A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

asiye, kex még nem vót :roll:
De már fürödtem kádban (fontossági sorrend) :D :D :D

ha most elmegyek a Jahnba, utána adhat még másik beutalót a dokim szerinted?
Mert - ismersz - én nem szeretek egyből külön utakon járni :oops: :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

A fontossági sorrend..... :roll: :roll: de azért gondolom kex-ig még megfürdesz??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha rendes a dokid simán ad másikat. csak megmondod neki ha esetleg nem voltál elégedett hogy szeretnéd hogxy jobban megnézzék, és ehez kéne neked még egy beutaló. ennyii...remélem! :) :) :)
és ne húzzátok,a tűzkeresztégen át kell esni. ez csak jó tanács...nekem Hamza után 5 hónap kellett. :cry: :oops: szegény férem már totál ki volt, és mikor 5 hónap után végre.....akkor vagy százszor elmondta közben hogy annyira hiányoztam és annyira félt hogy elveszít vagy ilyenek. szóval hajrá! olyan első alkalom feeling! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

asiye: neked hogy alszanak este a ygerekek ha fél ötkor alszanak napközben? mert Gergő ha három előtt nem kel fel este lehetettlen letenni időben vagyis 8-kor:)

nika70
Salgótarján

Nika!

Ha Beni hatkor kel, este kilenckor akkor is irány az ágy. Nekünk ez szerencsére nem gond.

Sajnos Tesz-Veszen nem szoktam lenni. Ott regisztrálni kell?
Vendég

Nika!

Hát ma este bizti hogy 10nél előbb nem fekszenek le a fiúk, de mi egyébként is éjfélnél előbb ritkán megyünk aludni. mármit én meg apa, és ma éjjel terveim vannak :oops: ezért nem baj ha későn alszanak el, így biztos hogy ők mélyen fognak aludni akkor mikor mi remélhetőleg tevékenyek lesünk! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Cat!
A teszveszen regisztrálni kell, de nekem két munkanap után megküldték postán a jelszavamat. mert ugye ott leellenőrzik a címet meg ilyenek!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok

Nemlajos...minket egyből a Királyhágóra küldött a dr.néni,akkor amikor először itt volt.Beutalót meg elötte kell kérni,mert tényleg nem lehet 30 napnál régebbi.
Ott is ingyenes..mondjuk nekem azt mondta a dr néni,hogy azért küld ide,mert csak itt ingyenes,de akkor ezek szerint máshol is...

Na jó a "kex" témát lehet ejteni :oops: :lol: :lol: Hol vagyok én még attól????? :cry: :?

Cat az Árkádban van egy Quelle az emeleten...ott megrendelik neked amit kinéztél a katalógusból..próbáld meg ott,hátha elöbb megvan és ott át tudnátok venni személyesen.Még az is lehet,hogy nem kell rendelni mert van nekik is készleten.

Csajok én délután 2 órát aludtam :oops: Lánykám aludt és én ledőltem egy "kicsit",hát igy sikerült :oops:

Asiye szeretem a kocsit,igen...tegnap már buszoztunk is..hát mondjuk felemelni nem volt küönnyű,de szerencsére a másik busz amivel jöttünk az már alacsonypadlós volt....
Jó éjszakázást :wink: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Ma már olvasgattalak benneteket csak már nem volt időm irni :oops:

Asyie:nektek jó éjszakázást :D :D

Törpiri.végre azt hallom,hogy aludtál!!!!Ennek örülök

Zsu:mi volt a dokinál?vagy védőnőnél voltál?

Én ma voltam a vésőnőnél még mindig -3,5 kilónál tartok. :D :D :D Nagyon meg volt lepődve-.Egyébként minden oké hallotuk Ati sztovhangját is.Legközelebb 1 hónap múlva megyek.
Vendég

És akkor a porontyaim :lol:

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissy ügyes vagy a súlyoddal,csak igy tovább :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na még egy utolsót :oops:

Kép Kómás vagyok,evés után:)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi!

Jó ez a diéta.
Ügyes vagy. Majd szülés után Te is mínuszban leszel, és ez olyan jó érzés... :wink:

Törpiri!

Nagyon szépek a gyerkőcök! Büszke lehetsz rájuk. :wink:
Vendég

Cat Quellét nézd majd meg :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szép fotók, ügyes diéta... Hát én 7-tel vagyok több még mindig, de nem izgat (csak a ruhák miatt), mert nem nagyon látszik (kövér voltam előtte is).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat.pedig hidd el szoktam bűnözni.Főleg mostanában a kinder csokikat kivánom :oops: .
Mondjuk ma ettem smartiesos nyuszit és utánba 1 órával direkt megnéztem a cukrom 6,2 lett.Az nem annyira rossz.

