A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Bizony Kriszti! Megküzdtek volna Ági kegyeiért a pasik. :lol:

krisz78

Manócska: nagyon édesek az állatok!

krisz78

Látod, Kriszti... múltkor is csupa pasik voltak Sacin kívül :) csak kevesebben :)

Csöre
csöre74

Lehet rábeszélem a férjem adjon engedélyt a következőt nálunk tartani, arról már csak nem maradok le :oops: :lol:
kisbogacs

Kriszti: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Dobok egy kitekeredett tornaSacit meg egy szopomazujjaimmegfogomafülem figurát :D

Kép Kép

Csöre
csöre74

Sziasztok!
Nagyon jó volt a tali!Tündériek voltak a babák és nagyon csinik a mamák!

Bartika! Mégegyszer köszi a lehetőséget, hogy nálad találkozhattunk és elnézést, hogy a nagyobb fiam hangoskodott.

Mágnes! Tőled is elnézést, hogy Levente megcibálta a gyönyörű Annádat!

Csöre! Sacid gyönyörű!

Manócskák! Édesek az állatkáitok! Sajnálom a veszekedést!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!
Nagyon jó volt a tali!Tündériek voltak a babák és nagyon csinik a mamák!

Bartika! Mégegyszer köszi a lehetőséget, hogy nálad találkozhattunk és elnézést, hogy a nagyobb fiam hangoskodott.

Mágnes! Tőled is elnézést, hogy Levente megcibálta a gyönyörű Annádat!

Csöre! Sacid gyönyörű!

Manócskák! Édesek az állatkáitok! Sajnálom a veszekedést!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó, hogy itt voltatok, én is jól éreztem magam.
Baromi sok kaja maradt, senki nem éhezett? :shock:
Enikő, itt maradt az almás dobozkátok. Mi legyen vele? Te kerested a fényképező tokot? Ezt találtam:
Kép
Na megyek, fürdetni, majd még jövök.
Hanna, hogy van Olivér?
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

A tali tényleg szuper volt, Bartika, köszi a vendéglátást!

Saci milyen édes, olyan kis nőcis :D :D

Dobok én is pár képet a taliról (bocs, de a babakocsist nem sikerült normál méretben felraknom).

Kép Babák sorban
Kép Verdák
Kép Babatali

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Bartika! Igen! Ezt kerestem! Hol találtad meg? Van benne 2 aksi is.
Egyelőre tedd el légyszives a dobozkámat is, meg a tokot is és ahogy járunk arra, egyeztetünk és beugrok érte!

Én is teszek képeket:

Kép Kép

Kép

Kép Kép

Sahli, Biga-csiga! Olyan képem is van, ahol ti is rajta vagytok! Azt ide nem akartam feltölteni,de ha kéritek szivesen elküldöm emailre.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gyönyörű a pasikoszorú :) aj, Sacikám tud majd honnan válogatni :wink:
Megyünk fürdetni :D

Csöre
csöre74

JAJ DE ÉDESEK A BABÁK...............nagyon jók a képek! De sajnálom, hogy nem lehettem ott! A következőre elmegyünk ha fene fenét eszik is....Megkapta ma Zétényem az oltást (amit a múlt hétre ígért a gyerekorvos...) elég nyűgösen telt a délután, aztán végre 6-kor el tudott aludni szegénykém....azóta szunyál. Lehet hogy éjjel meglesz a böjtje? Én nem éjszakáztam vele több mint 5 hete, azóta minden éjszakát végigalszik, remélem nem változik ez most sem!

Móni: de tök édesek az állataitok!!!!! Somával itt kuksizzuk, őket nem tudok egy sort sem leírni mert mindig a "cucizós malackákat akarja nézni". Tényleg nagyon aranyosak.
Beszélni akar veletek a pásztorotok? Kíváncsi vagyok mi lesz, ártani nem fog az biztos....egy kívülálló sokszor egészen máshogy látja a zűrös helyzeteket, szerintem segíthet sokat......

