A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

jó reggelt. Igérem ma rakok fel délután képet Kevinről.

Csajok: a hasnak idő kell míg visszanyeri eredeti állapotát. Most ki van nyúlva a bőr de pár hónap és újra regenerálódni fog.Nekem a doki anno mondta, hogy a bőr csodákra képes. És ne legyek türelmetlen mert 9hónap alatt nyúlt meg és kell idő amig vissza megy.
Szóval nyugi Anyukák pár hónap és csinik lesztek.

Cat: tényleg most soványabb vagy mint mikor babás lettél?És a cukrodat még kezelik? Vagy elmúlt?

Nemlajos: A fiúk zabálnivalók. a férjed hogy óvja alvás közben is:)
Tényleg a férjedből az Apaság jobbik oldalát hota ki?, tehát azt akarom kérdezni jól vagytok most??

Kép
csucsu05

Csucsu!

Türelmetlenül várjuk a képeket!

Cukrommal jelenleg nem foglalkozunk. Szülés megindulásakor inzulint abbahagytam.
Két-három napig néztem az éhgyomri cukromat, az jó volt.
Majd hat hetesen kell mennem egy terheléses cukorra, és ott dől el minden.
De állítólag 4-6 hónap is eltelhet, míg minden visszarendeződik.

Ma reggel mértem magam. Két héttel a szülés után -6 kg a terhesség előtti súlyomhoz képest. :D

A hasamnak pedig max 4 hónapja van visszahúzódni, mert a barátaink esküvőjére csininek kell lennem. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.16 07:27-kor.
Vendég

Ebben a köhögésben az a legrosszabb, hogy nem tudok aludni sem. Pedig most lett volna időm, meet még Beni sem kelt fel, és Marci is viszonylag gyorsan visszaaludt a hajnali étkezés után...
Vendég

Tévedtem, Beni már ébredezik.
Vendég

Jó reggelt!!

Én most ébredtem. :D
Olyan lusta vagyok.

Cat!
Sajnálom, hogy beteg vagy!
Biztosan szépen visszafog húzódni a bőr, csak még idő.
Én most a repedéstől félek, kenem is mint állat állandóan.

Bimbó védőt vettem én is, de fogalmam sincs hogyan kell majd használni.. akkora nagy :shock:
Örülök, hogy Marci szépen eszik.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Csucsu!
Mi jót csináltok ma?
Elvileg szép időt jósolnak.
Várom a fotót Kevinről.
Szabináról is hozhatnál.
Olyan rég láttuk.

picimami

Pici!

Ha hajlamos vagy a repedésre, akkor kenhetes akármivel. Sajnos ez a tapasztalat...

Bimbóvédőt alapból nem kellett volna megvenni, mert jobb nélküle szoptatni. Sajnos nekem nem volt más esélyem. Benivel is így kezdtem. Két hónap után tudtuk elhagyni. Remélem ez most is sikerül majd. Sokkal könnyebb és jobb ugyanis nélküle.
Vendég

Cat!
Anyukám nem repedt egyikünkel sem sehol.
Semmi bőrhibája nincsen. Pici narancsbőr.
Én azért vettem, mert befelé álló a mellbimbóm. És javasolta a védőnő.
Majd meglátjuk lesz e rá szükség.

picimami

Pici!

Nekem is azért kell a bimbóvédő. De szerencsére pár hét alatt javulni szokott a helyzet a használatával. Csak akkor már az okozhat gondot, hogyan szoktassuk le a gyereket róla. De azon majd gondolkodom akkor.
Vendég

Cat!
Mikor tervezitek az első hosszabb utat Egerbe??
Anyukád ott van még nálatok?
Anyós?

picimami

Jó reggelt mindenkinek!

A szokásos beköszönés! Ma sincs több időm, de ha minden jól megy akkor holnap sok időm lesz, azért gyúrok ma! :)
ugyhogy csak röviden!
Minden rendben volt az uh-n Yaseminnel!

A királyhágó úti gerinc kórházban voltunk, nagyon-nagyon meg vagyik ellégedve, de tényleg. nagyon rendesek, alaposak(egy egész A4-es oldal vélemény és 8db, uhu kép, ), a kórház kifogástalan a felszereltség és a tisztaság terén. kultúrált külön babaszoba és szoptató, kényelmes fotellel.....pontban akkor behívnak mikorra időpont van, egy percet sem kell várni. és mind ez ingyen, és Budapest bármely kerületéből(de talán az országból bár honnan) fogadnak, csak beutaló kell. csak ajánlani tudom, ez kész kirákyság a kerületi meg a területi rendelőkhöz képest! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Hát ennyi fért bele, megpróbálok délután jönni. de lehet csak holnap. addig ei visszaolvasok! :) puszi nektek, vigyázzatok magatokra és írjatok sokat, rakjatok képet!

