jobban megkínoz a dolog (van aki végigrókázza, vagy végigfekszi a méhszája miatt). De végül is elég kereszt ez a cukor is....de persze egyetértek, hogy a legjobb a rugi-bugi...imádom...és ha elkezdek Neki szövegelni, rögtön rúg, érzi a hangomon, hogy Hozzá szólok, na meg ha ráteszem a pocra a kezem és így ujjbeggyel megpaskolom.......húúúúú mindig huncutkodik...Párommal nevetjük, mert olyankor mozog a pocak piszkosul!!! Már azt várom, amikor majd hullámzik, vagy a talpa már kivehető lesz :lol: . A rucik miatt meg ne aggódj, a kismama cuccok drágábbak, így a szülés után majd beszerzünk új dolgokat...a várandós dolgok meg megmaradnak (következő Bébinél még kevesebbet kell majd venni és sokkal több cucc lesz)...

Már én is annyira megpuszilgatnám mindenét a Picinek!!!!! Türelem Gyerkőcöt terem---új magyar közmondás :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Katy! Nagyon sajnálom...ahogy olvaslak, biztos nagyon vacak lehet....Előtte nem volt bajod a gyomroddal?????? Reflux vagy ilyesmi???

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! :)

Csak, hogy elrontsam az estéteket beköszönök, hogy megjöttünk. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap pofavizitre megyünk( :evil: :evil: :evil: :? :? :? :? :? ), aztán már csak egy kis(?) idő és írok majd én is.

Most csak annyit, hogy ha szőlőcukor esetleg nem is, de folyadék (lehetőleg szénsavmentes ásványvíz) KÖTELEZŐ felszerelés kismamáknak és szigorúan kézügyben. Úgyhogy boo-nak ejnye-bejnye ( :roll: ) (és azért öröm persze, hogy jól van :wink: ), booApa pedig kihúzhatja magát, mert nagyon ügyesen helyt állt. :wink:

Kép
Kép
200907?

Nem, nem volt ilyen problémám soha, se reflux, semmi.
Az első három hónapban, amikor sokat hánytam, akkor volt, hogy sok volt a savam, de az más érzés volt, akkor egyszerűen csak érzeztem, hogy sok a sav. Ez most egészen más...
Remélem, hogy holnap a háziorvosom ajánl valamit, vagy a Petra arrébb húzódik, mert Anyu szerint lehet, hogy az epémet nyomja, és attól van ez. Péntek este kezdődött, azóta szüntelenül ez van.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Szerintem itt az ideje, hogy kivedd a hűtőből a Jana vizet, a szekrényből a szőlőcukrot, és betedd a táskádba őket! Ott nagyobb hasznát veszed, majd meglátod! :D

A tej sem használ, ráadásul a hideg kiráz az ízétől. Azt olvastam egyébként, hogy a tej csak rövid távon segít, aztán még rosszabb lesz tőle. Ráadásul állítólag ami lúgosít, az a biotej, meg a nővényi tejek. De mindegy, mert az ízük egyformán szar.
Éjszakára majd beveszek egy újabb rennie-t, aztán holnap majd a dokim megmondja, hogy mi legyen.
Én nem gondoltam, hogy ilyen nehéz is tud lenni. Eddig olyan jól voltam, tele energiával, most meg.....
Na mindegy, legkésőbb 3 hónap múlva elmúlik ez is....

Kép
katy76

Véletlenül hosszú ő-vel sikerült írnom a növényit.... :?

Kép
katy76

sziasztok!

Teljesen nyilvánvaló módon csomó mindent elfelejtettem mire végigolvastam, de azért igyekszem... :roll: :D

Boo!

:lol: :lol: :lol:
Épp eszembe jutott, hogy apa engem meg sem locsolt, de miután olvastalak rájöttem: ő is arról a vidékről származhat, mint te... :roll: :lol: :lol: :lol:
(Én is ilyen "locsolást" kaptam reggel 8) )
Rovarok: enyémapa legalább olyan bátor, mint én, de mivel én alkalmatlan voltam a fejlődésre, kénytelen volt ő összeszedni magát, mert valakinek ugye meg kell küzdeni a halálosztó rovartömeggel, és mégiscsak ő a bengakirályfi,én meg a töpörödöttkirálylány :roll: :lol: :lol: :lol: !
Végülis belefért teapáról a képbe ez is: biopacsker, szopipárna, kanapéraugrálás.... :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: !