Kriszti: majd referálj, hogy lett-e eredménye a világításnak :wink: . AZ alapötlet nem hülyeség de, hogy segít-e......én kicsit szkeptikus vagyok, bár a barátosném állítja, hogy ez a tuti módszer. Ha beválik veszek itthonra egy ipari reflektort azzal mégis könnyebb mint egy zseblámpával....... :lol: :oops: .

Csöre: ez a bekapom az ujjam, piszkálom a fülem figura nagyon ismerős :wink: . A kissebbik rosszcsontom is ezt a figurát nyomja alvás előtt mindig.....nagyon édes!

Hazajött ma Soma fiam az oviból és az "orgona ága, barackfa virága" kezdetű anyák napi éneket előadta olyan trágár már-már "hard" verzióban, hogy belepirultam pedig láttam én már ezt-azt, azt hittem nem lehet zavarba hozni.....aztán tessék a kis 6 évesem miket beszél....
Azért bízom benne, hogy az eredeti verziót is sikerül elsajátítani és a nagyiék előtt nem az "orgonapöcsi, barackfütyi" verziót fogja elővezetni :roll: :roll: :roll: .

KépKép
peni

Sziasztok!

Nagyon-nagyon jó volt a tali, remélem hamarosan lesz egy következő. Ha a babák annyira nem is értékelték a társakat, mi mamák szerintem nagyon élveztük a tracsizást :lol: Jófejek vagytok, szóval tényleg tűkön ülök, hogy mikor talizunk megint ;)

Kisbogacs, Csöre: hát igen elférnének a lánykáitok, minden oldalukra jutna egy kispasi, sőt... :D Saci továbbra is gyönyörű ;) Kriszti Ágiról újabb fotó? hagy gyönyörködjünk így monitoron keresztül ;) Jobbulást, remélem bejön a lámpa!!!

manócskák: Nagyon cukik az állatok ;) Az exet sajnálom, csatlakozom az előttem szólokhoz. Joelről tettetek fel már képet? (Még nem sikerült visszaolvasnom.)

Megjártuk a védőnénit. Képzeljétek azt mondta, hogy lehetne a fiam nehezebb, de azt mondta ez még nem gáz, megnézzük egy hónap múlva, és ha nem hízza meg az elvártat, akkor elkezdhetem a hozzátápit a szopi melett, hogy ne tápszert kelljen adni... Hát nem is tudom, az nem gáz, ha barackot, vagy almát elkezdem miután betöltötte a 4 hót, mivel azt olvastam az már belefér, ha Manót érdekli már a történet, de azért tudja fene, hogy miért akarják, hogy havonta 50-60 dekát hízzon :roll: (Előző napban 70-et hízott, most biztos arra pihen rá :D) Amúgy 5450 grammok vagyunk és 62 centik. Szerintem tök jó, én világéletemben gebe voltam (kivéve most :roll: :lol:), szóval ez genetika, nem éhezés. Apa is ari volt, azt mondta, azért ha Milán éhes lenne, biztos sírna, és ez így igaz. A kutancsunkon viszont csodálkozott, hogy mennyire be van már nőve neki. Biztos így van, én nem tapogatom más gyerek fejét, hogy ki hogy áll... :D

Enikő: köszi, hogy nem tettél fel képet, amin én is látható vagyok ;) (én is direkt nem teszek fel olyanokat, amin én is rajta vagyok...) majd megadom a privát e-mailem, oda elküldöd a képeket rólunk?

Voltunk a kórházban is a nődokinál, megtörtént az ecsetelés, mert odalent még nem állt helyre a rend :? Egy másik, "nagyobb" doki is megnézett. A végén még bazári majom leszek, akit mutogatnak, mert mint kiderült igencsak kuriózum vagyok ezzel a keloidos sebgyógyulással a hülvelyben. Egy nap az ecsetelésnél majd azon kapom magam, hogy a széttárt lábaim között fognak szájtátva konzíliumot tartani a dokik... :shock: Remélem használ ez a cucc, ami a jelek szerint atomdurva szer, mivel tömény méreg, így éppenhogycsak kezelik, és heti egyszer (mintha nem tudnék mit csinálni szabadidőmben).... De komolyan, sokszor úgy érzem, sose lesz már odalent minden a régi.... :(

biga.csiga

előző hónapban hízott a fiam 70 dekát, nem napban... gyorsabb volt az agyam, mint a kezem.... :roll:

Jó éjt csajok! Holnap elutazunk két napra, majd szombat este, vagy vasárnap jövök ;)

biga.csiga

Biga.csiga: hú, a konzíliumot nem kívánom... én a hátamon lévő anyajegyemmel voltam... kb. 30-an nézték meg, és tapperolták végig ... de így tanulnak a dokik, még akkor is, ha nekünk kényelmetlen :)
Saci az elmúlt hónapban 55 dkg-t hízott. Az kevesebb, mint 70 :wink:
Peni: Saca hihetetlen sokat aludt oltás után... remélem, nyugis éjszakátok lesz :)
Jó éjszakát! Megyek, becsatlakozom Sacához. Ma evés nélkül aludt el :? remélem, azért, mert nem volt éhes, és aludni fog éjszaka :roll:

Csöre
csöre74

Nagyon jó volt a tali, aranyosak a babák! Köszönjük a meghívást mégegyszer Bartika!

Enikő: légyszi küldd el a képet amin én is rajta vagyok
sahli@freemail.hu köszi

sahli

Sziasztok lányok, asszonyok!

Nagyon jó buli lehetett az a találka, ahol ennyi gyönyörű babóca volt! :D
Gondoltam Rátok, Borcsa biztosan örült volna a pasiknak...

Mi oltáson túl, Borikám alszik, láza lement, Apa tévézik, nagyok alszanak (én meg vásárolgatok a TeszVesz-en és a Ruhafalván)...

Borkám olyan édes volt oltás után. Megsértődött rám, pedig mondtam neki, hogy mi lesz... A szuri utáni szopizásnál nem nézett rám, s utána sem volt "köszi-mosoly" :D... Majd' megzabáltam a kis öntudatos fejét! Ja, és 5900 grammos és 59 centis a nagylány! ;)

Ma megnéztem DVD-n a Mamma Mia filmet, s miközben mentek a jó kis számok, Borink velük énekelt. Kis husom, olyan édi-bédi volt!!! (Csöppet sem vagyok elfogult... :oops: )
Mivel holnap vissza kell vinnem a könyvtárba a DVD-t, ma este családi mozi volt, mese helyett megnéztük a filmet (holnap délelőtt én asszem újrázni fogok, s talán elég is lesz ebből, ennyiszer untig elég látni)

Még mindig rossz a kedvem, éppen ezért minden idegszálammal próbálok Borkába és a nagyokba kapaszkodni, most ők azok, akik kihúznak a gödörből...
Asszem eljött a szülés utáni depim ideje, bár hiába próbálok ellene tenni, egyre sűrűbben jönnek az álmatlan éjszakák, meg a negatív gondolatkák.
Apukám betegsége biztosan hozzájárul ehhez, no meg az, hogy átgondoltam, amióta anyukám meghalt, azóta nem tudok jókedvvel hazamenni. Most meg apukám is beteg, s mi sem nagyon férünk el plusz öten, valahogy azt érzem, "elárvultam", nincs hova hazamennem, ahol feltöltődhetnék, most nekem kell az elemnek lenni...
Egy dolog viszont pozitív az egészben, nagyon pontosan el tudom határolni ezektől az érzésektől a gyerekeimet, míg ez korábban nem ment, rájuk vetítettem ki a bajaimat...

Na de elég a sirámokból, holnap nagy nap lesz:
21.34-kor 10 éves lesz Márton fiam!!! :D :D :D :D
(Sok dolgom volt akkor hajnaltól estig, de megérte... ;))

Kép Mártonkám 2 éve a célegyenesben :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Bocsánat, most látom, elmúlt éjfél, mire kiment az előző iromány.
Szóval! ma van a naaagy szülinap! :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

batkata
Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!