Kép Kép Kép
asiye

Zsu!
Mikor mész ma a kombinált tesztre??
Drukkolok. És várlak a hírekkel

picimami

Asyie!
Örülök, hogy minden rendben Yaseminnel.
Jó tudni, hogy van jó hely is, ahová lehet menni erre a szűrésre.
Ez már most kötelező ugye?
És 6 hetes kisbabákat kell elvinni, ha jól emlékszem?
Szép napot neked.

picimami

Jó reggelt!
Ma festik ki a penészes részeket, úgyhogy nem leszek én sem (ellenben fogalmam nincs, hová pakoljak el a csiszolás elől :shock: )

csucsu, igen, rendben vagyunk, a Zuram nagyon jó apa, és imádja a fiát :roll: :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok

Pici,nem tudom,hogy kötelező-e,nekünk a gyerekorvos kéri ezt az UH-ot...de úgyse tudod 6 hetesen vinni..mondom mi május 27-re kaptunk időpontot :roll: :lol:

Asyie köszi a választ,akkor ezek szerint nyugodtan mehetünk mi is :lol: :lol:

Cat Marci most már alszik éjjel rendesen???

Mi tegnap megint este 9-től aludtunk 2-ig..1/2 3-kor már vissza is aludt és szokás szerint 06.10-kor ébredezett :wink:

Igaz ilyenkor meg a fél 7-es etetés után 1/2 9-kor is éhes..de nem baj..most megint alszik...igy beájult :wink:

Kép

Imádom :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos nem irigyellek :roll: :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Úgy tudom, itt is kérik nálunk.
Nagyon édes Lilike. És jó kislány.
Anyukája is legyen jó kislány, és pihenjen sokat!!!
:wink:

picimami

Jól bezabáltam kora reggel. :shock:
Rozskenyér, téliszalámi, kefír, paradicsom, saláta levél, és két túró rudi... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

picimami

Pici egészségedre...

Én most túrós sütit eszem...tesóm sütötte :oops:
Ráfogom,hogy muszáj ennem,hoy legyen tejem :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika!
Szegény párod!!!! Foghúzás??? Fúúúúúúj!!!!!
Nagyon férfias Gege ebben az új sapiban!!!!

Cat!
Nagyon jók a képek!!!
És nagyon fess pasijaid vannak!!!!!
Vörös rózsa???? Irigy irigy!!!!
Én kedd este elvittem apát vacsizni... olyan jó volt kettesben egy kicsit!!!!!
Mielőbbi gyógyulást neked!!!!!

Törpiri!
Lili igazi kis tündér a képeken:-))
Pihenj többet!!!!

Pici!
Ha a doki úgy látja jónak, hogy be kell feküdni, akkor menni kell!!! Ap ameg majd megérti!!!!
Én tegnap délelőtt elmentem a körzetishez papírért, megnézte a vérnyomásomat, megdícsért, hogy milyen jól nézek ki, most már kezdjem pihenés közben felpolcolni a lábamat!
Aztán bevittem a papíromat a munkahelyemre, itthon megebédeltem, sütöttem palacsintát, aztán jöttek értem és mentünk meglátogatni barátnőmet, mert kedden szült. Hát majd elolvadtam a kis pasitól:-)))) Aztán apával itthon randiztunk, vacsiztunk és kártyáztunk estig.
Most igyekszem válaszolni mindenkinek, aztán hajmosás, egyre megyek védőnőhöz, fél háromra kombinált tesztre, aztán egy másik barátokhoz kisbabát nézni. Ő már 6 hetes, szintén kispasi:-))))

Hogy te milyen kis dögös mami vagy!!!!!!

Afra!
Gyere csak nyugodtan akár csak nyavalyogni is!!!
Megkönnyebbülsz tőle!!

Csucsu!
Teljesen megértelek!!! Azért dokihoz próbálj eljutni! Még mindig R-hoz jársz??? Legalább egy hormont nézni!!!

Nemlajos!
Úgy örülök, hogy ilyen gyorsan regenerálódtál!!!! Hajrá szex!!!!
Nagyon édesen alszanak együtt a pasik!!!!!

Gabi!
Annyira helyes pocakod van:-))))

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Törpiri!
Egészségedre!
Most mi is megyünk majd cukiba.
Sógornőmet viszem Gyöngyösre bőrgyógyászhoz, és megbeszéltük hogy bemegyünk a Gólyafészek cukiba.
Nyami nyami..