Breki!

Szép nagy a pocak, és édik vagytok apával :wink: ! A farmerod meg tökre tetszik, hol vetted? :D
Én is néztem a 12 hetes fotómat nemrég: hááát, nem tudom, mire vertem magam :lol: :lol: ! És a mostanihoz képest a 40. heti is brutál lesz :shock: :D !
Én is hétvégén tettem fel iwiwre új képet, megmutizom:
Kép

Amúgy nálam rettentő sokat számít a ruha: a fekete így is slankít, de a mell alatt vágott, "kismamis" fazonokban már olyan vagyok, mint egy bojler :lol: !

Katy!

Sajnálom a kellemetlenségeket, szerintem a védőnő, vagy a nődoki még hatékonyabb lehet, elég gyakori ez a kismamiknál :wink: !

Niki!

Szomorúan olvasom a történteket, de hála Istennek, jó helyen vagy megint :wink: ! Vigyázz magatokra, és légy erős!!! :D
Gondolj csak bele, mire hazamész apa tökéletes anyapótlékká növi ki magát, és Raniának sem lesz olyan megrázó, hogy nem mindig vele foglalkozol :wink: ! Csak sejtem mennyire nehéz lehet nélkülük, de a gyerekek meglepően jól viselik az ilyesmit, ne aggódj :wink: :D !

Azt már meséltem, hogy a kisnyúl előszeretettel rúgdalja a jobb lengőbordámat, erre képzeljétek, tegnap szeretkezés után nem sokkal simizem a pocakom, és akkor vettem észre, hogy ugyanott, jobb oldalon felül egy nagyobb ökölnyi (bazinagy!!!) dudor van, és tök "feszes"! Rendesen kiemelkedett a "síkból", elképesztő volt!Először ilyen fejem volt: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: ! Aztán egyértelműen éreztem, hogy a feneke az, mert rugdalt, ahogy simiztem :D ! Azt hittem megzabálom :D ! Simán be is aludt így, de lejjebbtessékeltem (mégiscsak lejjebb van a valódi helye),és éreztem, ahogy kotor a kis kezeivel-lábaival, ahogy fészkel :D :D :D ! Annnnnyira tündéri volt!!!! Eddig is rúgdalt, meg minden, de most egyéltelműen a "kezemben volt", éreztem, hogy mekkora (lehet)....Annyira jó érzés volt! Állítólag ez egyre gyakoribb lesz :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Deee, itt vagyoook :wink: :D :D !
Már szombat este itthon voltunk, csak tegnap kocsikáztunk, meg fagyiztunk délelőtt, aztán meg jöttek apa barátai grillezni, meg vedelni :roll: :lol: :lol: :lol: ! Ma is csavarogtunk, meg délután szunyáltunk egy nagyot :wink: (apa kicsit másnapos, én meg simán terhes :lol: )!
Ja, erről jut eszembe: enyémapa azóta sem dohányzik ám, már 4. hónapja (január 1. óta :D ), és nem is kávézik, egészségesebben kajálunk, én ugye nem iszom, és ő is csak ritkán sörözik :D !
Ő eddig is 11 körül aludt, de én eddig totál bagoly voltam: 1 előtt nem aludtam, és későn keltem, mostanra meg legkésőbb 11-kor alszom, és 8 körül magamtól felpattanok (apa már 7 körül :shock: )! Tiszta gyerekbarát párocska lettünk :wink: :lol: :lol: :lol: !

Én most nagyon élvezem a terhességet, ez a legjobb rész nekem :D :D ! Az elején én eléggé kész voltam, simán "eltekintettem" volna attól a résztől, és lassan a pocak is kényelmetlen lesz majd, meg fájni fog ez az,szóval azt se nagyon várom :roll: ! Az lenne a tuti, ha az egész terhessg "második trimeszter" lenne :lol: :lol: !

