Boo, end evriván

!
Ez vagy a mai kor sajátja, vagy ez egy ilyen fórum, de én is voltam 3.

! Összesen két pasival voltam életemben, de az első kapcsolatom olyan intenzív volt (nem szexuálisan), hogy jópárral felért!!! Szakítás után, mikor ő már az új barátnőjével élt együtt, "megnyertem" a szerető státuszt

! Nem részletezem, ez a
sötét folt, de a lényeg, hogy tudom miről beszéltek sajnos

!
Ráadásul a Ricsi fiatalon nagy kujon volt, így mindig motoszkál bennem, hogy hátha... bár sose adott rá okot! Állítása szerint inkább örülnöm kéne, hogy kiélte magát, és tényleg nem vágyik másra, és ebben van is valami, dehát nőből vagyok, na...
Szóval ha már szóba jött: én azért mindig ügyelek arra, hogy heti egy a legnagyobb "válságban" is meglegyen, mert "
üres zsákkal a Télapó sem indul útnak

! Szóval nem hagyok támadási felületet

! Azt pedig sose gondolnám, hogy előre gondosan megtervezve, kitervelve, összehazudva csalna meg, az naggggyon nem az ő stílusa, meg lusta is ilyesmire

!
Amúgy szerintem az a pasi, aki terhesen csalja meg a feleségét, a legnagyobb p@raszt állat a Földön

!!!!! És kétlem, hogy bármelyikőtök párja az lenne, szóval ez most egy ilyen állapot, ami elmúlik hamarosan, inkább arra kell ügyelni, hogy nehogy így maradjon

Mert a női libidó is kereslet-kínálat alapján működik: minél kevesebbszer szeretkeztek, annál kevesebbszer fogjátok kívánni! Nekünk vannak ismerőseink, akik nagyszerű szülők, és nagyon szeretik egymást, amúgy jó (lenne) a kapcsolatuk, de a csajnak a gyerekek óta soha semmi kedve hozzá, még a párterápia sem segített, és ő "csak" a férje miatt nem hajlandó....Szóval a pasi hiába imádja őt, mégis van néha egy-egy kóbor numera

! Közel sem mondom, hogy ez megbocsátható lenne, viszont valahol érthető!
És higgyétek el, sokkal nehezebb lesz életben tartani a vágyat két szoptatás, meg pelenkázás között, mint most, amikor "csak" kényelmetlen a pocak!
Furán hangzanak az én számból ilyen tanácsok, de kevéske tapasztalataim szerint egy pasinak ez ugyanolyan igénye, mint a házi koszt

! És persze kérdezhetnénk, hogy
mi mikor szabtunk feltételeket?, nekik kellett-e valaha ilyesmitől tartani?, dehát a világ igazságtalan, és gyengén hímsoviniszta (ha Istennek van neme, tuti férfi

). Szóval alkalmazkodnunk kell! Nekik ez zsigeri igény, nem úgy ahogy nekünk! Nyilván az agyával felfogja az érveket, és a "bezzeg én..." kezdetű mondatokat, de ettől még ugyanúgy feszülni fog a nacija, és nem tehet róla! Bizony, ennyivel áll közelebb a férfi az állatokhoz

! Szóval én a magam részéről inkább "összeszorítom majd a fogam" (vagy pont hogy nem

), ha eljön az az időszak, minthogy emiatt veszekedjek, vagy azon kelljen filóznom,
apa vajon merre jár...., mikor lehet, hogy amúgy sem leszek önbizalommal teli a hormonok miatt

! Én ezt inkább megspórolom magamnak, ahogy tettem az első trimeszterben is, és túléltem

! Pedig akkor én olvastam irigykedve, hogy nektek simán ugyanolyan

!
Szóval a mostani helyzet miatt ne izguljatok, ez tök természetes, de a jövőre való tekintettel, lehet hogy mégis firtatni kéne a dolgot! Értessétek meg apával, hogy nektek most több időre van szükség, és dobja be magát rendesen, ha akar valamit

! Elvégre nem váltatok jégcsappá, és higgyétek el, nagyon jól esik valódi nőnek érezni magatokat ezekben a hetekben!!!!
Na, de bájos kis szösszenet lett

!