Zsu!
Nagyon jó, hogy jelentkeztél.
Van programod neked is rendesen.
Ugye milyen furi, itthon vagyunk, mégsem unatkozunk.
Örülök, hogy minden rendben veled.
Pihentesd te is a lábaidat.
Jó lehetett a romanitka.

A kórház muszáj. Nem kockáztatok. Apa majd jön és látogat. Meg viszek laptop, és mobil internet.
A két kispasi mellé lehet nektek kislányotok lesz!!!

picimami

Afra!!
ne tessék eltűnni!!
Mi szeretettel fogadunk, és ha szomorú vagy is megértjük.
De ne add fel. Ott lehet a pici a hasidban, csak biztasd őt!!

Arwen! Nócika!!
Hol vagytok???

picimami

még annyit, hogy ma derül ki, hogy melyik 100 embert küldik el a 300-bóll a Zuram cégénél....

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
A férjed nem lehet benne a 100 ban? Ugye??
Nem kell félnetek? Vagy igen?

Ha igen, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

picimami

Nemlajos!

Nyugi!
A férjed tuti marad!

Zsu!

Akkor leszenk játszótársai a Ti babátoknak is. :D

Pici!

Anyukám még múlt hét kedden hazament.
Azóta itthon volt Apa húsvétig, de most egyedül vagyok. MAi nem is lenne gond, ha nem érezném magam rosszul, nem köhögnék folyamatosan, és kettő óránl többet tudtam volna aludni.

Anyós egyszer volt a kórházban, azóta nem látta az unokáját. Nekem nem hiányzik.

Egerbe valósínűleg május elején megyünk. Az első vagy a második hétvégén talán. De ez még nagyon képlékeny.
Vendég

Cat!
Nem érzed jobban magad? Picit sem jobb?
Orvoshoz azért menj be amikor tudsz.
Örülnék, ha az én anyósom is békényhagnya majd, ha megszülök.
Készül Amierikába, a nővéréhez.
Mindeni drukkol, hogy menjen is ki.
Őt sem érdekli az unokája.. semmit nem kérdez róla.

Május 8-ra kaptam időpontot Gasztonyihoz.
Nagyon várom már!!
Olyan régen láttam 4 D ben.

picimami

pici, mindenkinek félnie kell...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ne félj!! Nem lesz semmi baj!
Nem tudom valamiért arra emlékeztem, hogy vezető beosztásban van. :oops:

Kívánok mindenkinek további szép napot!
Majd este jövök!
Puszi

Kép

picimami

mérnök, de a múlt hónapban is elküldtek több mérnököt, és másokat is az irodáról.
Most 10 irodait küldenek el...

a védőnő fél 10-re ígérkezett... De legalább már a házban van, igaz, másnál... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Nekem tegnap akart jönni a védőnő, de éppn akkor voltunk dokinéninél.
Bár amikor múlt héten jött, 5 percig maradt. Még jó, hogy nincs szükségem a segítségére. Ő pedig érzi ezt.

Pici!

Jól nézett ki aza süti, vagy jégkrémtorta, vagyakármi volt a képen. Most nagyon megenném.
Taln segítene.
Az állandó köhögéshez most még migrénes fejfájs is társult. :evil: Így a kellemes két gyerekkel itthon. Főleg, hogy nincs gyógyszerem sem. Mi lesz itt még ma. Legszívesebben elbújnék valahova és csak bőgnék... De sajnos nem tehetem meg.
Vendég

Jaj Cat :?

Kaptam időpontot hasi és koponya uh-ra, jövő hétre :shock:
Azt hittem, ez nagyobb várakozási idővel jár :shock:

A reumatológiára, vagy mire (hja, ortopédia :D ) meg nem is kell időpont, csak menni kell rendelési időben.
Annyira izgi, anya lettem :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos az Uh-ra nektek is a királyhágóra kell menni???
Akkor én miért csak májusra kaptam???? :roll: :roll:

Cat ne legyél magad alatt,eddig annyira pozitiv és jókedvű voltál...
fel a fejjel...
A fejem nekem is egész éjjel fájt..de reggelre szerencsére elmúlt.