Ja, és én sem értem az "egyperces" fotókat iwiwen, az azért nagyon intim szerintem :roll: ! Valószínüleg akkor, az amúgy nyilvánvalóan gyönyörű kisfiam olyan lesz, mint egy pofásabb disznósajt (bocsi, de tényleg olyanok :oops: :oops: ), és tuti én se lennék akkor dobogós, még a Miss Karancslapújtő 1946 szépségversenyen sem :roll: :lol: :lol: :lol: ! Mondjuk olyan ismerősöm is van iwiwen, akiről azt hittem császárral szült, mert a párperces fotón a gyerek még totál gyűrött (a drága), Nati viszont jobban ki van simulva, mint én egy átlagos ébredéskor :shock: :lol: :lol: ! De azért nem ez a jellemző!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Koszonom lanyok a biztato szavakat, nagyon sok erot meritek belole! Ma kaptam a masodik szteroid injekciot, nagyon fajt. (Kettot kaptam, ha baboka ne adj isten koran jonne, ne essen ossze a tudeje) De ez nem fog megtortenni, mert ma beszelgettunk, es maegallapodtunk, hogy nagyon jo neki mami pocakjaban, es benn marad meg 2 honapot! :D
Rania nelkul iszonyu nehez, de azt programoztam magamban, hogy o mar itt van velunk, boldog es egeszseges, most a testverkere kell koncentralnom, es nesokara minden a regi kerekvagasba kerul.
Apa szuperul helytall, foz, mos, takarit, Raniat szuperul ellatja, emiatt nem aggodom egy cseppet sem.

Katy! A Rennie-bol nem eleg beszedni egyet. En negyesevel szoktam...Szinte korlatlanul lehet szedni, de ha en 4-et bekapok mindig helyrejovok!

Dodi, nagyon-nagyon csinos es szep vagy...es milyen fiatal...Elso "babamat annyi idosen szultem, mint te, o most mar elmult 16..... :roll:
Vendég

Csajok! Valamit akartam kérdezni, de elfelejtettem ( :oops: :oops: :oops: :? ), viszont hatttttalmas dolgot találtam fel. Biztonsági öv lehúzó helyett kispárna! :idea: :P
Jó, hogy nem vezetek és most is csak hátul ültem középen, de tök jól esett, hogy kispárnát tettem a pocimhoz. (Most már csak azt kéne valahogy megoldani, hogy a melleimet ne zavarja az öv. Alapból is mindig agonizálok, de most méginkább. :x :x :? :? :? :? )

Vígasztalásul pedig üzenem mindenkinek, akinek valamilyen gondja, baja van a terhességgel, hogy Zorán is megénekelte: "Hogy értsd, egy pohár víz mit ér
Ahhoz hőség kell, ahhoz sivatag kell
"
Kitartás mindenkinek! :wink:

Kép
Kép
200907?

Eszembe jutott, hogy mit szerettem volna kérdezni! :D :D :D
A Duna House ingatlanközvetítő ügynökségről van valakinek bármilyen tapasztalata, véleménye? :?:

Kép
Kép
200907?

Dodi!

Nagyon csini vagy! És tényleg milyen fiatal...tök jóóóóó! Amúgy nagyon jó ez az életforma váltás, végül is példát kell mutatnunk a Gyerkőcnek....meg a Te bioritmusodat veszi át (na jó nyilván eleinte éjszaka is kel) de később azért nem lesz mindegy, hogy Ő is alszik már mire Te, vagy még fent kukorékol, hiszen Anya is így csinálta a prenatalis időszakban!!!! A cigi meg szuper, hogy leszokott Párod....az egészség az első, na meg nem kevés pénz is!!!! Szóval nagyon szupi! Azért én már várom, hogy majd egy jó pohár Gere-vel koccintsunk Apával a Prücsök megszületésére! Én is szerettem a jó bort!

Niki!

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok! Megy a hatalmas drukk!!!!! Minden ok lesz és ott a legjobb helyen vagy, ha már így alakult!!!!! Bent fog maradni a Kicsi! Jól teszed beszélgess Vele és biztos hallgatni fog a Mamijára :wink: !!Sok ++++++++++++++++++energiát küldünk a Bébikével együtt!!!!