Nemlajos:te láttál igy +15 kilóval( és lehet,hogy az 20 is lehet) sokkal könnyebb fogyni mint 60 kilósan.

Törpiri:jók a képek a gyerekekről :D
Vendég

Szép reggelt!

Hol van ma mindenki??

Sissi!
Nagyon ügyes vagy, hogy fogytál, és tartod a diétát.
Irigylem az erődet.

Törpiri!
Nagyon szépek a gyermekeid.
A fiad már igazi nagyfiú. majd milyen sokat segít neked, Lilikével.

Cat!
Hogy vagy? Beteg vagy még?
Marci jól aludt?

Nemlajos!
Hajrá kex!! kapd el apát.
Döme?? Jól aludt ma?

Asyie!!
Hogy telt az éjszakátok? :oops:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

jó reggelt :):)

asiye milyen éjszakátok volt ? :wink:

cat mennyibe kerül a quellénél? igen regizni kell de hamar megvan a jelszó is mert vásárolni eladni csak úgy tudsz hogyha kapsz egy aktiváló kódot és azt aktiválod :)

bár most néztem nem találom azt a felhasználót akitől én vettem gabinak az ágyneműt mert neki nagyon sokféle ilyen ágya volt :):)

sziszi hurrá nagyon jó ez a súly :):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok jó reggelt :wink: :wink: :wink:

Lánykám elment kirándulni, remélem nem fog esni az eső :wink: :wink: :wink:

Tegnap voltunk a Deichman-ban és a Takko-ban otthagytam a lánykámra kb. 22.000.- ft, de már nem volt egy nacija és cipője se mindent kinőtte :evil: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Törpiri édesek a gyerekek együtt, jó nagy a fiacskád :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Foglalkozik a hugicával???

Kép
Kép
minimano74

Cat, remélem már jobban vagy :wink: Azt a felfújható ágyat én is néztem már, nagyon jól néz ki :wink:

Asiye, örülök, hogy minden rendben volt az uh-án, ezt megjegyzem, hogy engem is oda küldjön majd a doki néni a kis Mírával :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Nika: a tesz-veszről sokan eljöttek,mert vmilyen dijat szednek be tőlük ha többször teszik fel ua-t az aukciót. Próbáld megnézni a vaterán(bár ott is bevezették a dijat) ill az auxx.hu ill a zsibvasar.hu-n.
Nagyon sokan oda mentek át.

Ma megint megpróbálom feltelepiteni a telefonos rendszert,mert tegnap is próbáltam és nem érzékeli a telefont.A végén már nagyon ideges lettem.

Gabi:remélem nem foig esni az eső.Bár előbb hivott a párom ngynénje,hogy a 2. kerületben már esik.
Nagyon nem örülnék neki,mert ma kisérem el a bnőmet a nődokihoz.Legalább megnézem kinél fogok szülni.

Cat:remélem már jobban vagy és nincs komoly bajod.
Vendég

Márkot is megmértük a védőnőnél még mindig nem érte el a 11 kilót. De nem is csodálkozok rajta mivel sokat mozog, ill. olyan emésztése van mnt az apjának tegnap is "csak"3 kakás pelusa volt.
Vendég

Ma megkezdtem a 6. hónapot :D :D hihetetlen,hogy megy az idő.
Vendég

Hát jó reggelt mindenkinek, vagy legalábbis jobbat, mint az enyém!!!!

Mi tegnap este fél 9 után értünk haza, aztán még összefutottunk a szomszéddal és velük dumcsiztunk még vagy egy órát. Szóval marha későn kerültem ágyba. De szinte rögtön elaludtam. És most meg fél órája vagyok fent. De olyan fejfájással keltem, hogy a szemem alig bírom nyitva tartani. Úgyhogy csak gyorsan bejelentkeztem és megyek is vissza ágyikóba.
A kombi tesztről meg annyit, hogy ők külön nem csináltak uhu-t, hanem a múlt heti eredményét kérték el. Ők csak vért vettek, és majd 27-28-án küldenek sms-ben egy kódot, ami alapján meg tudom majd nézni az eredményemet a honlapjukon, meg a dokimnak is majd megküldik postán.

Bocsesz, de most nem olvasok vissza :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!
Basszus, sissi, nagyon telik az idő! :D :D

Zsu, várjuk izgatottan az eredményt! Mikor lesz meg?

