Kukucs, itt lennék!
Bogi, ne nyugtalankodj, az ilyen cseppekben is remekül működik az életösztön, nem fog megfulladni. Lénus is csinálta ezt, még mai napig is néha, de már kevesebbszer, hogy cuppogatja az öklét, látszólag tele van a szája, mégis ettől nyugszik meg, és még egyszer sem fulladt meg! Fügcsi sem fog!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezen a rotyiszéken nem győzök csodálkozni, nagyon univerzális. Nekünk csak üldögélésre jó, Léna tegnap 5 nap után kakilt, pedig ült benne minden nap, mégse
Andus, Vera, remélem már kihevertétek, a sokkot, mindkét eset nagyon szörnyű még olvasva is, nem még átélve. Szegénykék!
Julcsi, Hogy ez a Bogyesz milyen kis ügyi! Már régóta akartam kérdezni, de mindig éjszaka jut eszembe, hogy mi van a köldökével? Volt valami orvosi beavatkozás?
Nila , remélem eredményesen zárul a pereskedés, és nem őrli fel az idegeiteket az egész eljárás. OLyan jó, hogy ennyi erőt tudsz meríteni Bazsalikomból
Hanna baba, és Oli is de édesek.
Gjéti, ne aggódj, ha Oli megeszi a tofifit, hatalmasra nő majd
És Jelentem, egyik Álommanó kolléga tábort vert minálunk, nincs semmi gond az alvással, teljesen egyedül, és hamar megy, hason, és buksi letakarva( egyébként Vera, amit írtál, mintha magamat hallottam volna, Léna is teljesen ilyen!)Nem volt egyszrű a tanulási folyamat, de szerintem megérte, hosszú távon fog gyümölcsözni

Tegnap pl 18 órát aludt összesen azelőtt 17-et, szóval kezdi ledolgozni a lemaradt órákat.
Crocus, és Dina, beszéljünk meg valamit szerdára. Mi 9.05-re megyünk, de szerintem hamarabb ott leszünk, mert a 7.38-as busszal megyünk Gyömrőről. Nem tudom ugyan, hol kell leszállni, és hol van ez az ortopédia.
Vendégség-kipihenős nyugodt éjszakát mindenkinek!