A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kata:
nekem 1-2 napig volt "kellemetlen" azóta néha beleszúr, de én a hormonok miatt inkább a hasfeszítést érzem.
Melánia:
ha jól emlékszem azt írta Melcsi , hogy 12e. De javítsd ki Melcs,i ha rosszul emlékszem.....

Akkor elvileg a héten vagy a jövő héten kezd: Julcsi, Csomee, Melánia, (Kata).
Ugye nem hagytam ki senkit? De JÓ kis találkozó lesz. :D :D
Jövő szerdán, majd kiderül kell-e valakinek menni, akkor én is ott leszek!:)

Melcsi: köszi az információkat! Sajnos még csak 2 hét telt le, így akkor még csak 5 hetes leszek jövő szerdán, amikor mennem kell.
rencsi79

Sziasztok!

Hát ha jól számolom, akkor leszünk egy páran a jövő 7en Apánknál! :) De izgi, már alig várom. Mert ugye ha nekem is megjön akkor én is jövő 7en szeretnék kezdeni. Csak azt nem tudom, hogy ugye amikor megjön aznap telefonálok neki, és aznap már egyből menni is kell? Vagy csak másnap? Vagy mikor is? Akkor mit fog csinálni? Mennyi kérdés! :roll: :?: :)
Szóval azért mensis érzés és has-szurka még most is van, bár néha-néha eltűnik egy időre, aztán megint előjön! Remélem a legjobbakat. De akkor sem kenődöm el, ha megjön mert akkor irány APÁNK! :) :lol: Szóval fő a pozitív gondolkodás! :)

Nálunk már nagyon esik az eső! :twisted: ÚÚÚÚÚtálom ezt az esőt, és ezt a buta időt! Miért nem tud már végre jó idő lenni???? :?:

További szép estét! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Bodzi!

Csók Esztinek és neked is!
A Te drukkjaidra is számítunk! Én is és mindenki!
Tudom, hogy stikában olvasol minket! :lol: :lol: :lol: :P

Kép

KépKép
ercsikati

Kata: igen, amikor megjön akkor kell telcsizned! és menni is kell még aznap, persze ha este érkezik, akkor másnap reggel....
Ne emelj nehezet és ne hajtsd túl magad, hátha befészkelődött valaki a pocakba!!!!!
Albi: köszi szépen a sok hasznos infot!! :D durva mennyi féle genetikai betegséget ki tudnak szűrni....
rencsi79

Rencsi!

Megfogadom a tanácsodat! Hátha! :) :lol:
Te is vigyázz Magadra és az ikrekre! Férjecske mit szólna, ha 3-as ikrek lennének? És te hogy fogadnád? Ha megyek Apánkhoz legközelebb ha megjön milyen vizsgálatot fog végzeni?

Legyen szép estétek! :)
Puszi Mindenkinek!

Szimbáék!
Megy a drukkom! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,
szerintem csak megnéz uh-val. Aztán max. felírja a hormonokat. Nekem tudod a lombik miatt a méhszonda is volt, de az neked nem lesz. Más nem csinált nekem sem.
Jó éjt mindenkinek!
rencsi79

Sziasztok :)

Zugolvasónak ha nem is titulálhatom magam, időről-időre engem is visszahúz a szívem és ilyenkor elolvasok egy-két oldalt, hogy hogy vagytok, kik járnak most Apánkhoz és mi van Veletek..
Megláttam zelt,albit,bebert, bodzit és gondoltam akkor én is írok Nektek, hogy HAJRÁÁÁ lányok!!!! :D :D
Nem szabad keseregni, Apánk egy kincs, egy igazi macitündér és mindenkinek sikerülni fog! Persze, az nagyon nehéz tudat, hogy nem tudjuk mikor... Egy a lényeg, mindig engedelmeskedni neki és akkor tuti nem lesz baj!
(persze, azért néha huncutkodtam én is, még a 38.héten is jártam tornázni, jöttem-mentem, ő meg legszívesebben azt sem engedné, hogy megmozduljunk... :D ) Nekünk is 2. lombik sikerült, két blasztoval, mindkettő AHA-zva. Most már 5 hónapos múlt a gengszter lányom... Teszek fel képet ha sikerül..
Nagyon szorítok Nektek! Mindenki mondta régen is, de valahogy sosem hittem/tudtam ennyire átérezni, ez az igazi boldogság... :)
Ezért megéri küzdeni! Kép Sára
yamita

Szép Jó reggelt Mindenkinek!

Az idő csodálatos, annak ellenére, hogy picit fáztam reggel! :(

Yamita!
A lányzó nagyon-nagyon szép! És tényleg igazad van! Megéri küzdeni. Köszönjük, hogy Te is "csatlakozol" a Mostani Csapathoz! Köszönjük a biztatást, és a képeket! Most már csak arra kérlek, hogy ne tűnj el. Adj nekünk erőt! Arra mindenkinek szüksége van!