peni és biga.csiga
A pásztorunk ezt a feszültséget ami köztünk van azt próbálja meg egy kicsit feloldani.
A párommal annyiban maradtunk, hogy majd leül/leülünk az exével normálisan beszélgetni erről a dologról.
Eddig úgy volt, hogy a párom (amíg a kisfiú nem volt velünk) 20000ft-ot fizetett havonta, bár volt amikor nem tudtuk neki odaadni, de nem csinált az ex belőle gondot.
Tegnap kettesben a párommal fönn a hegyen az állatoknál nyugis környezetben beszélgettünk erről.
Én mondtam neki, hogy ne legyen lüke, hogy még most is annyit akar az exének fizetni amikor nálunk a gyerek és a családit ami elméletileg minket illetne ő kapja továbbra is. (ha jól tudom 16000ft).
Közben mi veszünk neki meg majd mindent ezután (cipő, ruha stb...). Nem beszélve, az osztálypénzről és a kirándulásokról.
De ezt a párom is belátta, mert ő azt hitte, hogy kevesebb családit kap a gyerek után. remélem sikerül kulturáltan megegyeznünk, mint eddig. Jó a viszonyunk amúgy az exel és ezt a párom meg szeretné tartani, már csak ez miatt is.
Megpróbálok kis családomról képeket dobni, talán most sikerül :D :D
Párom tegnap este először megfürdette a Joelt és viszonzásul a Joel le is pisilte őt :oops: :D :D
manocskak

Látom jól sikerült a tali!

A fiúkhoz be szeretnék egy kis udvaroltatásra jelentkezni én is a lányommal. :D

Úgy néz ki, hogy máj. elején költözünk végre. Utána én is bevállalok egy tali szervezést nálunk. A kertben is lehet majd, mivel akkor már jó idő lesz, de ha mégsem, akkor a ház elég nagy. :D

Szóval mit szóltok egy május végi találkozóhoz?

Kép
Kép
cs_erika

Egy pár darab kép a drágámról:)))

Kép Kép Kép

Kép
Kép
cs_erika

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239949405.1258.jpg[/img] Ő a kis Joel.

[/img] Kép Ők az én fiaim.
manocskak

hurrááááááááá sikerült !!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
manocskak

Jó reggelt!

Batkata! Annyira megértem amiről írsz, mármint szülőkről. Amikor itt írjátok, hogy elment anyutok, aputok, én egyszerűen bele sem tudok gondolni milyen lesz egyszer nem tudni hazamenni. :( Mi is feltöltődni megyünk oda, mindkét részre, mindig jön nekünk is a nyuszi, Karácsonykor még mi is gyermekek vagyunk, szóval rémes gondolat. Jobb nem gondolni rá. :(
Hogy vásárolsz a Tesz-veszen ruhákat? Úgy értem honnan tudod a méreteket? Én sosem mertem még vakon vásárolni, pedig most kéne, mert Ádinak minden a könyökéig ér. :(

Enikő, ok, megőrzök mindent! A tok a sarokban lévő babahordozóban volt. :shock: Ne aggódj Levi miatt, nem volt egyelőre panasz a házból. :lol:

Biga.Csiga! SZerintem egyáltalán nem kicsi Milán, megnéztem, Pötyi ennyi idősen nem volt ekkora. És minket nem paráztatott a gyerekorvos. :roll: Most meg teljesen normális kölyök, na és az étvágya is javult. :)

Kata! Tejcsihelyzet? Martin volt a kedvencem ezzel az ujjszopós technikával. Annnnyyyira cuki volt, ahogy altatta magát! :lol:

Kisbogacs, jöhetnél ide is vasalni! :roll: Már leborul a ruhatornyom. :evil:

Mi ma megyünk koponya és hasi UH-ra, bazira nincs kedvem, mert rámegy az egész délutánom, közben meg estére vendégek jönnek, meg holnap is.

Na még kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Kép Ez most készült a múlt hétvégén.

Ma 1/2 5-től 1/4 9-ig aludt a Joel.
Nagyon szépek a csoportos baba képek, olyan jó lett volna ott lenni veletek, csak túl nagy a távolság köztünk.
De gondolatban ott vagyok veletek. :D
Úgy néz ki, hogy a párommal lég jól kezdünk közös nevezőre jutni az exel kapcsolatban, ő is azon a véleményen van mint én. :D :D
manocskak

Jó reggelt!