A kötésemen megint átütött a váladék :roll: kiváncsi vagyok milyen lesz..este apa átköti.Remélem nem lett mélyebb a nyilás. :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos:Apa miatt ne izgulj...+++++drukk :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri, nem, nekünk a Jahn Ferencbe, ez a kerületi kórház

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

szép napot vagyok én is csak délelőtt elment :) reggeli majd boltban sétáltunk majd szomszédoltunk kicsit :) most alszik Gergő így itt vagyok bár nem sokat kellett olvasnom :)

pici: catnek igaza van ha hajlamos vagy a csíkokra sajna bármivel kenheted nem használ

Gergővel én is bimbóvédőztem kb két hónapig majd egy hét sebes melle után szépen rászokott beletanult kicsit laposabb a cicim mint kéne ezért kellett nekünk is a bimbóvédő

nekünk nem volt ilyen szűrés csak a csipő mert gabi tesójának voltak gondjai de Gergőnek ez sem volt gond
lilike nagyon édes baba :):)

zsu esetlegesen egy pocikép????

nemlajos csak pozitívan gondolj arra hogy megmarad az uram állása ezt mondogasd írd le egy papírra és hidd el összejön :)

cat jajj jobbulást ++++++++++++++++++++++++

nika70
Salgótarján

Marci végre elaludt. Fél tíztől ébren volt. agy a cicicn lógott, vagy ordított. De enni nem nagyon evett. :(
Most Beninek próbálom elmagyarázni, hgy ebédelni kellene...

Ma nagyon elegem van. De talán a holnapi nap jobb lesz. Most ebben bízom. És hogy én is tudok egy-két órát aludni ebéd után.
Vendég

Sziasztok! Iszom egy kávét addig olvastam. És csak egy két gondolat! :)

Cat!
Jobbulást!!!!!!!!!!!
Tarts ki javulni fog a helyzet, és sírj csak nyugodtan, megkönnyebbülsz tőle!

Nemlajos! Mi úgy kerültünk a királyhágó utcába szűrésre, hogy a hugomék voltak a Jahn Ferencben és kikészült tőle, aztán ajánlották neki ezt a helyet!
Szóval a Jahn Ferencben azt mondja semmit nem ért hogy van időpontod, mert a bentfekvő betegeket is folyamatosan oda hozták uh-ra és majd egy órát vártak. nem volt öltöző vagy külön váró, a folyosón kellett minden pelenkázószekrény vagy lehetőség nélkül levetkőztetni a kicsit, és ki tudta hogy ennyit fognak úgy várni :shock: :?
Bent a doki futószalagon dolgozott és 2 perc alatt végzett amit 2 sorral dokumentált. semi uhu kép amit meg kell mutatni a háziorvosnak vagy valami.
röviden ennyi! ekkor mentek hugomék a királyhágó utcába, ahol a már fenn említett körülmények várták. :)
annyi hogy messzebb kell menni, de biztos állítom , hogy megéri!!

A fiúk édesek együtt, és nagyon-nagyon remélem hogy nem estek bele abba a 100-ba, megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hátha tekintettel lesznek arra hogy kispapa! :roll: vagy ilyet ne is várjon az ember?

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri!

Akartam kérdezni, hogy milyen a babakocsi??? szereted?
tudod, nekem is van olyan csak más színben!

nagyon gyönyörű Lilike! :)

Pici! De jó! Akkor láthatod megint Dalma babát! :roll: :roll: :roll: :roll:
Néha annyira irirgy vagyok mikor meglátok egy pocakost! :oops: :oops: :oops: azt hiszem Nemlajos mondta hogy ő is így van ezzel! :wink: :) akkor legalább nem vagyok egyedül! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Ez a Királyhágó, amit emlegettek, a XII. kerületi? Az Alkotás és Böszörményi között lévő? (Régebben arrafelé laktunk.) Mert az nekünk is jó lenne. El is felejtettem, hogy ilyenre is időben be kell jelentkezni.Bár most a gyerekorvos sem említette.

Én még Hajdú Júliához szeretnék visszamenni egy szív UH-ra majd. Csak hogy teljesen nyugodt legyek.
Vendég

Cat! igen XII. ker Királyhágó 1-3. ha gondolod elküldöm a számot amin lehet időpontot kérni, én 6 hétre kaptam :? szóval nehéz, de megéri!

Kép Kép Kép
asiye

Szerintetek, ha a Quelléből rendelek, akkor személyesen is át lehet venni valahol?
Mert amúgy 30 napon belül szállítják, és Beni jövő hét végi szülinapjára kellene.
És sajnos máshol nem találtam ilyet:

Kép

Ez egy felfújható ágy hálózsákkal. Tudnánk magunkkal vinni, ha megyünk valahova.

Valakinek ötlete?
Vendég

Asiye!

Holnap jön a védőnő, megkérdezem szerinte hova tartozunk területileg. De lehet, hogy a Királyhágó lesz belőle.
Megköszönném a számot.
Vendég

Cat!

Végül is tök mindegy hova tartoztok, mert ide mehet bárki akinek már van TAJ szám és beutaló.