A hasam az változatlanul fájdogál! Este amikor megpihent akkor nagyon éreztem. Most úgy érzem, mintha csak az egyik felén fájna. Most éppen a bal oldalon! Nem értem én ezt! :?: :roll:

Miciona!
Nagyon eltűntél! Mi van veled? Kíváncsi vagyok ám mindenre, hogy mi történik most veled?! Hogy álltok az esküvői előkészületekkel, meg ilyenekke. Szóval jelentkezz!

Rencsi!
Pihenj sokat! Ma is menj ki a szabadba, mert szerintem állati jó idő lesz. Már most látom, hogy a nap kezd sütni és szerintem egész nap sütni is fog! Én meg itt rohadok a Jogi osztályon és a hülye beadványaimat králom! :(

Szimbáék!
Folyamatosan megy a drukk! Jelentkezzetek, ha van VALAMI! :)

Legyetek jók.
Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok lányok!

Kata, hűha, nagyon drukkolok! Szerintem nektek nagy esélyetek van a spontán babásodásra, hiszen mindketten egészslgesek vagytok. Nálunk, mivel a páromnál van a bibi, azt gondolom, az átjárhatósági amúgy sem számított sokat, hiszen addig is tökéletesen átjárható voltam. Viszont a ciklusomat jól megbabrálta...
Szóval még mindig nem látogatott meg a vörös hadsereg. De, elméletem szerint ennek két oka van:
1. Most jön meg hosszú ideig utoljára, és ezt olyan szép komótosan teszi, megadja a módját a 'búcsúnak' :)
2. Hogy többetekkel együtt kezdhessek, és együtt ácsorogjunk hajnalban az intézet előtt :)))
Kata, szívesen trécselnék veled is reggelente, de inkább téged csak kéthetente, babaUH-n szeretnélek látni már :))

Rencsi,
Pihenj sokat!De izgi lesz a jövő szerda:) Nem is fogsz már visszamenni dolgozni?

Melcsi,
Te dolgozol, vagy otthon vagy? Apánknak mi a hozzáállása ebben, szereti, ha a kismamijai dolgoznak, ameddig bírják, vagy ha nincs gond, akkor engedi a munkát?
Csak azért kérdem, mert nekem elég stresszes a munkám, és szívem szerint hamar otthon maradnék majd, ha anyagilag úgy fogunk állni...

Yamita :)
És mitől gengszter a kiscsaj? mondjuk ez a huncut vigyor sokmindent elárul :) Nagyon édes!!! :)

Szimbáék,
Mikor is mentek Déviszhez?
vjulcsi

Yami!
Nagyon huncut a kicsi lányod!

Kata!
Tetszenek a tüneteid :wink: !

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Kép Mikey, Beni, Laci, Kata MIX

Csak úgy! Remélem tetszik Nektek is! :) Tesóm alkotta! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Yamita, gyönyörű a kislányod.

Kata, nagyon jó a montázs. A tünetek sem semmik. :wink:

Vjulcsi, igen dolgozom. Kérdezte Apánk, hogy stresszes-e a melóm, de mivel nem, ezért dolgozom, bár már nekem sincs nagyon kedvem. Ha úgy érzed, hogy otthon kell maradnod majd, akkor szólj és kiírnak végig.

Mi megjöttünk a kombinált tesztről és a genetikai uh-ról. Annyira jó volt, hogy megkönnyeztem. A manónk felébredt egy kicsit és mozgott a kis keze és a lába. Annyira aranyos. Hallgattuk a szívverését. :P
Szerencsére minden genetikai szűrés negatív lett.
Albi, mi is megcsináltatjuk a négyes tesztet a 16. héten, bár azt mondták, hogy nem javasolják, de ez a biztos.

Szimbáék, mi újság???

Kép
gmelcsi1

Sziasztok,

Melcsi:
de szuper, hogy minden rendben! :D végre halhattad a szíverést!!! Hol csináltattad a vizsgálatokat?

Kata:
szuper a montázs! imádom a montázsokat az esküvőnk után csináltam a családnak meg magunknak is egyet, szerintem tök jók lettek! Ha ketten laknának odabent, annak nagyon örülnénk ha hárman lennének, ez még kérdéses, hogy akkor mi lenne.... de szerintem egy baba van a pocakban és nagyon bízom benne hogy bent is marad!!!!
Mikor csinálsz tesztet?

Julcsi:
én vállalkozó vagyok és mostanában nem vittem túlzásba a munkát. Abban maradtunk a megbízómmal, hogy ha lesz munka akkor szólnak én meg eldöntöm, hogy bírom vagy sem.....ha munka van, akkor nincs megállás: nincs uh vagy bármi reggeltől késő estig kell dolgoznom, ez meg beülti mellett nem volt vállalható.

Yamita
gyönyörú a lányod és tényleg kis gengszteres a mosolya!!!

Modrooka:
hogy vagy? tervek a jövőre?

puszi mindenkinek!
rencsi79

Sziasztok,

Melcsi:
de szuper, hogy minden rendben! :D végre halhattad a szíverést!!! Hol csináltattad a vizsgálatokat?