Batkata :( fel a fejjel! Remélem, Apukád jobban lesz.
Borcsi nagyon aranyos lehetett :D tényleg kis öntudatos :) Boldog szülinapot Marcinak!!!! Milyen szépen fut :) Olyan nagy fiú már!

Erika: hú, az a csajszis fodros satyi :D Azon az első képen tiszta kisasszonyka :) Nagyon aranyos :)

Móni: nagyon szépek a fiaid :) Szép család vagytok :)

Barti: én teljes egészében lemondtam a vasalásról... amikor Saci megszületett, még az ő cuccait vasaltam, de már egyszerűen nem fér bele... ez van. Szép az a gyerek vasalatlan ruhában is :wink:
Ja, és képzeljétek, múltkor véletlen nem sensitive dreft-et vettem, és elhasználtam a flakont Saci ruháira... semmi baja nem lett :D Akkor vettem észre, amikor kifogyott :roll: Ezek szerint az ő bőre nem olyan érzékeny, mint Zazáé (az övé még most is válogat a mosószerben) :D Ez nagyon jó hír :) Azért még egyelőre odafigyelek.

[quote="kisbogacs"] írta:kisbogacsCsöre, tejszín :D :D

:lol: :lol: :lol: Lehet, Kriszti, ha felverem neki, akkor megissza :D Mesi is csak azóta issza a tejet, hogy 285 ft-ért vettem az IKEÁ-ban tejhabosítót :lol: :lol: :lol: Aj, mit tudnak ezek a csodaszerkezetek :) Egy TV műsorban meg felesleges kacatnak minősítették :roll: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csöre74 2009.04.17 08:47-kor.

Csöre
csöre74

Manócskák: nagyon édes Joel!

Jók a képek. Nekem is hasonlók vannak, úgyhogy én már nem töltöm fel őket.

Jó volt megismerkedni veletek csajok! Nagyon szimpik vagytok!

krisz78

Erika: :lol: Igazi hölgy!

krisz78

Tegnap a talin beszélgettünk Vickyről és Alexről. Rákerestünk a fotóalbumára, amit Alex születésekor hoztak létre, és azt írta ki a gép, hogy nem található, nincs ilyen. Nagyon meglepődtünk. Mi lehet velük? Nem akarok semmi rosszra gondolni. Vicky, ha olvasol minket, csak egy mondatot írj, hogy jól vagytok, és mi megnyugszunk!

krisz78

Jó reggelt!

Nagyon édesek a talis-babák!!!!! A babakocsis kép csúcs :)

Barti, iszonyúan jó a falvédő Pötyi ágyánál! Vettétek vagy varrtátok?
Vasalás :D

Biga.Csiga, Ágnes 5400 g volt és 62 cm, és azt mondták nagyon szépen növünk. Nem értem... :shock: :shock:
Konzílium, uhh... :?

Móni, szépek a fiaid! De jó, hogy végre látunk képet! :)

Zsófi gyönyörű leány, nagyon jól áll neki a fülbevaló! és az a zabálnivaló sapi... :o

Batkata, Mártonnak boldog szülinapot! :)

Szülés utáni depi: igyekszem nem sokat írni róla, de ide is beköszöntött. Hullámokban vannak nevetős és sírós napok minden ok nélkül. Sőt van, hogy a délelőtt még szuper, aztán nem történik semmi, és mégis egyik percről a másikra... Igyekszem a helyén kezelni, és úgy tekinteni rá mint egy fizikai betegségre amit meg kell gyógyítani. Ezért is sajnálom a tegnapi talit, tudom hogy sokat dobott volna rajtam. :wink:

Csöre,
ismerős a kitekeredős és a fülfogdosós póz is :D Saci álomszép! :) :)

Hanna, hogy vagytok?