Pici
, köszönöm az érdeklődést, Döme éjszakáival már egyáltalán nincs baj, alszik, mint egy mormota, most már az estéi a nyűgösek (héttől éjfélig, változó, hogy ezen belül mikor és mennyire), szegény apja ennyit lát belőle :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nekem is jó éjszakám volt. :)
A biztonság kedvéért Apa Beninél aludt, hogy ne bresszem fel a köhögésemmel. De amikor végre sikerült elaludnom valamikor 11 és éjfél között, akkor csak 4.44-kor ébredtem arra, hogy Marci enni akar. :D Közel 8 órát aludt. :o :D Aztán evett, és egy órán belül újra húzta a lóbőrt. Nekem a köhögés minatt kicsit tovább tartott visszaaludni, de utána csak fél kilencor keltem fel. :D :D :D
Szerencsére Apa ma csak tízre ment, és most is csak azért, mert nem akarta lemondani az ügyfelet. És siet haza, mert elvisz a dokihoz. Pedig már sokkal jobban vagyok.

Törpiri!

Eredetileg a quelle oldalán találtam, de a 30 napos szállítási határidő kicsit soknak tűnik. Lehet, hogy ygy gyereknapi ajándék lesz belőle. CSak addig nem tudunk elmenni Egerbe sem a nagyszülőkhöz, mert Beni nem tud hol aludni. A kiságy ugye már Marcié. Ahol pedig Apával alszunk, az kettőnknek is szűkös...

Sissi!

Már a hatodik hónap? Tényleg nagyon szalad az idő.
Vendég

Sziasztok!

Olvaso üzemmodban néha, de azért néha vagyok! Jól eltüntem, mert rengeteg tenni való volt mint a kertben mint itthon! Kész a foliasátor és van már benn 10 tő paradicsom és 10 tő paprika palánta! Lesz még benne ubi meg borsó! Most csak olyan kiprobálás szinten megy a dolog! Ilyet még nem csináltunk!

Lenne egy kérdésem! Tegnap se meg még ma se igen éreztem a manomat mocorogni! Van valami jó tippetek???? Bevallom félek kicsit! Ha estig nem érzek semmit akkor apával bevitetem magam a korházba!!! Remélem nem zavarnak el csak ugy!!! Ilyenkor vajon mit csinálnak?? Egy uhut csak??? Nekem az nst ilyenkor még korai ugye??? Vagy el sem tudom képzelni, hogy mit lehet tenni! Ha van tipp megköszönöm! Most szinte mindenre vevő vagyok!! Köszönöm elöre is!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

Feküdj le, egyél meg egy tábla csikot, igyál meg egy kólát és várj fél órát. Elkezd majd mocorogni a babád.
Ha nem, akkor irány doki, és UH. Ott mindent le tudnak ellenőrizni.
De szerintem csak a front van rá ilyen hatással.

Bocs, hogy a privire nem reagásltam, de minden e feje tetején áll nálunk mostanában.
Azt üzeni a férjem, hogy hívjátok fel az irodát, és kérjetek időpontot. Majd megbeszélitek a részeleteket.

www.hidasi.hu a honlapjuk, ott mindent megtalálsz. A férjem neve dr. Horváth Gyula, hozzá kell időpontot kérni.
Vendég

Nócika!
Menj el a védőnőnöz, ő hallgat szívhangot.
De ha megnyugtatóbb menj el UH-ra.
Nekem azt mondta a dokim, azonnal menjek, ha nem érzem mozogni, ha pihenek, és figyelek rá sem.

Biztos jól van a kicsikéd, de azért hogy megnyugodj menj el inkább.
Ezt lehet csak én gondolom így, de én ezt tenném.

picimami

Cat! Köszi a tanácsot!

Egyébként gondoltam, hogy a privire nem véletlenül nem reagálsz! Szasemmi gond! Minjá meg is nézem a honlapjukat! és utána járok a dolgoknak! Ez is nagy sagitség! Tényleg köszönöm!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Ha tegnap óta nem érzed, akkor bizony kórház!
De biztos nincs baj.
Feküdj le egy csendes helyre, esetleg igyál előtte egy kávét/kólát, egyél egy csokit, és figyelj csak a babára, mondjuk fél órát. Annyi idő alatt kellene valamit érezned!
De meg is mozgathatod kicsit a hasad.
Vagy bármi, amivel mozgásra készteted.
A kórházban uh-val fogják megnézni, hogy minden rendben van-e. Ha két napja nem érzed a mozgást, szerintem nincs az az eü-s dolgozó, aki elzavarna (remélem)
Írj majd, hogy mi történt!!!
++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Örülök, hogy Döme most már jól alszik!
Olyan ügyes anyuka vagy!!
Én meg irigy irigy!! De büszke rád!!!

Zsu!
Pihenj drága, jobbulást kívánok neked.

Cat!
Örülök, hogy tudtál pihenni te is, és Marci sokat aludt.

picimami

Nócika!

A férjem foglalkozik ilyen ügyekkel is, szóval ért hozzá. De biztosan van még egy csomó olyan kérdése ami nekem nem jutna eszembe, és könnyebb, ha közvetlenül vele beszéltek.
Vendég

Nócika!!
Mindenképp írj majd mit mondtak.
Sms is jöhet!!
Izgulok ám érted!!

picimami

Gabi!
Biztosan nagyon csini dolgokat vettél a nagylányodnak.
Hová ment ma kirándulni??