Kata:
szuper a montázs! imádom a montázsokat az esküvőnk után csináltam a családnak meg magunknak is egyet, szerintem tök jók lettek! Ha ketten laknának odabent, annak nagyon örülnénk ha hárman lennének, ez még kérdéses, hogy akkor mi lenne.... de szerintem egy baba van a pocakban és nagyon bízom benne hogy bent is marad!!!!
Mikor csinálsz tesztet?

Julcsi:
én vállalkozó vagyok és mostanában nem vittem túlzásba a munkát. Abban maradtunk az megbízómmal, hogy ha lesz munka akkor szólnak én meg eldöntöm, hogy bírom vagy sem.....ha munka van, akkor nincs megállás: nincs uh vagy bármi reggeltől késő estig kell dolgoznom, ez meg beülti mellett nem volt vállalható.

Yamita
gyönyörú a lányod és tényleg kis gengszteres a mosolya!!!

Modrooka:
hogy vagy? tervek a jövőre?

puszi mindenkinek!
rencsi79

Szép estét!

Melcsi!
Annyira örülök, hogy minden rendben van! Ugye mondtam, hogy a manó tökéletesen érzi bent magát! :) Örülök, hogy minden teszt negatív lett, vagyis SZUPER!

Rencsi!
Tesztelni nem akarok, majd akkor ha már nem jön meg. Elvileg kedden leszek a 30. napon, tehát szerdán kéne megjönnie. Ha nem jön meg, akkor lehet, hogy csütörtökön, vagy pénteken tesztelek. Nem szeretnék hamarabb, mert volt már hogy késett egy hetet, aztán a teszt meg negatív lett, és az engem sokkal jobban lesokkol, mint az, ha megjön! Szóval várok még vele! De tudni fogtok róla ígérem! A tüneteim azok mára úgy alakultak, hogy napközben nem nagyon éreztem, bár próbáltam lefoglalni magam munkával, de amint hazaértem, és megpihentem egyből kezdődtek. Most az a helyzet, hogy a jobb oldalon sokkal jobban érzem azt, a szúrkálódást, görcsszerű érzést. Tegnap meg a bal oldalon. :roll: Nem tudom mi lehet. Remélem jelét adja majd! :)

Szimbáék!
Folyamatos a drukk, és sokat gondolok rátok! Mikor mentek Apánkhoz? Jól emlékszem pénteken? Nagyon-nagyon drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melánia!
Nálad mi a helyzet? Néha azért írj egy-egy mondatot, hogy érezzük velünk vagy! :) :lol:

Miciona!
Nagyon eltűntél! Merre vagy? Lefoglal az esküvő szervezése? Pontos időpont? Ugye majd kapunk fényképeket is?

További szép estét!
Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Szép estét!

Melcsi!
Annyira örülök, hogy minden rendben van! Ugye mondtam, hogy a manó tökéletesen érzi bent magát! :) Örülök, hogy minden teszt negatív lett, vagyis SZUPER!

Rencsi!
Tesztelni nem akarok, majd akkor ha már nem jön meg. Elvileg kedden leszek a 30. napon, tehát szerdán kéne megjönnie. Ha nem jön meg, akkor lehet, hogy csütörtökön, vagy pénteken tesztelek. Nem szeretnék hamarabb, mert volt már hogy késett egy hetet, aztán a teszt meg negatív lett, és az engem sokkal jobban lesokkol, mint az, ha megjön! Szóval várok még vele! De tudni fogtok róla ígérem! A tüneteim azok mára úgy alakultak, hogy napközben nem nagyon éreztem, bár próbáltam lefoglalni magam munkával, de amint hazaértem, és megpihentem egyből kezdődtek. Most az a helyzet, hogy a jobb oldalon sokkal jobban érzem azt, a szúrkálódást, görcsszerű érzést. Tegnap meg a bal oldalon. :roll: Nem tudom mi lehet. Remélem jelét adja majd! :)

Szimbáék!
Folyamatos a drukk, és sokat gondolok rátok! Mikor mentek Apánkhoz? Jól emlékszem pénteken? Nagyon-nagyon drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melánia!
Nálad mi a helyzet? Néha azért írj egy-egy mondatot, hogy érezzük velünk vagy! :) :lol:

Miciona!
Nagyon eltűntél! Merre vagy? Lefoglal az esküvő szervezése? Pontos időpont? Ugye majd kapunk fényképeket is?

További szép estét!
Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Bocsi!
Csak egyszer akartam elküldeni! Nem tudom miért került ide kétszer! :( Ez a hülye babanet! :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Rencsi, hát semmi konkrét még. Egyenlőre úgy néz ki, hogy júniusban mi sem indulunk, de ez még nagyon képlékeny. Még nem volt időm sajnálni magunkat a kudarc miatt. Valószinűleg akkor fog rajtam kijönni, ha személyesen is találkozom majd anyukámmal - most 7végén. A lombik kezdete óta nem tudtunk haza menni, mert ugye a hosszú utazást nemigazán javasolják Dévaiék.... Majd jól kisírom magam, aztán jól lesz minden:-)
Lényeg, hogy még nem esik piros hó:-)

Zugolvasó, visszatérő Kismamik,
jó, hogy jöttetek!:-) ...és maradjatok! A remény, az kell!:-)))

Szimbáék, ++++++++++++++++++++++++!!!!

