Aprooka: nagyon édes a kollázs Leviről! Nagyfiúsban nyomja!
Most Bence a 80-as ruhákat hordja, de van már neki 86-os, van amelyik teljesen jó belőle (pl. body, rövidnadrág). Hosszú farmerben is olyat vettem most neki, c&a-s, mert alul fel kell ugyan hajtani belőle kettőt, derékban meg állítható, így bízom benne, esetleg még ősszel jó lesz. Bár ki tudja.... Végül is teljesen érthető, hogy ekkora ruhát hord, azon filóztam, mert az egy kilóval nehezebb nővérkéje (igaz, 10 centivel hosszabb), 92-est.
Jó lehetett ez a tojáskeresős móka. Szeretem én is az ilyeneket.
Panna: persze, megérzik ők is a környezetváltozást, biztos ezért volt furi neki a pancsi. Lemaradtam a kérdéseidről, nem tudtam mindent visszaolvasni, de ha valamiben én is tudok segíteni, szívesen.
Ági: nagyon édes Lili! Tök arik, mikor így beszorítják a lábujjaikat a kapaszkodó reflex miatt. Ilyenkor mindig azt mondom Bencének, hogy kis majmom. Múltkor együtt fürdött Dórival a kádban, még ő is beszokta így szorítani, tök arik voltak, ahogy mindkettőnek így álltak az ujjai. A pancsis, koszorús kép is tök ari.
Nekem is kéne venni nyári kalapot Dórinak, csak sajnos ő már nem olyan, hogy megtűrje a fején. Most ari kiskendőt vettem neki a tescoban, ha elfelejtkezik róla, nem veszi le. Bence meg megkapta első (pamut) baseball sapiját. Majmos, cherokee. Tök ari benne!
Amúgy megvannak, most nem annyira komoly betegek, mint egy hónapja, de mindkettőnek kellett éjjel orrot porszívózni, köhögés csillapító kúpot adni. Dóri már nem zihál hál istennek, de sípol a tüdeje. Férjem már ki volt kattanva éjjel, mondja, hogy nincs isten, hogy megint betegek. Mondtam, igazad van, persze, de pont tegnap találkoztunk Emese bölcsistársával, meg mamájával (mama neveli). Egy kisfiú. Most ugye 8 éves lesz. Két éve rákja volt. Most jól van, de nagyon szomorú eseteket mesélt a mama, hogy a kórházban milyen eseteket láttak. Totál kikészültem a témában. Nem szeretek beteg felnőttről hallani, de beteg gyerekről még kevésbé. Mondtam apának, hogy ugye, azért ez a hörgőgyuszi, meg gégegyuszi nem is olyan vészes ezek után.
Hogy kicsit elüssem a szomorúságot. Az állatkertben bementünk a gollira házba, ahol van olyan rész is, hogy üvegek választanak el a gorillától, van ahol ők bent vannak, van ahol kint (mi meg bent). Sehol nem láttunk gorillát, mondtam, hogy nem igaz, hogy nem lát a Dóri gorillát (szegény felállva várta az ablaknál). Ebben a percben, komótosan odasétált egy hatalmas gorilla Dórival szembe és leült. Kb. egy percig ott ült, nézték egymást, persze Dóri először megijedt, hátrahőkölt. De ne tudjátok meg, muris volt és ijesztő ahogy szemeztek!
Na megyek, Dóri szedi szét a lakást. Bence alszik, Emese is itthon van, holnaptól lesz suli csak.
Sziasztok
Szilvia
UI: apukád hogy van Ági?

[/url]

Ismerkedem a fuvel
Hintazom
Nezzetek milyen magasra hozott apa
<