Mit főztök ma lányok??

picimami

KÖszi lányok aranyosak vagytok! Asszem ezt a csokis témát fogom elösször beiktatni! Aztán, ha ez sem segit akkor várom apácskát intenziven haza! Vagy felhivom és ha azt mondja késöbb jön akkor gáz van! Mert ma már nincs bustz a korházba!!!! A tesomék sincsenek itthon ugyhogy autó egy szál se!!! De remélem ez a csokis dolog bejön! Minjá ki is probálom!!

Cat! Minjá hivom is az irodát! Csak persze, hogy most merült le a telom!!!!!

Ja amugy közületek senkinek sem tudok sms-t írni mert nem tudom sajna senki számát! De ha valaki elküdldi privibe akkor szívesen küldök sms-t!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Hajrá csoki!!!
És Regina baba, rúgj egyet anyába!!!

picimami

Nócika!

Válaszoltam.

És most megyek gyerekeket etetni. A kisebbel kezdem, aztán jöhet a nagyobb is.

Írtam már, hogy reggel újabb egy kilóval könnyebb voltam? :D
Tetszik ez így nekem. :D :D :D
Vendég

Cat! Jó etetést! Épp most le is beszélzem a pároddal szerdán megyek hozzá! Viszem a papirokat! Köszönöm még egyszer a segítségedet!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat!
Nagyon ügyes vagy!!
Hipp Hopp lemennek rólad a kílók.

Jó etetést neked.

Éjjel azt álmodtam Dalma a kezemben volt, és etettem, olyan gyönyörű volt.
Úgy várom már őt.

picimami

Picimami! Szalad már az idő! Hamar ott leszel! Nemsokára érted izgulunk, hogy küld az smseket!!!! És hozhatod azt a sok fotot a kis Dalmáról!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat, továbbra is szénhidrát diétát csinálsz?
Csak mert én zabálom a szénhidrátot, azt mondják, attól lesz sok tej (meg hát szeretem is :roll: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nócika!
Megmozdult már??

Igen, küldöm majd bizony az üziket.
Már megbeszéltem sógornőmmel, ő meg majd hoz fotókat nektek.

Nemlajos!
Én is nagy szénhidrát zabáló vagyok.
De azért fiegyelek a mértékre.

picimami

Nemlajos!

Nincs diéta. :) Pedig szerintem kellene.
Teganap a vacsi pizza volt.
Ma az ebéd sajtos-tejfölös tészta, desszertnek egy kis diós tésztával...
Egyébként pedig minden nap van egy kis csoki is.

Igaz, nem eszem mértéktelenül. Legalábbis nem annyira, mint amikor Benit szoptattam.

De hamarosan elkezdem a diétát is újra. Csak több szénhidráttal, mert a tejcsihez valóban szükség van rá.

De most olan jól esik megenni azokat az ételeket, amiket hónapokig meg kellett vonnom magamtól. Mákos pitty-putty, túrógombóc, francia krémes, torták, fagyi... Mostanában nagyon sok ilyesmi lecsúszik.
Vendég

nócika biztosan nem lesz semmi gond remélem megmozdult már ez a kis lustaság :D:D:D:D:D

Picikém drága te is hamarsoan már a kezedben tarthatod Dalmát

én azt áélmodtam hogy orvosnál vagyok és vérvételen voltam minden ok de a doki elküldött uh-ra hátha terhes vagyok mondtam neki hogy de a vérvétel nem mutatta ki erre azt válaszolta ha nem nézik a hcg-t nem is mutathatja ki :) ezután felébredtem :):):):):)
elvileg úgy van hogy még szerintem nem volt pém nem volt tojásfehérjésem de apával együtt voltunk félidőben lassan kiderűl vagy beborúl valami :):):):)de én esélytelennek látom ezt a hónapot

nika70
Salgótarján

Nócika:mi van veled?Regina megmozdult?

Teszek fel pár képet,mert végre sikerült feltenni a gépre őket. Kép Ez akedvenc képem Kép együtt a család Kép Márk szőnyege Kép 23 hetes pocak
Vendég

én ma gulyáslevest csináltam meg apa palacsintát süt :)

nika70
Salgótarján

szszi nagyon szép a pocid és ti is nagyon szép család vagytok :)
ilyesmi szőnyeget nézegetek én is gegének

nika70
Salgótarján

Nika:a diegoban lehet kapni,mi is ott vettük.
Vendég

Sissi!
nagyon szép a pocid!!
Márk írtó édes.
És nagyon boldog családnak látszotok a képen.

Nika!!
Ne add fel azért!!
Hátha most sikerül a tesó baba.

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?