Szép estét mindenkinek!!!

p.s. Parakata, :-))))))))))

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Jó reggelt Mindenkinek!

Kint az idő csodaszép!
A tüneteim változatlanok! Hasszúrka és mensis görcs! :? Bár amikor megpihenek otthon akkor intenzívebben érzem ezeket a "dolgokat"!

Hol jár mindenki? Merre vagytok!

Modrooka!
Miért képlékeny a júniusi kezdés? Remélem anyukád vállán jól kisírod magad, és újult erővel és más szemmel látod a dolgokat! :)

Legyetek jók!
Majd jövök még!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Kata, nagyon drukkolok! A tünetek szuperek, nagyon remélem, hogy a baba csinálja :)

Melcsi,
Jaj de jó hogy minden rendben, és hogy láthattátok mozogni :) De jó lehet most nektek :)

Rencsi,
Értem, akkor azért most tudsz pihenni. És hogy vagy?

Engem ma reggel meglátogattak a vörösök. Nagyon nagyon megnyúztak, 4 óra óta fent vagyok :( Örültem nekik nagyon, de megbeszéltem velük, hogy köszönöm a megjelenést, de most egy évig nélkülözném őket, ha nem baj. Remélem megértették :) :)
Ma nincs intézet, de holnap reggel hívom Apánkat, és szeirntem estére be is fog rendelni. Nagyon izgulok, mostantól relax üzzemmódba teszem magam, esténként a teraszon fogok ücsörögni, nem fogok stresszelni, csak szépen nyugisan élvezem az életet. Ráadásul az tesómék az unokahugimmal ma költöznek haza külföldről, úgyhogy mostantól megint dögönyözhetem a másfél éves kiscsajt :)
vjulcsi

Ha van valami tippetek, amit még ebben a 2 hétben tehetnék a siker érdekénem, kérlek osszátok meg velem!
Ma megyek méhpempőért :) esteleg valami tea, vagy étel ami ilyenkor jót tesz?
vjulcsi

Remélem mindenki a szabadban van azért nem "megy" a topic-unk! :) használjátok ki a jó időt! Én is nemsokára galoppozok haza! Na de már lassított tempóval, mert ahogy Rencsi írta, "lehet baba van a pocakban"! Ja és megfogadtam Rencsi tanácsát. Nincs hajtás, rohanás, emelgetés és semmi olyan amit nem kéne!

Puszi mindenkinek és nagyon-nagyon drukkolok Mindenkinek!

Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok.

Látom hiányoltatok. :lol:

Az az igazság,hogy itt ezen a fórumon nem tudok okosságokat írni,mivel nincs tapasztalatom Dévainál.Bár nem is szeretnék már tapasztalatokat ez ügyben,elég volt a Kaáli.
ercsikati:akkor csak szép lassan galoppozzál haza.A szép az egészben hogy tegnapóta nekem is szurkál a hasam.Most is.De én már attól félek,hogy mi bajom lehet.Lehet a mensim készülődik.

Hematológusnál voltam szerdán.Papír megvan.Ma meg vérvételen voltam.Sok ampullával levettek.

Kép
Kép
melánia

Brrr elszált amit írtam. :twisted: :twisted: :twisted:
Mindig elfogy a türelmem és ezért írok ritkán ide.Megírom a nektek szánt levelem és kidob a gép.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok,

látom ma nem volt nagy forgalom :cry: elég rossz volt az éjszakám, le akart szakadni a derekam és mintha késsel szurkálták volna, így ma egész nap szundiztam, hogy behozzam a lemaradást. Egyébként is olyan vagyok mint egy mormota, ha nem aludhatok délután, akkor 8-kor már eldőlök.....

Kata:
jól teszed, hogy megfogadod a tanácsom, nem lehet tudni és nehogy már ezen múljon! :D
Megértem, hogy a negatív teszt lelkileg megvisel, majd figyelj milyen tesztet veszel, mert különböző az érzékenységük.

Melánia:
biztos, nincs semmi gond, csak érkeznek a vörösök, hogy kezdhesd a stimut!:)

Julcsi:
igazából a méhpempő mellett, ami még bevállt nekem a citromfű tea, mert sokat idegeskedtem és az megnyugtatott.

Szimba család: Egy nagy kalappal holnapra!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rencsi79

Sziasztok!

Yamita: Gyönyörű a leányzó! Gratulálok hozzá!

Gmelcsi1: Nagyon örülök, hogy minden rendben volt a genetikain. Élvezd továbbra is ezt a csodaszép állapotot!

Kata: Nagyon-nagyon tetszik a montázs. A tüneteid is egész bíztatóak! Hajrá spontán babák! :D

Szimbáék: Holnapra egy kalappal…!!!!!! Jelentkezz, ha hazaértetek! :D

Modrooka: Miért nem tudtok kezdeni júniusban?

Vjulcsi: Én is a citromfű teát ittam egész stimu és terhesség alatt. Nagyon jó volt. Nekem hatott.