Tickerplayground.com
breki76

jaj Dodi! A farmer H&M-es és a vaterán vettem még az előző Babánál használtan 3.000,-Ft-ért. És vettem egy nagyon cuki kertészt is C&A-s volt azt is a vaterán, mintha vadi új lenne 2.500,-Ft volt! Nagyon jó vételek voltak, ki is használtam őket Aktívkánál!

Tickerplayground.com
breki76

sziasztok!

Boo! Tessék jobban vigyázni magatokra. Még jó, hogy szerencsésen sült el ez az ájulásos dolog. :!:
(Valld be, hogy csak nem akartad te feltakarítani a kutyakakit és azért volt az egész! :roll: )
Jó, viccet félretéve: újat én se tudok mondani, de igyál, igyál....

Mi is jobban vagyunk egy kicsit. Úgy látszik, tegnap kihánytunk minden feleslegeset, és végre sikerül a jobbulás útjára térnünk. Szerencsére tök jó idő van, eleve jobban érezzük magunkat.
Ancsurti: én megfagynék, ha még mindig 5 fok lenne.

(A lányom most ütött le: szobateniszt is hozott neki valamelyik abbnormális nyuszika :evil: )

Végül egy kép a mai kirándulásunkról: a vasi múzeumfaluban voltunk, meg volt mellette valami ilyen búcsú féle, amit persze a Nóci nem engedett kihagyni.
Kép
A nagylány a Vivien, akiről már írtam.
Breki szépséges pocijához (és alakjához) képest én tipikusan széle-hossza egy kismama vagyok. Ez a gatyó se túl előnyös.
De a csöcs-méreteken most még én is elcsodálkoztam :shock:

Kép
Kép]
hendegabi

Niki!

Köszönöm, aranyos vagy :D ! Látod, milyen jó, hogy vagy egy kamasz, gyakorlatilag önálló lányod, és még mindig bátran vállalhatsz kisbabát :wink: :D ! Mi úgy szeretnénk, hogy most kis különbséggel kettőt, aztán később (6-8 év), ha úgy jönnek össze a dolgok, még simán jöhet egy harmadik is :wink: !

Nagyon büszke lehetsz a párodra, hogy ilyen jól helytáll! Persze, a szükség nagy úr, de szerintem ez akkor is nagyon jó dolog egy pasiban :wink: :D :D !

Breki!

Bizony, a kisnyúl már most rendet teremt a kis életünkben :wink: ! Én elev úgy terveztem, hogy a terhesség második felétől felveszem a "neki szánt" ritmust, mert épp a napokban kezdik érzékelni a nappalokat-éjszakákat, és lassan kialakul későbbi bioritmusuk. De ehhez semmilyen erőfeszítés nem kellett, tökspontán átálltam erre! :D (Lehet, hogy ő irányítja :roll: :D ). És pont úgy terveztem, hogy 8 órai kelés, és arra is áltambemagamtól :D !
Én a borivást gyakorlatilag parancsba kaptam (heti egy-két deci) a vérszegénység miatt (a vas sehol nics hatékonyságban a borhoz képest), és időnjént ittam is egy-egy pohárral, de mostanában nagyon nem csúszik,szóval nem is erőltetem... De ha te kívánod, nyugottam megihatsz egy pohárkával, mert az sem véletlenül van! Lehet, hogy pont a véred miatt, vagy csersav, vagy akármi.... :wink:

Asszem ideje felnéznm a vaterára :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szép napot!

Nagyon jól telt a nyúlnap ! Párom szüleinél voltunk vasárnap ebédelni, sétáltunk, barátainknál voltunk társasozni ééés nem utolsó sorban lustálkodtunk. :D :D :D

katy és szisz

köszönöm a gyors reagálást visszér ügyben és várom a dokineveket és telefonszámokat. Előre is köszönöm !!!

ancsurti

5 fok ??? :shock: :evil: :evil: az még nagyon kevés, küldök neked meleget...még nem tudom hogy...de küldöm

