Sziasztok!
Nagyon jók a fotók, ismét! Majd én is dobok sapisat, de még nem csináltunk!
Nem mindig adok rá sapit. Amikor egyáltalán nem fúj a szél, leveszem Bencéről. De akkor napernyő, vagy babakocsi tető éri. Mondjuk a napfény nem árt nekik, jó kis d vitamin forrás. Csak uv sugárzásra kell figyelni!
Valaki kérdezte a babakocsikat. Nekem az egyszemélyes és a tesó kocsi is graco. Nagyon szeretem. Nem nagy, jó minőségű és strapabíró. Én nem vettem külön sportkocsit és mózeseset sem. Nekem tavaly egy szem babakocsija volt Dórinak, a graco és most is azt használnánk, ha nem lenne Bence. De ma pl. Bence utazott abban, Dórika meg már elkezdett motorozni. Ha csak a közelbe megyünk (pl. játszótér, Emese edzése, már nem viszem a tesó babakocsit). Szóval egy a lényeg, szerintem a graco nagyon jó babakocsi és kitart simán, amíg babakocsi kell!
Felicia: örülök, hogy ki tudtatok kicsit mozdulni Dáviddal. Biztos ari lehetett, ahogy a motorért küzdött!
Én szombaton az állatkertben már bekentem a piciket és Emesét is naptejjel, a kilátszó testrészeket. Én mindig 40-50 faktorosat veszek. De nem mindig márkásat, volt már avonos és rossmanos is, és teljesen jó volt az is. Égés még nem igazán volt (Emesénél egyszer-kétszer előfordult, de nem a krém hibája volt. Inkább, hogy nem lehetett kiparancsolni a vízből).
Nyáron egész nap kenni kell őket, amíg le nem megy a nap, kb. 6-ig. De a legszerencsésebb, ha 11-15 óra között nem mentek ki velük!
Zsófi: hogy van Benedek?
Nekem jobban a kicsik, Dórika még hörög (tüdő), meg orra még ömlik, de sokkal jobban van. Azért még elég hisztis - nyűgös. Bence minimálisan beteg.
Irigy-irigy a holnapi talitokra!

Érezzétek jól Magatokat!
Pöttöm: hogy vagytok azóta?
Sziasztok
Jó éjszakát!
Szilvia