Rencsi79: Remélem nagyon jó híreket fogsz kapni apánktól szerdán. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. :D

Sajnos én ebben a hónapban nem tudok kezdeni. Tegnap voltam apánknál és nem férünk bele a 90 napos kivárási időbe. (Most, hogy 30 napra kellett volna jönnie, 27-re jött.) Ennyit már nem lehet tolni a ciklust. Így majd májusban kezdünk. Valamiért az április nem a mi hónapunk!

Azért mindenkinek drukkolok!!!
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szép Jó reggelt Mindenkinek!

Rencsi!
Jól tetted, hogy aludtál! Vigyázz nekem nagyon az ikrekre! :) Pihenj jó sokat. Mielőtt mész Apánkhoz csinálsz még tesztet? Vagy teszteltél már azóta? Nagyon izgulok, hogy mit fog mondani Neked! Te milyen teszttel teszteltél? Nekem Gábriel van otthon, még a "régi" tesztelgetős időkből! Pont tegnap néztem meg a szavatossági idejét, de még 2010-ig jó! Remélem addig felhasználom és két csík jelenik majd meg rajta! :)

Melánia!
Hány napod van még mensiig? Mert az is lehet a szurkálás! Én már nem tudom mi van! Tegnap este már nem éreztem semmit, ma reggel meg megint elkezdte a bal oldalon a szúrkálódást! De hát most már pár nap és kiderül!

Melcsi!
Hogy vagy? Meddig szándékozol melózni? Amikor jártál Apánkhoz inszem előtt hány naponta mentél uh-ra, és mennyit kellett fizetni? Ha kérdezhetek ilyet? Csak azért mert fel akarok én is készülni Mindenre!

Julcsi!
Ugye ma már hívod Apánkat? Kíváncsi vagyok mit fog mondani! Nekem pontosan jegyzetelni, mert minden infóra szükségem van! :lol: :wink: Szerintem a vörösök jól eszükbe vésték, hogy most egy jó darabig nem akarod őket látni. És ez a jó darab, az nem egy hónap, hanem legalább 12.! :) :lol: :D

Szimbáék!
Nagyon-nagyon szorítok! +++++++++++++++++++++++++++

Ha sikerül teszek fel képet nektek Húsvétról amikor Mikey nálunk volt és a nyuszi fészkét kereste! :)

Jövök még! DE TI IS!!!

Kép

KépKép
ercsikati

Mikeyval akit nagyon-nagyon szeretünk! :)

Kép Kép Kép

Most ennyi! Ha lesz több! Igyekszem feltenni őket is majd!

Kép

KépKép
ercsikati

Szép jó reggelt!

Már fél 8-kor hívtam apánkat, gyorsan eldaráltam neki miért hívom, csak annyit mondott: este 6-ra jöjjön, és már el is köszöntünk :) Szóval 6-a megyek, nem lesz ott valaki, hátha randizhatnánk egyet :)
Melcsi, most nekem fizetni kell? Vagy ez már része az inszemnek? Ugye nem kell minden UH alkalmával a stimu alatt fizetnem? (mondjuk számomra egyértelmű, h nem, csak mégis, vigyek ma pénzt?)

Melcsi örülök, hogy jól vagy, és hogy nem stresszes a munkád. Akkor egész sokáig dolgozni szeretnél?

Rencsi,
Nagyon sokat pihenj, most nincs más dolgod!!! Nagyon drukkolok a jövő szerda miatt. Lehet, h találkkozunk aznap? Hányra mész majd?

Kata,
Továbbra is mennek a drukkok! Mikor is derül ki, hogy mi a helyzet? Még 3-4 nap van mensiig?
Persze hogy beszámolok mindenről, ma hazaviszem a gépem és remélem még este lesz erőm elmesélni a ma esti vizsgálatot :)
A montázs és a képek is szuperek!

Szimbáék, ti ma mentek? vagy mikor? Úgy eltűntetek... Remélem csak azért, hogy egy szuper jó hírrel jöjjetek legközelebb!!! :)

Lányok én már úgy kezdek izgulni... lehet, hogy néhány nap múlva örökre megváltozik az életem. Olyan nagyon nagyon jó lenne... :oops:
vjulcsi

Azok után, hogy az elmúlt egy-két hétben folyamatosan azt jelentettétek, hogy - a korábbiakhoz képest - milyen kevesen voltak Dévisznél, ma 10 műtét van. :shock: A szokásos délelőtti időpont helyett este kell mennünk, de aki később telefonált, annak a Doki már csak hétfői időpontot tudott adni. Úgy látszik, letelt a kb. 90 napos "szünet" és ismét beindul a januárban tapasztalt zsufi. Mivel a műtétekkel (a HCG injekció időzítése miatt) max. délig végeznie kell, a stimusok jó eséllyel végighortyoghatják az egész délelőttöt a váróban. A mai 10 műtét ráadásul azt jelzi, hogy beállításból is jó pár lesz ma délután/este, úgyhogy a mai rendelés szerintem minimum este 9-ig fog tartani. A teszt szokás szerint negatív lett, de ez nálunk - ahogy korábban már említettem - nem jelent semmit. Mivel az előzmények ismeretében egy kisebb fajta csoda kéne most a sikerhez, nem lóg bele a kezünk abba a bizonyos bilibe, csak csendben reménykedünk, hátha...