Csajok, a lányom este 9-kor elaludt, 7-kor felkelt szopira de evés végére megint aludtunk egymás mellett, utána (fogalmam sincs mikor) még kétszer szopizott félálomban, és még mindig alszik!! :shock: :shock: :shock:

És egy tegnapi kép, a minősége sajnos nem valami jó, mert telefonnal készült: Ágnes elaludt csörgővel a szájában a babakocsiban. :D Kép
kisbogacs

Lányok, ti is vagytok úgy, hogy csak a hozzászólás elküldése után döbbentek rá, milyen helytelenül fogalmaztatok stb. ? Már megint kihagytam féltucat vesszőt... mea maxima culpa :oops: :oops: :oops:
kisbogacs

Kisbogács, ne aggódj, én a helyesírási hibákat is akkor veszem észre, és azt is, hogy totálisan összefüggéstelenek néha a mondatok.
Szerintem ezen már ne aggódj. Egymás között vagyunk. :D

Köszönjük szépen a kép dícséreteket. Képzeljétek el, Hévízen mindenki a csodájára járt. Barátnőm apukája azt kérdezte, hogy ez a gyerek sosem sír? Néha nyöszörgött, akkor meg lett oldva a problémája, és utána rendesen viselkedett úja,
Amin nagyon kiakadtam, hogy ahányan megkérdezték, hogy milyen nemű, azt úgy tették, hogy fiú? :evil: És mindezt úgy, hogy fodros rózsaszín sapi, fülbevaló, stb. Mit csináljak többet, hogy lánynak nézzék?????
Pedig szerintem olyan kis csajszis. Na mindegy. Apja lánya. :D Emiatt nézi mindenki első látásra fiúnak.

Kép
Kép
cs_erika

kisbogacs
ne is törődj vele, nem osztályozzuk a helyesírást szerintem :D :D

Kép még egy kép a kismalacokról. :D :D

Kép Én az összes gyerekkel.
manocskak

cs_erika
Hévíztől nem is olyan messze lakunk, csak pár kilométer. :D :D
manocskak

Ez az album még működik :roll: : http://en.fotoalbum.eu/2009januar/

Kriszti: De édesen aludt el Ágnes :D Elbújt a csörgő mögé :D
Saca is alszik :shock: este 9-kor aludt el (úgy, hogy nem szopizott, csak 6-kor), kelt 5-kor, majd 1/2 8-kor, de 1/2 9-kor már szólt, hogy álmos, ő bizony aludna :shock: Jaj, azt hiszem, most ébredezik... Iszonyat nyomott idő van itt :?
Hozzászólás: ne is mondd...

Csöre
csöre74

sziasztok

látom jó volt a tali...Gyönyörűek a babák!!!!

Találós kérdésen én is elbuktam volna :lol: Annát és Leventét találtam volna el tutira. :lol:
Sajnálom, h nem tudtunk menni, de Leventém egész nap nagyon nyűgös volt, olyan fájdalmasan sírt, a szívem szakadt meg :( Fájt neki a szuri helye is, mert mikor arra az oldalra fordult, akkor kezdett mindig sírni, és szopizni sem volt hajlandó azon az oldalon...
Éjjel nagyot aludt, reggel fél10-kor kelt :lol: Remélem mára már okés lesz minden.

Kriszti, sajnálom a depit. Tényleg segítene, ha többet kimozdulnál! Ági baba édes ezzel a bealvással.

Ercsi, köszi a lehetőséget a talira! Merrefelé laktok majd? Zsófi nagyon helyes kiscsaj, ne aggódj az udvarlók miatt :wink: :lol:

Móni, nagyon helyesek vagytok, mekkora család! :lol:

Biga.csiga, örülök, hogy visszatértél :lol: Milán gyönyörű, súly miatt nem aggódunk! A problémákat sajnálom. Most akkor tudják, hogy nálad mi a baj? Endo?

Vickyéknek én is néztem már, hogy törölték a fotóalbumukat. :roll:

Ma próbálok többet jönni...

Kép
vickybabe

Halihó!
Tegnap 7 körül értünk haza, még beugrottunk a "candába", és vettünk Bencének kantáros rövid gatíót, Annának meg halásznacit. Most nagyon sok cucc egész jó áron van ott. Beleszerettem egy kockás naciba is, majd apát ugrasztom érte.. :wink:

Bartika:
Nagyon köszönjük a vendéglátást, ésa pelust is! Jól éreztük magunkat, ahhoz képest, hogy először találkoztam veletek, szerintem nagyon oldott volt a hangulat :) Lánykám is jól érezte magát, és Krisz: téged emleget, mint rózsaszín nénit!! :lol: (mit műveltetek ti kettesben?? :wink: )
teszveszen én rendszeresen rendelek, általában odaírják ,vgy kérésre lemérik a ruha hosszát is, de a leírt méretek jók szoktak lenni. Most akarok nyári cuccokat keresni.