Ahhoz képest, hogy egy hónapja még nyavalyogtam, hogy nekem tök kicsi a hasam, most kussolhatok :D HATALMAS lett és nagyon tetszik, de azért már meggátol pár dologban, vagy legalábbis gondolkodásra késztet, hogy másképp csináljam. Egész hétvégén pacskerban mászkáltam , így megszünt a kellemetlenség a cipő/csizmafelhúzással. Húúú minő megkönnyebülés :D :D :D

Jaaaj, kaptam/kaptunk párom szüleitől pólyát.Tök aranyosak, de én mégsem örülök, mert mózesben akartam kihozni a kórházból Zsombit és az a pólya 40 fokban szerintem k....a meleg.Na mindegy, úgyis úgy lesz ahogy én akarom, csak tök nehéz így kezelni ezeket a dolgokat.Mert mondjuk én megkérdezném, hogy gyerekek szeretnétek, ha szereznénk Manónak pólyát(vmi ismerőstől, és tök szép, DE ) ??? Erre elmondhatnám , hogy szerintem meleg lesz nagyon és köszönjük , inkább NE . Ehelyett itt a pólya , ugye milyen szép ? Na ebbe FOGJUK kihozni a kórházból. Szóval ebbe :evil: :evil: :evil: Na igen és Fogjuk ! Hát nem Fogjuk, mert én azt szeretném , ha csak Apával hármasban jönnénk el , hoznánk el és itthon az első napot is csak együtt töltenénk, élveznénk az első perceket, órákat itthon. Na miután hazajöttünk ezt el is mondtam Apának és tök aranyos volt, mert igazat adott nekem. Mondtam, hogy én nagyon szeretem az Anyukáját, de egyszer hozom haza az első gyermekemet és annak minden percét ki akarom élvezni az Apukájával.

Kövezzetek meg , ha velem van a baj, de én így gondolom és punktum.Ja amúgy a pólyatémát még nem adagolta Apának :D :D :D ,de majd együtt megállapítjuk , hogy az nagyon meleg :D :D :D

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hendegabi!

Tök jó a kertészgatyó...én is szeretem, de abba azért más az ember formája az tuti! Javulást a Lánykádnak!

Dodi!

Tuti, hogy a Kisfiatok rendezgeti az életet...kis Drága! Jut eszembe, tegnap 23-kor feküdtem amúgy 22-23 között szoktam, hát Babóca azt hittem, hogy a hasfalon távozik (néha olyan, mintha 4 lába meg 4 keze lenne, hirtelen hol itt, hol ott üt-vág, rúg, fúródik). Párom már aludt, mert ma dolgozik, már 5-kor kelt és még nem is gyógyult meg 100%-an. Szóval így suttogva beszéltem a Gyermekhez, közben simiztem. Először mikor rátettem a kezem a pocira elkezdett rúgni, azt hitte játszani akarok biztos....de a simi meg a "fűzés" után megnyugodott. Azért most már van olyan ereje, hogy simán felébreszt!!!

Aztán 3-kor pisi volt, hát Uraság megint velem ébredt...dirr-durr...szóval nem aludtam valami fényesen...na de bepótoljuk....bezzeg most szunyál a kis Lustika!!! Igen én is úgy gondolom, hogy a szervezet jelez, de szerintem nem bírnám meginni, meg nehogy savat termeljen a bor! Viszont nagyon jó tényleg a Párod, hogy nem bagózik..tudod Fiú gyermek ki a példakép: Papa...ha Ő cigizik, akkor az tuti jó....! Bár hozzáteszem, nálunk már régen senki nem bagózott én mégis rászoktam :roll: !

Jó hallani ahogy írod, aztán majd 6-8 év múlva egy harmadik.....igen szerintem is nagyon jó....de én már 6-8 év múlva....nem leszek mai csibe.....szóval nálunk is gyorsan második és max 2 év múlva esetleg 3 Baba. De ha Ketteske Kiscsaj lesz, akkor inkább marad a kettő...ha Kisfiú, akkor azért elgondolkozom! :lol: :lol: :lol:

Érdemes szétnézni a vaterán....persze pestieket néztem, az egyik csajjal a Mammutban taliztunk, ott próbáltam, a másik, meg eljött hozzám...szóval tényleg jól sikerült. Felsőket nem vettem onnan, mert ha nem tipikus kismama felsőt veszel, hanem nagyobb méretű rendes női felsőt, akkor az 2-3 ezer forintból megvan, viszont gatyáknál más a helyzet.... azok meg baromi drágák újonnan...úgyhogy hajrá vatera!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.04.14 07:12-kor.