Julcsi: mivel ma csak egy gyors UH lesz neked, hosszú élménybeszámolóra nem lesz lehetőséged. :) Mivel inszemről van szó, talán még a tüszők számáról sem fog a Doki említést tenni, mert itt jóval kisebb jelentősége van, mint lombiknál. Persze ha érdeklődsz, akkor megszámolja. Itt igazándiból csak azt nézi, hogy nincs-e olyan körülmény (pl. ciszta), ami mellett nem indítható el a procedúra.
Ha a lombik és az inszem között finanszírozás terén nincs különbség, tehát az OEP fizeti a beavatkozást, akkor neked ma már nem kell fizetned, mert a beállítás az első lépése a programnak. Ha önköltségi alapon megy, akkor sem kell minden egyes alkalommal fizetni, csak egyszer, a stimu végén.

Ercsikati: ha egyáltalán kell mennetek Déviszhez(!), akkor hétfőn, szerdán és pénteken, reggelente kell menni UH-ra. Ha a ciklus 8. napja csütörtökre esik, akkor szerdán, ha szombatra, akkor pénteken, ha viszont vasárnapra, akkor hétfőn kell menni először UH-ra. Minden egyéb esetben a 8. nap reggelén van az első "kukucska". Ha valakinek extrém hosszú, vagy éppen rövid ciklusai vannak, akkor változhat a menetrend, de általában így szervezik.
szimba

Szimba,
Drukkolook nektek mindenesetre, a negatív tesztnek a ti esetetekben én sem hiszek. Akkor ma este ott lesztek? Hányra mentek? Ma lesz az UH, azért mentek?

Amit Katának irsz a 8. napról, azt mire írod pontosan? Milyen kukucska van a ciklus 8. napján, és miért pont akkor? Kicsit itt elveszítettem most a fonalat, bocsánat...Hiszen én ma a 2. napon vagyok, de nekem is lesz 'kukucska', vagy az nem az UH-t jelenti? :)
vjulcsi

Minket későbbre hívott, meg is lepődtünk. Mivel délelőtti időpontra számítottunk, ez nekünk most nagyon rosszul jött. A munkahelyemen is mindent ennek megfelelően szerveztem, most nem is merem őket felhívni. :roll: Ha sokan leszünk, akkor a korábban időpontot kapott pácienseket előre fogja venni és mi csak az utolsók között kerülünk sorra, sajnos nem egyszer jártunk már így. :(

Ne izgulj, a 8. napi kukucska is csak egy egyszerű, "mezei" UH-t jelent. Más eszközzel a hadsereg bejuttatásáig nem is fogsz találkozni, akkor is csak a "hápi" kerül elő, meg értelemszerűen a katéter.
szimba

Ó szegény, hát igen, nehéz ezeket a látogatásokat összeegyeztetni a munkahellyel. Nálunk a párom nem is fog velem eljönni minden UH-ram egyszerűen lehetetlen megoldani :(

Ok, köszi, értem, szóval egy sima UH. De miért írod, hogy az első? Ez azt jelenti, hogy mostantól a 8. napig nem is kell számítanom több UH-ra? Tehát majd a 8. naptól indul be a kétnaponta UH?
vjulcsi

Szia Julcsi!

Az inszemináció önköltséges, mind az ultrahangért alkalmanként, mind magáért a beavatkozásért fizetni kell. Az Uh a beállítás alatt valamivel kevesebb, mint az első, ami konzultációs.
Úgyhogy legalább 10 e froncsi legyen nálad....

Mocmo, aki már ikreket vár....
mocmo

[quote="vjulcsi"]. írta:vjulcsi..Ok, köszi, értem, szóval egy sima UH. De miért írod, hogy az első? Ez azt jelenti, hogy mostantól a 8. napig nem is kell számítanom több UH-ra? Tehát majd a 8. naptól indul be a kétnaponta UH?

Igen. :D Mivel az 5. nap környékén indítják a gyógyszereket, előtte már felesleges több vizsgálat, utána meg kell 2-3 nap ahhoz, hogy legyen egyáltalán olyan változás, amit értékelni lehet. Mivel nálad az első nap csütörtökre esett, ezért az első, ellenőrző UH-ra valószínűleg szerdára fog behívni.
szimba

Mocmo, Szimba, köszi a válaszokat!

Hűha, azért arra számítottam, hogy magába az inszem költségébe beletartoznak az inszem miatt szükséges vizsgálatok is :( Akkor ez így kétszer annyiba kerül majd kb, mint terveztem :( Plusz még a gyógyszerek.

Mocmo, neked inszemmel lettek ikreid? mesélsz egy picit? ne haragudj, lehet,h már írtad, de nem emlékszem.

Szimba köszi a felvilágosítást, én meg azt hittem, már ma este el kell kezdenem szedni a bogyókat... ezek szerint nem. Szuper :)
vjulcsi

Sziasztok,

Csomee:
sajnálom, hogy nem tudtatok kezdeni :cry: Murphy papa dolgozott…..:( gyorsan eltelik ez a hónap!

