Halihó!
Igyekszem én jönni, de akadályoztatva vagyok. Bercó napok óta iszonyatosan hisztis. Alig alszik. Volt néhány nap, amikor végig aludta az éjszakát, no, annak vége.

Napok óta kritikán aluli az alvás. Ráadásul napközben sem igyekszik pótolni a hiányt, pontosabban neki ez szerintem nem hiány. Másfél óránál többet nem alszik, szinte órát lehetne igazítani hozzá.
Ma is a borzasztó éjszaka után már délre kialudta magát. Akkor próbált meg elaludni még, amikor éppen hazaértek a fiúk, biztosan aludt utána. Kilenc körül adta meg magát. Én meg igyekszem mindent ebbe a kis időbe beosztani. Tegnap az esti elalvása után kezdtem vasalni, majdnem 11-ig csináltam, de még így is maradt vasalatlan ruha. Ma meg ugye megszáradt a következő adag. Egyszerűen soha nem érek a végére. A tanulás meg, inkább ne is beszéljünk róla.
Azért a képeket megnéztem, meg átfutottam az utolsó oldalt is. Örömmel látom, hogy
Panndi még nem szült meg. No ugye, már a 37. hetet is betöltötted. Éljen, éljen.
Párás szemmel, hosszasan néztem a legifjabbunkat. Olyan gyönyörűséges a kis
Áron. Igazán jó sikerült kislegény.

MIntha Péterkét klónoztátok volna. Olvasom, hogy a szopi is rendben immár.
Rugó frizuráját is megcsodáltam ám!

Vindo, lehet, hogy pályát tévesztettél??? Gratulálok, nagyon ügyes voltál akkor az első órádon. Én mondjuk szerintem ezerszer fulladtam le, sőt még olykor most is előfordul.
Viranka! Olyan boldog vagyok, hogy ilyen jó hírekkel jöttél az apukádról. További gyógyulást, jó egészséget neki. Kocsikádhoz meg Neked gratulálok. Balesetmentest!!!! Milyen típus? Piros?
Sense! Láttam ám a Lotti-Botond képeket is! Nagy a boldogság! Irtóra édesek ám, Lotti meg már kész hölgy. Ők is nagyon hasonlítanak.
Emese, teljesen megértelek. Nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt, de remekül csinálod. Igazán csodállak. Gegi hamarosan mozgékonyabb lesz, akkortól szerintem már könnyebb lesz valamennyivel. Kitartás, sok erőt kívánok Neked!
Hiszti ügyben szerintem Bercó joggal pályázhat a leghisztisebb címre. Amikor megszületett az asztrológus barátnőm mondta, hogy nehéz dolgom lesz vele. Akkor én csak mosolyogtam. Már tudom, hogy igaza van. Kos aszcendenssel áldotta meg a sors. Hú, olyan akarata van, szinte nem is befolyásolható. Megy a falnak egyenesen. Valamelyik nap elindultunk sétálni, amikor kiértünk az ajtón, akkor éreztem, hogy hideg szél fúj, én meg nem adtam rá hosszú újjú pólót. Gondoltam sebaj, visszafordulunk gyorsan. Bercó meg élénken mutogatott, hogy ő nem abba az irányba menne ám. Gyorsan kivettem a b.kocsiból, felvettem, jöttünk fel a lépcsőn. Amit én kaptam.

Inkább le sem írom.
Egyébként édes tündérbogár, csak nagyon tudja, hogy mit akar.
Egyébként meg szinte állandóan menni kellene vele, ha máshova nem is, akkor az udvarra. De a terasz is nagyon bejön neki, mindegy, csak levegőn legyen. A kerti munkák is nagyon érdeklik. Jó sok földet rázok ki belőle.
Napközben egyébként esély nincs bekapcsolni a gépet, ilyenkor tudok esetleg leülni ide.
Na, most akkor jó sokat írtam.