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszi Boo

Lábikragörcs...sajna most éjjel is volt, de azzal nem is foglalkozom, bár néha sírni tudnék, meg másnap olyan az epicentrumánál, mintha beütöttem volna....hajrá magne B6!!!!

Katy76!

Még az jutott eszembe (bár nem túl kényelmes, de jó magasra párnázd fel a fejedet, Apum a refluxa miatt úgy alszik...szinte ülve), hátha segít, de azért csak kapsz rá valami hatékonyat!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! :D

Először is, köszi Mindenkinek a gratulációt a 4D-s képekhez, másrészt minden pocakos kép nagyon tetszik, szépek vagytok!!! :lol:

ancsurti:a sötétre pácolt fenyő nagyon szép, egy ilyen zöldhöz meg egyenesen gyönyörű, de nekünk a hálóban az ágyakon kívül nincsen szekrény, pedig ha lenne én is olyan színűt vennék. :wink:
Nálunk is elég kicsi a hely, emiatt kellett így megoldanunk. Légzésfigyelőt vettünk, Angel Care, kipróbáltuk, itt volt egy családbarát, ott is kisbabát vár a pár, és kipróbálta a pasas, ráfeküdt a kókusz matracra, alatta a légzésfigyelő, nem vett levegőt 30 mp-ig, nem jelzett, nem tudtuk miért, mivel ha leszállt akkor jelzett. Megkérdeztem az üzletben, az egyik helyen azt mondták, hogy ilyet még nem hallott, hogy valaki ilyen bolond legyen, hogy kipróbálja, de nem is csoda hogy nem működik, mivel kisebb súlynál érzékeli csak, na ezen meglepődtem, mindegy....másik helyen közölte a csaj, hogy ez csak akkor jelez, ha nem szabályos a szívdobogás, vagy ha leállt :shock: :shock: kb. így néztem az már ismét nagy gáz, de mi is vettünk, szerintem én is nyugodtabban fogok így aludni, ha ez van. 8) 8)

hendegabi: jobbulást Nektek! ha nem használtak az alternatív dolgok, akkor csak szedj valami bogyót! Képzeld, le tudtam fényképezni a videóból a képet, de mégsem látszódik a kép, elmenti ugyan de csak egy fekete kocka lesz, miért??? :shock:

Gabi1: akkor bizti, hogy megfordul a picur, na de van még ideje bőven, nekem meg átlósan fekszik. :lol: igaz a feje lent, de mégsem fejjel lefelé, hanem majdnem haránt fekszik. :P

boo: nem lehetett semmi ez a lépcsős jelenet, de nagyon ügyi a párod, bár bizti a szükség nagy úr, de gondolom rendesen megijedt. Nálunk is volt már hasonló helyzet apával, csak akkor még nem voltam pocis, és annak kórház lett a vége, igaz nekem az epém okozta. De ez szerintem is vérnyomás lehetett. Édes lehetett a bébid, ahogy reagált a savanyúra :lol: :lol: Én első 5 hónapban szinte csak savanyú dolgokat ettem, savanyúkáposzta, savanyú citromos levesek stb., és mikor édes ízeket is belehoztam a kajába, hasonló volt a picurnál a reakció, azért megnéztem volna, a kis pofikáját. :lol: :lol:

lorca: védőnő az itt van, és ha hozzá járok, akkor ott doki is van, mivel terhesgondozóban fogad a védőnő. De akkor gondolod szembe szálljak vele? igazából én sem értettem, miért nem jó a bp-i lelet?? :shock: A dokim azt mondta, hogy ctg-re egyik héten szolnokra menjek, másik héten bp, hogy ne kelljen mindig felautókáznom, bár már inkább úgy vagyok vele, hogy felmegyek oda, nagyon elegem van az itteni hozzánkállásból...