Kata:
férjecske 5 különböző tesztet hozott és már csak 1 van belőle…. :oops: :oops: Ha jól emlékszem a Gabrielle 25-ös, ami elvileg a beágyazódás után 3 nappal már kijelzi a terhességet. Jól látom a képeken, hogy tök barna vagy?

Julcsi:
írj, ha megjöttél!!! ott leszek szerdán, csak ha tényleg ilyen dömping van, akkor szerintem én is csak estére kapok időpontot, és akkor nem nem tudunk talcsizni….:(

Szimba család:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ annyira, de annyira szorítok!!!!!!!!

Hétvégén végre kimozdulok itthonról, vége a „lakásfogságnak”!!:) persze csak lájtosan
rencsi79

Sziasztok!

Rencsi! Egy szót sem szólok.... :wink:

Szimbáék, ezerrel drukkolok!!! Várom a (gólya)HÍRT!

Julcsi! Az első Uh után is minden alkalommal fizetni kell, mert az inszem önköltséges (sajnos). Ez kukucskánként 8E Ft volt (tavaly novemberben csináltuk az utolsót) nekem. Ha az 5. napon kezded a gyógyszerezést, akkor ahhoz 2-3 napra lesz a 2. Uh, majd minden hétfőn, szerdán, pénteken az inszem napjáig. Úgy 4-5X kell menni egy ciklusban, az cirka 40E. Maga a fellövés 40 E volt a helyszínen, és ehhez jöttek a szurik. Nem sokkal olcsóbb mulatság, mint a finanszírozott lombik. Bocsi, hogy nem a legjobb hírekkel jöttem, de jobb tisztán látni...

Anyukák! Nagyon szépek a babukáitok!Személy szerint engem már) nem zavarnak a képek.
(volt idő, amikor mindenkit, akinek pocakja, babája van a pokolba kívántam----gondolom (legfőképp remélem), nem vagyok ezzel egyedül)
De már imádom a sikeres programok "eredményeit" csodálni.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok,

Az inszem végig fizetős valóban. Én 8-10e körül fizettem uh-ként. Maga az inszem 40e, plusz a gyógyszerek. Kb. 100e.
Így készüljetek.

Szimba, ma délután mi is ott voltunk, hány órakor mentetek? Lehet láttuk egymást. Gyertek a hírekkel, hogy akkor mi van.

Kata, Te csak ne gondolkozz az inszemen, mert lehet nem fog megjönni. :wink:
Eddig úgy volt, hogy melózok, de mivel pár éve megrepedt az utolsó csigolyám, így most elkezdett fájni nagyon a derekam, és nem tudok ülni, tehhát most itthon maradok egyenlőre.

Cosmee, sajnálom, hogy nem tudtok kezdeni, de ha április nem a Ti hónapotok, akkor május az lesz. :wink:

Rencsi én össszesen 7 tesztet csináltam. :oops: :oops: Még 9 hetesen is csináltam egyet, úgyhogy abszolult első vagyok. :lol:

Kép
gmelcsi1

Moncsi!
Én is de sokszor sírva fakadtam, amikor a férjem megfordult a babakocsik után. Mintha minden pillantása egy szemrehányás lett volna. /A pszichiáter után/ ez megváltozott szerencsére. Eltökéltük, hogy lesz babánk akár így iakár úgy.

Kata!
Aranyosak vagytok a képeken. Olyan "más" vagy most. :wink:

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!
megjöttem Apánktól :)
Megnézett UH-val, és mindkét oldalon multicisztás (=tüszős) vagyok. kérdeztem, ez most mit jelent: azt mondta, hogy neki így nehezebb dolga lesz, mert több tüszőm van, és ugye nem akarok 4-es ikreket... mondtam, hogy azt valóban nem.
Aztán megkérdezte, hogy legyünk óvatosak (2-3 petike), vagy inkább menjünk biztosra (na jó, ez nyilván nem azt jelenti, hogy tutira terhes leszek), és akkor több petike lesz. Bevállalós voltam, a több petikét kértem :)
Hétfőn kell elkezdenem a clostit szedni, napi kettőt, illetve vasárnap a folsavat, abból is napi kettőt. Szerdán megyek UH-ra reggel.
Igy most nagyobb a hiperstimu és az ikerterhesség esélye. Kérdeztem, akkor sok húst kell ennem és futnom kell, azt mondta, az jó lenne. De külön magától nem említette volna.
Azért én - a ti tapasztalataitok alapján- komolyan veszem ezt a futást és húsevést.
Szimba, napi kétszeri 20 perces, intenziv (magas pulzusos) futás elég? A sok hús mit jelent? Én alapvetően nem nagyon eszem húst, tehát nekem már 1 szelet csirkemell is soknak tűnik, de mennyi lenne az ideális?
Szimbáék, nem lehet, hogy találkoztunk az intézetben?