Enikő:
ugyan, semmi gond nincs, kap a lányom még nagyobb pofonokat az oviban és az élettől :wink: Leventének gyönyörű szemei vannak!

manocskák:
Végre, hogy rólatok is látunk képeket! Nagyon szép családod van!!

Szülők:
Én sajnos tavaly szembesültem azzal, hogy milyen felnőni.. :cry: Amíg Apu élt, semmi gondom nem volt, amikor hazamentünk, én is mindig gyerek voltam, akit kényeztettek, és tudtam, hogy bármikor bajba kerülnénk, van segítség. Aztán, ahogy elment Apu igaz, maradtam Anyu lánya, de már úgy érzem, hogy nekem kell segítenem Anyun és öcsémen, és nem fordítva.Persze a kényeztetés megmaradt, de már nem az igazi az ünnep sem, és a hazajárás sem...

Képeket én is teszek fel, csak le kell húzni a gépről még.

Vickyért én is aggódom, tegnap óta folyton ők járnak az eszemben!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja és Kisbogács:
át tudom érezni, amit érzel, Annával nálam is hasonló gondok voltak.... Nem is tudtam akkor ,hogy ez depresszió, csak utána jöttem rá.. Talán ,ahogy jön a jó idő, és jobban ki tudtok mozdulni, attól jobb lesz.. Nekem ez segített, egész délután úton voltunk, etettem, ahol érte az éhség.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: :lol: :lol: Ma már nem vagyok rózsaszín néni! Ma zöld vagyok! :lol: Édes, talpraesett kislány Anna!

Erika: én is hülyét kapok, mikor megkérdezik a talpig fiús cuccba öltöztetett gyerek láttán, hogy kislány? :roll: Pedig szerintem egyértelműen látszik Ádámon, hogy fiú.

Kriszti: menjetek társaságba! Nincs a közelben barátnőd vagy kolleganőd, akivel tologathatnál? Én mindig beszervezem őket. Nekem is jó, nekik is. Vagy beugorhatnál a munkahelyedre! Jó kicsit felnőtt társaságban lenni. különben be lehet golyózni a 4 fal között. Főleg, ha a férjed későn ér haza. Engem kirángat az is a rosszkedvből, ha a férjem vigyáz Ádámra, én meg pár órára elmegyek vásárolni. (egy új ruha hangulatjavító :wink: )

krisz78

Csöre: azt az albumot szerintem Hanna hozta létre. Nem ezt kerestük, hanem amit Vicky férje tett fel. Új képekben reménykedtünk. :(

krisz78

Hanna google-s albumot hozott létre... tényleg, azt használja bárki? Olyan jó ötlet volt, élni kéne a lehetőséggel....
kisbogacs

mágnes, vickybabe!

Köszönöm szépen, egyedül a kislány az aki nem velünk lakik.
Ő csak sajnos ritkán jön hozzánk, bár nem tudom miért.
Jönni akart azt hiszem most hétvégén is, de sajnos begyulladt a szeme, az anyja szerint kötőhártya gyulladása van ami fertőző.
De ezt én nem tudom, hogy valóban az-e.
De így majd jön akkor amikor teljesen meggyógyult.

A párommal azt beszélgettük, hogy ahol vannak az állataink, régen amikor ő kicsi volt állt ott egy szép ház, ami sajnos már nincs meg, de a falu térképe szerint még ott áll.
Úgy néz ki, ha persze anyagiakban úgy jövünk ki, akkor építeni fogunk oda egy házat és oda költözünk.
Mert amiben most lakunk ház az sajnos nem a mienk, hanem egy Francia családé, csak "gondnoki" lakásként lakhatunk itt annak a fejében, hogy a kertet rendbe tesszük.
És csak a rezsit kell fizetnünk mást nem.
manocskak

NAgyon klasszak a tali képek! Szívesebben lettem volna veletek, nagyon nagyon szörnyű volt a tegnapi nap de elmúlt és az élet meg megy tovább.