Niki: sajnálom, hogy ismét bent vagytok, de nagyon helyes, hogy így fogod fel, és kitartás, a manókáért!! Ott vagytok a legjobb helyen ilyen esetben :wink: ! Ha apa meg ilyen talpraesett, akkor az külön jó, nekem még amiatt is aggódnom kellene. :lol: A párom anno 7 hóra született, igaz 2 kilóval. Igaz most a kislányom 7hósan, még egy kilós sincsen 900gramm kb. Bár tudom ez sem mérvadó, de ne is gondolj ilyenekre, nem jöhet hamarabb még bent kell maradni még, mondogasd Neki, bizti megérti! Én magzatvíz levételkor mondtam manónak, hogy mi fog történni, és hogy ne ficeregjen, és szabályosan húzodott el a tűtől, és nagyon ügyes volt, a doki meg is jegyezte, elmeséltem neki, hogy mire kértem Dorkát, és erre közölte, hogy szófogadó, ügyes gyerek :lol: :lol:

kicsidodi: nagyon szeretem én is, mikor Dorka ezt-azt itt-ott kinyom. De egyenlőre még csak a fejét tudom megkülönböztetni, a fenekétől, kezeket, lábakat még nem, de nagyon nagy élmény, sokszor csak úgy hullámzik a hasam, vagy, ahogyan Neked is, csak egy dudor kifeszül, zabálnivalóak, én is nagyon szeretem!! :lol:

sav: nekem is szokott fennt lenni, és olyankor teljesen tudom mit érzel katy, mert nekem is volt már olyan, hogy szabályosan fájt! Nem is égés, hanem görcsös fájdalom, szörnyű, de a pici nyomja a gyomrot, és emiatt van ez, Renie szerintem jó, de azt bátran szedheted.

biztonsági öv: egyenlőre engem még nem zavar, de a kispárnás megoldás bizti jó, de ha fékezel attól a pici sajna még ugyan úgy megnyomódik. Emiatt is gondolkodom az övterelőn, mivel sokat vezetek, főleg majd most egyre gyakrabban kell feljárni Bp-re.

Ma ha minden igaz elintézzük az apasági nyilatkozatot, megvan a védőnőtől a papír ami kell az önkormányzathoz, utána elhozzuk a komódot, és remélhetőleg össze is lesz szerelve hamarosan, apa 2 óra körül végez a vizsgával, addig elvégzem a bevásárlást, postát, és megyünk babaüzletekbe bnőmmel, aki még most kezd leskelődni a picurkájuknak, kíváncsi vagyok én miket látok meg, ami "feltétlenül" kell.

:lol: :lol:

f.nikici

nikici

ti honnét tudtátok hogy elhúzódott a tűtől a pici???
Én azt olvastam hogy folyamatos UH ellenőrzés mellett szúrnak, a valóságban pedig úgy zajlott, hogy felfeküdtem, UH-val benézték hol a baba kb. 5 mp alatt, aztán szúrtak de akkor már nem volt a hasamon az UH fej. Azóta is bennem a kétely, hogy nem sértették-e meg a babát, hiszen az egy dolog hogy hol volt az ellenőrzés pillanatában, 10 másodperccel később már lehetett éppen máshol is...
Már alig várom hogy láthassam és a karomban tarthassam!!

Breki

Nekem is gyakran olyan érzésem van hogy egy polip vagy valamilyen indiai istenség lakik a hasamban. Ugyanis ENNYI végtaggal csak azok rendelkeznek :D

Szerencsésen túlestünk a húsvéton, idén, életemben először megúsztam a locsolást. Borzasztóan rühellem amikor 20féle pacsulitól bűzlök, attól féltem jelen állapotomban még el is hányom magam.
De úgy néz ki végre a család is kezd leszokni a büdösítésről.
Ha már mindenképp túl kell esni rajta akkor inkább a pohár hidegvizet a nyakamba mint a kölnit.

Boo

Teapa "tömlős" megoldása a legkellemesebb :)
Bevallom, én már kezdek úgy lenni vele, hogy többször gondolok rá mint ahányszor valóban kedvem is van hozzá. Kezdem nehéznek és bálnának érezni magam...

Niki

lelkierőt és kitartást kívánok neked, biztosan minden rendben lesz.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?