Ja igen, és megkaptuk az aláírdandó papírokat, de azokra megpróbálok nem gondolni :( :(
vjulcsi

És köszönöm az anyagiakkal kapcsolatos válaszokat, én is 8 eFt-ot fizettem most. Valóban olyan 100Ft lesz a vége :( De reméljük nem kell sokszor kifizetni :lol:
vjulcsi

Julcsi,
örülök, hogy minden ok :D nekem min. 300g kell ennem, az kb. 3 nagy szelet.....szerintem a futás nem kell neked (az szerintem azért kell, hogy több tüsző legyen), de majd Szimba kijavít, ha rosszul gondolom.....

Melcsi,
most látom, hogy túl vagy az első trimeszteren!!! Miért csináltál tesztet 9 hetesen??? Voltak terhességi tüneteid?

Moncsi,
nem meséltél, hogy merre jártatok és hogy milyen volt? :cry:
rencsi79

:cry:
szimbáné

Jól van, Julcsi! Csak ügyesen! Én is berottyoltam, mikor először emlegette a multiciszta dolgot, de tényleg nem akkora gond az, legalább lesz tüsződ!

Bocsi Rencsi! Pótolom: a szüleimnél töltöttük a Húsvétot, ami azért volt külön nagyon jó, mert az öcsémék is ott voltak a keresztlánykánkkal, Bogival, akiért egyszerűen csak megőrülünk mindketten a férjemmel. Hihetetlen édes kis tündérbanya, aki minden találkozáskor egy hétre való energiát, jókedvet, életörömet ad nekünk. Gondolkodtam rajta, hogy lenyúlom.... :roll:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

óóóóóóóó! neeeemááááár!!! Ölelés, puszi, simi... :cry:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

[quote="vjulcsi"]
írta:
vjulcsiSzimba, napi kétszeri 20 perces, intenziv (magas pulzusos) futás elég? A sok hús mit jelent? Én alapvetően nem nagyon eszem húst, tehát nekem már 1 szelet csirkemell is soknak tűnik, de mennyi lenne az ideális?
Szimbáék, nem lehet, hogy találkoztunk az intézetben?

Szimba éjjel-nappal dolgozik :-(, válaszolok helyette, ha nem baj.
Futás: 3 x 15-20 perc lenne jó, ha megoldható. A futás segíthet abban, hogy a hormonok egyenletesebben oszoljanak el a tüszők között, tehát, a petikék egyenletesebben nőjenek.

Husi: A helyedben a husit még nem tolnám annyira. Mondjuk, 20 dkg-nál nem többet naponta, de azt egyenletesen elosztva, hogy mindig legyen a szervezetben fehérje.
Mind a futást, mind a husit így hagynám, amíg egyéb utasítás nem érkezik a dokitól. Az első uhun úgyis fogja mondani, hogy minden rendben és marad így, ahogy van, vagy változtatni kell valamin...

Találkozás: Azt gondoljuk, hogy a kórteremmel szemben, az újságok mellett ülő szőke lány voltál Te. Próbáltunk összenézni, de nem nagyon sikerült, elbizonytalanodtunk, végül nem is szólítottunk meg... :roll:

Melcsi, hat körül értünk oda, jóval korábban a tervezettnél. Ott voltál?
szimbáné

Szimbáné,
:( Sajnálom :(

Igen, én voltam az a szőke lány. Ti ültetek mellettem, az újságok másik oldalán? Én is próbáltam sandítgatni, de olyan bénán éreztem magam, nem akartalak bámulni titeket :( Azt is láttam, hogy ti is néztetek, de nem tudtam, azért, mert azt nézitek, miért bámullak titeket, vagy mert ti is kiváncsiskodtok, hogy vajon ki lehetek. Na mindegy, legközelebb...

Akkor azt mondod, köv. uh-ig 20 dkg husi, napi 3x futás, vagy ezt majd csak a köv. uh után és addig semmi?
Bocs, kicsit értetlen vagyok, olyan új ez még nekem.

Azért mesélj majd arról, mi volt tegnap, ha úgy érzed akarsz/tudsz róla beszélni.
Puszi!

Rencsi, Moncsi,
Köszi a bíztatást! A legnehezebb a 'nyugodt, kiegyensúlyozott életmód' lesz, a többit simán megoldom :) De az hogy ne idegeskedjek, de stresszeljek, nehezen fog menni.
Moncsi, jó lehetett az keresztlányoddal! Én is ma fogom látni újra az unokahugomat (másfél éves), eddig külfölfön éltek és félévente láttam. Most hazaköltöztek, remélem jobban ki tudom venni a részem az életéből mostantól.
vjulcsi

nagyon sokat írtam és elszállt :((((
miciona

Szimbáné,
nagyon-nagyon sajnálom :(
sok erőt kívánok afolytatáshoz, tudom, hogy kitartásban nem lesz hiány.

Rencsi,
szorítok szerdára, bár ennyi elhasznált pozitív teszt után tuti nem lesz baj.

Kata,
remélem a baba okozza aszurkákat. Esetleg az átfújásnak nem lehet ilyen hatása? Jövőhéten minden kiderül. Hajrá Kata baba.
miciona

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?