Batkata! Te apud tudja mennyire beteg? Csak azért kérdem mert én meglepődtem, hogy az enyém nem tudta...aztán amikor hétfőn bevittük és a felvételen a feje fölött sorolták az áttéteket akkor döbbent meg és szerintem akkor adta fel... én is sokat sírtam érte, hogy miért kell ennyit szenvednie de már nem fáj neki semmi és jobb ez így. JObb szerettem volna én is őszült hajjal bottal járva ráncos öregként látni de az élet nem kívánság műsor.

Cudar hűvös lett ma! Tökre fázom!

Nem is tudom mi lett volna ha mi is ott vagyunk a talin. Máté feje tetejére állított volna mindent. Tuti versenyt zajongtak volna Levivel:) Jövő héten elviszem szemészhez mert időnként össze vissza áll a szeme, főleg mikor elbambul. Egész nagy előrelépést tettünk bili ügyben is, itthon már csak ritkán adok rá pelust. Alváskor persze kell de napközben már ügyesen fut ha érzi a dolgokat.
katuska79

Nekem oylan rossz érzéseim vannak Vickyékkel kapcsolatban...főleg így hogy írtátok még az albumjuk is eltünt....
katuska79

Ezt az albumot Vicky hozta létre, Hannáé Picasa, és tényleg jó ötlet volt, csinálni kéne...
Katuska: nekem még mindig keresztbe áll a szemem, amikor bambulok... pedig nem 2 éves vagyok :wink:
Itt a szél is felkerekedett :(

Csöre
csöre74

Hali!

Én is jelen.
Sajnálom, hogy nem tudtunk menni a talira.
Kemény napok vannak mögöttem. :(
Ma pedig utazunk, bár semmi kedvem sincs, de fix program van holnap. (Ördögűzés)

Gyönyörűek a babák!!!! Hihetetlen milyen nagyok.

Viki nem válaszolt az e-mail-re sem.
Remélem, minden oké velük.
Más elérhetőségét nem tudok én sem.

Vicky! Örülök, hogy ti jól viseltétek az oltást.
Olivérnek még tegnap is 37,8 volt. :( áááááááááááááááá
Én totál kivagyok.
Ezért hagytam ott a szakmámat, mert más babáját is sajnáltam, de a sajátomért a szívem szakad meg.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Ó, Hanna, sajnálom az elhúzódó lázat!

Csöre
csöre74

katuska
Nekem édesapám a halála előtt 1 nappal tudta meg, hogy mi baja van.
Addig szerintünk csak sejtette, hogy ő nagyon beteg.
Nálunk rajtam és apukámon kívül mindenki tudta, hogy apunak mi a baja.
Nekem azért nem mondták meg, mert én nagyon apás voltam, és tudták, hogy idegileg lehet, hogy kiborulnék.
Elég csúnya körülmények között tudtam meg apunak a betegségét. (akkor már csak napjai voltak hátra)
Anyuval valamiért veszekedtünk és a "fejemhez vágta", hogy apu haldoklik. Ennél többet nem mondott és én csak álltam és egy hang sem jött ki a torkomon.
A kezelőorvosától ahol a Kemoterápiát kapta apu ő tőle kérdeztem meg, hogy mondja el nekem mi apukám baja.
Még most is potyog a könnyem, ha rá gondolok. :?
Pedig már 5 éve, hogy nincs velünk.
manocskak

hanna:
amit apró betűvel írtál, az komoly??? :shock:

hát nem is tudom mi a jobb, ha az ember előre felkészülhet, hogy elmegy valakije, vqagy hirtelen éri. engem Anyu hívott febr. 25-én, hogy baj van, Apu kórházban, én kis naív még azt hittem, csak a migrénje. Aztán már csak intenzíven láttam, de az borzasztó volt. márc. 28-án voltam bent nála, és másnap elment. Én nem is tudtam vele beszélni az agyvérzése után, bár ő sem nagyon kommunikált. A műtét után pár napig jobb volt, amíg a vér újra be nem telítette az agyát. Az utolsó szava pedig ez volt: Panna...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?