Én rendeltem a Quelle-ből, és ha van raktáron akkor kb. 10 nap alatt van háznál a termék.
én is náztem ezt nagyon jóóóóóóó! de nekem egyből 2 kéne és nem fér! :)
szerintem nem lehet átvenni mert valami ilyesmit írtak nekem hogy nem tudnak tájékoztatni mikor van meg a kiválsztott termék!
de telcsizz be központjukba.

egyébként ma jött meg a másik csomagom amit a BON PRIX- től rendeltem . ott is röpke 16 nap kellett :?

Ja! A szám: 88-77-900

Kép Kép Kép
asiye

asiye, jaj, ez nem hangzik jól :?
Mindegy, akkor majd, ha tényleg annyira kiábrándító a Jahn, bejelentkezünk a Királyhágóba. Ott mi van? Ez is ingyenes? :shock:

A párom most kapott a fizujával ilyen babaköszöntő pénzt, igaz, igényelni kell, de jár, és legalább megkapta. De egyébként nem hiszem, hogy meghatná őket, hogy kispapa.
Nem meséltem...?
Lehet, hogy már igen.
Két hónappal ezelőtt kezdődött az elbocsátás, akkor küldtek el először 30 embert. Közte volt egy olyan férfi, aki hajléktalan volt, de volt ereje talpra állni, ahogy felvették a céghez, lett albérlete, rendesen bejárt, nem volt vele semmi baj. 11 hónapja dolgozott a cégnél, amikor elküldték... Így nem jár neki a munkanélküli se. Azt mondta a közvetlen főnökének: mit tehetnék? Megpróbáltam, most megyek vissza a híd alá... :cry:

Jaj, ezt már a múltkor is megsirattam... hát most is...
Csak egy hónapot kellett volna még a cégnél tartani!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos! :cry: :cry: :cry: :cry: ez elég szomorú és remélem hogy ennek az embernek lesz mégegyszer ereje talpra álni, és akkor már végérvényesen siker lesz! Mgérdemelné!!!!!!!!!!

a lap teteje felé írtam le, milyenek a tapasztalatok a királyhágóval, és ntegnap voltam és nagyon meg vagyok elégedve. és ingyen van, de pont azt beszéltük a hugommal, olyan mintha magánrendelésen lennénk. :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

cat nem szoktál teszveszelni? mert ott láttam ilyen ágyat lehet olcsóbb mint a quelle

nemlajos ez nagyon gáz történet ezek után miért próbálná meg egy hajléktalan hogy lábra álljon ha ilyen történetelkket hall sajnálom nagyon és remélem tényleg lesz ereje hogy újra talpra álljon

nika70
Salgótarján

asiye, de kérhetem én oda a beutalómat, ha már van időpontom (kérdés, hogy ha a 6 hetes vizsgálata Dömének 12 hetesen lesz, az kinek az érdekét szolgálja... :? )

No, megnézem a Jahn Ferencet, aztán majd meglátom.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Értem! :) Yaseminnek pont 13 hetes volt :? mert ugye tegnap volt 13 hetes. neked nem modta a gyerek orvosod hogy előre kell kérni időpontot mert nehezen lehet kapni?nekem akkor szólt mikor először kijött megnézni a kicsit.
és beutalót neked is kell majd kérned, mindenhova kell, azt a doki adja majd ,de nem lehet 30 napnál régebbi,, ezért akkor adja ha már megvan az időpont. mikor mentek oltásra, szólj neki :) egy sima beutaló hasi-koponya-és csípő uhu-ra, valamint csípőszűrés.
egyébként a királyhágóba nem kell külön beutaló, az jó, amit ad a doki.

és még annyi, hogy az én dokim azt moondta nem muszáj hogy 6 hetesen legyen, csak min. 6 hetesnek kell hogy legyen a kicsi. az idális a 6-10 hét. de akár 3-4 hónapos is lehet.

nállunk a kerületben egy hónapban csak 30-at csinálnak tb-re, aztán vagy várod a sorod(kb.3 hónap) ,vagy fizetsz. :? na ezért mentem inkább a város másik végébe! :)

Kép Kép Kép
asiye

mind a 3 gyerek alszik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: megyek hajmosás-szőrtelenítés, stb....... :?
és ugye megérkeztek a jó kis cuccok amiket rendeltem :roll: :roll: :roll: :roll: estére úúúúúúúgy kirittyentem magam! 8) 8) 8)

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos!! Tényleg szabad érdeklődni "kex" ügyben!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:

már mint sima volt az újra egymásra találás apával?
csak mert nekem annó ,első gyerek után hónapok kellettek :? remélem nektek nem! :) :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?